ПошукЗнайдено: 48 (спеціальності за 2019 рік)
Спеціальність
Складові конкурсного бала
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Молодший спеціаліст / БЗСО/ ЛО 0 / Основна
Освітня програма: 241 Готельно-ресторанна справа
Факультет: Відділення економіки та туризму
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2022 (з 1-го курсу)
404. Галицький коледж імені В'ячеслава Чорновола
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова (балmin=4, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. Математика (балmin=4, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  3. Середній бал документа про освіту ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Молодший спеціаліст / БЗСО/ ЛО 15 / Основна
Освітня програма: 241 Готельно-ресторанна справа
Факультет: Коледж Луганського національного університету імені Тараса Шевченка
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2023 (з 1-го курсу)
1725. Коледж Луганського національного університету імені Тараса Шевченка
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова (балmin=4, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. Математика (балmin=4, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  3. Середній бал документа про освіту (балmin=4, k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Молодший спеціаліст / БЗСО/ ЛО 30 / Основна
Освітня програма: Адміністратор (господар) залу
Факультет: Відділення готельно-ресторанного бізнесу ДВНЗ "Тернопільський коледж харчових технологій і торгівлі"
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2022 (з 1-го курсу)
899. Державний вищий навчальний заклад "Тернопільський коледж харчових технологій і торгівлі"
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова (балmin=4, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. Математика (балmin=4, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  3. Середній бал документа про освіту ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Молодший спеціаліст / БЗСО/ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Готельна і ресторанна справа
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2022 (з 1-го курсу)
2744. Коледж Приватного вищого навчального закладу "Міжнародний класичний університет імені Пилипа Орлика"
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова (балmin=4, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. Математика (балmin=4, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  3. Середній бал документа про освіту ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Молодший спеціаліст / БЗСО/ ЛО 50 / Небюджетна
Освітня програма: Готельна справа. Ресторанна справа. Міжнародний сервіс
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2022 (з 1-го курсу)
842. Чернівецький кооперативний економіко-правовий коледж Чернівецької обласної спілки споживчих товариств яка є членом Центральної спілки споживчих товариств України
Складові конкурсного бала
  1. Історія України (балmin=4, k=1.00 )* (Іспит ЗОПр)
  2. Математика (балmin=4, k=1.00 )* (Іспит ЗОПр)
  3. Українська мова (балmin=4, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  4. Середній бал документа про освіту ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Молодший спеціаліст / БЗСО/ ЛО 25 / Основна
Освітня програма: Готельне обслуговування
Факультет: Інженерно-економічне
Термін навчання: 01.09.2019 - 01.02.2023 (з 1-го курсу)
443. Державний вищий навчальний заклад "Кам'янець-Подільський індустріальний коледж"
Складові конкурсного бала
  1. Диктант Українська мова (балmin=4, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. Усно Математика (балmin=4, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  3. Середній бал документа про освіту ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Молодший спеціаліст / БЗСО/ ЛО 63 / Основна
Освітня програма: Готельне обслуговування
Термін навчання: 01.09.2019 - 31.01.2023 (з 1-го курсу)
506. Житлово-комунальний коледж Харківського національного університету міського господарства імені О.М. Бекетова
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова (балmin=4, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. Математика (балmin=4, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  3. Середній бал документа про освіту (балmin=1, k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Молодший спеціаліст / БЗСО/ ЛО 120 / Основна
Освітня програма: Готельне обслуговування
Факультет: Туристичне та готельне обслуговування
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.01.2023 (з 1-го курсу)
551. Київський державний коледж туризму та готельного господарства
Складові конкурсного бала
  1. Історія України (балmin=4, k=1.00 )* (Іспит ЗОПр)
  2. Географія (балmin=4, k=1.00 )* (Іспит ЗОПр)
  3. Українська мова (балmin=4, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  4. Середній бал документа про освіту (балmin=4, k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Молодший спеціаліст / БЗСО/ ЛО 30 / Основна
Освітня програма: готельне обслуговування
Факультет: Обліку, фінансів та сфери обслуговування
Термін навчання: 01.09.2019 - 31.01.2023 (з 1-го курсу)
568. Коломийський економіко - правовий коледж Київського національного торговельно - економічного університету
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова Українська мова (балmin=5, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. Географія Географія (балmin=5, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  3. Середній бал документа про освіту ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Молодший спеціаліст / БЗСО/ ЛО 25 / Основна
Освітня програма: Готельне обслуговування
Факультет: Криворізький державний комерційно-економічний технікум
Термін навчання: 01.09.2019 - 31.01.2023 (з 1-го курсу)
596. Криворізький державний комерційно-економічний технікум
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова Українська мова (балmin=4, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. Математика Математика (балmin=4, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  3. Середній бал документа про освіту ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Молодший спеціаліст / БЗСО/ ЛО 40 / Основна
Освітня програма: Готельне обслуговування
Термін навчання: 01.09.2019 - 31.01.2023 (з 1-го курсу)
631. Львівський державний коледж харчової і переробної промисловості Національного університету харчових технологій
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова (балmin=4, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. Математика (балmin=4, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  3. Середній бал документа про освіту (балmin=1, k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Молодший спеціаліст / БЗСО/ ЛО 25 / Основна
Освітня програма: Готельне обслуговування
Факультет: Циклова комісія "Готельне обслуговування"
Термін навчання: 01.09.2019 - 31.01.2023 (з 1-го курсу)
664. Миргородський художньо-промисловий коледж імені М.В. Гоголя Полтавського національного технічного університету імені Юрія Кондратюка
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова (балmin=4, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. Математика (балmin=4, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  3. Середній бал документа про освіту (балmin=3, k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Молодший спеціаліст / БЗСО/ ЛО 75 / Основна
Освітня програма: Готельне обслуговування
Факультет: ДВНЗ "Одеський коледж економіки, права та готельно-ресторанного бізнесу"
Термін навчання: 01.09.2019 - 01.02.2023 (з 1-го курсу)
696. Державний вищий навчальний заклад "Одеський коледж економіки, права та готельно-ресторанного бізнесу"
Складові конкурсного бала
  1. диктант Українська мова (балmin=4, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. письмово Математика (балmin=4, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  3. Середній бал документа про освіту (балmin=4, k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Молодший спеціаліст / БЗСО/ ЛО 60 / Основна
Освітня програма: Готельне обслуговування
Факультет: Відділення сфери обслуговування
Термін навчання: 01.09.2019 - 31.01.2023 (з 1-го курсу)
1073. Торговельно-економічний коледж Київського національного торговельно-економічного університету
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова (балmin=4, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. Географія (балmin=4, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  3. Середній бал документа про освіту ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Молодший спеціаліст / БЗСО/ ЛО 28 / Основна
Освітня програма: Готельне обслуговування
Факультет: Туризму і готельєрства
Термін навчання: 01.09.2019 - 31.01.2023 (з 1-го курсу)
1149. Івано-Франківський державний коледж технологій та бізнесу
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова (балmin=4, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. Математика (балmin=4, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  3. Середній бал документа про освіту (балmin=1, k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Молодший спеціаліст / БЗСО/ ЛО 30 / Основна
Освітня програма: Готельне обслуговування
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2022 (з 1-го курсу)
1650. Івано-Франківський коледж ресторанного сервісу і туризму Національного університету харчових технологій
Складові конкурсного бала
  1. Диктант Українська мова (балmin=4, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. Математика (балmin=4, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  3. Середній бал документа про освіту ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Молодший спеціаліст / БЗСО/ ЛО 50 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Коледж економіки, права та інформаційних технологій
Термін навчання: 01.09.2019 - 28.02.2023 (з 1-го курсу)
318. Вищий навчальний заклад "Університет економіки та права "КРОК"
Складові конкурсного бала
  1. Географія (балmin=4, k=1.00 )* (Іспит ЗОПр)
  2. Англійська мова (балmin=4, k=1.00 )* (Іспит ЗОПр)
  3. Українська мова (балmin=4, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  4. Середній бал документа про освіту ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Молодший спеціаліст / БЗСО/ ЛО 85 / Основна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Туризму та готельно-ресторанної справи
Термін навчання: 01.09.2019 - 31.01.2023 (з 1-го курсу)
421. Волинський коледж Національного університету харчових технологій
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова (балmin=4, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. Математика (балmin=4, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  3. Середній бал документа про освіту ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Молодший спеціаліст / БЗСО/ ЛО 55 / Основна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Сфери обслуговування
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.01.2023 (з 1-го курсу)
460. Державний навчальний заклад "Дніпровський транспортно-економічний коледж"
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова (балmin=4, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. Математика (балmin=4, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  3. Середній бал документа про освіту ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Молодший спеціаліст / БЗСО/ ЛО 30 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Економіки та підприємництва, сфери обслуговування
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2022 (з 1-го курсу)
529. Івано-Франківський фінансово-комерційний кооперативний коледж імені С. Граната
Складові конкурсного бала
  1. тестування Історія України (балmin=4, k=1.00 )* (Іспит ЗОПр)
  2. тестування Математика (балmin=4, k=1.00 )* (Іспит ЗОПр)
  3. Українська мова (балmin=4, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  4. Середній бал документа про освіту ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Молодший спеціаліст / БЗСО/ ЛО 50 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2022 (з 1-го курсу)
685. Новомосковський кооперативний коледж економіки та права ім. С.В. Литвиненка Дніпропетровської облспоживспілки
Складові конкурсного бала
  1. Історія України (балmin=4, k=1.00 )* (Іспит ЗОПр)
  2. Математика (балmin=4, k=1.00 )* (Іспит ЗОПр)
  3. Диктант Українська мова (балmin=4, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  4. Середній бал документа про освіту (балmin=4, k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Молодший спеціаліст / БЗСО/ ЛО 30 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Технологічне відділення
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2022 (з 1-го курсу)
733. Рівненський кооперативний економіко-правовий коледж
Складові конкурсного бала
  1. (диктант) Українська мова (балmin=4, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. (тести) Математика (балmin=4, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  3. Середній бал документа про освіту ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Молодший спеціаліст / БЗСО/ ЛО 50 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Харчових технологій та ресторанного бізнесу
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2022 (з 1-го курсу)
808. Харківський кооперативний торгово-економічний коледж
Складові конкурсного бала
  1. Історія України (балmin=4, k=1.00 )* (Іспит ЗОПр)
  2. Математика (балmin=4, k=1.00 )* (Іспит ЗОПр)
  3. Українська мова (балmin=4, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  4. Середній бал документа про освіту (балmin=4, k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Молодший спеціаліст / БЗСО/ ЛО 54 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Денне відділення
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2022 (з 1-го курсу)
821. Херсонський кооперативний економіко-правовий коледж
Складові конкурсного бала
  1. тестування Історія України (балmin=4, k=1.00 )* (Іспит ЗОПр)
  2. тестування Математика (балmin=4, k=1.00 )* (Іспит ЗОПр)
  3. диктант Українська мова (балmin=4, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  4. Середній бал документа про освіту ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Молодший спеціаліст / БЗСО/ ЛО 50 / Основна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Технологічне відділення
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2022 (з 1-го курсу)
1014. Коледж ресторанного господарства Національного університету харчових технологій
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова (балmin=4, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. Математика (балmin=4, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  3. Середній бал документа про освіту ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Молодший спеціаліст / БЗСО/ ЛО 30 / Основна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Вінницький торговельно-економічний коледж Київського національного торговельно-економічного університету
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2022 (з 1-го курсу)
1108. Вінницький торговельно-економічний коледж Київського національного торговельно-економічного університету
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова (балmin=4, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. Математика (балmin=4, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  3. Середній бал документа про освіту (балmin=4, k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Молодший спеціаліст / БЗСО/ ЛО 60 / Основна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Термін навчання: 01.09.2019 - 31.01.2023 (з 1-го курсу)
1222. Коледж економіки і технологій Чернігівського національного технологічного університету
Складові конкурсного бала
  1. диктант Українська мова (балmin=4, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. Історія України (балmin=4, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  3. Середній бал документа про освіту ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Молодший спеціаліст / БЗСО/ ЛО 30 / Основна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: "Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка. Готельно-ресторанна справа"
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2023 (з 1-го курсу)
1223. Коледж вищого навчального закладу "Одеської державної академії технічного регулювання та якості"
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова (балmin=4, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. Математика (балmin=4, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  3. Середній бал документа про освіту (балmin=2, k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Молодший спеціаліст / БЗСО/ ЛО 20 / Основна
Освітня програма: готельно-ресторанна справа
Факультет: Юридичне
Термін навчання: 01.09.2019 - 31.01.2023 (з 1-го курсу)
2712. Івано-Франківський коледж Державного вищого навчального закладу "Прикарпатський національний університет імені Василя Стефаника"
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова (балmin=4, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. Географія (балmin=4, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  3. Середній бал документа про освіту ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Молодший спеціаліст / БЗСО/ ЛО 30 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Коледж Класичного приватного університету
Термін навчання: 01.09.2019 - 01.03.2023 (з 1-го курсу)
3074. Коледж Класичного приватного університету
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова (балmin=4, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. Математика (балmin=4, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  3. Середній бал документа про освіту (балmin=2, k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Молодший спеціаліст / БЗСО/ ЛО 36 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа; Ресторанне обслуговування
Факультет: Комерційно-технологічне відділення
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2022 (з 1-го курсу)
1296. Коледж економіки і права Вінницького кооперативного інституту
Складові конкурсного бала
  1. Вступний іспит Українська мова (балmin=4, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. Вступний іспит Географія (балmin=4, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  3. Середній бал документа про освіту ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Молодший спеціаліст / БЗСО/ ЛО 30 / Основна
Освітня програма: Ресторанне обслуговування
Факультет: Денне відділення
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2022 (з 1-го курсу)
450. Державний навчальний заклад "Дніпровський технолого-економічний коледж"
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова (балmin=5, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. Математика (балmin=5, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  3. Середній бал документа про освіту ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Молодший спеціаліст / БЗСО/ ЛО 30 / Основна
Освітня програма: Ресторанне обслуговування
Факультет: Обліку, фінансів та сфери обслуговування
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2022 (з 1-го курсу)
568. Коломийський економіко - правовий коледж Київського національного торговельно - економічного університету
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова Українська мова (балmin=5, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. Географія Географія (балmin=5, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  3. Середній бал документа про освіту ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Молодший спеціаліст / БЗСО/ ЛО 15 / Основна
Освітня програма: Ресторанне обслуговування
Факультет: Краматорський коледж Донецького національного університету економіки і торгівлі імені Михайла Туган-Барановського
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2022 (з 1-го курсу)
589. Краматорський коледж Донецького національного університету економіки і торгівлі імені Михайла Туган-Барановського
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова (балmin=3, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. Математика (балmin=3, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  3. Середній бал документа про освіту (балmin=1, k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Молодший спеціаліст / БЗСО/ ЛО 25 / Основна
Освітня програма: Ресторанне обслуговування
Факультет: Криворізький державний комерційно-економічний технікум
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2022 (з 1-го курсу)
596. Криворізький державний комерційно-економічний технікум
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова Українська мова (балmin=4, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. Математика Математика (балmin=4, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  3. Середній бал документа про освіту ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Молодший спеціаліст / БЗСО/ ЛО 15 / Небюджетна
Освітня програма: Ресторанне обслуговування
Факультет: Маріупольський коледж Донецького національного університету економіки і торгівлі імені Михайла Туган-Барановського
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2022 (з 1-го курсу)
647. Маріупольський коледж Донецького національного університету економіки і торгівлі імені Михайла Туган-Барановського
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова (балmin=4, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. Математика (балmin=4, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  3. Середній бал документа про освіту (балmin=4, k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Молодший спеціаліст / БЗСО/ ЛО 50 / Основна
Освітня програма: Ресторанне обслуговування
Факультет: ДВНЗ "Одеський коледж економіки, права та готельно-ресторанного бізнесу"
Термін навчання: 01.09.2019 - 01.07.2022 (з 1-го курсу)
696. Державний вищий навчальний заклад "Одеський коледж економіки, права та готельно-ресторанного бізнесу"
Складові конкурсного бала
  1. диктант Українська мова (балmin=4, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. письмово Математика (балmin=4, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  3. Середній бал документа про освіту (балmin=1, k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Молодший спеціаліст / БЗСО/ ЛО 13 / Основна
Освітня програма: Ресторанне обслуговування
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2022 (з 1-го курсу)
714. Полтавський комерційний технікум
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова (балmin=4, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. Математика (балmin=4, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  3. Середній бал документа про освіту ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Молодший спеціаліст / БЗСО/ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Ресторанне обслуговування
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2022 (з 1-го курсу)
872. Виноградівський державний коледж Мукачівського державного університету
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова (балmin=4, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. Географія (балmin=4, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  3. Середній бал документа про освіту (балmin=1, k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Молодший спеціаліст / БЗСО/ ЛО 30 / Основна
Освітня програма: Ресторанне обслуговування
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2022 (з 1-го курсу)
872. Виноградівський державний коледж Мукачівського державного університету
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова (балmin=4, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. Географія (балmin=4, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  3. Середній бал документа про освіту (балmin=1, k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Молодший спеціаліст / БЗСО/ ЛО 30 / Основна
Освітня програма: Ресторанне обслуговування
Факультет: Ресторанного та туристичного бізнесу
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2022 (з 1-го курсу)
985. Житомирський торговельно-економічний коледж Київського національного торговельно-економічного університету
Складові конкурсного бала
  1. Історія України (балmin=4, k=1.00 )* (Іспит ЗОПр)
  2. Математика (балmin=4, k=1.00 )* (Іспит ЗОПр)
  3. Українська мова (балmin=4, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  4. Середній бал документа про освіту ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Молодший спеціаліст / БЗСО/ ЛО 30 / Основна
Освітня програма: Ресторанне обслуговування
Факультет: Технологічне відділення
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2022 (з 1-го курсу)
1036. Сумський коледж харчової промисловості Національного університету харчових технологій
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова (балmin=4, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. Математика (балmin=4, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  3. Середній бал документа про освіту ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Молодший спеціаліст / БЗСО/ ЛО 30 / Основна
Освітня програма: Ресторанне обслуговування
Факультет: Віділення харчових технологій та заочного навчання
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2022 (з 1-го курсу)
1041. Коледж технологій, бізнесу та права Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки
Складові конкурсного бала
  1. (Диктант) Українська мова (балmin=4, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. (Усно) Математика (балmin=4, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  3. Середній бал документа про освіту ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Молодший спеціаліст / БЗСО/ ЛО 60 / Основна
Освітня програма: Ресторанне обслуговування
Факультет: Відділення сфери обслуговування
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2022 (з 1-го курсу)
1073. Торговельно-економічний коледж Київського національного торговельно-економічного університету
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова (балmin=4, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. Географія (балmin=4, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  3. Середній бал документа про освіту ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Молодший спеціаліст / БЗСО/ ЛО 25 / Основна
Освітня програма: Ресторанне обслуговування
Факультет: Ресторанного господарства
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2022 (з 1-го курсу)
1149. Івано-Франківський державний коледж технологій та бізнесу
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова (балmin=4, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. Математика (балmin=4, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  3. Середній бал документа про освіту (балmin=1, k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Молодший спеціаліст / БЗСО/ ЛО 30 / Основна
Освітня програма: Ресторанне обслуговування
Факультет: Бурштинський торговельно-економічний коледж Київського національного торговельно-економічного університету
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2022 (з 1-го курсу)
2411. Бурштинський торговельно-економічний коледж Київського національного торговельно-економічного університету
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова Українська мова (балmin=4, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. Математика Математика (балmin=4, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  3. Середній бал документа про освіту (балmin=4, k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Молодший спеціаліст / БЗСО/ ЛО 60 / Основна
Освітня програма: фахівець з готельно-ресторанного обслуговування
Термін навчання: 01.09.2019 - 31.01.2023 (з 1-го курсу)
732. Державний вищий навчальний заклад "Рівненський коледж економіки та бізнесу"
Складові конкурсного бала
  1. диктант Українська мова (балmin=4, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. усно Математика (балmin=4, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  3. Середній бал документа про освіту (балmin=2, k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Молодший спеціаліст / БЗСО/ ЛО 10 / Небюджетна
Освітня програма: Фахівець з готельного обслуговування
Факультет: Відділення готельно-ресторанного бізнесу ДВНЗ "Тернопільський коледж харчових технологій і торгівлі"
Термін навчання: 01.09.2019 - 31.01.2023 (з 1-го курсу)
899. Державний вищий навчальний заклад "Тернопільський коледж харчових технологій і торгівлі"
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова (балmin=4, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. Математика (балmin=4, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  3. Середній бал документа про освіту ( k=1.00 ) (КП)
* - Предмети на вибір.