ПошукЗнайдено: 15 (спеціальності за 2019 рік)
Спеціальність
Складові конкурсного бала
Спеціальність
242 Туризм
Магістр / Магістр/ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Tуризм
Факультет: Факультет управління, сфери обслуговування та харчових технологій
Термін навчання: 01.09.2019 - 31.12.2020 (з 1-го курсу)
129. Чернівецький торговельно - економічний інститут Київського національного торговельно - економічного університету
Складові конкурсного бала
  1. Фаховий іспит  (балmin=100, k=1.00 ) (ФВ)
  2. Економічна теорія  (балmin=100, k=0.00 ) (ФВ)
  3. Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) (балmin=100, k=1.00 ) (Іспит)
  4. Інші показники конкурсного відбору (балmin=12, k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
242 Туризм
Магістр / Магістр/ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Менеджмент в готелях та інших місцях розміщення
Факультет: Інститут філології та масових комунікацій
Термін навчання: 01.09.2019 - 24.02.2021 (з 1-го курсу)
217. Вищий навчальний заклад "Відкритий міжнародний університет розвитку людини "Україна"
Складові конкурсного бала
  1. Туризм  (балmin=100, k=1.00 ) (ФВ)
  2. Українська мова  (балmin=100, k=0.00 ) (ФВ)
  3. Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) (балmin=100, k=1.00 ) (Іспит)
Спеціальність
242 Туризм
Магістр / Магістр/ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Менеджмент в туристичних агенствах та бюро подорожей
Факультет: Інститут філології та масових комунікацій
Термін навчання: 01.09.2019 - 24.02.2021 (з 1-го курсу)
217. Вищий навчальний заклад "Відкритий міжнародний університет розвитку людини "Україна"
Складові конкурсного бала
  1. Туризм  (балmin=100, k=1.00 ) (ФВ)
  2. Українська мова  (балmin=100, k=0.00 ) (ФВ)
  3. Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) (балmin=100, k=1.00 ) (Іспит)
Спеціальність
242 Туризм
Магістр / Магістр/ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Міжнародний івент-менеджмент в туризмі
Факультет: Факультет ресторанно-готельного та туристичного бізнесу
Термін навчання: 01.09.2019 - 31.12.2020 (з 1-го курсу)
196. Київський національний торговельно-економічний університет
Складові конкурсного бала
  1. Фах  (балmin=100, k=1.00 ) (ФВ)
  2. Додаткове вступне випробування  (балmin=100, k=0.00 ) (ФВ)
  3. Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) (балmin=100, k=1.00 ) (Іспит)
  4. Інші показники конкурсного відбору (балmin=12, k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
242 Туризм
Магістр / Магістр/ ЛО 3 / Небюджетна
Освітня програма: Міжнародний туризм
Факультет: Навчально-науковий інститут міжнародних економічних відносин ім. Б.Д. Гаврилишина
Термін навчання: 01.09.2019 - 31.12.2020 (з 1-го курсу)
171. Тернопільський національний економічний університет
Складові конкурсного бала
  1. з спеціальності  (балmin=100, k=1.00 ) (ФВ)
  2. Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) (балmin=100, k=1.00 ) (Іспит)
  3. Інші показники конкурсного відбору (балmin=1, k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
242 Туризм
Магістр / Магістр/ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Міжнародний туризм
Факультет: Навчально-науковий інститут міжнародних економічних відносин ім. Б.Д. Гаврилишина
Термін навчання: 01.09.2019 - 31.12.2020 (з 1-го курсу)
171. Тернопільський національний економічний університет
Складові конкурсного бала
  1. з спеціальності  (балmin=100, k=1.00 ) (ФВ)
  2. Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) (балmin=100, k=1.00 ) (Іспит)
  3. Інші показники конкурсного відбору (балmin=1, k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
242 Туризм
Магістр / Магістр/ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Міжнародний туристичний бізнес
Факультет: Факультет готельно-ресторанного та туристичного бізнесу
Термін навчання: 01.09.2019 - 31.12.2020 (з 1-го курсу)
29. Харківський торговельно - економічний інститут Київського національного торговельно - економічного університету
Складові конкурсного бала
  1. Іспит з фаху  ( k=1.00 ) (ФВ)
  2. Економічна теорія  ( k=0.00 ) (ФВ)
  3. Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) (балmin=100, k=1.00 ) (Іспит)
  4. Інші показники конкурсного відбору ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
242 Туризм
Магістр / Магістр/ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Міжнародний туристичний бізнес
Факультет: Факультет ресторанно-готельного та туристичного бізнесу
Термін навчання: 01.09.2019 - 31.12.2020 (з 1-го курсу)
196. Київський національний торговельно-економічний університет
Складові конкурсного бала
  1. Фах  (балmin=100, k=1.00 ) (ФВ)
  2. Додаткове вступне випробування  (балmin=100, k=0.00 ) (ФВ)
  3. Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) (балmin=100, k=1.00 ) (Іспит)
  4. Інші показники конкурсного відбору (балmin=12, k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
242 Туризм
Магістр / Магістр/ ЛО 10 / Небюджетна
Освітня програма: туризм
Факультет: Факультет туризму та готельно-ресторанної справи
Термін навчання: 01.09.2019 - 01.03.2021 (з 1-го курсу)
295. Вищий навчальний приватний заклад "Дніпровський гуманітарний університет"
Складові конкурсного бала
  1. з дисциплін спеціалізації бакалавра  (балmin=100, k=1.00 ) (ФВ)
  2. Організація туризму  ( k=0.00 ) (Залік)
  3. Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) (балmin=100, k=1.00 ) (Іспит)
Спеціальність
242 Туризм
Магістр / Магістр/ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Туризм
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2021 (з 1-го курсу)
1365. Приватний вищий навчальний заклад "Міжнародний класичний університет імені Пилипа Орлика"
Складові конкурсного бала
  1. фаховий іспит  (балmin=100, k=1.00 ) (ФВ)
  2. Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) (балmin=100, k=1.00 ) (Іспит)
Спеціальність
242 Туризм
Магістр / Магістр/ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Туризм
Термін навчання: 01.10.2019 - 30.06.2021 (з 1-го курсу)
1365. Приватний вищий навчальний заклад "Міжнародний класичний університет імені Пилипа Орлика"
Складові конкурсного бала
  1. фаховий іспит  (балmin=100, k=1.00 ) (ФВ)
  2. Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) (балmin=100, k=1.00 ) (Іспит)
Спеціальність
242 Туризм
Магістр / Магістр/ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Туризм (Міжнародний туризм)
Факультет: Інститут філології та масових комунікацій
Термін навчання: 01.09.2019 - 24.02.2021 (з 1-го курсу)
217. Вищий навчальний заклад "Відкритий міжнародний університет розвитку людини "Україна"
Складові конкурсного бала
  1. Туризм  (балmin=100, k=1.00 ) (ФВ)
  2. Українська мова  (балmin=100, k=0.00 ) (ФВ)
  3. Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) (балmin=100, k=1.00 ) (Іспит)
Спеціальність
242 Туризм
Магістр / Магістр/ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Туризмознавство
Факультет: Географічний факультет
Термін навчання: 01.09.2019 - 31.12.2020 (з 1-го курсу)
61. Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича
Складові конкурсного бала
  1. 242  (балmin=100, k=1.00 ) (ФВ)
  2. 242  ( k=0.00 ) (Залік)
  3. Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) (балmin=100, k=1.00 ) (Іспит)
  4. Інші показники конкурсного відбору (балmin=10, k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
242 Туризм
Магістр / Магістр/ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Управління туристичним бізнесом
Факультет: Навчально-науковий інститут управління, економіки та природокористування
Термін навчання: 01.09.2019 - 31.01.2021 (з 1-го курсу)
892. Таврійський національний університет імені В.І.Вернадського
Складові конкурсного бала
  1. Фаховий іспит  (балmin=100, k=1.00 ) (ФВ)
  2. Додатковий іспит  (балmin=100, k=0.00 ) (Залік)
  3. Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) (балmin=100, k=1.00 ) (Іспит)
  4. Інші показники конкурсного відбору ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
242 Туризм
Магістр / Магістр/ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Управління туристичним бізнесом
Факультет: Навчально-науковий інститут управління, економіки та природокористування
Термін навчання: 01.09.2019 - 31.01.2021 (з 1-го курсу)
892. Таврійський національний університет імені В.І.Вернадського
Складові конкурсного бала
  1. Фаховий іспит  (балmin=100, k=1.00 ) (ФВ)
  2. Додатковий іспит  (балmin=100, k=0.00 ) (Залік)
  3. Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) (балmin=100, k=1.00 ) (Іспит)
  4. Інші показники конкурсного відбору ( k=1.00 ) (КП)
* - Предмети на вибір.