Освітня програма: Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва.
Спеціальність: 204. Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва.

Львівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького

Інформація за: 2019 рік 2018 рік 2017 рік

Про освітню програму

Ступінь навчання: Бакалавр.
На базі: Молодший спеціаліст.
Галузь: Аграрні науки та продовольство.
Спеціальність: Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва.
Факультет: Факультет біолого-технологічний.
Освітня програма: Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва.
Тип пропозиції: Закрита
Форма навчання: Денна.
Зарахування: на 1 курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 29.06.2019
Термін подачі заяв: 11.07.2017 - 23.07.2017

Складові конкурсного бала

  1. Фаховий іспит
    (Фахове випробування, балmin=40.00, k=1.00 )
* - Предмети на вибір.

Статистика спеціальності **

Середній рейтинговий бал зарахованих на бюджет79.56
Середній рейтинговий бал зарахованих на контракт74.00
Середній рейтинговий бал всіх зарахованих79.35
Загальний середній рейтинговий бал всіх заяв78.10
Мінімальний рейтинговий бал серед зарахованих на бюджет68.00
Зараховано на бюджет всього25
Зараховано на контракт всього1
Всього прийнято заяв31
Ліцензійний обсяг40
Залишилося невикористаних ліцензійних місць14
** - Статистика вступу на бакалавра на основі кваліфікації молодший спеціаліст

Реклама

Рейтинговий список

Введіть прізвище:
ПІБ Стан П Бал Деталізація КО КВ Тип Д
1 ####### До наказу  —  87.000 
Фаховий іспит 87.00
    Б 
2 ####### До наказу  —  86.000 
Фаховий іспит 86.00
    Б 
3 ####### До наказу  —  85.000 
Фаховий іспит 85.00
    Б 
4 ####### До наказу  —  85.000 
Фаховий іспит 85.00
    Б 
5 ####### До наказу  —  84.000 
Фаховий іспит 84.00
    Б 
6 ####### До наказу  —  82.000 
Фаховий іспит 82.00
    Б 
7 ####### До наказу  —  81.000 
Фаховий іспит 81.00
    Б 
8 ####### До наказу  —  80.000 
Фаховий іспит 80.00
    Б 
9 ####### До наказу  —  80.000 
Фаховий іспит 80.00
    Б 
10 ####### До наказу  —  79.000 
Фаховий іспит 79.00
    Б 
11 ####### До наказу  —  79.000 
Фаховий іспит 79.00
    Б 
12 ####### До наказу  —  79.000 
Фаховий іспит 79.00
    Б 
13 ####### До наказу  —  79.000 
Фаховий іспит 79.00
    Б 
14 ####### До наказу  —  79.000 
Фаховий іспит 79.00
    Б 
15 ####### До наказу  —  79.000 
Фаховий іспит 79.00
    Б 
16 ####### Допущено  —  78.000 
Фаховий іспит 78.00
      – 
17 ####### До наказу  —  78.000 
Фаховий іспит 78.00
    Б 
18 ####### До наказу  —  78.000 
Фаховий іспит 78.00
    Б 
19 ####### До наказу  —  78.000 
Фаховий іспит 78.00
    Б 
20 ####### До наказу  —  78.000 
Фаховий іспит 78.00
    Б 
21 ####### До наказу  —  78.000 
Фаховий іспит 78.00
    Б 
22 ####### До наказу  —  77.000 
Фаховий іспит 77.00
    Б 
23 ####### До наказу  —  77.000 
Фаховий іспит 77.00
    Б 
24 ####### До наказу  —  77.000 
Фаховий іспит 77.00
    Б 
25 ####### До наказу  —  76.000 
Фаховий іспит 76.00
    Б 
26 ####### До наказу  —  74.000 
Фаховий іспит 74.00
    К 
27 ####### Допущено  —  73.000 
Фаховий іспит 73.00
      – 
28 ####### Допущено  —  72.000 
Фаховий іспит 72.00
      – 
29 ####### Допущено  —  72.000 
Фаховий іспит 72.00
      – 
30 ####### До наказу  —  68.000 
Фаховий іспит 68.00
    Б 
31 ####### Допущено  —  63.000 
Фаховий іспит 63.00
      – 
32 ####### Зареєстровано  —  0.000 
Фаховий іспит 0.00
      – 
33 ####### Зареєстровано  —  0.000 
Фаховий іспит 0.00
      – 
34 ####### Зареєстровано  —  0.000 
Фаховий іспит 0.00
      – 
35 ####### Відмова  —  0.000 
Фаховий іспит 0.00
      – 
36 ####### Відмова  —  0.000 
Фаховий іспит 0.00
      – 
37 ####### Зареєстровано  —  0.000 
Фаховий іспит 0.00
      – 
38 ####### Зареєстровано  —  0.000 
Фаховий іспит 0.00
      – 
39 ####### Скасовано НЗ  —  0.000 
Фаховий іспит 0.00
      – 
40 ####### Скасовано НЗ  —  0.000 
Фаховий іспит 0.00
      – 
41 ####### Зареєстровано  —  0.000 
Фаховий іспит 0.00
      – 
42 ####### Скасовано НЗ  —  0.000 
Фаховий іспит 0.00
      – 
43 ####### Скасовано НЗ  —  0.000 
Фаховий іспит 0.00
      – 

Умовні позначення:

№: порядковий номер заяви абітурієнта.
ПІБ: прізвище, ім’я, по-батькові абітурієнта.
Стан: «До наказу» — абітурієнта зараховано на бюджет чи контракт.
«Рекомендовано (бюджет)» — абітурієнта рекомендовано до зарахування на бюджет.
«Рекомендовано (контракт)» — абітурієнта рекомендовано до зарахування на контракт.
«Зареєстровано» — заяву прийнято закладом вищої освіти до розгляду. Приймається рішення про допуск вступника до участі в конкурсному відборі.
«Допущено» — абітурієнта допущено до участі у конкурсі на бюджет або контракт.
«Заява надійшла з сайту» — заява надійшла до навчального закладу, але ще не перевірена приймальною комісією.
«Скасовано (втрата пріор.)» — електронна заява вважається такою, що не подавалась. Вступник не має права подання нової заяви з такою самою пріоритетністю.
«Затримано» — електронну заяву прийнято закладом вищої освіти до розгляду, але дані стосовно вступника потребують уточнення.

П: пріоритет заяви абітурієнта від 1 до 7
«—» — заява подана на контракт.

Бал: конкурсний бал абітурієнта (алгоритм розрахунку відповідно до п.8 розділу VІІ Умов прийому).
Деталізація: конкурсні бали вступника (бали ЗНО, вступних іспитів, бали атестата).
КО: коефіцієнти, що застосовуються до конкурсного балу відповідно до п.8 розділу VІІ Умов прийому («РК» — регіональний коефіцієнт;
«ГК» — галузевий коефіцієнт;
«СК» — сільський коефіцієнт;
«ПК» — першочерговий коефіцієнт;
«СК» — сільський коефіцієнт;
«ОЛ» — учасник міжнародних олімпіад або Олімпійських, Паралімпійських і Дефлімпійських ігр).

КВ: «КВ1» (Квота 1), «КВ2» (Квота 2), «КВ3» (Квота 3) — квота за якою вступає абітурієнт відповідно до підпункту 6, пункту 6, розділу І Умов прийому;
«СБ» — особа має право на зарахування за результатами співбесіди.

Тип: «Б» — заява подана на бюджет, «К» — заява подана на контракт.
Д: подання оригіналів документів. «+» — оригінали документів подано. «–» — оригінали документів не подано.

Реклама