ПошукЗнайдено: 21 (спеціальності за 2019 рік)
Спеціальність
Складові конкурсного бала
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Молодший спеціаліст / Мол.спец./ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Готельна і ресторанна справа
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2020 (з 2-го курсу)
2744. Коледж Приватного вищого навчального закладу "Міжнародний класичний університет імені Пилипа Орлика"
Складові конкурсного бала
  1. фаховий іспит  (балmin=4, k=1.00 ) (ФВ)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Молодший спеціаліст / Мол.спец./ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Готельна і ресторанна справа
Термін навчання: 01.10.2019 - 30.06.2020 (з 2-го курсу)
2744. Коледж Приватного вищого навчального закладу "Міжнародний класичний університет імені Пилипа Орлика"
Складові конкурсного бала
  1. фаховий іспит  (балmin=4, k=1.00 ) (ФВ)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Молодший спеціаліст / Мол.спец./ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Готельна і ресторанна справа
Термін навчання: 01.11.2019 - 30.06.2020 (з 2-го курсу)
2744. Коледж Приватного вищого навчального закладу "Міжнародний класичний університет імені Пилипа Орлика"
Складові конкурсного бала
  1. фаховий іспит  (балmin=4, k=1.00 ) (ФВ)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Молодший спеціаліст / Мол.спец./ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Готельна і ресторанна справа
Термін навчання: 01.12.2019 - 30.06.2020 (з 2-го курсу)
2744. Коледж Приватного вищого навчального закладу "Міжнародний класичний університет імені Пилипа Орлика"
Складові конкурсного бала
  1. фаховий іспит  (балmin=4, k=1.00 ) (ФВ)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Молодший спеціаліст / Мол.спец./ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Готельна і ресторанна справа
Термін навчання: 30.12.2019 - 30.06.2020 (з 2-го курсу)
2744. Коледж Приватного вищого навчального закладу "Міжнародний класичний університет імені Пилипа Орлика"
Складові конкурсного бала
  1. фаховий іспит  (балmin=4, k=1.00 ) (ФВ)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Молодший спеціаліст / Мол.спец./ ЛО 1 / Небюджетна
Освітня програма: Готельне обслуговування
Факультет: ДВНЗ "Одеський коледж економіки, права та готельно-ресторанного бізнесу"
Термін навчання: 01.09.2019 - 01.02.2022 (з 2-го курсу)
696. Державний вищий навчальний заклад "Одеський коледж економіки, права та готельно-ресторанного бізнесу"
Складові конкурсного бала
  1. диктант Українська мова (балmin=4, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. Історія України (балmin=4, k=1.00 )* (Іспит ЗОПр)
  3. Математика (балmin=4, k=1.00 )* (Іспит ЗОПр)
  4. Середній бал документа про освіту (балmin=4, k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Молодший спеціаліст / Мол.спец./ ЛО 3 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Коледж економіки, права та інформаційних технологій
Термін навчання: 30.09.2019 - 28.02.2021 (з 3-го курсу)
318. Вищий навчальний заклад "Університет економіки та права "КРОК"
Складові конкурсного бала
  1. Усний іспит  (балmin=4, k=1.00 ) (ФВ)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Молодший спеціаліст / Мол.спец./ ЛО 2 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2021 (з 2-го курсу)
769. Сумський коледж економіки і торгівлі
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова (балmin=4, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. Середній бал документа про освіту (балmin=3, k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Молодший спеціаліст / Мол.спец./ ЛО 2 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Термін навчання: 01.09.2019 - 28.06.2020 (з 3-го курсу)
Скорочений курс
908. Коледж економіки та бізнесу Дніпровського національного університету імені Олеся Гончара
Складові конкурсного бала
  1. зі спеціальності  (балmin=4, k=1.00 ) (ФВ)
  2. Українська мова (балmin=4, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
Детальніше
заяв: 1
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Молодший спеціаліст / Мол.спец./ ЛО 17 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2020 (з 3-го курсу)
1044. Луцький коледж рекреаційних технологій і права
Складові конкурсного бала
  1. Фахове вступне випробування  (балmin=4, k=1.00 ) (ФВ)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Молодший спеціаліст / Мол.спец./ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Термін навчання: 01.09.2019 - 31.01.2021 (з 2-го курсу)
1222. Коледж економіки і технологій Чернігівського національного технологічного університету
Складові конкурсного бала
  1. Вступне випробування Українська мова (балmin=4, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. Вступне випробування з фахових дисциплін  (балmin=125, k=1.00 ) (ФВ)
Детальніше
заяв: 2
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Молодший спеціаліст / Мол.спец./ ЛО 3 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2021 (з 2-го курсу)
1471. Хмельницький кооперативний коледж Хмельницького кооперативного торговельно-економічного інституту
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова (балmin=4, k=1.00 )* (Іспит ЗОПр)
  2. Українська мова та література (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  3. Фаховий іспит  (балmin=4, k=1.00 ) (ФВ)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Молодший спеціаліст / Мол.спец./ ЛО 3 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Термін навчання: 10.09.2019 - 30.06.2021 (з 2-го курсу)
1471. Хмельницький кооперативний коледж Хмельницького кооперативного торговельно-економічного інституту
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова (балmin=4, k=1.00 )* (Іспит ЗОПр)
  2. Українська мова та література (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  3. Фаховий іспит  (балmin=4, k=1.00 ) (ФВ)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Молодший спеціаліст / Мол.спец./ ЛО 1 / Небюджетна
Освітня програма: готельно-ресторанна справа
Факультет: Туризму і готельного господарства в смт. Верховина
Термін навчання: 01.09.2019 - 31.01.2021 (з 3-го курсу)
2712. Івано-Франківський коледж Державного вищого навчального закладу "Прикарпатський національний університет імені Василя Стефаника"
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова (балmin=4, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. Географія  (балmin=4, k=1.00 ) (ФВ)
Детальніше
заяв: 1
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Молодший спеціаліст / Мол.спец./ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Ресторанне обслуговування
Факультет: Краматорський коледж Донецького національного університету економіки і торгівлі імені Михайла Туган-Барановського
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2021 (з 1-го курсу)
Скорочений курс
589. Краматорський коледж Донецького національного університету економіки і торгівлі імені Михайла Туган-Барановського
Складові конкурсного бала
  1. Українська література (балmin=4, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Молодший спеціаліст / Мол.спец./ ЛО 1 / Небюджетна
Освітня програма: Ресторанне обслуговування
Факультет: ДВНЗ "Одеський коледж економіки, права та готельно-ресторанного бізнесу"
Термін навчання: 01.09.2019 - 01.07.2021 (з 2-го курсу)
696. Державний вищий навчальний заклад "Одеський коледж економіки, права та готельно-ресторанного бізнесу"
Складові конкурсного бала
  1. диктант Українська мова (балmin=4, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. Історія України (балmin=4, k=1.00 )* (Іспит ЗОПр)
  3. Математика (балmin=4, k=1.00 )* (Іспит ЗОПр)
  4. Середній бал документа про освіту (балmin=4, k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Молодший спеціаліст / Мол.спец./ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Ресторанне обслуговування
Факультет: Комерційно-технологічне відділення
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2020 (з 3-го курсу)
1296. Коледж економіки і права Вінницького кооперативного інституту
Складові конкурсного бала
  1. Фахове випробування  (балmin=4, k=1.00 ) (ФВ)
  2. Українська мова Українська мова (балmin=4, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Молодший спеціаліст / Мол.спец./ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Ресторанне обслуговування
Факультет: Комерційно-технологічне відділення
Термін навчання: 16.09.2019 - 30.06.2020 (з 3-го курсу)
1296. Коледж економіки і права Вінницького кооперативного інституту
Складові конкурсного бала
  1. Фахове випробування  (балmin=4, k=1.00 ) (ФВ)
  2. Українська мова Українська мова (балmin=4, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Молодший спеціаліст / Мол.спец./ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Ресторанне обслуговування
Факультет: Комерційно-технологічне відділення
Термін навчання: 30.09.2019 - 30.06.2020 (з 3-го курсу)
1296. Коледж економіки і права Вінницького кооперативного інституту
Складові конкурсного бала
  1. Фахове випробування  (балmin=4, k=1.00 ) (ФВ)
  2. Українська мова Українська мова (балmin=4, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Молодший спеціаліст / Мол.спец./ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Ресторанне обслуговування
Факультет: Комерційно-технологічне відділення
Термін навчання: 30.11.2019 - 30.09.2020 (з 3-го курсу)
1296. Коледж економіки і права Вінницького кооперативного інституту
Складові конкурсного бала
  1. Фахове випробування  (балmin=4, k=1.00 ) (ФВ)
  2. Українська мова Українська мова (балmin=4, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Молодший спеціаліст / Мол.спец./ ЛО 1 / Небюджетна
Освітня програма: Сімейний бізнес у готельній справі
Факультет: Коледж економіки, права та інформаційних технологій
Термін навчання: 30.09.2019 - 28.02.2022 (з 2-го курсу)
318. Вищий навчальний заклад "Університет економіки та права "КРОК"
Складові конкурсного бала
  1. Усний іспит  (балmin=4, k=1.00 ) (ФВ)
* - Предмети на вибір.