ПошукЗнайдено: 94 (спеціальності за 2019 рік)
Спеціальність
Складові конкурсного бала
Спеціальність
181 Харчові технології
Молодший спеціаліст / Квал.роб./ ЛО 30 / Основна
Освітня програма: 181 Харчові технології
Термін навчання: 01.09.2019 - 28.02.2021 (з 1-го курсу)
Скорочений курс
441. Гусятинський коледж Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя
Складові конкурсного бала
  1. Фахове випробування  (балmin=4, k=1.00 ) (ФВ)
  2. Українська мова (балmin=4, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
181 Харчові технології
Молодший спеціаліст / Квал.роб./ ЛО 13 / Основна
Освітня програма: 181 Харчові технології
Факультет: Технологічне відділення
Термін навчання: 01.09.2019 - 28.02.2022 (з 1-го курсу)
Скорочений курс
890. Путивльський коледж Сумського національного аграрного університету
Складові конкурсного бала
  1. Технологія переробки плодів і овочів  (балmin=100, k=1.00 ) (ФВ)
  2. Українська мова (балmin=100, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності (балmin=4, k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
181 Харчові технології
Молодший спеціаліст / Квал.роб./ ЛО 20 / Основна
Освітня програма: 3570 Технік-технолог з технології харчування
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2021 (з 1-го курсу)
1690. Державний навчальний заклад "Вище професійне училище №34 м. Стрий"
Складові конкурсного бала
  1. тести  (балmin=4, k=1.00 ) (ФВ)
  2. Українська мова (балmin=4, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
181 Харчові технології
Молодший спеціаліст / Квал.роб./ ЛО 7 / Основна
Освітня програма: Бродильне виробництво і виноробство
Факультет: Відокремлений структурний підрозділ "Бердянський коледж Таврійського державного агротехнологічного університету"
Термін навчання: 01.09.2019 - 29.01.2022 (з 2-го курсу)
408. Відокремлений структурний підрозділ "Бердянський коледж Таврійського державного агротехнологічного університету"
Складові конкурсного бала
  1. Фаховий іспит  (балmin=5, k=1.00 ) (ФВ)
  2. Українська мова (балmin=5, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
181 Харчові технології
Молодший спеціаліст / Квал.роб./ ЛО 60 / Основна
Освітня програма: Бродильне виробництво і виноробство
Факультет: Технологічне відділення спеціальності 181 "Харчові технології"
Термін навчання: 01.09.2019 - 31.01.2021 (з 1-го курсу)
Скорочений курс
618. Лохвицький механіко-технологічний коледж Полтавської державної аграрної академії
Складові конкурсного бала
  1. Фаховий іспит  (балmin=4, k=1.00 ) (ФВ)
  2. Диктант Українська мова (балmin=4, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
181 Харчові технології
Молодший спеціаліст / Квал.роб./ ЛО 1 / Небюджетна
Освітня програма: Бродильне виробництво і виноробство
Термін навчання: 01.09.2019 - 28.02.2022 (з 2-го курсу)
631. Львівський державний коледж харчової і переробної промисловості Національного університету харчових технологій
Складові конкурсного бала
  1. Вступне фахове випробування  (балmin=4, k=1.00 ) (ФВ)
  2. УкраЇнська мова Українська мова (балmin=4, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
181 Харчові технології
Молодший спеціаліст / Квал.роб./ ЛО 8 / Небюджетна
Освітня програма: Бродильне виробництво і виноробство
Факультет: Технологічне відділення
Термін навчання: 01.09.2019 - 28.02.2021 (з 3-го курсу)
1071. Механіко-технологічний коледж Одеської національної академії харчових технологій
Складові конкурсного бала
  1. Фахове випробування (за індивідуальним завданням)  (балmin=120, k=1.00 ) (ФВ)
  2. (за індивідуальним завданням) Українська мова (балmin=120, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
181 Харчові технології
Молодший спеціаліст / Квал.роб./ ЛО 8 / Небюджетна
Освітня програма: Бродильне виробництво і виноробство
Факультет: Технологічне відділення
Термін навчання: 01.09.2019 - 28.02.2022 (з 2-го курсу)
1071. Механіко-технологічний коледж Одеської національної академії харчових технологій
Складові конкурсного бала
  1. Фахове випробування (за індивідуальним завданням)  (балmin=120, k=1.00 ) (ФВ)
  2. (за індивідуальним завданням) Українська мова (балmin=120, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
181 Харчові технології
Молодший спеціаліст / Квал.роб./ ЛО 20 / Основна
Освітня програма: Виробництво харчової продукції
Факультет: Денне відділення
Термін навчання: 01.09.2019 - 31.01.2022 (з 1-го курсу)
Скорочений курс
450. Державний навчальний заклад "Дніпровський технолого-економічний коледж"
Складові конкурсного бала
  1. Фахове випробування зі спеціальності  (балmin=5, k=1.00 ) (ФВ)
  2. Українська мова (балmin=5, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
181 Харчові технології
Молодший спеціаліст / Квал.роб./ ЛО 25 / Основна
Освітня програма: Виробництво харчової продукції
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2021 (з 1-го курсу)
Скорочений курс
558. Кропивницький коледж харчування та торгівлі
Складові конкурсного бала
  1. усно  (балmin=100, k=1.00 ) (ФВ)
  2. диктант Українська мова (балmin=100, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності (балmin=10, k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
181 Харчові технології
Молодший спеціаліст / Квал.роб./ ЛО 30 / Основна
Освітня програма: Виробництво харчової продукції
Факультет: Криворізький державний комерційно-економічний технікум
Термін навчання: 01.09.2019 - 31.01.2021 (з 1-го курсу)
Скорочений курс
596. Криворізький державний комерційно-економічний технікум
Складові конкурсного бала
  1. Технологія приготування їжі  (балmin=4, k=1.00 ) (ФВ)
  2. Українська мова (балmin=4, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
181 Харчові технології
Молодший спеціаліст / Квал.роб./ ЛО 1 / Небюджетна
Освітня програма: Виробництво харчової продукції
Термін навчання: 01.09.2019 - 28.02.2022 (з 2-го курсу)
631. Львівський державний коледж харчової і переробної промисловості Національного університету харчових технологій
Складові конкурсного бала
  1. Вступне фахове випробування  (балmin=4, k=1.00 ) (ФВ)
  2. Українська мова Українська мова (балmin=4, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
181 Харчові технології
Молодший спеціаліст / Квал.роб./ ЛО 15 / Основна
Освітня програма: Виробництво харчової продукції
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2021 (з 1-го курсу)
Скорочений курс
631. Львівський державний коледж харчової і переробної промисловості Національного університету харчових технологій
Складові конкурсного бала
  1. Вступне фахове випробування  (балmin=4, k=1.00 ) (ФВ)
  2. Українська мова Українська мова (балmin=4, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
181 Харчові технології
Молодший спеціаліст / Квал.роб./ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Виробництво харчової продукції
Факультет: Технологічне відділення
Термін навчання: 01.09.2019 - 31.01.2022 (з 2-го курсу)
667. Могилів-Подільський технолого-економічний коледж Вінницького національного аграрного університету
Складові конкурсного бала
  1. Фахове вступне випробування  (балmin=4, k=1.00 ) (ФВ)
  2. Українська мова (балmin=4, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
181 Харчові технології
Молодший спеціаліст / Квал.роб./ ЛО 1 / Небюджетна
Освітня програма: Виробництво харчової продукції
Факультет: ДВНЗ "Одеський коледж економіки, права та готельно-ресторанного бізнесу"
Термін навчання: 01.09.2019 - 01.02.2022 (з 2-го курсу)
696. Державний вищий навчальний заклад "Одеський коледж економіки, права та готельно-ресторанного бізнесу"
Складові конкурсного бала
  1. фахове випробування  (балmin=4, k=1.00 ) (ФВ)
  2. диктант Українська мова (балmin=4, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності (балmin=10, k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
181 Харчові технології
Молодший спеціаліст / Квал.роб./ ЛО 32 / Основна
Освітня програма: Виробництво харчової продукції
Факультет: Комп`ютерно-технологічне відділення
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2021 (з 1-го курсу)
Скорочений курс
716. Полтавський коледж харчових технологій Національного університету харчових технологій
Складові конкурсного бала
  1. Харчові технології  (балmin=4, k=1.00 ) (ФВ)
  2. Диктант Українська мова (балmin=4, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
181 Харчові технології
Молодший спеціаліст / Квал.роб./ ЛО 20 / Основна
Освітня програма: Виробництво харчової продукції
Термін навчання: 01.09.2019 - 31.01.2021 (з 1-го курсу)
Скорочений курс
739. Відокремлений підрозділ "Рубіжанський політехнічний коледж імені О.Є. Порай-Кошиці Луганського національного університету імені Тараса Шевченка"
Складові конкурсного бала
  1. Комплексне випробування (Устаткування підприємств харчування, Організація виробництва та обслуговування, Технологія приготування їжі з основами товарознавства)  (балmin=4, k=1.00 ) (ФВ)
  2. Українська мова (балmin=4, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
181 Харчові технології
Молодший спеціаліст / Квал.роб./ ЛО 50 / Основна
Освітня програма: Виробництво харчової продукції
Факультет: Відділення виробництва та технології
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2021 (з 1-го курсу)
Скорочений курс
813. Харківський торговельно-економічний коледж Київського національного торговельно-економічного університету
Складові конкурсного бала
  1. тестування  (балmin=3, k=1.00 ) (ФВ)
  2. Українська мова (балmin=3, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності (балmin=3, k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
181 Харчові технології
Молодший спеціаліст / Квал.роб./ ЛО 30 / Основна
Освітня програма: Виробництво харчової продукції
Факультет: Технологічне
Термін навчання: 01.09.2019 - 31.01.2022 (з 2-го курсу)
Скорочений курс
825. Хмельницький торговельно-економічний коледж Київського національного торговельно-економічного університету
Складові конкурсного бала
  1. Виробництво харчової продукції  (балmin=100, k=1.00 ) (ФВ)
  2. Українська мова (балmin=100, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
181 Харчові технології
Молодший спеціаліст / Квал.роб./ ЛО 6 / Небюджетна
Освітня програма: Виробництво харчової продукції
Факультет: Економіко-технологічне відділення
Термін навчання: 01.09.2019 - 31.01.2021 (з 2-го курсу)
894. Торговий коледж Запорізького національного університету
Складові конкурсного бала
  1. Фахове вступне випробування зі спеціальності  (балmin=100, k=1.00 ) (ФВ)
  2. Українська мова (балmin=100, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
181 Харчові технології
Молодший спеціаліст / Квал.роб./ ЛО 18 / Небюджетна
Освітня програма: Виробництво харчової продукції
Факультет: Ресторанного та туристичного бізнесу
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.01.2022 (з 2-го курсу)
985. Житомирський торговельно-економічний коледж Київського національного торговельно-економічного університету
Складові конкурсного бала
  1. Фахове випробування  (балmin=4, k=1.00 ) (ФВ)
  2. Українська мова (балmin=4, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
181 Харчові технології
Молодший спеціаліст / Квал.роб./ ЛО 27 / Основна
Освітня програма: Виробництво харчової продукції
Факультет: Технологічне
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2021 (з 1-го курсу)
Скорочений курс
1013. Львівський коледж м'ясної та молочної промисловості Національного університету харчових технологій
Складові конкурсного бала
  1. Технологія приготування їжі  ( k=1.00 ) (ФВ)
  2. Українська мова ( k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
181 Харчові технології
Молодший спеціаліст / Квал.роб./ ЛО 0 / Основна
Освітня програма: Виробництво харчової продукції
Факультет: Відділення харчових технологій
Термін навчання: 01.09.2019 - 31.01.2022 (з 1-го курсу)
Скорочений курс
1155. Коледж переробної та харчової промисловості Харківського національного технічного університету сільського господарства імені Петра Василенка
Складові конкурсного бала
  1. Фахове вступне випробування за спеціальністю  ( k=1.00 ) (ФВ)
  2. Українська мова (балmin=100, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
181 Харчові технології
Молодший спеціаліст / Квал.роб./ ЛО 30 / Основна
Освітня програма: Виробництво харчової продукції
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2020 (з 1-го курсу)
Скорочений курс
1650. Івано-Франківський коледж ресторанного сервісу і туризму Національного університету харчових технологій
Складові конкурсного бала
  1. Технологія приготування їжі  (балmin=4, k=1.00 ) (ФВ)
  2. Диктант Українська мова (балmin=4, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
181 Харчові технології
Молодший спеціаліст / Квал.роб./ ЛО 30 / Основна
Освітня програма: Виробництво харчової продукції
Факультет: Вище професійне училище №19 м. Дрогобича
Термін навчання: 02.09.2019 - 30.06.2021 (з 1-го курсу)
1686. Вище професійне училище № 19 м. Дрогобича
Складові конкурсного бала
  1. Тестування  (балmin=4, k=1.00 ) (ФВ)
  2. Тестування Українська мова (балmin=4, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності (балmin=10, k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
181 Харчові технології
Молодший спеціаліст / Квал.роб./ ЛО 0 / Основна
Освітня програма: Виробництво харчової продукції
Факультет: Державний навчальний заклад "Запорізький політехнічний центр професійно-технічної освіти"
Термін навчання: 01.09.2019 - 28.02.2021 (з 1-го курсу)
Скорочений курс
1701. Державний навчальний заклад "Запорізький політехнічний центр професійно-технічної освіти"
Складові конкурсного бала
  1. Спец.предмет  (балmin=7, k=1.00 ) (ФВ)
  2. Українська мова (балmin=5, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
181 Харчові технології
Молодший спеціаліст / Квал.роб./ ЛО 30 / Основна
Освітня програма: Виробництво харчової продукції
Факультет: Державний навчальний заклад "Гадяцьке вище професійне аграрне училище"
Термін навчання: 02.09.2019 - 15.03.2021 (з 1-го курсу)
1743. Державний навчальний заклад "Гадяцьке вище професійне аграрне училище"
Складові конкурсного бала
  1. Комплексний фаховий іспит  (балmin=4, k=1.00 ) (ФВ)
  2. Українська мова (балmin=4, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
181 Харчові технології
Молодший спеціаліст / Квал.роб./ ЛО 20 / Основна
Освітня програма: Виробництво харчової продукції
Термін навчання: 01.09.2019 - 15.06.2021 (з 1-го курсу)
Скорочений курс
2036. Краматорське вище професійне училище
Складові конкурсного бала
  1. Тестування  (балmin=5, k=1.00 ) (ФВ)
  2. Українська мова (балmin=4, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності (балmin=10, k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
181 Харчові технології
Молодший спеціаліст / Квал.роб./ ЛО 30 / Основна
Освітня програма: Виробництво харчової продукції
Факультет: Вище професійне училище №29 м. Львова
Термін навчання: 02.09.2019 - 30.06.2021 (з 1-го курсу)
2178. Вище професійне училище №29 м. Львова
Складові конкурсного бала
  1. Технологія приготування їжі  (балmin=4, k=1.00 ) (ФВ)
  2. Українська мова (балmin=4, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
181 Харчові технології
Молодший спеціаліст / Квал.роб./ ЛО 30 / Основна
Освітня програма: Виробництво харчової продукції
Факультет: Бурштинський торговельно-економічний коледж Київського національного торговельно-економічного університету
Термін навчання: 01.09.2019 - 01.02.2021 (з 1-го курсу)
Скорочений курс
2411. Бурштинський торговельно-економічний коледж Київського національного торговельно-економічного університету
Складові конкурсного бала
  1. Технологія приготування їжі  (балmin=4, k=1.00 ) (ФВ)
  2. Українська мова Українська мова (балmin=12, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
181 Харчові технології
Молодший спеціаліст / Квал.роб./ ЛО 30 / Основна
Освітня програма: Виробництво харчової продукції
Факультет: Державний навчальний заклад "Херсонське вище професійне комерційне училище"
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.01.2021 (з 1-го курсу)
2513. Державний навчальний заклад "Херсонське вище професійне комерційне училище"
Складові конкурсного бала
  1. технологія приготування їжі з основами товарознавства  (балmin=7, k=1.00 ) (ФВ)
  2. Українська мова (балmin=6, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності (балmin=10, k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
181 Харчові технології
Молодший спеціаліст / Квал.роб./ ЛО 32 / Небюджетна
Освітня програма: Виробництво харчової продукції
Факультет: Коледж Класичного приватного університету
Термін навчання: 01.09.2019 - 01.03.2022 (з 2-го курсу)
3074. Коледж Класичного приватного університету
Складові конкурсного бала
  1. Фаховий іспит  (балmin=4, k=1.00 ) (ФВ)
  2. Українська мова (балmin=4, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
181 Харчові технології
Молодший спеціаліст / Квал.роб./ ЛО 30 / Основна
Освітня програма: Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів
Факультет: Технологічне відділення спеціальності 181 "Харчові технології"
Термін навчання: 01.09.2019 - 28.06.2021 (з 1-го курсу)
Скорочений курс
618. Лохвицький механіко-технологічний коледж Полтавської державної аграрної академії
Складові конкурсного бала
  1. Фаховий іспит  (балmin=4, k=1.00 ) (ФВ)
  2. Диктант Українська мова (балmin=4, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
181 Харчові технології
Молодший спеціаліст / Квал.роб./ ЛО 1 / Небюджетна
Освітня програма: Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2022 (з 2-го курсу)
631. Львівський державний коледж харчової і переробної промисловості Національного університету харчових технологій
Складові конкурсного бала
  1. Вступне фахове випробування  (балmin=4, k=1.00 ) (ФВ)
  2. Українська мова Українська мова (балmin=4, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
181 Харчові технології
Молодший спеціаліст / Квал.роб./ ЛО 5 / Небюджетна
Освітня програма: Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів
Факультет: Харчових технологій та менеджменту
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2022 (з 2-го курсу)
762. Смілянський коледж харчових технологій Національного університету харчових технологій
Складові конкурсного бала
  1. Фаховий іспит  (балmin=4, k=1.00 ) (ФВ)
  2. Українська мова (балmin=4, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
181 Харчові технології
Молодший спеціаліст / Квал.роб./ ЛО 5 / Основна
Освітня програма: Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів
Факультет: Харчових технологій та менеджменту
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2022 (з 1-го курсу)
Скорочений курс
762. Смілянський коледж харчових технологій Національного університету харчових технологій
Складові конкурсного бала
  1. Фаховий іспит  (балmin=4, k=1.00 ) (ФВ)
  2. Українська мова (балmin=4, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
181 Харчові технології
Молодший спеціаліст / Квал.роб./ ЛО 0 / Основна
Освітня програма: Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів
Факультет: Технологічне
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2021 (з 1-го курсу)
Скорочений курс
893. Технологічно-промисловий коледж Вінницького національного аграрного університету
Складові конкурсного бала
  1. фах  (балmin=4, k=1.00 ) (ФВ)
  2. диктант Українська мова (балmin=4, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
181 Харчові технології
Молодший спеціаліст / Квал.роб./ ЛО 0 / Основна
Освітня програма: Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів
Факультет: Технологічне
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2022 (з 1-го курсу)
Скорочений курс
893. Технологічно-промисловий коледж Вінницького національного аграрного університету
Складові конкурсного бала
  1. фаховий іспит  (балmin=100, k=1.00 ) (ФВ)
  2. українська мова Українська мова (балmin=100, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
181 Харчові технології
Молодший спеціаліст / Квал.роб./ ЛО 0 / Основна
Освітня програма: Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів
Факультет: Відділення технології хліба та бухгалтерського обліку
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2022 (з 1-го курсу)
Скорочений курс
1155. Коледж переробної та харчової промисловості Харківського національного технічного університету сільського господарства імені Петра Василенка
Складові конкурсного бала
  1. Фахове вступне випробування за спеціальністю  ( k=1.00 ) (ФВ)
  2. Українська мова ( k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
181 Харчові технології
Молодший спеціаліст / Квал.роб./ ЛО 30 / Основна
Освітня програма: Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2021 (з 1-го курсу)
2561. Державний професійно-технічний навчальний заклад "Тернопільське вище професійне училище ресторанного сервісу і торгівлі"
Складові конкурсного бала
  1. Комплексний іспит за фахом підготовки  ( k=1.00 ) (ФВ)
  2. Українська мова ( k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
181 Харчові технології
Молодший спеціаліст / Квал.роб./ ЛО 5 / Небюджетна
Освітня програма: Виробництво цукристих речовин та полісахаридів
Факультет: Харчових технологій та менеджменту
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2022 (з 2-го курсу)
762. Смілянський коледж харчових технологій Національного університету харчових технологій
Складові конкурсного бала
  1. Фаховий іспит  (балmin=4, k=1.00 ) (ФВ)
  2. Українська мова (балmin=4, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
181 Харчові технології
Молодший спеціаліст / Квал.роб./ ЛО 5 / Основна
Освітня програма: Виробництво цукристих речовин та полісахаридів
Факультет: Харчових технологій та менеджменту
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2022 (з 1-го курсу)
Скорочений курс
762. Смілянський коледж харчових технологій Національного університету харчових технологій
Складові конкурсного бала
  1. Фаховий іспит  (балmin=4, k=1.00 ) (ФВ)
  2. Українська мова (балmin=4, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
181 Харчові технології
Молодший спеціаліст / Квал.роб./ ЛО 60 / Основна
Освітня програма: Зберігання і переробка зерна
Факультет: Технологічне відділення спеціальності 181 "Харчові технології"
Термін навчання: 01.09.2019 - 31.01.2021 (з 1-го курсу)
Скорочений курс
618. Лохвицький механіко-технологічний коледж Полтавської державної аграрної академії
Складові конкурсного бала
  1. Фаховий іспит  (балmin=4, k=1.00 ) (ФВ)
  2. Диктант Українська мова (балmin=4, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
181 Харчові технології
Молодший спеціаліст / Квал.роб./ ЛО 25 / Основна
Освітня програма: Зберігання і переробка зерна
Факультет: Технологічний коледж Дніпропетровського державного аграрно-економічного університету
Термін навчання: 01.09.2019 - 31.01.2022 (з 1-го курсу)
1061. Технологічний коледж Дніпровського державного аграрно-економічного університету
Складові конкурсного бала
  1. Тестове випробування  ( k=1.00 ) (ФВ)
  2. Українська мова ( k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
181 Харчові технології
Молодший спеціаліст / Квал.роб./ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Зберігання і переробка зерна
Факультет: Технологічне відділення
Термін навчання: 01.09.2019 - 28.02.2021 (з 3-го курсу)
1071. Механіко-технологічний коледж Одеської національної академії харчових технологій
Складові конкурсного бала
  1. Фахове випробування (за індивідуальним завданням)  (балmin=120, k=1.00 ) (ФВ)
  2. (за індивідуальним завданням) Українська мова (балmin=120, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
181 Харчові технології
Молодший спеціаліст / Квал.роб./ ЛО 29 / Небюджетна
Освітня програма: Зберігання і переробка зерна
Факультет: Технологічне відділення
Термін навчання: 01.09.2019 - 28.02.2022 (з 2-го курсу)
1071. Механіко-технологічний коледж Одеської національної академії харчових технологій
Складові конкурсного бала
  1. Фахове випробування (за індивідуальним завданням)  (балmin=120, k=1.00 ) (ФВ)
  2. (за індивідуальним завданням) Українська мова (балmin=120, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
181 Харчові технології
Молодший спеціаліст / Квал.роб./ ЛО 19 / Основна
Освітня програма: Зберігання, консервування та переробка м'яса
Факультет: Комп`ютерно-технологічне відділення
Термін навчання: 01.09.2019 - 31.01.2022 (з 1-го курсу)
Скорочений курс
716. Полтавський коледж харчових технологій Національного університету харчових технологій
Складові конкурсного бала
  1. Харчові технології  (балmin=4, k=1.00 ) (ФВ)
  2. Диктант Українська мова (балmin=4, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
181 Харчові технології
Молодший спеціаліст / Квал.роб./ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Зберігання, консервування та переробка м'яса
Факультет: Технологічне відділення
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.01.2022 (з 2-го курсу)
783. Технолого-економічний коледж Білоцерківського національного аграрного університету
Складові конкурсного бала
  1. Фаховий іспит  (балmin=4, k=1.00 ) (ФВ)
  2. Українська мова (балmin=4, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
181 Харчові технології
Молодший спеціаліст / Квал.роб./ ЛО 0 / Основна
Освітня програма: Зберігання, консервування та переробка м'яса
Факультет: Технологічне
Термін навчання: 01.09.2019 - 31.01.2022 (з 1-го курсу)
Скорочений курс
893. Технологічно-промисловий коледж Вінницького національного аграрного університету
Складові конкурсного бала
  1. Фахове випробовування  (балmin=100, k=1.00 ) (ФВ)
  2. диктант Українська мова (балmin=100, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
181 Харчові технології
Молодший спеціаліст / Квал.роб./ ЛО 0 / Основна
Освітня програма: Зберігання, консервування та переробка м'яса
Факультет: Технологічне
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.01.2021 (з 1-го курсу)
Скорочений курс
893. Технологічно-промисловий коледж Вінницького національного аграрного університету
Складові конкурсного бала
  1. фахове  (балmin=4, k=1.00 ) (ФВ)
  2. диктант Українська мова (балmin=4, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності ( k=1.00 ) (КП)
* - Предмети на вибір.