ПошукЗнайдено: 104 (спеціальності за 2019 рік)
Спеціальність
Складові конкурсного бала
Спеціальність
181 Харчові технології
Молодший спеціаліст / БЗСО/ ЛО 30 / Основна
Освітня програма: 181 Харчові технології
Термін навчання: 01.09.2019 - 28.02.2023 (з 1-го курсу)
441. Гусятинський коледж Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова (балmin=4, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. Математика (балmin=4, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  3. Середній бал документа про освіту (балmin=1, k=1.00 ) (КП)
  4. Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти (балmin=0, k=1.00 ) (КП)
Детальніше
заяв: 52
Спеціальність
181 Харчові технології
Молодший спеціаліст / БЗСО/ ЛО 47 / Основна
Освітня програма: 181 Харчові технології
Факультет: Технологічне відділення
Термін навчання: 01.09.2019 - 28.02.2023 (з 1-го курсу)
890. Путивльський коледж Сумського національного аграрного університету
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова (балmin=4, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. Математика (балmin=4, k=1.00 )* (Іспит ЗОПр)
  3. Біологія (балmin=4, k=1.00 )* (Іспит ЗОПр)
  4. Середній бал документа про освіту (балmin=4, k=1.00 ) (КП)
Детальніше
заяв: 44
Спеціальність
181 Харчові технології
Молодший спеціаліст / БЗСО/ ЛО 3 / Небюджетна
Освітня програма: 181 Харчові технології
Факультет: Технологічне відділення
Термін навчання: 01.09.2019 - 28.02.2023 (з 1-го курсу)
890. Путивльський коледж Сумського національного аграрного університету
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова (балmin=4, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. Математика (балmin=4, k=1.00 )* (Іспит ЗОПр)
  3. Біологія (балmin=4, k=1.00 )* (Іспит ЗОПр)
  4. Середній бал документа про освіту (балmin=4, k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
181 Харчові технології
Молодший спеціаліст / БЗСО/ ЛО 25 / Небюджетна
Освітня програма: 181 Харчові технології
Термін навчання: 01.09.2019 - 01.02.2023 (з 1-го курсу)
2965. Філія "Черкаський кооперативний економіко-правовий коледж" Вищого навчального закладу Укоопспілки "Полтавський університет економіки і торгівлі"
Складові конкурсного бала
  1. Диктант Українська мова (балmin=4, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. Тестування Історія України (балmin=4, k=1.00 )* (Іспит ЗОПр)
  3. Тестування Математика (балmin=4, k=1.00 )* (Іспит ЗОПр)
  4. Середній бал документа про освіту ( k=1.00 ) (КП)
  5. Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти ( k=1.00 ) (КП)
Детальніше
заяв: 9
Спеціальність
181 Харчові технології
Молодший спеціаліст / БЗСО/ ЛО 25 / Основна
Освітня програма: Бродильне виробництво і виноробство
Факультет: Відокремлений структурний підрозділ "Бердянський коледж Таврійського державного агротехнологічного університету"
Термін навчання: 01.09.2019 - 31.01.2023 (з 1-го курсу)
408. Відокремлений структурний підрозділ "Бердянський коледж Таврійського державного агротехнологічного університету"
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова (балmin=5, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. Математика (балmin=5, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  3. Середній бал документа про освіту ( k=1.00 ) (КП)
Детальніше
заяв: 17
Спеціальність
181 Харчові технології
Молодший спеціаліст / БЗСО/ ЛО 60 / Основна
Освітня програма: Бродильне виробництво і виноробство
Факультет: Технологічне відділення спеціальності 181 "Харчові технології"
Термін навчання: 01.09.2019 - 29.01.2023 (з 1-го курсу)
618. Лохвицький механіко-технологічний коледж Полтавської державної аграрної академії
Складові конкурсного бала
  1. Диктант Українська мова (балmin=4, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. Письмове тестування Математика (балmin=4, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  3. Середній бал документа про освіту (балmin=4, k=1.00 ) (КП)
  4. Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти (балmin=1, k=1.00 ) (КП)
Детальніше
заяв: 13
Спеціальність
181 Харчові технології
Молодший спеціаліст / БЗСО/ ЛО 50 / Основна
Освітня програма: Бродильне виробництво і виноробство
Термін навчання: 01.09.2019 - 28.02.2023 (з 1-го курсу)
631. Львівський державний коледж харчової і переробної промисловості Національного університету харчових технологій
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова (балmin=4, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. Математика (балmin=4, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  3. Середній бал документа про освіту (балmin=1, k=1.00 ) (КП)
Детальніше
заяв: 36
Спеціальність
181 Харчові технології
Молодший спеціаліст / БЗСО/ ЛО 50 / Основна
Освітня програма: Бродильне виробництво і виноробство
Факультет: Свалявський технічий коледж НУХТ
Термін навчання: 01.09.2019 - 28.01.2023 (з 1-го курсу)
914. Свалявський технічний коледж Національного університету харчових технологій
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова ( k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. Математика ( k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  3. Середній бал документа про освіту ( k=1.00 ) (КП)
Детальніше
заяв: 1
Спеціальність
181 Харчові технології
Молодший спеціаліст / БЗСО/ ЛО 25 / Основна
Освітня програма: Бродильне виробництво і виноробство
Факультет: Технологічне відділення
Термін навчання: 01.09.2019 - 28.02.2023 (з 1-го курсу)
1071. Механіко-технологічний коледж Одеської національної академії харчових технологій
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова (балmin=4, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. Математика (балmin=4, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  3. Середній бал документа про освіту ( k=1.00 ) (КП)
Детальніше
заяв: 30
Спеціальність
181 Харчові технології
Молодший спеціаліст / БЗСО/ ЛО 75 / Основна
Освітня програма: Виробництво борошняних, кондитерських виробів та харчових концентратів
Термін навчання: 01.09.2019 - 31.01.2023 (з 1-го курсу)
661. Миколаївський державний коледж економіки та харчових технологій
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова (балmin=4, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. Математика (балmin=4, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  3. Середній бал документа про освіту ( k=1.00 ) (КП)
Детальніше
заяв: 79
Спеціальність
181 Харчові технології
Молодший спеціаліст / БЗСО/ ЛО 30 / Небюджетна
Освітня програма: Виробництво борошняних, кондитерських виробівта харчових концентратів
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2023 (з 1-го курсу)
848. Чернігівський кооперативний коледж Чернігівської облспоживспілки
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова (балmin=4, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. Математика (балmin=4, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  3. Середній бал документа про освіту ( k=1.00 ) (КП)
Детальніше
заяв: 11
Спеціальність
181 Харчові технології
Молодший спеціаліст / БЗСО/ ЛО 50 / Основна
Освітня програма: Виробництво жирів і жирозамінників
Факультет: Відділення технології та організації виробництва
Термін навчання: 01.09.2019 - 31.01.2023 (з 1-го курсу)
414. Вінницький коледж Національного університету харчових технологій
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова (балmin=4, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. Математика (балmin=4, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  3. Середній бал документа про освіту ( k=1.00 ) (КП)
  4. Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти ( k=1.00 ) (КП)
Детальніше
заяв: 47
Спеціальність
181 Харчові технології
Молодший спеціаліст / БЗСО/ ЛО 80 / Основна
Освітня програма: Виробництво харчової продукції
Факультет: Денне відділення
Термін навчання: 01.09.2019 - 31.01.2023 (з 1-го курсу)
450. Державний навчальний заклад "Дніпровський технолого-економічний коледж"
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова (балmin=5, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. Математика (балmin=5, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  3. Середній бал документа про освіту ( k=1.00 ) (КП)
Детальніше
заяв: 106
Спеціальність
181 Харчові технології
Молодший спеціаліст / БЗСО/ ЛО 60 / Основна
Освітня програма: Виробництво харчової продукції
Факультет: Відділення харчових технологій
Термін навчання: 01.09.2019 - 31.01.2023 (з 1-го курсу)
538. Кам'янець-Подільський коледж харчової промисловості Національного університету харчових технологій
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова (балmin=4, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. Математика (балmin=4, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  3. Середній бал документа про освіту ( k=1.00 ) (КП)
Детальніше
заяв: 59
Спеціальність
181 Харчові технології
Молодший спеціаліст / БЗСО/ ЛО 50 / Основна
Освітня програма: Виробництво харчової продукції
Факультет: Криворізький державний комерційно-економічний технікум
Термін навчання: 01.09.2019 - 31.01.2023 (з 1-го курсу)
596. Криворізький державний комерційно-економічний технікум
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова Українська мова (балmin=4, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. Математика Математика (балmin=4, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  3. Середній бал документа про освіту ( k=1.00 ) (КП)
  4. Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти ( k=1.00 ) (КП)
Детальніше
заяв: 87
Спеціальність
181 Харчові технології
Молодший спеціаліст / БЗСО/ ЛО 75 / Основна
Освітня програма: Виробництво харчової продукції
Термін навчання: 01.09.2019 - 28.02.2023 (з 1-го курсу)
631. Львівський державний коледж харчової і переробної промисловості Національного університету харчових технологій
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова (балmin=4, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. Математика (балmin=4, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  3. Середній бал документа про освіту (балmin=1, k=1.00 ) (КП)
Детальніше
заяв: 44
Спеціальність
181 Харчові технології
Молодший спеціаліст / БЗСО/ ЛО 110 / Основна
Освітня програма: Виробництво харчової продукції
Термін навчання: 01.09.2019 - 31.01.2023 (з 1-го курсу)
661. Миколаївський державний коледж економіки та харчових технологій
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова (балmin=4, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. Математика (балmin=4, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  3. Середній бал документа про освіту ( k=1.00 ) (КП)
Детальніше
заяв: 95
Спеціальність
181 Харчові технології
Молодший спеціаліст / БЗСО/ ЛО 50 / Основна
Освітня програма: Виробництво харчової продукції
Факультет: Технологічне відділення
Термін навчання: 01.09.2019 - 31.01.2023 (з 1-го курсу)
667. Могилів-Подільський технолого-економічний коледж Вінницького національного аграрного університету
Складові конкурсного бала
  1. Диктант Українська мова (балmin=4, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. Письмовий екзамен Математика (балmin=4, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  3. Середній бал документа про освіту (балmin=4, k=1.00 ) (КП)
  4. Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти (балmin=1, k=1.00 ) (КП)
Детальніше
заяв: 62
Спеціальність
181 Харчові технології
Молодший спеціаліст / БЗСО/ ЛО 60 / Основна
Освітня програма: Виробництво харчової продукції
Факультет: ДВНЗ "Одеський коледж економіки, права та готельно-ресторанного бізнесу"
Термін навчання: 01.09.2019 - 01.02.2023 (з 1-го курсу)
696. Державний вищий навчальний заклад "Одеський коледж економіки, права та готельно-ресторанного бізнесу"
Складові конкурсного бала
  1. диктант Українська мова (балmin=4, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. письмово Математика (балmin=4, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  3. Середній бал документа про освіту (балmin=4, k=1.00 ) (КП)
  4. Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти (балmin=0, k=1.00 ) (КП)
Детальніше
заяв: 134
Спеціальність
181 Харчові технології
Молодший спеціаліст / БЗСО/ ЛО 35 / Основна
Освітня програма: Виробництво харчової продукції
Факультет: Технологічне
Термін навчання: 01.09.2019 - 28.02.2023 (з 1-го курсу)
714. Полтавський комерційний технікум
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова (балmin=4, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. Математика (балmin=4, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  3. Середній бал документа про освіту ( k=1.00 ) (КП)
Детальніше
заяв: 61
Спеціальність
181 Харчові технології
Молодший спеціаліст / БЗСО/ ЛО 60 / Основна
Освітня програма: Виробництво харчової продукції
Факультет: Комп`ютерно-технологічне відділення
Термін навчання: 01.09.2019 - 31.01.2023 (з 1-го курсу)
716. Полтавський коледж харчових технологій Національного університету харчових технологій
Складові конкурсного бала
  1. Диктант Українська мова (балmin=4, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. Тестування Математика (балmin=4, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  3. Середній бал документа про освіту (балmin=1, k=1.00 ) (КП)
  4. Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти ( k=1.00 ) (КП)
Детальніше
заяв: 39
Спеціальність
181 Харчові технології
Молодший спеціаліст / БЗСО/ ЛО 30 / Основна
Освітня програма: Виробництво харчової продукції
Термін навчання: 01.09.2019 - 31.01.2023 (з 1-го курсу)
739. Відокремлений підрозділ "Рубіжанський політехнічний коледж імені О.Є. Порай-Кошиці Луганського національного університету імені Тараса Шевченка"
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова (балmin=4, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. Математика (балmin=4, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  3. Середній бал документа про освіту ( k=1.00 ) (КП)
  4. Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти ( k=1.00 ) (КП)
Детальніше
заяв: 27
Спеціальність
181 Харчові технології
Молодший спеціаліст / БЗСО/ ЛО 80 / Основна
Освітня програма: Виробництво харчової продукції
Факультет: Ужгородський торговельно-економічний коледж Київського національного торговельно-економічного університету
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.01.2023 (з 1-го курсу)
793. Ужгородський торговельно-економічний коледж Київського національного торговельно-економічного університету
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова (балmin=4, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. Історія України (балmin=4, k=1.00 )* (Іспит ЗОПр)
  3. Математика (балmin=4, k=1.00 )* (Іспит ЗОПр)
  4. Середній бал документа про освіту ( k=1.00 ) (КП)
Детальніше
заяв: 62
Спеціальність
181 Харчові технології
Молодший спеціаліст / БЗСО/ ЛО 60 / Основна
Освітня програма: Виробництво харчової продукції
Факультет: Технологічне
Термін навчання: 01.09.2019 - 31.01.2023 (з 1-го курсу)
825. Хмельницький торговельно-економічний коледж Київського національного торговельно-економічного університету
Складові конкурсного бала
  1. диктант Українська мова (балmin=4, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. Математика (балmin=4, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  3. Середній бал документа про освіту ( k=1.00 ) (КП)
Детальніше
заяв: 82
Спеціальність
181 Харчові технології
Молодший спеціаліст / БЗСО/ ЛО 45 / Основна
Освітня програма: Виробництво харчової продукції
Факультет: Харчові технології
Термін навчання: 01.09.2019 - 31.01.2023 (з 1-го курсу)
832. Черкаський комерційний технікум
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова (балmin=4, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. Математика (балmin=4, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  3. Середній бал документа про освіту ( k=1.00 ) (КП)
  4. Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти (балmin=4, k=1.00 ) (КП)
Детальніше
заяв: 51
Спеціальність
181 Харчові технології
Молодший спеціаліст / БЗСО/ ЛО 25 / Основна
Освітня програма: Виробництво харчової продукції
Факультет: Економіко-технологічне відділення
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.01.2023 (з 1-го курсу)
894. Торговий коледж Запорізького національного університету
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова (балmin=4, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. Математика (балmin=4, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  3. Середній бал документа про освіту ( k=1.00 ) (КП)
Детальніше
заяв: 24
Спеціальність
181 Харчові технології
Молодший спеціаліст / БЗСО/ ЛО 50 / Основна
Освітня програма: Виробництво харчової продукції
Факультет: Свалявський технічий коледж НУХТ
Термін навчання: 01.09.2019 - 28.01.2023 (з 1-го курсу)
914. Свалявський технічний коледж Національного університету харчових технологій
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова ( k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. Математика ( k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  3. Середній бал документа про освіту ( k=1.00 ) (КП)
Детальніше
заяв: 32
Спеціальність
181 Харчові технології
Молодший спеціаліст / БЗСО/ ЛО 40 / Основна
Освітня програма: Виробництво харчової продукції
Факультет: Ресторанного та туристичного бізнесу
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.01.2023 (з 1-го курсу)
985. Житомирський торговельно-економічний коледж Київського національного торговельно-економічного університету
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова (балmin=4, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. Історія України (балmin=4, k=1.00 )* (Іспит ЗОПр)
  3. Математика (балmin=4, k=1.00 )* (Іспит ЗОПр)
  4. Середній бал документа про освіту ( k=1.00 ) (КП)
Детальніше
заяв: 66
Спеціальність
181 Харчові технології
Молодший спеціаліст / БЗСО/ ЛО 17 / Основна
Освітня програма: Виробництво харчової продукції
Факультет: Технологічне
Термін навчання: 01.09.2019 - 31.01.2023 (з 1-го курсу)
1013. Львівський коледж м'ясної та молочної промисловості Національного університету харчових технологій
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова (балmin=4, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. Математика (балmin=4, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  3. Середній бал документа про освіту ( k=1.00 ) (КП)
  4. Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти (балmin=0, k=1.00 ) (КП)
Детальніше
заяв: 33
Спеціальність
181 Харчові технології
Молодший спеціаліст / БЗСО/ ЛО 90 / Основна
Освітня програма: Виробництво харчової продукції
Факультет: Технологічне відділення
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.01.2023 (з 1-го курсу)
1036. Сумський коледж харчової промисловості Національного університету харчових технологій
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова (балmin=4, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. Математика (балmin=4, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  3. Середній бал документа про освіту ( k=1.00 ) (КП)
  4. Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти ( k=1.00 ) (КП)
Детальніше
заяв: 104
Спеціальність
181 Харчові технології
Молодший спеціаліст / БЗСО/ ЛО 60 / Основна
Освітня програма: Виробництво харчової продукції
Факультет: Віділення харчових технологій та заочного навчання
Термін навчання: 01.09.2019 - 31.01.2023 (з 1-го курсу)
1041. Коледж технологій, бізнесу та права Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки
Складові конкурсного бала
  1. (Диктант) Українська мова (балmin=4, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. (Усно) Математика (балmin=4, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  3. Середній бал документа про освіту ( k=1.00 ) (КП)
Детальніше
заяв: 89
Спеціальність
181 Харчові технології
Молодший спеціаліст / БЗСО/ ЛО 75 / Основна
Освітня програма: Виробництво харчової продукції
Факультет: Ресторанного господарства
Термін навчання: 01.09.2019 - 31.01.2023 (з 1-го курсу)
1149. Івано-Франківський державний коледж технологій та бізнесу
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова (балmin=4, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. Математика (балmin=4, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  3. Середній бал документа про освіту (балmin=1, k=1.00 ) (КП)
Детальніше
заяв: 223
Спеціальність
181 Харчові технології
Молодший спеціаліст / БЗСО/ ЛО 25 / Основна
Освітня програма: Виробництво харчової продукції
Факультет: Відділення харчових технологій
Термін навчання: 01.09.2019 - 31.01.2023 (з 1-го курсу)
1155. Коледж переробної та харчової промисловості Харківського національного технічного університету сільського господарства імені Петра Василенка
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова (балmin=4, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. Математика (балmin=4, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  3. Середній бал документа про освіту ( k=1.00 ) (КП)
  4. Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти ( k=1.00 ) (КП)
Детальніше
заяв: 79
Спеціальність
181 Харчові технології
Молодший спеціаліст / БЗСО/ ЛО 30 / Основна
Освітня програма: Виробництво харчової продукції
Факультет: Бурштинський торговельно-економічний коледж Київського національного торговельно-економічного університету
Термін навчання: 01.09.2019 - 01.02.2023 (з 1-го курсу)
2411. Бурштинський торговельно-економічний коледж Київського національного торговельно-економічного університету
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова Українська мова (балmin=4, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. Математика Математика (балmin=4, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  3. Середній бал документа про освіту (балmin=4, k=1.00 ) (КП)
Детальніше
заяв: 25
Спеціальність
181 Харчові технології
Молодший спеціаліст / БЗСО/ ЛО 30 / Небюджетна
Освітня програма: Виробництво харчової продукції
Факультет: Бурштинський торговельно-економічний коледж Київського національного торговельно-економічного університету
Термін навчання: 01.09.2019 - 01.02.2023 (з 1-го курсу)
2411. Бурштинський торговельно-економічний коледж Київського національного торговельно-економічного університету
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова (балmin=4, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. Математика (балmin=4, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  3. Середній бал документа про освіту (балmin=4, k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
181 Харчові технології
Молодший спеціаліст / БЗСО/ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Виробництво харчової продукції
Факультет: Циклова комісія технологічних дисциплін
Термін навчання: 01.09.2019 - 01.02.2023 (з 1-го курсу)
2970. Філія "Білгород-Дністровський економіко-правовий коледж" Вищого навчального закладу Укоопспілки "Полтавський університет економіки і торгівлі"
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова (балmin=4, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. Історія України (балmin=4, k=1.00 )* (Іспит ЗОПр)
  3. Математика (балmin=4, k=1.00 )* (Іспит ЗОПр)
  4. Середній бал документа про освіту (балmin=4, k=1.00 ) (КП)
Детальніше
заяв: 34
Спеціальність
181 Харчові технології
Молодший спеціаліст / БЗСО/ ЛО 75 / Небюджетна
Освітня програма: Виробництво харчової продукції
Факультет: Коледж Класичного приватного університету
Термін навчання: 01.09.2019 - 01.03.2023 (з 1-го курсу)
3074. Коледж Класичного приватного університету
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова (балmin=4, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. Математика (балmin=4, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  3. Середній бал документа про освіту (балmin=2, k=1.00 ) (КП)
Детальніше
заяв: 3
Спеціальність
181 Харчові технології
Молодший спеціаліст / БЗСО/ ЛО 75 / Основна
Освітня програма: Виробництво харчової продукції/Освітньо професійна програма підготовки молодшого спеціаліста зі спеціалізації "Виробництво харчової продукції " за спеціальністю 181 «Харчові технології » галузі знань 18 «Виробництво та технології » на основі базової за
Термін навчання: 01.09.2019 - 28.02.2023 (з 1-го курсу)
930. Криворізький коледж економіки та управління Державного вищого навчального закладу "Київський національний економічний університет імені Вадима Гетьмана"
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова (балmin=4, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. Математика (балmin=4, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  3. Середній бал документа про освіту ( k=1.00 ) (КП)
  4. Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти ( k=1.00 ) (КП)
Детальніше
заяв: 51
Спеціальність
181 Харчові технології
Молодший спеціаліст / БЗСО/ ЛО 60 / Основна
Освітня програма: Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів
Факультет: Відділення харчових технологій
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2023 (з 1-го курсу)
538. Кам'янець-Подільський коледж харчової промисловості Національного університету харчових технологій
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова (балmin=4, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. Математика (балmin=4, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  3. Середній бал документа про освіту ( k=1.00 ) (КП)
Детальніше
заяв: 24
Спеціальність
181 Харчові технології
Молодший спеціаліст / БЗСО/ ЛО 30 / Основна
Освітня програма: Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів
Факультет: Технологічне відділення спеціальності 181 "Харчові технології"
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2023 (з 1-го курсу)
618. Лохвицький механіко-технологічний коледж Полтавської державної аграрної академії
Складові конкурсного бала
  1. Диктант Українська мова (балmin=4, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. Письмове тестування Математика (балmin=4, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  3. Середній бал документа про освіту (балmin=4, k=1.00 ) (КП)
  4. Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти (балmin=1, k=1.00 ) (КП)
Детальніше
заяв: 5
Спеціальність
181 Харчові технології
Молодший спеціаліст / БЗСО/ ЛО 50 / Основна
Освітня програма: Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2023 (з 1-го курсу)
631. Львівський державний коледж харчової і переробної промисловості Національного університету харчових технологій
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова (балmin=4, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. Математика (балmin=4, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  3. Середній бал документа про освіту (балmin=1, k=1.00 ) (КП)
Детальніше
заяв: 45
Спеціальність
181 Харчові технології
Молодший спеціаліст / БЗСО/ ЛО 30 / Основна
Освітня програма: Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів
Факультет: Харчових технологій та менеджменту
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2023 (з 1-го курсу)
762. Смілянський коледж харчових технологій Національного університету харчових технологій
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова (балmin=4, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. Математика (балmin=4, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  3. Середній бал документа про освіту ( k=1.00 ) (КП)
  4. Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти ( k=1.00 ) (КП)
Детальніше
заяв: 60
Спеціальність
181 Харчові технології
Молодший спеціаліст / БЗСО/ ЛО 30 / Основна
Освітня програма: Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів
Факультет: Технологічне
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2023 (з 1-го курсу)
893. Технологічно-промисловий коледж Вінницького національного аграрного університету
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова (балmin=4, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. Історія України (балmin=4, k=1.00 )* (Іспит ЗОПр)
  3. Математика (балmin=4, k=1.00 )* (Іспит ЗОПр)
  4. Середній бал документа про освіту (балmin=4, k=1.00 ) (КП)
  5. Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти (балmin=1, k=1.00 ) (КП)
Детальніше
заяв: 56
Спеціальність
181 Харчові технології
Молодший спеціаліст / БЗСО/ ЛО 50 / Основна
Освітня програма: Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів
Факультет: Свалявський технічий коледж НУХТ
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2023 (з 1-го курсу)
914. Свалявський технічний коледж Національного університету харчових технологій
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова ( k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. Математика ( k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  3. Середній бал документа про освіту ( k=1.00 ) (КП)
Детальніше
заяв: 10
Спеціальність
181 Харчові технології
Молодший спеціаліст / БЗСО/ ЛО 149 / Основна
Освітня програма: Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів
Факультет: Технологічне
Термін навчання: 01.09.2019 - 01.07.2023 (з 1-го курсу)
935. Одеський технічний коледж Одеської національної академії харчових технологій
Складові конкурсного бала
  1. диктант Українська мова (балmin=4, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. Математика (балmin=4, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  3. Середній бал документа про освіту ( k=1.00 ) (КП)
  4. Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти ( k=1.00 ) (КП)
Детальніше
заяв: 78
Спеціальність
181 Харчові технології
Молодший спеціаліст / БЗСО/ ЛО 1 / Небюджетна
Освітня програма: Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів
Факультет: Технологічне
Термін навчання: 03.10.2019 - 30.07.2023 (з 1-го курсу)
935. Одеський технічний коледж Одеської національної академії харчових технологій
Складові конкурсного бала
  1. Встпний іспит Математика ( k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. Вступний іспит Українська мова ( k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  3. Середній бал документа про освіту ( k=1.00 ) (КП)
Детальніше
заяв: 1
Спеціальність
181 Харчові технології
Молодший спеціаліст / БЗСО/ ЛО 45 / Основна
Освітня програма: Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів
Факультет: Технологічне відділення
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2023 (з 1-го курсу)
1036. Сумський коледж харчової промисловості Національного університету харчових технологій
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова (балmin=4, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. Математика (балmin=4, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  3. Середній бал документа про освіту ( k=1.00 ) (КП)
  4. Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти ( k=1.00 ) (КП)
Детальніше
заяв: 74
Спеціальність
181 Харчові технології
Молодший спеціаліст / БЗСО/ ЛО 22 / Основна
Освітня програма: Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів
Факультет: Технологічний коледж Дніпропетровського державного аграрно-економічного університету
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2023 (з 1-го курсу)
1061. Технологічний коледж Дніпровського державного аграрно-економічного університету
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова (балmin=4, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. Математика (балmin=4, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  3. Середній бал документа про освіту ( k=1.00 ) (КП)
Детальніше
заяв: 81
Спеціальність
181 Харчові технології
Молодший спеціаліст / БЗСО/ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів
Факультет: Технологічний коледж Дніпропетровського державного аграрно-економічного університету
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2023 (з 1-го курсу)
1061. Технологічний коледж Дніпровського державного аграрно-економічного університету
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова (балmin=4, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. Математика (балmin=4, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  3. Середній бал документа про освіту ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
181 Харчові технології
Молодший спеціаліст / БЗСО/ ЛО 50 / Основна
Освітня програма: Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів
Факультет: Відділення технології хліба та бухгалтерського обліку
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2023 (з 1-го курсу)
1155. Коледж переробної та харчової промисловості Харківського національного технічного університету сільського господарства імені Петра Василенка
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова (балmin=4, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. Математика (балmin=4, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  3. Середній бал документа про освіту ( k=1.00 ) (КП)
  4. Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти ( k=1.00 ) (КП)
Детальніше
заяв: 86
* - Предмети на вибір.