ПошукЗнайдено: 64 (спеціальності за 2020 рік)
Спеціальність
Складові конкурсного бала
Спеціальність
181 Харчові технології
Фаховий молодший бакалавр / ПЗСО/ ЛО 30 / Основна
Освітня програма: 181 Харчові технології
Термін навчання: 01.09.2020 - 28.02.2023 (з 1-го курсу)
Скорочений курс
441. Гусятинський коледж Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя
Складові конкурсного бала
  1. Тест Українська мова та література (балmin=100, k=1.00 )* (Іспит ЗОПр)
  2. Українська мова та література (балmin=100, k=1.25 )* (ЗНО)
  3. Математика (балmin=100, k=1.00 )* (Іспит ЗОПр)
  4. Математика (балmin=100, k=1.25 )* (ЗНО)
  5. Біологія (балmin=100, k=1.00 )* (Іспит ЗОПр)
  6. Біологія (балmin=100, k=1.25 )* (ЗНО)
  7. Хімія (балmin=100, k=1.00 )* (Іспит ЗОПр)
  8. Хімія (балmin=100, k=1.25 )* (ЗНО)
  9. Середній бал документа про освіту ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
181 Харчові технології
Фаховий молодший бакалавр / ПЗСО/ ЛО 8 / Основна
Освітня програма: Бродильне виробництво і виноробство
Факультет: Відокремлений структурний підрозділ "Бердянський коледж Таврійського державного агротехнологічного університету імені Дмитра Моторного"
Термін навчання: 01.09.2020 - 29.01.2023 (з 1-го курсу)
Скорочений курс
408. Відокремлений структурний підрозділ "Бердянський коледж Таврійського державного агротехнологічного університету імені Дмитра Моторного"
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=1.00 )* (Іспит ЗОПр)
  2. Українська мова та література (балmin=100, k=1.25 )* (ЗНО)
  3. Історія України (балmin=100, k=1.25 )* (ЗНО)
  4. Математика (балmin=100, k=1.00 )* (Іспит ЗОПр)
  5. Математика (балmin=100, k=1.25 )* (ЗНО)
  6. Біологія (балmin=100, k=1.25 )* (ЗНО)
  7. Середній бал документа про освіту ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
181 Харчові технології
Фаховий молодший бакалавр / ПЗСО/ ЛО 60 / Основна
Освітня програма: Бродильне виробництво і виноробство
Факультет: Механіко-технологічне відділення спеціальності 181 "Харчові технології"
Термін навчання: 01.09.2020 - 31.01.2023 (з 1-го курсу)
618. Лохвицький механіко-технологічний коледж Полтавської державної аграрної академії
Складові конкурсного бала
  1. Диктант Українська мова та література (балmin=100, k=1.00 )* (Іспит ЗОПр)
  2. Українська мова та література (балmin=100, k=1.25 )* (ЗНО)
  3. Історія України (балmin=100, k=1.00 )* (Іспит ЗОПр)
  4. Історія України (балmin=100, k=1.25 )* (ЗНО)
  5. Математика (балmin=100, k=1.00 )* (Іспит ЗОПр)
  6. Математика (балmin=100, k=1.25 )* (ЗНО)
  7. Хімія (балmin=100, k=1.00 )* (Іспит ЗОПр)
  8. Хімія (балmin=100, k=1.25 )* (ЗНО)
  9. Середній бал документа про освіту ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
181 Харчові технології
Фаховий молодший бакалавр / ПЗСО/ ЛО 20 / Основна
Освітня програма: Бродильне виробництво і виноробство
Термін навчання: 01.09.2020 - 28.02.2023 (з 1-го курсу)
Скорочений курс
631. Львівський державний коледж харчової і переробної промисловості Національного університету харчових технологій
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=1.00 )* (Іспит ЗОПр)
  2. Українська мова та література (балmin=100, k=1.25 )* (ЗНО)
  3. Історія України (балmin=100, k=1.00 )* (Іспит ЗОПр)
  4. Історія України (балmin=100, k=1.25 )* (ЗНО)
  5. Математика (балmin=100, k=1.00 )* (Іспит ЗОПр)
  6. Математика (балmin=100, k=1.25 )* (ЗНО)
  7. Хімія (балmin=100, k=1.00 )* (Іспит ЗОПр)
  8. Хімія (балmin=100, k=1.25 )* (ЗНО)
  9. Середній бал документа про освіту (балmin=1, k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
181 Харчові технології
Фаховий молодший бакалавр / ПЗСО/ ЛО 20 / Основна
Освітня програма: Виробництво борошняних, кондитерських виробів і харчових концентратів
Факультет: Промислових технологій
Термін навчання: 01.09.2020 - 30.06.2022 (з 1-го курсу)
Скорочений курс
762. Смілянський коледж харчових технологій Національного університету харчових технологій
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=1.00 )* (Іспит ЗОПр)
  2. Українська мова та література (балmin=100, k=1.25 )* (ЗНО)
  3. Історія України (балmin=100, k=1.00 )* (Іспит ЗОПр)
  4. Історія України (балmin=100, k=1.25 )* (ЗНО)
  5. Математика (балmin=100, k=1.00 )* (Іспит ЗОПр)
  6. Математика (балmin=100, k=1.25 )* (ЗНО)
  7. Біологія (балmin=100, k=1.00 )* (Іспит ЗОПр)
  8. Біологія (балmin=100, k=1.25 )* (ЗНО)
  9. Середній бал документа про освіту ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
181 Харчові технології
Фаховий молодший бакалавр / ПЗСО/ ЛО 30 / Основна
Освітня програма: Виробництво борошняних, кондитерських виробів та харчових концентратів
Факультет: Відділення харчових технологій
Термін навчання: 01.09.2020 - 30.06.2022 (з 1-го курсу)
661. Миколаївський державний коледж економіки та харчових технологій
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=1.00 )* (Іспит ЗОПр)
  2. Українська мова та література (балmin=100, k=1.25 )* (ЗНО)
  3. Історія України (балmin=100, k=1.00 )* (Іспит ЗОПр)
  4. Історія України (балmin=100, k=1.25 )* (ЗНО)
  5. Математика (балmin=100, k=1.00 )* (Іспит ЗОПр)
  6. Математика (балmin=100, k=1.25 )* (ЗНО)
  7. Біологія (балmin=100, k=1.00 )* (Іспит ЗОПр)
  8. Біологія (балmin=100, k=1.25 )* (ЗНО)
  9. Середній бал документа про освіту ( k=1.00 ) (КП)
  10. Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
181 Харчові технології
Фаховий молодший бакалавр / ПЗСО/ ЛО 30 / Основна
Освітня програма: Виробництво харчової продукції
Факультет: Відділення технології та організації виробництва
Термін навчання: 01.09.2020 - 31.01.2023 (з 1-го курсу)
Скорочений курс
414. Вінницький коледж Національного університету харчових технологій
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=1.00 )* (Іспит ЗОПр)
  2. Українська мова та література (балmin=100, k=1.25 )* (ЗНО)
  3. Історія України (балmin=100, k=1.00 )* (Іспит ЗОПр)
  4. Історія України (балmin=100, k=1.25 )* (ЗНО)
  5. Математика (балmin=100, k=1.00 )* (Іспит ЗОПр)
  6. Математика (балmin=100, k=1.25 )* (ЗНО)
  7. Хімія (балmin=100, k=1.00 )* (Іспит ЗОПр)
  8. Хімія (балmin=100, k=1.25 )* (ЗНО)
  9. Середній бал документа про освіту ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
181 Харчові технології
Фаховий молодший бакалавр / ПЗСО/ ЛО 30 / Основна
Освітня програма: Виробництво харчової продукції
Факультет: Денне відділення
Термін навчання: 01.09.2020 - 31.01.2023 (з 1-го курсу)
Скорочений курс
450. Державний навчальний заклад "Дніпровський технолого-економічний коледж"
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=1.00 )* (Іспит ЗОПр)
  2. Українська мова та література (балmin=100, k=1.25 )* (ЗНО)
  3. Історія України (балmin=100, k=1.00 )* (Іспит ЗОПр)
  4. Історія України (балmin=100, k=1.25 )* (ЗНО)
  5. Математика (балmin=100, k=1.00 )* (Іспит ЗОПр)
  6. Математика (балmin=100, k=1.25 )* (ЗНО)
  7. Англійська мова (балmin=100, k=1.00 )* (Іспит ЗОПр)
  8. Англійська мова (балmin=100, k=1.25 )* (ЗНО)
  9. Середній бал документа про освіту ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
181 Харчові технології
Фаховий молодший бакалавр / ПЗСО/ ЛО 25 / Основна
Освітня програма: Виробництво харчової продукції
Факультет: Криворізький державний комерційно-економічний технікум
Термін навчання: 01.09.2020 - 31.01.2023 (з 1-го курсу)
596. Криворізький державний комерційно-економічний технікум
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=1.00 )* (Іспит ЗОПр)
  2. Українська мова та література (балmin=100, k=1.25 )* (ЗНО)
  3. Історія України (балmin=100, k=1.00 )* (Іспит ЗОПр)
  4. Історія України (балmin=100, k=1.25 )* (ЗНО)
  5. Математика (балmin=100, k=1.00 )* (Іспит ЗОПр)
  6. Математика (балmin=100, k=1.25 )* (ЗНО)
  7. Географія (балmin=100, k=1.00 )* (Іспит ЗОПр)
  8. Географія (балmin=100, k=1.25 )* (ЗНО)
  9. Середній бал документа про освіту ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
181 Харчові технології
Фаховий молодший бакалавр / ПЗСО/ ЛО 20 / Основна
Освітня програма: Виробництво харчової продукції
Термін навчання: 01.09.2020 - 28.02.2023 (з 1-го курсу)
Скорочений курс
631. Львівський державний коледж харчової і переробної промисловості Національного університету харчових технологій
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=1.00 )* (Іспит ЗОПр)
  2. Українська мова та література (балmin=100, k=1.25 )* (ЗНО)
  3. Історія України (балmin=100, k=1.00 )* (Іспит ЗОПр)
  4. Історія України (балmin=100, k=1.25 )* (ЗНО)
  5. Математика (балmin=100, k=1.00 )* (Іспит ЗОПр)
  6. Математика (балmin=100, k=1.25 )* (ЗНО)
  7. Хімія (балmin=100, k=1.00 )* (Іспит ЗОПр)
  8. Хімія (балmin=100, k=1.25 )* (ЗНО)
  9. Середній бал документа про освіту (балmin=1, k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
181 Харчові технології
Фаховий молодший бакалавр / ПЗСО/ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Виробництво харчової продукції
Факультет: Технологічне відділення
Термін навчання: 01.09.2020 - 31.01.2023 (з 2-го курсу)
667. Могилів-Подільський технолого-економічний коледж Вінницького національного аграрного університету
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=120, k=1.00 )* (Іспит ЗОПр)
  2. Українська мова та література (балmin=100, k=1.25 )* (ЗНО)
  3. Історія України (балmin=120, k=1.00 )* (Іспит ЗОПр)
  4. Історія України (балmin=100, k=1.25 )* (ЗНО)
  5. Математика (балmin=120, k=1.00 )* (Іспит ЗОПр)
  6. Математика (балmin=100, k=1.25 )* (ЗНО)
  7. Географія (балmin=120, k=1.00 )* (Іспит ЗОПр)
  8. Географія (балmin=100, k=1.25 )* (ЗНО)
  9. Середній бал документа про освіту ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
181 Харчові технології
Фаховий молодший бакалавр / ПЗСО/ ЛО 28 / Основна
Освітня програма: Виробництво харчової продукції
Факультет: Технологічне
Термін навчання: 01.09.2020 - 28.02.2023 (з 1-го курсу)
714. Полтавський комерційний технікум
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=1.00 )* (Іспит ЗОПр)
  2. Українська мова та література (балmin=100, k=1.25 )* (ЗНО)
  3. Історія України (балmin=100, k=1.00 )* (Іспит ЗОПр)
  4. Історія України (балmin=100, k=1.25 )* (ЗНО)
  5. Математика (балmin=100, k=1.00 )* (Іспит ЗОПр)
  6. Математика (балmin=100, k=1.25 )* (ЗНО)
  7. Біологія (балmin=100, k=1.00 )* (Іспит ЗОПр)
  8. Біологія (балmin=100, k=1.25 )* (ЗНО)
  9. Середній бал документа про освіту ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
181 Харчові технології
Фаховий молодший бакалавр / ПЗСО/ ЛО 38 / Основна
Освітня програма: Виробництво харчової продукції
Факультет: Комп`ютерно-технологічне відділення
Термін навчання: 01.09.2020 - 31.01.2023 (з 1-го курсу)
Скорочений курс
716. Полтавський коледж харчових технологій Національного університету харчових технологій
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=1.00 )* (Іспит ЗОПр)
  2. Українська мова та література (балmin=100, k=1.25 )* (ЗНО)
  3. Історія України (балmin=100, k=1.00 )* (Іспит ЗОПр)
  4. Історія України (балmin=100, k=1.25 )* (ЗНО)
  5. Математика (балmin=100, k=1.00 )* (Іспит ЗОПр)
  6. Математика (балmin=100, k=1.25 )* (ЗНО)
  7. Фізика (балmin=100, k=1.00 )* (Іспит ЗОПр)
  8. Фізика (балmin=100, k=1.25 )* (ЗНО)
  9. Середній бал документа про освіту (балmin=100, k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
181 Харчові технології
Фаховий молодший бакалавр / ПЗСО/ ЛО 10 / Основна
Освітня програма: Виробництво харчової продукції
Термін навчання: 01.09.2020 - 31.01.2023 (з 1-го курсу)
739. Відокремлений підрозділ "Рубіжанський політехнічний коледж імені О.Є. Порай-Кошиці Луганського національного університету імені Тараса Шевченка"
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=1.00 )* (Іспит ЗОПр)
  2. Українська мова та література (балmin=100, k=1.25 )* (ЗНО)
  3. Математика (балmin=100, k=1.00 )* (Іспит ЗОПр)
  4. Математика (балmin=100, k=1.25 )* (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
181 Харчові технології
Фаховий молодший бакалавр / ПЗСО/ ЛО 35 / Основна
Освітня програма: Виробництво харчової продукції
Факультет: Відділення харчових технологій та ресторанного бізнесу
Термін навчання: 01.09.2020 - 31.01.2023 (з 1-го курсу)
813. Харківський торговельно-економічний коледж Київського національного торговельно-економічного університету
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=1.00 )* (Іспит ЗОПр)
  2. Українська мова та література (балmin=100, k=1.25 )* (ЗНО)
  3. Історія України (балmin=100, k=1.00 )* (Іспит ЗОПр)
  4. Історія України (балmin=100, k=1.25 )* (ЗНО)
  5. Математика (балmin=100, k=1.00 )* (Іспит ЗОПр)
  6. Математика (балmin=100, k=1.25 )* (ЗНО)
  7. Хімія (балmin=100, k=1.00 )* (Іспит ЗОПр)
  8. Хімія (балmin=100, k=1.25 )* (ЗНО)
  9. Середній бал документа про освіту ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
181 Харчові технології
Фаховий молодший бакалавр / ПЗСО/ ЛО 25 / Небюджетна
Освітня програма: Виробництво харчової продукції
Факультет: Відділення харчових технологій та ресторанного бізнесу
Термін навчання: 01.09.2020 - 31.01.2023 (з 1-го курсу)
813. Харківський торговельно-економічний коледж Київського національного торговельно-економічного університету
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=1.00 )* (Іспит ЗОПр)
  2. Українська мова та література (балmin=100, k=1.25 )* (ЗНО)
  3. Історія України (балmin=100, k=1.00 )* (Іспит ЗОПр)
  4. Історія України (балmin=100, k=1.25 )* (ЗНО)
  5. Математика (балmin=100, k=1.00 )* (Іспит ЗОПр)
  6. Математика (балmin=100, k=1.25 )* (ЗНО)
  7. Біологія (балmin=100, k=1.25 )* (ЗНО)
  8. Середній бал документа про освіту (балmin=100, k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
181 Харчові технології
Фаховий молодший бакалавр / ПЗСО/ ЛО 30 / Основна
Освітня програма: Виробництво харчової продукції
Факультет: Технологічне
Термін навчання: 01.09.2020 - 31.01.2023 (з 1-го курсу)
825. Хмельницький торговельно-економічний коледж Київського національного торговельно-економічного університету
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=1.00 )* (Іспит ЗОПр)
  2. Українська мова та література (балmin=100, k=1.25 )* (ЗНО)
  3. Історія України (балmin=100, k=1.00 )* (Іспит ЗОПр)
  4. Історія України (балmin=100, k=1.25 )* (ЗНО)
  5. Біологія (балmin=100, k=1.00 )* (Іспит ЗОПр)
  6. Біологія (балmin=100, k=1.25 )* (ЗНО)
  7. Середній бал документа про освіту ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
181 Харчові технології
Фаховий молодший бакалавр / ПЗСО/ ЛО 20 / Основна
Освітня програма: Виробництво харчової продукції
Факультет: Економіко-технологічне відділення
Термін навчання: 01.09.2020 - 31.01.2023 (з 1-го курсу)
894. Торговий коледж Запорізького національного університету
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=1.00 )* (Іспит ЗОПр)
  2. Українська мова та література (балmin=100, k=1.25 )* (ЗНО)
  3. Історія України (балmin=100, k=1.00 )* (Іспит ЗОПр)
  4. Історія України (балmin=100, k=1.25 )* (ЗНО)
  5. Математика (балmin=100, k=1.00 )* (Іспит ЗОПр)
  6. Математика (балmin=100, k=1.25 )* (ЗНО)
  7. Біологія (балmin=100, k=1.00 )* (Іспит ЗОПр)
  8. Біологія (балmin=100, k=1.25 )* (ЗНО)
  9. Середній бал документа про освіту ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
181 Харчові технології
Фаховий молодший бакалавр / ПЗСО/ ЛО 20 / Основна
Освітня програма: Виробництво харчової продукції
Факультет: Ресторанного та туристичного бізнесу
Термін навчання: 01.09.2020 - 30.01.2023 (з 1-го курсу)
985. Житомирський торговельно-економічний коледж Київського національного торговельно-економічного університету
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=1.00 )* (Іспит ЗОПр)
  2. Українська мова та література (балmin=100, k=1.25 )* (ЗНО)
  3. Історія України (балmin=100, k=1.00 )* (Іспит ЗОПр)
  4. Історія України (балmin=100, k=1.25 )* (ЗНО)
  5. Математика (балmin=100, k=1.00 )* (Іспит ЗОПр)
  6. Математика (балmin=100, k=1.25 )* (ЗНО)
  7. Географія (балmin=100, k=1.00 )* (Іспит ЗОПр)
  8. Географія (балmin=100, k=1.25 )* (ЗНО)
  9. Середній бал документа про освіту ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
181 Харчові технології
Фаховий молодший бакалавр / ПЗСО/ ЛО 18 / Основна
Освітня програма: Виробництво харчової продукції
Факультет: Технологічне
Термін навчання: 01.09.2020 - 31.01.2023 (з 1-го курсу)
1013. Львівський коледж м'ясної та молочної промисловості Національного університету харчових технологій
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=1.00 )* (Іспит ЗОПр)
  2. Українська мова та література (балmin=100, k=1.25 )* (ЗНО)
  3. Історія України (балmin=100, k=1.25 )* (ЗНО)
  4. Математика (балmin=100, k=1.00 )* (Іспит ЗОПр)
  5. Математика (балmin=100, k=1.25 )* (ЗНО)
  6. Біологія (балmin=100, k=1.25 )* (ЗНО)
  7. Середній бал документа про освіту ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
181 Харчові технології
Фаховий молодший бакалавр / ПЗСО/ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Виробництво харчової продукції
Факультет: Ресторанне обслуговування та виробництво харчової продукції
Термін навчання: 01.09.2020 - 30.01.2023 (з 2-го курсу)
1036. Сумський коледж харчової промисловості Національного університету харчових технологій
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=1.00 )* (Іспит ЗОПр)
  2. Українська мова та література (балmin=100, k=1.25 )* (ЗНО)
  3. Історія України (балmin=100, k=1.00 )* (Іспит ЗОПр)
  4. Історія України (балmin=100, k=1.25 )* (ЗНО)
  5. Математика (балmin=100, k=1.00 )* (Іспит ЗОПр)
  6. Математика (балmin=100, k=1.25 )* (ЗНО)
  7. Хімія (балmin=100, k=1.00 )* (Іспит ЗОПр)
  8. Хімія (балmin=100, k=1.25 )* (ЗНО)
  9. Середній бал документа про освіту ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
181 Харчові технології
Фаховий молодший бакалавр / ПЗСО/ ЛО 9 / Небюджетна
Освітня програма: Виробництво харчової продукції
Факультет: Відділення харчових технологій та заочного навчання
Термін навчання: 01.09.2020 - 31.01.2023 (з 2-го курсу)
1041. Коледж технологій, бізнесу та права Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=1.00 )* (Іспит ЗОПр)
  2. Українська мова та література (балmin=100, k=1.25 )* (ЗНО)
  3. Історія України (балmin=100, k=1.00 )* (Іспит ЗОПр)
  4. Історія України (балmin=100, k=1.25 )* (ЗНО)
  5. Математика (балmin=100, k=1.00 )* (Іспит ЗОПр)
  6. Математика (балmin=100, k=1.25 )* (ЗНО)
  7. Географія (балmin=100, k=1.00 )* (Іспит ЗОПр)
  8. Географія (балmin=100, k=1.25 )* (ЗНО)
  9. Середній бал документа про освіту ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
181 Харчові технології
Фаховий молодший бакалавр / ПЗСО/ ЛО 15 / Основна
Освітня програма: Виробництво харчової продукції
Факультет: Ресторанного господарства
Термін навчання: 01.09.2020 - 31.01.2023 (з 1-го курсу)
1149. Івано-Франківський державний коледж технологій та бізнесу
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=120, k=1.00 )* (Іспит ЗОПр)
  2. Українська мова та література (балmin=100, k=1.25 )* (ЗНО)
  3. Історія України (балmin=120, k=1.00 )* (Іспит ЗОПр)
  4. Історія України (балmin=100, k=1.25 )* (ЗНО)
  5. Математика (балmin=120, k=1.00 )* (Іспит ЗОПр)
  6. Математика (балmin=100, k=1.25 )* (ЗНО)
  7. Географія (балmin=120, k=1.00 )* (Іспит ЗОПр)
  8. Географія (балmin=100, k=1.25 )* (ЗНО)
  9. Середній бал документа про освіту (балmin=100, k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
181 Харчові технології
Фаховий молодший бакалавр / ПЗСО/ ЛО 30 / Основна
Освітня програма: Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів
Факультет: Механіко-технологічне відділення спеціальності 181 "Харчові технології"
Термін навчання: 01.09.2020 - 30.06.2023 (з 1-го курсу)
618. Лохвицький механіко-технологічний коледж Полтавської державної аграрної академії
Складові конкурсного бала
  1. Диктант Українська мова та література (балmin=100, k=1.00 )* (Іспит ЗОПр)
  2. Українська мова та література (балmin=100, k=1.25 )* (ЗНО)
  3. Історія України (балmin=100, k=1.00 )* (Іспит ЗОПр)
  4. Історія України (балmin=100, k=1.25 )* (ЗНО)
  5. Математика (балmin=100, k=1.00 )* (Іспит ЗОПр)
  6. Математика (балmin=100, k=1.25 )* (ЗНО)
  7. Біологія (балmin=100, k=1.00 )* (Іспит ЗОПр)
  8. Біологія (балmin=100, k=1.25 )* (ЗНО)
  9. Середній бал документа про освіту ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
181 Харчові технології
Фаховий молодший бакалавр / ПЗСО/ ЛО 20 / Основна
Освітня програма: Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів
Факультет: Відділення харчових технологій та ресторанного бізнесу
Термін навчання: 01.09.2020 - 30.06.2023 (з 1-го курсу)
813. Харківський торговельно-економічний коледж Київського національного торговельно-економічного університету
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=1.00 )* (Іспит ЗОПр)
  2. Українська мова та література (балmin=100, k=1.25 )* (ЗНО)
  3. Історія України (балmin=100, k=1.00 )* (Іспит ЗОПр)
  4. Історія України (балmin=100, k=1.25 )* (ЗНО)
  5. Математика (балmin=100, k=1.00 )* (Іспит ЗОПр)
  6. Математика (балmin=100, k=1.25 )* (ЗНО)
  7. Хімія (балmin=100, k=1.00 )* (Іспит ЗОПр)
  8. Хімія (балmin=100, k=1.25 )* (ЗНО)
  9. Середній бал документа про освіту ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
181 Харчові технології
Фаховий молодший бакалавр / ПЗСО/ ЛО 0 / Основна
Освітня програма: Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів
Факультет: Технологічне
Термін навчання: 01.09.2020 - 30.06.2023 (з 1-го курсу)
Скорочений курс
893. Технологічно-промисловий коледж Вінницького національного аграрного університету
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=120, k=1.00 )* (Іспит ЗОПр)
  2. Українська мова та література (балmin=100, k=1.25 )* (ЗНО)
  3. Історія України (балmin=120, k=1.00 )* (Іспит ЗОПр)
  4. Історія України (балmin=100, k=1.25 )* (ЗНО)
  5. Математика (балmin=120, k=1.00 )* (Іспит ЗОПр)
  6. Математика (балmin=100, k=1.25 )* (ЗНО)
  7. Географія (балmin=120, k=1.00 )* (Іспит ЗОПр)
  8. Географія (балmin=100, k=1.25 )* (ЗНО)
  9. Середній бал документа про освіту ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
181 Харчові технології
Фаховий молодший бакалавр / ПЗСО/ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів
Факультет: Харчові технолоії
Термін навчання: 01.09.2020 - 30.06.2023 (з 2-го курсу)
1036. Сумський коледж харчової промисловості Національного університету харчових технологій
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=1.00 )* (Іспит ЗОПр)
  2. Українська мова та література (балmin=100, k=1.25 )* (ЗНО)
  3. Історія України (балmin=100, k=1.00 )* (Іспит ЗОПр)
  4. Історія України (балmin=100, k=1.25 )* (ЗНО)
  5. Математика (балmin=100, k=1.00 )* (Іспит ЗОПр)
  6. Математика (балmin=100, k=1.25 )* (ЗНО)
  7. Хімія (балmin=100, k=1.00 )* (Іспит ЗОПр)
  8. Хімія (балmin=100, k=1.25 )* (ЗНО)
  9. Середній бал документа про освіту ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
181 Харчові технології
Фаховий молодший бакалавр / ПЗСО/ ЛО 20 / Основна
Освітня програма: Виробництво хліба, кондиторських, макаронних виробів і харчових концентратів
Термін навчання: 01.09.2020 - 30.06.2023 (з 1-го курсу)
Скорочений курс
631. Львівський державний коледж харчової і переробної промисловості Національного університету харчових технологій
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=1.00 )* (Іспит ЗОПр)
  2. Українська мова та література (балmin=100, k=1.25 )* (ЗНО)
  3. Історія України (балmin=100, k=1.00 )* (Іспит ЗОПр)
  4. Історія України (балmin=100, k=1.25 )* (ЗНО)
  5. Математика (балmin=100, k=1.00 )* (Іспит ЗОПр)
  6. Математика (балmin=100, k=1.25 )* (ЗНО)
  7. Хімія (балmin=100, k=1.00 )* (Іспит ЗОПр)
  8. Хімія (балmin=100, k=1.25 )* (ЗНО)
  9. Середній бал документа про освіту (балmin=1, k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
181 Харчові технології
Фаховий молодший бакалавр / ПЗСО/ ЛО 60 / Основна
Освітня програма: Зберігання і переробка зерна
Факультет: Механіко-технологічне відділення спеціальності 181 "Харчові технології"
Термін навчання: 01.09.2020 - 31.01.2023 (з 1-го курсу)
618. Лохвицький механіко-технологічний коледж Полтавської державної аграрної академії
Складові конкурсного бала
  1. Диктант Українська мова та література (балmin=100, k=1.00 )* (Іспит ЗОПр)
  2. Українська мова та література (балmin=100, k=1.25 )* (ЗНО)
  3. Історія України (балmin=100, k=1.00 )* (Іспит ЗОПр)
  4. Історія України (балmin=100, k=1.25 )* (ЗНО)
  5. Математика (балmin=100, k=1.00 )* (Іспит ЗОПр)
  6. Математика (балmin=100, k=1.25 )* (ЗНО)
  7. Географія (балmin=100, k=1.00 )* (Іспит ЗОПр)
  8. Географія (балmin=100, k=1.25 )* (ЗНО)
  9. Середній бал документа про освіту ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
181 Харчові технології
Фаховий молодший бакалавр / ПЗСО/ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Зберігання і переробка зерна
Факультет: Технологічне відділення
Термін навчання: 01.09.2020 - 31.01.2023 (з 2-го курсу)
667. Могилів-Подільський технолого-економічний коледж Вінницького національного аграрного університету
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=120, k=1.00 )* (Іспит ЗОПр)
  2. Українська мова та література (балmin=100, k=1.25 )* (ЗНО)
  3. Історія України (балmin=120, k=1.00 )* (Іспит ЗОПр)
  4. Історія України (балmin=100, k=1.25 )* (ЗНО)
  5. Математика (балmin=120, k=1.00 )* (Іспит ЗОПр)
  6. Математика (балmin=100, k=1.25 )* (ЗНО)
  7. Географія (балmin=120, k=1.00 )* (Іспит ЗОПр)
  8. Географія (балmin=100, k=1.25 )* (ЗНО)
  9. Середній бал документа про освіту ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
181 Харчові технології
Фаховий молодший бакалавр / ПЗСО/ ЛО 34 / Основна
Освітня програма: Зберігання і переробка зерна
Факультет: Технологічний коледж Дніпровського державного аграрно-економічного університету
Термін навчання: 01.09.2020 - 31.01.2023 (з 1-го курсу)
1061. Технологічний коледж Дніпровського державного аграрно-економічного університету
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література ( k=1.00 )* (Іспит ЗОПр)
  2. Українська мова та література ( k=1.25 )* (ЗНО)
  3. Історія України ( k=1.00 )* (Іспит ЗОПр)
  4. Історія України ( k=1.25 )* (ЗНО)
  5. Математика ( k=1.00 )* (Іспит ЗОПр)
  6. Математика ( k=1.25 )* (ЗНО)
  7. Біологія ( k=1.00 )* (Іспит ЗОПр)
  8. Біологія ( k=1.25 )* (ЗНО)
  9. Середній бал документа про освіту ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
181 Харчові технології
Фаховий молодший бакалавр / ПЗСО/ ЛО 2 / Небюджетна
Освітня програма: Зберігання, консервування та переробка м`яса
Факультет: Ветеринарно-технологічне відділення
Термін навчання: 01.09.2020 - 31.01.2023 (з 2-го курсу)
407. Відокремлений структурний підрозділ "Василівський коледж Таврійського державного агротехнологічного університету імені Дмитра Моторного"
Складові конкурсного бала
  1. Біологія (балmin=100, k=1.25 )* (ЗНО)
  2. Українська мова та література (балmin=100, k=1.00 )* (Іспит ЗОПр)
  3. Українська мова та література (балmin=100, k=1.25 )* (ЗНО)
  4. Математика (балmin=100, k=1.00 )* (Іспит ЗОПр)
  5. Математика (балmin=100, k=1.25 )* (ЗНО)
  6. Біологія (балmin=100, k=1.00 )* (Іспит ЗОПр)
  7. Середній бал документа про освіту (балmin=100, k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
181 Харчові технології
Фаховий молодший бакалавр / ПЗСО/ ЛО 15 / Основна
Освітня програма: Зберігання, консервування та переробка м'яса
Факультет: Комп`ютерно-технологічне відділення
Термін навчання: 01.09.2020 - 31.01.2023 (з 1-го курсу)
Скорочений курс
716. Полтавський коледж харчових технологій Національного університету харчових технологій
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=1.00 )* (Іспит ЗОПр)
  2. Українська мова та література (балmin=100, k=1.25 )* (ЗНО)
  3. Історія України (балmin=100, k=1.00 )* (Іспит ЗОПр)
  4. Історія України (балmin=100, k=1.25 )* (ЗНО)
  5. Математика (балmin=100, k=1.00 )* (Іспит ЗОПр)
  6. Математика (балmin=100, k=1.25 )* (ЗНО)
  7. Фізика (балmin=100, k=1.00 )* (Іспит ЗОПр)
  8. Фізика (балmin=100, k=1.25 )* (ЗНО)
  9. Середній бал документа про освіту (балmin=100, k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
181 Харчові технології
Фаховий молодший бакалавр / ПЗСО/ ЛО 0 / Основна
Освітня програма: Зберігання, консервування та переробка м'яса
Факультет: Технологічне відділення
Термін навчання: 01.09.2020 - 25.02.2022 (з 1-го курсу)
734. Рогатинський державний аграрний коледж
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=120, k=1.00 )* (Іспит ЗОПр)
  2. Українська мова та література (балmin=100, k=1.25 )* (ЗНО)
  3. Історія України (балmin=120, k=1.00 )* (Іспит ЗОПр)
  4. Історія України (балmin=100, k=1.25 )* (ЗНО)
  5. Математика (балmin=120, k=1.00 )* (Іспит ЗОПр)
  6. Математика (балmin=100, k=1.25 )* (ЗНО)
  7. Географія (балmin=120, k=1.00 )* (Іспит ЗОПр)
  8. Географія (балmin=100, k=1.25 )* (ЗНО)
  9. Середній бал документа про освіту (балmin=100, k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
181 Харчові технології
Фаховий молодший бакалавр / ПЗСО/ ЛО 22 / Основна
Освітня програма: Зберігання, консервування та переробка м'яса
Факультет: Технологічне відділення
Термін навчання: 01.09.2020 - 30.01.2023 (з 1-го курсу)
783. Технолого-економічний коледж Білоцерківського національного аграрного університету
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=1.00 )* (Іспит ЗОПр)
  2. Українська мова та література (балmin=100, k=1.25 )* (ЗНО)
  3. Математика (балmin=100, k=1.00 )* (Іспит ЗОПр)
  4. Математика (балmin=100, k=1.25 )* (ЗНО)
  5. Біологія (балmin=100, k=1.00 )* (Іспит ЗОПр)
  6. Біологія (балmin=100, k=1.25 )* (ЗНО)
  7. Хімія (балmin=100, k=1.00 )* (Іспит ЗОПр)
  8. Хімія (балmin=100, k=1.25 )* (ЗНО)
  9. Середній бал документа про освіту ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
181 Харчові технології
Фаховий молодший бакалавр / ПЗСО/ ЛО 10 / Небюджетна
Освітня програма: Зберігання, консервування та переробка м'яса
Факультет: Технологічне відділення
Термін навчання: 01.09.2020 - 30.01.2023 (з 2-го курсу)
783. Технолого-економічний коледж Білоцерківського національного аграрного університету
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=1.00 )* (Іспит ЗОПр)
  2. Українська мова та література (балmin=100, k=1.25 )* (ЗНО)
  3. Математика (балmin=100, k=1.00 )* (Іспит ЗОПр)
  4. Математика (балmin=100, k=1.25 )* (ЗНО)
  5. Біологія (балmin=100, k=1.00 )* (Іспит ЗОПр)
  6. Біологія (балmin=100, k=1.25 )* (ЗНО)
  7. Хімія (балmin=100, k=1.00 )* (Іспит ЗОПр)
  8. Хімія (балmin=100, k=1.25 )* (ЗНО)
  9. Середній бал документа про освіту ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
181 Харчові технології
Фаховий молодший бакалавр / ПЗСО/ ЛО 20 / Основна
Освітня програма: Зберігання, консервування та переробка м'яса
Факультет: Відділення харчових технологій та ресторанного бізнесу
Термін навчання: 01.09.2020 - 31.01.2023 (з 1-го курсу)
813. Харківський торговельно-економічний коледж Київського національного торговельно-економічного університету
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=1.00 )* (Іспит ЗОПр)
  2. Українська мова та література (балmin=100, k=1.25 )* (ЗНО)
  3. Історія України (балmin=100, k=1.00 )* (Іспит ЗОПр)
  4. Історія України (балmin=100, k=1.25 )* (ЗНО)
  5. Математика (балmin=100, k=1.00 )* (Іспит ЗОПр)
  6. Математика (балmin=100, k=1.25 )* (ЗНО)
  7. Біологія (балmin=100, k=1.25 )* (ЗНО)
  8. Середній бал документа про освіту ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
181 Харчові технології
Фаховий молодший бакалавр / ПЗСО/ ЛО 16 / Основна
Освітня програма: Зберігання, консервування та переробка м'яса
Факультет: Технологічне
Термін навчання: 01.09.2020 - 31.01.2023 (з 1-го курсу)
Скорочений курс
893. Технологічно-промисловий коледж Вінницького національного аграрного університету
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=120, k=1.00 )* (Іспит ЗОПр)
  2. Українська мова та література (балmin=100, k=1.25 )* (ЗНО)
  3. Історія України (балmin=120, k=1.00 )* (Іспит ЗОПр)
  4. Історія України (балmin=100, k=1.25 )* (ЗНО)
  5. Математика (балmin=120, k=1.00 )* (Іспит ЗОПр)
  6. Математика (балmin=100, k=1.25 )* (ЗНО)
  7. Географія (балmin=120, k=1.00 )* (Іспит ЗОПр)
  8. Географія (балmin=100, k=1.25 )* (ЗНО)
  9. Середній бал документа про освіту ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
181 Харчові технології
Фаховий молодший бакалавр / ПЗСО/ ЛО 15 / Основна
Освітня програма: Зберігання, консервування та переробка м'яса
Факультет: Технологічне
Термін навчання: 01.09.2020 - 31.01.2023 (з 1-го курсу)
1013. Львівський коледж м'ясної та молочної промисловості Національного університету харчових технологій
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=1.00 )* (Іспит ЗОПр)
  2. Українська мова та література (балmin=100, k=1.25 )* (ЗНО)
  3. Історія України (балmin=100, k=1.25 )* (ЗНО)
  4. Математика (балmin=100, k=1.00 )* (Іспит ЗОПр)
  5. Математика (балmin=100, k=1.25 )* (ЗНО)
  6. Біологія (балmin=100, k=1.25 )* (ЗНО)
  7. Середній бал документа про освіту ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
181 Харчові технології
Фаховий молодший бакалавр / ПЗСО/ ЛО 15 / Основна
Освітня програма: Зберігання, консервування та переробка молока
Факультет: Комп`ютерно-технологічне відділення
Термін навчання: 01.09.2020 - 31.01.2023 (з 1-го курсу)
Скорочений курс
716. Полтавський коледж харчових технологій Національного університету харчових технологій
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=1.00 )* (Іспит ЗОПр)
  2. Українська мова та література (балmin=100, k=1.25 )* (ЗНО)
  3. Історія України (балmin=100, k=1.00 )* (Іспит ЗОПр)
  4. Історія України (балmin=100, k=1.25 )* (ЗНО)
  5. Математика (балmin=100, k=1.00 )* (Іспит ЗОПр)
  6. Математика (балmin=100, k=1.25 )* (ЗНО)
  7. Фізика (балmin=100, k=1.00 )* (Іспит ЗОПр)
  8. Фізика (балmin=100, k=1.25 )* (ЗНО)
  9. Середній бал документа про освіту (балmin=100, k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
181 Харчові технології
Фаховий молодший бакалавр / ПЗСО/ ЛО 23 / Основна
Освітня програма: Зберігання, консервування та переробка молока
Факультет: Технологічне відділення
Термін навчання: 01.09.2020 - 30.01.2023 (з 1-го курсу)
783. Технолого-економічний коледж Білоцерківського національного аграрного університету
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=1.00 )* (Іспит ЗОПр)
  2. Українська мова та література (балmin=100, k=1.25 )* (ЗНО)
  3. Математика (балmin=100, k=1.00 )* (Іспит ЗОПр)
  4. Математика (балmin=100, k=1.25 )* (ЗНО)
  5. Біологія (балmin=100, k=1.00 )* (Іспит ЗОПр)
  6. Біологія (балmin=100, k=1.25 )* (ЗНО)
  7. Хімія (балmin=100, k=1.00 )* (Іспит ЗОПр)
  8. Хімія (балmin=100, k=1.25 )* (ЗНО)
  9. Середній бал документа про освіту ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
181 Харчові технології
Фаховий молодший бакалавр / ПЗСО/ ЛО 10 / Небюджетна
Освітня програма: Зберігання, консервування та переробка молока
Факультет: Технологічне відділення
Термін навчання: 01.09.2020 - 30.01.2023 (з 2-го курсу)
783. Технолого-економічний коледж Білоцерківського національного аграрного університету
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=1.00 )* (Іспит ЗОПр)
  2. Українська мова та література (балmin=100, k=1.25 )* (ЗНО)
  3. Математика (балmin=100, k=1.00 )* (Іспит ЗОПр)
  4. Математика (балmin=100, k=1.25 )* (ЗНО)
  5. Біологія (балmin=100, k=1.00 )* (Іспит ЗОПр)
  6. Біологія (балmin=100, k=1.25 )* (ЗНО)
  7. Хімія (балmin=100, k=1.00 )* (Іспит ЗОПр)
  8. Хімія (балmin=100, k=1.25 )* (ЗНО)
  9. Середній бал документа про освіту ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
181 Харчові технології
Фаховий молодший бакалавр / ПЗСО/ ЛО 18 / Основна
Освітня програма: Зберігання, консервування та переробка молока
Факультет: Технологічне
Термін навчання: 01.09.2020 - 31.01.2023 (з 1-го курсу)
Скорочений курс
893. Технологічно-промисловий коледж Вінницького національного аграрного університету
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=120, k=1.00 )* (Іспит ЗОПр)
  2. Українська мова та література (балmin=100, k=1.25 )* (ЗНО)
  3. Історія України (балmin=120, k=1.00 )* (Іспит ЗОПр)
  4. Історія України (балmin=100, k=1.25 )* (ЗНО)
  5. Математика (балmin=120, k=1.00 )* (Іспит ЗОПр)
  6. Математика (балmin=100, k=1.25 )* (ЗНО)
  7. Географія (балmin=120, k=1.00 )* (Іспит ЗОПр)
  8. Географія (балmin=100, k=1.25 )* (ЗНО)
  9. Середній бал документа про освіту ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
181 Харчові технології
Фаховий молодший бакалавр / ПЗСО/ ЛО 17 / Основна
Освітня програма: Зберігання, консервування та переробка молока
Факультет: Технологічне
Термін навчання: 01.09.2020 - 31.01.2023 (з 1-го курсу)
1013. Львівський коледж м'ясної та молочної промисловості Національного університету харчових технологій
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=1.00 )* (Іспит ЗОПр)
  2. Українська мова та література (балmin=100, k=1.25 )* (ЗНО)
  3. Історія України (балmin=100, k=1.25 )* (ЗНО)
  4. Математика (балmin=100, k=1.00 )* (Іспит ЗОПр)
  5. Математика (балmin=100, k=1.25 )* (ЗНО)
  6. Біологія (балmin=100, k=1.25 )* (ЗНО)
  7. Середній бал документа про освіту ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
181 Харчові технології
Фаховий молодший бакалавр / ПЗСО/ ЛО 11 / Основна
Освітня програма: Зберігання, консервування та переробка плодів і овочів
Факультет: Відокремлений структурний підрозділ "Бердянський коледж Таврійського державного агротехнологічного університету імені Дмитра Моторного"
Термін навчання: 01.09.2020 - 29.01.2023 (з 1-го курсу)
Скорочений курс
408. Відокремлений структурний підрозділ "Бердянський коледж Таврійського державного агротехнологічного університету імені Дмитра Моторного"
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=1.00 )* (Іспит ЗОПр)
  2. Українська мова та література (балmin=100, k=1.25 )* (ЗНО)
  3. Історія України (балmin=100, k=1.25 )* (ЗНО)
  4. Математика (балmin=100, k=1.00 )* (Іспит ЗОПр)
  5. Математика (балmin=100, k=1.25 )* (ЗНО)
  6. Біологія (балmin=100, k=1.25 )* (ЗНО)
  7. Середній бал документа про освіту ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
181 Харчові технології
Фаховий молодший бакалавр / ПЗСО/ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Зберігання, консервування та переробка плодів і овочів
Факультет: Холодильно-технологічне відділення
Термін навчання: 01.09.2020 - 30.01.2023 (з 2-го курсу)
783. Технолого-економічний коледж Білоцерківського національного аграрного університету
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=1.00 )* (Іспит ЗОПр)
  2. Українська мова та література (балmin=100, k=1.25 )* (ЗНО)
  3. Математика (балmin=100, k=1.00 )* (Іспит ЗОПр)
  4. Математика (балmin=100, k=1.25 )* (ЗНО)
  5. Біологія (балmin=100, k=1.00 )* (Іспит ЗОПр)
  6. Біологія (балmin=100, k=1.25 )* (ЗНО)
  7. Хімія (балmin=100, k=1.00 )* (Іспит ЗОПр)
  8. Хімія (балmin=100, k=1.25 )* (ЗНО)
  9. Середній бал документа про освіту ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
181 Харчові технології
Фаховий молодший бакалавр / ПЗСО/ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Зберігання, консервування та переробка риби і морепродуктів
Факультет: Харчові технології: зберігання, консервування та переробка риби і морепродуктів
Термін навчання: 01.09.2020 - 01.03.2023 (з 2-го курсу)
2794. Білгород-Дністровський морський рибопромисловий коледж
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=1.00 )* (Іспит ЗОПр)
  2. Українська мова та література (балmin=100, k=1.25 )* (ЗНО)
  3. Історія України (балmin=100, k=1.00 )* (Іспит ЗОПр)
  4. Історія України (балmin=100, k=1.25 )* (ЗНО)
  5. Математика (балmin=100, k=1.00 )* (Іспит ЗОПр)
  6. Математика (балmin=100, k=1.25 )* (ЗНО)
  7. Географія (балmin=100, k=1.00 )* (Іспит ЗОПр)
  8. Географія (балmin=100, k=1.25 )* (ЗНО)
  9. Середній бал документа про освіту ( k=1.00 ) (КП)
  10. Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
181 Харчові технології
Фаховий молодший бакалавр / ПЗСО/ ЛО 10 / Основна
Освітня програма: технік-технолог з виробництва борошняних,кондитерських виробів та харчоконцентратів
Факультет: Відділення готельно-ресторанного бізнесу ДВНЗ "Тернопільський коледж харчових технологій і торгівлі"
Термін навчання: 01.09.2020 - 30.06.2023 (з 1-го курсу)
Скорочений курс
899. Державний вищий навчальний заклад "Тернопільський коледж харчових технологій і торгівлі"
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=1.00 )* (Іспит ЗОПр)
  2. Українська мова та література (балmin=100, k=1.25 )* (ЗНО)
  3. Історія України (балmin=100, k=1.00 )* (Іспит ЗОПр)
  4. Історія України (балmin=100, k=1.25 )* (ЗНО)
  5. Математика (балmin=100, k=1.00 )* (Іспит ЗОПр)
  6. Математика (балmin=100, k=1.25 )* (ЗНО)
  7. Біологія (балmin=100, k=1.00 )* (Іспит ЗОПр)
  8. Біологія (балmin=100, k=1.25 )* (ЗНО)
  9. Середній бал документа про освіту ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
181 Харчові технології
Фаховий молодший бакалавр / ПЗСО/ ЛО 18 / Основна
Освітня програма: технік-технолог з технології харчування
Факультет: Технологічне відділення ДВНЗ "Тернопільський коледж харчових технологій і торгівлі"
Термін навчання: 01.09.2020 - 31.01.2023 (з 1-го курсу)
Скорочений курс
899. Державний вищий навчальний заклад "Тернопільський коледж харчових технологій і торгівлі"
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=1.00 )* (Іспит ЗОПр)
  2. Українська мова та література (балmin=100, k=1.25 )* (ЗНО)
  3. Історія України (балmin=100, k=1.00 )* (Іспит ЗОПр)
  4. Історія України (балmin=100, k=1.25 )* (ЗНО)
  5. Математика (балmin=100, k=1.00 )* (Іспит ЗОПр)
  6. Математика (балmin=100, k=1.25 )* (ЗНО)
  7. Географія (балmin=100, k=1.00 )* (Іспит ЗОПр)
  8. Географія (балmin=100, k=1.25 )* (ЗНО)
  9. Середній бал документа про освіту ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
181 Харчові технології
Фаховий молодший бакалавр / ПЗСО/ ЛО 30 / Основна
Освітня програма: Технологія харчування
Факультет: Краматорський коледж Донецького національного університету економіки і торгівлі імені Михайла Туган-Барановського
Термін навчання: 01.09.2020 - 31.01.2023 (з 1-го курсу)
Скорочений курс
589. Краматорський коледж Донецького національного університету економіки і торгівлі імені Михайла Туган-Барановського
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=1.00 )* (Іспит ЗОПр)
  2. Українська мова та література (балmin=100, k=1.25 )* (ЗНО)
  3. Історія України (балmin=100, k=1.25 )* (ЗНО)
  4. Математика (балmin=100, k=1.00 )* (Іспит ЗОПр)
  5. Математика (балmin=100, k=1.25 )* (ЗНО)
  6. Хімія (балmin=100, k=1.25 )* (ЗНО)
  7. Середній бал документа про освіту (балmin=100, k=1.00 ) (КП)
* - Предмети на вибір.