Інформація за: 2018 рік 2017 рік

Про освітню програму

Ступінь навчання: Бакалавр.
На базі: Молодший спеціаліст.
Галузь: Виробництво та технології.
Спеціальність: Харчові технології.
Факультет: Факультет харчових технологій та управління якістю продукції АПК.
Тип пропозиції: Закрита
Форма навчання: Денна.
Зарахування: на 2 курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 29.06.2020
Термін подачі заяв: 11.07.2017 - 23.07.2017

Складові конкурсного бала

  1. Фаховий іспит
    (Фахове випробування, балmin=124.00, k=0.70 )
  2. Середній бал документа про освіту
    (Конкурсний показник, балmin=100.00, k=0.30 )
* - Предмети на вибір.

Обсяги

Ліцензований обсяг прийому: 30
Всього поданих заяв: 0
Загальний конкурс: 0.00

Статистика

Для перегляду статистики цієї освітньої програми за минулий рік перейдіть на сторінку статистики навчального закладу за 2017 рік та скористайтесь пошуком освітньої програми за назвою.

Реклама