Освітня програма: Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва.
Спеціальність: 204. Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва.

Львівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького

Інформація за: 2019 рік 2018 рік 2017 рік

Про освітню програму

Ступінь навчання: Бакалавр.
На базі: Молодший спеціаліст.
Галузь: Аграрні науки та продовольство.
Спеціальність: Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва.
Факультет: Факультет ветеринарної гігієни, екології та права.
Освітня програма: Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва.
Тип пропозиції: Закрита
Форма навчання: Заочна.
Зарахування: на 1 курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 28.02.2020
Термін подачі заяв: 11.07.2017 - 23.07.2017

Складові конкурсного бала

  1. Фаховий іспит
    (Фахове випробування, балmin=40.00, k=1.00 )
* - Предмети на вибір.

Статистика спеціальності **

Середній рейтинговий бал зарахованих на бюджет76.96
Середній рейтинговий бал зарахованих на контракт67.38
Середній рейтинговий бал всіх зарахованих74.64
Загальний середній рейтинговий бал всіх заяв73.79
Мінімальний рейтинговий бал серед зарахованих на бюджет72.00
Зараховано на бюджет всього25
Зараховано на контракт всього8
Всього прийнято заяв38
Ліцензійний обсяг80
Залишилося невикористаних ліцензійних місць47
** - Статистика вступу на бакалавра на основі кваліфікації молодший спеціаліст

Реклама

Рейтинговий список

Введіть прізвище:
ПІБ Стан П Бал Деталізація КО КВ Тип Д
1 ####### До наказу  —  85.000 
Фаховий іспит 85.00
    Б 
2 ####### До наказу  —  84.000 
Фаховий іспит 84.00
    Б 
3 ####### До наказу  —  83.000 
Фаховий іспит 83.00
    Б 
4 ####### До наказу  —  81.000 
Фаховий іспит 81.00
    Б 
5 ####### До наказу  —  81.000 
Фаховий іспит 81.00
    Б 
6 ####### До наказу  —  80.000 
Фаховий іспит 80.00
    Б 
7 ####### До наказу  —  79.000 
Фаховий іспит 79.00
    Б 
8 ####### До наказу  —  79.000 
Фаховий іспит 79.00
    Б 
9 ####### До наказу  —  79.000 
Фаховий іспит 79.00
    Б 
10 ####### До наказу  —  78.000 
Фаховий іспит 78.00
    Б 
11 ####### До наказу  —  78.000 
Фаховий іспит 78.00
    Б 
12 ####### До наказу  —  76.000 
Фаховий іспит 76.00
    Б 
13 ####### До наказу  —  76.000 
Фаховий іспит 76.00
    Б 
14 ####### До наказу  —  75.000 
Фаховий іспит 75.00
    Б 
15 ####### До наказу  —  75.000 
Фаховий іспит 75.00
    Б 
16 ####### До наказу  —  75.000 
Фаховий іспит 75.00
    Б 
17 ####### До наказу  —  74.000 
Фаховий іспит 74.00
    Б 
18 ####### До наказу  —  74.000 
Фаховий іспит 74.00
    Б 
19 ####### До наказу  —  74.000 
Фаховий іспит 74.00
    Б 
20 ####### До наказу  —  74.000 
Фаховий іспит 74.00
    Б 
21 ####### До наказу  —  73.000 
Фаховий іспит 73.00
    Б 
22 ####### До наказу  —  73.000 
Фаховий іспит 73.00
    Б 
23 ####### До наказу  —  73.000 
Фаховий іспит 73.00
    Б 
24 ####### До наказу  —  73.000 
Фаховий іспит 73.00
    Б 
25 ####### До наказу  —  72.000 
Фаховий іспит 72.00
    Б 
26 ####### До наказу  —  71.000 
Фаховий іспит 71.00
    К 
27 ####### До наказу  —  70.000 
Фаховий іспит 70.00
    К 
28 ####### Допущено  —  69.000 
Фаховий іспит 69.00
      – 
29 ####### Допущено  —  69.000 
Фаховий іспит 69.00
      – 
30 ####### До наказу  —  69.000 
Фаховий іспит 69.00
    К 
31 ####### Допущено  —  68.000 
Фаховий іспит 68.00
      – 
32 ####### Допущено  —  68.000 
Фаховий іспит 68.00
      – 
33 ####### До наказу  —  68.000 
Фаховий іспит 68.00
    К 
34 ####### До наказу  —  68.000 
Фаховий іспит 68.00
    К 
35 ####### Допущено  —  67.000 
Фаховий іспит 67.00
      – 
36 ####### До наказу  —  66.000 
Фаховий іспит 66.00
    К 
37 ####### До наказу  —  65.000 
Фаховий іспит 65.00
    К 
38 ####### До наказу  —  62.000 
Фаховий іспит 62.00
    К 
39 ####### Зареєстровано  —  0.000 
Фаховий іспит 0.00
      – 
40 ####### Зареєстровано  —  0.000 
Фаховий іспит 0.00
      – 
41 ####### Зареєстровано  —  0.000 
Фаховий іспит 0.00
      – 
42 ####### Скасовано НЗ  —  0.000 
Фаховий іспит 0.00
      – 

Умовні позначення:

№: порядковий номер заяви абітурієнта.
ПІБ: прізвище, ім’я, по-батькові абітурієнта.
Стан: «До наказу» — абітурієнта зараховано на бюджет чи контракт.
«Рекомендовано (бюджет)» — абітурієнта рекомендовано до зарахування на бюджет.
«Рекомендовано (контракт)» — абітурієнта рекомендовано до зарахування на контракт.
«Зареєстровано» — заяву прийнято закладом вищої освіти до розгляду. Приймається рішення про допуск вступника до участі в конкурсному відборі.
«Допущено» — абітурієнта допущено до участі у конкурсі на бюджет або контракт.
«Заява надійшла з сайту» — заява надійшла до навчального закладу, але ще не перевірена приймальною комісією.
«Скасовано (втрата пріор.)» — електронна заява вважається такою, що не подавалась. Вступник не має права подання нової заяви з такою самою пріоритетністю.
«Затримано» — електронну заяву прийнято закладом вищої освіти до розгляду, але дані стосовно вступника потребують уточнення.

П: пріоритет заяви абітурієнта від 1 до 7
«—» — заява подана на контракт.

Бал: конкурсний бал абітурієнта (алгоритм розрахунку відповідно до п.8 розділу VІІ Умов прийому).
Деталізація: конкурсні бали вступника (бали ЗНО, вступних іспитів, бали атестата).
КО: коефіцієнти, що застосовуються до конкурсного балу відповідно до п.8 розділу VІІ Умов прийому («РК» — регіональний коефіцієнт;
«ГК» — галузевий коефіцієнт;
«СК» — сільський коефіцієнт;
«ПК» — першочерговий коефіцієнт;
«СК» — сільський коефіцієнт;
«ОЛ» — учасник міжнародних олімпіад або Олімпійських, Паралімпійських і Дефлімпійських ігр).

КВ: «КВ1» (Квота 1), «КВ2» (Квота 2), «КВ3» (Квота 3) — квота за якою вступає абітурієнт відповідно до підпункту 6, пункту 6, розділу І Умов прийому;
«СБ» — особа має право на зарахування за результатами співбесіди.

Тип: «Б» — заява подана на бюджет, «К» — заява подана на контракт.
Д: подання оригіналів документів. «+» — оригінали документів подано. «–» — оригінали документів не подано.

Реклама