ПошукЗнайдено: 11 (спеціальності за 2020 рік)
Спеціальність
Складові конкурсного бала
Спеціальність
181 Харчові технології
Молодший бакалавр / ПЗСО/ ЛО 20 / Відкрита (пріор.)
Освітня програма: Виробництво харчової продукції
Факультет: Заочне відділення
Термін навчання: 14.09.2020 - 30.06.2022 (з 1-го курсу)
667. Могилів-Подільський технолого-економічний коледж Вінницького національного аграрного університету
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.40)
  2. Математика*
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.50)
    Біологія*
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.50)
    Хімія*
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.50)
  3. Середній бал документа про освіту
    (Конкурсний показник, балmin=100, k=0.10)
Спеціальність
181 Харчові технології
Молодший бакалавр / ПЗСО/ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Виробництво харчової продукції
Факультет: Заочне відділення
Термін навчання: 16.11.2020 - 30.08.2022 (з 1-го курсу)
667. Могилів-Подільський технолого-економічний коледж Вінницького національного аграрного університету
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.40)
  2. Історія України*
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.50)
    Математика*
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.50)
    Географія*
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.50)
  3. Середній бал документа про освіту
    (Конкурсний показник, k=0.10)
Спеціальність
181 Харчові технології
Молодший бакалавр / ПЗСО/ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Виробництво харчової продукції
Факультет: Відділення харчових технологій та ресторанного бізнесу
Термін навчання: 14.09.2020 - 28.02.2023 (з 1-го курсу)
813. Харківський торговельно-економічний коледж Київського національного торговельно-економічного університету
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.40)
  2. Історія України*
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.50)
    Математика*
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.50)
  3. Середній бал документа про освіту
    (Конкурсний показник, балmin=1, k=0.10)
Спеціальність
181 Харчові технології
Молодший бакалавр / ПЗСО/ ЛО 20 / Відкрита (пріор.)
Освітня програма: Зберігання і переробка зерна
Факультет: Заочне відділення
Термін навчання: 14.09.2020 - 30.06.2022 (з 1-го курсу)
667. Могилів-Подільський технолого-економічний коледж Вінницького національного аграрного університету
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.40)
  2. Математика*
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.50)
    Біологія*
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.50)
    Хімія*
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.50)
  3. Середній бал документа про освіту
    (Конкурсний показник, балmin=100, k=0.10)
Спеціальність
181 Харчові технології
Молодший бакалавр / ПЗСО/ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Зберігання і переробка зерна
Факультет: Заочне відділення
Термін навчання: 16.11.2020 - 30.08.2022 (з 1-го курсу)
667. Могилів-Подільський технолого-економічний коледж Вінницького національного аграрного університету
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.40)
  2. Історія України*
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.50)
    Математика*
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.50)
    Географія*
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.50)
  3. Середній бал документа про освіту
    (Конкурсний показник, k=0.10)
Спеціальність
181 Харчові технології
Молодший бакалавр / ПЗСО/ ЛО 8 / Небюджетна
Освітня програма: Ресторанні технології
Факультет: Факультет готельно-ресторанного та туристичного бізнесу
Термін навчання: 10.09.2020 - 30.06.2022 (з 1-го курсу)
29. Харківський торговельно - економічний інститут Київського національного торговельно - економічного університету
Середній балЗНО на контракт у 2019 році: 119.50
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.45)
  2. Історія України*
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.40)
    Математика*
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.40)
    Хімія*
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.40)
  3. Середній бал документа про освіту
    (Конкурсний показник, k=0.10)
  4. Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти
    (Конкурсний показник, k=0.05)
Спеціальність
181 Харчові технології
Молодший бакалавр / ПЗСО/ ЛО 7 / Небюджетна
Освітня програма: Ресторанні технології
Факультет: Факультет готельно-ресторанного та туристичного бізнесу
Термін навчання: 10.09.2020 - 30.06.2022 (з 1-го курсу)
29. Харківський торговельно - економічний інститут Київського національного торговельно - економічного університету
Середній балЗНО на контракт у 2019 році: 119.50
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.45)
  2. Іноземна мова*
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.40)
    Біологія*
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.40)
    Географія*
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.40)
  3. Середній бал документа про освіту
    (Конкурсний показник, k=0.10)
  4. Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти
    (Конкурсний показник, k=0.05)
Спеціальність
181 Харчові технології
Молодший бакалавр / ПЗСО/ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Ресторанні технології
Факультет: Факультет готельно-ресторанного та туристичного бізнесу
Термін навчання: 30.11.2020 - 30.06.2022 (з 1-го курсу)
29. Харківський торговельно - економічний інститут Київського національного торговельно - економічного університету
Середній балЗНО на контракт у 2019 році: 119.50
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.45)
  2. Історія України*
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.40)
    Математика*
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.40)
    Хімія*
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.40)
  3. Середній бал документа про освіту
    (Конкурсний показник, k=0.10)
  4. Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти
    (Конкурсний показник, k=0.05)
Спеціальність
181 Харчові технології
Молодший бакалавр / ПЗСО/ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Ресторанні технології
Факультет: Факультет готельно-ресторанного та туристичного бізнесу
Термін навчання: 30.11.2020 - 30.06.2022 (з 1-го курсу)
29. Харківський торговельно - економічний інститут Київського національного торговельно - економічного університету
Середній балЗНО на контракт у 2019 році: 119.50
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.45)
  2. Іноземна мова*
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.40)
    Біологія*
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.40)
    Географія*
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.40)
  3. Середній бал документа про освіту
    (Конкурсний показник, k=0.10)
  4. Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти
    (Конкурсний показник, k=0.05)
Спеціальність
181 Харчові технології
Молодший бакалавр / ПЗСО/ ЛО 10 / Небюджетна
Освітня програма: Харчові технології
Факультет: Харчових технологій, готельно-ресторанного та туристичного бізнесу
Термін навчання: 15.09.2020 - 30.06.2022 (з 1-го курсу)
123. Вищий навчальний заклад Укоопспілки "Полтавський університет економіки і торгівлі"
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.50)
  2. Історія України*
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.40)
    Математика*
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.40)
    Біологія*
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.40)
  3. Середній бал документа про освіту
    (Конкурсний показник, k=0.10)
Спеціальність
181 Харчові технології
Молодший бакалавр / ПЗСО/ ЛО 10 / Небюджетна
Освітня програма: Харчові технології
Факультет: Харчових технологій, готельно-ресторанного та туристичного бізнесу
Термін навчання: 15.10.2020 - 30.06.2022 (з 1-го курсу)
123. Вищий навчальний заклад Укоопспілки "Полтавський університет економіки і торгівлі"
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.50)
  2. Історія України*
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.40)
    Математика*
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.40)
    Біологія*
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.40)
  3. Середній бал документа про освіту
    (Конкурсний показник, k=0.10)
* - Предмети на вибір.