Освітня програма: Технології харчових концентрованих продуктів на основі фруктово-овочевої сировини, чаю, кави та прянощів.
Спеціальність: 181. Харчові технології.

Національний університет харчових технологій

Інформація за: 2019 рік 2018 рік 2017 рік

Про освітню програму

Ступінь навчання: Магістр.
На базі: Бакалавр.
Галузь: Виробництво та технології.
Спеціальність: Харчові технології.
Факультет: Навчально-науковий інститут харчових технологій.
Освітня програма: Технології харчових концентрованих продуктів на основі фруктово-овочевої сировини, чаю, кави та прянощів.
Тип пропозиції: Закрита (в т.ч. для іноземців)
Форма навчання: Денна.
Зарахування: на 1 курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 27.02.2019
Термін подачі заяв: 28.06.2017 - 26.07.2017

Складові конкурсного бала

  1. Харчові технології та інженерія
    (Фахове випробування, балmin=60.00, k=1.00 )
  2. Іноземна мова
    (Вступний іспит, балmin=30.00, k=1.00 )
* - Предмети на вибір.

Статистика спеціальності **

Середній рейтинговий бал зарахованих на бюджет116.50
Середній рейтинговий бал зарахованих на контракт105.00
Середній рейтинговий бал всіх зарахованих114.58
Загальний середній рейтинговий бал всіх заяв114.58
Мінімальний рейтинговий бал серед зарахованих на бюджет110.00
Зараховано на бюджет всього10
Зараховано на контракт всього2
Всього прийнято заяв12
Ліцензійний обсяг25
Залишилося невикористаних ліцензійних місць13
** - Статистика вступу на магістра на основі кваліфікації бакалавр

Реклама

Рейтинговий список

Введіть прізвище:
ПІБ Стан П Бал Деталізація КО КВ Тип Д
1 ####### До наказу  —  125.000 
Харчові технології та інженерія 84.00
Іноземна мова 41.00
    Б 
2 ####### До наказу  —  121.000 
Харчові технології та інженерія 78.00
Іноземна мова 43.00
    Б 
3 ####### До наказу  —  120.000 
Харчові технології та інженерія 88.00
Іноземна мова 32.00
    Б 
4 ####### До наказу  —  118.000 
Харчові технології та інженерія 79.00
Іноземна мова 39.00
    Б 
5 ####### До наказу  —  115.000 
Харчові технології та інженерія 85.00
Іноземна мова 30.00
    Б 
6 ####### До наказу  —  115.000 
Харчові технології та інженерія 84.00
Іноземна мова 31.00
    Б 
7 ####### До наказу  —  115.000 
Харчові технології та інженерія 78.00
Іноземна мова 37.00
    Б 
8 ####### До наказу  —  114.000 
Харчові технології та інженерія 81.00
Іноземна мова 33.00
    Б 
9 ####### До наказу  —  112.000 
Харчові технології та інженерія 78.00
Іноземна мова 34.00
    Б 
10 ####### До наказу  —  110.000 
Харчові технології та інженерія 73.00
Іноземна мова 37.00
    Б 
11 ####### До наказу  —  110.000 
Харчові технології та інженерія 79.00
Іноземна мова 31.00
    К 
12 ####### Відхилено (контракт)  —  108.000 
Харчові технології та інженерія 76.00
Іноземна мова 32.00
      – 
13 ####### Відхилено (контракт)  —  108.000 
Харчові технології та інженерія 78.00
Іноземна мова 30.00
      – 
14 ####### Відхилено (контракт)  —  108.000 
Харчові технології та інженерія 75.00
Іноземна мова 33.00
      – 
15 ####### Відхилено (контракт)  —  104.000 
Харчові технології та інженерія 70.00
Іноземна мова 34.00
      – 
16 ####### Відхилено (контракт)  —  102.000 
Харчові технології та інженерія 71.00
Іноземна мова 31.00
      – 
17 ####### До наказу  —  100.000 
Харчові технології та інженерія 69.00
Іноземна мова 31.00
    К 
18 ####### Відмова  —  0.000 
Харчові технології та інженерія 0.00
Іноземна мова 0.00
      – 

Умовні позначення:

№: порядковий номер заяви абітурієнта.
ПІБ: прізвище, ім’я, по-батькові абітурієнта.
Стан: «До наказу» — абітурієнта зараховано на бюджет чи контракт.
«Рекомендовано (бюджет)» — абітурієнта рекомендовано до зарахування на бюджет.
«Рекомендовано (контракт)» — абітурієнта рекомендовано до зарахування на контракт.
«Зареєстровано» — заяву прийнято закладом вищої освіти до розгляду. Приймається рішення про допуск вступника до участі в конкурсному відборі.
«Допущено» — абітурієнта допущено до участі у конкурсі на бюджет або контракт.
«Заява надійшла з сайту» — заява надійшла до навчального закладу, але ще не перевірена приймальною комісією.
«Скасовано (втрата пріор.)» — електронна заява вважається такою, що не подавалась. Вступник не має права подання нової заяви з такою самою пріоритетністю.
«Затримано» — електронну заяву прийнято закладом вищої освіти до розгляду, але дані стосовно вступника потребують уточнення.

П: пріоритет заяви абітурієнта від 1 до 7
«—» — заява подана на контракт.

Бал: конкурсний бал абітурієнта (алгоритм розрахунку відповідно до п.8 розділу VІІ Умов прийому).
Деталізація: конкурсні бали вступника (бали ЗНО, вступних іспитів, бали атестата).
КО: коефіцієнти, що застосовуються до конкурсного балу відповідно до п.8 розділу VІІ Умов прийому («РК» — регіональний коефіцієнт;
«ГК» — галузевий коефіцієнт;
«СК» — сільський коефіцієнт;
«ПК» — першочерговий коефіцієнт;
«СК» — сільський коефіцієнт;
«ОЛ» — учасник міжнародних олімпіад або Олімпійських, Паралімпійських і Дефлімпійських ігр).

КВ: «КВ1» (Квота 1), «КВ2» (Квота 2), «КВ3» (Квота 3) — квота за якою вступає абітурієнт відповідно до підпункту 6, пункту 6, розділу І Умов прийому;
«СБ» — особа має право на зарахування за результатами співбесіди.

Тип: «Б» — заява подана на бюджет, «К» — заява подана на контракт.
Д: подання оригіналів документів. «+» — оригінали документів подано. «–» — оригінали документів не подано.

Реклама