ПошукЗнайдено: 70 (спеціальності за 2019 рік)
Спеціальність
Складові конкурсного бала
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Молодший спеціаліст / БЗСО/ ЛО 40 / Основна
Освітня програма: 241 Готельно-ресторанна справа
Факультет: Відділення економіки та туризму
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2022 (з 1-го курсу)
404. Галицький коледж імені В'ячеслава Чорновола
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова (балmin=4, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. Математика (балmin=4, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  3. Середній бал документа про освіту ( k=1.00 ) (КП)
Детальніше
заяв: 48
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Молодший спеціаліст / БЗСО/ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: 241 Готельно-ресторанна справа
Факультет: Відділення економіки та туризму
Термін навчання: 01.09.2019 - 01.07.2022 (з 1-го курсу)
404. Галицький коледж імені В'ячеслава Чорновола
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова (балmin=4, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. Математика (балmin=4, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  3. Середній бал документа про освіту ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Молодший спеціаліст / БЗСО/ ЛО 25 / Основна
Освітня програма: 241 Готельно-ресторанна справа
Факультет: Коледж Луганського національного університету імені Тараса Шевченка
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2023 (з 1-го курсу)
1725. Коледж Луганського національного університету імені Тараса Шевченка
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова (балmin=4, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. Математика (балmin=4, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  3. Середній бал документа про освіту (балmin=4, k=1.00 ) (КП)
Детальніше
заяв: 20
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Молодший спеціаліст / БЗСО/ ЛО 10 / Небюджетна
Освітня програма: 241 Готельно-ресторанна справа
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2022 (з 1-го курсу)
2965. Філія "Черкаський кооперативний економіко-правовий коледж" Вищого навчального закладу Укоопспілки "Полтавський університет економіки і торгівлі"
Складові конкурсного бала
  1. Диктант Українська мова (балmin=4, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. Тестування Історія України (балmin=4, k=1.00 )* (Іспит ЗОПр)
  3. Тестування Математика (балmin=4, k=1.00 )* (Іспит ЗОПр)
  4. Середній бал документа про освіту ( k=1.00 ) (КП)
Детальніше
заяв: 16
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Молодший спеціаліст / БЗСО/ ЛО 25 / Основна
Освітня програма: Адміністратор (господар) залу
Факультет: Відділення готельно-ресторанного бізнесу ДВНЗ "Тернопільський коледж харчових технологій і торгівлі"
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2022 (з 1-го курсу)
899. Державний вищий навчальний заклад "Тернопільський коледж харчових технологій і торгівлі"
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова (балmin=4, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. Математика (балmin=4, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  3. Середній бал документа про освіту ( k=1.00 ) (КП)
Детальніше
заяв: 57
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Молодший спеціаліст / БЗСО/ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Готельна і ресторанна справа
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2022 (з 1-го курсу)
2744. Коледж Приватного вищого навчального закладу "Міжнародний класичний університет імені Пилипа Орлика"
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова (балmin=4, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. Математика (балmin=4, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  3. Середній бал документа про освіту ( k=1.00 ) (КП)
Детальніше
заяв: 20
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Молодший спеціаліст / БЗСО/ ЛО 50 / Небюджетна
Освітня програма: Готельна справа. Ресторанна справа. Міжнародний сервіс
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2022 (з 1-го курсу)
842. Чернівецький кооперативний економіко-правовий коледж Чернівецької обласної спілки споживчих товариств яка є членом Центральної спілки споживчих товариств України
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова (балmin=4, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. Історія України (балmin=4, k=1.00 )* (Іспит ЗОПр)
  3. Математика (балmin=4, k=1.00 )* (Іспит ЗОПр)
  4. Середній бал документа про освіту ( k=1.00 ) (КП)
Детальніше
заяв: 49
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Молодший спеціаліст / БЗСО/ ЛО 25 / Основна
Освітня програма: Готельне обслуговування
Факультет: Інженерно-економічне
Термін навчання: 01.09.2019 - 01.02.2023 (з 1-го курсу)
443. Державний вищий навчальний заклад "Кам'янець-Подільський індустріальний коледж"
Складові конкурсного бала
  1. Диктант Українська мова (балmin=4, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. Усно Математика (балmin=4, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  3. Середній бал документа про освіту ( k=1.00 ) (КП)
Детальніше
заяв: 29
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Молодший спеціаліст / БЗСО/ ЛО 63 / Основна
Освітня програма: Готельне обслуговування
Термін навчання: 01.09.2019 - 31.01.2023 (з 1-го курсу)
506. Житлово-комунальний коледж Харківського національного університету міського господарства імені О.М. Бекетова
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова (балmin=4, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. Математика (балmin=4, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  3. Середній бал документа про освіту (балmin=1, k=1.00 ) (КП)
Детальніше
заяв: 124
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Молодший спеціаліст / БЗСО/ ЛО 120 / Основна
Освітня програма: Готельне обслуговування
Факультет: Туристичне та готельне обслуговування
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.01.2023 (з 1-го курсу)
551. Київський державний коледж туризму та готельного господарства
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова (балmin=4, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. Історія України (балmin=4, k=1.00 )* (Іспит ЗОПр)
  3. Географія (балmin=4, k=1.00 )* (Іспит ЗОПр)
  4. Середній бал документа про освіту (балmin=4, k=1.00 ) (КП)
Детальніше
заяв: 238
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Молодший спеціаліст / БЗСО/ ЛО 30 / Основна
Освітня програма: готельне обслуговування
Факультет: Обліку, фінансів та сфери обслуговування
Термін навчання: 01.09.2019 - 31.01.2023 (з 1-го курсу)
568. Коломийський економіко - правовий коледж Київського національного торговельно - економічного університету
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова Українська мова (балmin=5, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. Географія Географія (балmin=5, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  3. Середній бал документа про освіту ( k=1.00 ) (КП)
Детальніше
заяв: 34
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Молодший спеціаліст / БЗСО/ ЛО 25 / Основна
Освітня програма: Готельне обслуговування
Факультет: Криворізький державний комерційно-економічний технікум
Термін навчання: 01.09.2019 - 31.01.2023 (з 1-го курсу)
596. Криворізький державний комерційно-економічний технікум
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова Українська мова (балmin=4, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. Математика Математика (балmin=4, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  3. Середній бал документа про освіту ( k=1.00 ) (КП)
Детальніше
заяв: 82
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Молодший спеціаліст / БЗСО/ ЛО 60 / Основна
Освітня програма: Готельне обслуговування
Термін навчання: 01.09.2019 - 31.01.2023 (з 1-го курсу)
631. Львівський державний коледж харчової і переробної промисловості Національного університету харчових технологій
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова (балmin=4, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. Математика (балmin=4, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  3. Середній бал документа про освіту (балmin=1, k=1.00 ) (КП)
Детальніше
заяв: 52
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Молодший спеціаліст / БЗСО/ ЛО 25 / Небюджетна
Освітня програма: Готельне обслуговування
Факультет: Циклова комісія "Готельне обслуговування"
Термін навчання: 01.09.2019 - 31.01.2023 (з 1-го курсу)
664. Миргородський художньо-промисловий коледж імені М.В. Гоголя Полтавського національного технічного університету імені Юрія Кондратюка
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова (балmin=4, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. Математика (балmin=4, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  3. Середній бал документа про освіту (балmin=3, k=1.00 ) (КП)
Детальніше
заяв: 28
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Молодший спеціаліст / БЗСО/ ЛО 75 / Основна
Освітня програма: Готельне обслуговування
Факультет: ДВНЗ "Одеський коледж економіки, права та готельно-ресторанного бізнесу"
Термін навчання: 01.09.2019 - 01.02.2023 (з 1-го курсу)
696. Державний вищий навчальний заклад "Одеський коледж економіки, права та готельно-ресторанного бізнесу"
Складові конкурсного бала
  1. диктант Українська мова (балmin=4, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. письмово Математика (балmin=4, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  3. Середній бал документа про освіту (балmin=4, k=1.00 ) (КП)
Детальніше
заяв: 248
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Молодший спеціаліст / БЗСО/ ЛО 45 / Основна
Освітня програма: Готельне обслуговування
Факультет: Ужгородський торговельно-економічний коледж Київського національного торговельно-економічного університету
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.01.2023 (з 1-го курсу)
793. Ужгородський торговельно-економічний коледж Київського національного торговельно-економічного університету
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова (балmin=4, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. Історія України (балmin=4, k=1.00 )* (Іспит ЗОПр)
  3. Географія (балmin=4, k=1.00 )* (Іспит ЗОПр)
  4. Середній бал документа про освіту ( k=1.00 ) (КП)
Детальніше
заяв: 51
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Молодший спеціаліст / БЗСО/ ЛО 30 / Основна
Освітня програма: готельне обслуговування
Факультет: Свалявський технічий коледж НУХТ
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.01.2023 (з 1-го курсу)
914. Свалявський технічний коледж Національного університету харчових технологій
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова ( k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. Математика ( k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  3. Середній бал документа про освіту ( k=1.00 ) (КП)
Детальніше
заяв: 42
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Молодший спеціаліст / БЗСО/ ЛО 60 / Основна
Освітня програма: Готельне обслуговування
Факультет: Відділення сфери обслуговування
Термін навчання: 01.09.2019 - 31.01.2023 (з 1-го курсу)
1073. Торговельно-економічний коледж Київського національного торговельно-економічного університету
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова (балmin=4, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. Географія (балmin=4, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  3. Середній бал документа про освіту ( k=1.00 ) (КП)
Детальніше
заяв: 203
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Молодший спеціаліст / БЗСО/ ЛО 30 / Основна
Освітня програма: Готельне обслуговування
Факультет: Туризму і готельєрства
Термін навчання: 01.09.2019 - 31.01.2023 (з 1-го курсу)
1149. Івано-Франківський державний коледж технологій та бізнесу
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова (балmin=4, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. Математика (балmin=4, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  3. Середній бал документа про освіту (балmin=1, k=1.00 ) (КП)
Детальніше
заяв: 283
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Молодший спеціаліст / БЗСО/ ЛО 30 / Основна
Освітня програма: Готельне обслуговування
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2022 (з 1-го курсу)
1650. Івано-Франківський коледж ресторанного сервісу і туризму Національного університету харчових технологій
Складові конкурсного бала
  1. Диктант Українська мова (балmin=4, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. Математика (балmin=4, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  3. Середній бал документа про освіту ( k=1.00 ) (КП)
Детальніше
заяв: 54
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Молодший спеціаліст / БЗСО/ ЛО 50 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Коледж економіки, права та інформаційних технологій
Термін навчання: 01.09.2019 - 28.02.2023 (з 1-го курсу)
318. Вищий навчальний заклад "Університет економіки та права "КРОК"
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова (балmin=4, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. Географія (балmin=4, k=1.00 )* (Іспит ЗОПр)
  3. Англійська мова (балmin=4, k=1.00 )* (Іспит ЗОПр)
  4. Середній бал документа про освіту ( k=1.00 ) (КП)
Детальніше
заяв: 80
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Молодший спеціаліст / БЗСО/ ЛО 50 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Коледж економіки, права та інформаційних технологій
Термін навчання: 01.09.2019 - 28.02.2023 (з 1-го курсу)
318. Вищий навчальний заклад "Університет економіки та права "КРОК"
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова (балmin=4, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. Географія (балmin=4, k=1.00 )* (Іспит ЗОПр)
  3. Англійська мова (балmin=4, k=1.00 )* (Іспит ЗОПр)
Детальніше
заяв: 1
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Молодший спеціаліст / БЗСО/ ЛО 85 / Основна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Туризму та готельно-ресторанної справи
Термін навчання: 01.09.2019 - 31.01.2023 (з 1-го курсу)
421. Волинський коледж Національного університету харчових технологій
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова (балmin=4, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. Математика (балmin=4, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  3. Середній бал документа про освіту ( k=1.00 ) (КП)
Детальніше
заяв: 170
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Молодший спеціаліст / БЗСО/ ЛО 55 / Основна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Сфери обслуговування
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.01.2023 (з 1-го курсу)
460. Державний навчальний заклад "Дніпровський транспортно-економічний коледж"
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова (балmin=4, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. Математика (балmin=4, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  3. Середній бал документа про освіту ( k=1.00 ) (КП)
Детальніше
заяв: 99
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Молодший спеціаліст / БЗСО/ ЛО 20 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Фінансово-економічне та комерційне відділення
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2022 (з 1-го курсу)
512. Житомирський кооперативний коледж бізнесу і права
Складові конкурсного бала
  1. диктант Українська мова (балmin=4, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. тестування Історія України (балmin=4, k=1.00 )* (Іспит ЗОПр)
  3. тестування Математика (балmin=4, k=1.00 )* (Іспит ЗОПр)
  4. Середній бал документа про освіту ( k=1.00 ) (КП)
Детальніше
заяв: 48
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Молодший спеціаліст / БЗСО/ ЛО 30 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Економіки та підприємництва, сфери обслуговування
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2022 (з 1-го курсу)
529. Івано-Франківський фінансово-комерційний кооперативний коледж імені С. Граната
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова (балmin=4, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. тестування Історія України (балmin=4, k=1.00 )* (Іспит ЗОПр)
  3. тестування Математика (балmin=4, k=1.00 )* (Іспит ЗОПр)
  4. Середній бал документа про освіту ( k=1.00 ) (КП)
Детальніше
заяв: 31
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Молодший спеціаліст / БЗСО/ ЛО 20 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2022 (з 1-го курсу)
623. Луцький кооперативний коледж Львівського торговельно-економічного університету
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова (балmin=4, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. Історія України ( k=1.00 )* (Іспит ЗОПр)
  3. Математика ( k=1.00 )* (Іспит ЗОПр)
  4. Середній бал документа про освіту ( k=1.00 ) (КП)
Детальніше
заяв: 18
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Молодший спеціаліст / БЗСО/ ЛО 25 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Термін навчання: 01.09.2019 - 01.07.2023 (з 1-го курсу)
635. Вищий навчальний заклад "Львівський кооперативний коледж економіки і права"
Складові конкурсного бала
  1. диктант Українська мова (балmin=4, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. тести Математика (балmin=4, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  3. Середній бал документа про освіту (балmin=4, k=1.00 ) (КП)
Детальніше
заяв: 40
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Молодший спеціаліст / БЗСО/ ЛО 50 / Основна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Термін навчання: 01.09.2019 - 31.01.2023 (з 1-го курсу)
661. Миколаївський державний коледж економіки та харчових технологій
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова (балmin=4, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. Математика (балmin=4, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  3. Середній бал документа про освіту ( k=1.00 ) (КП)
Детальніше
заяв: 71
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Молодший спеціаліст / БЗСО/ ЛО 29 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2022 (з 1-го курсу)
671. Мукачівський кооперативний торговельно-економічний коледж
Складові конкурсного бала
  1. Тестування Українська мова (балmin=4, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. Тестування Математика (балmin=4, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  3. Середній бал документа про освіту ( k=1.00 ) (КП)
Детальніше
заяв: 35
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Молодший спеціаліст / БЗСО/ ЛО 50 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2022 (з 1-го курсу)
685. Новомосковський кооперативний коледж економіки та права ім. С.В. Литвиненка Дніпропетровської облспоживспілки
Складові конкурсного бала
  1. Диктант Українська мова (балmin=4, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. Історія України (балmin=4, k=1.00 )* (Іспит ЗОПр)
  3. Математика (балmin=4, k=1.00 )* (Іспит ЗОПр)
  4. Середній бал документа про освіту (балmin=4, k=1.00 ) (КП)
Детальніше
заяв: 39
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Молодший спеціаліст / БЗСО/ ЛО 30 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Технологічне відділення
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2022 (з 1-го курсу)
733. Рівненський кооперативний економіко-правовий коледж
Складові конкурсного бала
  1. (диктант) Українська мова (балmin=4, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. (тести) Математика (балmin=4, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  3. Середній бал документа про освіту ( k=1.00 ) (КП)
Детальніше
заяв: 53
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Молодший спеціаліст / БЗСО/ ЛО 30 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2022 (з 1-го курсу)
769. Сумський коледж економіки і торгівлі
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова (балmin=4, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. Математика (балmin=4, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  3. Середній бал документа про освіту ( k=1.00 ) (КП)
Детальніше
заяв: 16
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Молодший спеціаліст / БЗСО/ ЛО 15 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2022 (з 1-го курсу)
774. Тернопільський кооперативний торговельно-економічний коледж
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова (балmin=4, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. Математика (балmin=4, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  3. Середній бал документа про освіту ( k=1.00 ) (КП)
Детальніше
заяв: 39
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Молодший спеціаліст / БЗСО/ ЛО 76 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Термін навчання: 01.09.2019 - 28.02.2023 (з 1-го курсу)
775. Коледж нафтогазових технологій, інженерії та інфраструктури сервісу Одеської національної академії харчових технологій
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова (балmin=4, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. Математика (балmin=4, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  3. Середній бал документа про освіту ( k=1.00 ) (КП)
Детальніше
заяв: 83
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Молодший спеціаліст / БЗСО/ ЛО 50 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Харчових технологій та ресторанного бізнесу
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2022 (з 1-го курсу)
808. Харківський кооперативний торгово-економічний коледж
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова (балmin=4, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. Історія України (балmin=4, k=1.00 )* (Іспит ЗОПр)
  3. Математика (балmin=4, k=1.00 )* (Іспит ЗОПр)
  4. Середній бал документа про освіту (балmin=4, k=1.00 ) (КП)
Детальніше
заяв: 114
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Молодший спеціаліст / БЗСО/ ЛО 52 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Денне відділення
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2022 (з 1-го курсу)
821. Херсонський кооперативний економіко-правовий коледж
Складові конкурсного бала
  1. диктант Українська мова (балmin=4, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. тестування Історія України (балmin=4, k=1.00 )* (Іспит ЗОПр)
  3. тестування Математика (балmin=4, k=1.00 )* (Іспит ЗОПр)
  4. Середній бал документа про освіту ( k=1.00 ) (КП)
Детальніше
заяв: 86
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Молодший спеціаліст / БЗСО/ ЛО 50 / Основна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Технологічне відділення
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2022 (з 1-го курсу)
1014. Коледж ресторанного господарства Національного університету харчових технологій
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова (балmin=4, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. Математика (балmin=4, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  3. Середній бал документа про освіту ( k=1.00 ) (КП)
Детальніше
заяв: 101
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Молодший спеціаліст / БЗСО/ ЛО 25 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2022 (з 1-го курсу)
1044. Луцький коледж рекреаційних технологій і права
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова (балmin=4, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. Географія (балmin=4, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  3. Середній бал документа про освіту ( k=1.00 ) (КП)
Детальніше
заяв: 6
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Молодший спеціаліст / БЗСО/ ЛО 30 / Основна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Вінницький торговельно-економічний коледж Київського національного торговельно-економічного університету
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2022 (з 1-го курсу)
1108. Вінницький торговельно-економічний коледж Київського національного торговельно-економічного університету
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова (балmin=4, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. Математика (балmin=4, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  3. Середній бал документа про освіту (балmin=4, k=1.00 ) (КП)
Детальніше
заяв: 91
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Молодший спеціаліст / БЗСО/ ЛО 80 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Термін навчання: 01.09.2019 - 01.08.2022 (з 1-го курсу)
1180. Економіко-правовий коледж Київського кооперативного інституту бізнесу і права
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова (балmin=4, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. Математика (балmin=4, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  3. Середній бал документа про освіту ( k=1.00 ) (КП)
Детальніше
заяв: 43
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Молодший спеціаліст / БЗСО/ ЛО 60 / Основна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Термін навчання: 01.09.2019 - 31.01.2023 (з 1-го курсу)
1222. Коледж економіки і технологій Чернігівського національного технологічного університету
Складові конкурсного бала
  1. диктант Українська мова (балmin=4, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. Історія України (балmin=4, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  3. Середній бал документа про освіту ( k=1.00 ) (КП)
Детальніше
заяв: 104
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Молодший спеціаліст / БЗСО/ ЛО 30 / Основна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: "Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка. Готельно-ресторанна справа"
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2023 (з 1-го курсу)
1223. Коледж вищого навчального закладу "Одеської державної академії технічного регулювання та якості"
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова (балmin=4, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. Математика (балmin=4, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  3. Середній бал документа про освіту (балmin=2, k=1.00 ) (КП)
Детальніше
заяв: 51
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Молодший спеціаліст / БЗСО/ ЛО 60 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2022 (з 1-го курсу)
1471. Хмельницький кооперативний коледж Хмельницького кооперативного торговельно-економічного інституту
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова (балmin=4, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. Історія України (балmin=4, k=1.00 )* (Іспит ЗОПр)
  3. Математика (балmin=4, k=1.00 )* (Іспит ЗОПр)
  4. Середній бал документа про освіту ( k=1.00 ) (КП)
Детальніше
заяв: 77
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Молодший спеціаліст / БЗСО/ ЛО 20 / Основна
Освітня програма: готельно-ресторанна справа
Факультет: Юридичне
Термін навчання: 01.09.2019 - 31.01.2023 (з 1-го курсу)
2712. Івано-Франківський коледж Державного вищого навчального закладу "Прикарпатський національний університет імені Василя Стефаника"
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова (балmin=4, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. Географія (балmin=4, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  3. Середній бал документа про освіту ( k=1.00 ) (КП)
Детальніше
заяв: 19
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Молодший спеціаліст / БЗСО/ ЛО 30 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Коледж Класичного приватного університету
Термін навчання: 01.09.2019 - 01.03.2023 (з 1-го курсу)
3074. Коледж Класичного приватного університету
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова (балmin=4, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. Математика (балmin=4, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  3. Середній бал документа про освіту (балmin=2, k=1.00 ) (КП)
Детальніше
заяв: 18
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Молодший спеціаліст / БЗСО/ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Денне відділення Коледжу
Термін навчання: 01.09.2019 - 15.02.2023 (з 1-го курсу)
3218. Коледж Мелітопольського інституту державного та муніципального управління "Класичного приватного університету"
Складові конкурсного бала
  1. Вступний іспит Українська мова (балmin=4, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. Вступний іспит Історія України (балmin=4, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  3. Середній бал документа про освіту ( k=1.00 ) (КП)
Детальніше
заяв: 9
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Молодший спеціаліст / БЗСО/ ЛО 45 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа; Ресторанне обслуговування
Факультет: Комерційно-технологічне відділення
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2022 (з 1-го курсу)
1296. Коледж економіки і права Вінницького кооперативного інституту
Складові конкурсного бала
  1. Вступний іспит Українська мова (балmin=4, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. Вступний іспит Географія (балmin=4, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  3. Середній бал документа про освіту ( k=1.00 ) (КП)
Детальніше
заяв: 53
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Молодший спеціаліст / БЗСО/ ЛО 39 / Основна
Освітня програма: Ресторанне обслуговування
Факультет: Денне відділення
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2022 (з 1-го курсу)
450. Державний навчальний заклад "Дніпровський технолого-економічний коледж"
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова (балmin=5, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. Математика (балmin=5, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  3. Середній бал документа про освіту ( k=1.00 ) (КП)
Детальніше
заяв: 72
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Молодший спеціаліст / БЗСО/ ЛО 60 / Основна
Освітня програма: Ресторанне обслуговування
Факультет: Ресторанне господарство
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2022 (з 1-го курсу)
551. Київський державний коледж туризму та готельного господарства
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова (балmin=4, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. Історія України (балmin=4, k=1.00 )* (Іспит ЗОПр)
  3. Географія (балmin=4, k=1.00 )* (Іспит ЗОПр)
  4. Середній бал документа про освіту (балmin=4, k=1.00 ) (КП)
Детальніше
заяв: 201
* - Предмети на вибір.