ПошукЗнайдено: 18 (спеціальності за 2020 рік)
Спеціальність
Складові конкурсного бала
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Молодший бакалавр / ПЗСО/ ЛО 5 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Факультет готельно-ресторанного та туристичного бізнесу
Термін навчання: 10.09.2020 - 30.06.2022 (з 1-го курсу)
29. Харківський торговельно - економічний інститут Київського національного торговельно - економічного університету
Середній балЗНО на контракт у 2019 році: 113.00
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.45)
  2. Історія України*
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.45)
    Математика*
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.45)
    Хімія*
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.45)
  3. Середній бал документа про освіту
    (Конкурсний показник, k=0.10)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Молодший бакалавр / ПЗСО/ ЛО 5 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Факультет готельно-ресторанного та туристичного бізнесу
Термін навчання: 10.09.2020 - 30.06.2022 (з 1-го курсу)
29. Харківський торговельно - економічний інститут Київського національного торговельно - економічного університету
Середній балЗНО на контракт у 2019 році: 113.00
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.45)
  2. Іноземна мова*
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.45)
    Біологія*
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.45)
    Географія*
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.45)
  3. Середній бал документа про освіту
    (Конкурсний показник, k=0.10)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Молодший бакалавр / ПЗСО/ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Факультет готельно-ресторанного та туристичного бізнесу
Термін навчання: 30.11.2020 - 30.06.2022 (з 1-го курсу)
29. Харківський торговельно - економічний інститут Київського національного торговельно - економічного університету
Середній балЗНО на контракт у 2019 році: 113.00
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.45)
  2. Історія України*
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.45)
    Математика*
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.45)
    Хімія*
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.45)
  3. Середній бал документа про освіту
    (Конкурсний показник, k=0.10)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Молодший бакалавр / ПЗСО/ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Факультет готельно-ресторанного та туристичного бізнесу
Термін навчання: 30.11.2020 - 30.06.2022 (з 1-го курсу)
29. Харківський торговельно - економічний інститут Київського національного торговельно - економічного університету
Середній балЗНО на контракт у 2019 році: 113.00
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.45)
  2. Іноземна мова*
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.45)
    Біологія*
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.45)
    Географія*
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.45)
  3. Середній бал документа про освіту
    (Конкурсний показник, k=0.10)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Молодший бакалавр / ПЗСО/ ЛО 10 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Центр заочної та вечірньої форм навчання
Термін навчання: 15.09.2020 - 30.06.2022 (з 1-го курсу)
31. Одеський національний економічний університет
Середній балЗНО на контракт у 2019 році: 138.00
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.50)
  2. Іноземна мова*
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.40)
    Історія України*
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.40)
    Географія*
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.40)
  3. Середній бал документа про освіту
    (Конкурсний показник, k=0.10)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Молодший бакалавр / ПЗСО/ ЛО 10 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Центр заочної та вечірньої форм навчання
Термін навчання: 01.11.2020 - 01.08.2022 (з 1-го курсу)
31. Одеський національний економічний університет
Середній балЗНО на контракт у 2019 році: 138.00
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.50)
  2. Іноземна мова*
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.40)
    Історія України*
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.40)
    Географія*
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.40)
  3. Середній бал документа про освіту
    (Конкурсний показник, k=0.10)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Молодший бакалавр / ПЗСО/ ЛО 20 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Навчально-науковий інститут економіки та бізнес-освіти
Термін навчання: 15.09.2020 - 30.06.2022 (з 1-го курсу)
88. Уманський державний педагогічний університет імені Павла Тичини
Середній балЗНО на контракт у 2019 році: 127.42
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.50)
  2. Історія України*
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.40)
    Географія*
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.40)
    Хімія*
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.40)
  3. Середній бал документа про освіту
    (Конкурсний показник, k=0.10)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Молодший бакалавр / ПЗСО/ ЛО 0 / Відкрита (пріор.)
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Навчально-науковий інститут економіки та бізнес-освіти
Термін навчання: 15.09.2020 - 30.06.2022 (з 1-го курсу)
88. Уманський державний педагогічний університет імені Павла Тичини
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.50)
  2. Іноземна мова*
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.40)
    Математика*
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.40)
    Географія*
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.40)
  3. Середній бал документа про освіту
    (Конкурсний показник, k=0.10)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Молодший бакалавр / ПЗСО/ ЛО 10 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Харчових технологій, готельно-ресторанного та туристичного бізнесу
Термін навчання: 15.09.2020 - 30.06.2022 (з 1-го курсу)
123. Вищий навчальний заклад Укоопспілки "Полтавський університет економіки і торгівлі"
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.50)
  2. Іноземна мова*
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.40)
    Історія України*
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.40)
    Географія*
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.40)
  3. Середній бал документа про освіту
    (Конкурсний показник, k=0.10)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Молодший бакалавр / ПЗСО/ ЛО 10 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Харчових технологій, готельно-ресторанного та туристичного бізнесу
Термін навчання: 15.10.2020 - 30.06.2022 (з 1-го курсу)
123. Вищий навчальний заклад Укоопспілки "Полтавський університет економіки і торгівлі"
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.50)
  2. Іноземна мова*
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.40)
    Історія України*
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.40)
    Географія*
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.40)
  3. Середній бал документа про освіту
    (Конкурсний показник, k=0.10)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Молодший бакалавр / ПЗСО/ ЛО 0 / Відкрита (пріор.)
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Факультет ресторанно-готельного та туристичного бізнесу
Термін навчання: 15.09.2020 - 30.06.2022 (з 1-го курсу)
196. Київський національний торговельно-економічний університет
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.50)
  2. Іноземна мова*
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.50)
    Математика*
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.50)
    Географія*
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.50)
  3. Середній бал документа про освіту
    (Конкурсний показник, k=0.00)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Молодший бакалавр / ПЗСО/ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Факультет ресторанно-готельного та туристичного бізнесу
Термін навчання: 30.09.2020 - 30.06.2022 (з 1-го курсу)
196. Київський національний торговельно-економічний університет
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.50)
  2. Іноземна мова*
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.50)
    Математика*
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.50)
    Географія*
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.50)
  3. Середній бал документа про освіту
    (Конкурсний показник, k=0.00)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Молодший бакалавр / ПЗСО/ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Факультет ресторанно-готельного та туристичного бізнесу
Термін навчання: 30.10.2020 - 30.06.2022 (з 1-го курсу)
196. Київський національний торговельно-економічний університет
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.50)
  2. Іноземна мова*
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.50)
    Математика*
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.50)
    Географія*
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.50)
  3. Середній бал документа про освіту
    (Конкурсний показник, k=0.00)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Молодший бакалавр / ПЗСО/ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Факультет ресторанно-готельного та туристичного бізнесу
Термін навчання: 30.11.2020 - 30.06.2022 (з 1-го курсу)
196. Київський національний торговельно-економічний університет
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.50)
  2. Іноземна мова*
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.50)
    Математика*
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.50)
    Географія*
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.50)
  3. Середній бал документа про освіту
    (Конкурсний показник, k=0.00)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Молодший бакалавр / ПЗСО/ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Факультет ресторанно-готельного та туристичного бізнесу
Термін навчання: 15.09.2020 - 30.06.2022 (з 1-го курсу)
196. Київський національний торговельно-економічний університет
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.50)
  2. Іноземна мова*
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.50)
    Історія України*
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.50)
    Географія*
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.50)
  3. Середній бал документа про освіту
    (Конкурсний показник, k=0.00)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Молодший бакалавр / ПЗСО/ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Факультет ресторанно-готельного та туристичного бізнесу
Термін навчання: 30.09.2020 - 30.06.2022 (з 1-го курсу)
196. Київський національний торговельно-економічний університет
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.50)
  2. Іноземна мова*
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.50)
    Історія України*
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.50)
    Географія*
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.50)
  3. Середній бал документа про освіту
    (Конкурсний показник, k=0.00)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Молодший бакалавр / ПЗСО/ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Факультет ресторанно-готельного та туристичного бізнесу
Термін навчання: 30.10.2020 - 30.06.2022 (з 1-го курсу)
196. Київський національний торговельно-економічний університет
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.50)
  2. Іноземна мова*
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.50)
    Історія України*
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.50)
    Географія*
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.50)
  3. Середній бал документа про освіту
    (Конкурсний показник, k=0.00)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Молодший бакалавр / ПЗСО/ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Факультет ресторанно-готельного та туристичного бізнесу
Термін навчання: 30.11.2020 - 30.06.2022 (з 1-го курсу)
196. Київський національний торговельно-економічний університет
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.50)
  2. Іноземна мова*
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.50)
    Історія України*
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.50)
    Географія*
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.50)
  3. Середній бал документа про освіту
    (Конкурсний показник, k=0.00)
* - Предмети на вибір.