ПошукЗнайдено: 6 (спеціальності за 2020 рік)
Спеціальність
Складові конкурсного бала
Спеціальність
204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Молодший бакалавр / ПЗСО/ ЛО 0 / Відкрита (пріор.)
Освітня програма: Технік-технолог з виробництва та переробки продукції тваринництва
Факультет: Маловисторопський коледж імені П.С. Рибалка Сумського національного аграрного університету
Термін навчання: 01.09.2020 - 30.06.2022 (з 1-го курсу)
882. Маловисторопський фаховий коледж імені П.С. Рибалка Сумського національного аграрного університету
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=0.50 ) (ЗНО)
  2. Математика (балmin=100, k=0.40 )* (ЗНО)
  3. Біологія (балmin=100, k=0.40 )* (ЗНО)
  4. Хімія (балmin=100, k=0.40 )* (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту ( k=0.10 ) (КП)
Спеціальність
204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Молодший бакалавр / ПЗСО/ ЛО 30 / Відкрита (пріор.)
Освітня програма: Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Факультет: Факультет технології виробництва і переробки продукціїї тваринництва, стандартизаціїї та біотехнології
Термін навчання: 01.09.2020 - 30.06.2022 (з 1-го курсу)
59. Миколаївський національний аграрний університет
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=0.65 ) (ЗНО)
  2. Математика (балmin=100, k=0.20 )* (ЗНО)
  3. Біологія (балmin=100, k=0.20 )* (ЗНО)
  4. Хімія (балmin=100, k=0.20 )* (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (балmin=100, k=0.10 ) (КП)
  6. Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти (балmin=100, k=0.05 ) (КП)
Спеціальність
204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Молодший бакалавр / ПЗСО/ ЛО 20 / Небюджетна
Освітня програма: Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Факультет: Факультет технології виробництва і переробки продукціїї тваринництва, стандартизаціїї та біотехнології
Термін навчання: 01.09.2020 - 30.06.2022 (з 1-го курсу)
59. Миколаївський національний аграрний університет
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=0.65 ) (ЗНО)
  2. Іноземна мова (балmin=100, k=0.20 )* (ЗНО)
  3. Історія України (балmin=100, k=0.20 )* (ЗНО)
  4. Географія (балmin=100, k=0.20 )* (ЗНО)
  5. Фізика (балmin=100, k=0.20 )* (ЗНО)
  6. Середній бал документа про освіту (балmin=100, k=0.10 ) (КП)
  7. Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти (балmin=100, k=0.05 ) (КП)
Спеціальність
204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Молодший бакалавр / ПЗСО/ ЛО 25 / Відкрита (пріор.)
Освітня програма: Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Факультет: Біолого-технологічний
Термін навчання: 01.09.2020 - 30.06.2022 (з 1-го курсу)
213. Державний вищий навчальний заклад "Херсонський державний аграрний університет"
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=0.40 ) (ЗНО)
  2. Математика (балmin=100, k=0.50 )* (ЗНО)
  3. Біологія (балmin=100, k=0.50 )* (ЗНО)
  4. Хімія (балmin=100, k=0.50 )* (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту ( k=0.10 ) (КП)
Спеціальність
204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Молодший бакалавр / ПЗСО/ ЛО 25 / Небюджетна
Освітня програма: Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Факультет: Біолого-технологічний
Термін навчання: 01.09.2020 - 30.06.2022 (з 1-го курсу)
213. Державний вищий навчальний заклад "Херсонський державний аграрний університет"
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=0.40 ) (ЗНО)
  2. Історія України (балmin=100, k=0.50 )* (ЗНО)
  3. Біологія (балmin=100, k=0.50 )* (ЗНО)
  4. Географія (балmin=100, k=0.50 )* (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту ( k=0.10 ) (КП)
Спеціальність
204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Молодший бакалавр / ПЗСО/ ЛО 40 / Відкрита (пріор.)
Освітня програма: Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Факультет: Коледж управління біоресурсами
Термін навчання: 01.09.2020 - 30.06.2022 (з 1-го курсу)
267. Одеський державний аграрний університет
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=0.45 , КВ2 ) (ЗНО)
  2. Математика (балmin=100, k=0.45 , КВ2 )* (ЗНО)
  3. Біологія (балmin=100, k=0.45 , КВ2 )* (ЗНО)
  4. Хімія (балmin=100, k=0.45 , КВ2 )* (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту ( k=0.10 ) (КП)
* - Предмети на вибір.