Освітня програма: Курортна справа.
Спеціальність: 241. Готельно-ресторанна справа.

Державний вищий навчальний заклад "Прикарпатський національний університет імені Василя Стефаника"

Інформація за: 2019 рік 2018 рік 2017 рік

Про освітню програму

Ступінь навчання: Магістр.
На базі: Бакалавр.
Галузь: Сфера обслуговування.
Спеціальність: Готельно-ресторанна справа.
Факультет: Факультет туризму.
Освітня програма: Курортна справа.
Тип програми магістра: Освітньо-професійна.
Тип пропозиції: Закрита (в т.ч. для іноземців)
Форма навчання: Денна.
Зарахування: на 1 курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 30.12.2019
Термін подачі заяв: 02.07.2018 - 26.07.2018

Складові конкурсного бала

  1. Теорія і практика організації готельного господарства
    (Вступний іспит (залік), балmin=100.00, k=0.00 )
  2. Теорія і практика готельно-ресторанної справи
    (Фахове випробування, балmin=100.00, k=1.00 )
  3. Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська)
    (Вступний іспит, балmin=100.00, k=1.00 )
  4. Інші показники конкурсного відбору
    (Конкурсний показник, k=1.00 )
* - Предмети на вибір.

Статистика спеціальності **

Середній рейтинговий бал зарахованих на бюджет374.15
Середній рейтинговий бал зарахованих на контракт300.46
Середній рейтинговий бал всіх зарахованих337.30
Загальний середній рейтинговий бал всіх заяв337.30
Мінімальний рейтинговий бал серед зарахованих на бюджет359.83
Зараховано на бюджет всього5
Зараховано на контракт всього5
Всього прийнято заяв10
Ліцензійний обсяг25
Залишилося невикористаних ліцензійних місць15
** - Статистика вступу на магістра на основі кваліфікації бакалавр

Реклама

Рейтинговий список

Введіть прізвище:
ПІБ Стан П Бал Деталізація КО КВ Тип Д
1 *********** Н.Я. До наказу  —  390.920 
Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) 176.00
Інші показники конкурсного відбору 18.92
Теорія і практика готельно-ресторанної справи 196.00
    Б 
2 *********** А.Р. До наказу  —  383.340 
Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) 179.00
Інші показники конкурсного відбору 8.34
Теорія і практика готельно-ресторанної справи 196.00
    Б 
3 *********** О.О. До наказу  —  375.810 
Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) 171.00
Інші показники конкурсного відбору 8.81
Теорія і практика готельно-ресторанної справи 196.00
    Б 
4 *********** А.М. До наказу  —  360.860 
Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) 176.00
Інші показники конкурсного відбору 8.86
Теорія і практика готельно-ресторанної справи 176.00
    Б 
5 *********** М.В. До наказу  —  359.830 
Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) 179.00
Інші показники конкурсного відбору 8.83
Теорія і практика готельно-ресторанної справи 172.00
    Б 
6 *********** М. До наказу  —  349.040 
Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) 181.00
Інші показники конкурсного відбору 8.04
Теорія і практика готельно-ресторанної справи 160.00
    К 
7 *********** Я.В. До наказу  —  340.000 
Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) 176.00
Інші показники конкурсного відбору 8.00
Теорія і практика готельно-ресторанної справи 156.00
    К 
8 *********** С.З. До наказу  —  297.050 
Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) 121.00
Інші показники конкурсного відбору 8.05
Теорія і практика готельно-ресторанної справи 168.00
    К 
9 *********** Р.С. До наказу  —  264.960 
Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) 115.00
Інші показники конкурсного відбору 5.96
Теорія і практика готельно-ресторанної справи 144.00
    К 
10 *********** Р.В. До наказу  —  251.230 
Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) 105.00
Інші показники конкурсного відбору 6.23
Теорія і практика готельно-ресторанної справи 140.00
    К 
11 *********** І.В. Відхилено (контракт)  —  342.530 
Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) 138.00
Інші показники конкурсного відбору 8.53
Теорія і практика готельно-ресторанної справи 196.00
      – 
12 *********** Ю.О. Відхилено (контракт)  —  340.310 
Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) 176.00
Інші показники конкурсного відбору 8.31
Теорія і практика готельно-ресторанної справи 156.00
      – 
13 *********** М.В. Відхилено (контракт)  —  335.730 
Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) 167.00
Інші показники конкурсного відбору 8.73
Теорія і практика готельно-ресторанної справи 160.00
      – 
14 *********** Т.С. Відхилено (контракт)  —  324.540 
Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) 156.00
Інші показники конкурсного відбору 8.54
Теорія і практика готельно-ресторанної справи 160.00
      – 
15 *********** Т.А. Відхилено (контракт)  —  318.660 
Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) 151.00
Інші показники конкурсного відбору 7.66
Теорія і практика готельно-ресторанної справи 160.00
      – 
16 *********** А.І. Відхилено (контракт)  —  317.420 
Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) 154.00
Інші показники конкурсного відбору 7.42
Теорія і практика готельно-ресторанної справи 156.00
      – 
17 *********** О.О. Відхилено (контракт)  —  306.310 
Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) 138.00
Інші показники конкурсного відбору 8.31
Теорія і практика готельно-ресторанної справи 160.00
      – 
18 *********** В.В. Відхилено (контракт)  —  302.210 
Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) 142.00
Інші показники конкурсного відбору 8.21
Теорія і практика готельно-ресторанної справи 152.00
      – 
19 *********** А.В. Відхилено (контракт)  —  297.740 
Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) 145.00
Інші показники конкурсного відбору 8.74
Теорія і практика готельно-ресторанної справи 144.00
      – 
20 *********** І.І. Відхилено (контракт)  —  286.110 
Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) 134.00
Інші показники конкурсного відбору 8.11
Теорія і практика готельно-ресторанної справи 144.00
      – 
21 *********** М.В. Відхилено (контракт)  —  280.590 
Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) 126.00
Інші показники конкурсного відбору 6.59
Теорія і практика готельно-ресторанної справи 148.00
      – 
22 *********** С.В. Відхилено (контракт)  —  280.110 
Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) 134.00
Інші показники конкурсного відбору 6.11
Теорія і практика готельно-ресторанної справи 140.00
      – 
23 *********** Б.І. Відхилено (контракт)  —  277.380 
Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) 134.00
Інші показники конкурсного відбору 7.38
Теорія і практика готельно-ресторанної справи 136.00
      – 
24 *********** А.С. Відхилено (контракт)  —  276.370 
Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) 110.00
Інші показники конкурсного відбору 6.37
Теорія і практика готельно-ресторанної справи 160.00
      – 
25 *********** І.М. Відхилено (контракт)  —  274.490 
Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) 110.00
Інші показники конкурсного відбору 8.49
Теорія і практика готельно-ресторанної справи 156.00
      – 
26 *********** В.І. Відхилено (контракт)  —  274.230 
Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) 115.00
Інші показники конкурсного відбору 7.23
Теорія і практика готельно-ресторанної справи 152.00
      – 
27 *********** Н.Ю. Відмова  —  363.740 
Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) 183.00
Інші показники конкурсного відбору 8.74
Теорія і практика готельно-ресторанної справи 172.00
      – 
28 *********** О.В. Відмова  —  266.050 
Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) 110.00
Інші показники конкурсного відбору 8.05
Теорія і практика готельно-ресторанної справи 148.00
      – 
29 *********** В.Р. Відмова  —  260.400 
Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) 110.00
Інші показники конкурсного відбору 6.40
Теорія і практика готельно-ресторанної справи 144.00
      – 
30 *********** Я.О. Відмова  —  188.050 
Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) 179.00
Інші показники конкурсного відбору 9.05
Теорія і практика готельно-ресторанної справи 0.00
      – 
31 *********** Р.М. Відмова  —  165.550 
Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) 159.00
Інші показники конкурсного відбору 6.55
Теорія і практика готельно-ресторанної справи 0.00
      – 
32 *********** Т.П. Відмова  —  154.950 
Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) 148.00
Інші показники конкурсного відбору 6.95
Теорія і практика готельно-ресторанної справи 0.00
      – 
33 *********** О.В. Відмова  —  136.170 
Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) 130.00
Інші показники конкурсного відбору 6.17
Теорія і практика готельно-ресторанної справи 0.00
      – 
34 *********** Н.П. Відмова  —  6.960 
Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) 0.00
Інші показники конкурсного відбору 6.96
Теорія і практика готельно-ресторанної справи 0.00
      – 
35 *********** О.В. Відмова  —  6.710 
Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) 0.00
Інші показники конкурсного відбору 6.71
Теорія і практика готельно-ресторанної справи 0.00
      – 
36 *********** Ю.В. Відмова  —  6.670 
Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) 0.00
Інші показники конкурсного відбору 6.67
Теорія і практика готельно-ресторанної справи 0.00
      – 
37 *********** М. Скасовано ЗО  —  8.040 
Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) 0.00
Інші показники конкурсного відбору 8.04
Теорія і практика готельно-ресторанної справи 0.00
      – 

Умовні позначення:

№: порядковий номер заяви абітурієнта.
ПІБ: прізвище, ім’я, по-батькові абітурієнта.
Стан: «До наказу» — абітурієнта зараховано на бюджет чи контракт.
«Рекомендовано (бюджет)» — абітурієнта рекомендовано до зарахування на бюджет.
«Рекомендовано (контракт)» — абітурієнта рекомендовано до зарахування на контракт.
«Зареєстровано» — заяву прийнято закладом вищої освіти до розгляду. Приймається рішення про допуск вступника до участі в конкурсному відборі.
«Допущено» — абітурієнта допущено до участі у конкурсі на бюджет або контракт.
«Заява надійшла з сайту» — заява надійшла до навчального закладу, але ще не перевірена приймальною комісією.
«Скасовано (втрата пріор.)» — електронна заява вважається такою, що не подавалась. Вступник не має права подання нової заяви з такою самою пріоритетністю.
«Затримано» — електронну заяву прийнято закладом вищої освіти до розгляду, але дані стосовно вступника потребують уточнення.

П: пріоритет заяви абітурієнта від 1 до 7
«—» — заява подана на контракт.

Бал: конкурсний бал абітурієнта (алгоритм розрахунку відповідно до п.8 розділу VІІ Умов прийому).
Деталізація: конкурсні бали вступника (бали ЗНО, вступних іспитів, бали атестата).
КО: коефіцієнти, що застосовуються до конкурсного балу відповідно до п.8 розділу VІІ Умов прийому («РК» — регіональний коефіцієнт;
«ГК» — галузевий коефіцієнт;
«СК» — сільський коефіцієнт;
«ПК» — першочерговий коефіцієнт;
«СК» — сільський коефіцієнт;
«ОЛ» — учасник міжнародних олімпіад або Олімпійських, Паралімпійських і Дефлімпійських ігр).

КВ: «КВ1» (Квота 1), «КВ2» (Квота 2), «КВ3» (Квота 3) — квота за якою вступає абітурієнт відповідно до підпункту 6, пункту 6, розділу І Умов прийому;
«СБ» — особа має право на зарахування за результатами співбесіди.

Тип: «Б» — заява подана на бюджет, «К» — заява подана на контракт.
Д: подання оригіналів документів. «+» — оригінали документів подано. «–» — оригінали документів не подано.

Реклама