Освітня програма: Харчові технології.
Спеціальність: 181. Харчові технології.

Львівський торговельно-економічний університет

Інформація за: 2019 рік 2018 рік 2017 рік

Про освітню програму

Ступінь навчання: Магістр.
На базі: Бакалавр.
Галузь: Виробництво та технології.
Спеціальність: Харчові технології.
Факультет: Факультет товарознавства, управління та сфери обслуговування.
Освітня програма: Харчові технології.
Тип пропозиції: Небюджетна (в т.ч. для іноземців)
Форма навчання: Заочна.
Зарахування: на 1 курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 28.02.2019
Термін подачі заяв: 11.07.2017 - 24.07.2017

Складові конкурсного бала

  1. Тестування з фахових дисциплін
    (Фахове випробування, k=0.50 )
  2. Фаховий іспит (додатковий)
    (Фахове випробування, k=0.00 )
  3. Іноземна мова
    (Вступний іспит, k=0.30 )
  4. Середній бал документа про освіту
    (Конкурсний показник, k=0.20 )
* - Предмети на вибір.

Статистика спеціальності **

Середній рейтинговий бал зарахованих на контракт154.03
Середній бал атестата зарахованих на контракт164.50
Середній рейтинговий бал всіх зарахованих154.03
Загальний середній рейтинговий бал всіх заяв154.03
Зараховано на контракт всього4
Всього прийнято заяв4
Ліцензійний обсяг15
Залишилося невикористаних ліцензійних місць11
** - Статистика вступу на магістра на основі кваліфікації бакалавр

Реклама

Рейтинговий список

Введіть прізвище:
ПІБ Стан П Бал Деталізація КО КВ Тип Д
1 ####### До наказу  —  180.600 
Іноземна мова 175.00
Тестування з фахових дисциплін 185.00
Середній бал документа про освіту 178.00
    К 
2 ####### До наказу  —  159.000 
Іноземна мова 155.00
Тестування з фахових дисциплін 145.00
Середній бал документа про освіту 200.00
Фаховий іспит (додатковий) 155.00
    К 
3 ####### До наказу  —  144.000 
Іноземна мова 115.00
Тестування з фахових дисциплін 155.00
Середній бал документа про освіту 160.00
Фаховий іспит (додатковий) 145.00
    К 
4 ####### До наказу  —  132.500 
Іноземна мова 120.00
Тестування з фахових дисциплін 145.00
Середній бал документа про освіту 120.00
Фаховий іспит (додатковий) 135.00
    К 

Умовні позначення:

№: порядковий номер заяви абітурієнта.
ПІБ: прізвище, ім’я, по-батькові абітурієнта.
Стан: «До наказу» — абітурієнта зараховано на бюджет чи контракт.
«Рекомендовано (бюджет)» — абітурієнта рекомендовано до зарахування на бюджет.
«Рекомендовано (контракт)» — абітурієнта рекомендовано до зарахування на контракт.
«Зареєстровано» — заяву прийнято закладом вищої освіти до розгляду. Приймається рішення про допуск вступника до участі в конкурсному відборі.
«Допущено» — абітурієнта допущено до участі у конкурсі на бюджет або контракт.
«Заява надійшла з сайту» — заява надійшла до навчального закладу, але ще не перевірена приймальною комісією.
«Скасовано (втрата пріор.)» — електронна заява вважається такою, що не подавалась. Вступник не має права подання нової заяви з такою самою пріоритетністю.
«Затримано» — електронну заяву прийнято закладом вищої освіти до розгляду, але дані стосовно вступника потребують уточнення.

П: пріоритет заяви абітурієнта від 1 до 7
«—» — заява подана на контракт.

Бал: конкурсний бал абітурієнта (алгоритм розрахунку відповідно до п.8 розділу VІІ Умов прийому).
Деталізація: конкурсні бали вступника (бали ЗНО, вступних іспитів, бали атестата).
КО: коефіцієнти, що застосовуються до конкурсного балу відповідно до п.8 розділу VІІ Умов прийому («РК» — регіональний коефіцієнт;
«ГК» — галузевий коефіцієнт;
«СК» — сільський коефіцієнт;
«ПК» — першочерговий коефіцієнт;
«СК» — сільський коефіцієнт;
«ОЛ» — учасник міжнародних олімпіад або Олімпійських, Паралімпійських і Дефлімпійських ігр).

КВ: «КВ1» (Квота 1), «КВ2» (Квота 2), «КВ3» (Квота 3) — квота за якою вступає абітурієнт відповідно до підпункту 6, пункту 6, розділу І Умов прийому;
«СБ» — особа має право на зарахування за результатами співбесіди.

Тип: «Б» — заява подана на бюджет, «К» — заява подана на контракт.
Д: подання оригіналів документів. «+» — оригінали документів подано. «–» — оригінали документів не подано.

Реклама