ПошукЗнайдено: 74 (спеціальності за 2019 рік)
Спеціальність
Складові конкурсного бала
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Молодший спеціаліст / ПЗСО/ ЛО 12 / Небюджетна
Освітня програма: 241 Готельно-ресторанна справа
Факультет: Відділення економіки та туризму
Термін навчання: 01.09.2019 - 01.07.2021 (з 2-го курсу)
404. Галицький коледж імені В'ячеслава Чорновола
Середній балЗНО на контракт у 2018 році: 127.50
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=1.00 ) (ЗНО)
  2. Іноземна мова (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  3. Історія України (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  4. Математика (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту ( k=1.00 ) (КП)
Детальніше
заяв: 27
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Молодший спеціаліст / ПЗСО/ ЛО 5 / Небюджетна
Освітня програма: 241 Готельно-ресторанна справа
Факультет: Коледж Луганського національного університету імені Тараса Шевченка
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2021 (з 1-го курсу)
1725. Коледж Луганського національного університету імені Тараса Шевченка
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=1.00 ) (ЗНО)
  2. Історія України (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  3. Математика (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  4. Англійська мова (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (балmin=110, k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Молодший спеціаліст / ПЗСО/ ЛО 15 / Небюджетна
Освітня програма: 241 Готельно-ресторанна справа
Факультет: Коледж Луганського національного університету імені Тараса Шевченка
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2021 (з 3-го курсу)
1725. Коледж Луганського національного університету імені Тараса Шевченка
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=1.00 ) (ЗНО)
  2. Історія України (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  3. Математика (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  4. Англійська мова (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (балmin=110, k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Молодший спеціаліст / ПЗСО/ ЛО 10 / Небюджетна
Освітня програма: 241 Готельно-ресторанна справа
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2021 (з 1-го курсу)
2965. Філія "Черкаський кооперативний економіко-правовий коледж" Вищого навчального закладу Укоопспілки "Полтавський університет економіки і торгівлі"
Середній балЗНО на контракт у 2018 році: 120.38
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=1.00 ) (ЗНО)
  2. Історія України (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  3. Математика (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  4. Географія (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту ( k=1.00 ) (КП)
Детальніше
заяв: 29
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Молодший спеціаліст / ПЗСО/ ЛО 18 / Основна
Освітня програма: Адміністратор (господар) залу
Факультет: Відділення готельно-ресторанного бізнесу ДВНЗ "Тернопільський коледж харчових технологій і торгівлі"
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2021 (з 1-го курсу)
Скорочений курс
899. Державний вищий навчальний заклад "Тернопільський коледж харчових технологій і торгівлі"
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=1.00 ) (ЗНО)
  2. Історія України (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  3. Математика (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  4. Географія (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту ( k=1.00 ) (КП)
Детальніше
заяв: 50
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Молодший спеціаліст / ПЗСО/ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Готельна і ресторанна справа
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2021 (з 1-го курсу)
2744. Коледж Приватного вищого навчального закладу "Міжнародний класичний університет імені Пилипа Орлика"
Середній балЗНО на контракт у 2018 році: 111.67
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=1.00 ) (ЗНО)
  2. Математика (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  3. Географія (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  4. Середній бал документа про освіту ( k=1.00 ) (КП)
Детальніше
заяв: 6
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Молодший спеціаліст / ПЗСО/ ЛО 22 / Небюджетна
Освітня програма: Готельна справа. Ресторанна справа. Міжнародний сервіс
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2021 (з 2-го курсу)
842. Чернівецький кооперативний економіко-правовий коледж Чернівецької обласної спілки споживчих товариств яка є членом Центральної спілки споживчих товариств України
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=1.00 ) (ЗНО)
  2. Історія України (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  3. Математика (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  4. Географія (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту ( k=1.00 ) (КП)
Детальніше
заяв: 28
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Молодший спеціаліст / ПЗСО/ ЛО 7 / Небюджетна
Освітня програма: Готельна справа. Ресторанна справа. Міжнародний сервіс
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2021 (з 1-го курсу)
842. Чернівецький кооперативний економіко-правовий коледж Чернівецької обласної спілки споживчих товариств яка є членом Центральної спілки споживчих товариств України
Середній балЗНО на контракт у 2018 році: 131.46
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=1.00 ) (ЗНО)
  2. Історія України (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  3. Математика (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  4. Географія (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту ( k=1.00 ) (КП)
Детальніше
заяв: 34
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Молодший спеціаліст / ПЗСО/ ЛО 5 / Небюджетна
Освітня програма: Готельне обслуговування
Факультет: Інженерно-економічне
Термін навчання: 01.09.2019 - 01.02.2022 (з 2-го курсу)
443. Державний вищий навчальний заклад "Кам'янець-Подільський індустріальний коледж"
Середній балЗНО на контракт у 2018 році: 122.50
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=1.00 ) (ЗНО)
  2. Історія України (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  3. Математика (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  4. Географія (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту ( k=1.00 ) (КП)
Детальніше
заяв: 13
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Молодший спеціаліст / ПЗСО/ ЛО 24 / Основна
Освітня програма: Готельне обслуговування
Термін навчання: 01.09.2019 - 31.01.2022 (з 1-го курсу)
506. Житлово-комунальний коледж Харківського національного університету міського господарства імені О.М. Бекетова
Середній балЗНО на бюджет у 2018 році: 134.00
Середній балЗНО на контракт у 2018 році: 122.00
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=1.00 ) (ЗНО)
  2. Історія України (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  3. Математика (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  4. Географія (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (балmin=100, k=1.00 ) (КП)
Детальніше
заяв: 96
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Молодший спеціаліст / ПЗСО/ ЛО 30 / Основна
Освітня програма: Готельне обслуговування
Факультет: Туристичне та готельне обслуговування
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.01.2022 (з 1-го курсу)
551. Київський державний коледж туризму та готельного господарства
Середній балЗНО на бюджет у 2018 році: 127.67
Середній балЗНО на контракт у 2018 році: 124.00
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=1.00 ) (ЗНО)
  2. Історія України (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  3. Математика (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  4. Географія (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (балmin=120, k=1.00 ) (КП)
Детальніше
заяв: 115
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Молодший спеціаліст / ПЗСО/ ЛО 10 / Небюджетна
Освітня програма: Готельне обслуговування
Факультет: Туристичне та готельне обслуговування
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.01.2022 (з 2-го курсу)
551. Київський державний коледж туризму та готельного господарства
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=1.00 ) (ЗНО)
  2. Історія України (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  3. Математика (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  4. Географія (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (балmin=100, k=1.00 ) (КП)
Детальніше
заяв: 18
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Молодший спеціаліст / ПЗСО/ ЛО 15 / Небюджетна
Освітня програма: готельне обслуговування
Факультет: Обліку, фінансів та сфери обслуговування
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.01.2022 (з 2-го курсу)
568. Коломийський економіко - правовий коледж Київського національного торговельно - економічного університету
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=1.00 ) (ЗНО)
  2. Історія України (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  3. Математика (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  4. Географія (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту ( k=1.00 ) (КП)
Детальніше
заяв: 3
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Молодший спеціаліст / ПЗСО/ ЛО 0 / Основна
Освітня програма: Готельне обслуговування
Термін навчання: 01.09.2019 - 31.01.2022 (з 1-го курсу)
Скорочений курс
631. Львівський державний коледж харчової і переробної промисловості Національного університету харчових технологій
Середній балЗНО на бюджет у 2018 році: 144.66
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=1.00 ) (ЗНО)
  2. Історія України (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  3. Математика (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  4. Географія (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (балmin=1, k=1.00 ) (КП)
Детальніше
заяв: 86
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Молодший спеціаліст / ПЗСО/ ЛО 15 / Небюджетна
Освітня програма: Готельне обслуговування
Термін навчання: 01.09.2019 - 31.01.2022 (з 2-го курсу)
631. Львівський державний коледж харчової і переробної промисловості Національного університету харчових технологій
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=1.00 ) (ЗНО)
  2. Історія України (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  3. Математика (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  4. Географія (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту ( k=1.00 ) (КП)
Детальніше
заяв: 18
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Молодший спеціаліст / ПЗСО/ ЛО 10 / Небюджетна
Освітня програма: Готельне обслуговування
Факультет: Циклова комісія "Готельне обслуговування"
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.01.2022 (з 2-го курсу)
664. Миргородський художньо-промисловий коледж імені М.В. Гоголя Полтавського національного технічного університету імені Юрія Кондратюка
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=1.00 ) (ЗНО)
  2. Історія України (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  3. Біологія (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  4. Географія (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (балmin=100, k=1.00 ) (КП)
Детальніше
заяв: 2
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Молодший спеціаліст / ПЗСО/ ЛО 22 / Небюджетна
Освітня програма: Готельне обслуговування
Факультет: ДВНЗ "Одеський коледж економіки, права та готельно-ресторанного бізнесу"
Термін навчання: 01.09.2019 - 01.02.2022 (з 2-го курсу)
696. Державний вищий навчальний заклад "Одеський коледж економіки, права та готельно-ресторанного бізнесу"
Середній балЗНО на контракт у 2018 році: 116.88
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=1.00 ) (ЗНО)
  2. Історія України (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  3. Математика (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  4. Середній бал документа про освіту (балmin=1, k=1.00 ) (КП)
Детальніше
заяв: 41
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Молодший спеціаліст / ПЗСО/ ЛО 45 / Небюджетна
Освітня програма: Готельне обслуговування
Факультет: Ужгородський торговельно-економічний коледж Київського національного торговельно-економічного університету
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.01.2022 (з 2-го курсу)
793. Ужгородський торговельно-економічний коледж Київського національного торговельно-економічного університету
Середній балЗНО на контракт у 2018 році: 126.25
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=1.00 ) (ЗНО)
  2. Історія України (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  3. Математика (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  4. Географія (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту ( k=1.00 ) (КП)
Детальніше
заяв: 24
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Молодший спеціаліст / ПЗСО/ ЛО 2 / Небюджетна
Освітня програма: готельне обслуговування
Факультет: Свалявський технічий коледж НУХТ
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.01.2022 (з 2-го курсу)
914. Свалявський технічний коледж Національного університету харчових технологій
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=1.00 ) (ЗНО)
  2. Історія України (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  3. Математика (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  4. Географія (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту ( k=1.00 ) (КП)
Детальніше
заяв: 1
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Молодший спеціаліст / ПЗСО/ ЛО 5 / Небюджетна
Освітня програма: Готельне обслуговування
Факультет: Відділення сфери обслуговування
Термін навчання: 01.09.2019 - 31.01.2022 (з 2-го курсу)
1073. Торговельно-економічний коледж Київського національного торговельно-економічного університету
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=1.00 ) (ЗНО)
  2. Історія України (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  3. Математика (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  4. Географія (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту ( k=1.00 ) (КП)
Детальніше
заяв: 33
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Молодший спеціаліст / ПЗСО/ ЛО 85 / Основна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Туризму та готельно-ресторанної справи
Термін навчання: 01.09.2019 - 31.01.2022 (з 2-го курсу)
421. Волинський коледж Національного університету харчових технологій
Середній балЗНО на бюджет у 2018 році: 163.00
Середній балЗНО на контракт у 2018 році: 133.40
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=1.00 ) (ЗНО)
  2. Історія України (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  3. Математика (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  4. Хімія (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту ( k=1.00 ) (КП)
Детальніше
заяв: 162
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Молодший спеціаліст / ПЗСО/ ЛО 33 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Сфери обслуговування
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.01.2022 (з 2-го курсу)
460. Державний навчальний заклад "Дніпровський транспортно-економічний коледж"
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=1.00 ) (ЗНО)
  2. Математика (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  3. Географія (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  4. Англійська мова (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту ( k=1.00 ) (КП)
Детальніше
заяв: 12
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Молодший спеціаліст / ПЗСО/ ЛО 5 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Фінансово-економічне та комерційне відділення
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2021 (з 1-го курсу)
512. Житомирський кооперативний коледж бізнесу і права
Середній балЗНО на контракт у 2018 році: 128.06
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=1.00 ) (ЗНО)
  2. Історія України (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  3. Математика (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  4. Англійська мова (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту ( k=1.00 ) (КП)
Детальніше
заяв: 39
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Молодший спеціаліст / ПЗСО/ ЛО 20 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Економіки та підприємництва, сфери обслуговування
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2021 (з 2-го курсу)
529. Івано-Франківський фінансово-комерційний кооперативний коледж імені С. Граната
Середній балЗНО на контракт у 2018 році: 118.00
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=1.00 ) (ЗНО)
  2. Історія України (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  3. Математика (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  4. Географія (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту ( k=1.00 ) (КП)
Детальніше
заяв: 19
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Молодший спеціаліст / ПЗСО/ ЛО 30 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2021 (з 1-го курсу)
623. Луцький кооперативний коледж Львівського торговельно-економічного університету
Середній балЗНО на контракт у 2018 році: 121.90
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=1.00 ) (ЗНО)
  2. Історія України (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  3. Математика (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  4. Географія (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту ( k=1.00 ) (КП)
Детальніше
заяв: 57
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Молодший спеціаліст / ПЗСО/ ЛО 14 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Термін навчання: 01.09.2019 - 01.03.2023 (з 1-го курсу)
635. Вищий навчальний заклад "Львівський кооперативний коледж економіки і права"
Середній балЗНО на контракт у 2018 році: 143.25
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=1.00 ) (ЗНО)
  2. Іноземна мова (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  3. Математика (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  4. Географія (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (балmin=100, k=1.00 ) (КП)
Детальніше
заяв: 18
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Молодший спеціаліст / ПЗСО/ ЛО 13 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Термін навчання: 01.09.2019 - 01.07.2022 (з 2-го курсу)
635. Вищий навчальний заклад "Львівський кооперативний коледж економіки і права"
Середній балЗНО на контракт у 2018 році: 143.25
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=1.00 ) (ЗНО)
  2. Іноземна мова (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  3. Математика (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  4. Географія (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (балmin=100, k=1.00 ) (КП)
Детальніше
заяв: 19
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Молодший спеціаліст / ПЗСО/ ЛО 20 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Термін навчання: 01.09.2019 - 31.01.2022 (з 2-го курсу)
661. Миколаївський державний коледж економіки та харчових технологій
Середній балЗНО на контракт у 2018 році: 125.44
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література ( k=1.00 ) (ЗНО)
  2. Математика ( k=1.00 ) (ЗНО)
  3. Історія України ( k=1.00 )* (ЗНО)
  4. Біологія ( k=1.00 )* (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту ( k=1.00 ) (КП)
Детальніше
заяв: 3
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Молодший спеціаліст / ПЗСО/ ЛО 1 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2021 (з 1-го курсу)
671. Мукачівський кооперативний торговельно-економічний коледж
Середній балЗНО на контракт у 2018 році: 121.75
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=1.00 ) (ЗНО)
  2. Іноземна мова (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  3. Історія України (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  4. Математика (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту ( k=1.00 ) (КП)
Детальніше
заяв: 3
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Молодший спеціаліст / ПЗСО/ ЛО 1 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2021 (з 2-го курсу)
671. Мукачівський кооперативний торговельно-економічний коледж
Середній балЗНО на контракт у 2018 році: 121.75
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=1.00 ) (ЗНО)
  2. Іноземна мова (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  3. Історія України (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  4. Математика (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту ( k=1.00 ) (КП)
Детальніше
заяв: 3
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Молодший спеціаліст / ПЗСО/ ЛО 15 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2021 (з 1-го курсу)
685. Новомосковський кооперативний коледж економіки та права ім. С.В. Литвиненка Дніпропетровської облспоживспілки
Середній балЗНО на контракт у 2018 році: 126.50
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=1.00 ) (ЗНО)
  2. Історія України (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  3. Математика (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  4. Географія (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (балmin=100, k=1.00 ) (КП)
Детальніше
заяв: 22
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Молодший спеціаліст / ПЗСО/ ЛО 30 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Технологічне відділення
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2021 (з 1-го курсу)
733. Рівненський кооперативний економіко-правовий коледж
Середній балЗНО на контракт у 2018 році: 124.75
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=1.00 ) (ЗНО)
  2. Історія України (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  3. Математика (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  4. Біологія (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту ( k=1.00 ) (КП)
Детальніше
заяв: 79
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Молодший спеціаліст / ПЗСО/ ЛО 6 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2021 (з 2-го курсу)
769. Сумський коледж економіки і торгівлі
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=1.00 ) (ЗНО)
  2. Іноземна мова (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  3. Історія України (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  4. Математика (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (балmin=4, k=1.00 ) (КП)
Детальніше
заяв: 10
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Молодший спеціаліст / ПЗСО/ ЛО 5 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2021 (з 2-го курсу)
769. Сумський коледж економіки і торгівлі
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=1.00 ) (ЗНО)
  2. Іноземна мова (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  3. Історія України (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  4. Математика (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (балmin=4, k=1.00 ) (КП)
Детальніше
заяв: 2
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Молодший спеціаліст / ПЗСО/ ЛО 2 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2021 (з 2-го курсу)
774. Тернопільський кооперативний торговельно-економічний коледж
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=1.00 ) (ЗНО)
  2. Історія України (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  3. Математика (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  4. Біологія (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (балmin=100, k=1.00 ) (КП)
Детальніше
заяв: 30
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Молодший спеціаліст / ПЗСО/ ЛО 104 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Термін навчання: 01.09.2019 - 28.02.2022 (з 2-го курсу)
775. Коледж нафтогазових технологій, інженерії та інфраструктури сервісу Одеської національної академії харчових технологій
Середній балЗНО на контракт у 2018 році: 115.83
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=1.00 ) (ЗНО)
  2. Математика (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  3. Біологія (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  4. Англійська мова (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту ( k=1.00 ) (КП)
Детальніше
заяв: 21
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Молодший спеціаліст / ПЗСО/ ЛО 1 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Харчових технологій та ресторанного бізнесу
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2021 (з 2-го курсу)
808. Харківський кооперативний торгово-економічний коледж
Середній балЗНО на контракт у 2018 році: 111.50
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=1.00 ) (ЗНО)
  2. Історія України (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  3. Математика (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  4. Географія (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (балmin=100, k=1.00 ) (КП)
Детальніше
заяв: 21
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Молодший спеціаліст / ПЗСО/ ЛО 15 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Денне відділення
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2021 (з 2-го курсу)
821. Херсонський кооперативний економіко-правовий коледж
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=1.00 ) (ЗНО)
  2. Іноземна мова (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  3. Історія України (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  4. Математика (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту ( k=1.00 ) (КП)
Детальніше
заяв: 35
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Молодший спеціаліст / ПЗСО/ ЛО 23 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Денне відділення
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2021 (з 1-го курсу)
Скорочений курс
821. Херсонський кооперативний економіко-правовий коледж
Середній балЗНО на контракт у 2018 році: 131.75
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=1.00 ) (ЗНО)
  2. Іноземна мова (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  3. Історія України (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  4. Математика (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту ( k=1.00 ) (КП)
Детальніше
заяв: 36
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Молодший спеціаліст / ПЗСО/ ЛО 60 / Основна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Термін навчання: 01.09.2019 - 28.06.2021 (з 1-го курсу)
908. Коледж економіки та бізнесу Дніпровського національного університету імені Олеся Гончара
Середній балЗНО на бюджет у 2018 році: 129.50
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=1.00 ) (ЗНО)
  2. Історія України (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  3. Математика (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  4. Географія (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту ( k=1.00 ) (КП)
Детальніше
заяв: 86
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Молодший спеціаліст / ПЗСО/ ЛО 10 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2021 (з 2-го курсу)
1014. Коледж ресторанного господарства Національного університету харчових технологій
Середній балЗНО на контракт у 2018 році: 127.50
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=1.00 ) (ЗНО)
  2. Іноземна мова (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  3. Математика (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  4. Географія (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту ( k=1.00 ) (КП)
Детальніше
заяв: 38
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Молодший спеціаліст / ПЗСО/ ЛО 9 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2021 (з 2-го курсу)
1044. Луцький коледж рекреаційних технологій і права
Середній балЗНО на контракт у 2018 році: 127.50
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=1.00 ) (ЗНО)
  2. Історія України (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  3. Біологія (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  4. Географія (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту ( k=1.00 ) (КП)
Детальніше
заяв: 24
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Молодший спеціаліст / ПЗСО/ ЛО 30 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Вінницький торговельно-економічний коледж Київського національного торговельно-економічного університету
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2021 (з 2-го курсу)
1108. Вінницький торговельно-економічний коледж Київського національного торговельно-економічного університету
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=1.00 ) (ЗНО)
  2. Історія України (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  3. Математика (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  4. Географія (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (балmin=100, k=1.00 ) (КП)
Детальніше
заяв: 38
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Молодший спеціаліст / ПЗСО/ ЛО 20 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Термін навчання: 01.09.2019 - 01.08.2021 (з 2-го курсу)
1180. Економіко-правовий коледж Київського кооперативного інституту бізнесу і права
Середній балЗНО на контракт у 2018 році: 112.58
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=1.00 ) (ЗНО)
  2. Іноземна мова (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  3. Математика (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  4. Географія (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту ( k=1.00 ) (КП)
Детальніше
заяв: 17
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Молодший спеціаліст / ПЗСО/ ЛО 50 / Основна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Термін навчання: 01.09.2019 - 31.01.2022 (з 1-го курсу)
1222. Коледж економіки і технологій Чернігівського національного технологічного університету
Середній балЗНО на бюджет у 2018 році: 149.65
Середній балЗНО на контракт у 2018 році: 121.70
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=1.00 ) (ЗНО)
  2. Історія України (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  3. Математика (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  4. Географія (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту ( k=1.00 ) (КП)
Детальніше
заяв: 129
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Молодший спеціаліст / ПЗСО/ ЛО 17 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2021 (з 2-го курсу)
1471. Хмельницький кооперативний коледж Хмельницького кооперативного торговельно-економічного інституту
Середній балЗНО на контракт у 2018 році: 115.67
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=1.00 ) (ЗНО)
  2. Іноземна мова (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  3. Історія України (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  4. Географія (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту ( k=1.00 ) (КП)
Детальніше
заяв: 47
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Молодший спеціаліст / ПЗСО/ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Коледж Київського університету культури
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2021 (з 1-го курсу)
1520. "Коледж Київського університету культури"
Середній балЗНО на контракт у 2018 році: 122.21
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=1.00 ) (ЗНО)
  2. Історія України (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  3. Математика (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  4. Географія (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту ( k=1.00 ) (КП)
Детальніше
заяв: 32
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Молодший спеціаліст / ПЗСО/ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Миколаївський коледж Київського університету культури
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2021 (з 1-го курсу)
1534. "Миколаївський коледж Київського університету культури"
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=1.00 ) (ЗНО)
  2. Історія України (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  3. Математика (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  4. Географія (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту ( k=1.00 ) (КП)
Детальніше
заяв: 9
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Молодший спеціаліст / ПЗСО/ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Львівський коледж Київського університету культури
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2021 (з 1-го курсу)
1537. "Львівський коледж Київського університету культури"
Середній балЗНО на контракт у 2018 році: 105.50
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=1.00 ) (ЗНО)
  2. Історія України (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  3. Математика (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  4. Географія (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту ( k=1.00 ) (КП)
Детальніше
заяв: 26
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Молодший спеціаліст / ПЗСО/ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Дніпровський коледж Київського університету культури
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2021 (з 1-го курсу)
1552. "Дніпровський коледж Київського університету культури"
Середній балЗНО на контракт у 2018 році: 121.69
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=1.00 ) (ЗНО)
  2. Історія України (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  3. Математика (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  4. Географія (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту ( k=1.00 ) (КП)
Детальніше
заяв: 8
* - Предмети на вибір.