ПошукЗнайдено: 45 (спеціальності за 2020 рік)
Спеціальність
Складові конкурсного бала
Спеціальність
181 Харчові технології
Фаховий молодший бакалавр / ПЗСО/ ЛО 30 / Небюджетна
Освітня програма: 181 Харчові технології
Термін навчання: 01.09.2020 - 28.02.2023 (з 2-го курсу)
441. Гусятинський коледж Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=1.00 )* (Іспит ЗОПр)
  2. Українська мова та література (балmin=100, k=1.25 )* (ЗНО)
  3. Математика (балmin=100, k=1.00 )* (Іспит ЗОПр)
  4. Математика (балmin=100, k=1.25 )* (ЗНО)
  5. Біологія (балmin=100, k=1.00 )* (Іспит ЗОПр)
  6. Біологія (балmin=100, k=1.25 )* (ЗНО)
  7. Хімія (балmin=100, k=1.00 )* (Іспит ЗОПр)
  8. Хімія (балmin=100, k=1.25 )* (ЗНО)
  9. Середній бал документа про освіту ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
181 Харчові технології
Фаховий молодший бакалавр / ПЗСО/ ЛО 30 / Небюджетна
Освітня програма: 181 Харчові технології
Термін навчання: 01.11.2020 - 28.02.2023 (з 2-го курсу)
441. Гусятинський коледж Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=1.00 )* (Іспит ЗОПр)
  2. Українська мова та література (балmin=100, k=1.25 )* (ЗНО)
  3. Математика (балmin=100, k=1.00 )* (Іспит ЗОПр)
  4. Математика (балmin=100, k=1.25 )* (ЗНО)
  5. Біологія (балmin=100, k=1.25 )* (ЗНО)
  6. Хімія (балmin=100, k=1.00 )* (Іспит ЗОПр)
  7. Хімія (балmin=100, k=1.25 )* (ЗНО)
  8. Середній бал документа про освіту ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
181 Харчові технології
Фаховий молодший бакалавр / ПЗСО/ ЛО 30 / Небюджетна
Освітня програма: 181 Харчові технології
Термін навчання: 01.12.2020 - 28.02.2023 (з 2-го курсу)
441. Гусятинський коледж Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=1.00 )* (Іспит ЗОПр)
  2. Українська мова та література (балmin=100, k=1.25 )* (ЗНО)
  3. Математика (балmin=100, k=1.00 )* (Іспит ЗОПр)
  4. Математика (балmin=100, k=1.25 )* (ЗНО)
  5. Біологія (балmin=100, k=1.00 )* (Іспит ЗОПр)
  6. Біологія (балmin=100, k=1.25 )* (ЗНО)
  7. Хімія (балmin=100, k=1.00 )* (Іспит ЗОПр)
  8. Хімія (балmin=100, k=1.25 )* (ЗНО)
  9. Середній бал документа про освіту ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
181 Харчові технології
Фаховий молодший бакалавр / ПЗСО/ ЛО 4 / Основна
Освітня програма: Бродильне виробництво і виноробство
Факультет: Відокремлений структурний підрозділ "Бердянський коледж Таврійського державного агротехнологічного університету імені Дмитра Моторного"
Термін навчання: 01.09.2020 - 30.04.2023 (з 1-го курсу)
408. Відокремлений структурний підрозділ "Бердянський коледж Таврійського державного агротехнологічного університету імені Дмитра Моторного"
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=1.00 )* (Іспит ЗОПр)
  2. Українська мова та література (балmin=100, k=1.25 )* (ЗНО)
  3. Історія України (балmin=100, k=1.25 )* (ЗНО)
  4. Математика (балmin=100, k=1.00 )* (Іспит ЗОПр)
  5. Математика (балmin=100, k=1.25 )* (ЗНО)
  6. Біологія (балmin=100, k=1.25 )* (ЗНО)
  7. Середній бал документа про освіту ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
181 Харчові технології
Фаховий молодший бакалавр / ПЗСО/ ЛО 12 / Основна
Освітня програма: Бродильне виробництво і виноробство
Факультет: Механіко-технологічне відділення спеціальності 181 "Харчові технології"
Термін навчання: 01.10.2020 - 30.06.2023 (з 1-го курсу)
618. Лохвицький механіко-технологічний коледж Полтавської державної аграрної академії
Складові конкурсного бала
  1. Диктант Українська мова та література (балmin=100, k=1.00 )* (Іспит ЗОПр)
  2. Українська мова та література (балmin=100, k=1.25 )* (ЗНО)
  3. Історія України (балmin=100, k=1.00 )* (Іспит ЗОПр)
  4. Історія України (балmin=100, k=1.25 )* (ЗНО)
  5. Математика (балmin=100, k=1.00 )* (Іспит ЗОПр)
  6. Математика (балmin=100, k=1.25 )* (ЗНО)
  7. Хімія (балmin=100, k=1.00 )* (Іспит ЗОПр)
  8. Хімія (балmin=100, k=1.25 )* (ЗНО)
  9. Середній бал документа про освіту ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
181 Харчові технології
Фаховий молодший бакалавр / ПЗСО/ ЛО 12 / Основна
Освітня програма: Бродильне виробництво і виноробство
Факультет: Механіко-технологічне відділення спеціальності 181 "Харчові технології"
Термін навчання: 01.12.2020 - 30.06.2023 (з 1-го курсу)
618. Лохвицький механіко-технологічний коледж Полтавської державної аграрної академії
Складові конкурсного бала
  1. Диктант Українська мова та література (балmin=100, k=1.00 )* (Іспит ЗОПр)
  2. Українська мова та література (балmin=100, k=1.25 )* (ЗНО)
  3. Історія України (балmin=100, k=1.00 )* (Іспит ЗОПр)
  4. Історія України (балmin=100, k=1.25 )* (ЗНО)
  5. Математика (балmin=100, k=1.00 )* (Іспит ЗОПр)
  6. Математика (балmin=100, k=1.25 )* (ЗНО)
  7. Хімія (балmin=100, k=1.00 )* (Іспит ЗОПр)
  8. Хімія (балmin=100, k=1.25 )* (ЗНО)
  9. Середній бал документа про освіту ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
181 Харчові технології
Фаховий молодший бакалавр / ПЗСО/ ЛО 20 / Основна
Освітня програма: Бродильне виробництво і виноробство
Термін навчання: 01.09.2020 - 28.02.2023 (з 1-го курсу)
Скорочений курс
631. Львівський державний коледж харчової і переробної промисловості Національного університету харчових технологій
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=1.00 )* (Іспит ЗОПр)
  2. Українська мова та література (балmin=100, k=1.25 )* (ЗНО)
  3. Історія України (балmin=100, k=1.00 )* (Іспит ЗОПр)
  4. Історія України (балmin=100, k=1.25 )* (ЗНО)
  5. Математика (балmin=100, k=1.00 )* (Іспит ЗОПр)
  6. Математика (балmin=100, k=1.25 )* (ЗНО)
  7. Хімія (балmin=100, k=1.00 )* (Іспит ЗОПр)
  8. Хімія (балmin=100, k=1.25 )* (ЗНО)
  9. Середній бал документа про освіту ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
181 Харчові технології
Фаховий молодший бакалавр / ПЗСО/ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Бродильне виробництво і виноробство
Термін навчання: 01.10.2020 - 28.02.2023 (з 1-го курсу)
631. Львівський державний коледж харчової і переробної промисловості Національного університету харчових технологій
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=1.00 )* (Іспит ЗОПр)
  2. Українська мова та література (балmin=100, k=1.25 )* (ЗНО)
  3. Історія України (балmin=100, k=1.00 )* (Іспит ЗОПр)
  4. Історія України (балmin=100, k=1.25 )* (ЗНО)
  5. Математика (балmin=100, k=1.00 )* (Іспит ЗОПр)
  6. Математика (балmin=100, k=1.25 )* (ЗНО)
  7. Хімія (балmin=100, k=1.00 )* (Іспит ЗОПр)
  8. Хімія (балmin=100, k=1.25 )* (ЗНО)
  9. Середній бал документа про освіту ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
181 Харчові технології
Фаховий молодший бакалавр / ПЗСО/ ЛО 20 / Основна
Освітня програма: Виробництво борошняних, кондитерських виробів і харчових концентратів
Факультет: Промислових технологій
Термін навчання: 01.09.2020 - 30.06.2022 (з 1-го курсу)
Скорочений курс
762. Смілянський коледж харчових технологій Національного університету харчових технологій
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=1.00 )* (Іспит ЗОПр)
  2. Українська мова та література (балmin=100, k=1.25 )* (ЗНО)
  3. Історія України (балmin=100, k=1.00 )* (Іспит ЗОПр)
  4. Історія України (балmin=100, k=1.25 )* (ЗНО)
  5. Математика (балmin=100, k=1.00 )* (Іспит ЗОПр)
  6. Математика (балmin=100, k=1.25 )* (ЗНО)
  7. Біологія (балmin=100, k=1.00 )* (Іспит ЗОПр)
  8. Біологія (балmin=100, k=1.25 )* (ЗНО)
  9. Середній бал документа про освіту ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
181 Харчові технології
Фаховий молодший бакалавр / ПЗСО/ ЛО 0 / Основна
Освітня програма: Виробництво харчової продукції
Факультет: Криворізький державний комерційно-економічний технікум
Термін навчання: 01.09.2020 - 31.01.2023 (з 1-го курсу)
596. Криворізький державний комерційно-економічний технікум
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=1.00 )* (Іспит ЗОПр)
  2. Українська мова та література (балmin=100, k=1.25 )* (ЗНО)
  3. Історія України (балmin=100, k=1.00 )* (Іспит ЗОПр)
  4. Історія України (балmin=100, k=1.25 )* (ЗНО)
  5. Математика (балmin=100, k=1.00 )* (Іспит ЗОПр)
  6. Математика (балmin=100, k=1.25 )* (ЗНО)
  7. Географія (балmin=100, k=1.00 )* (Іспит ЗОПр)
  8. Географія (балmin=100, k=1.25 )* (ЗНО)
  9. Середній бал документа про освіту ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
181 Харчові технології
Фаховий молодший бакалавр / ПЗСО/ ЛО 20 / Основна
Освітня програма: Виробництво харчової продукції
Термін навчання: 01.09.2020 - 28.02.2023 (з 1-го курсу)
631. Львівський державний коледж харчової і переробної промисловості Національного університету харчових технологій
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=1.00 )* (Іспит ЗОПр)
  2. Українська мова та література (балmin=100, k=1.25 )* (ЗНО)
  3. Історія України (балmin=100, k=1.00 )* (Іспит ЗОПр)
  4. Історія України (балmin=100, k=1.25 )* (ЗНО)
  5. Математика (балmin=100, k=1.00 )* (Іспит ЗОПр)
  6. Математика (балmin=100, k=1.25 )* (ЗНО)
  7. Хімія (балmin=100, k=1.00 )* (Іспит ЗОПр)
  8. Хімія (балmin=100, k=1.25 )* (ЗНО)
  9. Середній бал документа про освіту ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
181 Харчові технології
Фаховий молодший бакалавр / ПЗСО/ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Виробництво харчової продукції
Термін навчання: 01.10.2020 - 28.02.2023 (з 1-го курсу)
631. Львівський державний коледж харчової і переробної промисловості Національного університету харчових технологій
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=1.00 )* (Іспит ЗОПр)
  2. Українська мова та література (балmin=100, k=1.25 )* (ЗНО)
  3. Історія України (балmin=100, k=1.00 )* (Іспит ЗОПр)
  4. Історія України (балmin=100, k=1.25 )* (ЗНО)
  5. Математика (балmin=100, k=1.00 )* (Іспит ЗОПр)
  6. Математика (балmin=100, k=1.25 )* (ЗНО)
  7. Хімія (балmin=100, k=1.00 )* (Іспит ЗОПр)
  8. Хімія (балmin=100, k=1.25 )* (ЗНО)
  9. Середній бал документа про освіту ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
181 Харчові технології
Фаховий молодший бакалавр / ПЗСО/ ЛО 0 / Основна
Освітня програма: Виробництво харчової продукції
Факультет: Технологічне відділення
Термін навчання: 01.09.2020 - 31.03.2023 (з 1-го курсу)
667. Могилів-Подільський технолого-економічний коледж Вінницького національного аграрного університету
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=120, k=1.00 )* (Іспит ЗОПр)
  2. Українська мова та література (балmin=100, k=1.25 )* (ЗНО)
  3. Історія України (балmin=120, k=1.00 )* (Іспит ЗОПр)
  4. Історія України (балmin=100, k=1.25 )* (ЗНО)
  5. Математика (балmin=120, k=1.00 )* (Іспит ЗОПр)
  6. Математика (балmin=100, k=1.25 )* (ЗНО)
  7. Географія (балmin=120, k=1.00 )* (Іспит ЗОПр)
  8. Географія (балmin=100, k=1.25 )* (ЗНО)
  9. Середній бал документа про освіту ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
181 Харчові технології
Фаховий молодший бакалавр / ПЗСО/ ЛО 25 / Основна
Освітня програма: Виробництво харчової продукції
Термін навчання: 01.09.2020 - 28.02.2023 (з 1-го курсу)
714. Полтавський комерційний технікум
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=1.00 )* (Іспит ЗОПр)
  2. Українська мова та література (балmin=100, k=1.25 )* (ЗНО)
  3. Історія України (балmin=100, k=1.00 )* (Іспит ЗОПр)
  4. Історія України (балmin=100, k=1.25 )* (ЗНО)
  5. Математика (балmin=100, k=1.00 )* (Іспит ЗОПр)
  6. Математика (балmin=100, k=1.25 )* (ЗНО)
  7. Біологія (балmin=100, k=1.00 )* (Іспит ЗОПр)
  8. Біологія (балmin=100, k=1.25 )* (ЗНО)
  9. Середній бал документа про освіту ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
181 Харчові технології
Фаховий молодший бакалавр / ПЗСО/ ЛО 10 / Основна
Освітня програма: Виробництво харчової продукції
Факультет: Ужгородський торговельно-економічний коледж Київського національного торговельно-економічного університету
Термін навчання: 01.09.2020 - 30.06.2023 (з 1-го курсу)
793. Ужгородський торговельно-економічний коледж Київського національного торговельно-економічного університету
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=110, k=1.00 )* (Іспит ЗОПр)
  2. Українська мова та література (балmin=100, k=1.25 )* (ЗНО)
  3. Історія України (балmin=110, k=1.00 )* (Іспит ЗОПр)
  4. Історія України (балmin=100, k=1.25 )* (ЗНО)
  5. Математика (балmin=110, k=1.00 )* (Іспит ЗОПр)
  6. Математика (балmin=100, k=1.25 )* (ЗНО)
  7. Біологія (балmin=110, k=1.00 )* (Іспит ЗОПр)
  8. Біологія (балmin=100, k=1.25 )* (ЗНО)
  9. Середній бал документа про освіту ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
181 Харчові технології
Фаховий молодший бакалавр / ПЗСО/ ЛО 25 / Небюджетна
Освітня програма: Виробництво харчової продукції
Факультет: Відділення харчових технологій та ресторанного бізнесу
Термін навчання: 01.09.2020 - 30.06.2023 (з 1-го курсу)
813. Харківський торговельно-економічний коледж Київського національного торговельно-економічного університету
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=1.00 )* (Іспит ЗОПр)
  2. Українська мова та література (балmin=100, k=1.25 )* (ЗНО)
  3. Історія України (балmin=100, k=1.00 )* (Іспит ЗОПр)
  4. Історія України (балmin=100, k=1.25 )* (ЗНО)
  5. Математика (балmin=100, k=1.00 )* (Іспит ЗОПр)
  6. Математика (балmin=100, k=1.25 )* (ЗНО)
  7. Хімія (балmin=100, k=1.25 )* (ЗНО)
  8. Середній бал документа про освіту ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
181 Харчові технології
Фаховий молодший бакалавр / ПЗСО/ ЛО 20 / Основна
Освітня програма: Виробництво харчової продукції
Факультет: Економіко-технологічне відділення
Термін навчання: 01.09.2020 - 30.06.2023 (з 1-го курсу)
894. Торговий коледж Запорізького національного університету
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=1.00 )* (Іспит ЗОПр)
  2. Українська мова та література (балmin=100, k=1.25 )* (ЗНО)
  3. Історія України (балmin=100, k=1.00 )* (Іспит ЗОПр)
  4. Історія України (балmin=100, k=1.25 )* (ЗНО)
  5. Математика (балmin=100, k=1.00 )* (Іспит ЗОПр)
  6. Математика (балmin=100, k=1.25 )* (ЗНО)
  7. Біологія (балmin=100, k=1.00 )* (Іспит ЗОПр)
  8. Біологія (балmin=100, k=1.25 )* (ЗНО)
  9. Середній бал документа про освіту ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
181 Харчові технології
Фаховий молодший бакалавр / ПЗСО/ ЛО 10 / Основна
Освітня програма: Виробництво харчової продукції
Термін навчання: 01.09.2020 - 28.02.2023 (з 1-го курсу)
930. Криворізький фаховий коледж економіки та управління Державного вищого навчального закладу "Київський національний економічний університет імені Вадима Гетьмана"
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=1.00 )* (Іспит ЗОПр)
  2. Українська мова та література (балmin=100, k=1.25 )* (ЗНО)
  3. Історія України (балmin=100, k=1.00 )* (Іспит ЗОПр)
  4. Історія України (балmin=100, k=1.25 )* (ЗНО)
  5. Математика (балmin=100, k=1.00 )* (Іспит ЗОПр)
  6. Математика (балmin=100, k=1.25 )* (ЗНО)
  7. Середній бал документа про освіту ( k=1.00 ) (КП)
  8. Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
181 Харчові технології
Фаховий молодший бакалавр / ПЗСО/ ЛО 25 / Небюджетна
Освітня програма: Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів
Факультет: Відділення харчових технологій та ресторанного бізнесу
Термін навчання: 01.09.2020 - 28.02.2024 (з 1-го курсу)
813. Харківський торговельно-економічний коледж Київського національного торговельно-економічного університету
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=1.00 )* (Іспит ЗОПр)
  2. Українська мова та література (балmin=100, k=1.25 )* (ЗНО)
  3. Історія України (балmin=100, k=1.00 )* (Іспит ЗОПр)
  4. Історія України (балmin=100, k=1.25 )* (ЗНО)
  5. Математика (балmin=100, k=1.00 )* (Іспит ЗОПр)
  6. Математика (балmin=100, k=1.25 )* (ЗНО)
  7. Хімія (балmin=100, k=1.25 )* (ЗНО)
  8. Середній бал документа про освіту ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
181 Харчові технології
Фаховий молодший бакалавр / ПЗСО/ ЛО 0 / Основна
Освітня програма: Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів
Факультет: Відділення технології хліба та бухгалтерського обліку
Термін навчання: 01.09.2020 - 31.05.2023 (з 1-го курсу)
1155. Коледж переробної та харчової промисловості Харківського національного технічного університету сільського господарства імені Петра Василенка
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=1.00 )* (Іспит ЗОПр)
  2. Українська мова та література (балmin=100, k=1.25 )* (ЗНО)
  3. Історія України (балmin=100, k=1.25 )* (ЗНО)
  4. Математика (балmin=100, k=1.00 )* (Іспит ЗОПр)
  5. Математика (балmin=100, k=1.25 )* (ЗНО)
  6. Хімія (балmin=100, k=1.25 )* (ЗНО)
  7. Середній бал документа про освіту ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
181 Харчові технології
Фаховий молодший бакалавр / ПЗСО/ ЛО 20 / Основна
Освітня програма: Виробництво хліба, кондиторських, макаронних виробів і харчових концентратів
Термін навчання: 01.09.2020 - 30.06.2023 (з 1-го курсу)
631. Львівський державний коледж харчової і переробної промисловості Національного університету харчових технологій
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=1.00 )* (Іспит ЗОПр)
  2. Українська мова та література (балmin=100, k=1.25 )* (ЗНО)
  3. Історія України (балmin=100, k=1.00 )* (Іспит ЗОПр)
  4. Історія України (балmin=100, k=1.25 )* (ЗНО)
  5. Математика (балmin=100, k=1.00 )* (Іспит ЗОПр)
  6. Математика (балmin=100, k=1.25 )* (ЗНО)
  7. Хімія (балmin=100, k=1.00 )* (Іспит ЗОПр)
  8. Хімія (балmin=100, k=1.25 )* (ЗНО)
  9. Середній бал документа про освіту ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
181 Харчові технології
Фаховий молодший бакалавр / ПЗСО/ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Виробництво хліба, кондиторських, макаронних виробів і харчових концентратів
Термін навчання: 01.10.2020 - 30.06.2023 (з 1-го курсу)
Скорочений курс
631. Львівський державний коледж харчової і переробної промисловості Національного університету харчових технологій
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=1.00 )* (Іспит ЗОПр)
  2. Українська мова та література (балmin=100, k=1.25 )* (ЗНО)
  3. Історія України (балmin=100, k=1.00 )* (Іспит ЗОПр)
  4. Історія України (балmin=100, k=1.25 )* (ЗНО)
  5. Математика (балmin=100, k=1.00 )* (Іспит ЗОПр)
  6. Математика (балmin=100, k=1.25 )* (ЗНО)
  7. Хімія (балmin=100, k=1.00 )* (Іспит ЗОПр)
  8. Хімія (балmin=100, k=1.25 )* (ЗНО)
  9. Середній бал документа про освіту ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
181 Харчові технології
Фаховий молодший бакалавр / ПЗСО/ ЛО 13 / Основна
Освітня програма: Зберігання і переробка зерна
Факультет: Механіко-технологічне відділення спеціальності 181 "Харчові технології"
Термін навчання: 01.10.2020 - 30.06.2023 (з 1-го курсу)
618. Лохвицький механіко-технологічний коледж Полтавської державної аграрної академії
Складові конкурсного бала
  1. Диктант Українська мова та література (балmin=100, k=1.00 )* (Іспит ЗОПр)
  2. Українська мова та література (балmin=100, k=1.25 )* (ЗНО)
  3. Історія України (балmin=100, k=1.00 )* (Іспит ЗОПр)
  4. Історія України (балmin=100, k=1.25 )* (ЗНО)
  5. Математика (балmin=100, k=1.00 )* (Іспит ЗОПр)
  6. Математика (балmin=100, k=1.25 )* (ЗНО)
  7. Географія (балmin=100, k=1.00 )* (Іспит ЗОПр)
  8. Географія (балmin=100, k=1.25 )* (ЗНО)
  9. Середній бал документа про освіту ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
181 Харчові технології
Фаховий молодший бакалавр / ПЗСО/ ЛО 13 / Основна
Освітня програма: Зберігання і переробка зерна
Факультет: Механіко-технологічне відділення спеціальності 181 "Харчові технології"
Термін навчання: 01.12.2020 - 30.06.2023 (з 1-го курсу)
618. Лохвицький механіко-технологічний коледж Полтавської державної аграрної академії
Складові конкурсного бала
  1. Диктант Українська мова та література (балmin=100, k=1.00 )* (Іспит ЗОПр)
  2. Українська мова та література (балmin=100, k=1.25 )* (ЗНО)
  3. Історія України (балmin=100, k=1.00 )* (Іспит ЗОПр)
  4. Історія України (балmin=100, k=1.25 )* (ЗНО)
  5. Математика (балmin=100, k=1.00 )* (Іспит ЗОПр)
  6. Математика (балmin=100, k=1.25 )* (ЗНО)
  7. Географія (балmin=100, k=1.00 )* (Іспит ЗОПр)
  8. Географія (балmin=100, k=1.25 )* (ЗНО)
  9. Середній бал документа про освіту ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
181 Харчові технології
Фаховий молодший бакалавр / ПЗСО/ ЛО 10 / Основна
Освітня програма: Зберігання і переробка зерна
Факультет: Технологічне відділення
Термін навчання: 01.09.2020 - 31.03.2023 (з 1-го курсу)
667. Могилів-Подільський технолого-економічний коледж Вінницького національного аграрного університету
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=120, k=1.00 )* (Іспит ЗОПр)
  2. Українська мова та література (балmin=100, k=1.25 )* (ЗНО)
  3. Історія України (балmin=120, k=1.00 )* (Іспит ЗОПр)
  4. Історія України (балmin=100, k=1.25 )* (ЗНО)
  5. Математика (балmin=120, k=1.00 )* (Іспит ЗОПр)
  6. Математика (балmin=100, k=1.25 )* (ЗНО)
  7. Географія (балmin=120, k=1.00 )* (Іспит ЗОПр)
  8. Географія (балmin=100, k=1.25 )* (ЗНО)
  9. Середній бал документа про освіту ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
181 Харчові технології
Фаховий молодший бакалавр / ПЗСО/ ЛО 20 / Основна
Освітня програма: Зберігання і переробка зерна
Факультет: Технологічний коледж Дніпровського державного аграрно-економічного університету
Термін навчання: 01.10.2020 - 30.04.2023 (з 1-го курсу)
1061. Технологічний коледж Дніпровського державного аграрно-економічного університету
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література ( k=1.00 )* (Іспит ЗОПр)
  2. Українська мова та література ( k=1.25 )* (ЗНО)
  3. Історія України ( k=1.00 )* (Іспит ЗОПр)
  4. Історія України ( k=1.25 )* (ЗНО)
  5. Математика ( k=1.00 )* (Іспит ЗОПр)
  6. Математика ( k=1.25 )* (ЗНО)
  7. Біологія ( k=1.00 )* (Іспит ЗОПр)
  8. Біологія ( k=1.25 )* (ЗНО)
  9. Середній бал документа про освіту ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
181 Харчові технології
Фаховий молодший бакалавр / ПЗСО/ ЛО 15 / Основна
Освітня програма: Зберігання, консервування та переробка м`яса
Факультет: Ветеринарно-технологічне відділення
Термін навчання: 01.09.2020 - 31.01.2023 (з 1-го курсу)
Скорочений курс
407. Відокремлений структурний підрозділ "Василівський коледж Таврійського державного агротехнологічного університету імені Дмитра Моторного"
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=1.00 )* (Іспит ЗОПр)
  2. Українська мова та література (балmin=100, k=1.25 )* (ЗНО)
  3. Математика (балmin=100, k=1.00 )* (Іспит ЗОПр)
  4. Математика (балmin=100, k=1.25 )* (ЗНО)
  5. Біологія (балmin=100, k=1.00 )* (Іспит ЗОПр)
  6. Біологія (балmin=100, k=1.25 )* (ЗНО)
  7. Середній бал документа про освіту (балmin=100, k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
181 Харчові технології
Фаховий молодший бакалавр / ПЗСО/ ЛО 15 / Небюджетна
Освітня програма: Зберігання, консервування та переробка м`яса
Факультет: Ветеринарно-технологічне відділення
Термін навчання: 01.11.2020 - 31.03.2023 (з 1-го курсу)
Скорочений курс
407. Відокремлений структурний підрозділ "Василівський коледж Таврійського державного агротехнологічного університету імені Дмитра Моторного"
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=1.00 )* (Іспит ЗОПр)
  2. Українська мова та література (балmin=100, k=1.25 )* (ЗНО)
  3. Математика (балmin=100, k=1.00 )* (Іспит ЗОПр)
  4. Математика (балmin=100, k=1.25 )* (ЗНО)
  5. Біологія (балmin=100, k=1.00 )* (Іспит ЗОПр)
  6. Біологія (балmin=100, k=1.25 )* (ЗНО)
  7. Середній бал документа про освіту (балmin=100, k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
181 Харчові технології
Фаховий молодший бакалавр / ПЗСО/ ЛО 12 / Небюджетна
Освітня програма: Зберігання, консервування та переробка м'яса
Факультет: Технологічне відділення
Термін навчання: 10.09.2020 - 30.06.2023 (з 1-го курсу)
783. Технолого-економічний коледж Білоцерківського національного аграрного університету
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=1.00 )* (Іспит ЗОПр)
  2. Українська мова та література (балmin=100, k=1.25 )* (ЗНО)
  3. Математика (балmin=100, k=1.00 )* (Іспит ЗОПр)
  4. Математика (балmin=100, k=1.25 )* (ЗНО)
  5. Біологія (балmin=100, k=1.00 )* (Іспит ЗОПр)
  6. Біологія (балmin=100, k=1.25 )* (ЗНО)
  7. Хімія (балmin=100, k=1.00 )* (Іспит ЗОПр)
  8. Хімія (балmin=100, k=1.25 )* (ЗНО)
  9. Середній бал документа про освіту ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
181 Харчові технології
Фаховий молодший бакалавр / ПЗСО/ ЛО 25 / Небюджетна
Освітня програма: Зберігання, консервування та переробка м'яса
Факультет: Відділення харчових технологій та ресторанного бізнесу
Термін навчання: 01.09.2020 - 30.06.2023 (з 1-го курсу)
813. Харківський торговельно-економічний коледж Київського національного торговельно-економічного університету
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=1.00 )* (Іспит ЗОПр)
  2. Українська мова та література (балmin=100, k=1.25 )* (ЗНО)
  3. Історія України (балmin=100, k=1.00 )* (Іспит ЗОПр)
  4. Історія України (балmin=100, k=1.25 )* (ЗНО)
  5. Математика (балmin=100, k=1.00 )* (Іспит ЗОПр)
  6. Математика (балmin=100, k=1.25 )* (ЗНО)
  7. Біологія (балmin=100, k=1.25 )* (ЗНО)
  8. Середній бал документа про освіту ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
181 Харчові технології
Фаховий молодший бакалавр / ПЗСО/ ЛО 5 / Основна
Освітня програма: Зберігання, консервування та переробка м'яса
Факультет: Заочне
Термін навчання: 01.09.2020 - 30.06.2023 (з 1-го курсу)
893. Технологічно-промисловий коледж Вінницького національного аграрного університету
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=120, k=1.00 )* (Іспит ЗОПр)
  2. Українська мова та література (балmin=100, k=1.25 )* (ЗНО)
  3. Історія України (балmin=120, k=1.00 )* (Іспит ЗОПр)
  4. Історія України (балmin=100, k=1.25 )* (ЗНО)
  5. Математика (балmin=120, k=1.00 )* (Іспит ЗОПр)
  6. Математика (балmin=100, k=1.25 )* (ЗНО)
  7. Географія (балmin=120, k=1.00 )* (Іспит ЗОПр)
  8. Географія (балmin=100, k=1.25 )* (ЗНО)
  9. Середній бал документа про освіту ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
181 Харчові технології
Фаховий молодший бакалавр / ПЗСО/ ЛО 13 / Небюджетна
Освітня програма: Зберігання, консервування та переробка молока
Факультет: Технологічне відділення
Термін навчання: 10.09.2020 - 30.06.2023 (з 1-го курсу)
783. Технолого-економічний коледж Білоцерківського національного аграрного університету
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=1.00 )* (Іспит ЗОПр)
  2. Українська мова та література (балmin=100, k=1.25 )* (ЗНО)
  3. Математика (балmin=100, k=1.00 )* (Іспит ЗОПр)
  4. Математика (балmin=100, k=1.25 )* (ЗНО)
  5. Біологія (балmin=100, k=1.00 )* (Іспит ЗОПр)
  6. Біологія (балmin=100, k=1.25 )* (ЗНО)
  7. Хімія (балmin=100, k=1.00 )* (Іспит ЗОПр)
  8. Хімія (балmin=100, k=1.25 )* (ЗНО)
  9. Середній бал документа про освіту ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
181 Харчові технології
Фаховий молодший бакалавр / ПЗСО/ ЛО 4 / Основна
Освітня програма: Зберігання, консервування та переробка молока
Факультет: Заочне
Термін навчання: 01.09.2020 - 30.06.2023 (з 1-го курсу)
893. Технологічно-промисловий коледж Вінницького національного аграрного університету
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=120, k=1.00 )* (Іспит ЗОПр)
  2. Українська мова та література (балmin=100, k=1.25 )* (ЗНО)
  3. Історія України (балmin=120, k=1.00 )* (Іспит ЗОПр)
  4. Історія України (балmin=100, k=1.25 )* (ЗНО)
  5. Математика (балmin=120, k=1.00 )* (Іспит ЗОПр)
  6. Математика (балmin=100, k=1.25 )* (ЗНО)
  7. Географія (балmin=120, k=1.00 )* (Іспит ЗОПр)
  8. Географія (балmin=100, k=1.25 )* (ЗНО)
  9. Середній бал документа про освіту ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
181 Харчові технології
Фаховий молодший бакалавр / ПЗСО/ ЛО 0 / Основна
Освітня програма: Зберігання, консервування та переробка молока
Факультет: Відділення харчових технологій
Термін навчання: 01.09.2020 - 31.01.2023 (з 1-го курсу)
1155. Коледж переробної та харчової промисловості Харківського національного технічного університету сільського господарства імені Петра Василенка
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=1.00 )* (Іспит ЗОПр)
  2. Українська мова та література (балmin=100, k=1.25 )* (ЗНО)
  3. Історія України (балmin=100, k=1.25 )* (ЗНО)
  4. Математика (балmin=100, k=1.00 )* (Іспит ЗОПр)
  5. Математика (балmin=100, k=1.25 )* (ЗНО)
  6. Хімія (балmin=100, k=1.25 )* (ЗНО)
  7. Середній бал документа про освіту ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
181 Харчові технології
Фаховий молодший бакалавр / ПЗСО/ ЛО 10 / Основна
Освітня програма: Зберігання, консервування та переробка плодів і овочів
Факультет: Відокремлений структурний підрозділ "Бердянський коледж Таврійського державного агротехнологічного університету імені Дмитра Моторного"
Термін навчання: 01.09.2020 - 30.04.2023 (з 1-го курсу)
408. Відокремлений структурний підрозділ "Бердянський коледж Таврійського державного агротехнологічного університету імені Дмитра Моторного"
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=1.00 )* (Іспит ЗОПр)
  2. Українська мова та література (балmin=100, k=1.25 )* (ЗНО)
  3. Історія України (балmin=100, k=1.25 )* (ЗНО)
  4. Математика (балmin=100, k=1.00 )* (Іспит ЗОПр)
  5. Математика (балmin=100, k=1.25 )* (ЗНО)
  6. Біологія (балmin=100, k=1.25 )* (ЗНО)
  7. Середній бал документа про освіту ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
181 Харчові технології
Фаховий молодший бакалавр / ПЗСО/ ЛО 10 / Основна
Освітня програма: Харчові технології
Термін навчання: 01.01.2021 - 31.05.2023 (з 1-го курсу)
409. Відокремлений структурний підрозділ Городищенський коледж Уманського національного університету садівництва
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=1.00 )* (Іспит ЗОПр)
  2. Українська мова та література (балmin=100, k=1.25 )* (ЗНО)
  3. Історія України (балmin=100, k=1.00 )* (Іспит ЗОПр)
  4. Історія України (балmin=100, k=1.25 )* (ЗНО)
  5. Математика (балmin=100, k=1.00 )* (Іспит ЗОПр)
  6. Математика (балmin=100, k=1.25 )* (ЗНО)
  7. Біологія (балmin=100, k=1.00 )* (Іспит ЗОПр)
  8. Біологія (балmin=100, k=1.25 )* (ЗНО)
  9. Середній бал документа про освіту ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
181 Харчові технології
Фаховий молодший бакалавр / ПЗСО/ ЛО 5 / Основна
Освітня програма: Харчові технології
Термін навчання: 01.09.2020 - 31.01.2023 (з 1-го курсу)
Скорочений курс
472. Комерційний технікум Дніпровського державного технічного університету
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=1.00 )* (Іспит ЗОПр)
  2. Українська мова та література (балmin=100, k=1.25 )* (ЗНО)
  3. Історія України (балmin=100, k=1.00 )* (Іспит ЗОПр)
  4. Історія України (балmin=100, k=1.25 )* (ЗНО)
  5. Математика (балmin=100, k=1.00 )* (Іспит ЗОПр)
  6. Математика (балmin=100, k=1.25 )* (ЗНО)
  7. Хімія (балmin=100, k=1.00 )* (Іспит ЗОПр)
  8. Хімія (балmin=100, k=1.25 )* (ЗНО)
  9. Середній бал документа про освіту ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
181 Харчові технології
Фаховий молодший бакалавр / ПЗСО/ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Харчові технології
Термін навчання: 20.11.2020 - 31.01.2023 (з 1-го курсу)
528. Івано-Франківський коледж Львівського національного аграрного університету
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=1.00 )* (Іспит ЗОПр)
  2. Українська мова та література (балmin=100, k=1.25 )* (ЗНО)
  3. Історія України (балmin=100, k=1.00 )* (Іспит ЗОПр)
  4. Історія України (балmin=100, k=1.25 )* (ЗНО)
  5. Математика (балmin=100, k=1.00 )* (Іспит ЗОПр)
  6. Математика (балmin=100, k=1.25 )* (ЗНО)
  7. Хімія (балmin=100, k=1.00 )* (Іспит ЗОПр)
  8. Хімія (балmin=100, k=1.25 )* (ЗНО)
  9. Середній бал документа про освіту ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
181 Харчові технології
Фаховий молодший бакалавр / ПЗСО/ ЛО 10 / Основна
Освітня програма: Харчові технології
Термін навчання: 01.10.2020 - 31.01.2023 (з 1-го курсу)
528. Івано-Франківський коледж Львівського національного аграрного університету
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=1.00 )* (Іспит ЗОПр)
  2. Українська мова та література (балmin=100, k=1.25 )* (ЗНО)
  3. Історія України (балmin=100, k=1.00 )* (Іспит ЗОПр)
  4. Історія України (балmin=100, k=1.25 )* (ЗНО)
  5. Математика (балmin=100, k=1.00 )* (Іспит ЗОПр)
  6. Математика (балmin=100, k=1.25 )* (ЗНО)
  7. Хімія (балmin=100, k=1.00 )* (Іспит ЗОПр)
  8. Хімія (балmin=100, k=1.25 )* (ЗНО)
  9. Середній бал документа про освіту ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
181 Харчові технології
Фаховий молодший бакалавр / ПЗСО/ ЛО 0 / Основна
Освітня програма: Харчові технології
Факультет: Ресторанне господарство
Термін навчання: 01.09.2020 - 30.06.2022 (з 1-го курсу)
551. Київський державний коледж туризму та готельного господарства
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=120, k=1.00 )* (Іспит ЗОПр)
  2. Українська мова та література (балmin=100, k=1.25 )* (ЗНО)
  3. Історія України (балmin=120, k=1.00 )* (Іспит ЗОПр)
  4. Історія України (балmin=100, k=1.25 )* (ЗНО)
  5. Географія (балmin=120, k=1.00 )* (Іспит ЗОПр)
  6. Географія (балmin=100, k=1.25 )* (ЗНО)
  7. Середній бал документа про освіту (балmin=120, k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
181 Харчові технології
Фаховий молодший бакалавр / ПЗСО/ ЛО 19 / Небюджетна
Освітня програма: Харчові технології
Термін навчання: 15.09.2020 - 30.06.2023 (з 1-го курсу)
558. Кропивницький коледж харчування та торгівлі
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=1.00 )* (Іспит ЗОПр)
  2. Українська мова та література (балmin=100, k=1.25 )* (ЗНО)
  3. усно Історія України (балmin=100, k=1.00 )* (Іспит ЗОПр)
  4. Історія України (балmin=100, k=1.25 )* (ЗНО)
  5. усно Математика (балmin=100, k=1.00 )* (Іспит ЗОПр)
  6. Математика (балmin=100, k=1.25 )* (ЗНО)
  7. усно Біологія (балmin=100, k=1.00 )* (Іспит ЗОПр)
  8. Біологія (балmin=100, k=1.25 )* (ЗНО)
  9. Середній бал документа про освіту ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
181 Харчові технології
Фаховий молодший бакалавр / ПЗСО/ ЛО 8 / Небюджетна
Освітня програма: Харчові технології
Термін навчання: 01.09.2020 - 31.01.2023 (з 1-го курсу)
623. Луцький кооперативний коледж Львівського торговельно-економічного університету
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=1.00 )* (Іспит ЗОПр)
  2. Українська мова та література (балmin=100, k=1.25 )* (ЗНО)
  3. Історія України (балmin=100, k=1.00 )* (Іспит ЗОПр)
  4. Історія України (балmin=100, k=1.25 )* (ЗНО)
  5. Математика (балmin=100, k=1.00 )* (Іспит ЗОПр)
  6. Математика (балmin=100, k=1.25 )* (ЗНО)
  7. Географія (балmin=100, k=1.00 )* (Іспит ЗОПр)
  8. Географія (балmin=100, k=1.25 )* (ЗНО)
  9. Середній бал документа про освіту ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
181 Харчові технології
Фаховий молодший бакалавр / ПЗСО/ ЛО 20 / Небюджетна
Освітня програма: Харчові технології
Термін навчання: 14.09.2020 - 28.02.2023 (з 1-го курсу)
838. Чернівецький державний комерційний технікум
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=120, k=1.00 )* (Іспит ЗОПр)
  2. Українська мова та література (балmin=100, k=1.25 )* (ЗНО)
  3. Історія України (балmin=100, k=1.25 )* (ЗНО)
  4. Математика (балmin=120, k=1.00 )* (Іспит ЗОПр)
  5. Математика (балmin=100, k=1.25 )* (ЗНО)
  6. Географія (балmin=100, k=1.25 )* (ЗНО)
  7. Середній бал документа про освіту (балmin=100, k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
181 Харчові технології
Фаховий молодший бакалавр / ПЗСО/ ЛО 10 / Небюджетна
Освітня програма: Харчові технології
Термін навчання: 01.09.2020 - 30.06.2023 (з 1-го курсу)
1222. Коледж економіки і технологій Чернігівського національного технологічного університету
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література Українська мова та література (балmin=100, k=1.00 )* (Іспит ЗОПр)
  2. Українська мова та література (балmin=100, k=1.25 )* (ЗНО)
  3. Історія України Історія України (балmin=100, k=1.00 )* (Іспит ЗОПр)
  4. Історія України (балmin=100, k=1.25 )* (ЗНО)
  5. Математика Математика (балmin=100, k=1.00 )* (Іспит ЗОПр)
  6. Математика (балmin=100, k=1.25 )* (ЗНО)
  7. Географія Географія (балmin=100, k=1.00 )* (Іспит ЗОПр)
  8. Географія (балmin=100, k=1.25 )* (ЗНО)
  9. Середній бал документа про освіту ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
181 Харчові технології
Фаховий молодший бакалавр / ПЗСО/ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Харчові технології
Факультет: Заочне відділення
Термін навчання: 01.09.2020 - 28.02.2023 (з 1-го курсу)
1296. Коледж економіки і права Вінницького кооперативного інституту
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=120, k=1.00 )* (Іспит ЗОПр)
  2. Українська мова та література (балmin=100, k=1.25 )* (ЗНО)
  3. Математика (балmin=120, k=1.00 )* (Іспит ЗОПр)
  4. Математика (балmin=100, k=1.25 )* (ЗНО)
  5. Географія (балmin=120, k=1.00 )* (Іспит ЗОПр)
  6. Географія (балmin=100, k=1.25 )* (ЗНО)
  7. Хімія (балmin=120, k=1.00 )* (Іспит ЗОПр)
  8. Хімія (балmin=100, k=1.25 )* (ЗНО)
  9. Середній бал документа про освіту ( k=1.00 ) (КП)
* - Предмети на вибір.