ПошукЗнайдено: 18 (спеціальності за 2020 рік)
Спеціальність
Складові конкурсного бала
Спеціальність
181 Харчові технології
Молодший бакалавр / ПЗСО/ ЛО 30 / Відкрита (пріор.)
Освітня програма: Виробництво харчової продукції
Факультет: Відділення обліку та харчової продукції
Термін навчання: 14.09.2020 - 30.06.2022 (з 1-го курсу)
667. Могилів-Подільський технолого-економічний коледж Вінницького національного аграрного університету
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=0.40 ) (ЗНО)
  2. Математика (балmin=100, k=0.50 )* (ЗНО)
  3. Біологія (балmin=100, k=0.50 )* (ЗНО)
  4. Хімія (балmin=100, k=0.50 )* (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (балmin=100, k=0.10 ) (КП)
Спеціальність
181 Харчові технології
Молодший бакалавр / ПЗСО/ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Виробництво харчової продукції
Факультет: Відділення обліку та харчової продукції
Термін навчання: 14.09.2020 - 30.06.2022 (з 1-го курсу)
667. Могилів-Подільський технолого-економічний коледж Вінницького національного аграрного університету
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=0.40 ) (ЗНО)
  2. Історія України (балmin=100, k=0.50 )* (ЗНО)
  3. Математика (балmin=100, k=0.50 )* (ЗНО)
  4. Географія (балmin=100, k=0.50 )* (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту ( k=0.10 ) (КП)
Спеціальність
181 Харчові технології
Молодший бакалавр / ПЗСО/ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Виробництво харчової продукції
Факультет: Відділення харчових технологій та ресторанного бізнесу
Термін навчання: 14.09.2020 - 30.06.2022 (з 1-го курсу)
813. Харківський торговельно-економічний коледж Київського національного торговельно-економічного університету
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=0.40 ) (ЗНО)
  2. Історія України (балmin=100, k=0.50 )* (ЗНО)
  3. Математика (балmin=100, k=0.50 )* (ЗНО)
  4. Середній бал документа про освіту (балmin=1, k=0.10 ) (КП)
Спеціальність
181 Харчові технології
Молодший бакалавр / ПЗСО/ ЛО 30 / Відкрита (пріор.)
Освітня програма: Зберігання і переробка зерна
Факультет: Технологічне відділення
Термін навчання: 14.09.2020 - 30.06.2022 (з 1-го курсу)
667. Могилів-Подільський технолого-економічний коледж Вінницького національного аграрного університету
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=0.40 ) (ЗНО)
  2. Математика (балmin=100, k=0.50 )* (ЗНО)
  3. Біологія (балmin=100, k=0.50 )* (ЗНО)
  4. Хімія (балmin=100, k=0.50 )* (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (балmin=100, k=0.10 ) (КП)
Спеціальність
181 Харчові технології
Молодший бакалавр / ПЗСО/ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Зберігання і переробка зерна
Факультет: Технологічне відділення
Термін навчання: 14.09.2020 - 30.06.2022 (з 1-го курсу)
667. Могилів-Подільський технолого-економічний коледж Вінницького національного аграрного університету
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=0.40 ) (ЗНО)
  2. Історія України (балmin=100, k=0.50 )* (ЗНО)
  3. Математика (балmin=100, k=0.50 )* (ЗНО)
  4. Географія (балmin=100, k=0.50 )* (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту ( k=0.10 ) (КП)
Спеціальність
181 Харчові технології
Молодший бакалавр / ПЗСО/ ЛО 10 / Відкрита (пріор.)
Освітня програма: Ресторанні технології
Факультет: Факультет готельно-ресторанного та туристичного бізнесу
Термін навчання: 01.09.2020 - 30.06.2022 (з 1-го курсу)
29. Харківський торговельно - економічний інститут Київського національного торговельно - економічного університету
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=0.45 ) (ЗНО)
  2. Математика (балmin=100, k=0.40 )* (ЗНО)
  3. Біологія (балmin=100, k=0.40 )* (ЗНО)
  4. Хімія (балmin=100, k=0.40 )* (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту ( k=0.10 ) (КП)
  6. Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти ( k=0.05 ) (КП)
Спеціальність
181 Харчові технології
Молодший бакалавр / ПЗСО/ ЛО 7 / Небюджетна
Освітня програма: Ресторанні технології
Факультет: Факультет готельно-ресторанного та туристичного бізнесу
Термін навчання: 10.09.2020 - 30.06.2022 (з 1-го курсу)
29. Харківський торговельно - економічний інститут Київського національного торговельно - економічного університету
Середній балЗНО на контракт у 2019 році: 153.50
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=0.45 ) (ЗНО)
  2. Історія України (балmin=100, k=0.40 )* (ЗНО)
  3. Математика (балmin=100, k=0.40 )* (ЗНО)
  4. Хімія (балmin=100, k=0.40 )* (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту ( k=0.10 ) (КП)
  6. Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти ( k=0.05 ) (КП)
Спеціальність
181 Харчові технології
Молодший бакалавр / ПЗСО/ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Ресторанні технології
Факультет: Факультет готельно-ресторанного та туристичного бізнесу
Термін навчання: 10.09.2020 - 30.06.2022 (з 1-го курсу)
29. Харківський торговельно - економічний інститут Київського національного торговельно - економічного університету
Середній балЗНО на контракт у 2019 році: 153.50
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=0.45 ) (ЗНО)
  2. Іноземна мова (балmin=100, k=0.40 )* (ЗНО)
  3. Біологія (балmin=100, k=0.40 )* (ЗНО)
  4. Географія (балmin=100, k=0.40 )* (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту ( k=0.10 ) (КП)
  6. Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти ( k=0.05 ) (КП)
Спеціальність
181 Харчові технології
Молодший бакалавр / ПЗСО/ ЛО 30 / Відкрита (пріор.)
Освітня програма: Харчові технології
Факультет: Факультет технології виробництва і переробки продукціїї тваринництва, стандартизаціїї та біотехнології
Термін навчання: 15.09.2020 - 30.06.2022 (з 1-го курсу)
59. Миколаївський національний аграрний університет
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=0.65 ) (ЗНО)
  2. Математика (балmin=100, k=0.20 , КВ2 )* (ЗНО)
  3. Біологія (балmin=100, k=0.20 )* (ЗНО)
  4. Хімія (балmin=100, k=0.20 )* (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (балmin=100, k=0.10 ) (КП)
  6. Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти (балmin=100, k=0.05 ) (КП)
Спеціальність
181 Харчові технології
Молодший бакалавр / ПЗСО/ ЛО 20 / Небюджетна
Освітня програма: Харчові технології
Факультет: Факультет технології виробництва і переробки продукціїї тваринництва, стандартизаціїї та біотехнології
Термін навчання: 15.09.2020 - 30.06.2022 (з 1-го курсу)
59. Миколаївський національний аграрний університет
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=0.65 ) (ЗНО)
  2. Іноземна мова (балmin=100, k=0.20 )* (ЗНО)
  3. Історія України (балmin=100, k=0.20 )* (ЗНО)
  4. Географія (балmin=100, k=0.20 )* (ЗНО)
  5. Фізика (балmin=100, k=0.20 )* (ЗНО)
  6. Середній бал документа про освіту (балmin=100, k=0.10 ) (КП)
  7. Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти (балmin=100, k=0.05 ) (КП)
Спеціальність
181 Харчові технології
Молодший бакалавр / ПЗСО/ ЛО 30 / Небюджетна
Освітня програма: Харчові технології
Факультет: Харчових технологій, готельно-ресторанного та туристичного бізнесу
Термін навчання: 15.09.2020 - 30.06.2022 (з 1-го курсу)
123. Вищий навчальний заклад Укоопспілки "Полтавський університет економіки і торгівлі"
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=0.50 ) (ЗНО)
  2. Історія України (балmin=100, k=0.40 )* (ЗНО)
  3. Математика (балmin=100, k=0.40 )* (ЗНО)
  4. Біологія (балmin=100, k=0.40 )* (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту ( k=0.10 ) (КП)
Спеціальність
181 Харчові технології
Молодший бакалавр / ПЗСО/ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Харчові технології
Факультет: Факультет управління, сфери обслуговування та харчових технологій
Термін навчання: 10.09.2020 - 30.06.2022 (з 1-го курсу)
129. Чернівецький торговельно - економічний інститут Київського національного торговельно - економічного університету
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=0.50 ) (ЗНО)
  2. Математика (балmin=100, k=0.40 )* (ЗНО)
  3. Біологія (балmin=100, k=0.40 )* (ЗНО)
  4. Хімія (балmin=100, k=0.40 )* (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (балmin=100, k=0.10 ) (КП)
Спеціальність
181 Харчові технології
Молодший бакалавр / ПЗСО/ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Харчові технології
Факультет: Факультет управління, сфери обслуговування та харчових технологій
Термін навчання: 10.09.2020 - 30.06.2022 (з 1-го курсу)
129. Чернівецький торговельно - економічний інститут Київського національного торговельно - економічного університету
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=0.50 ) (ЗНО)
  2. Іноземна мова (балmin=100, k=0.40 )* (ЗНО)
  3. Історія України (балmin=100, k=0.40 )* (ЗНО)
  4. Географія (балmin=100, k=0.40 )* (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (балmin=100, k=0.10 ) (КП)
Спеціальність
181 Харчові технології
Молодший бакалавр / ПЗСО/ ЛО 20 / Небюджетна
Освітня програма: Харчові технології
Факультет: Інженерно-технологічний
Термін навчання: 15.09.2020 - 30.06.2022 (з 1-го курсу)
268. Уманський національний університет садівництва
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=0.45 ) (ЗНО)
  2. Історія України (балmin=100, k=0.40 )* (ЗНО)
  3. Математика (балmin=100, k=0.40 )* (ЗНО)
  4. Біологія (балmin=100, k=0.40 )* (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (балmin=100, k=0.10 ) (КП)
  6. Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти (балmin=100, k=0.05 ) (КП)
Спеціальність
181 Харчові технології
Молодший бакалавр / ПЗСО/ ЛО 10 / Відкрита (пріор.)
Освітня програма: Харчові технології
Факультет: Інженерно-технологічний
Термін навчання: 15.09.2020 - 30.06.2022 (з 1-го курсу)
268. Уманський національний університет садівництва
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=0.45 ) (ЗНО)
  2. Математика (балmin=100, k=0.40 )* (ЗНО)
  3. Біологія (балmin=100, k=0.40 )* (ЗНО)
  4. Хімія (балmin=100, k=0.40 )* (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (балmin=100, k=0.10 ) (КП)
  6. Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти (балmin=100, k=0.05 ) (КП)
Спеціальність
181 Харчові технології
Молодший бакалавр / ПЗСО/ ЛО 20 / Відкрита (пріор.)
Освітня програма: Харчові технології
Факультет: Технологічне відділення
Термін навчання: 01.09.2020 - 01.08.2022 (з 1-го курсу)
890. Путивльський фаховий коледж Сумського національного аграрного університету
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=0.30 ) (ЗНО)
  2. Математика (балmin=100, k=0.60 )* (ЗНО)
  3. Біологія (балmin=100, k=0.60 )* (ЗНО)
  4. Хімія (балmin=100, k=0.60 )* (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (балmin=100, k=0.10 ) (КП)
Спеціальність
181 Харчові технології
Молодший бакалавр / ПЗСО/ ЛО 30 / Небюджетна
Освітня програма: Харчові технології
Факультет: Торгівлі, маркетингу та сфери обслуговування
Термін навчання: 15.09.2020 - 30.06.2022 (з 1-го курсу)
1337. Вінницький торговельно - економічний інститут Київського національного торговельно - економічного університету
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=0.45 ) (ЗНО)
  2. Історія України (балmin=100, k=0.40 )* (ЗНО)
  3. Географія (балmin=100, k=0.40 )* (ЗНО)
  4. Середній бал документа про освіту ( k=0.10 ) (КП)
  5. Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти (балmin=100, k=0.05 ) (КП)
Спеціальність
181 Харчові технології
Молодший бакалавр / ПЗСО/ ЛО 30 / Небюджетна
Освітня програма: Харчові технології
Факультет: Торгівлі, маркетингу та сфери обслуговування
Термін навчання: 15.09.2020 - 30.06.2022 (з 1-го курсу)
1337. Вінницький торговельно - економічний інститут Київського національного торговельно - економічного університету
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=0.45 ) (ЗНО)
  2. Іноземна мова (балmin=100, k=0.40 )* (ЗНО)
  3. Математика (балmin=100, k=0.40 )* (ЗНО)
  4. Середній бал документа про освіту ( k=0.10 ) (КП)
  5. Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти (балmin=100, k=0.05 ) (КП)
* - Предмети на вибір.