ПошукЗнайдено: 73 (спеціальності за 2019 рік)
Спеціальність
Складові конкурсного бала
Спеціальність
181 Харчові технології
Молодший спеціаліст / ПЗСО/ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: 181 Харчові технології
Термін навчання: 02.12.2019 - 28.02.2022 (з 2-го курсу)
441. Гусятинський коледж Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=1.00 ) (ЗНО)
  2. Математика (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  3. Біологія (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  4. Хімія (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
181 Харчові технології
Молодший спеціаліст / ПЗСО/ ЛО 10 / Небюджетна
Освітня програма: 181 Харчові технології
Термін навчання: 01.09.2019 - 01.02.2022 (з 1-го курсу)
2965. Філія "Черкаський кооперативний економіко-правовий коледж" Вищого навчального закладу Укоопспілки "Полтавський університет економіки і торгівлі"
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=1.00 ) (ЗНО)
  2. Математика (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  3. Біологія (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  4. Хімія (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту ( k=1.00 ) (КП)
Детальніше
заяв: 1
Спеціальність
181 Харчові технології
Молодший спеціаліст / ПЗСО/ ЛО 5 / Небюджетна
Освітня програма: 181 Харчові технології
Термін навчання: 01.09.2019 - 01.02.2022 (з 1-го курсу)
2965. Філія "Черкаський кооперативний економіко-правовий коледж" Вищого навчального закладу Укоопспілки "Полтавський університет економіки і торгівлі"
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=1.00 ) (ЗНО)
  2. Математика (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  3. Біологія (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  4. Хімія (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту ( k=1.00 ) (КП)
Детальніше
заяв: 2
Спеціальність
181 Харчові технології
Молодший спеціаліст / ПЗСО/ ЛО 5 / Небюджетна
Освітня програма: 181 Харчові технології
Термін навчання: 01.09.2019 - 01.02.2022 (з 1-го курсу)
2965. Філія "Черкаський кооперативний економіко-правовий коледж" Вищого навчального закладу Укоопспілки "Полтавський університет економіки і торгівлі"
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=1.00 ) (ЗНО)
  2. Математика (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  3. Біологія (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  4. Хімія (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
181 Харчові технології
Молодший спеціаліст / ПЗСО/ ЛО 1 / Небюджетна
Освітня програма: Бродильне виробництво і виноробство
Факультет: Відокремлений структурний підрозділ "Бердянський коледж Таврійського державного агротехнологічного університету"
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.04.2022 (з 1-го курсу)
408. Відокремлений структурний підрозділ "Бердянський коледж Таврійського державного агротехнологічного університету"
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=1.00 ) (ЗНО)
  2. Історія України (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  3. Математика (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  4. Біологія (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту ( k=1.00 ) (КП)
Детальніше
заяв: 1
Спеціальність
181 Харчові технології
Молодший спеціаліст / ПЗСО/ ЛО 30 / Основна
Освітня програма: Бродильне виробництво і виноробство
Факультет: Технологічне відділення спеціальності 181 "Харчові технології"
Термін навчання: 18.09.2019 - 30.06.2022 (з 1-го курсу)
618. Лохвицький механіко-технологічний коледж Полтавської державної аграрної академії
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=1.00 ) (ЗНО)
  2. Історія України (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  3. Математика (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  4. Хімія (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (балmin=100, k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
181 Харчові технології
Молодший спеціаліст / ПЗСО/ ЛО 15 / Небюджетна
Освітня програма: Бродильне виробництво і виноробство
Факультет: Свалявський технічий коледж НУХТ
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.01.2022 (з 1-го курсу)
914. Свалявський технічний коледж Національного університету харчових технологій
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=1.00 ) (ЗНО)
  2. Історія України (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  3. Математика (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  4. Хімія (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
181 Харчові технології
Молодший спеціаліст / ПЗСО/ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Бродильне виробництво і виноробство
Факультет: Технологічне відділення
Термін навчання: 01.09.2019 - 28.02.2022 (з 1-го курсу)
1071. Механіко-технологічний коледж Одеської національної академії харчових технологій
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=1.00 ) (ЗНО)
  2. Історія України (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  3. Математика (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  4. Біологія (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
181 Харчові технології
Молодший спеціаліст / ПЗСО/ ЛО 7 / Небюджетна
Освітня програма: Виробництво борошняних, кондитерських виробівта харчових концентратів
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2022 (з 1-го курсу)
848. Чернігівський кооперативний коледж Чернігівської облспоживспілки
Середній балЗНО на контракт у 2018 році: 117.33
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=1.00 ) (ЗНО)
  2. Історія України (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  3. Математика (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  4. Хімія (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту ( k=1.00 ) (КП)
Детальніше
заяв: 2
Спеціальність
181 Харчові технології
Молодший спеціаліст / ПЗСО/ ЛО 7 / Небюджетна
Освітня програма: Виробництво борошняних, кондитерських виробівта харчових концентратів
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2022 (з 1-го курсу)
848. Чернігівський кооперативний коледж Чернігівської облспоживспілки
Середній балЗНО на контракт у 2018 році: 117.33
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=1.00 ) (ЗНО)
  2. Історія України (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  3. Математика (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  4. Хімія (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
181 Харчові технології
Молодший спеціаліст / ПЗСО/ ЛО 40 / Небюджетна
Освітня програма: Виробництво харчової продукції
Факультет: Заочне відділення
Термін навчання: 15.09.2019 - 31.01.2022 (з 3-го курсу)
450. Державний навчальний заклад "Дніпровський технолого-економічний коледж"
Середній балЗНО на контракт у 2018 році: 131.11
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=1.00 ) (ЗНО)
  2. Історія України (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  3. Математика (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  4. Англійська мова (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту ( k=1.00 ) (КП)
Детальніше
заяв: 3
Спеціальність
181 Харчові технології
Молодший спеціаліст / ПЗСО/ ЛО 0 / Основна
Освітня програма: Виробництво харчової продукції
Факультет: Криворізький державний комерційно-економічний технікум
Термін навчання: 01.09.2019 - 31.01.2022 (з 1-го курсу)
596. Криворізький державний комерційно-економічний технікум
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=1.00 ) (ЗНО)
  2. Історія України (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  3. Математика (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  4. Географія (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту ( k=1.00 ) (КП)
Детальніше
заяв: 2
Спеціальність
181 Харчові технології
Молодший спеціаліст / ПЗСО/ ЛО 0 / Основна
Освітня програма: Виробництво харчової продукції
Факультет: Технологічне відділення
Термін навчання: 01.09.2019 - 28.02.2022 (з 1-го курсу)
667. Могилів-Подільський технолого-економічний коледж Вінницького національного аграрного університету
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=1.00 ) (ЗНО)
  2. Історія України (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  3. Математика (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  4. Біологія (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (балmin=100, k=1.00 ) (КП)
Детальніше
заяв: 1
Спеціальність
181 Харчові технології
Молодший спеціаліст / ПЗСО/ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Виробництво харчової продукції
Факультет: Технологічне відділення
Термін навчання: 01.09.2019 - 28.02.2022 (з 1-го курсу)
667. Могилів-Подільський технолого-економічний коледж Вінницького національного аграрного університету
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=1.00 ) (ЗНО)
  2. Історія України (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  3. Математика (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  4. Біологія (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (балmin=100, k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
181 Харчові технології
Молодший спеціаліст / ПЗСО/ ЛО 15 / Небюджетна
Освітня програма: Виробництво харчової продукції
Термін навчання: 01.09.2019 - 28.02.2022 (з 1-го курсу)
714. Полтавський комерційний технікум
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=1.00 ) (ЗНО)
  2. Історія України (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  3. Математика (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  4. Біологія (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
181 Харчові технології
Молодший спеціаліст / ПЗСО/ ЛО 10 / Основна
Освітня програма: Виробництво харчової продукції
Факультет: Ужгородський торговельно-економічний коледж Київського національного торговельно-економічного університету
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2022 (з 1-го курсу)
793. Ужгородський торговельно-економічний коледж Київського національного торговельно-економічного університету
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=1.00 ) (ЗНО)
  2. Історія України (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  3. Математика (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  4. Біологія (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту ( k=1.00 ) (КП)
Детальніше
заяв: 3
Спеціальність
181 Харчові технології
Молодший спеціаліст / ПЗСО/ ЛО 25 / Небюджетна
Освітня програма: Виробництво харчової продукції
Факультет: Відділення виробництва та технології
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2022 (з 1-го курсу)
813. Харківський торговельно-економічний коледж Київського національного торговельно-економічного університету
Середній балЗНО на контракт у 2018 році: 142.63
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=1.00 ) (ЗНО)
  2. Історія України (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  3. Математика (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  4. Хімія (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (балmin=100, k=1.00 ) (КП)
Детальніше
заяв: 1
Спеціальність
181 Харчові технології
Молодший спеціаліст / ПЗСО/ ЛО 15 / Небюджетна
Освітня програма: Виробництво харчової продукції
Факультет: Харчові технології
Термін навчання: 01.09.2019 - 31.01.2022 (з 1-го курсу)
832. Черкаський комерційний технікум
Середній балЗНО на контракт у 2018 році: 117.50
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=1.00 ) (ЗНО)
  2. Математика (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  3. Біологія (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  4. Хімія (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту ( k=1.00 ) (КП)
Детальніше
заяв: 2
Спеціальність
181 Харчові технології
Молодший спеціаліст / ПЗСО/ ЛО 20 / Основна
Освітня програма: Виробництво харчової продукції
Факультет: Економіко-технологічне відділення
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2022 (з 1-го курсу)
894. Торговий коледж Запорізького національного університету
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=1.00 ) (ЗНО)
  2. Історія України (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  3. Математика (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  4. Біологія (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту ( k=1.00 ) (КП)
Детальніше
заяв: 6
Спеціальність
181 Харчові технології
Молодший спеціаліст / ПЗСО/ ЛО 30 / Небюджетна
Освітня програма: Виробництво харчової продукції
Факультет: Свалявський технічий коледж НУХТ
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.01.2022 (з 1-го курсу)
914. Свалявський технічний коледж Національного університету харчових технологій
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=1.00 ) (ЗНО)
  2. Історія України (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  3. Математика (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  4. Хімія (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту ( k=1.00 ) (КП)
Детальніше
заяв: 1
Спеціальність
181 Харчові технології
Молодший спеціаліст / ПЗСО/ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Виробництво харчової продукції
Факультет: Циклова комісія технологічних дисциплін
Термін навчання: 01.10.2019 - 01.02.2022 (з 2-го курсу)
2970. Філія "Білгород-Дністровський економіко-правовий коледж" Вищого навчального закладу Укоопспілки "Полтавський університет економіки і торгівлі"
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=1.00 ) (ЗНО)
  2. Історія України (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  3. Математика (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  4. Біологія (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (балmin=120, k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
181 Харчові технології
Молодший спеціаліст / ПЗСО/ ЛО 59 / Небюджетна
Освітня програма: Виробництво харчової продукції
Факультет: Коледж Класичного приватного університету
Термін навчання: 01.09.2019 - 01.03.2022 (з 1-го курсу)
3074. Коледж Класичного приватного університету
Середній балЗНО на контракт у 2018 році: 128.00
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=1.00 ) (ЗНО)
  2. Історія України (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  3. Математика (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  4. Географія (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (балmin=2, k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
181 Харчові технології
Молодший спеціаліст / ПЗСО/ ЛО 1 / Небюджетна
Освітня програма: Виробництво харчової продукції
Факультет: Коледж Класичного приватного університету
Термін навчання: 01.09.2019 - 01.03.2022 (з 1-го курсу)
3074. Коледж Класичного приватного університету
Середній балЗНО на контракт у 2018 році: 128.00
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=1.00 ) (ЗНО)
  2. Історія України (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  3. Математика (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  4. Географія (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (балmin=2, k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
181 Харчові технології
Молодший спеціаліст / ПЗСО/ ЛО 10 / Основна
Освітня програма: Виробництво харчової продукції/Освітньо професійна програма підготовки молодшого спеціаліста зі спеціалізації "Виробництво харчової продукції " за спеціальністю 181 «Харчові технології » галузі знань 18 «Виробництво та технології » на основі базової за
Термін навчання: 01.09.2019 - 28.02.2022 (з 1-го курсу)
930. Криворізький коледж економіки та управління Державного вищого навчального закладу "Київський національний економічний університет імені Вадима Гетьмана"
Середній балЗНО на бюджет у 2018 році: 144.13
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=1.00 ) (ЗНО)
  2. Історія України (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  3. Математика (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  4. Середній бал документа про освіту ( k=1.00 ) (КП)
Детальніше
заяв: 7
Спеціальність
181 Харчові технології
Молодший спеціаліст / ПЗСО/ ЛО 5 / Основна
Освітня програма: Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів
Факультет: Харчових технологій та менеджменту
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2021 (з 1-го курсу)
762. Смілянський коледж харчових технологій Національного університету харчових технологій
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=1.00 ) (ЗНО)
  2. Історія України (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  3. Математика (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  4. Біологія (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
181 Харчові технології
Молодший спеціаліст / ПЗСО/ ЛО 25 / Небюджетна
Освітня програма: Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів
Факультет: Відділення виробництва та технології
Термін навчання: 01.09.2019 - 28.02.2023 (з 1-го курсу)
813. Харківський торговельно-економічний коледж Київського національного торговельно-економічного університету
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=1.00 ) (ЗНО)
  2. Історія України (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  3. Математика (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  4. Хімія (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
181 Харчові технології
Молодший спеціаліст / ПЗСО/ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів
Факультет: Відділення технології хліба та бухгалтерського обліку
Термін навчання: 01.09.2019 - 31.05.2022 (з 1-го курсу)
1155. Коледж переробної та харчової промисловості Харківського національного технічного університету сільського господарства імені Петра Василенка
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=1.00 ) (ЗНО)
  2. Історія України (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  3. Математика (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  4. Хімія (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту ( k=1.00 ) (КП)
Детальніше
заяв: 1
Спеціальність
181 Харчові технології
Молодший спеціаліст / ПЗСО/ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів
Факультет: Відділення технології хліба та бухгалтерського обліку
Термін навчання: 01.09.2019 - 31.05.2022 (з 1-го курсу)
1155. Коледж переробної та харчової промисловості Харківського національного технічного університету сільського господарства імені Петра Василенка
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=1.00 ) (ЗНО)
  2. Історія України (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  3. Математика (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  4. Хімія (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
181 Харчові технології
Молодший спеціаліст / ПЗСО/ ЛО 5 / Основна
Освітня програма: Виробництво цукристих речовин та полісахаридів
Факультет: Харчових технологій та менеджменту
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2021 (з 1-го курсу)
762. Смілянський коледж харчових технологій Національного університету харчових технологій
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=1.00 ) (ЗНО)
  2. Історія України (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  3. Математика (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  4. Біологія (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
181 Харчові технології
Молодший спеціаліст / ПЗСО/ ЛО 30 / Основна
Освітня програма: Зберігання і переробка зерна
Факультет: Технологічне відділення спеціальності 181 "Харчові технології"
Термін навчання: 18.09.2019 - 30.06.2022 (з 1-го курсу)
618. Лохвицький механіко-технологічний коледж Полтавської державної аграрної академії
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=1.00 ) (ЗНО)
  2. Історія України (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  3. Математика (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  4. Біологія (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (балmin=100, k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
181 Харчові технології
Молодший спеціаліст / ПЗСО/ ЛО 10 / Основна
Освітня програма: Зберігання і переробка зерна
Факультет: Технологічне відділення
Термін навчання: 01.09.2019 - 31.03.2022 (з 1-го курсу)
667. Могилів-Подільський технолого-економічний коледж Вінницького національного аграрного університету
Середній балЗНО на бюджет у 2018 році: 121.28
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=1.00 ) (ЗНО)
  2. Історія України (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  3. Математика (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  4. Біологія (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (балmin=100, k=1.00 ) (КП)
Детальніше
заяв: 11
Спеціальність
181 Харчові технології
Молодший спеціаліст / ПЗСО/ ЛО 10 / Небюджетна
Освітня програма: Зберігання і переробка зерна
Факультет: Технологічне відділення
Термін навчання: 01.09.2019 - 31.03.2022 (з 1-го курсу)
667. Могилів-Подільський технолого-економічний коледж Вінницького національного аграрного університету
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=1.00 ) (ЗНО)
  2. Історія України (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  3. Математика (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  4. Біологія (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (балmin=100, k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
181 Харчові технології
Молодший спеціаліст / ПЗСО/ ЛО 20 / Основна
Освітня програма: Зберігання і переробка зерна
Факультет: Технологічний коледж Дніпропетровського державного аграрно-економічного університету
Термін навчання: 01.10.2019 - 30.04.2022 (з 1-го курсу)
1061. Технологічний коледж Дніпровського державного аграрно-економічного університету
Середній балЗНО на бюджет у 2018 році: 129.75
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література ( k=1.00 ) (ЗНО)
  2. Історія України ( k=1.00 )* (ЗНО)
  3. Математика ( k=1.00 )* (ЗНО)
  4. Біологія ( k=1.00 )* (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту ( k=1.00 ) (КП)
Детальніше
заяв: 1
Спеціальність
181 Харчові технології
Молодший спеціаліст / ПЗСО/ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Зберігання і переробка зерна
Факультет: Технологічний коледж Дніпропетровського державного аграрно-економічного університету
Термін навчання: 01.10.2019 - 30.04.2022 (з 1-го курсу)
1061. Технологічний коледж Дніпровського державного аграрно-економічного університету
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література ( k=1.00 ) (ЗНО)
  2. Історія України ( k=1.00 )* (ЗНО)
  3. Математика ( k=1.00 )* (ЗНО)
  4. Біологія ( k=1.00 )* (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
181 Харчові технології
Молодший спеціаліст / ПЗСО/ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Зберігання і переробка зерна
Факультет: Технологічне відділення
Термін навчання: 01.09.2019 - 28.02.2022 (з 1-го курсу)
1071. Механіко-технологічний коледж Одеської національної академії харчових технологій
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=1.00 ) (ЗНО)
  2. Історія України (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  3. Математика (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  4. Біологія (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
181 Харчові технології
Молодший спеціаліст / ПЗСО/ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Зберігання, консервування та переробка м'яса
Факультет: Технологічне відділення
Термін навчання: 07.09.2019 - 30.06.2022 (з 1-го курсу)
783. Технолого-економічний коледж Білоцерківського національного аграрного університету
Середній балЗНО на бюджет у 2018 році: 114.50
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=1.00 ) (ЗНО)
  2. Математика (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  3. Біологія (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  4. Хімія (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
181 Харчові технології
Молодший спеціаліст / ПЗСО/ ЛО 25 / Небюджетна
Освітня програма: Зберігання, консервування та переробка м'яса
Факультет: Відділення виробництва та технології
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2022 (з 1-го курсу)
813. Харківський торговельно-економічний коледж Київського національного торговельно-економічного університету
Середній балЗНО на контракт у 2018 році: 142.63
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=1.00 ) (ЗНО)
  2. Історія України (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  3. Математика (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  4. Біологія (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
181 Харчові технології
Молодший спеціаліст / ПЗСО/ ЛО 5 / Основна
Освітня програма: Зберігання, консервування та переробка м'яса
Факультет: Заочне
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2022 (з 1-го курсу)
893. Технологічно-промисловий коледж Вінницького національного аграрного університету
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=1.00 ) (ЗНО)
  2. Математика (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  3. Біологія (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  4. Географія (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту ( k=1.00 ) (КП)
Детальніше
заяв: 2
Спеціальність
181 Харчові технології
Молодший спеціаліст / ПЗСО/ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Зберігання, консервування та переробка м'яса
Факультет: Технологічне відділення
Термін навчання: 01.09.2019 - 28.02.2022 (з 1-го курсу)
1071. Механіко-технологічний коледж Одеської національної академії харчових технологій
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=1.00 ) (ЗНО)
  2. Історія України (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  3. Математика (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  4. Біологія (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
181 Харчові технології
Молодший спеціаліст / ПЗСО/ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Зберігання, консервування та переробка молока
Факультет: Технологічне відділення
Термін навчання: 07.09.2019 - 30.06.2022 (з 1-го курсу)
783. Технолого-економічний коледж Білоцерківського національного аграрного університету
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=1.00 ) (ЗНО)
  2. Математика (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  3. Біологія (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  4. Хімія (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
181 Харчові технології
Молодший спеціаліст / ПЗСО/ ЛО 4 / Основна
Освітня програма: Зберігання, консервування та переробка молока
Факультет: Заочне
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2022 (з 1-го курсу)
893. Технологічно-промисловий коледж Вінницького національного аграрного університету
Середній балЗНО на бюджет у 2018 році: 130.30
Середній балЗНО на контракт у 2018 році: 140.00
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=1.00 ) (ЗНО)
  2. Математика (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  3. Біологія (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  4. Географія (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту ( k=1.00 ) (КП)
Детальніше
заяв: 3
Спеціальність
181 Харчові технології
Молодший спеціаліст / ПЗСО/ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Зберігання, консервування та переробка молока
Факультет: Заочне
Термін навчання: 30.11.2019 - 30.06.2022 (з 1-го курсу)
893. Технологічно-промисловий коледж Вінницького національного аграрного університету
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=1.00 ) (ЗНО)
  2. Математика (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  3. Біологія (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  4. Географія (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
181 Харчові технології
Молодший спеціаліст / ПЗСО/ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Зберігання, консервування та переробка молока
Факультет: Технологічне відділення
Термін навчання: 01.09.2019 - 28.02.2022 (з 1-го курсу)
1071. Механіко-технологічний коледж Одеської національної академії харчових технологій
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=1.00 ) (ЗНО)
  2. Історія України (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  3. Математика (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  4. Біологія (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
181 Харчові технології
Молодший спеціаліст / ПЗСО/ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Зберігання, консервування та переробка молока
Факультет: Відділення харчових технологій
Термін навчання: 01.09.2019 - 31.01.2022 (з 1-го курсу)
1155. Коледж переробної та харчової промисловості Харківського національного технічного університету сільського господарства імені Петра Василенка
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=1.00 ) (ЗНО)
  2. Історія України (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  3. Математика (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  4. Хімія (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту ( k=1.00 ) (КП)
Детальніше
заяв: 1
Спеціальність
181 Харчові технології
Молодший спеціаліст / ПЗСО/ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Зберігання, консервування та переробка молока
Факультет: Відділення харчових технологій
Термін навчання: 01.09.2019 - 31.01.2022 (з 1-го курсу)
1155. Коледж переробної та харчової промисловості Харківського національного технічного університету сільського господарства імені Петра Василенка
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=1.00 ) (ЗНО)
  2. Історія України (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  3. Математика (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  4. Хімія (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
181 Харчові технології
Молодший спеціаліст / ПЗСО/ ЛО 2 / Основна
Освітня програма: Зберігання, консервування та переробка плодів і овочів
Факультет: Відокремлений структурний підрозділ "Бердянський коледж Таврійського державного агротехнологічного університету"
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.04.2022 (з 1-го курсу)
408. Відокремлений структурний підрозділ "Бердянський коледж Таврійського державного агротехнологічного університету"
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=1.00 ) (ЗНО)
  2. Історія України (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  3. Математика (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  4. Біологія (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту ( k=1.00 ) (КП)
Детальніше
заяв: 2
Спеціальність
181 Харчові технології
Молодший спеціаліст / ПЗСО/ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Зберігання, консервування та переробка риби і морепродуктів
Факультет: Харчові технології: зберігання, консервування та переробка риби і морепродуктів
Термін навчання: 01.09.2019 - 01.03.2022 (з 1-го курсу)
2794. Державний вищий навчальний заклад "Білгород-Дністровський морський рибопромисловий технікум"
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=1.00 ) (ЗНО)
  2. Історія України (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  3. Математика (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  4. Географія (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (балmin=100, k=1.00 ) (КП)
Детальніше
заяв: 1
Спеціальність
181 Харчові технології
Молодший спеціаліст / ПЗСО/ ЛО 10 / Небюджетна
Освітня програма: Технік-технолог з технології харчування
Факультет: Технологічне відділення ДВНЗ "Тернопільський коледж харчових технологій і торгівлі"
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2022 (з 2-го курсу)
899. Державний вищий навчальний заклад "Тернопільський коледж харчових технологій і торгівлі"
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=1.00 ) (ЗНО)
  2. Історія України (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  3. Математика (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  4. Географія (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту ( k=1.00 ) (КП)
Детальніше
заяв: 1
Спеціальність
181 Харчові технології
Молодший спеціаліст / ПЗСО/ ЛО 15 / Небюджетна
Освітня програма: Технології зберігання, консервування та переробки м'яса
Факультет: Ветеринарно-технологічне
Термін навчання: 01.09.2019 - 31.01.2022 (з 1-го курсу)
407. Відокремлений структурний підрозділ "Василівський коледж Таврійського державного агротехнологічного університету"
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=1.00 ) (ЗНО)
  2. Математика (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  3. Біологія (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  4. Хімія (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (балmin=100, k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
181 Харчові технології
Молодший спеціаліст / ПЗСО/ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Технологія харчування
Факультет: Краматорський коледж Донецького національного університету економіки і торгівлі імені Михайла Туган-Барановського
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2022 (з 1-го курсу)
Скорочений курс
589. Краматорський коледж Донецького національного університету економіки і торгівлі імені Михайла Туган-Барановського
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=1.00 ) (ЗНО)
  2. Історія України (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  3. Математика (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  4. Хімія (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (балmin=1, k=1.00 ) (КП)
Детальніше
заяв: 1
* - Предмети на вибір.