Освітня програма: Технології зберігання та переробки водних біоресурсів.
Спеціальність: 181. Харчові технології.

Національний університет біоресурсів і природокористування України

Інформація за: 2018 рік 2017 рік

Про освітню програму

Ступінь навчання: Магістр.
На базі: Бакалавр.
Галузь: Виробництво та технології.
Спеціальність: Харчові технології.
Факультет: Факультет харчових технологій та управління якістю продукції АПК.
Освітня програма: Технології зберігання та переробки водних біоресурсів.
Тип пропозиції: Закрита (в т.ч. для іноземців)
Форма навчання: Заочна.
Зарахування: на 1 курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 30.12.2018
Термін подачі заяв: 17.07.2017 - 13.08.2017

Складові конкурсного бала

  1. Комплекс фундаментальних і професійно-орієнтованих
    (Фахове випробування, балmin=124.00, k=0.50 )
  2. Іноземна мова
    (Вступний іспит, балmin=124.00, k=0.20 )
  3. Середній бал документа про освіту
    (Конкурсний показник, балmin=100.00, k=0.30 )
* - Предмети на вибір.

Обсяги

Ліцензований обсяг прийому: 30
Всього поданих заяв: 0
Загальний конкурс: 0.00

Статистика

Для перегляду статистики цієї освітньої програми за минулий рік перейдіть на сторінку статистики навчального закладу за 2017 рік та скористайтесь пошуком освітньої програми за назвою.

Реклама