Інформація за: 2018 рік 2017 рік

Про освітню програму

Ступінь навчання: Бакалавр.
На базі: Молодший спеціаліст.
Галузь: Сфера обслуговування.
Спеціальність: готельно-ресторанна справа.
Факультет: Факультет туризму.
Тип пропозиції: Небюджетна
Форма навчання: Заочна.
Зарахування: на 3 курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 30.06.2019
Термін подачі заяв: 11.07.2017 - 23.07.2017

Складові конкурсного бала

  1. Органазіція готельно-ресторанного господарства
    (Фахове випробування, k=0.90 )
  2. Географія
    (Фахове випробування, балmin=10.00, k=0.00 )
  3. Середній бал документа про освіту
    (Конкурсний показник, k=0.10 )
* - Предмети на вибір.

Статистика спеціальності **

Середній рейтинговий бал зарахованих на контракт34.68
Середній бал атестата зарахованих на контракт40.85
Середній рейтинговий бал всіх зарахованих34.68
Загальний середній рейтинговий бал всіх заяв34.68
Зараховано на контракт всього8
Всього прийнято заяв8
Ліцензійний обсяг11
Залишилося невикористаних ліцензійних місць3
** - Статистика вступу на бакалавра на основі кваліфікації молодший спеціаліст

Реклама

Рейтинговий список

Введіть прізвище:
ПІБ Стан П Бал Деталізація КО КВ Тип Д
1 ************ М.М. До наказу  —  40.298 
Органазіція готельно-ресторанного господарства 40.00
Середній бал документа про освіту 42.98
    К 
2 ************ М.І. Відмова  —  40.237 
Органазіція готельно-ресторанного господарства 40.00
Середній бал документа про освіту 42.37
      – 
3 ************ О.Я. До наказу  —  40.188 
Органазіція готельно-ресторанного господарства 40.00
Середній бал документа про освіту 41.88
    К 
4 ************ Т.В. До наказу  —  40.146 
Органазіція готельно-ресторанного господарства 40.00
Середній бал документа про освіту 41.46
    К 
5 ************ Д.С. До наказу  —  39.875 
Органазіція готельно-ресторанного господарства 40.00
Середній бал документа про освіту 38.75
    К 
6 ************ А.П. До наказу  —  36.747 
Органазіція готельно-ресторанного господарства 36.00
Середній бал документа про освіту 43.47
    К 
7 ************ О.І. До наказу  —  32.615 
Органазіція готельно-ресторанного господарства 32.00
Середній бал документа про освіту 38.15
    К 
8 ************ О.П. До наказу  —  30.600 
Органазіція готельно-ресторанного господарства 30.00
Середній бал документа про освіту 36.00
    К 
9 ************ Ю.Р. Відмова  —  29.967 
Органазіція готельно-ресторанного господарства 28.00
Середній бал документа про освіту 47.67
      – 
10 ************ В.І. Відмова  —  17.274 
Органазіція готельно-ресторанного господарства 14.00
Середній бал документа про освіту 46.74
      – 
11 ************ В.Г. До наказу  —  17.008 
Органазіція готельно-ресторанного господарства 14.00
Середній бал документа про освіту 44.08
    К 
12 ************ Н.М. Відмова  —  16.725 
Органазіція готельно-ресторанного господарства 14.00
Середній бал документа про освіту 41.25
      – 

Умовні позначення:

№: порядковий номер заяви абітурієнта.
ПІБ: прізвище, ім’я, по-батькові абітурієнта.
Стан: «До наказу» — абітурієнта зараховано на бюджет чи контракт.
«Рекомендовано (бюджет)» — абітурієнта рекомендовано до зарахування на бюджет.
«Рекомендовано (контракт)» — абітурієнта рекомендовано до зарахування на контракт.
«Зареєстровано» — заяву прийнято закладом вищої освіти до розгляду. Приймається рішення про допуск вступника до участі в конкурсному відборі.
«Допущено» — абітурієнта допущено до участі у конкурсі на бюджет або контракт.
«Заява надійшла з сайту» — заява надійшла до навчального закладу, але ще не перевірена приймальною комісією.
«Скасовано (втрата пріор.)» — електронна заява вважається такою, що не подавалась. Вступник не має права подання нової заяви з такою самою пріоритетністю.
«Затримано» — електронну заяву прийнято закладом вищої освіти до розгляду, але дані стосовно вступника потребують уточнення.

П: пріоритет заяви абітурієнта від 1 до 7
«—» — заява подана на контракт.

Бал: конкурсний бал абітурієнта (алгоритм розрахунку відповідно до п.8 розділу VІІ Умов прийому).
Деталізація: конкурсні бали вступника (бали ЗНО, вступних іспитів, бали атестата).
КО: коефіцієнти, що застосовуються до конкурсного балу відповідно до п.8 розділу VІІ Умов прийому («РК» — регіональний коефіцієнт;
«ГК» — галузевий коефіцієнт;
«СК» — сільський коефіцієнт;
«ПК» — першочерговий коефіцієнт;
«СК» — сільський коефіцієнт;
«ОЛ» — учасник міжнародних олімпіад або Олімпійських, Паралімпійських і Дефлімпійських ігр).

КВ: «КВ1» (Квота 1), «КВ2» (Квота 2), «КВ3» (Квота 3) — квота за якою вступає абітурієнт відповідно до підпункту 6, пункту 6, розділу І Умов прийому;
«СБ» — особа має право на зарахування за результатами співбесіди.

Тип: «Б» — заява подана на бюджет, «К» — заява подана на контракт.
Д: подання оригіналів документів. «+» — оригінали документів подано. «–» — оригінали документів не подано.

Реклама