Освітня програма: Готельно-ресторанна справа.
Спеціальність: 241. Готельно-ресторанна справа.

Державний вищий навчальний заклад "Прикарпатський національний університет імені Василя Стефаника"

Інформація за: 2018 рік 2017 рік

Про освітню програму

Ступінь навчання: Бакалавр.
На базі: Молодший спеціаліст.
Галузь: Сфера обслуговування.
Спеціальність: Готельно-ресторанна справа.
Факультет: Факультет туризму.
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа.
Тип пропозиції: Закрита
Форма навчання: Заочна.
Зарахування: на 1 курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 30.06.2019
Термін подачі заяв: 11.07.2017 - 23.07.2017

Складові конкурсного бала

  1. Організація готельно-ресторанного господарства
    (Фахове випробування, k=0.90 )
  2. Географія
    (Фахове випробування, балmin=10.00, k=0.00 )
  3. Середній бал документа про освіту
    (Конкурсний показник, k=0.10 )
* - Предмети на вибір.

Статистика спеціальності **

Середній рейтинговий бал зарахованих на бюджет49.30
Середній рейтинговий бал зарахованих на контракт30.97
Середній бал атестата зарахованих на бюджет42.95
Середній бал атестата зарахованих на контракт39.66
Середній рейтинговий бал всіх зарахованих31.70
Загальний середній рейтинговий бал всіх заяв31.70
Мінімальний бал атестата серед зарахованих на бюджет42.95
Мінімальний рейтинговий бал серед зарахованих на бюджет49.30
Зараховано на бюджет всього1
Зараховано на контракт всього24
Всього прийнято заяв25
Ліцензійний обсяг32
Залишилося невикористаних ліцензійних місць7
** - Статистика вступу на бакалавра на основі кваліфікації молодший спеціаліст

Реклама

Рейтинговий список

Введіть прізвище:
ПІБ Стан П Бал Деталізація КО КВ Тип Д
1 ************ Х.М. До наказу  —  49.295 
Організація готельно-ресторанного господарства 50.00
Середній бал документа про освіту 42.95
    Б 
2 ************ Г.В. До наказу  —  40.575 
Організація готельно-ресторанного господарства 40.00
Середній бал документа про освіту 45.75
    К 
3 ************ М.І. До наказу  —  40.237 
Організація готельно-ресторанного господарства 40.00
Середній бал документа про освіту 42.37
    К 
4 ************ І.Л. Відмова  —  40.225 
Організація готельно-ресторанного господарства 40.00
Середній бал документа про освіту 42.25
      – 
5 ************ Н.М. Відмова  —  40.175 
Організація готельно-ресторанного господарства 40.00
Середній бал документа про освіту 41.75
      – 
6 ************ Ф.Р. До наказу  —  40.152 
Організація готельно-ресторанного господарства 40.00
Середній бал документа про освіту 41.52
    К 
7 ************ Т.В. Відмова  —  40.146 
Організація готельно-ресторанного господарства 40.00
Середній бал документа про освіту 41.46
      – 
8 ************ Т.Б. До наказу  —  40.075 
Організація готельно-ресторанного господарства 40.00
Середній бал документа про освіту 40.75
    К 
9 ************ В.В. До наказу  —  40.025 
Організація готельно-ресторанного господарства 40.00
Середній бал документа про освіту 40.25
    К 
10 ************ М.Б. До наказу  —  39.979 
Організація готельно-ресторанного господарства 40.00
Середній бал документа про освіту 39.79
    К 
11 ************ Х.М. До наказу  —  39.875 
Організація готельно-ресторанного господарства 40.00
Середній бал документа про освіту 38.75
    К 
12 ************ Т.В. До наказу  —  39.800 
Організація готельно-ресторанного господарства 40.00
Середній бал документа про освіту 38.00
    К 
13 ************ Г.Б. До наказу  —  39.525 
Організація готельно-ресторанного господарства 40.00
Середній бал документа про освіту 35.25
    К 
14 ************ Т.М. До наказу  —  30.909 
Організація готельно-ресторанного господарства 30.00
Середній бал документа про освіту 39.09
    К 
15 ************ В.В. До наказу  —  30.583 
Організація готельно-ресторанного господарства 30.00
Середній бал документа про освіту 35.83
    К 
16 ************ М.Ф. До наказу  —  30.292 
Організація готельно-ресторанного господарства 30.00
Середній бал документа про освіту 32.92
    К 
17 ************ Л.І. До наказу  —  30.208 
Організація готельно-ресторанного господарства 30.00
Середній бал документа про освіту 32.08
    К 
18 ************ В.Р. До наказу  —  30.025 
Організація готельно-ресторанного господарства 30.00
Середній бал документа про освіту 30.25
    К 
19 ************ Ю.Р. До наказу  —  29.967 
Організація готельно-ресторанного господарства 28.00
Середній бал документа про освіту 47.67
    К 
20 ************ Н.В. До наказу  —  29.541 
Організація готельно-ресторанного господарства 28.00
Середній бал документа про освіту 43.41
    К 
21 ************ Д.Д. До наказу  —  27.702 
Організація готельно-ресторанного господарства 26.00
Середній бал документа про освіту 43.02
    К 
22 ************ Х.В. До наказу  —  25.822 
Організація готельно-ресторанного господарства 24.00
Середній бал документа про освіту 42.22
    К 
23 ************ М.М. До наказу  —  24.918 
Організація готельно-ресторанного господарства 24.00
Середній бал документа про освіту 33.18
    К 
24 ************ Ю.О. До наказу  —  22.521 
Організація готельно-ресторанного господарства 20.00
Середній бал документа про освіту 45.21
    К 
25 ************ Г.В. До наказу  —  19.216 
Організація готельно-ресторанного господарства 16.00
Середній бал документа про освіту 48.16
    К 
26 ************ З.В. До наказу  —  19.200 
Організація готельно-ресторанного господарства 18.00
Середній бал документа про освіту 30.00
    К 
27 ************ В.І. До наказу  —  17.274 
Організація готельно-ресторанного господарства 14.00
Середній бал документа про освіту 46.74
    К 
28 ************ Н.М. Відхилено (контракт)  —  16.725 
Організація готельно-ресторанного господарства 14.00
Середній бал документа про освіту 41.25
      – 
29 ************ А.Д. До наказу  —  14.756 
Організація готельно-ресторанного господарства 12.00
Середній бал документа про освіту 39.56
    К 

Умовні позначення:

№: порядковий номер заяви абітурієнта.
ПІБ: прізвище, ім’я, по-батькові абітурієнта.
Стан: «До наказу» — абітурієнта зараховано на бюджет чи контракт.
«Рекомендовано (бюджет)» — абітурієнта рекомендовано до зарахування на бюджет.
«Рекомендовано (контракт)» — абітурієнта рекомендовано до зарахування на контракт.
«Зареєстровано» — заяву прийнято закладом вищої освіти до розгляду. Приймається рішення про допуск вступника до участі в конкурсному відборі.
«Допущено» — абітурієнта допущено до участі у конкурсі на бюджет або контракт.
«Заява надійшла з сайту» — заява надійшла до навчального закладу, але ще не перевірена приймальною комісією.
«Скасовано (втрата пріор.)» — електронна заява вважається такою, що не подавалась. Вступник не має права подання нової заяви з такою самою пріоритетністю.
«Затримано» — електронну заяву прийнято закладом вищої освіти до розгляду, але дані стосовно вступника потребують уточнення.

П: пріоритет заяви абітурієнта від 1 до 7
«—» — заява подана на контракт.

Бал: конкурсний бал абітурієнта (алгоритм розрахунку відповідно до п.8 розділу VІІ Умов прийому).
Деталізація: конкурсні бали вступника (бали ЗНО, вступних іспитів, бали атестата).
КО: коефіцієнти, що застосовуються до конкурсного балу відповідно до п.8 розділу VІІ Умов прийому («РК» — регіональний коефіцієнт;
«ГК» — галузевий коефіцієнт;
«СК» — сільський коефіцієнт;
«ПК» — першочерговий коефіцієнт;
«СК» — сільський коефіцієнт;
«ОЛ» — учасник міжнародних олімпіад або Олімпійських, Паралімпійських і Дефлімпійських ігр).

КВ: «КВ1» (Квота 1), «КВ2» (Квота 2), «КВ3» (Квота 3) — квота за якою вступає абітурієнт відповідно до підпункту 6, пункту 6, розділу І Умов прийому;
«СБ» — особа має право на зарахування за результатами співбесіди.

Тип: «Б» — заява подана на бюджет, «К» — заява подана на контракт.
Д: подання оригіналів документів. «+» — оригінали документів подано. «–» — оригінали документів не подано.

Реклама