ПошукЗнайдено: 90 (спеціальності за 2020 рік)
Спеціальність
Складові конкурсного бала
Спеціальність
181 Харчові технології
Фаховий молодший бакалавр / БЗСО/ ЛО 30 / Основна
Освітня програма: 181 Харчові технології
Термін навчання: 01.09.2020 - 28.02.2024 (з 1-го курсу)
441. Гусятинський коледж Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова (балmin=100, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. Математика (балmin=100, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  3. Середній бал документа про освіту ( k=1.00 ) (КП)
  4. Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
181 Харчові технології
Фаховий молодший бакалавр / БЗСО/ ЛО 25 / Основна
Освітня програма: Бродильне виробництво і виноробство
Факультет: Відокремлений структурний підрозділ "Бердянський коледж Таврійського державного агротехнологічного університету імені Дмитра Моторного"
Термін навчання: 01.09.2020 - 31.01.2024 (з 1-го курсу)
408. Відокремлений структурний підрозділ "Бердянський коледж Таврійського державного агротехнологічного університету імені Дмитра Моторного"
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова (балmin=5, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. Математика (балmin=5, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  3. Середній бал документа про освіту ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
181 Харчові технології
Фаховий молодший бакалавр / БЗСО/ ЛО 60 / Основна
Освітня програма: Бродильне виробництво і виноробство
Факультет: Механіко-технологічне відділення спеціальності 181 "Харчові технології"
Термін навчання: 01.09.2020 - 29.01.2024 (з 1-го курсу)
618. Лохвицький механіко-технологічний коледж Полтавської державної аграрної академії
Складові конкурсного бала
  1. Диктант Українська мова (балmin=100, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. Письмове тестування Математика (балmin=100, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  3. Середній бал документа про освіту ( k=1.00 ) (КП)
  4. Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
181 Харчові технології
Фаховий молодший бакалавр / БЗСО/ ЛО 30 / Основна
Освітня програма: Бродильне виробництво і виноробство
Термін навчання: 01.09.2020 - 28.02.2024 (з 1-го курсу)
631. Львівський державний коледж харчової і переробної промисловості Національного університету харчових технологій
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова (балmin=100, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. Математика (балmin=100, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  3. Середній бал документа про освіту (балmin=1, k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
181 Харчові технології
Фаховий молодший бакалавр / БЗСО/ ЛО 50 / Основна
Освітня програма: Бродильне виробництво і виноробство
Факультет: Технологічне
Термін навчання: 01.09.2020 - 31.01.2024 (з 1-го курсу)
914. Свалявський технічний коледж Національного університету харчових технологій
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова (балmin=100, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. Математика (балmin=100, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  3. Середній бал документа про освіту (балmin=100, k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
181 Харчові технології
Фаховий молодший бакалавр / БЗСО/ ЛО 25 / Основна
Освітня програма: Бродильне виробництво і виноробство
Факультет: Технологічне відділення
Термін навчання: 01.09.2020 - 28.02.2024 (з 1-го курсу)
1071. Механіко-технологічний коледж Одеської національної академії харчових технологій
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова (балmin=120, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. Математика (балmin=120, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  3. Середній бал документа про освіту ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
181 Харчові технології
Фаховий молодший бакалавр / БЗСО/ ЛО 30 / Основна
Освітня програма: Виробництво борошняних, кондитерських виробів та харчових концентратів
Факультет: Відділення харчових технологій
Термін навчання: 01.09.2020 - 31.01.2024 (з 1-го курсу)
661. Миколаївський державний коледж економіки та харчових технологій
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова (балmin=100, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. Математика (балmin=100, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  3. Середній бал документа про освіту ( k=1.00 ) (КП)
  4. Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
181 Харчові технології
Фаховий молодший бакалавр / БЗСО/ ЛО 50 / Основна
Освітня програма: Виробництво жирів і жирозамінників
Факультет: Відділення технології та організації виробництва
Термін навчання: 01.09.2020 - 31.01.2024 (з 1-го курсу)
414. Вінницький коледж Національного університету харчових технологій
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова (балmin=100, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. Математика (балmin=100, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  3. Середній бал документа про освіту ( k=1.00 ) (КП)
  4. Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
181 Харчові технології
Фаховий молодший бакалавр / БЗСО/ ЛО 75 / Основна
Освітня програма: Виробництво харчової продукції
Факультет: Денне відділення
Термін навчання: 01.09.2020 - 31.01.2024 (з 1-го курсу)
450. Державний навчальний заклад "Дніпровський технолого-економічний коледж"
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова (балmin=100, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. Математика (балmin=100, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  3. Середній бал документа про освіту ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
181 Харчові технології
Фаховий молодший бакалавр / БЗСО/ ЛО 60 / Основна
Освітня програма: Виробництво харчової продукції
Факультет: Відділення харчових технологій
Термін навчання: 01.09.2020 - 31.01.2024 (з 1-го курсу)
538. Кам'янець-Подільський коледж харчової промисловості Національного університету харчових технологій
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова (балmin=100, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. Математика (балmin=100, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  3. Середній бал документа про освіту ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
181 Харчові технології
Фаховий молодший бакалавр / БЗСО/ ЛО 50 / Основна
Освітня програма: Виробництво харчової продукції
Факультет: Криворізький державний комерційно-економічний технікум
Термін навчання: 01.09.2020 - 31.01.2024 (з 1-го курсу)
596. Криворізький державний комерційно-економічний технікум
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова Українська мова (балmin=100, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. Математика Математика (балmin=100, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  3. Середній бал документа про освіту ( k=1.00 ) (КП)
  4. Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти (балmin=1, k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
181 Харчові технології
Фаховий молодший бакалавр / БЗСО/ ЛО 45 / Основна
Освітня програма: Виробництво харчової продукції
Термін навчання: 01.09.2020 - 28.02.2024 (з 1-го курсу)
631. Львівський державний коледж харчової і переробної промисловості Національного університету харчових технологій
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова (балmin=100, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. Математика (балmin=100, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  3. Середній бал документа про освіту (балmin=1, k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
181 Харчові технології
Фаховий молодший бакалавр / БЗСО/ ЛО 60 / Основна
Освітня програма: Виробництво харчової продукції
Факультет: Відділення харчових технологій
Термін навчання: 01.09.2020 - 31.01.2024 (з 1-го курсу)
661. Миколаївський державний коледж економіки та харчових технологій
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова (балmin=100, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. Математика (балmin=100, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  3. Середній бал документа про освіту ( k=1.00 ) (КП)
  4. Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
181 Харчові технології
Фаховий молодший бакалавр / БЗСО/ ЛО 50 / Основна
Освітня програма: Виробництво харчової продукції
Факультет: Технологічне відділення
Термін навчання: 01.09.2020 - 31.01.2024 (з 1-го курсу)
667. Могилів-Подільський технолого-економічний коледж Вінницького національного аграрного університету
Складові конкурсного бала
  1. Диктант Українська мова (балmin=120, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. Письмовий екзамен Математика (балmin=120, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  3. Середній бал документа про освіту ( k=1.00 ) (КП)
  4. Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
181 Харчові технології
Фаховий молодший бакалавр / БЗСО/ ЛО 60 / Основна
Освітня програма: Виробництво харчової продукції
Факультет: ДВНЗ "Одеський коледж економіки, права та готельно-ресторанного бізнесу"
Термін навчання: 01.09.2020 - 01.02.2024 (з 1-го курсу)
696. Державний вищий навчальний заклад "Одеський коледж економіки, права та готельно-ресторанного бізнесу"
Складові конкурсного бала
  1. диктант Українська мова (балmin=4, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. письмово Математика (балmin=4, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  3. Середній бал документа про освіту (балmin=4, k=1.00 ) (КП)
  4. Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти (балmin=0, k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
181 Харчові технології
Фаховий молодший бакалавр / БЗСО/ ЛО 32 / Основна
Освітня програма: Виробництво харчової продукції
Факультет: Технологічне
Термін навчання: 01.09.2020 - 28.02.2024 (з 1-го курсу)
714. Полтавський комерційний технікум
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова (балmin=120, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. Математика (балmin=120, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  3. Середній бал документа про освіту ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
181 Харчові технології
Фаховий молодший бакалавр / БЗСО/ ЛО 60 / Основна
Освітня програма: Виробництво харчової продукції
Факультет: Комп`ютерно-технологічне відділення
Термін навчання: 01.09.2020 - 31.01.2024 (з 1-го курсу)
716. Полтавський коледж харчових технологій Національного університету харчових технологій
Складові конкурсного бала
  1. Диктант Українська мова (балmin=100, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. Тестування Математика (балmin=100, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  3. Середній бал документа про освіту (балmin=100, k=1.00 ) (КП)
  4. Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
181 Харчові технології
Фаховий молодший бакалавр / БЗСО/ ЛО 15 / Основна
Освітня програма: Виробництво харчової продукції
Термін навчання: 01.09.2020 - 31.01.2024 (з 1-го курсу)
739. Відокремлений підрозділ "Рубіжанський політехнічний коледж імені О.Є. Порай-Кошиці Луганського національного університету імені Тараса Шевченка"
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова (балmin=100, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. Математика (балmin=100, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  3. Середній бал документа про освіту ( k=1.00 ) (КП)
  4. Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
181 Харчові технології
Фаховий молодший бакалавр / БЗСО/ ЛО 80 / Основна
Освітня програма: Виробництво харчової продукції
Факультет: Ужгородський торговельно-економічний коледж Київського національного торговельно-економічного університету
Термін навчання: 01.09.2020 - 30.01.2024 (з 1-го курсу)
793. Ужгородський торговельно-економічний коледж Київського національного торговельно-економічного університету
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова (балmin=110, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. Історія України (балmin=110, k=1.00 )* (Іспит ЗОПр)
  3. Математика (балmin=110, k=1.00 )* (Іспит ЗОПр)
  4. Середній бал документа про освіту ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
181 Харчові технології
Фаховий молодший бакалавр / БЗСО/ ЛО 60 / Основна
Освітня програма: Виробництво харчової продукції
Факультет: Технологічне
Термін навчання: 01.09.2020 - 31.01.2024 (з 1-го курсу)
825. Хмельницький торговельно-економічний коледж Київського національного торговельно-економічного університету
Складові конкурсного бала
  1. диктант Українська мова (балmin=100, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. Математика (балmin=100, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  3. Середній бал документа про освіту ( k=1.00 ) (КП)
  4. Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти (балmin=10, k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
181 Харчові технології
Фаховий молодший бакалавр / БЗСО/ ЛО 25 / Основна
Освітня програма: Виробництво харчової продукції
Факультет: Економіко-технологічне відділення
Термін навчання: 01.09.2020 - 31.01.2024 (з 1-го курсу)
894. Торговий коледж Запорізького національного університету
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова (балmin=100, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. Математика (балmin=100, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  3. Середній бал документа про освіту ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
181 Харчові технології
Фаховий молодший бакалавр / БЗСО/ ЛО 50 / Основна
Освітня програма: Виробництво харчової продукції
Факультет: Технологічне
Термін навчання: 01.09.2020 - 31.01.2024 (з 1-го курсу)
914. Свалявський технічний коледж Національного університету харчових технологій
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова (балmin=100, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. Математика (балmin=100, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  3. Середній бал документа про освіту (балmin=100, k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
181 Харчові технології
Фаховий молодший бакалавр / БЗСО/ ЛО 70 / Основна
Освітня програма: Виробництво харчової продукції
Термін навчання: 01.09.2020 - 29.02.2024 (з 1-го курсу)
930. Криворізький фаховий коледж економіки та управління Державного вищого навчального закладу "Київський національний економічний університет імені Вадима Гетьмана"
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова (балmin=100, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. Математика (балmin=100, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  3. Середній бал документа про освіту ( k=1.00 ) (КП)
  4. Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
181 Харчові технології
Фаховий молодший бакалавр / БЗСО/ ЛО 40 / Основна
Освітня програма: Виробництво харчової продукції
Факультет: Ресторанного та туристичного бізнесу
Термін навчання: 01.09.2020 - 30.01.2024 (з 1-го курсу)
985. Житомирський торговельно-економічний коледж Київського національного торговельно-економічного університету
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова (балmin=100, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. Історія України (балmin=100, k=1.00 )* (Іспит ЗОПр)
  3. Математика (балmin=100, k=1.00 )* (Іспит ЗОПр)
  4. Середній бал документа про освіту ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
181 Харчові технології
Фаховий молодший бакалавр / БЗСО/ ЛО 17 / Основна
Освітня програма: Виробництво харчової продукції
Факультет: Технологічне
Термін навчання: 01.09.2020 - 31.01.2024 (з 1-го курсу)
1013. Львівський коледж м'ясної та молочної промисловості Національного університету харчових технологій
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова (балmin=100, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. Математика (балmin=100, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  3. Середній бал документа про освіту (балmin=100, k=1.00 ) (КП)
  4. Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти (балmin=10, k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
181 Харчові технології
Фаховий молодший бакалавр / БЗСО/ ЛО 150 / Основна
Освітня програма: Виробництво харчової продукції
Факультет: Технологічне відділення
Термін навчання: 01.09.2020 - 28.02.2024 (з 1-го курсу)
1014. Коледж ресторанного господарства Національного університету харчових технологій
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова (балmin=120, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. Математика (балmin=120, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  3. Середній бал документа про освіту ( k=1.00 ) (КП)
  4. Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
181 Харчові технології
Фаховий молодший бакалавр / БЗСО/ ЛО 0 / Основна
Освітня програма: Виробництво харчової продукції
Факультет: Харчові технолоії
Термін навчання: 01.09.2020 - 30.01.2024 (з 1-го курсу)
1036. Сумський коледж харчової промисловості Національного університету харчових технологій
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова (балmin=100, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. Математика (балmin=100, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  3. Середній бал документа про освіту ( k=1.00 ) (КП)
  4. Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
181 Харчові технології
Фаховий молодший бакалавр / БЗСО/ ЛО 70 / Основна
Освітня програма: Виробництво харчової продукції
Факультет: Відділення харчових технологій та заочного навчання
Термін навчання: 01.09.2020 - 31.01.2024 (з 1-го курсу)
1041. Коледж технологій, бізнесу та права Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки
Складові конкурсного бала
  1. (Тестування) Українська мова (балmin=120, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. (Тестування) Математика (балmin=120, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  3. Середній бал документа про освіту ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
181 Харчові технології
Фаховий молодший бакалавр / БЗСО/ ЛО 75 / Основна
Освітня програма: Виробництво харчової продукції
Факультет: Ресторанного господарства
Термін навчання: 01.09.2020 - 31.01.2024 (з 1-го курсу)
1149. Івано-Франківський державний коледж технологій та бізнесу
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова (балmin=120, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. Математика (балmin=120, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  3. Середній бал документа про освіту (балmin=100, k=1.00 ) (КП)
  4. Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
181 Харчові технології
Фаховий молодший бакалавр / БЗСО/ ЛО 25 / Основна
Освітня програма: Виробництво харчової продукції
Факультет: Відділення харчових технологій
Термін навчання: 01.09.2020 - 31.01.2024 (з 1-го курсу)
1155. Коледж переробної та харчової промисловості Харківського національного технічного університету сільського господарства імені Петра Василенка
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова (балmin=100, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. Математика (балmin=100, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  3. Середній бал документа про освіту ( k=1.00 ) (КП)
  4. Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти (балmin=25, k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
181 Харчові технології
Фаховий молодший бакалавр / БЗСО/ ЛО 0 / Основна
Освітня програма: Виробництво харчової продукції
Факультет: Бурштинський торговельно-економічний коледж Київського національного торговельно-економічного університету
Термін навчання: 01.09.2020 - 31.01.2024 (з 1-го курсу)
2411. Бурштинський торговельно-економічний коледж Київського національного торговельно-економічного університету
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова (балmin=120, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. Математика (балmin=120, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  3. Середній бал документа про освіту (балmin=120, k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
181 Харчові технології
Фаховий молодший бакалавр / БЗСО/ ЛО 75 / Небюджетна
Освітня програма: Виробництво харчової продукції
Факультет: Коледж Класичного приватного університету
Термін навчання: 01.09.2020 - 01.03.2024 (з 1-го курсу)
3074. Коледж Класичного приватного університету
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова (балmin=100, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. Математика (балmin=100, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  3. Середній бал документа про освіту (балmin=2, k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
181 Харчові технології
Фаховий молодший бакалавр / БЗСО/ ЛО 60 / Основна
Освітня програма: Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів
Факультет: Відділення харчових технологій
Термін навчання: 01.09.2020 - 30.06.2024 (з 1-го курсу)
538. Кам'янець-Подільський коледж харчової промисловості Національного університету харчових технологій
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова (балmin=100, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. Математика (балmin=100, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  3. Середній бал документа про освіту ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
181 Харчові технології
Фаховий молодший бакалавр / БЗСО/ ЛО 30 / Основна
Освітня програма: Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів
Факультет: Механіко-технологічне відділення спеціальності 181 "Харчові технології"
Термін навчання: 01.09.2020 - 30.06.2024 (з 1-го курсу)
618. Лохвицький механіко-технологічний коледж Полтавської державної аграрної академії
Складові конкурсного бала
  1. Диктант Українська мова (балmin=100, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. Письмове тестування Математика (балmin=100, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  3. Середній бал документа про освіту ( k=1.00 ) (КП)
  4. Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
181 Харчові технології
Фаховий молодший бакалавр / БЗСО/ ЛО 40 / Основна
Освітня програма: Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів
Факультет: Загальноосвітньої підготовки
Термін навчання: 01.09.2020 - 30.06.2024 (з 1-го курсу)
762. Смілянський коледж харчових технологій Національного університету харчових технологій
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова (балmin=100, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. Історія України (балmin=100, k=1.00 )* (Іспит ЗОПр)
  3. Математика (балmin=100, k=1.00 )* (Іспит ЗОПр)
  4. Середній бал документа про освіту ( k=1.00 ) (КП)
  5. Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
181 Харчові технології
Фаховий молодший бакалавр / БЗСО/ ЛО 30 / Основна
Освітня програма: Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів
Факультет: Технологічне
Термін навчання: 01.09.2020 - 30.06.2024 (з 1-го курсу)
893. Технологічно-промисловий коледж Вінницького національного аграрного університету
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова (балmin=120, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. Історія України (балmin=120, k=1.00 )* (Іспит ЗОПр)
  3. Математика (балmin=120, k=1.00 )* (Іспит ЗОПр)
  4. Середній бал документа про освіту ( k=1.00 ) (КП)
  5. Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
181 Харчові технології
Фаховий молодший бакалавр / БЗСО/ ЛО 50 / Основна
Освітня програма: Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів
Факультет: Технологічне
Термін навчання: 01.09.2020 - 30.06.2024 (з 1-го курсу)
914. Свалявський технічний коледж Національного університету харчових технологій
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова (балmin=100, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. Математика (балmin=100, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  3. Середній бал документа про освіту (балmin=100, k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
181 Харчові технології
Фаховий молодший бакалавр / БЗСО/ ЛО 50 / Основна
Освітня програма: Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів
Факультет: Економіко-технічне відділення
Термін навчання: 01.09.2020 - 30.06.2024 (з 1-го курсу)
1014. Коледж ресторанного господарства Національного університету харчових технологій
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова (балmin=120, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. Математика (балmin=120, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  3. Середній бал документа про освіту ( k=1.00 ) (КП)
  4. Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
181 Харчові технології
Фаховий молодший бакалавр / БЗСО/ ЛО 0 / Основна
Освітня програма: Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів
Факультет: Харчові технолоії
Термін навчання: 01.09.2020 - 30.06.2024 (з 1-го курсу)
1036. Сумський коледж харчової промисловості Національного університету харчових технологій
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова (балmin=100, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. Математика (балmin=100, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  3. Середній бал документа про освіту ( k=1.00 ) (КП)
  4. Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
181 Харчові технології
Фаховий молодший бакалавр / БЗСО/ ЛО 22 / Основна
Освітня програма: Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів
Факультет: Технологічний коледж Дніпровського державного аграрно-економічного університету
Термін навчання: 01.09.2020 - 30.06.2024 (з 1-го курсу)
1061. Технологічний коледж Дніпровського державного аграрно-економічного університету
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова (балmin=100, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. Математика (балmin=100, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  3. Середній бал документа про освіту ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
181 Харчові технології
Фаховий молодший бакалавр / БЗСО/ ЛО 50 / Основна
Освітня програма: Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів
Факультет: Відділення технології хліба та бухгалтерського обліку
Термін навчання: 01.09.2020 - 30.06.2024 (з 1-го курсу)
1155. Коледж переробної та харчової промисловості Харківського національного технічного університету сільського господарства імені Петра Василенка
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова (балmin=100, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. Математика (балmin=100, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  3. Середній бал документа про освіту ( k=1.00 ) (КП)
  4. Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти (балmin=25, k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
181 Харчові технології
Фаховий молодший бакалавр / БЗСО/ ЛО 65 / Основна
Освітня програма: Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів
Факультет: Технологічне
Термін навчання: 01.09.2020 - 30.06.2024 (з 1-го курсу)
935. Одеський технічний коледж Одеської національної академії харчових технологій
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова (балmin=100, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. Математика (балmin=100, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  3. Середній бал документа про освіту (балmin=100, k=1.00 ) (КП)
  4. Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
181 Харчові технології
Фаховий молодший бакалавр / БЗСО/ ЛО 30 / Основна
Освітня програма: Виробництво хліба, кондиторських, макаронних виробів і харчових концентратів
Термін навчання: 01.09.2020 - 30.06.2024 (з 1-го курсу)
631. Львівський державний коледж харчової і переробної промисловості Національного університету харчових технологій
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова (балmin=100, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. Математика (балmin=100, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  3. Середній бал документа про освіту (балmin=1, k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
181 Харчові технології
Фаховий молодший бакалавр / БЗСО/ ЛО 40 / Основна
Освітня програма: Виробництво цукристих речовин та експертиза якості харчової продукції
Факультет: Загальноосвітньої підготовки
Термін навчання: 01.09.2020 - 30.06.2024 (з 1-го курсу)
762. Смілянський коледж харчових технологій Національного університету харчових технологій
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова (балmin=100, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. Історія України (балmin=100, k=1.00 )* (Іспит ЗОПр)
  3. Математика (балmin=100, k=1.00 )* (Іспит ЗОПр)
  4. Середній бал документа про освіту ( k=1.00 ) (КП)
  5. Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
181 Харчові технології
Фаховий молодший бакалавр / БЗСО/ ЛО 60 / Основна
Освітня програма: Зберігання і переробка зерна
Факультет: Механіко-технологічне відділення спеціальності 181 "Харчові технології"
Термін навчання: 01.09.2020 - 29.01.2024 (з 1-го курсу)
618. Лохвицький механіко-технологічний коледж Полтавської державної аграрної академії
Складові конкурсного бала
  1. Диктант Українська мова (балmin=100, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. Письмове тестування Математика (балmin=100, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  3. Середній бал документа про освіту ( k=1.00 ) (КП)
  4. Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
181 Харчові технології
Фаховий молодший бакалавр / БЗСО/ ЛО 60 / Основна
Освітня програма: Зберігання і переробка зерна
Факультет: Технологічне відділення
Термін навчання: 01.09.2020 - 31.01.2024 (з 1-го курсу)
667. Могилів-Подільський технолого-економічний коледж Вінницького національного аграрного університету
Складові конкурсного бала
  1. Диктант Українська мова (балmin=120, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. Письмовий екзамен Математика (балmin=120, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  3. Середній бал документа про освіту ( k=1.00 ) (КП)
  4. Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
181 Харчові технології
Фаховий молодший бакалавр / БЗСО/ ЛО 44 / Основна
Освітня програма: Зберігання і переробка зерна
Факультет: Технологічний коледж Дніпровського державного аграрно-економічного університету
Термін навчання: 01.09.2020 - 31.01.2024 (з 1-го курсу)
1061. Технологічний коледж Дніпровського державного аграрно-економічного університету
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова (балmin=100, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. Математика (балmin=100, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  3. Середній бал документа про освіту ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
181 Харчові технології
Фаховий молодший бакалавр / БЗСО/ ЛО 25 / Основна
Освітня програма: Зберігання і переробка зерна
Факультет: Технологічне відділення
Термін навчання: 01.09.2020 - 28.02.2024 (з 1-го курсу)
1071. Механіко-технологічний коледж Одеської національної академії харчових технологій
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова (балmin=120, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. Математика (балmin=120, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  3. Середній бал документа про освіту ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
181 Харчові технології
Фаховий молодший бакалавр / БЗСО/ ЛО 21 / Основна
Освітня програма: Зберігання, консервування та переробка м`яса
Факультет: Ветеринарно-технологічне відділення
Термін навчання: 01.09.2020 - 31.01.2024 (з 1-го курсу)
407. Відокремлений структурний підрозділ "Василівський коледж Таврійського державного агротехнологічного університету імені Дмитра Моторного"
Складові конкурсного бала
  1. Тести Українська мова (балmin=100, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. Тести Математика (балmin=100, k=1.00 )* (Іспит ЗОПр)
  3. Тести Біологія (балmin=100, k=1.00 )* (Іспит ЗОПр)
  4. Середній бал документа про освіту (балmin=100, k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
181 Харчові технології
Фаховий молодший бакалавр / БЗСО/ ЛО 35 / Основна
Освітня програма: Зберігання, консервування та переробка м'яса
Факультет: Комп`ютерно-технологічне відділення
Термін навчання: 01.09.2020 - 31.01.2024 (з 1-го курсу)
716. Полтавський коледж харчових технологій Національного університету харчових технологій
Складові конкурсного бала
  1. Диктант Українська мова (балmin=100, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. Тестування Математика (балmin=100, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  3. Середній бал документа про освіту (балmin=100, k=1.00 ) (КП)
  4. Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти ( k=1.00 ) (КП)
* - Предмети на вибір.