ПошукЗнайдено: 48 (спеціальності за 2020 рік)
Спеціальність
Складові конкурсного бала
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Фаховий молодший бакалавр / БЗСО/ ЛО 20 / Основна
Освітня програма: 241 Готельно-ресторанна справа
Факультет: Коледж Луганського національного університету імені Тараса Шевченка
Термін навчання: 01.09.2020 - 30.06.2024 (з 1-го курсу)
1725. Коледж Луганського національного університету імені Тараса Шевченка
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова (балmin=120, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. Математика (балmin=120, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  3. Середній бал документа про освіту (балmin=120, k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Фаховий молодший бакалавр / БЗСО/ ЛО 32 / Основна
Освітня програма: Адміністратор (господар) залу
Факультет: Відділення готельно-ресторанного бізнесу ДВНЗ "Тернопільський коледж харчових технологій і торгівлі"
Термін навчання: 01.09.2020 - 30.06.2023 (з 1-го курсу)
899. Державний вищий навчальний заклад "Тернопільський коледж харчових технологій і торгівлі"
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова (балmin=100, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. Математика (балmin=100, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  3. Середній бал документа про освіту ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Фаховий молодший бакалавр / БЗСО/ ЛО 25 / Основна
Освітня програма: Готельне обслуговування
Факультет: Інженерно-економічне
Термін навчання: 01.09.2020 - 01.02.2024 (з 1-го курсу)
443. Державний вищий навчальний заклад "Кам'янець-Подільський індустріальний коледж"
Складові конкурсного бала
  1. Диктант Українська мова (балmin=120, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. Усно Математика (балmin=120, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  3. Середній бал документа про освіту ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Фаховий молодший бакалавр / БЗСО/ ЛО 63 / Основна
Освітня програма: Готельне обслуговування
Термін навчання: 01.09.2020 - 31.01.2024 (з 1-го курсу)
506. Житлово-комунальний коледж Харківського національного університету міського господарства імені О.М. Бекетова
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова (балmin=100, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. Математика (балmin=100, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  3. Середній бал документа про освіту (балmin=100, k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Фаховий молодший бакалавр / БЗСО/ ЛО 120 / Основна
Освітня програма: Готельне обслуговування
Факультет: Туристичне та готельне обслуговування
Термін навчання: 01.09.2020 - 31.01.2024 (з 1-го курсу)
551. Київський державний коледж туризму та готельного господарства
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова (балmin=120, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. Історія України (балmin=120, k=1.00 )* (Іспит ЗОПр)
  3. Географія (балmin=120, k=1.00 )* (Іспит ЗОПр)
  4. Середній бал документа про освіту (балmin=120, k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Фаховий молодший бакалавр / БЗСО/ ЛО 30 / Основна
Освітня програма: Готельне обслуговування
Факультет: Обліку, фінансів та сфери обслуговування
Термін навчання: 01.09.2020 - 30.06.2024 (з 1-го курсу)
568. Коломийський економіко - правовий коледж Київського національного торговельно - економічного університету
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова (диктант) Українська мова (балmin=130, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. Географія Географія (балmin=130, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  3. Середній бал документа про освіту ( k=1.00 ) (КП)
  4. Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти (балmin=20, k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Фаховий молодший бакалавр / БЗСО/ ЛО 25 / Основна
Освітня програма: Готельне обслуговування
Факультет: Криворізький державний комерційно-економічний технікум
Термін навчання: 01.09.2020 - 31.01.2024 (з 1-го курсу)
596. Криворізький державний комерційно-економічний технікум
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова Українська мова (балmin=100, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. Математика Математика (балmin=100, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  3. Середній бал документа про освіту ( k=1.00 ) (КП)
  4. Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти (балmin=1, k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Фаховий молодший бакалавр / БЗСО/ ЛО 45 / Основна
Освітня програма: Готельне обслуговування
Термін навчання: 01.09.2020 - 31.01.2024 (з 1-го курсу)
631. Львівський державний коледж харчової і переробної промисловості Національного університету харчових технологій
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова (балmin=100, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. Математика (балmin=100, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  3. Середній бал документа про освіту (балmin=1, k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Фаховий молодший бакалавр / БЗСО/ ЛО 25 / Основна
Освітня програма: Готельне обслуговування
Факультет: Циклова комісія фінансово-економічних дисциплін та готельного обслуговування
Термін навчання: 01.09.2020 - 31.01.2024 (з 1-го курсу)
664. Відокремлений структурний підрозділ Миргородський художньо-промисловий коледж імені М. В. Гоголя Національного університету "Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка"
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова (балmin=100, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. Математика (балmin=100, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  3. Середній бал документа про освіту (балmin=100, k=1.00 ) (КП)
  4. Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Фаховий молодший бакалавр / БЗСО/ ЛО 75 / Основна
Освітня програма: Готельне обслуговування
Факультет: ДВНЗ "Одеський коледж економіки, права та готельно-ресторанного бізнесу"
Термін навчання: 01.09.2020 - 01.02.2024 (з 1-го курсу)
696. Державний вищий навчальний заклад "Одеський коледж економіки, права та готельно-ресторанного бізнесу"
Складові конкурсного бала
  1. диктант Українська мова (балmin=4, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. письмово Математика (балmin=4, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  3. Середній бал документа про освіту (балmin=4, k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Фаховий молодший бакалавр / БЗСО/ ЛО 45 / Основна
Освітня програма: Готельне обслуговування
Факультет: Ужгородський торговельно-економічний коледж Київського національного торговельно-економічного університету
Термін навчання: 01.09.2020 - 30.01.2024 (з 1-го курсу)
793. Ужгородський торговельно-економічний коледж Київського національного торговельно-економічного університету
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова (балmin=110, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. Історія України (балmin=110, k=1.00 )* (Іспит ЗОПр)
  3. Географія (балmin=110, k=1.00 )* (Іспит ЗОПр)
  4. Середній бал документа про освіту ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Фаховий молодший бакалавр / БЗСО/ ЛО 30 / Основна
Освітня програма: Готельне обслуговування
Факультет: Економічне
Термін навчання: 01.09.2020 - 31.01.2024 (з 1-го курсу)
914. Свалявський технічний коледж Національного університету харчових технологій
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова (балmin=100, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. Математика (балmin=100, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  3. Середній бал документа про освіту (балmin=100, k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Фаховий молодший бакалавр / БЗСО/ ЛО 25 / Основна
Освітня програма: Готельне обслуговування
Факультет: Економіко-технічне відділення
Термін навчання: 01.09.2020 - 31.01.2024 (з 1-го курсу)
1014. Коледж ресторанного господарства Національного університету харчових технологій
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова (балmin=120, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. Математика (балmin=120, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  3. Середній бал документа про освіту ( k=1.00 ) (КП)
  4. Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Фаховий молодший бакалавр / БЗСО/ ЛО 60 / Основна
Освітня програма: Готельне обслуговування
Факультет: Відділення сфери обслуговування
Термін навчання: 01.09.2020 - 31.01.2024 (з 1-го курсу)
1073. Торговельно-економічний коледж Київського національного торговельно-економічного університету
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова (балmin=120, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. Географія (балmin=120, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  3. Середній бал документа про освіту ( k=1.00 ) (КП)
  4. Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Фаховий молодший бакалавр / БЗСО/ ЛО 30 / Основна
Освітня програма: Готельне обслуговування
Факультет: Туризму і готельєрства
Термін навчання: 01.09.2020 - 31.01.2024 (з 1-го курсу)
1149. Івано-Франківський державний коледж технологій та бізнесу
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова (балmin=120, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. Математика (балmin=120, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  3. Середній бал документа про освіту (балmin=100, k=1.00 ) (КП)
  4. Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Фаховий молодший бакалавр / БЗСО/ ЛО 25 / Основна
Освітня програма: Готельне обслуговування
Термін навчання: 01.09.2020 - 30.06.2023 (з 1-го курсу)
1650. Івано-Франківський коледж ресторанного сервісу і туризму Національного університету харчових технологій
Складові конкурсного бала
  1. Диктант Українська мова (балmin=100, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. Математика (балmin=100, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  3. Середній бал документа про освіту ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Фаховий молодший бакалавр / БЗСО/ ЛО 40 / Основна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Відділення економіки та туризму
Термін навчання: 01.09.2020 - 30.06.2023 (з 1-го курсу)
404. Галицький коледж імені В'ячеслава Чорновола
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова (балmin=100, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. Математика (балmin=100, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  3. Середній бал документа про освіту ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Фаховий молодший бакалавр / БЗСО/ ЛО 85 / Основна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Туризму та готельно-ресторанної справи
Термін навчання: 01.09.2020 - 31.01.2024 (з 1-го курсу)
421. Волинський коледж Національного університету харчових технологій
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова (балmin=120, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. Математика (балmin=120, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  3. Середній бал документа про освіту ( k=1.00 ) (КП)
  4. Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Фаховий молодший бакалавр / БЗСО/ ЛО 55 / Основна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Сфери обслуговування
Термін навчання: 01.09.2020 - 30.01.2024 (з 1-го курсу)
460. Державний навчальний заклад "Дніпровський транспортно-економічний коледж"
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова (балmin=100, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. Історія України (балmin=100, k=1.00 )* (Іспит ЗОПр)
  3. Математика (балmin=100, k=1.00 )* (Іспит ЗОПр)
  4. Середній бал документа про освіту ( k=1.00 ) (КП)
  5. Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти (балmin=100, k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Фаховий молодший бакалавр / БЗСО/ ЛО 15 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Термін навчання: 01.09.2020 - 30.06.2023 (з 1-го курсу)
623. Луцький кооперативний коледж Львівського торговельно-економічного університету
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова (балmin=4, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. Історія України (балmin=4, k=1.00 )* (Іспит ЗОПр)
  3. Математика (балmin=4, k=1.00 )* (Іспит ЗОПр)
  4. Середній бал документа про освіту ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Фаховий молодший бакалавр / БЗСО/ ЛО 35 / Основна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Відділення готельно-ресторанної справи
Термін навчання: 01.09.2020 - 31.01.2024 (з 1-го курсу)
661. Миколаївський державний коледж економіки та харчових технологій
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова (балmin=100, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. Математика (балmin=100, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  3. Середній бал документа про освіту ( k=1.00 ) (КП)
  4. Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Фаховий молодший бакалавр / БЗСО/ ЛО 60 / Основна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Термін навчання: 01.09.2020 - 31.01.2024 (з 1-го курсу)
732. Державний вищий навчальний заклад "Рівненський коледж економіки та бізнесу"
Складові конкурсного бала
  1. диктант Українська мова (балmin=120, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. усно Математика (балmin=120, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  3. Середній бал документа про освіту (балmin=100, k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Фаховий молодший бакалавр / БЗСО/ ЛО 50 / Основна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Технолого-економічний коледж Миколаївського національного аграрного університету
Термін навчання: 01.09.2020 - 30.06.2023 (з 1-го курсу)
784. Технолого-економічний коледж Миколаївського національного аграрного університету
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова (балmin=100, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. Математика (балmin=100, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  3. Середній бал документа про освіту (балmin=100, k=1.00 ) (КП)
  4. Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти (балmin=1, k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Фаховий молодший бакалавр / БЗСО/ ЛО 30 / Основна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Ресторанного та туристичного бізнесу
Термін навчання: 01.09.2020 - 30.06.2023 (з 1-го курсу)
985. Житомирський торговельно-економічний коледж Київського національного торговельно-економічного університету
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова (балmin=100, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. Історія України (балmin=100, k=1.00 )* (Іспит ЗОПр)
  3. Математика (балmin=100, k=1.00 )* (Іспит ЗОПр)
  4. Середній бал документа про освіту ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Фаховий молодший бакалавр / БЗСО/ ЛО 30 / Основна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Вінницький торговельно-економічний коледж Київського національного торговельно-економічного університету
Термін навчання: 01.09.2020 - 30.06.2023 (з 1-го курсу)
1108. Вінницький торговельно-економічний коледж Київського національного торговельно-економічного університету
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова (балmin=120, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. Математика (балmin=120, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  3. Середній бал документа про освіту (балmin=120, k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Фаховий молодший бакалавр / БЗСО/ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Фаховий коледж Міжнародного гуманітарного університету
Термін навчання: 01.09.2020 - 30.06.2023 (з 1-го курсу)
1220. Фаховий коледж Міжнародного гуманітарного університету
Складові конкурсного бала
  1. диктант Українська мова (балmin=120, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. тест Іноземна мова (балmin=120, k=1.00 )* (Іспит ЗОПр)
  3. тест Історія України (балmin=120, k=1.00 )* (Іспит ЗОПр)
  4. Середній бал документа про освіту (балmin=4, k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Фаховий молодший бакалавр / БЗСО/ ЛО 60 / Основна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Термін навчання: 01.09.2020 - 31.01.2024 (з 1-го курсу)
1222. Коледж економіки і технологій Чернігівського національного технологічного університету
Складові конкурсного бала
  1. диктант Українська мова (балmin=100, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. Історія України (балmin=100, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  3. Середній бал документа про освіту ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Фаховий молодший бакалавр / БЗСО/ ЛО 30 / Основна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: "Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка. Готельно-ресторанна справа"
Термін навчання: 01.09.2020 - 30.06.2024 (з 1-го курсу)
1223. Коледж вищого навчального закладу "Одеської державної академії технічного регулювання та якості"
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова (балmin=100, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. Математика (балmin=100, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  3. Середній бал документа про освіту ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Фаховий молодший бакалавр / БЗСО/ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Комерційно-технологічне відділення
Термін навчання: 01.09.2020 - 30.06.2023 (з 1-го курсу)
1296. Коледж економіки і права Вінницького кооперативного інституту
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова (балmin=120, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. Математика (балmin=120, k=1.00 )* (Іспит ЗОПр)
  3. Географія (балmin=120, k=1.00 )* (Іспит ЗОПр)
  4. Середній бал документа про освіту ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Фаховий молодший бакалавр / БЗСО/ ЛО 20 / Основна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Юридичне
Термін навчання: 01.09.2020 - 31.01.2024 (з 1-го курсу)
2712. Івано-Франківський коледж Державного вищого навчального закладу "Прикарпатський національний університет імені Василя Стефаника"
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова (балmin=100, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. Географія (балmin=100, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  3. Середній бал документа про освіту ( k=1.00 ) (КП)
  4. Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Фаховий молодший бакалавр / БЗСО/ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Термін навчання: 01.09.2020 - 30.06.2023 (з 1-го курсу)
2744. Коледж Приватного вищого навчального закладу "Міжнародний класичний університет імені Пилипа Орлика"
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова (балmin=100, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. Математика (балmin=100, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  3. Середній бал документа про освіту ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Фаховий молодший бакалавр / БЗСО/ ЛО 30 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Коледж Класичного приватного університету
Термін навчання: 01.09.2020 - 01.03.2024 (з 1-го курсу)
3074. Коледж Класичного приватного університету
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова (балmin=100, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. Математика (балmin=100, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  3. Середній бал документа про освіту (балmin=2, k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Фаховий молодший бакалавр / БЗСО/ ЛО 0 / Основна
Освітня програма: Готельно-ресторанне обслуговування
Факультет: Маріупольський коледж Донецького національного університету економіки і торгівлі імені Михайла Туган-Барановського
Термін навчання: 01.09.2020 - 30.06.2023 (з 1-го курсу)
647. Маріупольський коледж Донецького національного університету економіки і торгівлі імені Михайла Туган-Барановського
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова (балmin=100, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. Математика (балmin=100, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  3. Середній бал документа про освіту (балmin=100, k=1.00 ) (КП)
  4. Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти (балmin=17, k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Фаховий молодший бакалавр / БЗСО/ ЛО 30 / Основна
Освітня програма: Ресторанне обслуговування
Факультет: Денне відділення
Термін навчання: 01.09.2020 - 30.06.2023 (з 1-го курсу)
450. Державний навчальний заклад "Дніпровський технолого-економічний коледж"
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова (балmin=100, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. Математика (балmin=100, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  3. Середній бал документа про освіту ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Фаховий молодший бакалавр / БЗСО/ ЛО 60 / Основна
Освітня програма: Ресторанне обслуговування
Факультет: Ресторанне господарство
Термін навчання: 01.09.2020 - 30.06.2023 (з 1-го курсу)
551. Київський державний коледж туризму та готельного господарства
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова (балmin=120, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. Історія України (балmin=120, k=1.00 )* (Іспит ЗОПр)
  3. Географія (балmin=120, k=1.00 )* (Іспит ЗОПр)
  4. Середній бал документа про освіту (балmin=120, k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Фаховий молодший бакалавр / БЗСО/ ЛО 30 / Основна
Освітня програма: Ресторанне обслуговування
Факультет: Обліку, фінансів та сфери обслуговування
Термін навчання: 01.09.2020 - 30.06.2023 (з 1-го курсу)
568. Коломийський економіко - правовий коледж Київського національного торговельно - економічного університету
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова (диктант) Українська мова (балmin=130, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. Географія Географія (балmin=130, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  3. Середній бал документа про освіту ( k=1.00 ) (КП)
  4. Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти (балmin=20, k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Фаховий молодший бакалавр / БЗСО/ ЛО 15 / Основна
Освітня програма: Ресторанне обслуговування
Факультет: Краматорський коледж Донецького національного університету економіки і торгівлі імені Михайла Туган-Барановського
Термін навчання: 01.09.2020 - 30.06.2023 (з 1-го курсу)
589. Краматорський коледж Донецького національного університету економіки і торгівлі імені Михайла Туган-Барановського
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова (балmin=100, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. Математика (балmin=100, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  3. Середній бал документа про освіту (балmin=100, k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Фаховий молодший бакалавр / БЗСО/ ЛО 25 / Основна
Освітня програма: Ресторанне обслуговування
Факультет: Криворізький державний комерційно-економічний технікум
Термін навчання: 01.09.2020 - 30.06.2023 (з 1-го курсу)
596. Криворізький державний комерційно-економічний технікум
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова Українська мова (балmin=100, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. Математика Математика (балmin=100, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  3. Середній бал документа про освіту ( k=1.00 ) (КП)
  4. Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти (балmin=1, k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Фаховий молодший бакалавр / БЗСО/ ЛО 30 / Основна
Освітня програма: Ресторанне обслуговування
Факультет: Відділення готельно-ресторанної справи
Термін навчання: 01.09.2020 - 30.06.2023 (з 1-го курсу)
661. Миколаївський державний коледж економіки та харчових технологій
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова (балmin=100, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. Математика (балmin=100, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  3. Середній бал документа про освіту ( k=1.00 ) (КП)
  4. Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Фаховий молодший бакалавр / БЗСО/ ЛО 50 / Основна
Освітня програма: Ресторанне обслуговування
Факультет: ДВНЗ "Одеський коледж економіки, права та готельно-ресторанного бізнесу"
Термін навчання: 01.09.2020 - 01.07.2023 (з 1-го курсу)
696. Державний вищий навчальний заклад "Одеський коледж економіки, права та готельно-ресторанного бізнесу"
Складові конкурсного бала
  1. диктант Українська мова (балmin=4, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. письмово Математика (балmin=4, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  3. Середній бал документа про освіту (балmin=1, k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Фаховий молодший бакалавр / БЗСО/ ЛО 12 / Основна
Освітня програма: Ресторанне обслуговування
Термін навчання: 01.09.2020 - 30.06.2023 (з 1-го курсу)
714. Полтавський комерційний технікум
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова (балmin=120, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. Математика (балmin=120, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  3. Середній бал документа про освіту ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Фаховий молодший бакалавр / БЗСО/ ЛО 30 / Основна
Освітня програма: Ресторанне обслуговування
Термін навчання: 01.09.2020 - 30.06.2023 (з 1-го курсу)
872. Виноградівський державний коледж Мукачівського державного університету
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова (балmin=100, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. Географія (балmin=100, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  3. Середній бал документа про освіту (балmin=100, k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Фаховий молодший бакалавр / БЗСО/ ЛО 50 / Основна
Освітня програма: Ресторанне обслуговування
Факультет: Економіко-технічне відділення
Термін навчання: 01.09.2020 - 30.06.2023 (з 1-го курсу)
1014. Коледж ресторанного господарства Національного університету харчових технологій
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова (балmin=120, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. Математика (балmin=120, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  3. Середній бал документа про освіту ( k=1.00 ) (КП)
  4. Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Фаховий молодший бакалавр / БЗСО/ ЛО 0 / Основна
Освітня програма: Ресторанне обслуговування
Факультет: Ресторанне обслуговування та виробництво харчової продукції
Термін навчання: 01.09.2020 - 30.06.2023 (з 1-го курсу)
1036. Сумський коледж харчової промисловості Національного університету харчових технологій
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова (балmin=100, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. Математика (балmin=100, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  3. Середній бал документа про освіту ( k=1.00 ) (КП)
  4. Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Фаховий молодший бакалавр / БЗСО/ ЛО 30 / Основна
Освітня програма: Ресторанне обслуговування
Факультет: Відділення харчових технологій та заочного навчання
Термін навчання: 01.09.2020 - 30.06.2023 (з 1-го курсу)
1041. Коледж технологій, бізнесу та права Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки
Складові конкурсного бала
  1. (Тестування) Українська мова (балmin=120, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. (Тестування) Математика (балmin=120, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  3. Середній бал документа про освіту ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Фаховий молодший бакалавр / БЗСО/ ЛО 80 / Основна
Освітня програма: Ресторанне обслуговування
Факультет: Відділення сфери обслуговування
Термін навчання: 01.09.2020 - 30.06.2023 (з 1-го курсу)
1073. Торговельно-економічний коледж Київського національного торговельно-економічного університету
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова (балmin=120, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. Географія (балmin=120, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  3. Середній бал документа про освіту ( k=1.00 ) (КП)
  4. Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Фаховий молодший бакалавр / БЗСО/ ЛО 25 / Основна
Освітня програма: Ресторанне обслуговування
Факультет: Ресторанного господарства
Термін навчання: 01.09.2020 - 30.06.2023 (з 1-го курсу)
1149. Івано-Франківський державний коледж технологій та бізнесу
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова (балmin=120, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. Математика (балmin=120, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  3. Середній бал документа про освіту (балmin=100, k=1.00 ) (КП)
  4. Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Фаховий молодший бакалавр / БЗСО/ ЛО 0 / Основна
Освітня програма: Ресторанне обслуговування
Факультет: Бурштинський торговельно-економічний коледж Київського національного торговельно-економічного університету
Термін навчання: 01.09.2020 - 30.06.2023 (з 1-го курсу)
2411. Бурштинський торговельно-економічний коледж Київського національного торговельно-економічного університету
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова (балmin=120, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. Математика (балmin=120, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  3. Середній бал документа про освіту (балmin=120, k=1.00 ) (КП)
* - Предмети на вибір.