Освітня програма: Харчові технології та інженерія.
Спеціальність: 181. Харчові технології.

Національний університет харчових технологій

Інформація за: 2019 рік 2018 рік 2017 рік

Про освітню програму

Ступінь навчання: Бакалавр.
На базі: Молодший спеціаліст.
Галузь: Виробництво та технології.
Спеціальність: Харчові технології.
Факультет: Факультет готельно-ресторанного та туристичного бізнесу.
Освітня програма: Харчові технології та інженерія.
Тип пропозиції: Закрита (в т.ч. для іноземців)
Форма навчання: Заочна.
Зарахування: на 1 курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 26.02.2020
Термін подачі заяв: 11.07.2017 - 23.07.2017

Складові конкурсного бала

  1. Харчові технології
    (Фахове випробування, балmin=25.00, k=1.00 )
* - Предмети на вибір.

Статистика спеціальності **

Середній рейтинговий бал зарахованих на бюджет78.33
Середній рейтинговий бал зарахованих на контракт34.44
Середній рейтинговий бал всіх зарахованих45.42
Загальний середній рейтинговий бал всіх заяв45.42
Мінімальний рейтинговий бал серед зарахованих на бюджет65.00
Зараховано на бюджет всього3
Зараховано на контракт всього9
Всього прийнято заяв12
Ліцензійний обсяг155
Залишилося невикористаних ліцензійних місць143
** - Статистика вступу на бакалавра на основі кваліфікації молодший спеціаліст

Реклама

Рейтинговий список

Введіть прізвище:
ПІБ Стан П Бал Деталізація КО КВ Тип Д
1 ####### До наказу  —  90.000 
Харчові технології 90.00
    Б 
2 ####### Відхилено (бюджет)  —  80.000 
Харчові технології 80.00
      – 
3 ####### До наказу  —  80.000 
Харчові технології 80.00
    Б 
4 ####### Відмова  —  75.000 
Харчові технології 75.00
      – 
5 ####### Відмова  —  70.000 
Харчові технології 70.00
      – 
6 ####### Відмова  —  70.000 
Харчові технології 70.00
      – 
7 ####### Відмова  —  70.000 
Харчові технології 70.00
      – 
8 ####### Відмова  —  70.000 
Харчові технології 70.00
      – 
9 ####### Відмова  —  70.000 
Харчові технології 70.00
      – 
10 ####### Відмова  —  70.000 
Харчові технології 70.00
      – 
11 ####### Відмова  —  70.000 
Харчові технології 70.00
      – 
12 ####### До наказу  —  65.000 
Харчові технології 65.00
    Б 
13 ####### Відмова  —  60.000 
Харчові технології 60.00
      – 
14 ####### Відмова  —  60.000 
Харчові технології 60.00
      – 
15 ####### Відмова  —  60.000 
Харчові технології 60.00
      – 
16 ####### Відмова  —  60.000 
Харчові технології 60.00
      – 
17 ####### Відмова  —  60.000 
Харчові технології 60.00
      – 
18 ####### Відмова  —  60.000 
Харчові технології 60.00
      – 
19 ####### Відмова  —  60.000 
Харчові технології 60.00
      – 
20 ####### Відмова  —  55.000 
Харчові технології 55.00
      – 
21 ####### Відмова  —  55.000 
Харчові технології 55.00
      – 
22 ####### Відмова  —  55.000 
Харчові технології 55.00
      – 
23 ####### Відмова  —  50.000 
Харчові технології 50.00
      – 
24 ####### Відмова  —  50.000 
Харчові технології 50.00
      – 
25 ####### Відмова  —  50.000 
Харчові технології 50.00
      – 
26 ####### Відмова  —  50.000 
Харчові технології 50.00
      – 
27 ####### Відмова  —  50.000 
Харчові технології 50.00
      – 
28 ####### Відмова  —  50.000 
Харчові технології 50.00
      – 
29 ####### До наказу  —  50.000 
Харчові технології 50.00
    К 
30 ####### Відмова  —  45.000 
Харчові технології 45.00
      – 
31 ####### Відмова  —  45.000 
Харчові технології 45.00
      – 
32 ####### Відмова  —  45.000 
Харчові технології 45.00
      – 
33 ####### Відмова  —  45.000 
Харчові технології 45.00
      – 
34 ####### Відмова  —  45.000 
Харчові технології 45.00
      – 
35 ####### Відмова  —  45.000 
Харчові технології 45.00
      – 
36 ####### Відхилено (контракт)  —  40.000 
Харчові технології 40.00
      – 
37 ####### Відмова  —  40.000 
Харчові технології 40.00
      – 
38 ####### Відмова  —  40.000 
Харчові технології 40.00
      – 
39 ####### Відмова  —  40.000 
Харчові технології 40.00
      – 
40 ####### Відмова  —  40.000 
Харчові технології 40.00
      – 
41 ####### Відмова  —  35.000 
Харчові технології 35.00
      – 
42 ####### Відмова  —  35.000 
Харчові технології 35.00
      – 
43 ####### Відмова  —  35.000 
Харчові технології 35.00
      – 
44 ####### До наказу  —  35.000 
Харчові технології 35.00
    К 
45 ####### До наказу  —  35.000 
Харчові технології 35.00
    К 
46 ####### До наказу  —  35.000 
Харчові технології 35.00
    К 
47 ####### До наказу  —  35.000 
Харчові технології 35.00
    К 
48 ####### До наказу  —  35.000 
Харчові технології 35.00
    К 
49 ####### До наказу  —  30.000 
Харчові технології 30.00
    К 
50 ####### До наказу  —  30.000 
Харчові технології 30.00
    К 
51 ####### До наказу  —  25.000 
Харчові технології 25.00
    К 

Умовні позначення:

№: порядковий номер заяви абітурієнта.
ПІБ: прізвище, ім’я, по-батькові абітурієнта.
Стан: «До наказу» — абітурієнта зараховано на бюджет чи контракт.
«Рекомендовано (бюджет)» — абітурієнта рекомендовано до зарахування на бюджет.
«Рекомендовано (контракт)» — абітурієнта рекомендовано до зарахування на контракт.
«Зареєстровано» — заяву прийнято закладом вищої освіти до розгляду. Приймається рішення про допуск вступника до участі в конкурсному відборі.
«Допущено» — абітурієнта допущено до участі у конкурсі на бюджет або контракт.
«Заява надійшла з сайту» — заява надійшла до навчального закладу, але ще не перевірена приймальною комісією.
«Скасовано (втрата пріор.)» — електронна заява вважається такою, що не подавалась. Вступник не має права подання нової заяви з такою самою пріоритетністю.
«Затримано» — електронну заяву прийнято закладом вищої освіти до розгляду, але дані стосовно вступника потребують уточнення.

П: пріоритет заяви абітурієнта від 1 до 7
«—» — заява подана на контракт.

Бал: конкурсний бал абітурієнта (алгоритм розрахунку відповідно до п.8 розділу VІІ Умов прийому).
Деталізація: конкурсні бали вступника (бали ЗНО, вступних іспитів, бали атестата).
КО: коефіцієнти, що застосовуються до конкурсного балу відповідно до п.8 розділу VІІ Умов прийому («РК» — регіональний коефіцієнт;
«ГК» — галузевий коефіцієнт;
«СК» — сільський коефіцієнт;
«ПК» — першочерговий коефіцієнт;
«СК» — сільський коефіцієнт;
«ОЛ» — учасник міжнародних олімпіад або Олімпійських, Паралімпійських і Дефлімпійських ігр).

КВ: «КВ1» (Квота 1), «КВ2» (Квота 2), «КВ3» (Квота 3) — квота за якою вступає абітурієнт відповідно до підпункту 6, пункту 6, розділу І Умов прийому;
«СБ» — особа має право на зарахування за результатами співбесіди.

Тип: «Б» — заява подана на бюджет, «К» — заява подана на контракт.
Д: подання оригіналів документів. «+» — оригінали документів подано. «–» — оригінали документів не подано.

Реклама