ПошукЗнайдено: 140 (спеціальності за 2019 рік)
Спеціальність
Складові конкурсного бала
Спеціальність
181 Харчові технології
Молодший спеціаліст / Квал.роб./ ЛО 30 / Основна
Освітня програма: "Технік-технолог з технології харчування"
Факультет: Міжрегіональний центр професійної перепідготовки звільнених у запас військовослужбовців м. Кривого Рогу Дніпропетровської області
Термін навчання: 02.09.2019 - 30.06.2021 (з 1-го курсу)
2484. Міжрегіональний центр професійної перепідготовки звільнених у запас військовослужбовців м. Кривого Рогу Дніпропетровської області
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова (балmin=4, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. тестове завдання з означеної професії  (балmin=4, k=1.00 ) (ФВ)
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності (балmin=4, k=1.00 ) (КП)
Детальніше
заяв: 26
Спеціальність
181 Харчові технології
Молодший спеціаліст / Квал.роб./ ЛО 30 / Основна
Освітня програма: 181 Харчові технології
Термін навчання: 01.09.2019 - 28.02.2021 (з 1-го курсу)
Скорочений курс
441. Гусятинський коледж Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова (балmin=4, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. Фахове випробування  (балmin=4, k=1.00 ) (ФВ)
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності ( k=1.00 ) (КП)
Детальніше
заяв: 4
Спеціальність
181 Харчові технології
Молодший спеціаліст / Квал.роб./ ЛО 30 / Небюджетна
Освітня програма: 181 Харчові технології
Термін навчання: 01.09.2019 - 28.02.2022 (з 2-го курсу)
441. Гусятинський коледж Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова (балmin=4, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. Фахове випробування  (балmin=4, k=1.00 ) (ФВ)
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
181 Харчові технології
Молодший спеціаліст / Квал.роб./ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: 181 Харчові технології
Термін навчання: 01.09.2019 - 28.02.2022 (з 2-го курсу)
441. Гусятинський коледж Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова (балmin=4, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. Фахове випробування  (балmin=4, k=1.00 ) (ФВ)
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності ( k=1.00 ) (КП)
Детальніше
заяв: 2
Спеціальність
181 Харчові технології
Молодший спеціаліст / Квал.роб./ ЛО 30 / Небюджетна
Освітня програма: 181 Харчові технології
Термін навчання: 01.09.2019 - 28.02.2021 (з 3-го курсу)
441. Гусятинський коледж Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова (балmin=4, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. Фахове випробування  (балmin=4, k=1.00 ) (ФВ)
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
181 Харчові технології
Молодший спеціаліст / Квал.роб./ ЛО 17 / Основна
Освітня програма: 181 Харчові технології
Факультет: Технологічне відділення
Термін навчання: 01.09.2019 - 28.02.2022 (з 1-го курсу)
Скорочений курс
890. Путивльський коледж Сумського національного аграрного університету
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова (балmin=4, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. Технологія переробки плодів і овочів  (балmin=4, k=1.00 ) (ФВ)
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності (балmin=4, k=1.00 ) (КП)
Детальніше
заяв: 17
Спеціальність
181 Харчові технології
Молодший спеціаліст / Квал.роб./ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: 181 Харчові технології
Факультет: Технологічне відділення
Термін навчання: 01.09.2019 - 28.02.2022 (з 1-го курсу)
Скорочений курс
890. Путивльський коледж Сумського національного аграрного університету
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова (балmin=4, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. Технологія переробки плодів і овочів  (балmin=4, k=1.00 ) (ФВ)
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності (балmin=4, k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
181 Харчові технології
Молодший спеціаліст / Квал.роб./ ЛО 10 / Небюджетна
Освітня програма: 181 Харчові технології
Термін навчання: 01.09.2019 - 01.02.2021 (з 1-го курсу)
Скорочений курс
2965. Філія "Черкаський кооперативний економіко-правовий коледж" Вищого навчального закладу Укоопспілки "Полтавський університет економіки і торгівлі"
Складові конкурсного бала
  1. Тестування Українська мова (балmin=4, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. Технологія приготування їжі з основами товарознавства (Тестування)  (балmin=4, k=1.00 ) (ФВ)
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності (балmin=10, k=1.00 ) (КП)
Детальніше
заяв: 3
Спеціальність
181 Харчові технології
Молодший спеціаліст / Квал.роб./ ЛО 25 / Основна
Освітня програма: 3570 Технік-технолог з технології харчування
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2021 (з 1-го курсу)
1690. Державний навчальний заклад "Вище професійне училище №34 м. Стрий"
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова (балmin=4, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. тести  (балmin=4, k=1.00 ) (ФВ)
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності ( k=1.00 ) (КП)
Детальніше
заяв: 24
Спеціальність
181 Харчові технології
Молодший спеціаліст / Квал.роб./ ЛО 7 / Основна
Освітня програма: Бродильне виробництво і виноробство
Факультет: Відокремлений структурний підрозділ "Бердянський коледж Таврійського державного агротехнологічного університету"
Термін навчання: 01.09.2019 - 29.01.2022 (з 2-го курсу)
408. Відокремлений структурний підрозділ "Бердянський коледж Таврійського державного агротехнологічного університету"
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова (балmin=5, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. Фаховий іспит  (балmin=5, k=1.00 ) (ФВ)
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності ( k=1.00 ) (КП)
Детальніше
заяв: 4
Спеціальність
181 Харчові технології
Молодший спеціаліст / Квал.роб./ ЛО 60 / Основна
Освітня програма: Бродильне виробництво і виноробство
Факультет: Технологічне відділення спеціальності 181 "Харчові технології"
Термін навчання: 01.09.2019 - 31.01.2021 (з 1-го курсу)
Скорочений курс
618. Лохвицький механіко-технологічний коледж Полтавської державної аграрної академії
Складові конкурсного бала
  1. Диктант Українська мова (балmin=4, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. Фаховий іспит  (балmin=4, k=1.00 ) (ФВ)
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності ( k=1.00 ) (КП)
Детальніше
заяв: 4
Спеціальність
181 Харчові технології
Молодший спеціаліст / Квал.роб./ ЛО 1 / Небюджетна
Освітня програма: Бродильне виробництво і виноробство
Термін навчання: 01.09.2019 - 28.02.2022 (з 2-го курсу)
631. Львівський державний коледж харчової і переробної промисловості Національного університету харчових технологій
Складові конкурсного бала
  1. УкраЇнська мова Українська мова (балmin=4, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. Вступне фахове випробування  (балmin=4, k=1.00 ) (ФВ)
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
181 Харчові технології
Молодший спеціаліст / Квал.роб./ ЛО 8 / Небюджетна
Освітня програма: Бродильне виробництво і виноробство
Факультет: Технологічне відділення
Термін навчання: 01.09.2019 - 28.02.2021 (з 3-го курсу)
1071. Механіко-технологічний коледж Одеської національної академії харчових технологій
Складові конкурсного бала
  1. (за індивідуальним завданням) Українська мова (балmin=120, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. Фахове випробування (за індивідуальним завданням)  (балmin=120, k=1.00 ) (ФВ)
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
181 Харчові технології
Молодший спеціаліст / Квал.роб./ ЛО 2 / Небюджетна
Освітня програма: Бродильне виробництво і виноробство
Факультет: Технологічне відділення
Термін навчання: 01.09.2019 - 28.02.2022 (з 2-го курсу)
1071. Механіко-технологічний коледж Одеської національної академії харчових технологій
Складові конкурсного бала
  1. (за індивідуальним завданням) Українська мова (балmin=4, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. Фахове випробування (за індивідуальним завданням)  (балmin=4, k=1.00 ) (ФВ)
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності ( k=1.00 ) (КП)
Детальніше
заяв: 2
Спеціальність
181 Харчові технології
Молодший спеціаліст / Квал.роб./ ЛО 20 / Небюджетна
Освітня програма: Виробництво борошняних, кондитерських виробів та харчових концентратів
Термін навчання: 01.09.2019 - 31.01.2022 (з 2-го курсу)
661. Миколаївський державний коледж економіки та харчових технологій
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова (балmin=4, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. Тестування  ( k=1.00 ) (ФВ)
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності ( k=1.00 ) (КП)
Детальніше
заяв: 4
Спеціальність
181 Харчові технології
Молодший спеціаліст / Квал.роб./ ЛО 10 / Небюджетна
Освітня програма: Виробництво борошняних, кондитерських виробівта харчових концентратів
Термін навчання: 01.09.2019 - 28.02.2022 (з 2-го курсу)
Скорочений курс
848. Чернігівський кооперативний коледж Чернігівської облспоживспілки
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова (балmin=4, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. Фаховий іспит  (балmin=4, k=1.00 ) (ФВ)
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності (балmin=10, k=1.00 ) (КП)
Детальніше
заяв: 7
Спеціальність
181 Харчові технології
Молодший спеціаліст / Квал.роб./ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Виробництво м`ясних продуктів
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2022 (з 2-го курсу)
780. Відокремлений структурний підрозділ - Технічний коледж Національного університету "Львівська політехніка"
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова (балmin=100, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. Фахове випробування  (балmin=100, k=1.00 ) (ФВ)
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
181 Харчові технології
Молодший спеціаліст / Квал.роб./ ЛО 50 / Основна
Освітня програма: Виробництво та технології
Факультет: Кулінарне відділення
Термін навчання: 01.09.2019 - 28.02.2021 (з 1-го курсу)
1889. Державний навчальний заклад "Одеське вище професійне училище торгівлі та технологій харчування"
Складові конкурсного бала
  1. диктант Українська мова ( k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. тестування  ( k=1.00 ) (ФВ)
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності ( k=1.00 ) (КП)
Детальніше
заяв: 37
Спеціальність
181 Харчові технології
Молодший спеціаліст / Квал.роб./ ЛО 20 / Основна
Освітня програма: Виробництво харчової продукції
Факультет: Денне відділення
Термін навчання: 01.09.2019 - 31.01.2022 (з 1-го курсу)
Скорочений курс
450. Державний навчальний заклад "Дніпровський технолого-економічний коледж"
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова (балmin=5, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. Фахове випробування зі спеціальності  (балmin=5, k=1.00 ) (ФВ)
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності ( k=1.00 ) (КП)
Детальніше
заяв: 9
Спеціальність
181 Харчові технології
Молодший спеціаліст / Квал.роб./ ЛО 30 / Основна
Освітня програма: Виробництво харчової продукції
Факультет: Криворізький державний комерційно-економічний технікум
Термін навчання: 01.09.2019 - 31.01.2021 (з 1-го курсу)
Скорочений курс
596. Криворізький державний комерційно-економічний технікум
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова (балmin=4, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. Технологія приготування їжі  (балmin=4, k=1.00 ) (ФВ)
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності ( k=1.00 ) (КП)
Детальніше
заяв: 35
Спеціальність
181 Харчові технології
Молодший спеціаліст / Квал.роб./ ЛО 1 / Небюджетна
Освітня програма: Виробництво харчової продукції
Термін навчання: 01.09.2019 - 28.02.2022 (з 2-го курсу)
631. Львівський державний коледж харчової і переробної промисловості Національного університету харчових технологій
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова Українська мова (балmin=4, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. Вступне фахове випробування  (балmin=4, k=1.00 ) (ФВ)
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
181 Харчові технології
Молодший спеціаліст / Квал.роб./ ЛО 15 / Основна
Освітня програма: Виробництво харчової продукції
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2021 (з 1-го курсу)
Скорочений курс
631. Львівський державний коледж харчової і переробної промисловості Національного університету харчових технологій
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова Українська мова (балmin=4, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. Вступне фахове випробування  (балmin=4, k=1.00 ) (ФВ)
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності ( k=1.00 ) (КП)
Детальніше
заяв: 8
Спеціальність
181 Харчові технології
Молодший спеціаліст / Квал.роб./ ЛО 30 / Небюджетна
Освітня програма: Виробництво харчової продукції
Термін навчання: 01.09.2019 - 31.01.2022 (з 2-го курсу)
661. Миколаївський державний коледж економіки та харчових технологій
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова (балmin=4, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. Тестування  ( k=1.00 ) (ФВ)
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності ( k=1.00 ) (КП)
Детальніше
заяв: 8
Спеціальність
181 Харчові технології
Молодший спеціаліст / Квал.роб./ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Виробництво харчової продукції
Факультет: Технологічне відділення
Термін навчання: 01.09.2019 - 31.01.2022 (з 2-го курсу)
667. Могилів-Подільський технолого-економічний коледж Вінницького національного аграрного університету
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова (балmin=4, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. Фахове вступне випробування  (балmin=4, k=1.00 ) (ФВ)
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
181 Харчові технології
Молодший спеціаліст / Квал.роб./ ЛО 1 / Небюджетна
Освітня програма: Виробництво харчової продукції
Факультет: ДВНЗ "Одеський коледж економіки, права та готельно-ресторанного бізнесу"
Термін навчання: 01.09.2019 - 01.02.2022 (з 2-го курсу)
696. Державний вищий навчальний заклад "Одеський коледж економіки, права та готельно-ресторанного бізнесу"
Складові конкурсного бала
  1. диктант Українська мова (балmin=4, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. фахове випробування  (балmin=4, k=1.00 ) (ФВ)
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності (балmin=10, k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
181 Харчові технології
Молодший спеціаліст / Квал.роб./ ЛО 32 / Основна
Освітня програма: Виробництво харчової продукції
Факультет: Комп`ютерно-технологічне відділення
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2021 (з 1-го курсу)
Скорочений курс
716. Полтавський коледж харчових технологій Національного університету харчових технологій
Складові конкурсного бала
  1. Диктант Українська мова (балmin=4, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. Харчові технології  (балmin=4, k=1.00 ) (ФВ)
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності ( k=1.00 ) (КП)
Детальніше
заяв: 39
Спеціальність
181 Харчові технології
Молодший спеціаліст / Квал.роб./ ЛО 9 / Небюджетна
Освітня програма: Виробництво харчової продукції
Термін навчання: 01.09.2019 - 31.01.2022 (з 2-го курсу)
739. Відокремлений підрозділ "Рубіжанський політехнічний коледж імені О.Є. Порай-Кошиці Луганського національного університету імені Тараса Шевченка"
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова (балmin=4, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. Комплексне випробування (Устаткування підприємств харчування, Організація виробництва та обслуговування, Технологія приготування їжі з основами товарознавства)  (балmin=4, k=1.00 ) (ФВ)
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
181 Харчові технології
Молодший спеціаліст / Квал.роб./ ЛО 8 / Небюджетна
Освітня програма: Виробництво харчової продукції
Термін навчання: 01.09.2019 - 31.01.2021 (з 3-го курсу)
739. Відокремлений підрозділ "Рубіжанський політехнічний коледж імені О.Є. Порай-Кошиці Луганського національного університету імені Тараса Шевченка"
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова (балmin=4, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. Комплексне випробування (Устаткування підприємств харчування, Організація виробництва та обслуговування, Технологія приготування їжі з основами товарознавства)  (балmin=4, k=1.00 ) (ФВ)
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
181 Харчові технології
Молодший спеціаліст / Квал.роб./ ЛО 20 / Основна
Освітня програма: Виробництво харчової продукції
Термін навчання: 01.09.2019 - 31.01.2021 (з 1-го курсу)
Скорочений курс
739. Відокремлений підрозділ "Рубіжанський політехнічний коледж імені О.Є. Порай-Кошиці Луганського національного університету імені Тараса Шевченка"
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова (балmin=4, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. Комплексне випробування (Устаткування підприємств харчування, Організація виробництва та обслуговування, Технологія приготування їжі з основами товарознавства)  (балmin=4, k=1.00 ) (ФВ)
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності ( k=1.00 ) (КП)
Детальніше
заяв: 10
Спеціальність
181 Харчові технології
Молодший спеціаліст / Квал.роб./ ЛО 50 / Основна
Освітня програма: Виробництво харчової продукції
Факультет: Відділення виробництва та технології
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2021 (з 1-го курсу)
Скорочений курс
813. Харківський торговельно-економічний коледж Київського національного торговельно-економічного університету
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова (балmin=3, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. тестування  (балmin=3, k=1.00 ) (ФВ)
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності (балmin=3, k=1.00 ) (КП)
Детальніше
заяв: 26
Спеціальність
181 Харчові технології
Молодший спеціаліст / Квал.роб./ ЛО 30 / Основна
Освітня програма: Виробництво харчової продукції
Факультет: Технологічне
Термін навчання: 01.09.2019 - 31.01.2022 (з 2-го курсу)
Скорочений курс
825. Хмельницький торговельно-економічний коледж Київського національного торговельно-економічного університету
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова (балmin=4, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. Виробництво харчової продукції  (балmin=4, k=1.00 ) (ФВ)
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності ( k=1.00 ) (КП)
Детальніше
заяв: 5
Спеціальність
181 Харчові технології
Молодший спеціаліст / Квал.роб./ ЛО 15 / Небюджетна
Освітня програма: Виробництво харчової продукції
Факультет: Харчові технології
Термін навчання: 01.09.2019 - 31.01.2021 (з 2-го курсу)
832. Черкаський комерційний технікум
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова (балmin=4, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. Фахаве випробування за спеціальністю  (балmin=4, k=1.00 ) (ФВ)
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності ( k=1.00 ) (КП)
Детальніше
заяв: 3
Спеціальність
181 Харчові технології
Молодший спеціаліст / Квал.роб./ ЛО 6 / Небюджетна
Освітня програма: Виробництво харчової продукції
Факультет: Економіко-технологічне відділення
Термін навчання: 01.09.2019 - 31.01.2021 (з 2-го курсу)
894. Торговий коледж Запорізького національного університету
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова (балmin=4, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. Фахове вступне випробування зі спеціальності  (балmin=4, k=1.00 ) (ФВ)
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності ( k=1.00 ) (КП)
Детальніше
заяв: 9
Спеціальність
181 Харчові технології
Молодший спеціаліст / Квал.роб./ ЛО 10 / Небюджетна
Освітня програма: Виробництво харчової продукції
Факультет: Свалявський технічий коледж НУХТ
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.01.2022 (з 2-го курсу)
914. Свалявський технічний коледж Національного університету харчових технологій
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова (балmin=4, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. Технологія галузі  (балmin=4, k=1.00 ) (ФВ)
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
181 Харчові технології
Молодший спеціаліст / Квал.роб./ ЛО 18 / Небюджетна
Освітня програма: Виробництво харчової продукції
Факультет: Ресторанного та туристичного бізнесу
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.01.2022 (з 2-го курсу)
985. Житомирський торговельно-економічний коледж Київського національного торговельно-економічного університету
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова (балmin=4, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. Фахове випробування  (балmin=4, k=1.00 ) (ФВ)
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності ( k=1.00 ) (КП)
Детальніше
заяв: 3
Спеціальність
181 Харчові технології
Молодший спеціаліст / Квал.роб./ ЛО 18 / Небюджетна
Освітня програма: Виробництво харчової продукції
Факультет: Ресторанного та туристичного бізнесу
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.01.2022 (з 2-го курсу)
985. Житомирський торговельно-економічний коледж Київського національного торговельно-економічного університету
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова (балmin=4, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. Фахове випробування  (балmin=4, k=1.00 ) (ФВ)
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності (балmin=4, k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
181 Харчові технології
Молодший спеціаліст / Квал.роб./ ЛО 18 / Небюджетна
Освітня програма: Виробництво харчової продукції
Факультет: Ресторанного та туристичного бізнесу
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.01.2022 (з 2-го курсу)
985. Житомирський торговельно-економічний коледж Київського національного торговельно-економічного університету
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова (балmin=4, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. Фахове випробування  (балmin=4, k=1.00 ) (ФВ)
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
181 Харчові технології
Молодший спеціаліст / Квал.роб./ ЛО 27 / Основна
Освітня програма: Виробництво харчової продукції
Факультет: Технологічне
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2021 (з 1-го курсу)
Скорочений курс
1013. Львівський коледж м'ясної та молочної промисловості Національного університету харчових технологій
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова ( k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. Технологія приготування їжі  ( k=1.00 ) (ФВ)
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності ( k=1.00 ) (КП)
Детальніше
заяв: 31
Спеціальність
181 Харчові технології
Молодший спеціаліст / Квал.роб./ ЛО 1 / Основна
Освітня програма: Виробництво харчової продукції
Факультет: Відділення харчових технологій
Термін навчання: 01.09.2019 - 31.01.2022 (з 1-го курсу)
Скорочений курс
1155. Коледж переробної та харчової промисловості Харківського національного технічного університету сільського господарства імені Петра Василенка
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова (балmin=4, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. Фахове вступне випробування за спеціальністю  ( k=1.00 ) (ФВ)
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності ( k=1.00 ) (КП)
Детальніше
заяв: 8
Спеціальність
181 Харчові технології
Молодший спеціаліст / Квал.роб./ ЛО 30 / Основна
Освітня програма: Виробництво харчової продукції
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2020 (з 1-го курсу)
Скорочений курс
1650. Івано-Франківський коледж ресторанного сервісу і туризму Національного університету харчових технологій
Складові конкурсного бала
  1. Диктант Українська мова (балmin=4, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. Технологія приготування їжі  (балmin=4, k=1.00 ) (ФВ)
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності ( k=1.00 ) (КП)
Детальніше
заяв: 33
Спеціальність
181 Харчові технології
Молодший спеціаліст / Квал.роб./ ЛО 40 / Основна
Освітня програма: Виробництво харчової продукції
Термін навчання: 01.09.2019 - 26.02.2021 (з 1-го курсу)
1652. Бердянський економіко-гуманітарний коледж Бердянського державного педагогічного університету
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова (балmin=4, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. Фахове вступне випробування  (балmin=100, k=1.00 ) (ФВ)
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності ( k=1.00 ) (КП)
Детальніше
заяв: 43
Спеціальність
181 Харчові технології
Молодший спеціаліст / Квал.роб./ ЛО 0 / Основна
Освітня програма: Виробництво харчової продукції
Термін навчання: 09.09.2019 - 26.02.2021 (з 1-го курсу)
1652. Бердянський економіко-гуманітарний коледж Бердянського державного педагогічного університету
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова (балmin=4, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. Фахове вступне випробування  (балmin=100, k=1.00 ) (ФВ)
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності ( k=1.00 ) (КП)
Детальніше
заяв: 3
Спеціальність
181 Харчові технології
Молодший спеціаліст / Квал.роб./ ЛО 30 / Основна
Освітня програма: Виробництво харчової продукції
Факультет: Вище професійне училище №19 м. Дрогобича
Термін навчання: 02.09.2019 - 30.06.2021 (з 1-го курсу)
1686. Вище професійне училище № 19 м. Дрогобича
Складові конкурсного бала
  1. Тестування Українська мова (балmin=4, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. Тестування  (балmin=4, k=1.00 ) (ФВ)
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності (балmin=10, k=1.00 ) (КП)
Детальніше
заяв: 26
Спеціальність
181 Харчові технології
Молодший спеціаліст / Квал.роб./ ЛО 30 / Основна
Освітня програма: Виробництво харчової продукції
Факультет: Державний навчальний заклад "Запорізький політехнічний центр професійно-технічної освіти"
Термін навчання: 01.09.2019 - 28.02.2021 (з 1-го курсу)
Скорочений курс
1701. Державний навчальний заклад "Запорізький політехнічний центр професійно-технічної освіти"
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова (балmin=5, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. Спец.предмет  (балmin=7, k=1.00 ) (ФВ)
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності ( k=1.00 ) (КП)
Детальніше
заяв: 14
Спеціальність
181 Харчові технології
Молодший спеціаліст / Квал.роб./ ЛО 30 / Основна
Освітня програма: Виробництво харчової продукції
Факультет: Державний навчальний заклад "Запорізький політехнічний центр професійно-технічної освіти"
Термін навчання: 01.10.2019 - 28.02.2021 (з 1-го курсу)
Скорочений курс
1701. Державний навчальний заклад "Запорізький політехнічний центр професійно-технічної освіти"
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова (балmin=5, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. Спец.предмет  (балmin=7, k=1.00 ) (ФВ)
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
181 Харчові технології
Молодший спеціаліст / Квал.роб./ ЛО 30 / Основна
Освітня програма: Виробництво харчової продукції
Факультет: Державний навчальний заклад "Гадяцьке вище професійне аграрне училище"
Термін навчання: 02.09.2019 - 15.03.2021 (з 1-го курсу)
1743. Державний навчальний заклад "Гадяцьке вище професійне аграрне училище"
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова (балmin=4, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. Комплексний фаховий іспит  (балmin=4, k=1.00 ) (ФВ)
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності ( k=1.00 ) (КП)
Детальніше
заяв: 15
Спеціальність
181 Харчові технології
Молодший спеціаліст / Квал.роб./ ЛО 60 / Основна
Освітня програма: Виробництво харчової продукції
Термін навчання: 01.09.2019 - 28.02.2021 (з 1-го курсу)
Скорочений курс
1801. Березівське вище професійне училище Одеського національного політехнічного університету
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова (балmin=4, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. За професійним спрямуванням  (балmin=4, k=1.00 ) (ФВ)
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності ( k=1.00 ) (КП)
Детальніше
заяв: 38
Спеціальність
181 Харчові технології
Молодший спеціаліст / Квал.роб./ ЛО 30 / Основна
Освітня програма: Виробництво харчової продукції
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2021 (з 1-го курсу)
1841. Державний професійно-технічний навчальний заклад "Шосткинське вище професійне училище"
Складові конкурсного бала
  1. Тестові завдання з української мови Українська мова (балmin=4, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. Тестові завдання із спеціальних дисциплін  (балmin=4, k=1.00 ) (ФВ)
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності (балmin=4, k=1.00 ) (КП)
Детальніше
заяв: 25
Спеціальність
181 Харчові технології
Молодший спеціаліст / Квал.роб./ ЛО 20 / Основна
Освітня програма: Виробництво харчової продукції
Термін навчання: 01.09.2019 - 15.06.2021 (з 1-го курсу)
Скорочений курс
2036. Краматорське вище професійне училище
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова (балmin=4, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. Тестування  (балmin=5, k=1.00 ) (ФВ)
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності (балmin=10, k=1.00 ) (КП)
Детальніше
заяв: 17
Спеціальність
181 Харчові технології
Молодший спеціаліст / Квал.роб./ ЛО 30 / Основна
Освітня програма: Виробництво харчової продукції
Факультет: Вище професійне училище №29 м. Львова
Термін навчання: 02.09.2019 - 30.06.2021 (з 1-го курсу)
2178. Вище професійне училище №29 м. Львова
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова (балmin=4, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. Технологія приготування їжі  (балmin=4, k=1.00 ) (ФВ)
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності ( k=1.00 ) (КП)
Детальніше
заяв: 26
* - Предмети на вибір.