Освітня програма: Харчові технології та інженерія.
Спеціальність: 181. Харчові технології.

Білоцерківський національний аграрний університет

Інформація за: 2019 рік 2018 рік 2017 рік

Про освітню програму

Ступінь навчання: Бакалавр.
На базі: Молодший спеціаліст.
Галузь: Виробництво та технології.
Спеціальність: Харчові технології.
Факультет: Біолого-технологічний факультет.
Освітня програма: Харчові технології та інженерія.
Тип пропозиції: Закрита (в т.ч. для іноземців)
Форма навчання: Денна.
Зарахування: на 1 курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 29.06.2019
Термін подачі заяв: 30.06.2017 - 23.07.2017

Складові конкурсного бала

  1. Харчові технології
    (Фахове випробування, балmin=100.00, k=1.00 )
  2. Середній бал документа про освіту
    (Конкурсний показник, k=1.00 )
* - Предмети на вибір.

Статистика спеціальності **

Середній рейтинговий бал зарахованих на бюджет335.80
Середній рейтинговий бал зарахованих на контракт284.00
Середній бал атестата зарахованих на бюджет162.20
Середній бал атестата зарахованих на контракт154.86
Середній рейтинговий бал всіх зарахованих319.32
Загальний середній рейтинговий бал всіх заяв314.15
Мінімальний бал атестата серед зарахованих на бюджет141.00
Мінімальний рейтинговий бал серед зарахованих на бюджет312.00
Зараховано на бюджет всього15
Зараховано на контракт всього7
Всього прийнято заяв27
Ліцензійний обсяг35
Залишилося невикористаних ліцензійних місць13
** - Статистика вступу на бакалавра на основі кваліфікації молодший спеціаліст

Реклама

Рейтинговий список

Введіть прізвище:
ПІБ Стан П Бал Деталізація КО КВ Тип Д
1 ####### Відхилено (бюджет)  —  385.000 
Харчові технології 188.00
Середній бал документа про освіту 197.00
      – 
2 ####### Відхилено (бюджет)  —  369.000 
Харчові технології 176.00
Середній бал документа про освіту 193.00
      – 
3 ####### До наказу  —  365.000 
Харчові технології 192.00
Середній бал документа про освіту 173.00
    Б 
4 ####### До наказу  —  357.000 
Харчові технології 176.00
Середній бал документа про освіту 181.00
    Б 
5 ####### До наказу  —  353.000 
Харчові технології 180.00
Середній бал документа про освіту 173.00
    Б 
6 ####### До наказу  —  351.000 
Харчові технології 184.00
Середній бал документа про освіту 167.00
    Б 
7 ####### До наказу  —  345.000 
Харчові технології 188.00
Середній бал документа про освіту 157.00
    Б 
8 ####### До наказу  —  342.000 
Харчові технології 168.00
Середній бал документа про освіту 174.00
    Б 
9 ####### Відхилено (бюджет)  —  337.000 
Харчові технології 176.00
Середній бал документа про освіту 161.00
      – 
10 ####### До наказу  —  337.000 
Харчові технології 168.00
Середній бал документа про освіту 169.00
    Б 
11 ####### Відхилено (бюджет)  —  335.000 
Харчові технології 166.00
Середній бал документа про освіту 169.00
      – 
12 ####### До наказу  —  335.000 
Харчові технології 160.00
Середній бал документа про освіту 175.00
    Б 
13 ####### До наказу  —  330.000 
Харчові технології 188.00
Середній бал документа про освіту 142.00
    Б 
14 ####### Відхилено (бюджет)  —  327.000 
Харчові технології 164.00
Середній бал документа про освіту 163.00
      – 
15 ####### До наказу  —  326.000 
Харчові технології 160.00
Середній бал документа про освіту 166.00
    Б 
16 ####### До наказу  —  326.000 
Харчові технології 168.00
Середній бал документа про освіту 158.00
    Б 
17 ####### До наказу  —  325.000 
Харчові технології 184.00
Середній бал документа про освіту 141.00
    Б 
18 ####### До наказу  —  321.000 
Харчові технології 168.00
Середній бал документа про освіту 153.00
    Б 
19 ####### Допущено  —  315.000 
Харчові технології 144.00
Середній бал документа про освіту 171.00
      – 
20 ####### До наказу  —  312.000 
Харчові технології 168.00
Середній бал документа про освіту 144.00
    Б 
21 ####### До наказу  —  312.000 
Харчові технології 152.00
Середній бал документа про освіту 160.00
    Б 
22 ####### Допущено  —  311.000 
Харчові технології 144.00
Середній бал документа про освіту 167.00
      – 
23 ####### До наказу  —  308.000 
Харчові технології 144.00
Середній бал документа про освіту 164.00
    К 
24 ####### До наказу  —  299.000 
Харчові технології 152.00
Середній бал документа про освіту 147.00
    К 
25 ####### Допущено  —  298.000 
Харчові технології 120.00
Середній бал документа про освіту 178.00
      – 
26 ####### До наказу  —  289.000 
Харчові технології 128.00
Середній бал документа про освіту 161.00
    К 
27 ####### До наказу  —  286.000 
Харчові технології 112.00
Середній бал документа про освіту 174.00
    К 
28 ####### Допущено  —  279.000 
Харчові технології 136.00
Середній бал документа про освіту 143.00
      – 
29 ####### До наказу  —  278.000 
Харчові технології 120.00
Середній бал документа про освіту 158.00
    К 
30 ####### До наказу  —  278.000 
Харчові технології 144.00
Середній бал документа про освіту 134.00
    К 
31 ####### Допущено  —  254.000 
Харчові технології 112.00
Середній бал документа про освіту 142.00
      – 
32 ####### До наказу  —  250.000 
Харчові технології 104.00
Середній бал документа про освіту 146.00
    К 

Умовні позначення:

№: порядковий номер заяви абітурієнта.
ПІБ: прізвище, ім’я, по-батькові абітурієнта.
Стан: «До наказу» — абітурієнта зараховано на бюджет чи контракт.
«Рекомендовано (бюджет)» — абітурієнта рекомендовано до зарахування на бюджет.
«Рекомендовано (контракт)» — абітурієнта рекомендовано до зарахування на контракт.
«Зареєстровано» — заяву прийнято закладом вищої освіти до розгляду. Приймається рішення про допуск вступника до участі в конкурсному відборі.
«Допущено» — абітурієнта допущено до участі у конкурсі на бюджет або контракт.
«Заява надійшла з сайту» — заява надійшла до навчального закладу, але ще не перевірена приймальною комісією.
«Скасовано (втрата пріор.)» — електронна заява вважається такою, що не подавалась. Вступник не має права подання нової заяви з такою самою пріоритетністю.
«Затримано» — електронну заяву прийнято закладом вищої освіти до розгляду, але дані стосовно вступника потребують уточнення.

П: пріоритет заяви абітурієнта від 1 до 7
«—» — заява подана на контракт.

Бал: конкурсний бал абітурієнта (алгоритм розрахунку відповідно до п.8 розділу VІІ Умов прийому).
Деталізація: конкурсні бали вступника (бали ЗНО, вступних іспитів, бали атестата).
КО: коефіцієнти, що застосовуються до конкурсного балу відповідно до п.8 розділу VІІ Умов прийому («РК» — регіональний коефіцієнт;
«ГК» — галузевий коефіцієнт;
«СК» — сільський коефіцієнт;
«ПК» — першочерговий коефіцієнт;
«СК» — сільський коефіцієнт;
«ОЛ» — учасник міжнародних олімпіад або Олімпійських, Паралімпійських і Дефлімпійських ігр).

КВ: «КВ1» (Квота 1), «КВ2» (Квота 2), «КВ3» (Квота 3) — квота за якою вступає абітурієнт відповідно до підпункту 6, пункту 6, розділу І Умов прийому;
«СБ» — особа має право на зарахування за результатами співбесіди.

Тип: «Б» — заява подана на бюджет, «К» — заява подана на контракт.
Д: подання оригіналів документів. «+» — оригінали документів подано. «–» — оригінали документів не подано.

Реклама