Спеціальність: 6.051701. харчові технології та інженерія.

"Київський кооперативний інститут бізнесу і права"

Інформація за: 2019 рік 2018 рік 2017 рік

Про освітню програму

Ступінь навчання: Бакалавр.
На базі: Молодший спеціаліст.
Галузь: Харчова промисловість та переробка сільськогоспода.
Спеціальність: харчові технології та інженерія.
Факультет: Економіко-правовий факультет.
Тип пропозиції: Небюджетна
Форма навчання: Денна.
Зарахування: на 3 курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 31.07.2019
Термін подачі заяв: 11.07.2017 - 23.07.2017

Складові конкурсного бала

  1. Фахове вступне випробування
    (Фахове випробування, балmin=3.00, k=0.90 )
  2. Середній бал документа про освіту
    (Конкурсний показник, k=0.10 )
* - Предмети на вибір.

Статистика спеціальності **

Середній рейтинговий бал зарахованих на контракт3.80
Середній бал атестата зарахованих на контракт3.75
Середній рейтинговий бал всіх зарахованих3.80
Загальний середній рейтинговий бал всіх заяв3.77
Зараховано на контракт всього25
Всього прийнято заяв26
Ліцензійний обсяг26
Залишилося невикористаних ліцензійних місць1
** - Статистика вступу на бакалавра на основі кваліфікації молодший спеціаліст

Реклама

Рейтинговий список

Введіть прізвище:
ПІБ Стан П Бал Деталізація КО КВ Тип Д
1 ####### До наказу  —  4.990 
Середній бал документа про освіту 4.90
Фахове вступне випробування 5.00
    К 
2 ####### До наказу  —  4.990 
Середній бал документа про освіту 4.90
Фахове вступне випробування 5.00
    К 
3 ####### До наказу  —  4.980 
Середній бал документа про освіту 4.80
Фахове вступне випробування 5.00
    К 
4 ####### До наказу  —  4.940 
Середній бал документа про освіту 4.40
Фахове вступне випробування 5.00
    К 
5 ####### До наказу  —  4.030 
Середній бал документа про освіту 4.30
Фахове вступне випробування 4.00
    К 
6 ####### До наказу  —  4.020 
Середній бал документа про освіту 4.20
Фахове вступне випробування 4.00
    К 
7 ####### До наказу  —  4.020 
Середній бал документа про освіту 4.20
Фахове вступне випробування 4.00
    К 
8 ####### До наказу  —  4.020 
Середній бал документа про освіту 4.20
Фахове вступне випробування 4.00
    К 
9 ####### До наказу  —  3.980 
Середній бал документа про освіту 3.80
Фахове вступне випробування 4.00
    К 
10 ####### До наказу  —  3.980 
Середній бал документа про освіту 3.80
Фахове вступне випробування 4.00
    К 
11 ####### До наказу  —  3.980 
Середній бал документа про освіту 3.80
Фахове вступне випробування 4.00
    К 
12 ####### До наказу  —  3.960 
Середній бал документа про освіту 3.60
Фахове вступне випробування 4.00
    К 
13 ####### До наказу  —  3.950 
Середній бал документа про освіту 3.50
Фахове вступне випробування 4.00
    К 
14 ####### До наказу  —  3.940 
Середній бал документа про освіту 3.40
Фахове вступне випробування 4.00
    К 
15 ####### До наказу  —  3.940 
Середній бал документа про освіту 3.40
Фахове вступне випробування 4.00
    К 
16 ####### До наказу  —  3.920 
Середній бал документа про освіту 3.20
Фахове вступне випробування 4.00
    К 
17 ####### До наказу  —  3.060 
Середній бал документа про освіту 3.60
Фахове вступне випробування 3.00
    К 
18 ####### До наказу  —  3.040 
Середній бал документа про освіту 3.40
Фахове вступне випробування 3.00
    К 
19 ####### До наказу  —  3.040 
Середній бал документа про освіту 3.40
Фахове вступне випробування 3.00
    К 
20 ####### До наказу  —  3.040 
Середній бал документа про освіту 3.40
Фахове вступне випробування 3.00
    К 
21 ####### Рекомендовано (контракт)  —  3.030 
Середній бал документа про освіту 3.30
Фахове вступне випробування 3.00
     
22 ####### До наказу  —  3.030 
Середній бал документа про освіту 3.30
Фахове вступне випробування 3.00
    К 
23 ####### До наказу  —  3.020 
Середній бал документа про освіту 3.20
Фахове вступне випробування 3.00
    К 
24 ####### До наказу  —  3.010 
Середній бал документа про освіту 3.10
Фахове вступне випробування 3.00
    К 
25 ####### До наказу  —  3.000 
Середній бал документа про освіту 3.00
Фахове вступне випробування 3.00
    К 
26 ####### До наказу  —  3.000 
Середній бал документа про освіту 3.00
Фахове вступне випробування 3.00
    К 

Умовні позначення:

№: порядковий номер заяви абітурієнта.
ПІБ: прізвище, ім’я, по-батькові абітурієнта.
Стан: «До наказу» — абітурієнта зараховано на бюджет чи контракт.
«Рекомендовано (бюджет)» — абітурієнта рекомендовано до зарахування на бюджет.
«Рекомендовано (контракт)» — абітурієнта рекомендовано до зарахування на контракт.
«Зареєстровано» — заяву прийнято закладом вищої освіти до розгляду. Приймається рішення про допуск вступника до участі в конкурсному відборі.
«Допущено» — абітурієнта допущено до участі у конкурсі на бюджет або контракт.
«Заява надійшла з сайту» — заява надійшла до навчального закладу, але ще не перевірена приймальною комісією.
«Скасовано (втрата пріор.)» — електронна заява вважається такою, що не подавалась. Вступник не має права подання нової заяви з такою самою пріоритетністю.
«Затримано» — електронну заяву прийнято закладом вищої освіти до розгляду, але дані стосовно вступника потребують уточнення.

П: пріоритет заяви абітурієнта від 1 до 7
«—» — заява подана на контракт.

Бал: конкурсний бал абітурієнта (алгоритм розрахунку відповідно до п.8 розділу VІІ Умов прийому).
Деталізація: конкурсні бали вступника (бали ЗНО, вступних іспитів, бали атестата).
КО: коефіцієнти, що застосовуються до конкурсного балу відповідно до п.8 розділу VІІ Умов прийому («РК» — регіональний коефіцієнт;
«ГК» — галузевий коефіцієнт;
«СК» — сільський коефіцієнт;
«ПК» — першочерговий коефіцієнт;
«СК» — сільський коефіцієнт;
«ОЛ» — учасник міжнародних олімпіад або Олімпійських, Паралімпійських і Дефлімпійських ігр).

КВ: «КВ1» (Квота 1), «КВ2» (Квота 2), «КВ3» (Квота 3) — квота за якою вступає абітурієнт відповідно до підпункту 6, пункту 6, розділу І Умов прийому;
«СБ» — особа має право на зарахування за результатами співбесіди.

Тип: «Б» — заява подана на бюджет, «К» — заява подана на контракт.
Д: подання оригіналів документів. «+» — оригінали документів подано. «–» — оригінали документів не подано.

Реклама