ПошукЗнайдено: 50 (спеціальності за 2019 рік)
Спеціальність
Складові конкурсного бала
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Молодший спеціаліст / ПЗСО/ ЛО 1 / Небюджетна
Освітня програма: 241 Готельно-ресторанна справа
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2021 (з 1-го курсу)
2965. Філія "Черкаський кооперативний економіко-правовий коледж" Вищого навчального закладу Укоопспілки "Полтавський університет економіки і торгівлі"
Середній балЗНО на контракт у 2018 році: 141.50
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=1.00 ) (ЗНО)
  2. Історія України (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  3. Математика (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  4. Географія (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту ( k=1.00 ) (КП)
Детальніше
заяв: 1
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Молодший спеціаліст / ПЗСО/ ЛО 1 / Небюджетна
Освітня програма: 241 Готельно-ресторанна справа
Термін навчання: 02.09.2019 - 30.06.2021 (з 1-го курсу)
2965. Філія "Черкаський кооперативний економіко-правовий коледж" Вищого навчального закладу Укоопспілки "Полтавський університет економіки і торгівлі"
Середній балЗНО на контракт у 2018 році: 141.50
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=1.00 ) (ЗНО)
  2. Історія України (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  3. Математика (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  4. Географія (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту ( k=1.00 ) (КП)
Детальніше
заяв: 3
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Молодший спеціаліст / ПЗСО/ ЛО 3 / Небюджетна
Освітня програма: 241 Готельно-ресторанна справа
Термін навчання: 30.09.2019 - 30.06.2021 (з 1-го курсу)
2965. Філія "Черкаський кооперативний економіко-правовий коледж" Вищого навчального закладу Укоопспілки "Полтавський університет економіки і торгівлі"
Середній балЗНО на контракт у 2018 році: 141.50
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=1.00 ) (ЗНО)
  2. Історія України (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  3. Математика (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  4. Географія (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту ( k=1.00 ) (КП)
Детальніше
заяв: 2
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Молодший спеціаліст / ПЗСО/ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Готельна і ресторанна справа
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2021 (з 1-го курсу)
2744. Коледж Приватного вищого навчального закладу "Міжнародний класичний університет імені Пилипа Орлика"
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=1.00 ) (ЗНО)
  2. Математика (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  3. Географія (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  4. Середній бал документа про освіту ( k=1.00 ) (КП)
Детальніше
заяв: 1
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Молодший спеціаліст / ПЗСО/ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Готельна і ресторанна справа
Термін навчання: 01.10.2019 - 30.06.2021 (з 1-го курсу)
2744. Коледж Приватного вищого навчального закладу "Міжнародний класичний університет імені Пилипа Орлика"
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=1.00 ) (ЗНО)
  2. Математика (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  3. Географія (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  4. Середній бал документа про освіту ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Молодший спеціаліст / ПЗСО/ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Готельна і ресторанна справа
Термін навчання: 01.11.2019 - 30.06.2021 (з 1-го курсу)
2744. Коледж Приватного вищого навчального закладу "Міжнародний класичний університет імені Пилипа Орлика"
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=1.00 ) (ЗНО)
  2. Математика (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  3. Географія (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  4. Середній бал документа про освіту ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Молодший спеціаліст / ПЗСО/ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Готельна і ресторанна справа
Термін навчання: 01.12.2019 - 30.06.2021 (з 1-го курсу)
2744. Коледж Приватного вищого навчального закладу "Міжнародний класичний університет імені Пилипа Орлика"
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=1.00 ) (ЗНО)
  2. Математика (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  3. Географія (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  4. Середній бал документа про освіту ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Молодший спеціаліст / ПЗСО/ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Готельна і ресторанна справа
Термін навчання: 30.12.2019 - 30.06.2021 (з 1-го курсу)
2744. Коледж Приватного вищого навчального закладу "Міжнародний класичний університет імені Пилипа Орлика"
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=1.00 ) (ЗНО)
  2. Математика (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  3. Географія (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  4. Середній бал документа про освіту ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Молодший спеціаліст / ПЗСО/ ЛО 30 / Основна
Освітня програма: Готельне обслуговування
Термін навчання: 01.09.2019 - 28.03.2022 (з 1-го курсу)
506. Житлово-комунальний коледж Харківського національного університету міського господарства імені О.М. Бекетова
Середній балЗНО на контракт у 2018 році: 117.83
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=1.00 ) (ЗНО)
  2. Історія України (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  3. Математика (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  4. Географія (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (балmin=100, k=1.00 ) (КП)
Детальніше
заяв: 2
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Молодший спеціаліст / ПЗСО/ ЛО 20 / Основна
Освітня програма: Готельне обслуговування
Факультет: Туристичне та готельне обслуговування
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2022 (з 1-го курсу)
551. Київський державний коледж туризму та готельного господарства
Середній балЗНО на контракт у 2018 році: 108.50
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=1.00 ) (ЗНО)
  2. Історія України (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  3. Математика (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  4. Географія (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (балmin=120, k=1.00 ) (КП)
Детальніше
заяв: 8
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Молодший спеціаліст / ПЗСО/ ЛО 10 / Основна
Освітня програма: Готельне обслуговування
Факультет: Туристичне та готельне обслуговування
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2022 (з 1-го курсу)
551. Київський державний коледж туризму та готельного господарства
Середній балЗНО на контракт у 2018 році: 108.50
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=1.00 ) (ЗНО)
  2. Історія України (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  3. Математика (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  4. Географія (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (балmin=4, k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Молодший спеціаліст / ПЗСО/ ЛО 15 / Небюджетна
Освітня програма: Готельне обслуговування
Термін навчання: 01.09.2019 - 31.01.2022 (з 1-го курсу)
631. Львівський державний коледж харчової і переробної промисловості Національного університету харчових технологій
Середній балЗНО на бюджет у 2018 році: 177.50
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література ( k=1.00 ) (ЗНО)
  2. Історія України ( k=1.00 )* (ЗНО)
  3. Математика ( k=1.00 )* (ЗНО)
  4. Географія ( k=1.00 )* (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту ( k=1.00 ) (КП)
Детальніше
заяв: 9
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Молодший спеціаліст / ПЗСО/ ЛО 10 / Основна
Освітня програма: Готельне обслуговування
Факультет: Ужгородський торговельно-економічний коледж Київського національного торговельно-економічного університету
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2022 (з 1-го курсу)
793. Ужгородський торговельно-економічний коледж Київського національного торговельно-економічного університету
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=1.00 ) (ЗНО)
  2. Історія України (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  3. Математика (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  4. Географія (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту ( k=1.00 ) (КП)
Детальніше
заяв: 8
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Молодший спеціаліст / ПЗСО/ ЛО 15 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Сфери обслуговування
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.01.2022 (з 3-го курсу)
460. Державний навчальний заклад "Дніпровський транспортно-економічний коледж"
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=1.00 ) (ЗНО)
  2. Математика (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  3. Географія (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  4. Англійська мова (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту ( k=1.00 ) (КП)
Детальніше
заяв: 1
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Молодший спеціаліст / ПЗСО/ ЛО 20 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Економіки та підприємництва, сфери обслуговування
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2021 (з 2-го курсу)
529. Івано-Франківський фінансово-комерційний кооперативний коледж імені С. Граната
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=1.00 ) (ЗНО)
  2. Історія України (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  3. Математика (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  4. Географія (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту ( k=1.00 ) (КП)
Детальніше
заяв: 2
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Молодший спеціаліст / ПЗСО/ ЛО 8 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2021 (з 1-го курсу)
671. Мукачівський кооперативний торговельно-економічний коледж
Середній балЗНО на контракт у 2018 році: 134.36
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=1.00 ) (ЗНО)
  2. Іноземна мова (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  3. Історія України (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  4. Математика (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту ( k=1.00 ) (КП)
Детальніше
заяв: 6
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Молодший спеціаліст / ПЗСО/ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2021 (з 1-го курсу)
671. Мукачівський кооперативний торговельно-економічний коледж
Середній балЗНО на контракт у 2018 році: 134.36
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=1.00 ) (ЗНО)
  2. Іноземна мова (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  3. Історія України (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  4. Математика (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Молодший спеціаліст / ПЗСО/ ЛО 20 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2021 (з 1-го курсу)
685. Новомосковський кооперативний коледж економіки та права ім. С.В. Литвиненка Дніпропетровської облспоживспілки
Середній балЗНО на контракт у 2018 році: 113.75
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=1.00 ) (ЗНО)
  2. Історія України (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  3. Математика (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  4. Географія (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (балmin=100, k=1.00 ) (КП)
Детальніше
заяв: 14
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Молодший спеціаліст / ПЗСО/ ЛО 30 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Технологічне відділення
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2021 (з 1-го курсу)
733. Рівненський кооперативний економіко-правовий коледж
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=1.00 ) (ЗНО)
  2. Історія України (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  3. Математика (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  4. Біологія (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Молодший спеціаліст / ПЗСО/ ЛО 3 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2021 (з 1-го курсу)
769. Сумський коледж економіки і торгівлі
Середній балЗНО на контракт у 2018 році: 128.75
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=1.00 ) (ЗНО)
  2. Іноземна мова (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  3. Історія України (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  4. Математика (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (балmin=4, k=1.00 ) (КП)
Детальніше
заяв: 3
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Молодший спеціаліст / ПЗСО/ ЛО 1 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2021 (з 1-го курсу)
769. Сумський коледж економіки і торгівлі
Середній балЗНО на контракт у 2018 році: 128.75
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=1.00 ) (ЗНО)
  2. Іноземна мова (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  3. Історія України (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  4. Математика (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (балmin=4, k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Молодший спеціаліст / ПЗСО/ ЛО 15 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Заочне відділення
Термін навчання: 01.10.2019 - 28.06.2021 (з 1-го курсу)
821. Херсонський кооперативний економіко-правовий коледж
Середній балЗНО на контракт у 2018 році: 104.50
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=1.00 ) (ЗНО)
  2. Іноземна мова (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  3. Історія України (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  4. Математика (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту ( k=1.00 ) (КП)
Детальніше
заяв: 7
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Молодший спеціаліст / ПЗСО/ ЛО 60 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Термін навчання: 01.09.2019 - 07.06.2021 (з 3-го курсу)
908. Коледж економіки та бізнесу Дніпровського національного університету імені Олеся Гончара
Середній балЗНО на контракт у 2018 році: 127.95
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=1.00 ) (ЗНО)
  2. Історія України (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  3. Математика (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  4. Географія (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту ( k=1.00 ) (КП)
Детальніше
заяв: 20
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Молодший спеціаліст / ПЗСО/ ЛО 10 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2021 (з 1-го курсу)
1014. Коледж ресторанного господарства Національного університету харчових технологій
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література ( k=1.00 ) (ЗНО)
  2. Іноземна мова ( k=1.00 )* (ЗНО)
  3. Математика ( k=1.00 )* (ЗНО)
  4. Географія ( k=1.00 )* (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту ( k=1.00 ) (КП)
Детальніше
заяв: 6
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Молодший спеціаліст / ПЗСО/ ЛО 15 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Термін навчання: 20.10.2019 - 30.06.2021 (з 2-го курсу)
1044. Луцький коледж рекреаційних технологій і права
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=1.00 ) (ЗНО)
  2. Історія України (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  3. Біологія (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  4. Географія (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту ( k=1.00 ) (КП)
Детальніше
заяв: 6
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Молодший спеціаліст / ПЗСО/ ЛО 5 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Термін навчання: 01.09.2019 - 01.08.2021 (з 2-го курсу)
1180. Економіко-правовий коледж Київського кооперативного інституту бізнесу і права
Середній балЗНО на контракт у 2018 році: 102.00
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=1.00 ) (ЗНО)
  2. Іноземна мова (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  3. Математика (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  4. Географія (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту ( k=1.00 ) (КП)
Детальніше
заяв: 2
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Молодший спеціаліст / ПЗСО/ ЛО 10 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Термін навчання: 01.09.2019 - 01.08.2021 (з 2-го курсу)
1180. Економіко-правовий коледж Київського кооперативного інституту бізнесу і права
Середній балЗНО на контракт у 2018 році: 102.00
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=1.00 ) (ЗНО)
  2. Іноземна мова (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  3. Математика (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  4. Географія (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту ( k=1.00 ) (КП)
Детальніше
заяв: 1
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Молодший спеціаліст / ПЗСО/ ЛО 10 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Термін навчання: 01.09.2019 - 01.08.2021 (з 2-го курсу)
1180. Економіко-правовий коледж Київського кооперативного інституту бізнесу і права
Середній балЗНО на контракт у 2018 році: 102.00
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=1.00 ) (ЗНО)
  2. Іноземна мова (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  3. Математика (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  4. Географія (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Молодший спеціаліст / ПЗСО/ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2022 (з 1-го курсу)
1222. Коледж економіки і технологій Чернігівського національного технологічного університету
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=1.00 ) (ЗНО)
  2. Історія України (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  3. Математика (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  4. Географія (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту ( k=1.00 ) (КП)
Детальніше
заяв: 9
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Молодший спеціаліст / ПЗСО/ ЛО 10 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2021 (з 1-го курсу)
1471. Хмельницький кооперативний коледж Хмельницького кооперативного торговельно-економічного інституту
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=1.00 ) (ЗНО)
  2. Іноземна мова (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  3. Історія України (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  4. Географія (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту ( k=1.00 ) (КП)
Детальніше
заяв: 7
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Молодший спеціаліст / ПЗСО/ ЛО 5 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Термін навчання: 01.10.2019 - 30.06.2021 (з 1-го курсу)
1471. Хмельницький кооперативний коледж Хмельницького кооперативного торговельно-економічного інституту
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=1.00 ) (ЗНО)
  2. Іноземна мова (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  3. Історія України (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  4. Географія (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту ( k=1.00 ) (КП)
Детальніше
заяв: 2
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Молодший спеціаліст / ПЗСО/ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Коледж Київського університету культури
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2021 (з 1-го курсу)
1520. "Коледж Київського університету культури"
Середній балЗНО на контракт у 2018 році: 106.75
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=1.00 ) (ЗНО)
  2. Історія України (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  3. Математика (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  4. Географія (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту ( k=1.00 ) (КП)
Детальніше
заяв: 4
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Молодший спеціаліст / ПЗСО/ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Миколаївський коледж Київського університету культури
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2021 (з 1-го курсу)
1534. "Миколаївський коледж Київського університету культури"
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=1.00 ) (ЗНО)
  2. Історія України (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  3. Математика (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  4. Географія (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Молодший спеціаліст / ПЗСО/ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Львівський коледж Київського університету культури
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2021 (з 1-го курсу)
1537. "Львівський коледж Київського університету культури"
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=1.00 ) (ЗНО)
  2. Історія України (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  3. Математика (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  4. Географія (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту ( k=1.00 ) (КП)
Детальніше
заяв: 1
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Молодший спеціаліст / ПЗСО/ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Дніпровський коледж Київського університету культури
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2021 (з 1-го курсу)
1552. "Дніпровський коледж Київського університету культури"
Середній балЗНО на контракт у 2018 році: 126.50
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=1.00 ) (ЗНО)
  2. Історія України (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  3. Математика (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  4. Географія (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту ( k=1.00 ) (КП)
Детальніше
заяв: 1
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Молодший спеціаліст / ПЗСО/ ЛО 25 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2021 (з 1-го курсу)
2355. Миколаївський коледж Вищого навчального закладу "Відкритий міжнародний університет розвитку людини "Україна"
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=1.00 ) (ЗНО)
  2. Іноземна мова (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  3. Математика (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  4. Географія (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (балmin=100, k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Молодший спеціаліст / ПЗСО/ ЛО 25 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2021 (з 1-го курсу)
2355. Миколаївський коледж Вищого навчального закладу "Відкритий міжнародний університет розвитку людини "Україна"
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=1.00 ) (ЗНО)
  2. Іноземна мова (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  3. Математика (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  4. Географія (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (балmin=100, k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Молодший спеціаліст / ПЗСО/ ЛО 25 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Коледж Класичного приватного університету
Термін навчання: 01.09.2019 - 01.03.2022 (з 1-го курсу)
3074. Коледж Класичного приватного університету
Середній балЗНО на контракт у 2018 році: 148.00
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=1.00 ) (ЗНО)
  2. Іноземна мова (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  3. Історія України (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  4. Математика (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (балmin=2, k=1.00 ) (КП)
Детальніше
заяв: 1
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Молодший спеціаліст / ПЗСО/ ЛО 5 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Коледж Класичного приватного університету
Термін навчання: 01.09.2019 - 01.03.2022 (з 1-го курсу)
3074. Коледж Класичного приватного університету
Середній балЗНО на контракт у 2018 році: 148.00
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=1.00 ) (ЗНО)
  2. Іноземна мова (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  3. Історія України (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  4. Математика (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (балmin=2, k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Молодший спеціаліст / ПЗСО/ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Заочне відділення Коледж
Термін навчання: 22.11.2019 - 15.02.2022 (з 1-го курсу)
3218. Коледж Мелітопольського інституту державного та муніципального управління "Класичного приватного університету"
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=1.00 ) (ЗНО)
  2. Історія України (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  3. Біологія (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  4. Географія (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Молодший спеціаліст / ПЗСО/ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Заочне відділення Коледж
Термін навчання: 01.09.2019 - 15.02.2022 (з 1-го курсу)
3218. Коледж Мелітопольського інституту державного та муніципального управління "Класичного приватного університету"
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=1.00 ) (ЗНО)
  2. Історія України (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  3. Біологія (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  4. Географія (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Молодший спеціаліст / ПЗСО/ ЛО 15 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа; Ресторанне обслуговування
Факультет: Заочне відділення
Термін навчання: 16.09.2019 - 30.06.2021 (з 1-го курсу)
1296. Коледж економіки і права Вінницького кооперативного інституту
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=1.00 ) (ЗНО)
  2. Історія України (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  3. Біологія (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  4. Географія (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту ( k=1.00 ) (КП)
Детальніше
заяв: 1
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Молодший спеціаліст / ПЗСО/ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа; Ресторанне обслуговування
Факультет: Заочне відділення
Термін навчання: 30.09.2019 - 01.07.2021 (з 1-го курсу)
1296. Коледж економіки і права Вінницького кооперативного інституту
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=1.00 ) (ЗНО)
  2. Історія України (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  3. Біологія (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  4. Географія (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Молодший спеціаліст / ПЗСО/ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа; Ресторанне обслуговування
Факультет: Заочне відділення
Термін навчання: 30.11.2019 - 30.09.2021 (з 1-го курсу)
1296. Коледж економіки і права Вінницького кооперативного інституту
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=1.00 ) (ЗНО)
  2. Історія України (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  3. Біологія (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  4. Географія (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Молодший спеціаліст / ПЗСО/ ЛО 20 / Основна
Освітня програма: Ресторанне обслуговування
Факультет: Ресторанне господарство
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2021 (з 1-го курсу)
551. Київський державний коледж туризму та готельного господарства
Середній балЗНО на контракт у 2018 році: 121.22
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=1.00 ) (ЗНО)
  2. Історія України (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  3. Математика (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  4. Географія (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту ( k=1.00 ) (КП)
Детальніше
заяв: 7
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Молодший спеціаліст / ПЗСО/ ЛО 5 / Основна
Освітня програма: Ресторанне обслуговування
Факультет: Ресторанне господарство
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2021 (з 1-го курсу)
551. Київський державний коледж туризму та готельного господарства
Середній балЗНО на контракт у 2018 році: 121.22
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=1.00 ) (ЗНО)
  2. Історія України (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  3. Математика (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  4. Географія (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (балmin=4, k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Молодший спеціаліст / ПЗСО/ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Ресторанне обслуговування
Факультет: Краматорський коледж Донецького національного університету економіки і торгівлі імені Михайла Туган-Барановського
Термін навчання: 01.09.2019 - 31.01.2022 (з 1-го курсу)
Скорочений курс
589. Краматорський коледж Донецького національного університету економіки і торгівлі імені Михайла Туган-Барановського
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=1.00 ) (ЗНО)
  2. Історія України (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  3. Математика (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  4. Біологія (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (балmin=1, k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Молодший спеціаліст / ПЗСО/ ЛО 10 / Небюджетна
Освітня програма: Ресторанне обслуговування
Факультет: Технологічне та заочне
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2021 (з 1-го курсу)
712. Полтавський кооперативний коледж Полтавської облспоживспілки
Середній балЗНО на контракт у 2018 році: 125.85
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=1.00 ) (ЗНО)
  2. Історія України (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  3. Математика (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  4. Біологія (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту ( k=1.00 ) (КП)
Детальніше
заяв: 8
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Молодший спеціаліст / ПЗСО/ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Ресторанне обслуговування
Факультет: Технологічне та заочне
Термін навчання: 14.11.2019 - 14.09.2021 (з 1-го курсу)
712. Полтавський кооперативний коледж Полтавської облспоживспілки
Середній балЗНО на контракт у 2018 році: 125.85
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=1.00 ) (ЗНО)
  2. Історія України (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  3. Математика (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  4. Біологія (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Молодший спеціаліст / ПЗСО/ ЛО 20 / Небюджетна
Освітня програма: Ресторанне обслуговування
Факультет: Відділення сфери обслуговування
Термін навчання: 01.09.2019 - 28.02.2022 (з 1-го курсу)
813. Харківський торговельно-економічний коледж Київського національного торговельно-економічного університету
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=1.00 ) (ЗНО)
  2. Історія України (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  3. Математика (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  4. Географія (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (балmin=100, k=1.00 ) (КП)
Детальніше
заяв: 3
* - Предмети на вибір.