ПошукЗнайдено: 19 (спеціальності за 2020 рік)
Спеціальність
Складові конкурсного бала
Спеціальність
204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Фаховий молодший бакалавр / Мол.спец./ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: 204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Факультет: Відокремлений структурний підрозділ Тальянківський агротехнічний коледж Уманського національного університету садівництва
Термін навчання: 21.09.2020 - 30.06.2023 (з 1-го курсу)
Скорочений курс
771. Відокремлений структурний підрозділ Тальянківський агротехнічний коледж Уманського національного університету садівництва
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова
    (Іспит, балmin=120, k=1.00)
  2. Тест
    (Фахове випробування, балmin=120, k=1.00)
Спеціальність
204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Фаховий молодший бакалавр / Мол.спец./ ЛО 0 / Основна
Освітня програма: 204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Факультет: Відокремлений структурний підрозділ Тальянківський агротехнічний коледж Уманського національного університету садівництва
Термін навчання: 21.09.2020 - 30.06.2023 (з 1-го курсу)
Скорочений курс
771. Відокремлений структурний підрозділ Тальянківський агротехнічний коледж Уманського національного університету садівництва
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова
    (Іспит, балmin=120, k=1.00)
  2. Тест
    (Фахове випробування, балmin=120, k=1.00)
Спеціальність
204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Фаховий молодший бакалавр / Мол.спец./ ЛО 2 / Небюджетна
Освітня програма: Аграрні науки та продовольство
Термін навчання: 01.09.2020 - 30.06.2022 (з 1-го курсу)
Скорочений курс
1060. Бучацький коледж Подільського державного аграрно-технічного університету
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова
    (Іспит, балmin=100, k=1.00)
  2. Фаховий іспит
    (Фахове випробування, балmin=100, k=1.00)
Детальніше
заяв: 2
Спеціальність
204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Фаховий молодший бакалавр / Мол.спец./ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Виробництво і переробка продукції тваринництва
Факультет: Технологічне відділення
Термін навчання: 15.09.2020 - 30.06.2023 (з 1-го курсу)
Скорочений курс
439. Горохівський коледж Львівського національного аграрного університету
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література
    (Іспит, балmin=100, k=1.00)
  2. Середній бал документа про освіту
    (Конкурсний показник, k=1.00)
Спеціальність
204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Фаховий молодший бакалавр / Мол.спец./ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Виробництво і переробка продукції тваринництва
Факультет: Технологія
Термін навчання: 01.09.2020 - 29.06.2023 (з 1-го курсу)
896. Мирогощанський аграрний коледж
Складові конкурсного бала
  1. тест
    (Фахове випробування, балmin=120, k=1.00)
  2. Інші показники конкурсного відбору
    (Конкурсний показник, балmin=100, k=1.00)
Спеціальність
204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Фаховий молодший бакалавр / Мол.спец./ ЛО 1 / Основна
Освітня програма: Виробництво і переробка продукції тваринництва
Факультет: Технологія
Термін навчання: 01.09.2020 - 29.06.2023 (з 1-го курсу)
896. Мирогощанський аграрний коледж
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова
    (Іспит, балmin=120, k=1.00)
  2. Математика
    (Іспит, балmin=120, k=1.00)
Детальніше
заяв: 1
Спеціальність
204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Фаховий молодший бакалавр / Мол.спец./ ЛО 0 / Основна
Освітня програма: Технік-технолог з виробництва та переробки продукції тваринництва
Факультет: Маловисторопський коледж імені П.С. Рибалка Сумського національного аграрного університету
Термін навчання: 01.09.2020 - 30.06.2023 (з 1-го курсу)
Скорочений курс
882. Маловисторопський фаховий коледж імені П.С. Рибалка Сумського національного аграрного університету
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова
    (Іспит, балmin=100, k=1.00)
  2. Математика*
    (Іспит, балmin=100, k=1.00)
    Біологія тест*
    (Іспит, балmin=100, k=1.00)
  3. Середній бал документа про освіту
    (Конкурсний показник, балmin=4, k=1.00)
Спеціальність
204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Фаховий молодший бакалавр / Мол.спец./ ЛО 10 / Небюджетна
Освітня програма: Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Факультет: Виробництво і переробка продукції тваринництва
Термін навчання: 22.09.2020 - 30.06.2023 (з 1-го курсу)
384. Відокремлений структурний підрозділ «Березоворудський фаховий коледж Полтавської державної аграрної академії»
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова
    (Іспит, балmin=100, k=1.00)
  2. Фахове випробування
    (Фахове випробування, балmin=100, k=1.00)
  3. Середній бал документа про освіту
    (Конкурсний показник, k=1.00)
Спеціальність
204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Фаховий молодший бакалавр / Мол.спец./ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Факультет: Ветеринарної медицини та технології тваринництва
Термін навчання: 28.09.2020 - 30.06.2023 (з 1-го курсу)
Скорочений курс
525. Золочівський коледж Львівського національного аграрного університету
Складові конкурсного бала
  1. Фахове вступне випробування
    (Фахове випробування, балmin=120, k=1.00)
Спеціальність
204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Фаховий молодший бакалавр / Мол.спец./ ЛО 2 / Небюджетна
Освітня програма: Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Факультет: Відділення виробництва і переробки продукції тваринництва
Термін навчання: 15.09.2020 - 15.07.2023 (з 1-го курсу)
Скорочений курс
532. Іллінецький державний аграрний коледж
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова
    (Іспит, балmin=100, k=1.00)
  2. Середній бал документа про освіту
    (Конкурсний показник, k=1.00)
Спеціальність
204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Фаховий молодший бакалавр / Мол.спец./ ЛО 4 / Небюджетна
Освітня програма: Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Термін навчання: 21.09.2020 - 30.06.2023 (з 1-го курсу)
Скорочений курс
708. Петрівський аграрний коледж
Складові конкурсного бала
  1. Фахове випробування з спеціальних предметів
    (Фахове випробування, балmin=100, k=1.00)
  2. Українська мова*
    (Іспит, балmin=100, k=1.00)
    Українська мова та література*
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=1.25)
  3. Середній бал документа про освіту
    (Конкурсний показник, балmin=100, k=1.00)
Спеціальність
204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Фаховий молодший бакалавр / Мол.спец./ ЛО 1 / Небюджетна
Освітня програма: Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Термін навчання: 15.09.2020 - 30.06.2023 (з 1-го курсу)
Скорочений курс
736. Відокремлений структурний підрозділ «Рожищенський фаховий коледж Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Гжицького»
Складові конкурсного бала
  1. Усно
    (Фахове випробування, балmin=124, k=1.00)
Спеціальність
204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Фаховий молодший бакалавр / Мол.спец./ ЛО 5 / Основна
Освітня програма: технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Факультет: Ветеринарно-технологічне
Термін навчання: 15.09.2020 - 30.06.2023 (з 1-го курсу)
Скорочений курс
826. Відокремлений структурний підрозділ "Хомутецький фаховий коледж Полтавської державної аграрної академії"
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова
    (Іспит, балmin=100, k=1.00)
  2. Механізація
    (Фахове випробування, балmin=100, k=1.00)
Спеціальність
204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Фаховий молодший бакалавр / Мол.спец./ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Факультет: Ветеринарно-технологічне
Термін навчання: 15.09.2020 - 30.06.2022 (з 3-го курсу)
826. Відокремлений структурний підрозділ "Хомутецький фаховий коледж Полтавської державної аграрної академії"
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова
    (Іспит, балmin=100, k=1.00)
  2. Механізація
    (Фахове випробування, балmin=4, k=1.00)
Спеціальність
204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Фаховий молодший бакалавр / Мол.спец./ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Факультет: Інженерно-технологічне
Термін навчання: 01.10.2020 - 01.02.2022 (з 1-го курсу)
Скорочений курс
873. Чернятинський коледж Вінницького національного аграрного університету
Складові конкурсного бала
  1. Тести
    (Фахове випробування, балmin=100, k=1.00)
Спеціальність
204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Фаховий молодший бакалавр / Мол.спец./ ЛО 0 / Основна
Освітня програма: Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Факультет: Інженерно-технологічне
Термін навчання: 01.10.2020 - 01.02.2022 (з 1-го курсу)
Скорочений курс
873. Чернятинський коледж Вінницького національного аграрного університету
Складові конкурсного бала
  1. Тести
    (Фахове випробування, балmin=100, k=1.00)
Спеціальність
204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Фаховий молодший бакалавр / Мол.спец./ ЛО 75 / Небюджетна
Освітня програма: технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Факультет: Технологічне
Термін навчання: 22.09.2020 - 30.06.2023 (з 1-го курсу)
Скорочений курс
923. Каховський державний агротехнічний коледж
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова
    (Іспит, балmin=100, k=1.00)
  2. Біологія
    (Іспит, балmin=100, k=1.00)
Спеціальність
204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Фаховий молодший бакалавр / Мол.спец./ ЛО 10 / Основна
Освітня програма: Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Факультет: Відокремлений структурний підрозділ "Старобільський фаховий коледж Луганського національного аграрного університету"
Термін навчання: 01.10.2020 - 30.07.2023 (з 1-го курсу)
980. Відокремлений структурний підрозділ «Старобільський фаховий коледж Луганського національного аграрного університету»
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова
    (Іспит, балmin=100, k=1.00)
  2. Тест
    (Фахове випробування, балmin=100, k=1.00)
Спеціальність
204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Фаховий молодший бакалавр / Мол.спец./ ЛО 3 / Небюджетна
Освітня програма: Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва
Факультет: Технологічне відділення
Термін навчання: 01.09.2020 - 30.06.2022 (з 3-го курсу)
998. Відокремлений структурний підрозділ "Маслівський аграрний фаховий коледж ім. П.Х. Гаркавого Білоцерківського національного аграрного університету"
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова
    (Іспит, балmin=100, k=1.00)
  2. Фахове вступне випробування
    (Фахове випробування, балmin=100, k=1.00)
* - Предмети на вибір.