ПошукЗнайдено: 74 (спеціальності за 2020 рік)
Спеціальність
Складові конкурсного бала
Спеціальність
181 Харчові технології
Фаховий молодший бакалавр / Квал.роб./ ЛО 30 / Основна
Освітня програма: 181 Харчові технології
Термін навчання: 01.09.2020 - 28.02.2022 (з 1-го курсу)
Скорочений курс
441. Гусятинський коледж Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова (балmin=100, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. Тест  (балmin=100, k=1.00 ) (ФВ)
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності (балmin=100, k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
181 Харчові технології
Фаховий молодший бакалавр / Квал.роб./ ЛО 30 / Небюджетна
Освітня програма: 181 Харчові технології
Термін навчання: 01.09.2020 - 28.02.2023 (з 2-го курсу)
441. Гусятинський коледж Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова (балmin=100, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. Фахове випробування  (балmin=100, k=1.00 ) (ФВ)
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
181 Харчові технології
Фаховий молодший бакалавр / Квал.роб./ ЛО 30 / Основна
Освітня програма: 181 Харчові технології
Факультет: Міжрегіональний центр професійної перепідготовки звільнених у запас військовослужбовців м. Кривого Рогу Дніпропетровської області
Термін навчання: 01.09.2020 - 30.06.2022 (з 1-го курсу)
2484. Міжрегіональний центр професійної перепідготовки звільнених у запас військовослужбовців м. Кривого Рогу Дніпропетровської області
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова (балmin=4, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. тестове завдання з означеної професії  (балmin=4, k=1.00 ) (ФВ)
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності (балmin=4, k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
181 Харчові технології
Фаховий молодший бакалавр / Квал.роб./ ЛО 25 / Основна
Освітня програма: 3570 Технік-технолог з технології харчування
Термін навчання: 01.09.2020 - 30.06.2022 (з 1-го курсу)
1690. Державний навчальний заклад "Вище професійне училище №34 м. Стрий"
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова (балmin=4, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. тести  (балmin=4, k=1.00 ) (ФВ)
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
181 Харчові технології
Фаховий молодший бакалавр / Квал.роб./ ЛО 8 / Основна
Освітня програма: Бродильне виробництво і виноробство
Факультет: Відокремлений структурний підрозділ "Бердянський коледж Таврійського державного агротехнологічного університету імені Дмитра Моторного"
Термін навчання: 01.09.2020 - 29.01.2023 (з 1-го курсу)
Скорочений курс
408. Відокремлений структурний підрозділ "Бердянський коледж Таврійського державного агротехнологічного університету імені Дмитра Моторного"
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова (балmin=5, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. Фаховий іспит  (балmin=5, k=1.00 ) (ФВ)
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
181 Харчові технології
Фаховий молодший бакалавр / Квал.роб./ ЛО 60 / Основна
Освітня програма: Бродильне виробництво і виноробство
Факультет: Механіко-технологічне відділення спеціальності 181 "Харчові технології"
Термін навчання: 01.09.2020 - 31.01.2022 (з 1-го курсу)
Скорочений курс
618. Лохвицький механіко-технологічний коледж Полтавської державної аграрної академії
Складові конкурсного бала
  1. Диктант Українська мова (балmin=100, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. Фаховий іспит  (балmin=100, k=1.00 ) (ФВ)
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності (балmin=100, k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
181 Харчові технології
Фаховий молодший бакалавр / Квал.роб./ ЛО 15 / Основна
Освітня програма: Бродильне виробництво і виноробство
Термін навчання: 01.09.2020 - 28.02.2023 (з 1-го курсу)
Скорочений курс
631. Львівський державний коледж харчової і переробної промисловості Національного університету харчових технологій
Складові конкурсного бала
  1. УкраЇнська мова Українська мова (балmin=100, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. Вступне фахове випробування  (балmin=100, k=1.00 ) (ФВ)
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
181 Харчові технології
Фаховий молодший бакалавр / Квал.роб./ ЛО 5 / Основна
Освітня програма: Виробництво борошняних, кондитерських виробів і харчових концентратів
Факультет: Промислових технологій
Термін навчання: 01.09.2020 - 30.06.2022 (з 1-го курсу)
Скорочений курс
762. Смілянський коледж харчових технологій Національного університету харчових технологій
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова (балmin=100, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. Фаховий іспит (Технологія галузі)  (балmin=100, k=1.00 ) (ФВ)
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
181 Харчові технології
Фаховий молодший бакалавр / Квал.роб./ ЛО 50 / Основна
Освітня програма: Виробництво харчової продукції
Факультет: Денне відділення
Термін навчання: 01.09.2020 - 31.01.2022 (з 1-го курсу)
Скорочений курс
450. Державний навчальний заклад "Дніпровський технолого-економічний коледж"
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова (балmin=100, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. Фахове випробування зі спеціальності  (балmin=100, k=1.00 ) (ФВ)
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
181 Харчові технології
Фаховий молодший бакалавр / Квал.роб./ ЛО 30 / Основна
Освітня програма: Виробництво харчової продукції
Факультет: Криворізький державний комерційно-економічний технікум
Термін навчання: 01.09.2020 - 31.01.2022 (з 1-го курсу)
Скорочений курс
596. Криворізький державний комерційно-економічний технікум
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова (балmin=100, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. Технологія приготування їжі  (балmin=100, k=1.00 ) (ФВ)
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
181 Харчові технології
Фаховий молодший бакалавр / Квал.роб./ ЛО 15 / Основна
Освітня програма: Виробництво харчової продукції
Термін навчання: 01.09.2020 - 28.02.2023 (з 1-го курсу)
Скорочений курс
631. Львівський державний коледж харчової і переробної промисловості Національного університету харчових технологій
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова Українська мова (балmin=100, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. Вступне фахове випробування  (балmin=100, k=1.00 ) (ФВ)
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
181 Харчові технології
Фаховий молодший бакалавр / Квал.роб./ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Виробництво харчової продукції
Факультет: Технологічне відділення
Термін навчання: 01.09.2020 - 31.01.2023 (з 2-го курсу)
667. Могилів-Подільський технолого-економічний коледж Вінницького національного аграрного університету
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова (балmin=120, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. Фахове вступне випробування  (балmin=120, k=1.00 ) (ФВ)
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
181 Харчові технології
Фаховий молодший бакалавр / Квал.роб./ ЛО 29 / Основна
Освітня програма: Виробництво харчової продукції
Факультет: Комп`ютерно-технологічне відділення
Термін навчання: 01.09.2020 - 30.06.2022 (з 1-го курсу)
Скорочений курс
716. Полтавський коледж харчових технологій Національного університету харчових технологій
Складові конкурсного бала
  1. Диктант Українська мова (балmin=100, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. Харчові технології  (балmin=100, k=1.00 ) (ФВ)
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
181 Харчові технології
Фаховий молодший бакалавр / Квал.роб./ ЛО 15 / Основна
Освітня програма: Виробництво харчової продукції
Термін навчання: 20.09.2020 - 31.01.2022 (з 1-го курсу)
Скорочений курс
739. Відокремлений підрозділ "Рубіжанський політехнічний коледж імені О.Є. Порай-Кошиці Луганського національного університету імені Тараса Шевченка"
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова (балmin=100, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. Комплексне випробування (Устаткування підприємств харчування, Організація виробництва та обслуговування, Технологія приготування їжі з основами товарознавства)  (балmin=100, k=1.00 ) (ФВ)
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
181 Харчові технології
Фаховий молодший бакалавр / Квал.роб./ ЛО 50 / Основна
Освітня програма: Виробництво харчової продукції
Факультет: Відділення харчових технологій та ресторанного бізнесу
Термін навчання: 01.09.2020 - 30.06.2022 (з 1-го курсу)
Скорочений курс
813. Харківський торговельно-економічний коледж Київського національного торговельно-економічного університету
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова (балmin=100, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. тестування  (балmin=100, k=1.00 ) (ФВ)
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності (балmin=100, k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
181 Харчові технології
Фаховий молодший бакалавр / Квал.роб./ ЛО 30 / Основна
Освітня програма: Виробництво харчової продукції
Факультет: Технологічне
Термін навчання: 01.09.2020 - 31.01.2023 (з 1-го курсу)
Скорочений курс
825. Хмельницький торговельно-економічний коледж Київського національного торговельно-економічного університету
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова (балmin=100, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. Виробництво харчової продукції  (балmin=100, k=1.00 ) (ФВ)
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
181 Харчові технології
Фаховий молодший бакалавр / Квал.роб./ ЛО 27 / Основна
Освітня програма: Виробництво харчової продукції
Факультет: Технологічне
Термін навчання: 01.09.2020 - 30.06.2022 (з 1-го курсу)
Скорочений курс
1013. Львівський коледж м'ясної та молочної промисловості Національного університету харчових технологій
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова (балmin=100, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. Технологія приготування їжі  (балmin=100, k=1.00 ) (ФВ)
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
181 Харчові технології
Фаховий молодший бакалавр / Квал.роб./ ЛО 40 / Основна
Освітня програма: Виробництво харчової продукції
Термін навчання: 01.09.2020 - 28.02.2022 (з 1-го курсу)
1652. Бердянський економіко-гуманітарний коледж Бердянського державного педагогічного університету
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова (балmin=4, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. Фахове вступне випробування  (балmin=100, k=1.00 ) (ФВ)
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
181 Харчові технології
Фаховий молодший бакалавр / Квал.роб./ ЛО 0 / Основна
Освітня програма: Виробництво харчової продукції
Термін навчання: 15.09.2020 - 28.02.2022 (з 1-го курсу)
1652. Бердянський економіко-гуманітарний коледж Бердянського державного педагогічного університету
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова (балmin=4, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. Фахове вступне випробування  (балmin=100, k=1.00 ) (ФВ)
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
181 Харчові технології
Фаховий молодший бакалавр / Квал.роб./ ЛО 30 / Основна
Освітня програма: Виробництво харчової продукції
Факультет: Вище професійне училище №19 м. Дрогобича
Термін навчання: 01.09.2020 - 30.06.2022 (з 1-го курсу)
1686. Вище професійне училище № 19 м. Дрогобича
Складові конкурсного бала
  1. Тестування Українська мова (балmin=4, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. Тестування  (балmin=4, k=1.00 ) (ФВ)
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності (балmin=10, k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
181 Харчові технології
Фаховий молодший бакалавр / Квал.роб./ ЛО 30 / Основна
Освітня програма: Виробництво харчової продукції
Факультет: Державний навчальний заклад "Запорізький політехнічний центр професійно-технічної освіти"
Термін навчання: 01.09.2020 - 28.02.2022 (з 1-го курсу)
Скорочений курс
1701. Державний навчальний заклад "Запорізький політехнічний центр професійно-технічної освіти"
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова (балmin=100, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. Спец.предмет  (балmin=120, k=1.00 ) (ФВ)
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
181 Харчові технології
Фаховий молодший бакалавр / Квал.роб./ ЛО 30 / Основна
Освітня програма: Виробництво харчової продукції
Факультет: Державний навчальний заклад "Запорізький політехнічний центр професійно-технічної освіти"
Термін навчання: 28.09.2020 - 28.02.2022 (з 1-го курсу)
Скорочений курс
1701. Державний навчальний заклад "Запорізький політехнічний центр професійно-технічної освіти"
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова (балmin=100, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. Спец.предмет  (балmin=120, k=1.00 ) (ФВ)
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
181 Харчові технології
Фаховий молодший бакалавр / Квал.роб./ ЛО 30 / Основна
Освітня програма: Виробництво харчової продукції
Факультет: Державний навчальний заклад "Гадяцьке вище професійне аграрне училище"
Термін навчання: 01.09.2020 - 15.03.2022 (з 1-го курсу)
1743. Державний навчальний заклад "Гадяцьке вище професійне аграрне училище"
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова (балmin=134, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. Комплексний фаховий іспит  (балmin=134, k=1.00 ) (ФВ)
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
181 Харчові технології
Фаховий молодший бакалавр / Квал.роб./ ЛО 85 / Основна
Освітня програма: Виробництво харчової продукції
Факультет: Державний навчальний заклад "Одеське вище професійне училище морського туристичного сервісу"
Термін навчання: 01.09.2020 - 01.03.2022 (з 1-го курсу)
1759. Державний навчальний заклад "Одеське вище професійне училище морського туристичного сервісу"
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова (балmin=100, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. перевірка здатності опанування навчальної програми ОКР молодший спеціалист на основі здобутих раніше компетентностей  (балmin=100, k=1.00 ) (ФВ)
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності (балmin=100, k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
181 Харчові технології
Фаховий молодший бакалавр / Квал.роб./ ЛО 30 / Основна
Освітня програма: Виробництво харчової продукції
Термін навчання: 01.09.2020 - 30.06.2022 (з 1-го курсу)
1841. Державний професійно-технічний навчальний заклад "Шосткинське вище професійне училище"
Складові конкурсного бала
  1. Тестові завдання з української мови Українська мова (балmin=120, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. Тестові завдання із спеціальних дисциплін  (балmin=120, k=1.00 ) (ФВ)
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності (балmin=120, k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
181 Харчові технології
Фаховий молодший бакалавр / Квал.роб./ ЛО 20 / Основна
Освітня програма: Виробництво харчової продукції
Термін навчання: 01.09.2020 - 08.02.2022 (з 1-го курсу)
Скорочений курс
2036. Краматорське вище професійне училище
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова (балmin=4, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. Тестування  (балmin=5, k=1.00 ) (ФВ)
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності (балmin=10, k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
181 Харчові технології
Фаховий молодший бакалавр / Квал.роб./ ЛО 30 / Основна
Освітня програма: Виробництво харчової продукції
Факультет: Вище професійне училище №29 м. Львова
Термін навчання: 01.09.2020 - 30.06.2022 (з 1-го курсу)
2178. Вище професійне училище №29 м. Львова
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова (балmin=100, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. Технологія приготування їжі  (балmin=100, k=1.00 ) (ФВ)
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
181 Харчові технології
Фаховий молодший бакалавр / Квал.роб./ ЛО 0 / Основна
Освітня програма: Виробництво харчової продукції
Факультет: Бурштинський торговельно-економічний коледж Київського національного торговельно-економічного університету
Термін навчання: 01.09.2020 - 31.01.2022 (з 1-го курсу)
Скорочений курс
2411. Бурштинський торговельно-економічний коледж Київського національного торговельно-економічного університету
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова (балmin=100, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. Технологія приготування їжі  (балmin=100, k=1.00 ) (ФВ)
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності (балmin=100, k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
181 Харчові технології
Фаховий молодший бакалавр / Квал.роб./ ЛО 85 / Основна
Освітня програма: Виробництво харчової продукції
Термін навчання: 01.09.2020 - 25.06.2022 (з 1-го курсу)
2427. Державний навчальний заклад "Київське обласне вище професійне училище харчових технологій та ресторанного сервісу"
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова (балmin=100, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. Спеціальні дисципліни  (балmin=100, k=1.00 ) (ФВ)
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності (балmin=100, k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
181 Харчові технології
Фаховий молодший бакалавр / Квал.роб./ ЛО 30 / Основна
Освітня програма: Виробництво харчової продукції
Факультет: Державний навчальний заклад "Херсонське вище професійне комерційне училище"
Термін навчання: 01.09.2020 - 31.01.2022 (з 1-го курсу)
2513. Державний навчальний заклад "Херсонське вище професійне комерційне училище"
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова (балmin=140, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. Технологія приготування їжі з основами товарознавства  (балmin=150, k=1.00 ) (ФВ)
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності (балmin=100, k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
181 Харчові технології
Фаховий молодший бакалавр / Квал.роб./ ЛО 30 / Основна
Освітня програма: Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів
Факультет: Механіко-технологічне відділення спеціальності 181 "Харчові технології"
Термін навчання: 01.09.2020 - 28.06.2022 (з 1-го курсу)
Скорочений курс
618. Лохвицький механіко-технологічний коледж Полтавської державної аграрної академії
Складові конкурсного бала
  1. Диктант Українська мова (балmin=100, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. Фаховий іспит  (балmin=100, k=1.00 ) (ФВ)
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності (балmin=100, k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
181 Харчові технології
Фаховий молодший бакалавр / Квал.роб./ ЛО 0 / Основна
Освітня програма: Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів
Факультет: Технологічне
Термін навчання: 01.09.2020 - 30.06.2023 (з 1-го курсу)
Скорочений курс
893. Технологічно-промисловий коледж Вінницького національного аграрного університету
Складові конкурсного бала
  1. українська мова Українська мова (балmin=120, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. фаховий іспит  (балmin=120, k=1.00 ) (ФВ)
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
181 Харчові технології
Фаховий молодший бакалавр / Квал.роб./ ЛО 30 / Основна
Освітня програма: Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів
Термін навчання: 01.09.2020 - 30.06.2022 (з 1-го курсу)
2561. Державний професійно-технічний навчальний заклад "Тернопільське вище професійне училище ресторанного сервісу і торгівлі"
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова ( k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. Комплексний іспит за фахом підготовки  ( k=1.00 ) (ФВ)
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
181 Харчові технології
Фаховий молодший бакалавр / Квал.роб./ ЛО 15 / Основна
Освітня програма: Виробництво хліба, кондиторських, макаронних виробів і харчових концентратів
Термін навчання: 01.09.2020 - 30.06.2023 (з 1-го курсу)
Скорочений курс
631. Львівський державний коледж харчової і переробної промисловості Національного університету харчових технологій
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова Українська мова (балmin=100, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. Вступне фахове випробування  (балmin=100, k=1.00 ) (ФВ)
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
181 Харчові технології
Фаховий молодший бакалавр / Квал.роб./ ЛО 60 / Основна
Освітня програма: Зберігання і переробка зерна
Факультет: Механіко-технологічне відділення спеціальності 181 "Харчові технології"
Термін навчання: 01.09.2020 - 31.01.2022 (з 1-го курсу)
Скорочений курс
618. Лохвицький механіко-технологічний коледж Полтавської державної аграрної академії
Складові конкурсного бала
  1. Диктант Українська мова (балmin=100, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. Фаховий іспит  (балmin=100, k=1.00 ) (ФВ)
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності (балmin=100, k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
181 Харчові технології
Фаховий молодший бакалавр / Квал.роб./ ЛО 25 / Основна
Освітня програма: Зберігання і переробка зерна
Факультет: Технологічний коледж Дніпровського державного аграрно-економічного університету
Термін навчання: 01.09.2020 - 31.01.2023 (з 1-го курсу)
1061. Технологічний коледж Дніпровського державного аграрно-економічного університету
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова ( k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. Тестове випробування  ( k=1.00 ) (ФВ)
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
181 Харчові технології
Фаховий молодший бакалавр / Квал.роб./ ЛО 5 / Небюджетна
Освітня програма: Зберігання, консервування та переробка м`яса
Факультет: Ветеринарно-технологічне відділення
Термін навчання: 01.09.2020 - 31.01.2023 (з 2-го курсу)
407. Відокремлений структурний підрозділ "Василівський коледж Таврійського державного агротехнологічного університету імені Дмитра Моторного"
Складові конкурсного бала
  1. Тести Українська мова (балmin=100, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. Тести  (балmin=100, k=1.00 ) (ФВ)
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
181 Харчові технології
Фаховий молодший бакалавр / Квал.роб./ ЛО 15 / Основна
Освітня програма: Зберігання, консервування та переробка м'яса
Факультет: Комп`ютерно-технологічне відділення
Термін навчання: 01.09.2020 - 31.01.2023 (з 1-го курсу)
Скорочений курс
716. Полтавський коледж харчових технологій Національного університету харчових технологій
Складові конкурсного бала
  1. Диктант Українська мова (балmin=100, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. Харчові технології  (балmin=100, k=1.00 ) (ФВ)
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
181 Харчові технології
Фаховий молодший бакалавр / Квал.роб./ ЛО 15 / Небюджетна
Освітня програма: Зберігання, консервування та переробка м'яса
Факультет: Технологічне відділення
Термін навчання: 01.09.2020 - 30.01.2023 (з 2-го курсу)
783. Технолого-економічний коледж Білоцерківського національного аграрного університету
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова (балmin=100, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. Фаховий іспит  (балmin=100, k=1.00 ) (ФВ)
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
181 Харчові технології
Фаховий молодший бакалавр / Квал.роб./ ЛО 0 / Основна
Освітня програма: Зберігання, консервування та переробка м'яса
Факультет: Технологічне
Термін навчання: 01.09.2020 - 31.01.2023 (з 1-го курсу)
Скорочений курс
893. Технологічно-промисловий коледж Вінницького національного аграрного університету
Складові конкурсного бала
  1. диктант Українська мова (балmin=120, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. Фахове випробовування  (балmin=120, k=1.00 ) (ФВ)
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
181 Харчові технології
Фаховий молодший бакалавр / Квал.роб./ ЛО 19 / Основна
Освітня програма: Зберігання, консервування та переробка м'яса
Факультет: Технологічне
Термін навчання: 01.09.2020 - 30.01.2022 (з 1-го курсу)
Скорочений курс
893. Технологічно-промисловий коледж Вінницького національного аграрного університету
Складові конкурсного бала
  1. диктант Українська мова (балmin=120, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. фахове  (балmin=120, k=1.00 ) (ФВ)
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
181 Харчові технології
Фаховий молодший бакалавр / Квал.роб./ ЛО 20 / Основна
Освітня програма: Зберігання, консервування та переробка м'яса
Факультет: Технологічне
Термін навчання: 01.09.2020 - 30.06.2022 (з 1-го курсу)
Скорочений курс
1013. Львівський коледж м'ясної та молочної промисловості Національного університету харчових технологій
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова (балmin=100, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. Технологія приготування продукції  (балmin=100, k=1.00 ) (ФВ)
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
181 Харчові технології
Фаховий молодший бакалавр / Квал.роб./ ЛО 15 / Основна
Освітня програма: Зберігання, консервування та переробка молока
Факультет: Комп`ютерно-технологічне відділення
Термін навчання: 01.09.2020 - 31.01.2023 (з 1-го курсу)
Скорочений курс
716. Полтавський коледж харчових технологій Національного університету харчових технологій
Складові конкурсного бала
  1. Диктант Українська мова (балmin=100, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. Харчові технології  (балmin=100, k=1.00 ) (ФВ)
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
181 Харчові технології
Фаховий молодший бакалавр / Квал.роб./ ЛО 15 / Небюджетна
Освітня програма: Зберігання, консервування та переробка молока
Факультет: Технологічне відділення
Термін навчання: 01.09.2020 - 30.01.2023 (з 2-го курсу)
783. Технолого-економічний коледж Білоцерківського національного аграрного університету
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова (балmin=100, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. Фаховий іспит  (балmin=100, k=1.00 ) (ФВ)
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
181 Харчові технології
Фаховий молодший бакалавр / Квал.роб./ ЛО 13 / Основна
Освітня програма: Зберігання, консервування та переробка молока
Факультет: Технологічне
Термін навчання: 01.09.2020 - 30.01.2022 (з 1-го курсу)
Скорочений курс
893. Технологічно-промисловий коледж Вінницького національного аграрного університету
Складові конкурсного бала
  1. диктант Українська мова (балmin=120, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. фахове  (балmin=120, k=1.00 ) (ФВ)
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
181 Харчові технології
Фаховий молодший бакалавр / Квал.роб./ ЛО 0 / Основна
Освітня програма: Зберігання, консервування та переробка молока
Факультет: Технологічне
Термін навчання: 01.09.2020 - 31.01.2023 (з 1-го курсу)
Скорочений курс
893. Технологічно-промисловий коледж Вінницького національного аграрного університету
Складові конкурсного бала
  1. диктант Українська мова (балmin=120, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. Фахове  (балmin=120, k=1.00 ) (ФВ)
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
181 Харчові технології
Фаховий молодший бакалавр / Квал.роб./ ЛО 20 / Основна
Освітня програма: Зберігання, консервування та переробка молока
Факультет: Технологічне
Термін навчання: 01.09.2020 - 30.06.2022 (з 1-го курсу)
Скорочений курс
1013. Львівський коледж м'ясної та молочної промисловості Національного університету харчових технологій
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова (балmin=100, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. Технологія приготування продукції  (балmin=100, k=1.00 ) (ФВ)
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
181 Харчові технології
Фаховий молодший бакалавр / Квал.роб./ ЛО 10 / Основна
Освітня програма: Зберігання, консервування та переробка плодів і овочів
Факультет: Відокремлений структурний підрозділ "Бердянський коледж Таврійського державного агротехнологічного університету імені Дмитра Моторного"
Термін навчання: 01.09.2020 - 29.01.2023 (з 1-го курсу)
Скорочений курс
408. Відокремлений структурний підрозділ "Бердянський коледж Таврійського державного агротехнологічного університету імені Дмитра Моторного"
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова (балmin=5, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. Фаховий іспит  (балmin=5, k=1.00 ) (ФВ)
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
181 Харчові технології
Фаховий молодший бакалавр / Квал.роб./ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Зберігання, консервування та переробка плодів і овочів
Факультет: Холодильно-технологічне відділення
Термін навчання: 01.09.2020 - 30.01.2023 (з 2-го курсу)
783. Технолого-економічний коледж Білоцерківського національного аграрного університету
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова (балmin=100, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. Фаховий іспит  (балmin=100, k=1.00 ) (ФВ)
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
181 Харчові технології
Фаховий молодший бакалавр / Квал.роб./ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Зберігання, консервування та переробка риби і морепродуктів
Факультет: Харчові технології: зберігання, консервування та переробка риби і морепродуктів
Термін навчання: 01.09.2020 - 01.03.2023 (з 2-го курсу)
2794. Білгород-Дністровський морський рибопромисловий коледж
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова (балmin=100, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. Фахове випробування  (балmin=100, k=1.00 ) (ФВ)
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності ( k=1.00 ) (КП)
* - Предмети на вибір.