ПошукЗнайдено: 50 (спеціальності за 2020 рік)
Спеціальність
Складові конкурсного бала
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Фаховий молодший бакалавр / Квал.роб./ ЛО 3 / Небюджетна
Освітня програма: 241 Готельно-ресторанна справа
Термін навчання: 01.09.2020 - 30.06.2021 (з 1-го курсу)
Скорочений курс
2965. Філія "Черкаський кооперативний економіко-правовий коледж" Вищого навчального закладу Укоопспілки "Полтавський університет економіки і торгівлі"
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова Тестування
    (Іспит, балmin=120, k=1.00)
  2. Організація обслуговування (Тестування)
    (Фахове випробування, балmin=120, k=1.00)
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності
    (Конкурсний показник, балmin=10, k=1.00)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Фаховий молодший бакалавр / Квал.роб./ ЛО 18 / Основна
Освітня програма: Готельне обслуговування
Термін навчання: 15.09.2020 - 29.03.2022 (з 1-го курсу)
Скорочений курс
506. Житлово-комунальний коледж Харківського національного університету міського господарства імені О.М. Бекетова
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова
    (Іспит, балmin=100, k=1.00)
  2. Фахове вступне випробування
    (Фахове випробування, балmin=100, k=1.00)
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності
    (Конкурсний показник, балmin=100, k=1.00)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Фаховий молодший бакалавр / Квал.роб./ ЛО 20 / Основна
Освітня програма: Готельне обслуговування
Термін навчання: 01.09.2020 - 30.06.2022 (з 1-го курсу)
Скорочений курс
631. Відокремлений структурний підрозділ "Львівський фаховий коледж харчової і переробної промисловості Національного університету харчових технологій"
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова
    (Іспит, балmin=100, k=1.00)
  2. Вступне фахове випробування
    (Фахове випробування, балmin=100, k=1.00)
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності
    (Конкурсний показник, k=1.00)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Фаховий молодший бакалавр / Квал.роб./ ЛО 10 / Основна
Освітня програма: Готельне обслуговування
Факультет: Ужгородський торговельно-економічний коледж Київського національного торговельно-економічного університету
Термін навчання: 01.09.2020 - 30.01.2023 (з 1-го курсу)
Скорочений курс
793. Ужгородський торговельно-економічний коледж Київського національного торговельно-економічного університету
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова
    (Іспит, балmin=110, k=1.00)
  2. Фахове вступне випробування
    (Фахове випробування, балmin=110, k=1.00)
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності
    (Конкурсний показник, k=1.00)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Фаховий молодший бакалавр / Квал.роб./ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Готельне обслуговування
Факультет: Ужгородський торговельно-економічний коледж Київського національного торговельно-економічного університету
Термін навчання: 01.09.2020 - 30.01.2023 (з 1-го курсу)
Скорочений курс
793. Ужгородський торговельно-економічний коледж Київського національного торговельно-економічного університету
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова
    (Іспит, балmin=110, k=1.00)
  2. Фахове вступне випробування
    (Фахове випробування, балmin=110, k=1.00)
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності
    (Конкурсний показник, k=1.00)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Фаховий молодший бакалавр / Квал.роб./ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Сфери обслуговування
Термін навчання: 01.09.2020 - 30.06.2022 (з 3-го курсу)
Скорочений курс
460. Державний навчальний заклад "Дніпровський транспортно-економічний коледж"
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова
    (Іспит, балmin=100, k=1.00)
  2. Випробування за фахом
    (Фахове випробування, балmin=100, k=1.00)
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності
    (Конкурсний показник, k=1.00)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Фаховий молодший бакалавр / Квал.роб./ ЛО 5 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Термін навчання: 01.09.2020 - 31.01.2022 (з 1-го курсу)
Скорочений курс
623. Луцький кооперативний коледж Львівського торговельно-економічного університету
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова
    (Іспит, балmin=100, k=1.00)
  2. фаховий вступний іспит
    (Фахове випробування, балmin=100, k=1.00)
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності
    (Конкурсний показник, k=1.00)
Детальніше
заяв: 1
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Фаховий молодший бакалавр / Квал.роб./ ЛО 5 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Термін навчання: 15.09.2020 - 28.02.2022 (з 1-го курсу)
Скорочений курс
671. Мукачівський кооперативний торговельно-економічний коледж
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова тестування
    (Іспит, балmin=120, k=1.00)
  2. тестування
    (Фахове випробування, балmin=120, k=1.00)
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності
    (Конкурсний показник, k=1.00)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Фаховий молодший бакалавр / Квал.роб./ ЛО 2 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Термін навчання: 20.09.2020 - 30.06.2022 (з 1-го курсу)
685. Новомосковський кооперативний коледж економіки та права ім. С.В. Литвиненка Дніпропетровської облспоживспілки
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова
    (Іспит, балmin=100, k=1.00)
  2. Тест
    (Фахове випробування, балmin=100, k=1.00)
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності
    (Конкурсний показник, k=1.00)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Фаховий молодший бакалавр / Квал.роб./ ЛО 9 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Термін навчання: 01.09.2020 - 01.03.2022 (з 1-го курсу)
Скорочений курс
769. Сумський коледж економіки і торгівлі
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова
    (Іспит, балmin=100, k=1.00)
  2. Комплексний іспит
    (Фахове випробування, балmin=100, k=1.00)
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності
    (Конкурсний показник, k=1.00)
Детальніше
заяв: 5
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Фаховий молодший бакалавр / Квал.роб./ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Термін навчання: 21.09.2020 - 01.03.2022 (з 1-го курсу)
Скорочений курс
769. Сумський коледж економіки і торгівлі
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова
    (Іспит, балmin=100, k=1.00)
  2. Комплексний іспит
    (Фахове випробування, балmin=100, k=1.00)
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності
    (Конкурсний показник, k=1.00)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Фаховий молодший бакалавр / Квал.роб./ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Термін навчання: 20.11.2020 - 30.06.2022 (з 1-го курсу)
769. Сумський коледж економіки і торгівлі
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова
    (Іспит, балmin=100, k=1.00)
  2. Комплексний іспит
    (Фахове випробування, балmin=100, k=1.00)
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності
    (Конкурсний показник, k=1.00)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Фаховий молодший бакалавр / Квал.роб./ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Термін навчання: 07.12.2020 - 30.06.2022 (з 1-го курсу)
769. Сумський коледж економіки і торгівлі
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова
    (Іспит, балmin=100, k=1.00)
  2. Комплексний іспит
    (Фахове випробування, балmin=100, k=1.00)
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності
    (Конкурсний показник, k=1.00)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Фаховий молодший бакалавр / Квал.роб./ ЛО 20 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Термін навчання: 22.09.2020 - 30.03.2023 (з 2-го курсу)
775. Коледж нафтогазових технологій, інженерії та інфраструктури сервісу Одеської національної академії харчових технологій
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова
    (Іспит, балmin=120, k=1.00)
  2. фах
    (Фахове випробування, балmin=120, k=1.00)
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності
    (Конкурсний показник, балmin=100, k=1.00)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Фаховий молодший бакалавр / Квал.роб./ ЛО 50 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Термін навчання: 01.09.2020 - 21.03.2022 (з 3-го курсу)
Скорочений курс
775. Коледж нафтогазових технологій, інженерії та інфраструктури сервісу Одеської національної академії харчових технологій
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова
    (Іспит, балmin=120, k=1.00)
  2. Фаховий іспит
    (Фахове випробування, балmin=120, k=1.00)
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності
    (Конкурсний показник, k=1.00)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Фаховий молодший бакалавр / Квал.роб./ ЛО 50 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Термін навчання: 22.09.2020 - 28.02.2022 (з 1-го курсу)
Скорочений курс
775. Коледж нафтогазових технологій, інженерії та інфраструктури сервісу Одеської національної академії харчових технологій
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова
    (Іспит, балmin=120, k=1.00)
  2. Фаховий іспит
    (Фахове випробування, балmin=120, k=1.00)
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності
    (Конкурсний показник, k=1.00)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Фаховий молодший бакалавр / Квал.роб./ ЛО 20 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Термін навчання: 22.09.2020 - 30.06.2023 (з 1-го курсу)
Скорочений курс
775. Коледж нафтогазових технологій, інженерії та інфраструктури сервісу Одеської національної академії харчових технологій
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова
    (Іспит, балmin=120, k=1.00)
  2. Фаховий іспит
    (Фахове випробування, балmin=120, k=1.00)
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності
    (Конкурсний показник, k=1.00)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Фаховий молодший бакалавр / Квал.роб./ ЛО 5 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Заочне відділення
Термін навчання: 01.10.2020 - 31.03.2022 (з 1-го курсу)
Скорочений курс
821. Херсонський кооперативний економіко-правовий коледж
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова
    (Іспит, балmin=120, k=1.00)
  2. Організація обслуговування
    (Фахове випробування, балmin=100, k=1.00)
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності
    (Конкурсний показник, k=1.00)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Фаховий молодший бакалавр / Квал.роб./ ЛО 46 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Термін навчання: 01.10.2020 - 01.07.2021 (з 3-го курсу)
Скорочений курс
908. Фаховий коледж економіки та бізнесу Дніпровського національного університету імені Олеся Гончара
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова
    (Іспит, балmin=100, k=1.00)
  2. зі спеціальності
    (Фахове випробування, балmin=100, k=1.00)
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності
    (Конкурсний показник, k=1.00)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Фаховий молодший бакалавр / Квал.роб./ ЛО 5 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Термін навчання: 21.09.2020 - 30.06.2021 (з 1-го курсу)
Скорочений курс
1044. Луцький коледж рекреаційних технологій і права
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова
    (Іспит, балmin=100, k=1.00)
  2. Фахове вступне випробування
    (Фахове випробування, балmin=100, k=1.00)
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності
    (Конкурсний показник, k=1.00)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Фаховий молодший бакалавр / Квал.роб./ ЛО 13 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Харчових технологій та товарознавства
Термін навчання: 01.09.2020 - 01.10.2021 (з 3-го курсу)
1180. Економіко-правовий фаховий коледж Київського кооперативного інституту бізнесу і права
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова
    (Іспит, балmin=100, k=1.00)
  2. Фахове вступне випробування
    (Фахове випробування, балmin=100, k=1.00)
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності
    (Конкурсний показник, k=1.00)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Фаховий молодший бакалавр / Квал.роб./ ЛО 2 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Харчових технологій та товарознавства
Термін навчання: 01.09.2020 - 30.06.2022 (з 2-го курсу)
1180. Економіко-правовий фаховий коледж Київського кооперативного інституту бізнесу і права
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова
    (Іспит, балmin=100, k=1.00)
  2. Фахове вступне випробування
    (Фахове випробування, балmin=100, k=1.00)
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності
    (Конкурсний показник, k=1.00)
Детальніше
заяв: 1
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Фаховий молодший бакалавр / Квал.роб./ ЛО 12 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Заочне відділення
Термін навчання: 01.09.2020 - 28.02.2022 (з 1-го курсу)
1296. Коледж економіки і права Вінницького кооперативного інституту
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова
    (Іспит, балmin=100, k=1.00)
  2. Фахове випробування
    (Фахове випробування, балmin=120, k=1.00)
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності
    (Конкурсний показник, k=1.00)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Фаховий молодший бакалавр / Квал.роб./ ЛО 1 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Заочне відділення
Термін навчання: 30.09.2020 - 28.02.2022 (з 1-го курсу)
1296. Коледж економіки і права Вінницького кооперативного інституту
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова
    (Іспит, балmin=100, k=1.00)
  2. Фахове випробування
    (Фахове випробування, балmin=120, k=1.00)
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності
    (Конкурсний показник, k=1.00)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Фаховий молодший бакалавр / Квал.роб./ ЛО 1 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Заочне відділення
Термін навчання: 29.10.2020 - 28.03.2022 (з 1-го курсу)
1296. Коледж економіки і права Вінницького кооперативного інституту
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова
    (Іспит, балmin=100, k=1.00)
  2. Фахове випробування
    (Фахове випробування, балmin=120, k=1.00)
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності
    (Конкурсний показник, k=1.00)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Фаховий молодший бакалавр / Квал.роб./ ЛО 1 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Заочне відділення
Термін навчання: 30.11.2020 - 28.04.2022 (з 1-го курсу)
1296. Коледж економіки і права Вінницького кооперативного інституту
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова
    (Іспит, балmin=100, k=1.00)
  2. Фахове випробування
    (Фахове випробування, балmin=120, k=1.00)
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності
    (Конкурсний показник, k=1.00)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Фаховий молодший бакалавр / Квал.роб./ ЛО 7 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Відділення права, управління та технологій обслуговування
Термін навчання: 15.09.2020 - 28.02.2022 (з 1-го курсу)
Скорочений курс
1471. Хмельницький кооперативний коледж Хмельницького кооперативного торговельно-економічного інституту
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова
    (Іспит, балmin=100, k=1.00)
  2. Фаховий іспит
    (Фахове випробування, балmin=100, k=1.00)
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності
    (Конкурсний показник, k=1.00)
Детальніше
заяв: 2
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Фаховий молодший бакалавр / Квал.роб./ ЛО 8 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Відділення права, управління та технологій обслуговування
Термін навчання: 15.09.2020 - 28.02.2022 (з 1-го курсу)
Скорочений курс
1471. Хмельницький кооперативний коледж Хмельницького кооперативного торговельно-економічного інституту
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова
    (Іспит, балmin=100, k=1.00)
  2. Фаховий іспит
    (Фахове випробування, балmin=100, k=1.00)
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності
    (Конкурсний показник, k=1.00)
Детальніше
заяв: 4
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Фаховий молодший бакалавр / Квал.роб./ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Відділення права, управління та технологій обслуговування
Термін навчання: 01.10.2020 - 28.02.2022 (з 1-го курсу)
Скорочений курс
1471. Хмельницький кооперативний коледж Хмельницького кооперативного торговельно-економічного інституту
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова
    (Іспит, балmin=100, k=1.00)
  2. Фаховий іспит
    (Фахове випробування, балmin=100, k=1.00)
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності
    (Конкурсний показник, k=1.00)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Фаховий молодший бакалавр / Квал.роб./ ЛО 30 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Фаховий коледж Київського університету культури
Термін навчання: 28.09.2020 - 30.06.2021 (з 2-го курсу)
1520. "Фаховий коледж Київського університету культури"
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова
    (Іспит, балmin=100, k=1.00)
  2. Фаховий іспит
    (Фахове випробування, балmin=100, k=1.00)
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності
    (Конкурсний показник, k=1.00)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Фаховий молодший бакалавр / Квал.роб./ ЛО 20 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Миколаївський фаховий коледж Київського університету культури
Термін навчання: 28.09.2020 - 30.06.2021 (з 2-го курсу)
1534. "Миколаївський фаховий коледж Київського університету культури"
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова
    (Іспит, балmin=100, k=1.00)
  2. Фаховий іспит
    (Фахове випробування, балmin=100, k=1.00)
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності
    (Конкурсний показник, k=1.00)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Фаховий молодший бакалавр / Квал.роб./ ЛО 25 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Львівський фаховий коледж Київського університету культури
Термін навчання: 28.09.2020 - 30.06.2021 (з 2-го курсу)
1537. "Львівський фаховий коледж Київського університету культури"
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова
    (Іспит, балmin=100, k=1.00)
  2. Фаховий іспит
    (Фахове випробування, балmin=100, k=1.00)
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності
    (Конкурсний показник, k=1.00)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Фаховий молодший бакалавр / Квал.роб./ ЛО 50 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Дніпровський фаховий коледж Київського університету культури
Термін навчання: 28.09.2020 - 30.06.2021 (з 2-го курсу)
1552. "Дніпровський фаховий коледж Київського університету культури"
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова
    (Іспит, балmin=100, k=1.00)
  2. Фаховий іспит
    (Фахове випробування, балmin=100, k=1.00)
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності
    (Конкурсний показник, k=1.00)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Фаховий молодший бакалавр / Квал.роб./ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: ЗГРС-20.2-1мс-mk
Термін навчання: 30.11.2020 - 30.06.2021 (з 2-го курсу)
2355. Миколаївський коледж Вищого навчального закладу "Відкритий міжнародний університет розвитку людини "Україна"
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова
    (Іспит, балmin=100, k=1.00)
  2. Фаховий іспит
    (Фахове випробування, балmin=100, k=1.00)
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності
    (Конкурсний показник, k=1.00)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Фаховий молодший бакалавр / Квал.роб./ ЛО 25 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: ЗГРС-20.2-1мс-mk
Термін навчання: 01.10.2020 - 01.07.2021 (з 2-го курсу)
2355. Миколаївський коледж Вищого навчального закладу "Відкритий міжнародний університет розвитку людини "Україна"
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова
    (Іспит, балmin=100, k=1.00)
  2. Фаховий іспит
    (Фахове випробування, балmin=100, k=1.00)
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності
    (Конкурсний показник, k=1.00)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Фаховий молодший бакалавр / Квал.роб./ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Термін навчання: 01.10.2020 - 30.06.2022 (з 1-го курсу)
2744. Коледж Приватного вищого навчального закладу "Міжнародний класичний університет імені Пилипа Орлика"
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова
    (Іспит, балmin=100, k=1.00)
  2. фаховий іспит
    (Фахове випробування, балmin=100, k=1.00)
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності
    (Конкурсний показник, k=1.00)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Фаховий молодший бакалавр / Квал.роб./ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Термін навчання: 01.11.2020 - 30.06.2022 (з 1-го курсу)
2744. Коледж Приватного вищого навчального закладу "Міжнародний класичний університет імені Пилипа Орлика"
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова
    (Іспит, балmin=100, k=1.00)
  2. фаховий іспит
    (Фахове випробування, балmin=100, k=1.00)
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності
    (Конкурсний показник, k=1.00)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Фаховий молодший бакалавр / Квал.роб./ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Термін навчання: 01.12.2020 - 30.06.2022 (з 1-го курсу)
2744. Коледж Приватного вищого навчального закладу "Міжнародний класичний університет імені Пилипа Орлика"
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова
    (Іспит, балmin=100, k=1.00)
  2. фаховий іспит
    (Фахове випробування, балmin=100, k=1.00)
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності
    (Конкурсний показник, k=1.00)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Фаховий молодший бакалавр / Квал.роб./ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Термін навчання: 01.09.2020 - 30.06.2022 (з 1-го курсу)
2744. Коледж Приватного вищого навчального закладу "Міжнародний класичний університет імені Пилипа Орлика"
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова
    (Іспит, балmin=100, k=1.00)
  2. фаховий іспит
    (Фахове випробування, балmin=100, k=1.00)
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності
    (Конкурсний показник, k=1.00)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Фаховий молодший бакалавр / Квал.роб./ ЛО 14 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Фаховий коледж Класичного приватного університету
Термін навчання: 01.09.2020 - 01.03.2022 (з 2-го курсу)
3074. Фаховий коледж Класичного приватного університету
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова
    (Іспит, балmin=100, k=1.00)
  2. Фахове вступне випробування
    (Фахове випробування, балmin=100, k=1.00)
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності
    (Конкурсний показник, k=1.00)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Фаховий молодший бакалавр / Квал.роб./ ЛО 5 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Фаховий коледж Класичного приватного університету
Термін навчання: 16.11.2020 - 01.05.2022 (з 2-го курсу)
3074. Фаховий коледж Класичного приватного університету
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова
    (Іспит, балmin=100, k=1.00)
  2. Фахове вступне випробування
    (Фахове випробування, балmin=100, k=1.00)
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності
    (Конкурсний показник, k=1.00)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Фаховий молодший бакалавр / Квал.роб./ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Заочне відділення Коледж
Термін навчання: 15.09.2020 - 15.02.2023 (з 1-го курсу)
3218. Коледж Мелітопольського інституту державного та муніципального управління "Класичного приватного університету"
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова
    (Іспит, балmin=100, k=1.00)
  2. Фаховий вступний іспит
    (Фахове випробування, балmin=100, k=1.00)
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності
    (Конкурсний показник, k=1.00)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Фаховий молодший бакалавр / Квал.роб./ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Ресторанне обслуговування
Факультет: Краматорський коледж Донецького національного університету економіки і торгівлі імені Михайла Туган-Барановського
Термін навчання: 01.10.2020 - 31.01.2022 (з 1-го курсу)
Скорочений курс
589. Краматорський коледж Донецького національного університету економіки і торгівлі імені Михайла Туган-Барановського
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова
    (Іспит, балmin=100, k=1.00)
  2. Організація обслуговування в закладах ресторанного господарства
    (Фахове випробування, балmin=100, k=1.00)
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності
    (Конкурсний показник, k=1.00)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Фаховий молодший бакалавр / Квал.роб./ ЛО 9 / Небюджетна
Освітня програма: Ресторанне обслуговування
Факультет: Технологічне та заочне
Термін навчання: 01.09.2020 - 28.02.2022 (з 1-го курсу)
Скорочений курс
712. Полтавський кооперативний коледж Полтавської облспоживспілки
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова
    (Іспит, балmin=100, k=1.00)
  2. Фахове вступне випробування
    (Фахове випробування, балmin=100, k=1.00)
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності
    (Конкурсний показник, балmin=50, k=1.00)
Детальніше
заяв: 13
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Фаховий молодший бакалавр / Квал.роб./ ЛО 2 / Небюджетна
Освітня програма: Ресторанне обслуговування
Факультет: Технологічне та заочне
Термін навчання: 01.09.2020 - 30.06.2022 (з 2-го курсу)
712. Полтавський кооперативний коледж Полтавської облспоживспілки
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова
    (Іспит, балmin=100, k=1.00)
  2. Фахове вступне випробування
    (Фахове випробування, балmin=100, k=1.00)
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності
    (Конкурсний показник, балmin=50, k=1.00)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Фаховий молодший бакалавр / Квал.роб./ ЛО 2 / Небюджетна
Освітня програма: Ресторанне обслуговування
Факультет: Технологічне та заочне
Термін навчання: 14.11.2020 - 14.09.2022 (з 2-го курсу)
712. Полтавський кооперативний коледж Полтавської облспоживспілки
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова
    (Іспит, балmin=100, k=1.00)
  2. Фахове вступне випробування
    (Фахове випробування, балmin=100, k=1.00)
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності
    (Конкурсний показник, балmin=50, k=1.00)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Фаховий молодший бакалавр / Квал.роб./ ЛО 3 / Небюджетна
Освітня програма: Ресторанне обслуговування
Факультет: Технологічне та заочне
Термін навчання: 13.03.2020 - 13.09.2021 (з 1-го курсу)
Скорочений курс
712. Полтавський кооперативний коледж Полтавської облспоживспілки
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова
    (Іспит, балmin=100, k=1.00)
  2. Фахове вступне випробування
    (Фахове випробування, балmin=100, k=1.00)
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності
    (Конкурсний показник, балmin=50, k=1.00)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Фаховий молодший бакалавр / Квал.роб./ ЛО 2 / Небюджетна
Освітня програма: Ресторанне обслуговування
Факультет: Технологічне та заочне
Термін навчання: 14.11.2020 - 14.05.2022 (з 1-го курсу)
Скорочений курс
712. Полтавський кооперативний коледж Полтавської облспоживспілки
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова
    (Іспит, балmin=100, k=1.00)
  2. Фахове вступне випробування
    (Фахове випробування, балmin=100, k=1.00)
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності
    (Конкурсний показник, балmin=50, k=1.00)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Фаховий молодший бакалавр / Квал.роб./ ЛО 3 / Небюджетна
Освітня програма: Ресторанне обслуговування
Факультет: Технологічне та заочне
Термін навчання: 13.03.2020 - 31.01.2022 (з 2-го курсу)
712. Полтавський кооперативний коледж Полтавської облспоживспілки
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова
    (Іспит, балmin=100, k=1.00)
  2. Фахове вступне випробування
    (Фахове випробування, балmin=100, k=1.00)
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності
    (Конкурсний показник, балmin=50, k=1.00)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Фаховий молодший бакалавр / Квал.роб./ ЛО 30 / Небюджетна
Освітня програма: Ресторанне обслуговування
Факультет: Відділення сфери обслуговування
Термін навчання: 15.09.2020 - 30.06.2022 (з 1-го курсу)
Скорочений курс
813. Харківський торговельно-економічний коледж Київського національного торговельно-економічного університету
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова
    (Іспит, балmin=100, k=1.00)
  2. тестування
    (Фахове випробування, балmin=100, k=1.00)
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності
    (Конкурсний показник, балmin=100, k=1.00)
* - Предмети на вибір.