ПошукЗнайдено: 101 (спеціальності за 2020 рік)
Спеціальність
Складові конкурсного бала
Спеціальність
181 Харчові технології
Фаховий молодший бакалавр / Квал.роб./ ЛО 30 / Небюджетна
Освітня програма: 181 Харчові технології
Термін навчання: 01.09.2020 - 28.02.2023 (з 2-го курсу)
441. Гусятинський коледж Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова (балmin=100, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. Фахове випробування  (балmin=100, k=1.00 ) (ФВ)
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
181 Харчові технології
Фаховий молодший бакалавр / Квал.роб./ ЛО 30 / Небюджетна
Освітня програма: 181 Харчові технології
Термін навчання: 01.09.2020 - 28.02.2022 (з 3-го курсу)
441. Гусятинський коледж Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова (балmin=100, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. Тест  (балmin=100, k=1.00 ) (ФВ)
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
181 Харчові технології
Фаховий молодший бакалавр / Квал.роб./ ЛО 30 / Небюджетна
Освітня програма: 181 Харчові технології
Термін навчання: 01.11.2020 - 28.02.2023 (з 2-го курсу)
441. Гусятинський коледж Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова (балmin=100, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. Фахове випробування  (балmin=100, k=1.00 ) (ФВ)
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
181 Харчові технології
Фаховий молодший бакалавр / Квал.роб./ ЛО 30 / Небюджетна
Освітня програма: 181 Харчові технології
Термін навчання: 01.12.2020 - 28.02.2023 (з 2-го курсу)
441. Гусятинський коледж Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова (балmin=100, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. Фахове випробування  (балmin=100, k=1.00 ) (ФВ)
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
181 Харчові технології
Фаховий молодший бакалавр / Квал.роб./ ЛО 30 / Небюджетна
Освітня програма: 181 Харчові технології
Термін навчання: 01.12.2020 - 28.02.2022 (з 3-го курсу)
441. Гусятинський коледж Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова (балmin=100, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. Тест  (балmin=100, k=1.00 ) (ФВ)
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
181 Харчові технології
Фаховий молодший бакалавр / Квал.роб./ ЛО 30 / Небюджетна
Освітня програма: 181 Харчові технології
Термін навчання: 01.11.2020 - 28.02.2022 (з 3-го курсу)
441. Гусятинський коледж Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова (балmin=100, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. Тест  (балmin=100, k=1.00 ) (ФВ)
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
181 Харчові технології
Фаховий молодший бакалавр / Квал.роб./ ЛО 10 / Небюджетна
Освітня програма: 181 Харчові технології
Термін навчання: 01.09.2020 - 01.02.2022 (з 1-го курсу)
Скорочений курс
2965. Філія "Черкаський кооперативний економіко-правовий коледж" Вищого навчального закладу Укоопспілки "Полтавський університет економіки і торгівлі"
Складові конкурсного бала
  1. Тестування Українська мова (балmin=120, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. Технологія приготування їжі з основами товарознавства (Тестування)  (балmin=120, k=1.00 ) (ФВ)
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності (балmin=10, k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
181 Харчові технології
Фаховий молодший бакалавр / Квал.роб./ ЛО 19 / Основна
Освітня програма: Бродильне виробництво і виноробство
Факультет: Відокремлений структурний підрозділ "Бердянський фаховий коледж Таврійського державного агротехнологічного університету імені Дмитра Моторного"
Термін навчання: 15.09.2020 - 30.04.2023 (з 1-го курсу)
408. Відокремлений структурний підрозділ "Бердянський фаховий коледж Таврійського державного агротехнологічного університету імені Дмитра Моторного"
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова (балmin=130, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. Фаховий іспит  (балmin=130, k=1.00 ) (ФВ)
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
181 Харчові технології
Фаховий молодший бакалавр / Квал.роб./ ЛО 12 / Основна
Освітня програма: Бродильне виробництво і виноробство
Факультет: Механіко-технологічне відділення спеціальності 181 "Харчові технології"
Термін навчання: 01.10.2020 - 30.06.2022 (з 1-го курсу)
Скорочений курс
618. Лохвицький механіко-технологічний коледж Полтавської державної аграрної академії
Складові конкурсного бала
  1. Диктант Українська мова (балmin=100, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. Фаховий іспит  (балmin=100, k=1.00 ) (ФВ)
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності (балmin=100, k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
181 Харчові технології
Фаховий молодший бакалавр / Квал.роб./ ЛО 12 / Основна
Освітня програма: Бродильне виробництво і виноробство
Факультет: Механіко-технологічне відділення спеціальності 181 "Харчові технології"
Термін навчання: 01.12.2020 - 30.06.2022 (з 1-го курсу)
Скорочений курс
618. Лохвицький механіко-технологічний коледж Полтавської державної аграрної академії
Складові конкурсного бала
  1. Диктант Українська мова (балmin=100, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. Фаховий іспит  (балmin=100, k=1.00 ) (ФВ)
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності (балmin=100, k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
181 Харчові технології
Фаховий молодший бакалавр / Квал.роб./ ЛО 15 / Основна
Освітня програма: Бродильне виробництво і виноробство
Термін навчання: 01.09.2020 - 30.06.2022 (з 1-го курсу)
Скорочений курс
631. Відокремлений структурний підрозділ "Львівський фаховий коледж харчової і переробної промисловості Національного університету харчових технологій"
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова Українська мова (балmin=100, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. Вступне фахове випробування  (балmin=100, k=1.00 ) (ФВ)
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
181 Харчові технології
Фаховий молодший бакалавр / Квал.роб./ ЛО 10 / Небюджетна
Освітня програма: Бродильне виробництво і виноробство
Факультет: Технологічне
Термін навчання: 01.09.2020 - 31.01.2022 (з 2-го курсу)
914. Відокремлений структурний підрозділ "Свалявський технічний фаховий коледж Національного університету харчових технологій"
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова (балmin=100, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. Технологія  (балmin=100, k=1.00 ) (ФВ)
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності (балmin=100, k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
181 Харчові технології
Фаховий молодший бакалавр / Квал.роб./ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Бродильне виробництво і виноробство
Факультет: Технологічне відділення
Термін навчання: 15.09.2020 - 28.02.2023 (з 1-го курсу)
1071. Механіко-технологічний коледж Одеської національної академії харчових технологій
Складові конкурсного бала
  1. (за індивідуальним завданням) Українська мова (балmin=120, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. Фахове вступне випробування(за індивідуальним завданням)  (балmin=120, k=1.00 ) (ФВ)
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
181 Харчові технології
Фаховий молодший бакалавр / Квал.роб./ ЛО 5 / Основна
Освітня програма: Виробництво борошняних, кондитерських виробів і харчових концентратів
Факультет: Промислових технологій
Термін навчання: 01.09.2020 - 30.06.2022 (з 1-го курсу)
Скорочений курс
762. Відокремлений структурний підрозділ «Смілянський технологічний фаховий коледж Національного університету харчових технологій»
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова (балmin=100, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. Фаховий іспит (Технологія галузі)  (балmin=100, k=1.00 ) (ФВ)
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
181 Харчові технології
Фаховий молодший бакалавр / Квал.роб./ ЛО 2 / Небюджетна
Освітня програма: Виробництво борошняних, кондитерських виробів та харчових концентратів
Термін навчання: 01.09.2020 - 28.02.2023 (з 1-го курсу)
Скорочений курс
848. Чернігівський кооперативний коледж Чернігівської облспоживспілки
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова (балmin=120, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. Фаховий іспит  (балmin=120, k=1.00 ) (ФВ)
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності (балmin=100, k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
181 Харчові технології
Фаховий молодший бакалавр / Квал.роб./ ЛО 2 / Небюджетна
Освітня програма: Виробництво борошняних, кондитерських виробів та харчових концентратів
Термін навчання: 01.10.2020 - 28.02.2023 (з 1-го курсу)
Скорочений курс
848. Чернігівський кооперативний коледж Чернігівської облспоживспілки
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова (балmin=120, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. Фаховий іспит  (балmin=120, k=1.00 ) (ФВ)
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності (балmin=100, k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
181 Харчові технології
Фаховий молодший бакалавр / Квал.роб./ ЛО 50 / Небюджетна
Освітня програма: Виробництво харчової продукції
Факультет: Заочне відділення
Термін навчання: 30.09.2020 - 31.01.2022 (з 3-го курсу)
Скорочений курс
450. Державний навчальний заклад "Дніпровський технолого-економічний коледж"
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова (балmin=100, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. Фахове випробування зі спеціальності  (балmin=100, k=1.00 ) (ФВ)
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
181 Харчові технології
Фаховий молодший бакалавр / Квал.роб./ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Виробництво харчової продукції
Термін навчання: 01.10.2020 - 30.06.2022 (з 1-го курсу)
631. Відокремлений структурний підрозділ "Львівський фаховий коледж харчової і переробної промисловості Національного університету харчових технологій"
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова Українська мова (балmin=100, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. Вступне фахове випробування  (балmin=100, k=1.00 ) (ФВ)
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
181 Харчові технології
Фаховий молодший бакалавр / Квал.роб./ ЛО 50 / Основна
Освітня програма: Виробництво харчової продукції
Термін навчання: 01.09.2020 - 30.06.2022 (з 1-го курсу)
Скорочений курс
631. Відокремлений структурний підрозділ "Львівський фаховий коледж харчової і переробної промисловості Національного університету харчових технологій"
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова Українська мова (балmin=100, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. Вступне фахове випробування  (балmin=100, k=1.00 ) (ФВ)
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
181 Харчові технології
Фаховий молодший бакалавр / Квал.роб./ ЛО 20 / Небюджетна
Освітня програма: Виробництво харчової продукції
Факультет: Відділення харчових технологій
Термін навчання: 30.11.2020 - 31.01.2022 (з 1-го курсу)
Скорочений курс
661. Миколаївський державний коледж економіки та харчових технологій
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова (балmin=100, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. Тестування  (балmin=100, k=1.00 ) (ФВ)
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
181 Харчові технології
Фаховий молодший бакалавр / Квал.роб./ ЛО 25 / Небюджетна
Освітня програма: Виробництво харчової продукції
Факультет: Відділення харчових технологій
Термін навчання: 01.09.2020 - 31.01.2022 (з 1-го курсу)
Скорочений курс
661. Миколаївський державний коледж економіки та харчових технологій
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова (балmin=100, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. Тестування  (балmin=100, k=1.00 ) (ФВ)
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
181 Харчові технології
Фаховий молодший бакалавр / Квал.роб./ ЛО 10 / Небюджетна
Освітня програма: Виробництво харчової продукції
Факультет: Заочне відділення
Термін навчання: 13.11.2020 - 28.04.2022 (з 1-го курсу)
Скорочений курс
667. Могилів-Подільський технолого-економічний коледж Вінницького національного аграрного університету
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова (балmin=120, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. Фахове вступне випробування  (балmin=120, k=1.00 ) (ФВ)
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
181 Харчові технології
Фаховий молодший бакалавр / Квал.роб./ ЛО 10 / Основна
Освітня програма: Виробництво харчової продукції
Факультет: Заочне відділення
Термін навчання: 14.09.2020 - 31.01.2022 (з 1-го курсу)
Скорочений курс
667. Могилів-Подільський технолого-економічний коледж Вінницького національного аграрного університету
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова (балmin=120, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. Фахове вступне випробування  (балmin=120, k=1.00 ) (ФВ)
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
181 Харчові технології
Фаховий молодший бакалавр / Квал.роб./ ЛО 50 / Основна
Освітня програма: Виробництво харчової продукції
Термін навчання: 01.09.2020 - 28.02.2022 (з 1-го курсу)
Скорочений курс
714. Полтавський комерційний технікум
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова (балmin=100, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. Технологія виробництва кулінарної продукції  (балmin=100, k=1.00 ) (ФВ)
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
181 Харчові технології
Фаховий молодший бакалавр / Квал.роб./ ЛО 15 / Основна
Освітня програма: Виробництво харчової продукції
Факультет: Ужгородський торговельно-економічний коледж Київського національного торговельно-економічного університету
Термін навчання: 01.09.2020 - 30.01.2023 (з 1-го курсу)
Скорочений курс
793. Ужгородський торговельно-економічний коледж Київського національного торговельно-економічного університету
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова (балmin=110, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. Фахове вступне випробування  (балmin=110, k=1.00 ) (ФВ)
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
181 Харчові технології
Фаховий молодший бакалавр / Квал.роб./ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Виробництво харчової продукції
Факультет: Ужгородський торговельно-економічний коледж Київського національного торговельно-економічного університету
Термін навчання: 01.09.2020 - 30.01.2023 (з 1-го курсу)
Скорочений курс
793. Ужгородський торговельно-економічний коледж Київського національного торговельно-економічного університету
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова (балmin=110, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. Фахове вступне випробування  (балmin=110, k=1.00 ) (ФВ)
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
181 Харчові технології
Фаховий молодший бакалавр / Квал.роб./ ЛО 50 / Небюджетна
Освітня програма: Виробництво харчової продукції
Факультет: Відділення харчових технологій та ресторанного бізнесу
Термін навчання: 15.09.2020 - 28.02.2023 (з 1-го курсу)
Скорочений курс
813. Харківський торговельно-економічний коледж Київського національного торговельно-економічного університету
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова (балmin=100, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. тестування  (балmin=100, k=1.00 ) (ФВ)
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності (балmin=100, k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
181 Харчові технології
Фаховий молодший бакалавр / Квал.роб./ ЛО 60 / Основна
Освітня програма: Виробництво харчової продукції
Факультет: Заочне
Термін навчання: 01.09.2020 - 30.06.2022 (з 1-го курсу)
Скорочений курс
825. Хмельницький торговельно-економічний коледж Київського національного торговельно-економічного університету
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова (балmin=100, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. Тестове випробування  (балmin=100, k=1.00 ) (ФВ)
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
181 Харчові технології
Фаховий молодший бакалавр / Квал.роб./ ЛО 20 / Небюджетна
Освітня програма: Виробництво харчової продукції
Факультет: Економіко-технологічне відділення
Термін навчання: 01.09.2020 - 30.06.2022 (з 2-го курсу)
894. Відокремлений структурний підрозділ «Фаховий коледж бізнесу та харчових технологій Запорізького національного університету»
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова (балmin=100, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. Фахове вступне випробування зі спеціальності  (балmin=100, k=1.00 ) (ФВ)
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
181 Харчові технології
Фаховий молодший бакалавр / Квал.роб./ ЛО 30 / Небюджетна
Освітня програма: Виробництво харчової продукції
Факультет: Технологічне
Термін навчання: 01.09.2020 - 31.01.2022 (з 2-го курсу)
914. Відокремлений структурний підрозділ "Свалявський технічний фаховий коледж Національного університету харчових технологій"
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова (балmin=100, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. Технологія  (балmin=100, k=1.00 ) (ФВ)
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності (балmin=100, k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
181 Харчові технології
Фаховий молодший бакалавр / Квал.роб./ ЛО 15 / Основна
Освітня програма: Виробництво харчової продукції
Термін навчання: 21.09.2020 - 28.02.2023 (з 1-го курсу)
930. Криворізький фаховий коледж економіки та управління Державного вищого навчального закладу "Київський національний економічний університет імені Вадима Гетьмана"
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова (балmin=100, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. Фахове вступне випробування  (балmin=100, k=1.00 ) (ФВ)
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності (балmin=100, k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
181 Харчові технології
Фаховий молодший бакалавр / Квал.роб./ ЛО 30 / Небюджетна
Освітня програма: Виробництво харчової продукції
Факультет: Ресторанного та туристичного бізнесу
Термін навчання: 30.09.2020 - 30.06.2022 (з 1-го курсу)
Скорочений курс
985. Житомирський торговельно-економічний коледж Київського національного торговельно-економічного університету
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова (балmin=100, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. Тест  (балmin=100, k=1.00 ) (ФВ)
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
181 Харчові технології
Фаховий молодший бакалавр / Квал.роб./ ЛО 30 / Небюджетна
Освітня програма: Виробництво харчової продукції
Факультет: Ресторанного та туристичного бізнесу
Термін навчання: 30.09.2020 - 30.06.2022 (з 1-го курсу)
Скорочений курс
985. Житомирський торговельно-економічний коледж Київського національного торговельно-економічного університету
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова (балmin=100, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. Тест  (балmin=100, k=1.00 ) (ФВ)
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
181 Харчові технології
Фаховий молодший бакалавр / Квал.роб./ ЛО 150 / Основна
Освітня програма: Виробництво харчової продукції
Факультет: Заочне відділення
Термін навчання: 01.09.2020 - 30.06.2022 (з 1-го курсу)
Скорочений курс
1014. Вiдокремлений структурний пiдроздiл «Київський фаховий коледж ресторанного господарства Нацiонального унiверситету харчових технологiй»
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова (балmin=100, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. Фахове випробування  (балmin=120, k=1.00 ) (ФВ)
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
181 Харчові технології
Фаховий молодший бакалавр / Квал.роб./ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Виробництво харчової продукції
Факультет: Заочне відділення
Термін навчання: 01.09.2020 - 30.06.2022 (з 1-го курсу)
Скорочений курс
1014. Вiдокремлений структурний пiдроздiл «Київський фаховий коледж ресторанного господарства Нацiонального унiверситету харчових технологiй»
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова (балmin=100, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. Письмово  (балmin=120, k=1.00 ) (ФВ)
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
181 Харчові технології
Фаховий молодший бакалавр / Квал.роб./ ЛО 30 / Основна
Освітня програма: Виробництво харчової продукції
Факультет: Харчові технології
Термін навчання: 01.09.2020 - 30.06.2022 (з 1-го курсу)
Скорочений курс
1036. Відокремлений структурний підрозділ «Сумський фаховий коледж Національного університету харчових технологій»
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова (балmin=100, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. Іспит  (балmin=100, k=1.00 ) (ФВ)
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності (балmin=100, k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
181 Харчові технології
Фаховий молодший бакалавр / Квал.роб./ ЛО 15 / Основна
Освітня програма: Виробництво харчової продукції
Факультет: Відділення харчових технологій та заочного навчання
Термін навчання: 21.09.2020 - 30.06.2022 (з 1-го курсу)
Скорочений курс
1041. Коледж технологій, бізнесу та права Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки
Складові конкурсного бала
  1. (Тестування) Українська мова (балmin=120, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. Технологія приготування їжі з основами товарознавства  (балmin=120, k=1.00 ) (ФВ)
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
181 Харчові технології
Фаховий молодший бакалавр / Квал.роб./ ЛО 16 / Небюджетна
Освітня програма: Виробництво харчової продукції
Факультет: Фаховий коледж Класичного приватного університету
Термін навчання: 01.09.2020 - 01.03.2022 (з 2-го курсу)
3074. Фаховий коледж Класичного приватного університету
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова (балmin=100, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. Фахове вступне випробування  (балmin=100, k=1.00 ) (ФВ)
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
181 Харчові технології
Фаховий молодший бакалавр / Квал.роб./ ЛО 17 / Небюджетна
Освітня програма: Виробництво харчової продукції
Факультет: Фаховий коледж Класичного приватного університету
Термін навчання: 01.09.2020 - 30.06.2021 (з 1-го курсу)
Скорочений курс
3074. Фаховий коледж Класичного приватного університету
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова (балmin=100, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. Фахове вступне випробування  (балmin=100, k=1.00 ) (ФВ)
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
181 Харчові технології
Фаховий молодший бакалавр / Квал.роб./ ЛО 5 / Небюджетна
Освітня програма: Виробництво харчової продукції
Факультет: Фаховий коледж Класичного приватного університету
Термін навчання: 16.11.2020 - 01.05.2022 (з 2-го курсу)
3074. Фаховий коледж Класичного приватного університету
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова (балmin=100, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. Фахове вступне випробування  (балmin=100, k=1.00 ) (ФВ)
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
181 Харчові технології
Фаховий молодший бакалавр / Квал.роб./ ЛО 5 / Небюджетна
Освітня програма: Виробництво харчової продукції
Факультет: Фаховий коледж Класичного приватного університету
Термін навчання: 16.11.2020 - 30.08.2021 (з 1-го курсу)
Скорочений курс
3074. Фаховий коледж Класичного приватного університету
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова (балmin=100, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. Фахове вступне випробування  (балmin=100, k=1.00 ) (ФВ)
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
181 Харчові технології
Фаховий молодший бакалавр / Квал.роб./ ЛО 10 / Небюджетна
Освітня програма: Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів
Факультет: Технологічне
Термін навчання: 01.09.2020 - 30.06.2022 (з 2-го курсу)
914. Відокремлений структурний підрозділ "Свалявський технічний фаховий коледж Національного університету харчових технологій"
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова (балmin=100, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. Технологія  (балmin=100, k=1.00 ) (ФВ)
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності (балmin=100, k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
181 Харчові технології
Фаховий молодший бакалавр / Квал.роб./ ЛО 50 / Небюджетна
Освітня програма: Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів
Факультет: Заочне відділення
Термін навчання: 01.09.2020 - 30.06.2022 (з 1-го курсу)
Скорочений курс
1014. Вiдокремлений структурний пiдроздiл «Київський фаховий коледж ресторанного господарства Нацiонального унiверситету харчових технологiй»
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова (балmin=100, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. Письмово  (балmin=120, k=1.00 ) (ФВ)
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
181 Харчові технології
Фаховий молодший бакалавр / Квал.роб./ ЛО 15 / Основна
Освітня програма: Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів
Факультет: Відділення технології хліба та бухгалтерського обліку
Термін навчання: 15.09.2020 - 31.05.2023 (з 1-го курсу)
1155. Харківський фаховий коледж харчової промисловості Харківського національного технічного університету сільського господарства імені Петра Василенка
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова (балmin=100, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. Фахове випробування за спеціальністю  (балmin=100, k=1.00 ) (ФВ)
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
181 Харчові технології
Фаховий молодший бакалавр / Квал.роб./ ЛО 15 / Основна
Освітня програма: Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів
Факультет: Технологічне
Термін навчання: 01.09.2020 - 30.06.2022 (з 1-го курсу)
Скорочений курс
935. Одеський технічний коледж Одеської національної академії харчових технологій
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова (балmin=100, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. письмове фахове випробування зі спеціальності  (балmin=100, k=1.00 ) (ФВ)
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
181 Харчові технології
Фаховий молодший бакалавр / Квал.роб./ ЛО 15 / Основна
Освітня програма: Виробництво хліба, кондиторських, макаронних виробів і харчових концентратів
Термін навчання: 01.09.2020 - 28.02.2023 (з 1-го курсу)
Скорочений курс
631. Відокремлений структурний підрозділ "Львівський фаховий коледж харчової і переробної промисловості Національного університету харчових технологій"
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова Українська мова (балmin=100, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. Вступне фахове випробування  (балmin=100, k=1.00 ) (ФВ)
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
181 Харчові технології
Фаховий молодший бакалавр / Квал.роб./ ЛО 14 / Основна
Освітня програма: Зберігання і переробка зерна
Факультет: Механіко-технологічне відділення спеціальності 181 "Харчові технології"
Термін навчання: 01.10.2020 - 30.06.2022 (з 1-го курсу)
Скорочений курс
618. Лохвицький механіко-технологічний коледж Полтавської державної аграрної академії
Складові конкурсного бала
  1. Диктант Українська мова (балmin=100, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. Фаховий іспит  (балmin=100, k=1.00 ) (ФВ)
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності (балmin=100, k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
181 Харчові технології
Фаховий молодший бакалавр / Квал.роб./ ЛО 12 / Основна
Освітня програма: Зберігання і переробка зерна
Факультет: Механіко-технологічне відділення спеціальності 181 "Харчові технології"
Термін навчання: 01.12.2020 - 30.06.2022 (з 1-го курсу)
Скорочений курс
618. Лохвицький механіко-технологічний коледж Полтавської державної аграрної академії
Складові конкурсного бала
  1. Диктант Українська мова (балmin=100, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. Фаховий іспит  (балmin=100, k=1.00 ) (ФВ)
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності (балmin=100, k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
181 Харчові технології
Фаховий молодший бакалавр / Квал.роб./ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Зберігання і переробка зерна
Факультет: Технологічний коледж Дніпровського державного аграрно-економічного університету
Термін навчання: 01.10.2020 - 30.04.2023 (з 1-го курсу)
1061. Технологічний коледж Дніпровського державного аграрно-економічного університету
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова ( k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. Тестування  ( k=1.00 ) (ФВ)
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
181 Харчові технології
Фаховий молодший бакалавр / Квал.роб./ ЛО 20 / Основна
Освітня програма: Зберігання і переробка зерна
Факультет: Технологічний коледж Дніпровського державного аграрно-економічного університету
Термін навчання: 01.10.2020 - 30.06.2022 (з 1-го курсу)
Скорочений курс
1061. Технологічний коледж Дніпровського державного аграрно-економічного університету
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова ( k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. Тестове випробування  ( k=1.00 ) (ФВ)
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності ( k=1.00 ) (КП)
* - Предмети на вибір.