ПошукЗнайдено: 54 (спеціальності за 2019 рік)
Спеціальність
Складові конкурсного бала
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Молодший спеціаліст / Квал.роб./ ЛО 16 / Основна
Освітня програма: 241 Готельно-ресторанна справа
Факультет: Відділення економіки та туризму
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2021 (з 2-го курсу)
404. Галицький коледж імені В'ячеслава Чорновола
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова (балmin=4, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. фаховий іспит  (балmin=4, k=1.00 ) (ФВ)
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності ( k=1.00 ) (КП)
Детальніше
заяв: 5
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Молодший спеціаліст / Квал.роб./ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: 241 Готельно-ресторанна справа
Факультет: Відділення економіки та туризму
Термін навчання: 01.09.2019 - 01.07.2021 (з 2-го курсу)
404. Галицький коледж імені В'ячеслава Чорновола
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова (балmin=4, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. Фахове випробування  (балmin=4, k=1.00 ) (ФВ)
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Молодший спеціаліст / Квал.роб./ ЛО 5 / Небюджетна
Освітня програма: 241 Готельно-ресторанна справа
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2020 (з 1-го курсу)
Скорочений курс
2965. Філія "Черкаський кооперативний економіко-правовий коледж" Вищого навчального закладу Укоопспілки "Полтавський університет економіки і торгівлі"
Складові конкурсного бала
  1. Тестування Українська мова (балmin=4, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. Організація обслуговування (Тестування)  (балmin=4, k=1.00 ) (ФВ)
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності (балmin=10, k=1.00 ) (КП)
Детальніше
заяв: 1
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Молодший спеціаліст / Квал.роб./ ЛО 5 / Небюджетна
Освітня програма: Адміністратор (господар) залу
Факультет: Відділення готельно-ресторанного бізнесу ДВНЗ "Тернопільський коледж харчових технологій і торгівлі"
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2021 (з 2-го курсу)
899. Державний вищий навчальний заклад "Тернопільський коледж харчових технологій і торгівлі"
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова (балmin=4, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. Фахове випробування  (балmin=4, k=1.00 ) (ФВ)
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності ( k=1.00 ) (КП)
Детальніше
заяв: 1
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Молодший спеціаліст / Квал.роб./ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Готельна і ресторанна справа
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2021 (з 1-го курсу)
2744. Коледж Приватного вищого навчального закладу "Міжнародний класичний університет імені Пилипа Орлика"
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова (балmin=4, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. фаховий іспит  (балmin=4, k=1.00 ) (ФВ)
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності ( k=1.00 ) (КП)
Детальніше
заяв: 4
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Молодший спеціаліст / Квал.роб./ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Готельна і ресторанна справа
Термін навчання: 01.10.2019 - 30.06.2021 (з 1-го курсу)
2744. Коледж Приватного вищого навчального закладу "Міжнародний класичний університет імені Пилипа Орлика"
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова (балmin=4, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. фаховий іспит  (балmin=4, k=1.00 ) (ФВ)
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Молодший спеціаліст / Квал.роб./ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Готельна і ресторанна справа
Термін навчання: 01.11.2019 - 30.06.2021 (з 1-го курсу)
2744. Коледж Приватного вищого навчального закладу "Міжнародний класичний університет імені Пилипа Орлика"
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова (балmin=4, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. фаховий іспит  (балmin=4, k=1.00 ) (ФВ)
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Молодший спеціаліст / Квал.роб./ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Готельна і ресторанна справа
Термін навчання: 01.12.2019 - 30.06.2021 (з 1-го курсу)
2744. Коледж Приватного вищого навчального закладу "Міжнародний класичний університет імені Пилипа Орлика"
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова (балmin=4, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. фаховий іспит  (балmin=4, k=1.00 ) (ФВ)
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Молодший спеціаліст / Квал.роб./ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Готельна і ресторанна справа
Термін навчання: 30.12.2019 - 30.06.2021 (з 1-го курсу)
2744. Коледж Приватного вищого навчального закладу "Міжнародний класичний університет імені Пилипа Орлика"
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова (балmin=4, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. фаховий іспит  (балmin=4, k=1.00 ) (ФВ)
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Молодший спеціаліст / Квал.роб./ ЛО 3 / Небюджетна
Освітня програма: Готельна справа. Ресторанна справа. Міжнародний сервіс
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2021 (з 2-го курсу)
842. Чернівецький кооперативний економіко-правовий коледж Чернівецької обласної спілки споживчих товариств яка є членом Центральної спілки споживчих товариств України
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова (балmin=5, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. Фахове випробування з готельно-ресторанних дисциплін  (балmin=5, k=1.00 ) (ФВ)
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності (балmin=10, k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Молодший спеціаліст / Квал.роб./ ЛО 10 / Основна
Освітня програма: Готельне обслуговування
Термін навчання: 01.09.2019 - 31.01.2022 (з 1-го курсу)
Скорочений курс
506. Житлово-комунальний коледж Харківського національного університету міського господарства імені О.М. Бекетова
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова (балmin=4, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. Фахове вступне випробування  (балmin=4, k=1.00 ) (ФВ)
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Молодший спеціаліст / Квал.роб./ ЛО 15 / Небюджетна
Освітня програма: готельне обслуговування
Факультет: Обліку, фінансів та сфери обслуговування
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.01.2022 (з 2-го курсу)
Скорочений курс
568. Коломийський економіко - правовий коледж Київського національного торговельно - економічного університету
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова Українська мова (балmin=5, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. Фахове випробування  (балmin=5, k=1.00 ) (ФВ)
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Молодший спеціаліст / Квал.роб./ ЛО 5 / Небюджетна
Освітня програма: Готельне обслуговування
Термін навчання: 01.09.2019 - 28.02.2022 (з 2-го курсу)
631. Львівський державний коледж харчової і переробної промисловості Національного університету харчових технологій
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова Українська мова (балmin=4, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. Вступне фахове випробування  (балmin=4, k=1.00 ) (ФВ)
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Молодший спеціаліст / Квал.роб./ ЛО 15 / Основна
Освітня програма: Готельне обслуговування
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2021 (з 1-го курсу)
Скорочений курс
631. Львівський державний коледж харчової і переробної промисловості Національного університету харчових технологій
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова Українська мова (балmin=4, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. Вступне фахове випробування  (балmin=4, k=1.00 ) (ФВ)
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності (балmin=1, k=1.00 ) (КП)
Детальніше
заяв: 17
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Молодший спеціаліст / Квал.роб./ ЛО 5 / Небюджетна
Освітня програма: Готельне обслуговування
Термін навчання: 01.09.2019 - 31.01.2022 (з 1-го курсу)
Скорочений курс
664. Миргородський художньо-промисловий коледж імені М.В. Гоголя Полтавського національного технічного університету імені Юрія Кондратюка
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова (балmin=4, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. Фахове випробування  (балmin=4, k=1.00 ) (ФВ)
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності (балmin=1, k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Молодший спеціаліст / Квал.роб./ ЛО 85 / Основна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Туризму та готельно-ресторанної справи
Термін навчання: 01.09.2019 - 31.01.2022 (з 2-го курсу)
421. Волинський коледж Національного університету харчових технологій
Складові конкурсного бала
  1. диктант Українська мова (балmin=4, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. Фаховий іспит (Готельна та ресторанна справа)  (балmin=4, k=1.00 ) (ФВ)
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності ( k=1.00 ) (КП)
Детальніше
заяв: 18
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Молодший спеціаліст / Квал.роб./ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Сфери обслуговування
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.01.2022 (з 2-го курсу)
460. Державний навчальний заклад "Дніпровський транспортно-економічний коледж"
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова (балmin=4, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. Випробування за фахом  (балmin=4, k=1.00 ) (ФВ)
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Молодший спеціаліст / Квал.роб./ ЛО 5 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Термін навчання: 01.09.2019 - 31.01.2021 (з 1-го курсу)
Скорочений курс
623. Луцький кооперативний коледж Львівського торговельно-економічного університету
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова ( k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. фаховий іспит з дисципліни  ( k=1.00 ) (ФВ)
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності ( k=1.00 ) (КП)
Детальніше
заяв: 2
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Молодший спеціаліст / Квал.роб./ ЛО 20 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Термін навчання: 01.09.2019 - 31.01.2022 (з 2-го курсу)
661. Миколаївський державний коледж економіки та харчових технологій
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова (балmin=4, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. Тестування  ( k=1.00 ) (ФВ)
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності ( k=1.00 ) (КП)
Детальніше
заяв: 2
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Молодший спеціаліст / Квал.роб./ ЛО 5 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2021 (з 1-го курсу)
685. Новомосковський кооперативний коледж економіки та права ім. С.В. Литвиненка Дніпропетровської облспоживспілки
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова (балmin=4, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. Організація обслуговування  (балmin=4, k=1.00 ) (ФВ)
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Молодший спеціаліст / Квал.роб./ ЛО 2 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2021 (з 2-го курсу)
769. Сумський коледж економіки і торгівлі
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова (балmin=100, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. Комплексний іспит  (балmin=4, k=1.00 ) (ФВ)
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності ( k=1.00 ) (КП)
Детальніше
заяв: 1
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Молодший спеціаліст / Квал.роб./ ЛО 3 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2020 (з 3-го курсу)
774. Тернопільський кооперативний торговельно-економічний коледж
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова (балmin=100, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. Організація виробництва та обслуговування  (балmin=100, k=1.00 ) (ФВ)
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Молодший спеціаліст / Квал.роб./ ЛО 104 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Термін навчання: 01.09.2019 - 28.02.2021 (з 3-го курсу)
775. Коледж нафтогазових технологій, інженерії та інфраструктури сервісу Одеської національної академії харчових технологій
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова (балmin=4, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. Фаховий іспит  (балmin=4, k=1.00 ) (ФВ)
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності ( k=1.00 ) (КП)
Детальніше
заяв: 3
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Молодший спеціаліст / Квал.роб./ ЛО 15 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Термін навчання: 01.09.2019 - 28.02.2022 (з 2-го курсу)
775. Коледж нафтогазових технологій, інженерії та інфраструктури сервісу Одеської національної академії харчових технологій
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова (балmin=100, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. Фаховий іспит  (балmin=100, k=1.00 ) (ФВ)
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Молодший спеціаліст / Квал.роб./ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Денне відділення
Термін навчання: 01.10.2019 - 28.02.2021 (з 1-го курсу)
Скорочений курс
821. Херсонський кооперативний економіко-правовий коледж
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова (балmin=4, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. Організація обслуговування  (балmin=4, k=1.00 ) (ФВ)
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Молодший спеціаліст / Квал.роб./ ЛО 33 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Термін навчання: 01.09.2019 - 28.06.2020 (з 3-го курсу)
Скорочений курс
908. Коледж економіки та бізнесу Дніпровського національного університету імені Олеся Гончара
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова (балmin=4, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. зі спеціальності  (балmin=4, k=1.00 ) (ФВ)
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності ( k=1.00 ) (КП)
Детальніше
заяв: 13
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Молодший спеціаліст / Квал.роб./ ЛО 2 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2021 (з 2-го курсу)
1014. Коледж ресторанного господарства Національного університету харчових технологій
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова (балmin=4, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. Фахове випробування  (балmin=4, k=1.00 ) (ФВ)
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності ( k=1.00 ) (КП)
Детальніше
заяв: 1
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Молодший спеціаліст / Квал.роб./ ЛО 17 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2020 (з 3-го курсу)
1044. Луцький коледж рекреаційних технологій і права
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова (балmin=4, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. Фахове вступне випробування  (балmin=4, k=1.00 ) (ФВ)
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності ( k=1.00 ) (КП)
Детальніше
заяв: 5
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Молодший спеціаліст / Квал.роб./ ЛО 19 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Термін навчання: 01.09.2019 - 01.10.2020 (з 3-го курсу)
1180. Економіко-правовий коледж Київського кооперативного інституту бізнесу і права
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова (балmin=4, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. Фахове вступне випробування  (балmin=4, k=1.00 ) (ФВ)
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності (балmin=1, k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Молодший спеціаліст / Квал.роб./ ЛО 4 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Термін навчання: 01.09.2019 - 01.08.2021 (з 2-го курсу)
1180. Економіко-правовий коледж Київського кооперативного інституту бізнесу і права
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова (балmin=4, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. Фахове вступне випробування  (балmin=4, k=1.00 ) (ФВ)
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності (балmin=1, k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Молодший спеціаліст / Квал.роб./ ЛО 17 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2021 (з 2-го курсу)
1471. Хмельницький кооперативний коледж Хмельницького кооперативного торговельно-економічного інституту
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова (балmin=4, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. Фаховий іспит  (балmin=4, k=1.00 ) (ФВ)
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності ( k=1.00 ) (КП)
Детальніше
заяв: 2
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Молодший спеціаліст / Квал.роб./ ЛО 18 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Термін навчання: 10.09.2019 - 30.06.2021 (з 2-го курсу)
1471. Хмельницький кооперативний коледж Хмельницького кооперативного торговельно-економічного інституту
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова (балmin=4, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. Фаховий іспит  (балmin=4, k=1.00 ) (ФВ)
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності ( k=1.00 ) (КП)
Детальніше
заяв: 2
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Молодший спеціаліст / Квал.роб./ ЛО 30 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2020 (з 2-го курсу)
2355. Миколаївський коледж Вищого навчального закладу "Відкритий міжнародний університет розвитку людини "Україна"
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова (балmin=5, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. Фаховий іспит  (балmin=5, k=1.00 ) (ФВ)
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності ( k=1.00 ) (КП)
Детальніше
заяв: 7
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Молодший спеціаліст / Квал.роб./ ЛО 9 / Небюджетна
Освітня програма: готельно-ресторанна справа
Факультет: Туризму і готельного господарства в смт. Верховина
Термін навчання: 01.09.2019 - 31.01.2021 (з 3-го курсу)
2712. Івано-Франківський коледж Державного вищого навчального закладу "Прикарпатський національний університет імені Василя Стефаника"
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова (балmin=4, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. Географія  (балmin=4, k=1.00 ) (ФВ)
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності ( k=1.00 ) (КП)
Детальніше
заяв: 2
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Молодший спеціаліст / Квал.роб./ ЛО 12 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Коледж Класичного приватного університету
Термін навчання: 01.09.2019 - 01.03.2022 (з 2-го курсу)
3074. Коледж Класичного приватного університету
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова (балmin=4, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. Фаховий іспит  (балmin=4, k=1.00 ) (ФВ)
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності ( k=1.00 ) (КП)
Детальніше
заяв: 3
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Молодший спеціаліст / Квал.роб./ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Денне відділення Коледжу
Термін навчання: 01.09.2019 - 15.02.2021 (з 3-го курсу)
3218. Коледж Мелітопольського інституту державного та муніципального управління "Класичного приватного університету"
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова (балmin=4, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. Фахове вступне випробування  (балmin=4, k=1.00 ) (ФВ)
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Молодший спеціаліст / Квал.роб./ ЛО 19 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Денне відділення Коледжу
Термін навчання: 01.09.2019 - 15.02.2022 (з 2-го курсу)
3218. Коледж Мелітопольського інституту державного та муніципального управління "Класичного приватного університету"
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова (балmin=4, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. Фахове вступне випробування  (балmin=4, k=1.00 ) (ФВ)
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Молодший спеціаліст / Квал.роб./ ЛО 30 / Основна
Освітня програма: Організація обслуговування в закладах ресторанного господарства і торгівлі
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2021 (з 1-го курсу)
2561. Державний професійно-технічний навчальний заклад "Тернопільське вище професійне училище ресторанного сервісу і торгівлі"
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова ( k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. Комплексний іспит за фахом підготовки  ( k=1.00 ) (ФВ)
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності ( k=1.00 ) (КП)
Детальніше
заяв: 15
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Молодший спеціаліст / Квал.роб./ ЛО 0 / Основна
Освітня програма: Ресторанне обслуговування
Факультет: Денне відділення
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2021 (з 1-го курсу)
Скорочений курс
450. Державний навчальний заклад "Дніпровський технолого-економічний коледж"
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова (балmin=5, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. Фахове випробування зі спеціальності  (балmin=5, k=1.00 ) (ФВ)
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Молодший спеціаліст / Квал.роб./ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Ресторанне обслуговування
Факультет: Ресторанне господарство
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2020 (з 3-го курсу)
Скорочений курс
551. Київський державний коледж туризму та готельного господарства
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова (балmin=4, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. Іспит з фахових дисциплін  (балmin=4, k=1.00 ) (ФВ)
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності ( k=1.00 ) (КП)
Детальніше
заяв: 2
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Молодший спеціаліст / Квал.роб./ ЛО 14 / Небюджетна
Освітня програма: Ресторанне обслуговування
Факультет: Обліку, фінансів та сфери обслуговування
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2021 (з 2-го курсу)
Скорочений курс
568. Коломийський економіко - правовий коледж Київського національного торговельно - економічного університету
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова Українська мова (балmin=5, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. Фахове випробування  (балmin=5, k=1.00 ) (ФВ)
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Молодший спеціаліст / Квал.роб./ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Ресторанне обслуговування
Факультет: Краматорський коледж Донецького національного університету економіки і торгівлі імені Михайла Туган-Барановського
Термін навчання: 01.09.2019 - 28.06.2020 (з 1-го курсу)
Скорочений курс
589. Краматорський коледж Донецького національного університету економіки і торгівлі імені Михайла Туган-Барановського
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова (балmin=100, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. Організація обслуговування в закладах ресторанного господарства  (балmin=100, k=1.00 ) (ФВ)
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Молодший спеціаліст / Квал.роб./ ЛО 16 / Небюджетна
Освітня програма: Ресторанне обслуговування
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2021 (з 2-го курсу)
661. Миколаївський державний коледж економіки та харчових технологій
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова (балmin=4, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. Тестування  ( k=1.00 ) (ФВ)
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності ( k=1.00 ) (КП)
Детальніше
заяв: 7
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Молодший спеціаліст / Квал.роб./ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Ресторанне обслуговування
Факультет: Технологічне та заочне
Термін навчання: 01.09.2019 - 28.02.2021 (з 1-го курсу)
Скорочений курс
712. Полтавський кооперативний коледж Полтавської облспоживспілки
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова (балmin=4, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. Фахове вступне випробування  (балmin=4, k=1.00 ) (ФВ)
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності (балmin=10, k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Молодший спеціаліст / Квал.роб./ ЛО 8 / Небюджетна
Освітня програма: Ресторанне обслуговування
Факультет: Відділення сфери обслуговування
Термін навчання: 01.09.2019 - 31.01.2021 (з 1-го курсу)
Скорочений курс
813. Харківський торговельно-економічний коледж Київського національного торговельно-економічного університету
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова (балmin=3, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. тестування  (балmin=3, k=1.00 ) (ФВ)
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності (балmin=1, k=1.00 ) (КП)
Детальніше
заяв: 12
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Молодший спеціаліст / Квал.роб./ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Ресторанне обслуговування
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2021 (з 2-го курсу)
872. Виноградівський державний коледж Мукачівського державного університету
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова (балmin=100, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. Фахове випробування  (балmin=100, k=1.00 ) (ФВ)
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Молодший спеціаліст / Квал.роб./ ЛО 3 / Небюджетна
Освітня програма: Ресторанне обслуговування
Факультет: Комерційно-технологічне відділення
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2020 (з 3-го курсу)
1296. Коледж економіки і права Вінницького кооперативного інституту
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова Українська мова (балmin=4, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. Фахове випробування  (балmin=4, k=1.00 ) (ФВ)
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності ( k=1.00 ) (КП)
Детальніше
заяв: 5
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Молодший спеціаліст / Квал.роб./ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Ресторанне обслуговування
Факультет: Комерційно-технологічне відділення
Термін навчання: 30.09.2019 - 30.06.2020 (з 3-го курсу)
1296. Коледж економіки і права Вінницького кооперативного інституту
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова Українська мова (балmin=4, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. Фахове випробування  (балmin=4, k=1.00 ) (ФВ)
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Молодший спеціаліст / Квал.роб./ ЛО 1 / Небюджетна
Освітня програма: Ресторанне обслуговування
Факультет: Комерційно-технологічне відділення
Термін навчання: 16.09.2019 - 30.06.2020 (з 3-го курсу)
1296. Коледж економіки і права Вінницького кооперативного інституту
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова Українська мова (балmin=4, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. Фахове випробування  (балmin=4, k=1.00 ) (ФВ)
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності ( k=1.00 ) (КП)
Детальніше
заяв: 1
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Молодший спеціаліст / Квал.роб./ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Ресторанне обслуговування
Факультет: Комерційно-технологічне відділення
Термін навчання: 30.11.2019 - 30.09.2020 (з 3-го курсу)
1296. Коледж економіки і права Вінницького кооперативного інституту
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова Українська мова (балmin=4, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. Фахове випробування  (балmin=4, k=1.00 ) (ФВ)
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності ( k=1.00 ) (КП)
* - Предмети на вибір.