ПошукЗнайдено: 47 (спеціальності за 2020 рік)
Спеціальність
Складові конкурсного бала
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Фаховий молодший бакалавр / ПЗСО/ ЛО 10 / Основна
Освітня програма: 241 Готельно-ресторанна справа
Факультет: Коледж Луганського національного університету імені Тараса Шевченка
Термін навчання: 01.09.2020 - 30.06.2022 (з 1-го курсу)
1725. Коледж Луганського національного університету імені Тараса Шевченка
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=1.00 )* (Іспит ЗОПр)
  2. Українська мова та література (балmin=100, k=1.25 )* (ЗНО)
  3. Іноземна мова (балmin=100, k=1.00 )* (Іспит ЗОПр)
  4. Іноземна мова (балmin=100, k=1.25 )* (ЗНО)
  5. Історія України (балmin=100, k=1.00 )* (Іспит ЗОПр)
  6. Історія України (балmin=100, k=1.25 )* (ЗНО)
  7. Математика (балmin=100, k=1.00 )* (Іспит ЗОПр)
  8. Математика (балmin=100, k=1.25 )* (ЗНО)
  9. Середній бал документа про освіту (балmin=100, k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Фаховий молодший бакалавр / ПЗСО/ ЛО 10 / Небюджетна
Освітня програма: 241 Готельно-ресторанна справа
Термін навчання: 21.09.2020 - 30.06.2022 (з 1-го курсу)
2965. Філія "Черкаський кооперативний економіко-правовий коледж" Вищого навчального закладу Укоопспілки "Полтавський університет економіки і торгівлі"
Складові конкурсного бала
  1. Тестування Українська мова та література (балmin=120, k=1.00 )* (Іспит ЗОПр)
  2. Українська мова та література (балmin=100, k=1.25 )* (ЗНО)
  3. Тестування Історія України (балmin=120, k=1.00 )* (Іспит ЗОПр)
  4. Історія України (балmin=100, k=1.25 )* (ЗНО)
  5. Тестування Математика (балmin=120, k=1.00 )* (Іспит ЗОПр)
  6. Математика (балmin=100, k=1.25 )* (ЗНО)
  7. Тестування Географія (балmin=120, k=1.00 )* (Іспит ЗОПр)
  8. Географія (балmin=100, k=1.25 )* (ЗНО)
  9. Середній бал документа про освіту ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Фаховий молодший бакалавр / ПЗСО/ ЛО 20 / Основна
Освітня програма: Адміністратор (господар) залу
Факультет: Відділення готельно-ресторанного бізнесу ДВНЗ "Тернопільський коледж харчових технологій і торгівлі"
Термін навчання: 01.09.2020 - 30.06.2022 (з 1-го курсу)
Скорочений курс
899. Державний вищий навчальний заклад "Тернопільський коледж харчових технологій і торгівлі"
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=1.00 )* (Іспит ЗОПр)
  2. Українська мова та література (балmin=100, k=1.25 )* (ЗНО)
  3. Історія України (балmin=100, k=1.00 )* (Іспит ЗОПр)
  4. Історія України (балmin=100, k=1.25 )* (ЗНО)
  5. Математика (балmin=100, k=1.00 )* (Іспит ЗОПр)
  6. Математика (балmin=100, k=1.25 )* (ЗНО)
  7. Географія (балmin=100, k=1.00 )* (Іспит ЗОПр)
  8. Географія (балmin=100, k=1.25 )* (ЗНО)
  9. Середній бал документа про освіту ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Фаховий молодший бакалавр / ПЗСО/ ЛО 24 / Основна
Освітня програма: Готельне обслуговування
Термін навчання: 15.09.2020 - 31.01.2023 (з 1-го курсу)
506. Житлово-комунальний коледж Харківського національного університету міського господарства імені О.М. Бекетова
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=1.00 )* (Іспит ЗОПр)
  2. Українська мова та література (балmin=100, k=1.25 )* (ЗНО)
  3. Історія України (балmin=100, k=1.00 )* (Іспит ЗОПр)
  4. Історія України (балmin=100, k=1.25 )* (ЗНО)
  5. Математика (балmin=100, k=1.00 )* (Іспит ЗОПр)
  6. Математика (балmin=100, k=1.25 )* (ЗНО)
  7. Географія (балmin=100, k=1.00 )* (Іспит ЗОПр)
  8. Географія (балmin=100, k=1.25 )* (ЗНО)
  9. Середній бал документа про освіту (балmin=100, k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Фаховий молодший бакалавр / ПЗСО/ ЛО 25 / Основна
Освітня програма: Готельне обслуговування
Факультет: Туристичне та готельне обслуговування
Термін навчання: 01.09.2020 - 31.01.2023 (з 1-го курсу)
551. Київський державний коледж туризму та готельного господарства
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=120, k=1.00 )* (Іспит ЗОПр)
  2. Українська мова та література (балmin=100, k=1.25 )* (ЗНО)
  3. Історія України (балmin=120, k=1.00 )* (Іспит ЗОПр)
  4. Історія України (балmin=100, k=1.25 )* (ЗНО)
  5. Математика (балmin=120, k=1.00 )* (Іспит ЗОПр)
  6. Математика (балmin=100, k=1.25 )* (ЗНО)
  7. Географія (балmin=120, k=1.00 )* (Іспит ЗОПр)
  8. Географія (балmin=100, k=1.25 )* (ЗНО)
  9. Середній бал документа про освіту (балmin=120, k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Фаховий молодший бакалавр / ПЗСО/ ЛО 12 / Небюджетна
Освітня програма: Готельне обслуговування
Факультет: Обліку, фінансів та сфери обслуговування
Термін навчання: 01.09.2020 - 30.01.2023 (з 2-го курсу)
568. Коломийський економіко - правовий коледж Київського національного торговельно - економічного університету
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література Українська мова та література (балmin=100, k=1.00 )* (Іспит ЗОПр)
  2. Українська мова та література (балmin=100, k=1.25 )* (ЗНО)
  3. Історія України Історія України (балmin=100, k=1.00 )* (Іспит ЗОПр)
  4. Історія України (балmin=100, k=1.25 )* (ЗНО)
  5. Математика Математика (балmin=100, k=1.00 )* (Іспит ЗОПр)
  6. Математика (балmin=100, k=1.25 )* (ЗНО)
  7. Географія Географія (балmin=100, k=1.00 )* (Іспит ЗОПр)
  8. Географія (балmin=100, k=1.25 )* (ЗНО)
  9. Середній бал документа про освіту ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Фаховий молодший бакалавр / ПЗСО/ ЛО 20 / Основна
Освітня програма: Готельне обслуговування
Термін навчання: 01.09.2020 - 31.01.2023 (з 1-го курсу)
Скорочений курс
631. Відокремлений структурний підрозділ "Львівський фаховий коледж харчової і переробної промисловості Національного університету харчових технологій"
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=1.00 )* (Іспит ЗОПр)
  2. Українська мова та література (балmin=100, k=1.25 )* (ЗНО)
  3. Історія України (балmin=100, k=1.00 )* (Іспит ЗОПр)
  4. Історія України (балmin=100, k=1.25 )* (ЗНО)
  5. Математика (балmin=100, k=1.00 )* (Іспит ЗОПр)
  6. Математика (балmin=100, k=1.25 )* (ЗНО)
  7. Географія (балmin=100, k=1.00 )* (Іспит ЗОПр)
  8. Географія (балmin=100, k=1.25 )* (ЗНО)
  9. Середній бал документа про освіту (балmin=1, k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Фаховий молодший бакалавр / ПЗСО/ ЛО 15 / Основна
Освітня програма: Готельне обслуговування
Факультет: Циклова комісія фінансово-економічних дисциплін та готельного обслуговування
Термін навчання: 01.09.2020 - 30.01.2023 (з 1-го курсу)
Скорочений курс
664. Відокремлений структурний підрозділ Миргородський художньо-промисловий коледж імені М. В. Гоголя Національного університету "Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка"
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=1.00 )* (Іспит ЗОПр)
  2. Українська мова та література (балmin=100, k=1.25 )* (ЗНО)
  3. Історія України (балmin=100, k=1.00 )* (Іспит ЗОПр)
  4. Історія України (балmin=100, k=1.25 )* (ЗНО)
  5. Біологія (балmin=100, k=1.00 )* (Іспит ЗОПр)
  6. Біологія (балmin=100, k=1.25 )* (ЗНО)
  7. Географія (балmin=100, k=1.00 )* (Іспит ЗОПр)
  8. Географія (балmin=100, k=1.25 )* (ЗНО)
  9. Середній бал документа про освіту (балmin=100, k=1.00 ) (КП)
  10. Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Фаховий молодший бакалавр / ПЗСО/ ЛО 45 / Небюджетна
Освітня програма: Готельне обслуговування
Факультет: Ужгородський торговельно-економічний коледж Київського національного торговельно-економічного університету
Термін навчання: 01.09.2020 - 30.01.2023 (з 2-го курсу)
793. Ужгородський торговельно-економічний коледж Київського національного торговельно-економічного університету
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=110, k=1.00 )* (Іспит ЗОПр)
  2. Українська мова та література (балmin=100, k=1.25 )* (ЗНО)
  3. Історія України (балmin=110, k=1.00 )* (Іспит ЗОПр)
  4. Історія України (балmin=100, k=1.25 )* (ЗНО)
  5. Математика (балmin=110, k=1.00 )* (Іспит ЗОПр)
  6. Математика (балmin=100, k=1.25 )* (ЗНО)
  7. Географія (балmin=110, k=1.00 )* (Іспит ЗОПр)
  8. Географія (балmin=100, k=1.25 )* (ЗНО)
  9. Середній бал документа про освіту ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Фаховий молодший бакалавр / ПЗСО/ ЛО 3 / Небюджетна
Освітня програма: Готельне обслуговування
Факультет: Економічне
Термін навчання: 01.09.2020 - 31.01.2023 (з 2-го курсу)
914. Відокремлений структурний підрозділ "Свалявський технічний фаховий коледж Національного університету харчових технологій"
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=1.00 )* (Іспит ЗОПр)
  2. Українська мова та література (балmin=100, k=1.25 )* (ЗНО)
  3. Історія України (балmin=100, k=1.00 )* (Іспит ЗОПр)
  4. Історія України (балmin=100, k=1.25 )* (ЗНО)
  5. Математика (балmin=100, k=1.00 )* (Іспит ЗОПр)
  6. Математика (балmin=100, k=1.25 )* (ЗНО)
  7. Географія (балmin=100, k=1.00 )* (Іспит ЗОПр)
  8. Географія (балmin=100, k=1.25 )* (ЗНО)
  9. Середній бал документа про освіту ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Фаховий молодший бакалавр / ПЗСО/ ЛО 1 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторана справа
Факультет: Харчових технологій та ресторанного бізнесу
Термін навчання: 07.09.2020 - 30.06.2022 (з 1-го курсу)
808. Харківський кооперативний торгово-економічний коледж
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=1.00 )* (Іспит ЗОПр)
  2. Українська мова та література (балmin=100, k=1.25 )* (ЗНО)
  3. Історія України (балmin=100, k=1.00 )* (Іспит ЗОПр)
  4. Історія України (балmin=100, k=1.25 )* (ЗНО)
  5. Математика (балmin=100, k=1.00 )* (Іспит ЗОПр)
  6. Математика (балmin=100, k=1.25 )* (ЗНО)
  7. Географія (балmin=100, k=1.00 )* (Іспит ЗОПр)
  8. Географія (балmin=100, k=1.25 )* (ЗНО)
  9. Середній бал документа про освіту (балmin=100, k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Фаховий молодший бакалавр / ПЗСО/ ЛО 85 / Основна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Туризму та готельно-ресторанної справи
Термін навчання: 01.09.2020 - 31.01.2023 (з 1-го курсу)
421. Відокремлений структурний підрозділ "Волинський фаховий коледж Національного університету харчових технологій"
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=1.00 )* (Іспит ЗОПр)
  2. Українська мова та література (балmin=100, k=1.25 )* (ЗНО)
  3. Історія України (балmin=100, k=1.00 )* (Іспит ЗОПр)
  4. Історія України (балmin=100, k=1.25 )* (ЗНО)
  5. Математика (балmin=100, k=1.00 )* (Іспит ЗОПр)
  6. Математика (балmin=100, k=1.25 )* (ЗНО)
  7. Хімія (балmin=100, k=1.00 )* (Іспит ЗОПр)
  8. Хімія (балmin=100, k=1.25 )* (ЗНО)
  9. Середній бал документа про освіту ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Фаховий молодший бакалавр / ПЗСО/ ЛО 33 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Сфери обслуговування
Термін навчання: 01.09.2020 - 30.01.2023 (з 2-го курсу)
460. Державний навчальний заклад "Дніпровський транспортно-економічний коледж"
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=1.00 )* (Іспит ЗОПр)
  2. Українська мова та література (балmin=100, k=1.25 )* (ЗНО)
  3. Математика (балmin=100, k=1.00 )* (Іспит ЗОПр)
  4. Математика (балmin=100, k=1.25 )* (ЗНО)
  5. Географія (балmin=100, k=1.00 )* (Іспит ЗОПр)
  6. Географія (балmin=100, k=1.25 )* (ЗНО)
  7. Англійська мова (балmin=100, k=1.00 )* (Іспит ЗОПр)
  8. Англійська мова (балmin=100, k=1.25 )* (ЗНО)
  9. Середній бал документа про освіту ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Фаховий молодший бакалавр / ПЗСО/ ЛО 5 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Економічне
Термін навчання: 01.09.2020 - 30.06.2022 (з 1-го курсу)
512. Житомирський кооперативний коледж бізнесу і права
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=120, k=1.00 )* (Іспит ЗОПр)
  2. Українська мова та література (балmin=100, k=1.25 )* (ЗНО)
  3. Іноземна мова (балmin=100, k=1.25 )* (ЗНО)
  4. Історія України (балmin=120, k=1.00 )* (Іспит ЗОПр)
  5. Історія України (балmin=100, k=1.25 )* (ЗНО)
  6. Математика (балmin=120, k=1.00 )* (Іспит ЗОПр)
  7. Математика (балmin=100, k=1.25 )* (ЗНО)
  8. Середній бал документа про освіту (балmin=100, k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Фаховий молодший бакалавр / ПЗСО/ ЛО 20 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Економіки та підприємництва, сфери обслуговування
Термін навчання: 30.09.2020 - 30.06.2023 (з 2-го курсу)
529. Івано-Франківський фінансово-комерційний кооперативний коледж імені С. Граната
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=1.00 )* (Іспит ЗОПр)
  2. Українська мова та література (балmin=100, k=1.25 )* (ЗНО)
  3. Історія України (балmin=100, k=1.00 )* (Іспит ЗОПр)
  4. Історія України (балmin=100, k=1.25 )* (ЗНО)
  5. Математика (балmin=100, k=1.00 )* (Іспит ЗОПр)
  6. Математика (балmin=100, k=1.25 )* (ЗНО)
  7. Географія (балmin=100, k=1.00 )* (Іспит ЗОПр)
  8. Географія (балmin=100, k=1.25 )* (ЗНО)
  9. Середній бал документа про освіту ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Фаховий молодший бакалавр / ПЗСО/ ЛО 5 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Економіки та підприємництва, сфери обслуговування
Термін навчання: 30.09.2020 - 30.06.2022 (з 1-го курсу)
Скорочений курс
529. Івано-Франківський фінансово-комерційний кооперативний коледж імені С. Граната
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=1.00 )* (Іспит ЗОПр)
  2. Українська мова та література (балmin=100, k=1.25 )* (ЗНО)
  3. Історія України (балmin=100, k=1.00 )* (Іспит ЗОПр)
  4. Історія України (балmin=100, k=1.25 )* (ЗНО)
  5. Математика (балmin=100, k=1.00 )* (Іспит ЗОПр)
  6. Математика (балmin=100, k=1.25 )* (ЗНО)
  7. Географія (балmin=100, k=1.00 )* (Іспит ЗОПр)
  8. Географія (балmin=100, k=1.25 )* (ЗНО)
  9. Середній бал документа про освіту ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Фаховий молодший бакалавр / ПЗСО/ ЛО 15 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Термін навчання: 01.09.2020 - 30.06.2022 (з 1-го курсу)
623. Луцький кооперативний коледж Львівського торговельно-економічного університету
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=1.00 )* (Іспит ЗОПр)
  2. Українська мова та література (балmin=100, k=1.25 )* (ЗНО)
  3. Історія України (балmin=100, k=1.00 )* (Іспит ЗОПр)
  4. Історія України (балmin=100, k=1.25 )* (ЗНО)
  5. Математика (балmin=100, k=1.00 )* (Іспит ЗОПр)
  6. Математика (балmin=100, k=1.25 )* (ЗНО)
  7. Географія (балmin=100, k=1.00 )* (Іспит ЗОПр)
  8. Географія (балmin=100, k=1.25 )* (ЗНО)
  9. Середній бал документа про освіту ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Фаховий молодший бакалавр / ПЗСО/ ЛО 5 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Термін навчання: 01.09.2020 - 01.03.2023 (з 1-го курсу)
635. Вищий навчальний заклад "Львівський кооперативний коледж економіки і права"
Складові конкурсного бала
  1. вступний іспит Українська мова та література (балmin=100, k=1.00 )* (Іспит ЗОПр)
  2. Українська мова та література (балmin=100, k=1.25 )* (ЗНО)
  3. вступний іспит Іноземна мова (балmin=100, k=1.00 )* (Іспит ЗОПр)
  4. Іноземна мова (балmin=100, k=1.25 )* (ЗНО)
  5. вступний іспит Математика (балmin=100, k=1.00 )* (Іспит ЗОПр)
  6. Математика (балmin=100, k=1.25 )* (ЗНО)
  7. вступний іспит Географія (балmin=100, k=1.00 )* (Іспит ЗОПр)
  8. Географія (балmin=100, k=1.25 )* (ЗНО)
  9. Середній бал документа про освіту (балmin=100, k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Фаховий молодший бакалавр / ПЗСО/ ЛО 14 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Термін навчання: 01.09.2020 - 01.03.2023 (з 2-го курсу)
635. Вищий навчальний заклад "Львівський кооперативний коледж економіки і права"
Складові конкурсного бала
  1. вступний іспит Українська мова та література (балmin=100, k=1.00 )* (Іспит ЗОПр)
  2. Українська мова та література (балmin=100, k=1.25 )* (ЗНО)
  3. вступний іспит Іноземна мова (балmin=100, k=1.00 )* (Іспит ЗОПр)
  4. Іноземна мова (балmin=100, k=1.25 )* (ЗНО)
  5. вступний іспит Математика (балmin=100, k=1.00 )* (Іспит ЗОПр)
  6. Математика (балmin=100, k=1.25 )* (ЗНО)
  7. вступний іспит Географія (балmin=100, k=1.00 )* (Іспит ЗОПр)
  8. Географія (балmin=100, k=1.25 )* (ЗНО)
  9. Середній бал документа про освіту (балmin=100, k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Фаховий молодший бакалавр / ПЗСО/ ЛО 10 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Маріупольський коледж Донецького національного університету економіки і торгівлі імені Михайла Туган-Барановського
Термін навчання: 21.09.2020 - 21.06.2022 (з 1-го курсу)
647. Маріупольський коледж Донецького національного університету економіки і торгівлі імені Михайла Туган-Барановського
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=1.00 )* (Іспит ЗОПр)
  2. Українська мова та література (балmin=100, k=1.25 )* (ЗНО)
  3. Історія України (балmin=100, k=1.25 )* (ЗНО)
  4. Математика (балmin=100, k=1.00 )* (Іспит ЗОПр)
  5. Математика (балmin=100, k=1.25 )* (ЗНО)
  6. Англійська мова (балmin=100, k=1.25 )* (ЗНО)
  7. Середній бал документа про освіту (балmin=100, k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Фаховий молодший бакалавр / ПЗСО/ ЛО 35 / Основна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Відділення готельно-ресторанної справи
Термін навчання: 01.09.2020 - 30.06.2022 (з 1-го курсу)
661. Миколаївський державний коледж економіки та харчових технологій
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=1.00 )* (Іспит ЗОПр)
  2. Українська мова та література (балmin=100, k=1.25 )* (ЗНО)
  3. Історія України (балmin=100, k=1.00 )* (Іспит ЗОПр)
  4. Історія України (балmin=100, k=1.25 )* (ЗНО)
  5. Математика (балmin=100, k=1.00 )* (Іспит ЗОПр)
  6. Математика (балmin=100, k=1.25 )* (ЗНО)
  7. Біологія (балmin=100, k=1.00 )* (Іспит ЗОПр)
  8. Біологія (балmin=100, k=1.25 )* (ЗНО)
  9. Середній бал документа про освіту ( k=1.00 ) (КП)
  10. Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Фаховий молодший бакалавр / ПЗСО/ ЛО 20 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Відділення готельно-ресторанної справи
Термін навчання: 01.09.2020 - 31.01.2023 (з 2-го курсу)
661. Миколаївський державний коледж економіки та харчових технологій
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=1.00 )* (Іспит ЗОПр)
  2. Українська мова та література (балmin=100, k=1.25 )* (ЗНО)
  3. Історія України (балmin=100, k=1.00 )* (Іспит ЗОПр)
  4. Історія України (балmin=100, k=1.25 )* (ЗНО)
  5. Математика (балmin=100, k=1.00 )* (Іспит ЗОПр)
  6. Математика (балmin=100, k=1.25 )* (ЗНО)
  7. Біологія (балmin=100, k=1.00 )* (Іспит ЗОПр)
  8. Біологія (балmin=100, k=1.25 )* (ЗНО)
  9. Середній бал документа про освіту ( k=1.00 ) (КП)
  10. Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Фаховий молодший бакалавр / ПЗСО/ ЛО 14 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Термін навчання: 01.09.2020 - 29.01.2023 (з 2-го курсу)
732. Державний вищий навчальний заклад "Рівненський коледж економіки та бізнесу"
Складові конкурсного бала
  1. вступний іспит Українська мова та література (балmin=100, k=1.00 )* (Іспит ЗОПр)
  2. Українська мова та література (балmin=100, k=1.25 )* (ЗНО)
  3. вступний іспит Історія України (балmin=100, k=1.00 )* (Іспит ЗОПр)
  4. Історія України (балmin=100, k=1.25 )* (ЗНО)
  5. вступний іспит Математика (балmin=100, k=1.00 )* (Іспит ЗОПр)
  6. Математика (балmin=100, k=1.25 )* (ЗНО)
  7. Середній бал документа про освіту (балmin=100, k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Фаховий молодший бакалавр / ПЗСО/ ЛО 30 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Технологічне відділення
Термін навчання: 01.09.2020 - 30.06.2022 (з 1-го курсу)
733. Рівненський кооперативний економіко-правовий коледж
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=120, k=1.00 )* (Іспит ЗОПр)
  2. Українська мова та література (балmin=100, k=1.25 )* (ЗНО)
  3. Історія України (балmin=100, k=1.25 )* (ЗНО)
  4. Математика (балmin=120, k=1.00 )* (Іспит ЗОПр)
  5. Математика (балmin=100, k=1.25 )* (ЗНО)
  6. Біологія (балmin=100, k=1.25 )* (ЗНО)
  7. Середній бал документа про освіту ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Фаховий молодший бакалавр / ПЗСО/ ЛО 104 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Термін навчання: 15.09.2020 - 28.02.2023 (з 2-го курсу)
775. Коледж нафтогазових технологій, інженерії та інфраструктури сервісу Одеської національної академії харчових технологій
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=1.00 )* (Іспит ЗОПр)
  2. Українська мова та література (балmin=100, k=1.25 )* (ЗНО)
  3. Математика (балmin=100, k=1.00 )* (Іспит ЗОПр)
  4. Математика (балmin=100, k=1.25 )* (ЗНО)
  5. Біологія (балmin=100, k=1.00 )* (Іспит ЗОПр)
  6. Біологія (балmin=100, k=1.25 )* (ЗНО)
  7. Англійська мова (балmin=100, k=1.00 )* (Іспит ЗОПр)
  8. Англійська мова (балmin=100, k=1.25 )* (ЗНО)
  9. Середній бал документа про освіту ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Фаховий молодший бакалавр / ПЗСО/ ЛО 104 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Термін навчання: 15.09.2020 - 28.02.2023 (з 1-го курсу)
Скорочений курс
775. Коледж нафтогазових технологій, інженерії та інфраструктури сервісу Одеської національної академії харчових технологій
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=1.00 )* (Іспит ЗОПр)
  2. Українська мова та література (балmin=100, k=1.25 )* (ЗНО)
  3. Математика (балmin=100, k=1.00 )* (Іспит ЗОПр)
  4. Математика (балmin=100, k=1.25 )* (ЗНО)
  5. Біологія (балmin=100, k=1.00 )* (Іспит ЗОПр)
  6. Біологія (балmin=100, k=1.25 )* (ЗНО)
  7. Англійська мова (балmin=100, k=1.00 )* (Іспит ЗОПр)
  8. Англійська мова (балmin=100, k=1.25 )* (ЗНО)
  9. Середній бал документа про освіту ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Фаховий молодший бакалавр / ПЗСО/ ЛО 5 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Ресторанного та туристичного бізнесу
Термін навчання: 01.09.2020 - 30.06.2022 (з 2-го курсу)
985. Житомирський торговельно-економічний коледж Київського національного торговельно-економічного університету
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=1.00 )* (Іспит ЗОПр)
  2. Українська мова та література (балmin=100, k=1.25 )* (ЗНО)
  3. Історія України (балmin=100, k=1.00 )* (Іспит ЗОПр)
  4. Історія України (балmin=100, k=1.25 )* (ЗНО)
  5. Математика (балmin=100, k=1.00 )* (Іспит ЗОПр)
  6. Математика (балmin=100, k=1.25 )* (ЗНО)
  7. Географія (балmin=100, k=1.00 )* (Іспит ЗОПр)
  8. Географія (балmin=100, k=1.25 )* (ЗНО)
  9. Середній бал документа про освіту ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Фаховий молодший бакалавр / ПЗСО/ ЛО 17 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Термін навчання: 01.09.2020 - 30.06.2022 (з 1-го курсу)
1044. Луцький коледж рекреаційних технологій і права
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=1.00 )* (Іспит ЗОПр)
  2. Українська мова та література (балmin=100, k=1.25 )* (ЗНО)
  3. Історія України (балmin=100, k=1.00 )* (Іспит ЗОПр)
  4. Історія України (балmin=100, k=1.25 )* (ЗНО)
  5. Біологія (балmin=100, k=1.00 )* (Іспит ЗОПр)
  6. Біологія (балmin=100, k=1.25 )* (ЗНО)
  7. Географія (балmin=100, k=1.00 )* (Іспит ЗОПр)
  8. Географія (балmin=100, k=1.25 )* (ЗНО)
  9. Середній бал документа про освіту ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Фаховий молодший бакалавр / ПЗСО/ ЛО 20 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Харчових технологій та товарознавства
Термін навчання: 01.10.2020 - 30.07.2022 (з 2-го курсу)
1180. Економіко-правовий коледж Київського кооперативного інституту бізнесу і права
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=1.00 )* (Іспит ЗОПр)
  2. Українська мова та література (балmin=100, k=1.25 )* (ЗНО)
  3. Математика (балmin=100, k=1.00 )* (Іспит ЗОПр)
  4. Математика (балmin=100, k=1.25 )* (ЗНО)
  5. Географія (балmin=100, k=1.00 )* (Іспит ЗОПр)
  6. Географія (балmin=100, k=1.25 )* (ЗНО)
  7. Англійська мова (балmin=100, k=1.00 )* (Іспит ЗОПр)
  8. Англійська мова (балmin=100, k=1.25 )* (ЗНО)
  9. Середній бал документа про освіту ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Фаховий молодший бакалавр / ПЗСО/ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Фаховий коледж Міжнародного гуманітарного університету
Термін навчання: 01.09.2020 - 30.06.2022 (з 2-го курсу)
1220. Фаховий коледж Міжнародного гуманітарного університету
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=1.00 )* (Іспит ЗОПр)
  2. Українська мова та література (балmin=100, k=1.25 )* (ЗНО)
  3. Іноземна мова (балmin=100, k=1.00 )* (Іспит ЗОПр)
  4. Іноземна мова (балmin=100, k=1.25 )* (ЗНО)
  5. Історія України (балmin=100, k=1.00 )* (Іспит ЗОПр)
  6. Географія (балmin=100, k=1.00 )* (Іспит ЗОПр)
  7. Географія (балmin=100, k=1.25 )* (ЗНО)
  8. Середній бал документа про освіту (балmin=120, k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Фаховий молодший бакалавр / ПЗСО/ ЛО 50 / Основна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Термін навчання: 01.09.2020 - 31.01.2023 (з 1-го курсу)
1222. Коледж економіки і технологій Чернігівського національного технологічного університету
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література Українська мова та література (балmin=100, k=1.00 )* (Іспит ЗОПр)
  2. Українська мова та література (балmin=100, k=1.25 )* (ЗНО)
  3. Історія України Історія України (балmin=100, k=1.00 )* (Іспит ЗОПр)
  4. Історія України (балmin=100, k=1.25 )* (ЗНО)
  5. Математика Математика (балmin=100, k=1.00 )* (Іспит ЗОПр)
  6. Математика (балmin=100, k=1.25 )* (ЗНО)
  7. Географія Географія (балmin=100, k=1.00 )* (Іспит ЗОПр)
  8. Географія (балmin=100, k=1.25 )* (ЗНО)
  9. Середній бал документа про освіту ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Фаховий молодший бакалавр / ПЗСО/ ЛО 8 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: "Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка. Готельно-ресторанна справа"
Термін навчання: 01.09.2020 - 30.06.2023 (з 1-го курсу)
Скорочений курс
1223. Коледж вищого навчального закладу "Одеської державної академії технічного регулювання та якості"
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література Українська мова та література (балmin=100, k=1.00 )* (Іспит ЗОПр)
  2. Українська мова та література (балmin=100, k=1.25 )* (ЗНО)
  3. Історія України Історія України (балmin=100, k=1.00 )* (Іспит ЗОПр)
  4. Історія України (балmin=100, k=1.25 )* (ЗНО)
  5. Математика Математика (балmin=100, k=1.00 )* (Іспит ЗОПр)
  6. Математика (балmin=100, k=1.25 )* (ЗНО)
  7. Фізика (балmin=100, k=1.00 )* (Іспит ЗОПр)
  8. Фізика (балmin=100, k=1.25 )* (ЗНО)
  9. Середній бал документа про освіту (балmin=100, k=1.00 ) (КП)
  10. Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Фаховий молодший бакалавр / ПЗСО/ ЛО 10 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Комерційно-технологічне відділення
Термін навчання: 01.09.2020 - 30.06.2022 (з 2-го курсу)
1296. Коледж економіки і права Вінницького кооперативного інституту
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=1.00 )* (Іспит ЗОПр)
  2. Українська мова та література (балmin=100, k=1.25 )* (ЗНО)
  3. Історія України (балmin=100, k=1.00 )* (Іспит ЗОПр)
  4. Історія України (балmin=100, k=1.25 )* (ЗНО)
  5. Біологія (балmin=100, k=1.00 )* (Іспит ЗОПр)
  6. Біологія (балmin=100, k=1.25 )* (ЗНО)
  7. Географія (балmin=100, k=1.00 )* (Іспит ЗОПр)
  8. Географія (балmin=100, k=1.25 )* (ЗНО)
  9. Середній бал документа про освіту ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Фаховий молодший бакалавр / ПЗСО/ ЛО 30 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: ГРС-20-1мс-mk
Термін навчання: 15.09.2020 - 30.06.2022 (з 1-го курсу)
2355. Миколаївський коледж Вищого навчального закладу "Відкритий міжнародний університет розвитку людини "Україна"
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=1.00 )* (Іспит ЗОПр)
  2. Українська мова та література (балmin=100, k=1.25 )* (ЗНО)
  3. Іноземна мова (балmin=100, k=1.00 )* (Іспит ЗОПр)
  4. Іноземна мова (балmin=100, k=1.25 )* (ЗНО)
  5. Математика (балmin=100, k=1.00 )* (Іспит ЗОПр)
  6. Математика (балmin=100, k=1.25 )* (ЗНО)
  7. Географія (балmin=100, k=1.00 )* (Іспит ЗОПр)
  8. Географія (балmin=100, k=1.25 )* (ЗНО)
  9. Середній бал документа про освіту ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Фаховий молодший бакалавр / ПЗСО/ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Термін навчання: 01.09.2020 - 30.06.2022 (з 1-го курсу)
2744. Коледж Приватного вищого навчального закладу "Міжнародний класичний університет імені Пилипа Орлика"
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=1.00 )* (Іспит ЗОПр)
  2. Українська мова та література (балmin=100, k=1.25 )* (ЗНО)
  3. Математика (балmin=100, k=1.00 )* (Іспит ЗОПр)
  4. Математика (балmin=100, k=1.25 )* (ЗНО)
  5. Географія (балmin=100, k=1.00 )* (Іспит ЗОПр)
  6. Географія (балmin=100, k=1.25 )* (ЗНО)
  7. Середній бал документа про освіту ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Фаховий молодший бакалавр / ПЗСО/ ЛО 10 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Фаховий коледж Класичного приватного університету
Термін навчання: 01.09.2020 - 01.03.2023 (з 2-го курсу)
3074. Фаховий коледж Класичного приватного університету
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=1.00 )* (Іспит ЗОПр)
  2. Українська мова та література (балmin=100, k=1.25 )* (ЗНО)
  3. Іноземна мова (балmin=100, k=1.00 )* (Іспит ЗОПр)
  4. Іноземна мова (балmin=100, k=1.25 )* (ЗНО)
  5. Історія України (балmin=100, k=1.00 )* (Іспит ЗОПр)
  6. Історія України (балmin=100, k=1.25 )* (ЗНО)
  7. Математика (балmin=100, k=1.00 )* (Іспит ЗОПр)
  8. Математика (балmin=100, k=1.25 )* (ЗНО)
  9. Середній бал документа про освіту (балmin=2, k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Фаховий молодший бакалавр / ПЗСО/ ЛО 20 / Основна
Освітня програма: Ресторанне обслуговування
Факультет: Денне відділення
Термін навчання: 01.09.2020 - 30.06.2022 (з 1-го курсу)
Скорочений курс
450. Державний навчальний заклад "Дніпровський технолого-економічний коледж"
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=1.00 )* (Іспит ЗОПр)
  2. Українська мова та література (балmin=100, k=1.25 )* (ЗНО)
  3. Історія України (балmin=100, k=1.00 )* (Іспит ЗОПр)
  4. Історія України (балmin=100, k=1.25 )* (ЗНО)
  5. Математика (балmin=100, k=1.00 )* (Іспит ЗОПр)
  6. Математика (балmin=100, k=1.25 )* (ЗНО)
  7. Англійська мова (балmin=100, k=1.00 )* (Іспит ЗОПр)
  8. Англійська мова (балmin=100, k=1.25 )* (ЗНО)
  9. Середній бал документа про освіту (балmin=5, k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Фаховий молодший бакалавр / ПЗСО/ ЛО 20 / Основна
Освітня програма: Ресторанне обслуговування
Факультет: Ресторанне господарство
Термін навчання: 01.09.2020 - 30.06.2022 (з 1-го курсу)
551. Київський державний коледж туризму та готельного господарства
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=120, k=1.00 )* (Іспит ЗОПр)
  2. Українська мова та література (балmin=100, k=1.25 )* (ЗНО)
  3. Історія України (балmin=120, k=1.00 )* (Іспит ЗОПр)
  4. Історія України (балmin=100, k=1.25 )* (ЗНО)
  5. Математика (балmin=120, k=1.00 )* (Іспит ЗОПр)
  6. Математика (балmin=100, k=1.25 )* (ЗНО)
  7. Географія (балmin=120, k=1.00 )* (Іспит ЗОПр)
  8. Географія (балmin=100, k=1.25 )* (ЗНО)
  9. Середній бал документа про освіту (балmin=120, k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Фаховий молодший бакалавр / ПЗСО/ ЛО 12 / Небюджетна
Освітня програма: Ресторанне обслуговування
Факультет: Обліку, фінансів та сфери обслуговування
Термін навчання: 01.09.2020 - 30.06.2022 (з 2-го курсу)
568. Коломийський економіко - правовий коледж Київського національного торговельно - економічного університету
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література Українська мова та література (балmin=100, k=1.00 )* (Іспит ЗОПр)
  2. Українська мова та література (балmin=100, k=1.25 )* (ЗНО)
  3. Історія України Історія України (балmin=100, k=1.00 )* (Іспит ЗОПр)
  4. Історія України (балmin=100, k=1.25 )* (ЗНО)
  5. Математика Математика (балmin=100, k=1.00 )* (Іспит ЗОПр)
  6. Математика (балmin=100, k=1.25 )* (ЗНО)
  7. Географія Географія (балmin=100, k=1.00 )* (Іспит ЗОПр)
  8. Географія (балmin=100, k=1.25 )* (ЗНО)
  9. Середній бал документа про освіту ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Фаховий молодший бакалавр / ПЗСО/ ЛО 15 / Основна
Освітня програма: Ресторанне обслуговування
Факультет: Краматорський коледж Донецького національного університету економіки і торгівлі імені Михайла Туган-Барановського
Термін навчання: 21.09.2020 - 30.06.2022 (з 1-го курсу)
Скорочений курс
589. Краматорський коледж Донецького національного університету економіки і торгівлі імені Михайла Туган-Барановського
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=1.00 )* (Іспит ЗОПр)
  2. Українська мова та література (балmin=100, k=1.25 )* (ЗНО)
  3. Історія України (балmin=100, k=1.25 )* (ЗНО)
  4. Математика (балmin=100, k=1.00 )* (Іспит ЗОПр)
  5. Математика (балmin=100, k=1.25 )* (ЗНО)
  6. Хімія (балmin=100, k=1.25 )* (ЗНО)
  7. Середній бал документа про освіту (балmin=100, k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Фаховий молодший бакалавр / ПЗСО/ ЛО 25 / Основна
Освітня програма: Ресторанне обслуговування
Факультет: Криворізький державний комерційно-економічний технікум
Термін навчання: 01.09.2020 - 30.06.2022 (з 1-го курсу)
596. Криворізький державний комерційно-економічний технікум
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=1.00 )* (Іспит ЗОПр)
  2. Українська мова та література (балmin=100, k=1.25 )* (ЗНО)
  3. Історія України (балmin=100, k=1.00 )* (Іспит ЗОПр)
  4. Історія України (балmin=100, k=1.25 )* (ЗНО)
  5. Математика (балmin=100, k=1.00 )* (Іспит ЗОПр)
  6. Математика (балmin=100, k=1.25 )* (ЗНО)
  7. Географія (балmin=100, k=1.00 )* (Іспит ЗОПр)
  8. Географія (балmin=100, k=1.25 )* (ЗНО)
  9. Середній бал документа про освіту ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Фаховий молодший бакалавр / ПЗСО/ ЛО 19 / Небюджетна
Освітня програма: Ресторанне обслуговування
Факультет: Відділення готельно-ресторанної справи
Термін навчання: 01.09.2020 - 30.06.2022 (з 2-го курсу)
661. Миколаївський державний коледж економіки та харчових технологій
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=1.00 )* (Іспит ЗОПр)
  2. Українська мова та література (балmin=100, k=1.25 )* (ЗНО)
  3. Історія України (балmin=100, k=1.00 )* (Іспит ЗОПр)
  4. Історія України (балmin=100, k=1.25 )* (ЗНО)
  5. Математика (балmin=100, k=1.00 )* (Іспит ЗОПр)
  6. Математика (балmin=100, k=1.25 )* (ЗНО)
  7. Біологія (балmin=100, k=1.00 )* (Іспит ЗОПр)
  8. Біологія (балmin=100, k=1.25 )* (ЗНО)
  9. Середній бал документа про освіту ( k=1.00 ) (КП)
  10. Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Фаховий молодший бакалавр / ПЗСО/ ЛО 10 / Небюджетна
Освітня програма: Ресторанне обслуговування
Факультет: Технологічне та заочне
Термін навчання: 15.09.2020 - 30.06.2022 (з 1-го курсу)
712. Полтавський кооперативний коледж Полтавської облспоживспілки
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=1.00 )* (Іспит ЗОПр)
  2. Українська мова та література (балmin=100, k=1.25 )* (ЗНО)
  3. Історія України (балmin=100, k=1.00 )* (Іспит ЗОПр)
  4. Історія України (балmin=100, k=1.25 )* (ЗНО)
  5. Математика (балmin=100, k=1.00 )* (Іспит ЗОПр)
  6. Математика (балmin=100, k=1.25 )* (ЗНО)
  7. Біологія (балmin=100, k=1.00 )* (Іспит ЗОПр)
  8. Біологія (балmin=100, k=1.25 )* (ЗНО)
  9. Середній бал документа про освіту ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Фаховий молодший бакалавр / ПЗСО/ ЛО 13 / Основна
Освітня програма: Ресторанне обслуговування
Термін навчання: 01.09.2020 - 30.06.2022 (з 1-го курсу)
714. Полтавський комерційний технікум
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=1.00 )* (Іспит ЗОПр)
  2. Українська мова та література (балmin=100, k=1.25 )* (ЗНО)
  3. Історія України (балmin=100, k=1.00 )* (Іспит ЗОПр)
  4. Історія України (балmin=100, k=1.25 )* (ЗНО)
  5. Математика (балmin=100, k=1.00 )* (Іспит ЗОПр)
  6. Математика (балmin=100, k=1.25 )* (ЗНО)
  7. Географія (балmin=100, k=1.00 )* (Іспит ЗОПр)
  8. Географія (балmin=100, k=1.25 )* (ЗНО)
  9. Середній бал документа про освіту ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Фаховий молодший бакалавр / ПЗСО/ ЛО 42 / Основна
Освітня програма: Ресторанне обслуговування
Факультет: Відділення сфери обслуговування
Термін навчання: 15.09.2020 - 30.06.2022 (з 1-го курсу)
813. Харківський торговельно-економічний коледж Київського національного торговельно-економічного університету
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=1.00 )* (Іспит ЗОПр)
  2. Українська мова та література (балmin=100, k=1.25 )* (ЗНО)
  3. Історія України (балmin=100, k=1.00 )* (Іспит ЗОПр)
  4. Історія України (балmin=100, k=1.25 )* (ЗНО)
  5. Математика (балmin=100, k=1.00 )* (Іспит ЗОПр)
  6. Математика (балmin=100, k=1.25 )* (ЗНО)
  7. Географія (балmin=100, k=1.25 )* (ЗНО)
  8. Середній бал документа про освіту ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Фаховий молодший бакалавр / ПЗСО/ ЛО 7 / Небюджетна
Освітня програма: Ресторанне обслуговування
Факультет: Економіко-технічне відділення
Термін навчання: 01.09.2020 - 30.06.2022 (з 2-го курсу)
1014. Вiдокремлений структурний пiдроздiл «Київський фаховий коледж ресторанного господарства Нацiонального унiверситету харчсвих технологiй»
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=1.00 )* (Іспит ЗОПр)
  2. Українська мова та література (балmin=100, k=1.25 )* (ЗНО)
  3. Математика (балmin=100, k=1.00 )* (Іспит ЗОПр)
  4. Математика (балmin=100, k=1.25 )* (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту ( k=1.00 ) (КП)
  6. Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Фаховий молодший бакалавр / ПЗСО/ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Ресторанне обслуговування
Факультет: Ресторанне обслуговування та виробництво харчової продукції
Термін навчання: 01.09.2020 - 30.06.2022 (з 2-го курсу)
1036. Відокремлений структурний підрозділ «Сумський фаховий коледж Національного університету харчових технологій»
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=1.00 )* (Іспит ЗОПр)
  2. Українська мова та література (балmin=100, k=1.25 )* (ЗНО)
  3. Історія України (балmin=100, k=1.00 )* (Іспит ЗОПр)
  4. Історія України (балmin=100, k=1.25 )* (ЗНО)
  5. Математика (балmin=100, k=1.00 )* (Іспит ЗОПр)
  6. Математика (балmin=100, k=1.25 )* (ЗНО)
  7. Хімія (балmin=100, k=1.00 )* (Іспит ЗОПр)
  8. Хімія (балmin=100, k=1.25 )* (ЗНО)
  9. Середній бал документа про освіту ( k=1.00 ) (КП)
* - Предмети на вибір.