ПошукЗнайдено: 17 (спеціальності за 2020 рік)
Спеціальність
Складові конкурсного бала
Спеціальність
204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Фаховий молодший бакалавр / Квал.роб./ ЛО 1 / Основна
Освітня програма: 204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Термін навчання: 01.09.2020 - 30.01.2022 (з 1-го курсу)
Скорочений курс
665. Млинівський державний технолого-економічний коледж
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова (балmin=100, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. Фахове  (балmin=100, k=1.00 ) (ФВ)
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності (балmin=100, k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Фаховий молодший бакалавр / Квал.роб./ ЛО 10 / Основна
Освітня програма: 204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Термін навчання: 15.09.2020 - 30.01.2022 (з 1-го курсу)
Скорочений курс
665. Млинівський державний технолого-економічний коледж
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова (балmin=100, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. фаховий  (балmin=100, k=1.00 ) (ФВ)
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності (балmin=100, k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Фаховий молодший бакалавр / Квал.роб./ ЛО 0 / Основна
Освітня програма: 204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Факультет: Відокремлений структурний підрозділ Тальянківський агротехнічний коледж Уманського національного університету садівництва
Термін навчання: 01.09.2020 - 30.06.2023 (з 1-го курсу)
Скорочений курс
771. Відокремлений структурний підрозділ Тальянківський агротехнічний коледж Уманського національного університету садівництва
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова (балmin=120, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. Співбесіда  (балmin=120, k=1.00 ) (ФВ)
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності (балmin=120, k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Фаховий молодший бакалавр / Квал.роб./ ЛО 0 / Основна
Освітня програма: Аграрні науки та продовольство
Термін навчання: 01.09.2020 - 01.07.2023 (з 1-го курсу)
Скорочений курс
688. Новочорторийський державний аграрний технікум
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова (балmin=120, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. Тваринництво  (балmin=120, k=1.00 ) (ФВ)
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Фаховий молодший бакалавр / Квал.роб./ ЛО 10 / Основна
Освітня програма: Бджільництво
Термін навчання: 01.09.2020 - 28.02.2023 (з 1-го курсу)
Скорочений курс
390. Борзнянський державний сільськогосподарський технікум
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова (балmin=4, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. Бджільництво фахове випробування  (балmin=4, k=1.00 ) (ФВ)
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Фаховий молодший бакалавр / Квал.роб./ ЛО 2 / Основна
Освітня програма: Виробництво і переробка продукції тваринництва
Факультет: Технологічне відділення
Термін навчання: 01.09.2020 - 30.06.2023 (з 1-го курсу)
439. Горохівський коледж Львівського національного аграрного університету
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова (балmin=100, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. тести  (балmin=100, k=1.00 ) (ФВ)
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Фаховий молодший бакалавр / Квал.роб./ ЛО 2 / Основна
Освітня програма: Виробництво і переробка продукції тваринництва
Факультет: Технологія
Термін навчання: 01.09.2020 - 29.06.2023 (з 1-го курсу)
896. Мирогощанський аграрний коледж
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова (балmin=120, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. Фаховий іспит  (балmin=120, k=1.00 ) (ФВ)
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Фаховий молодший бакалавр / Квал.роб./ ЛО 15 / Основна
Освітня програма: Виробництво і переробка продукції тваринництва
Факультет: Технологія
Термін навчання: 01.09.2020 - 29.06.2022 (з 1-го курсу)
Скорочений курс
896. Мирогощанський аграрний коледж
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова (балmin=120, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. Фаховий іспит  (балmin=120, k=1.00 ) (ФВ)
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Фаховий молодший бакалавр / Квал.роб./ ЛО 17 / Основна
Освітня програма: Технік-технолог з виробництва та переробки продукції тваринництва
Факультет: Ветеринарно-технологічне
Термін навчання: 01.09.2020 - 30.06.2023 (з 1-го курсу)
Скорочений курс
826. Хомутецький ветеринарно-технологічний коледж Полтавської державної аграрної академії
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова (балmin=100, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. Механізація  (балmin=100, k=1.00 ) (ФВ)
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Фаховий молодший бакалавр / Квал.роб./ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Технік-технолог з виробництва та переробки продукції тваринництва
Факультет: Маловисторопський коледж імені П.С. Рибалка Сумського національного аграрного університету
Термін навчання: 01.09.2020 - 30.06.2023 (з 2-го курсу)
882. Маловисторопський фаховий коледж імені П.С. Рибалка Сумського національного аграрного університету
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова (балmin=100, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. Технологія тваринництва  (балmin=100, k=1.00 ) (ФВ)
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності (балmin=4, k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Фаховий молодший бакалавр / Квал.роб./ ЛО 25 / Основна
Освітня програма: Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Факультет: Виробництво і переробка продукції тваринництва
Термін навчання: 01.09.2020 - 30.06.2023 (з 1-го курсу)
384. Березоворудський аграрний коледж Полтавської державної аграрної академії
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова (балmin=100, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. Фахове випробування  (балmin=100, k=1.00 ) (ФВ)
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Фаховий молодший бакалавр / Квал.роб./ ЛО 0 / Основна
Освітня програма: Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Факультет: Ветеринарної медицини та технології тваринництва
Термін навчання: 01.09.2020 - 30.06.2023 (з 1-го курсу)
525. Золочівський коледж Львівського національного аграрного університету
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова (балmin=120, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. Фахове вступне випробування  (балmin=120, k=1.00 ) (ФВ)
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Фаховий молодший бакалавр / Квал.роб./ ЛО 8 / Основна
Освітня програма: Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Факультет: Відділення виробництва і переробки продукції тваринництва
Термін навчання: 01.09.2020 - 30.06.2022 (з 1-го курсу)
Скорочений курс
532. Іллінецький державний аграрний коледж
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова (балmin=100, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. Фахове випробування  (балmin=100, k=1.00 ) (ФВ)
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Фаховий молодший бакалавр / Квал.роб./ ЛО 8 / Основна
Освітня програма: Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Термін навчання: 01.09.2020 - 30.06.2023 (з 1-го курсу)
Скорочений курс
708. Петрівський аграрний коледж
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова (балmin=100, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. Фахове випробування за спеціальністю Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва  (балmin=100, k=1.00 ) (ФВ)
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності (балmin=100, k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Фаховий молодший бакалавр / Квал.роб./ ЛО 3 / Основна
Освітня програма: Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Термін навчання: 01.09.2020 - 30.06.2023 (з 1-го курсу)
Скорочений курс
736. Рожищенський коледж Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Гжицького
Складові конкурсного бала
  1. Тестування Українська мова (балmin=100, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. Усно  (балmin=124, k=1.00 ) (ФВ)
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності (балmin=100, k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Фаховий молодший бакалавр / Квал.роб./ ЛО 9 / Основна
Освітня програма: Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Факультет: Інженерно-технологічне
Термін навчання: 01.09.2020 - 01.02.2023 (з 1-го курсу)
Скорочений курс
873. Чернятинський коледж Вінницького національного аграрного університету
Складові конкурсного бала
  1. Диктант Українська мова (балmin=100, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. Тести  (балmin=100, k=1.00 ) (ФВ)
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності (балmin=100, k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Фаховий молодший бакалавр / Квал.роб./ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Факультет: Коледж Подільського державного аграрно-технічного університету
Термін навчання: 01.09.2020 - 30.06.2023 (з 2-го курсу)
1079. Коледж Подільського державного аграрно-технічного університету
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова (балmin=120, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. Фахове випробування  (балmin=120, k=1.00 ) (ФВ)
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності ( k=1.00 ) (КП)
* - Предмети на вибір.