Освітня програма: Технології продуктів бродіння і виноробства.
Спеціальність: 181. Харчові технології.

Черкаський державний технологічний університет

Інформація за: 2019 рік 2018 рік 2017 рік

Про освітню програму

Ступінь навчання: Магістр.
На базі: Бакалавр.
Галузь: Виробництво та технології.
Спеціальність: Харчові технології.
Факультет: Факультет харчових технологій та сфери обслуговування.
Освітня програма: Технології продуктів бродіння і виноробства.
Тип пропозиції: Закрита
Форма навчання: Денна.
Зарахування: на 1 курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 29.01.2019
Термін подачі заяв: 11.07.2017 - 23.07.2017

Складові конкурсного бала

  1. фаховий іспит
    (Фахове випробування, k=1.00 )
  2. фаховий іспит додатковий
    (Фахове випробування, k=0.00 )
  3. Іноземна мова
    (Вступний іспит, k=1.00 )
  4. Середній бал документа про освіту
    (Конкурсний показник, k=1.00 )
* - Предмети на вибір.

Статистика спеціальності **

Середній рейтинговий бал зарахованих на бюджет176.42
Середній рейтинговий бал зарахованих на контракт152.00
Середній бал атестата зарахованих на бюджет79.42
Середній бал атестата зарахованих на контракт83.00
Середній рейтинговий бал всіх зарахованих172.67
Загальний середній рейтинговий бал всіх заяв179.76
Мінімальний бал атестата серед зарахованих на бюджет69.00
Мінімальний рейтинговий бал серед зарахованих на бюджет141.00
Зараховано на бюджет всього11
Зараховано на контракт всього2
Всього прийнято заяв18
Ліцензійний обсяг15
Залишилося невикористаних ліцензійних місць2
** - Статистика вступу на магістра на основі кваліфікації бакалавр

Реклама

Рейтинговий список

Введіть прізвище:
ПІБ Стан П Бал Деталізація КО КВ Тип Д
1 ####### Допущено  —  231.000 
фаховий іспит 70.00
Середній бал документа про освіту 79.00
Іноземна мова 82.00
      – 
2 ####### Допущено  —  215.000 
фаховий іспит 70.00
Середній бал документа про освіту 86.00
Іноземна мова 59.00
      – 
3 ####### До наказу  —  213.000 
фаховий іспит 67.00
Середній бал документа про освіту 79.00
Іноземна мова 67.00
    Б 
4 ####### До наказу  —  201.000 
фаховий іспит 75.00
Середній бал документа про освіту 84.00
Іноземна мова 42.00
    Б 
5 ####### До наказу  —  200.000 
фаховий іспит 55.00
Середній бал документа про освіту 82.00
Іноземна мова 63.00
    Б 
6 ####### Допущено  —  199.000 
фаховий іспит 79.00
Середній бал документа про освіту 91.00
Іноземна мова 29.00
      – 
7 ####### Допущено  —  187.000 
фаховий іспит 40.00
Середній бал документа про освіту 77.00
Іноземна мова 70.00
      – 
8 ####### До наказу  —  185.000 
фаховий іспит 50.00
Середній бал документа про освіту 83.00
Іноземна мова 52.00
    Б 
9 ####### До наказу  —  182.000 
фаховий іспит 65.00
Середній бал документа про освіту 80.00
Іноземна мова 37.00
    Б 
10 ####### До наказу  —  176.000 
фаховий іспит 24.00
Середній бал документа про освіту 84.00
Іноземна мова 68.00
    Б 
11 ####### До наказу  —  170.000 
фаховий іспит 57.00
Середній бал документа про освіту 86.00
Іноземна мова 27.00
    Б 
12 ####### До наказу  —  170.000 
фаховий іспит 45.00
Середній бал документа про освіту 82.00
Іноземна мова 43.00
    К 
13 ####### До наказу  —  169.000 
фаховий іспит 60.00
Середній бал документа про освіту 76.00
Іноземна мова 33.00
    Б 
14 ####### Допущено  —  159.000 
фаховий іспит 40.00
Середній бал документа про освіту 80.00
Іноземна мова 39.00
      – 
15 ####### До наказу  —  157.660 
фаховий іспит 25.00
Середній бал документа про освіту 81.66
Іноземна мова 51.00
    Б 
16 ####### До наказу  —  146.000 
фаховий іспит 52.00
Середній бал документа про освіту 69.00
Іноземна мова 25.00
    Б 
17 ####### До наказу  —  141.000 
фаховий іспит 31.00
Середній бал документа про освіту 69.00
Іноземна мова 41.00
    Б 
18 ####### До наказу  —  134.000 
фаховий іспит 25.00
Середній бал документа про освіту 84.00
Іноземна мова 25.00
    К 

Умовні позначення:

№: порядковий номер заяви абітурієнта.
ПІБ: прізвище, ім’я, по-батькові абітурієнта.
Стан: «До наказу» — абітурієнта зараховано на бюджет чи контракт.
«Рекомендовано (бюджет)» — абітурієнта рекомендовано до зарахування на бюджет.
«Рекомендовано (контракт)» — абітурієнта рекомендовано до зарахування на контракт.
«Зареєстровано» — заяву прийнято закладом вищої освіти до розгляду. Приймається рішення про допуск вступника до участі в конкурсному відборі.
«Допущено» — абітурієнта допущено до участі у конкурсі на бюджет або контракт.
«Заява надійшла з сайту» — заява надійшла до навчального закладу, але ще не перевірена приймальною комісією.
«Скасовано (втрата пріор.)» — електронна заява вважається такою, що не подавалась. Вступник не має права подання нової заяви з такою самою пріоритетністю.
«Затримано» — електронну заяву прийнято закладом вищої освіти до розгляду, але дані стосовно вступника потребують уточнення.

П: пріоритет заяви абітурієнта від 1 до 7
«—» — заява подана на контракт.

Бал: конкурсний бал абітурієнта (алгоритм розрахунку відповідно до п.8 розділу VІІ Умов прийому).
Деталізація: конкурсні бали вступника (бали ЗНО, вступних іспитів, бали атестата).
КО: коефіцієнти, що застосовуються до конкурсного балу відповідно до п.8 розділу VІІ Умов прийому («РК» — регіональний коефіцієнт;
«ГК» — галузевий коефіцієнт;
«СК» — сільський коефіцієнт;
«ПК» — першочерговий коефіцієнт;
«СК» — сільський коефіцієнт;
«ОЛ» — учасник міжнародних олімпіад або Олімпійських, Паралімпійських і Дефлімпійських ігр).

КВ: «КВ1» (Квота 1), «КВ2» (Квота 2), «КВ3» (Квота 3) — квота за якою вступає абітурієнт відповідно до підпункту 6, пункту 6, розділу І Умов прийому;
«СБ» — особа має право на зарахування за результатами співбесіди.

Тип: «Б» — заява подана на бюджет, «К» — заява подана на контракт.
Д: подання оригіналів документів. «+» — оригінали документів подано. «–» — оригінали документів не подано.

Реклама