ПошукЗнайдено: 110 (спеціальності за 2019 рік)
Спеціальність
Складові конкурсного бала
Спеціальність
181 Харчові технології
Молодший спеціаліст / ПЗСО/ ЛО 30 / Основна
Освітня програма: 181 Харчові технології
Термін навчання: 01.09.2019 - 28.02.2022 (з 1-го курсу)
Скорочений курс
441. Гусятинський коледж Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=1.00 ) (ЗНО)
  2. Математика (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  3. Біологія (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  4. Хімія (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
181 Харчові технології
Молодший спеціаліст / ПЗСО/ ЛО 6 / Основна
Освітня програма: 181 Харчові технології
Факультет: Технологічне відділення
Термін навчання: 01.09.2019 - 28.02.2022 (з 1-го курсу)
Скорочений курс
890. Путивльський коледж Сумського національного аграрного університету
Середній балЗНО на бюджет у 2018 році: 125.88
Середній балЗНО на контракт у 2018 році: 122.00
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=1.00 ) (ЗНО)
  2. Історія України (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  3. Математика (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  4. Біологія (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (балmin=4, k=1.00 ) (КП)
Детальніше
заяв: 10
Спеціальність
181 Харчові технології
Молодший спеціаліст / ПЗСО/ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: 181 Харчові технології
Факультет: Технологічне відділення
Термін навчання: 01.09.2019 - 28.02.2022 (з 1-го курсу)
Скорочений курс
890. Путивльський коледж Сумського національного аграрного університету
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=1.00 ) (ЗНО)
  2. Історія України (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  3. Математика (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  4. Біологія (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (балmin=4, k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
181 Харчові технології
Молодший спеціаліст / ПЗСО/ ЛО 20 / Небюджетна
Освітня програма: 181 Харчові технології
Термін навчання: 01.09.2019 - 01.02.2022 (з 1-го курсу)
2965. Філія "Черкаський кооперативний економіко-правовий коледж" Вищого навчального закладу Укоопспілки "Полтавський університет економіки і торгівлі"
Середній балЗНО на контракт у 2018 році: 120.67
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=1.00 ) (ЗНО)
  2. Математика (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  3. Біологія (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  4. Хімія (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту ( k=1.00 ) (КП)
Детальніше
заяв: 17
Спеціальність
181 Харчові технології
Молодший спеціаліст / ПЗСО/ ЛО 7 / Основна
Освітня програма: Бродильне виробництво і виноробство
Факультет: Відокремлений структурний підрозділ "Бердянський коледж Таврійського державного агротехнологічного університету"
Термін навчання: 01.09.2019 - 29.01.2022 (з 2-го курсу)
408. Відокремлений структурний підрозділ "Бердянський коледж Таврійського державного агротехнологічного університету"
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=1.00 ) (ЗНО)
  2. Історія України (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  3. Математика (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  4. Біологія (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту ( k=1.00 ) (КП)
Детальніше
заяв: 9
Спеціальність
181 Харчові технології
Молодший спеціаліст / ПЗСО/ ЛО 60 / Основна
Освітня програма: Бродильне виробництво і виноробство
Факультет: Технологічне відділення спеціальності 181 "Харчові технології"
Термін навчання: 01.09.2019 - 31.01.2022 (з 1-го курсу)
618. Лохвицький механіко-технологічний коледж Полтавської державної аграрної академії
Середній балЗНО на бюджет у 2018 році: 118.00
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=1.00 ) (ЗНО)
  2. Історія України (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  3. Математика (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  4. Хімія (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (балmin=120, k=1.00 ) (КП)
Детальніше
заяв: 2
Спеціальність
181 Харчові технології
Молодший спеціаліст / ПЗСО/ ЛО 25 / Основна
Освітня програма: Бродильне виробництво і виноробство
Термін навчання: 01.09.2019 - 28.02.2022 (з 1-го курсу)
Скорочений курс
631. Львівський державний коледж харчової і переробної промисловості Національного університету харчових технологій
Середній балЗНО на бюджет у 2018 році: 126.64
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=1.00 ) (ЗНО)
  2. Історія України (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  3. Математика (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  4. Хімія (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (балmin=1, k=1.00 ) (КП)
Детальніше
заяв: 54
Спеціальність
181 Харчові технології
Молодший спеціаліст / ПЗСО/ ЛО 10 / Небюджетна
Освітня програма: Бродильне виробництво і виноробство
Факультет: Свалявський технічий коледж НУХТ
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.01.2022 (з 2-го курсу)
914. Свалявський технічний коледж Національного університету харчових технологій
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=1.00 ) (ЗНО)
  2. Історія України (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  3. Математика (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  4. Хімія (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту ( k=1.00 ) (КП)
Детальніше
заяв: 1
Спеціальність
181 Харчові технології
Молодший спеціаліст / ПЗСО/ ЛО 12 / Небюджетна
Освітня програма: Бродильне виробництво і виноробство
Факультет: Технологічне відділення
Термін навчання: 01.09.2019 - 28.02.2022 (з 2-го курсу)
1071. Механіко-технологічний коледж Одеської національної академії харчових технологій
Середній балЗНО на контракт у 2018 році: 118.30
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=1.00 ) (ЗНО)
  2. Історія України (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  3. Математика (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  4. Біологія (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту ( k=1.00 ) (КП)
Детальніше
заяв: 6
Спеціальність
181 Харчові технології
Молодший спеціаліст / ПЗСО/ ЛО 20 / Небюджетна
Освітня програма: Виробництво борошняних, кондитерських виробів та харчових концентратів
Термін навчання: 01.09.2019 - 31.01.2022 (з 2-го курсу)
661. Миколаївський державний коледж економіки та харчових технологій
Середній балЗНО на контракт у 2018 році: 125.38
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література ( k=1.00 ) (ЗНО)
  2. Історія України ( k=1.00 )* (ЗНО)
  3. Математика ( k=1.00 )* (ЗНО)
  4. Біологія ( k=1.00 )* (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту ( k=1.00 ) (КП)
Детальніше
заяв: 14
Спеціальність
181 Харчові технології
Молодший спеціаліст / ПЗСО/ ЛО 25 / Небюджетна
Освітня програма: Виробництво борошняних, кондитерських виробівта харчових концентратів
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2022 (з 2-го курсу)
848. Чернігівський кооперативний коледж Чернігівської облспоживспілки
Середній балЗНО на контракт у 2018 році: 121.75
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=1.00 ) (ЗНО)
  2. Історія України (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  3. Математика (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  4. Хімія (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту ( k=1.00 ) (КП)
Детальніше
заяв: 32
Спеціальність
181 Харчові технології
Молодший спеціаліст / ПЗСО/ ЛО 15 / Небюджетна
Освітня програма: Виробництво м`ясних продуктів
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2022 (з 2-го курсу)
780. Відокремлений структурний підрозділ - Технічний коледж Національного університету "Львівська політехніка"
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=1.00 ) (ЗНО)
  2. Історія України (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  3. Математика (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  4. Хімія (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту ( k=1.00 ) (КП)
Детальніше
заяв: 3
Спеціальність
181 Харчові технології
Молодший спеціаліст / ПЗСО/ ЛО 30 / Основна
Освітня програма: Виробництво харчової продукції
Факультет: Відділення технології та організації виробництва
Термін навчання: 01.09.2019 - 31.01.2022 (з 1-го курсу)
Скорочений курс
414. Вінницький коледж Національного університету харчових технологій
Середній балЗНО на бюджет у 2018 році: 127.61
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=1.00 ) (ЗНО)
  2. Історія України (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  3. Математика (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  4. Хімія (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту ( k=1.00 ) (КП)
Детальніше
заяв: 76
Спеціальність
181 Харчові технології
Молодший спеціаліст / ПЗСО/ ЛО 55 / Основна
Освітня програма: Виробництво харчової продукції
Факультет: Денне відділення
Термін навчання: 01.09.2019 - 31.01.2022 (з 1-го курсу)
Скорочений курс
450. Державний навчальний заклад "Дніпровський технолого-економічний коледж"
Середній балЗНО на бюджет у 2018 році: 123.57
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=1.00 ) (ЗНО)
  2. Історія України (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  3. Математика (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  4. Англійська мова (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту ( k=1.00 ) (КП)
Детальніше
заяв: 52
Спеціальність
181 Харчові технології
Молодший спеціаліст / ПЗСО/ ЛО 31 / Небюджетна
Освітня програма: Виробництво харчової продукції
Факультет: Відділення харчових технологій
Термін навчання: 01.09.2019 - 31.01.2022 (з 2-го курсу)
538. Кам'янець-Подільський коледж харчової промисловості Національного університету харчових технологій
Середній балЗНО на контракт у 2018 році: 127.50
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=1.00 ) (ЗНО)
  2. Історія України (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  3. Математика (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  4. Хімія (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту ( k=1.00 ) (КП)
Детальніше
заяв: 19
Спеціальність
181 Харчові технології
Молодший спеціаліст / ПЗСО/ ЛО 25 / Основна
Освітня програма: Виробництво харчової продукції
Факультет: Криворізький державний комерційно-економічний технікум
Термін навчання: 01.09.2019 - 31.01.2022 (з 1-го курсу)
596. Криворізький державний комерційно-економічний технікум
Середній балЗНО на бюджет у 2018 році: 125.75
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=1.00 ) (ЗНО)
  2. Історія України (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  3. Математика (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  4. Географія (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту ( k=1.00 ) (КП)
Детальніше
заяв: 74
Спеціальність
181 Харчові технології
Молодший спеціаліст / ПЗСО/ ЛО 25 / Основна
Освітня програма: Виробництво харчової продукції
Термін навчання: 01.09.2019 - 28.02.2022 (з 1-го курсу)
Скорочений курс
631. Львівський державний коледж харчової і переробної промисловості Національного університету харчових технологій
Середній балЗНО на бюджет у 2018 році: 138.45
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=1.00 ) (ЗНО)
  2. Історія України (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  3. Математика (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  4. Хімія (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (балmin=1, k=1.00 ) (КП)
Детальніше
заяв: 85
Спеціальність
181 Харчові технології
Молодший спеціаліст / ПЗСО/ ЛО 35 / Небюджетна
Освітня програма: Виробництво харчової продукції
Термін навчання: 01.09.2019 - 31.01.2022 (з 2-го курсу)
661. Миколаївський державний коледж економіки та харчових технологій
Середній балЗНО на контракт у 2018 році: 125.38
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література ( k=1.00 ) (ЗНО)
  2. Історія України ( k=1.00 )* (ЗНО)
  3. Математика ( k=1.00 )* (ЗНО)
  4. Біологія ( k=1.00 )* (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту ( k=1.00 ) (КП)
Детальніше
заяв: 21
Спеціальність
181 Харчові технології
Молодший спеціаліст / ПЗСО/ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Виробництво харчової продукції
Факультет: Технологічне відділення
Термін навчання: 01.09.2019 - 31.01.2022 (з 2-го курсу)
667. Могилів-Подільський технолого-економічний коледж Вінницького національного аграрного університету
Середній балЗНО на контракт у 2018 році: 123.00
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=1.00 ) (ЗНО)
  2. Історія України (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  3. Математика (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  4. Біологія (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (балmin=100, k=1.00 ) (КП)
Детальніше
заяв: 2
Спеціальність
181 Харчові технології
Молодший спеціаліст / ПЗСО/ ЛО 9 / Небюджетна
Освітня програма: Виробництво харчової продукції
Факультет: ДВНЗ "Одеський коледж економіки, права та готельно-ресторанного бізнесу"
Термін навчання: 01.09.2019 - 01.02.2022 (з 2-го курсу)
696. Державний вищий навчальний заклад "Одеський коледж економіки, права та готельно-ресторанного бізнесу"
Середній балЗНО на контракт у 2018 році: 122.17
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=1.00 ) (ЗНО)
  2. Історія України (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  3. Математика (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  4. Середній бал документа про освіту (балmin=1, k=1.00 ) (КП)
Детальніше
заяв: 11
Спеціальність
181 Харчові технології
Молодший спеціаліст / ПЗСО/ ЛО 25 / Основна
Освітня програма: Виробництво харчової продукції
Факультет: Технологічне
Термін навчання: 01.09.2019 - 28.02.2022 (з 1-го курсу)
714. Полтавський комерційний технікум
Середній балЗНО на бюджет у 2018 році: 126.91
Середній балЗНО на контракт у 2018 році: 103.75
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=1.00 ) (ЗНО)
  2. Історія України (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  3. Математика (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  4. Біологія (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту ( k=1.00 ) (КП)
Детальніше
заяв: 64
Спеціальність
181 Харчові технології
Молодший спеціаліст / ПЗСО/ ЛО 35 / Небюджетна
Освітня програма: Виробництво харчової продукції
Факультет: Комп`ютерно-технологічне відділення
Термін навчання: 01.09.2019 - 31.01.2022 (з 2-го курсу)
716. Полтавський коледж харчових технологій Національного університету харчових технологій
Середній балЗНО на контракт у 2018 році: 130.33
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=1.00 ) (ЗНО)
  2. Історія України (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  3. Математика (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  4. Фізика (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (балmin=100, k=1.00 ) (КП)
Детальніше
заяв: 24
Спеціальність
181 Харчові технології
Молодший спеціаліст / ПЗСО/ ЛО 10 / Небюджетна
Освітня програма: Виробництво харчової продукції
Термін навчання: 01.09.2019 - 31.01.2022 (з 2-го курсу)
739. Відокремлений підрозділ "Рубіжанський політехнічний коледж імені О.Є. Порай-Кошиці Луганського національного університету імені Тараса Шевченка"
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=1.00 ) (ЗНО)
  2. Історія України (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  3. Математика (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  4. Хімія (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту ( k=1.00 ) (КП)
Детальніше
заяв: 1
Спеціальність
181 Харчові технології
Молодший спеціаліст / ПЗСО/ ЛО 80 / Небюджетна
Освітня програма: Виробництво харчової продукції
Факультет: Ужгородський торговельно-економічний коледж Київського національного торговельно-економічного університету
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.01.2022 (з 2-го курсу)
793. Ужгородський торговельно-економічний коледж Київського національного торговельно-економічного університету
Середній балЗНО на контракт у 2018 році: 122.29
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=1.00 ) (ЗНО)
  2. Історія України (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  3. Математика (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  4. Біологія (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту ( k=1.00 ) (КП)
Детальніше
заяв: 11
Спеціальність
181 Харчові технології
Молодший спеціаліст / ПЗСО/ ЛО 35 / Основна
Освітня програма: Виробництво харчової продукції
Факультет: Відділення виробництва та технології
Термін навчання: 01.09.2019 - 31.01.2022 (з 1-го курсу)
813. Харківський торговельно-економічний коледж Київського національного торговельно-економічного університету
Середній балЗНО на бюджет у 2018 році: 132.36
Середній балЗНО на контракт у 2018 році: 123.75
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=1.00 ) (ЗНО)
  2. Історія України (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  3. Математика (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  4. Хімія (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (балmin=100, k=1.00 ) (КП)
Детальніше
заяв: 44
Спеціальність
181 Харчові технології
Молодший спеціаліст / ПЗСО/ ЛО 25 / Небюджетна
Освітня програма: Виробництво харчової продукції
Факультет: Відділення виробництва та технології
Термін навчання: 01.09.2019 - 31.01.2022 (з 1-го курсу)
813. Харківський торговельно-економічний коледж Київського національного торговельно-економічного університету
Середній балЗНО на контракт у 2018 році: 115.83
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=1.00 ) (ЗНО)
  2. Історія України (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  3. Математика (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  4. Біологія (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (балmin=100, k=1.00 ) (КП)
Детальніше
заяв: 7
Спеціальність
181 Харчові технології
Молодший спеціаліст / ПЗСО/ ЛО 30 / Основна
Освітня програма: Виробництво харчової продукції
Факультет: Технологічне
Термін навчання: 01.09.2019 - 31.01.2022 (з 2-го курсу)
825. Хмельницький торговельно-економічний коледж Київського національного торговельно-економічного університету
Середній балЗНО на бюджет у 2018 році: 125.81
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=1.00 ) (ЗНО)
  2. Історія України (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  3. Біологія (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  4. Середній бал документа про освіту ( k=1.00 ) (КП)
Детальніше
заяв: 63
Спеціальність
181 Харчові технології
Молодший спеціаліст / ПЗСО/ ЛО 19 / Основна
Освітня програма: Виробництво харчової продукції
Факультет: Харчові технології
Термін навчання: 01.09.2019 - 31.01.2022 (з 1-го курсу)
832. Черкаський комерційний технікум
Середній балЗНО на бюджет у 2018 році: 137.00
Середній балЗНО на контракт у 2018 році: 115.42
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=1.00 ) (ЗНО)
  2. Математика (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  3. Біологія (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  4. Хімія (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту ( k=1.00 ) (КП)
Детальніше
заяв: 49
Спеціальність
181 Харчові технології
Молодший спеціаліст / ПЗСО/ ЛО 20 / Основна
Освітня програма: Виробництво харчової продукції
Факультет: Економіко-технологічне відділення
Термін навчання: 01.09.2019 - 29.01.2022 (з 1-го курсу)
894. Торговий коледж Запорізького національного університету
Середній балЗНО на бюджет у 2018 році: 125.91
Середній балЗНО на контракт у 2018 році: 106.25
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=1.00 ) (ЗНО)
  2. Історія України (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  3. Математика (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  4. Біологія (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту ( k=1.00 ) (КП)
Детальніше
заяв: 34
Спеціальність
181 Харчові технології
Молодший спеціаліст / ПЗСО/ ЛО 1 / Небюджетна
Освітня програма: Виробництво харчової продукції
Факультет: Економіко-технологічне відділення
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.01.2022 (з 2-го курсу)
894. Торговий коледж Запорізького національного університету
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=1.00 ) (ЗНО)
  2. Історія України (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  3. Математика (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  4. Біологія (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту ( k=1.00 ) (КП)
Детальніше
заяв: 1
Спеціальність
181 Харчові технології
Молодший спеціаліст / ПЗСО/ ЛО 10 / Небюджетна
Освітня програма: Виробництво харчової продукції
Факультет: Свалявський технічий коледж НУХТ
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.01.2022 (з 2-го курсу)
914. Свалявський технічний коледж Національного університету харчових технологій
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=1.00 ) (ЗНО)
  2. Історія України (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  3. Математика (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  4. Хімія (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту ( k=1.00 ) (КП)
Детальніше
заяв: 2
Спеціальність
181 Харчові технології
Молодший спеціаліст / ПЗСО/ ЛО 20 / Основна
Освітня програма: Виробництво харчової продукції
Факультет: Ресторанного та туристичного бізнесу
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.01.2022 (з 2-го курсу)
985. Житомирський торговельно-економічний коледж Київського національного торговельно-економічного університету
Середній балЗНО на бюджет у 2018 році: 145.43
Середній балЗНО на контракт у 2018 році: 120.75
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=1.00 ) (ЗНО)
  2. Історія України (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  3. Математика (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  4. Хімія (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту ( k=1.00 ) (КП)
Детальніше
заяв: 64
Спеціальність
181 Харчові технології
Молодший спеціаліст / ПЗСО/ ЛО 18 / Основна
Освітня програма: Виробництво харчової продукції
Факультет: Технологічне
Термін навчання: 01.09.2019 - 31.01.2022 (з 2-го курсу)
1013. Львівський коледж м'ясної та молочної промисловості Національного університету харчових технологій
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=1.00 ) (ЗНО)
  2. Історія України (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  3. Математика (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  4. Біологія (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту ( k=1.00 ) (КП)
Детальніше
заяв: 39
Спеціальність
181 Харчові технології
Молодший спеціаліст / ПЗСО/ ЛО 60 / Небюджетна
Освітня програма: Виробництво харчової продукції
Факультет: Технологічне відділення
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.01.2022 (з 2-го курсу)
1036. Сумський коледж харчової промисловості Національного університету харчових технологій
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=1.00 ) (ЗНО)
  2. Історія України (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  3. Математика (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  4. Хімія (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту ( k=1.00 ) (КП)
Детальніше
заяв: 10
Спеціальність
181 Харчові технології
Молодший спеціаліст / ПЗСО/ ЛО 9 / Небюджетна
Освітня програма: Виробництво харчової продукції
Факультет: Віділення харчових технологій та заочного навчання
Термін навчання: 01.09.2019 - 31.01.2022 (з 2-го курсу)
1041. Коледж технологій, бізнесу та права Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки
Середній балЗНО на контракт у 2018 році: 136.25
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=1.00 ) (ЗНО)
  2. Історія України (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  3. Математика (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  4. Хімія (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту ( k=1.00 ) (КП)
Детальніше
заяв: 41
Спеціальність
181 Харчові технології
Молодший спеціаліст / ПЗСО/ ЛО 15 / Основна
Освітня програма: Виробництво харчової продукції
Факультет: Ресторанного господарства
Термін навчання: 01.09.2019 - 31.01.2022 (з 2-го курсу)
1149. Івано-Франківський державний коледж технологій та бізнесу
Середній балЗНО на бюджет у 2018 році: 136.65
Середній балЗНО на контракт у 2018 році: 148.50
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=1.00 ) (ЗНО)
  2. Історія України (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  3. Математика (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  4. Географія (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (балmin=1, k=1.00 ) (КП)
Детальніше
заяв: 93
Спеціальність
181 Харчові технології
Молодший спеціаліст / ПЗСО/ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Виробництво харчової продукції
Факультет: Відділення харчових технологій
Термін навчання: 01.09.2019 - 31.01.2022 (з 2-го курсу)
1155. Коледж переробної та харчової промисловості Харківського національного технічного університету сільського господарства імені Петра Василенка
Середній балЗНО на контракт у 2018 році: 145.50
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=1.00 ) (ЗНО)
  2. Історія України (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  3. Математика (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  4. Хімія (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (балmin=1, k=1.00 ) (КП)
Детальніше
заяв: 8
Спеціальність
181 Харчові технології
Молодший спеціаліст / ПЗСО/ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Виробництво харчової продукції
Факультет: Циклова комісія технологічних дисциплін
Термін навчання: 01.09.2019 - 01.02.2022 (з 2-го курсу)
2970. Філія "Білгород-Дністровський економіко-правовий коледж" Вищого навчального закладу Укоопспілки "Полтавський університет економіки і торгівлі"
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=1.00 ) (ЗНО)
  2. Історія України (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  3. Математика (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  4. Біологія (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (балmin=120, k=1.00 ) (КП)
Детальніше
заяв: 7
Спеціальність
181 Харчові технології
Молодший спеціаліст / ПЗСО/ ЛО 32 / Небюджетна
Освітня програма: Виробництво харчової продукції
Факультет: Коледж Класичного приватного університету
Термін навчання: 01.09.2019 - 01.03.2022 (з 2-го курсу)
3074. Коледж Класичного приватного університету
Середній балЗНО на контракт у 2018 році: 112.50
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=1.00 ) (ЗНО)
  2. Історія України (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  3. Математика (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  4. Географія (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (балmin=100, k=1.00 ) (КП)
Детальніше
заяв: 1
Спеціальність
181 Харчові технології
Молодший спеціаліст / ПЗСО/ ЛО 5 / Небюджетна
Освітня програма: Виробництво харчової продукції/Освітньо професійна програма підготовки молодшого спеціаліста зі спеціалізації "Виробництво харчової продукції " за спеціальністю 181 «Харчові технології » галузі знань 18 «Виробництво та технології » на основі базової за
Термін навчання: 01.09.2019 - 28.02.2022 (з 2-го курсу)
930. Криворізький коледж економіки та управління Державного вищого навчального закладу "Київський національний економічний університет імені Вадима Гетьмана"
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=1.00 ) (ЗНО)
  2. Історія України (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  3. Математика (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  4. Середній бал документа про освіту ( k=1.00 ) (КП)
Детальніше
заяв: 2
Спеціальність
181 Харчові технології
Молодший спеціаліст / ПЗСО/ ЛО 42 / Небюджетна
Освітня програма: Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів
Факультет: Відділення харчових технологій
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2022 (з 2-го курсу)
538. Кам'янець-Подільський коледж харчової промисловості Національного університету харчових технологій
Середній балЗНО на контракт у 2018 році: 120.33
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=1.00 ) (ЗНО)
  2. Історія України (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  3. Математика (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  4. Хімія (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту ( k=1.00 ) (КП)
Детальніше
заяв: 12
Спеціальність
181 Харчові технології
Молодший спеціаліст / ПЗСО/ ЛО 30 / Основна
Освітня програма: Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів
Факультет: Технологічне відділення спеціальності 181 "Харчові технології"
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2022 (з 1-го курсу)
618. Лохвицький механіко-технологічний коледж Полтавської державної аграрної академії
Середній балЗНО на бюджет у 2018 році: 126.00
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=1.00 ) (ЗНО)
  2. Історія України (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  3. Математика (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  4. Біологія (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (балmin=120, k=1.00 ) (КП)
Детальніше
заяв: 2
Спеціальність
181 Харчові технології
Молодший спеціаліст / ПЗСО/ ЛО 25 / Основна
Освітня програма: Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2022 (з 1-го курсу)
Скорочений курс
631. Львівський державний коледж харчової і переробної промисловості Національного університету харчових технологій
Середній балЗНО на бюджет у 2018 році: 137.25
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=1.00 ) (ЗНО)
  2. Історія України (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  3. Математика (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  4. Хімія (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (балmin=1, k=1.00 ) (КП)
Детальніше
заяв: 67
Спеціальність
181 Харчові технології
Молодший спеціаліст / ПЗСО/ ЛО 5 / Небюджетна
Освітня програма: Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів
Факультет: Харчових технологій та менеджменту
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2022 (з 2-го курсу)
762. Смілянський коледж харчових технологій Національного університету харчових технологій
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=1.00 ) (ЗНО)
  2. Історія України (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  3. Математика (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  4. Біологія (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту ( k=1.00 ) (КП)
Детальніше
заяв: 4
Спеціальність
181 Харчові технології
Молодший спеціаліст / ПЗСО/ ЛО 5 / Основна
Освітня програма: Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів
Факультет: Харчових технологій та менеджменту
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2022 (з 1-го курсу)
Скорочений курс
762. Смілянський коледж харчових технологій Національного університету харчових технологій
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=1.00 ) (ЗНО)
  2. Історія України (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  3. Математика (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  4. Біологія (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту ( k=1.00 ) (КП)
Детальніше
заяв: 11
Спеціальність
181 Харчові технології
Молодший спеціаліст / ПЗСО/ ЛО 20 / Основна
Освітня програма: Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів
Факультет: Відділення виробництва та технології
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2022 (з 1-го курсу)
813. Харківський торговельно-економічний коледж Київського національного торговельно-економічного університету
Середній балЗНО на бюджет у 2018 році: 132.36
Середній балЗНО на контракт у 2018 році: 123.75
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=1.00 ) (ЗНО)
  2. Історія України (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  3. Математика (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  4. Хімія (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (балmin=100, k=1.00 ) (КП)
Детальніше
заяв: 19
Спеціальність
181 Харчові технології
Молодший спеціаліст / ПЗСО/ ЛО 10 / Небюджетна
Освітня програма: Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів
Факультет: Свалявський технічий коледж НУХТ
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2022 (з 2-го курсу)
914. Свалявський технічний коледж Національного університету харчових технологій
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=1.00 ) (ЗНО)
  2. Історія України (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  3. Математика (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  4. Хімія (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту ( k=1.00 ) (КП)
Детальніше
заяв: 3
Спеціальність
181 Харчові технології
Молодший спеціаліст / ПЗСО/ ЛО 25 / Небюджетна
Освітня програма: Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів
Факультет: Технологічне
Термін навчання: 01.09.2019 - 01.07.2022 (з 2-го курсу)
935. Одеський технічний коледж Одеської національної академії харчових технологій
Середній балЗНО на контракт у 2018 році: 126.80
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=1.00 ) (ЗНО)
  2. Історія України (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  3. Математика (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  4. Біологія (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту ( k=1.00 ) (КП)
Детальніше
заяв: 15
Спеціальність
181 Харчові технології
Молодший спеціаліст / ПЗСО/ ЛО 55 / Небюджетна
Освітня програма: Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів
Факультет: Технологічне відділення
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2022 (з 2-го курсу)
1036. Сумський коледж харчової промисловості Національного університету харчових технологій
Середній балЗНО на контракт у 2018 році: 133.00
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=1.00 ) (ЗНО)
  2. Історія України (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  3. Математика (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  4. Хімія (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту ( k=1.00 ) (КП)
Детальніше
заяв: 7
Спеціальність
181 Харчові технології
Молодший спеціаліст / ПЗСО/ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів
Факультет: Відділення технології хліба та бухгалтерського обліку
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2022 (з 2-го курсу)
1155. Коледж переробної та харчової промисловості Харківського національного технічного університету сільського господарства імені Петра Василенка
Середній балЗНО на контракт у 2018 році: 134.25
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=1.00 ) (ЗНО)
  2. Історія України (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  3. Математика (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  4. Хімія (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту ( k=1.00 ) (КП)
Детальніше
заяв: 9
* - Предмети на вибір.