ПошукЗнайдено: 22 (спеціальності за 2019 рік)
Спеціальність
Складові конкурсного бала
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Молодший спеціаліст / Квал.роб./ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Готельна і ресторанна справа
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2021 (з 1-го курсу)
2744. Коледж Приватного вищого навчального закладу "Міжнародний класичний університет імені Пилипа Орлика"
Складові конкурсного бала
  1. фаховий іспит  (балmin=4, k=1.00 ) (ФВ)
  2. Українська мова (балmin=4, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Молодший спеціаліст / Квал.роб./ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Готельна і ресторанна справа
Термін навчання: 01.10.2019 - 30.06.2021 (з 1-го курсу)
2744. Коледж Приватного вищого навчального закладу "Міжнародний класичний університет імені Пилипа Орлика"
Складові конкурсного бала
  1. фаховий іспит  (балmin=4, k=1.00 ) (ФВ)
  2. Українська мова (балmin=4, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Молодший спеціаліст / Квал.роб./ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Готельна і ресторанна справа
Термін навчання: 01.11.2019 - 30.06.2021 (з 1-го курсу)
2744. Коледж Приватного вищого навчального закладу "Міжнародний класичний університет імені Пилипа Орлика"
Складові конкурсного бала
  1. фаховий іспит  (балmin=4, k=1.00 ) (ФВ)
  2. Українська мова (балmin=4, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Молодший спеціаліст / Квал.роб./ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Готельна і ресторанна справа
Термін навчання: 01.12.2019 - 30.06.2021 (з 1-го курсу)
2744. Коледж Приватного вищого навчального закладу "Міжнародний класичний університет імені Пилипа Орлика"
Складові конкурсного бала
  1. фаховий іспит  (балmin=4, k=1.00 ) (ФВ)
  2. Українська мова (балmin=4, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Молодший спеціаліст / Квал.роб./ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Готельна і ресторанна справа
Термін навчання: 30.12.2019 - 30.06.2021 (з 1-го курсу)
2744. Коледж Приватного вищого навчального закладу "Міжнародний класичний університет імені Пилипа Орлика"
Складові конкурсного бала
  1. фаховий іспит  (балmin=4, k=1.00 ) (ФВ)
  2. Українська мова (балmin=4, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Молодший спеціаліст / Квал.роб./ ЛО 18 / Основна
Освітня програма: Готельне обслуговування
Термін навчання: 01.09.2019 - 29.03.2021 (з 1-го курсу)
Скорочений курс
506. Житлово-комунальний коледж Харківського національного університету міського господарства імені О.М. Бекетова
Складові конкурсного бала
  1. Фахове вступне випробування  (балmin=4, k=1.00 ) (ФВ)
  2. Українська мова (балmin=4, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Молодший спеціаліст / Квал.роб./ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Готельне обслуговування
Факультет: Туристичне та готельне обслуговування
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2021 (з 2-го курсу)
551. Київський державний коледж туризму та готельного господарства
Складові конкурсного бала
  1. Іспит з фахових дисциплін  (балmin=100, k=1.00 ) (ФВ)
  2. Українська мова (балmin=100, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності (балmin=100, k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Молодший спеціаліст / Квал.роб./ ЛО 40 / Основна
Освітня програма: Готельне обслуговування
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2021 (з 1-го курсу)
Скорочений курс
631. Львівський державний коледж харчової і переробної промисловості Національного університету харчових технологій
Складові конкурсного бала
  1. Вступне фахове випробування  (балmin=4, k=1.00 ) (ФВ)
  2. Українська мова Українська мова (балmin=4, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Молодший спеціаліст / Квал.роб./ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Сфери обслуговування
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2021 (з 3-го курсу)
Скорочений курс
460. Державний навчальний заклад "Дніпровський транспортно-економічний коледж"
Складові конкурсного бала
  1. Випробування за фахом  (балmin=4, k=1.00 ) (ФВ)
  2. Українська мова (балmin=4, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Молодший спеціаліст / Квал.роб./ ЛО 5 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Економіки та підприємництва, сфери обслуговування
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2021 (з 2-го курсу)
529. Івано-Франківський фінансово-комерційний кооперативний коледж імені С. Граната
Складові конкурсного бала
  1. фаховий іспит  (балmin=100, k=1.00 ) (ФВ)
  2. Українська мова (балmin=100, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Молодший спеціаліст / Квал.роб./ ЛО 5 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2021 (з 1-го курсу)
685. Новомосковський кооперативний коледж економіки та права ім. С.В. Литвиненка Дніпропетровської облспоживспілки
Складові конкурсного бала
  1. Організація обслуговування  (балmin=4, k=1.00 ) (ФВ)
  2. Українська мова (балmin=4, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Молодший спеціаліст / Квал.роб./ ЛО 10 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Заочне відділення
Термін навчання: 01.10.2019 - 28.02.2021 (з 1-го курсу)
Скорочений курс
821. Херсонський кооперативний економіко-правовий коледж
Складові конкурсного бала
  1. Організація обслуговування  (балmin=4, k=1.00 ) (ФВ)
  2. Українська мова (балmin=4, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Молодший спеціаліст / Квал.роб./ ЛО 25 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2020 (з 2-го курсу)
2355. Миколаївський коледж Вищого навчального закладу "Відкритий міжнародний університет розвитку людини "Україна"
Складові конкурсного бала
  1. Фаховий іспит  (балmin=100, k=1.00 ) (ФВ)
  2. Українська мова (балmin=100, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Молодший спеціаліст / Квал.роб./ ЛО 25 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2020 (з 2-го курсу)
2355. Миколаївський коледж Вищого навчального закладу "Відкритий міжнародний університет розвитку людини "Україна"
Складові конкурсного бала
  1. Фаховий іспит  (балmin=100, k=1.00 ) (ФВ)
  2. Українська мова (балmin=100, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Молодший спеціаліст / Квал.роб./ ЛО 17 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа; Ресторанне обслуговування
Факультет: Заочне відділення
Термін навчання: 01.09.2019 - 31.01.2021 (з 1-го курсу)
Скорочений курс
1296. Коледж економіки і права Вінницького кооперативного інституту
Складові конкурсного бала
  1. Фахове випробування  (балmin=4, k=1.00 ) (ФВ)
  2. Вступний іспит Українська мова (балmin=4, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Молодший спеціаліст / Квал.роб./ ЛО 2 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа; Ресторанне обслуговування
Факультет: Заочне відділення
Термін навчання: 16.09.2019 - 28.02.2021 (з 1-го курсу)
Скорочений курс
1296. Коледж економіки і права Вінницького кооперативного інституту
Складові конкурсного бала
  1. Фахове випробування  (балmin=4, k=1.00 ) (ФВ)
  2. Українська мова Українська мова (балmin=4, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Молодший спеціаліст / Квал.роб./ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа; Ресторанне обслуговування
Факультет: Заочне відділення
Термін навчання: 30.09.2019 - 28.02.2021 (з 1-го курсу)
Скорочений курс
1296. Коледж економіки і права Вінницького кооперативного інституту
Складові конкурсного бала
  1. Фахове випробування  (балmin=4, k=1.00 ) (ФВ)
  2. Українська мова Українська мова (балmin=4, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Молодший спеціаліст / Квал.роб./ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа; Ресторанне обслуговування
Факультет: Заочне відділення
Термін навчання: 30.11.2019 - 30.03.2021 (з 1-го курсу)
Скорочений курс
1296. Коледж економіки і права Вінницького кооперативного інституту
Складові конкурсного бала
  1. Фахове випробування  (балmin=4, k=1.00 ) (ФВ)
  2. Українська мова Українська мова (балmin=4, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Молодший спеціаліст / Квал.роб./ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Ресторанне обслуговування
Факультет: Ресторанне господарство
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2020 (з 2-го курсу)
551. Київський державний коледж туризму та готельного господарства
Складові конкурсного бала
  1. іспит з фахових дисциплін  (балmin=100, k=1.00 ) (ФВ)
  2. Українська мова (балmin=100, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Молодший спеціаліст / Квал.роб./ ЛО 5 / Небюджетна
Освітня програма: Ресторанне обслуговування
Факультет: ліквідовано
Термін навчання: 13.03.2019 - 13.09.2020 (з 1-го курсу)
Скорочений курс
712. Полтавський кооперативний коледж Полтавської облспоживспілки
Складові конкурсного бала
  1. Фахове вступне випробування  (балmin=4, k=1.00 ) (ФВ)
  2. Українська мова (балmin=4, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності (балmin=10, k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Молодший спеціаліст / Квал.роб./ ЛО 30 / Небюджетна
Освітня програма: Ресторанне обслуговування
Факультет: Відділення сфери обслуговування
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2021 (з 1-го курсу)
Скорочений курс
813. Харківський торговельно-економічний коледж Київського національного торговельно-економічного університету
Складові конкурсного бала
  1. тестування  (балmin=100, k=1.00 ) (ФВ)
  2. Українська мова (балmin=100, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності (балmin=100, k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Молодший спеціаліст / Квал.роб./ ЛО 20 / Небюджетна
Освітня програма: Ресторанне обслуговування
Факультет: Відділення підприємництва та торгівлі
Термін навчання: 01.09.2019 - 31.01.2021 (з 1-го курсу)
Скорочений курс
1073. Торговельно-економічний коледж Київського національного торговельно-економічного університету
Складові конкурсного бала
  1. Фахове випробування  (балmin=4, k=1.00 ) (ФВ)
  2. Українська мова (балmin=4, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності ( k=1.00 ) (КП)
* - Предмети на вибір.