ПошукЗнайдено: 14 (спеціальності за 2019 рік)
Спеціальність
Складові конкурсного бала
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Магістр / Магістр/ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Готельна і ресторанна справа
Факультет: Факультет готельно-ресторанного та туристичного бізнесу
Термін навчання: 01.09.2019 - 31.12.2020 (з 1-го курсу)
29. Харківський торговельно - економічний інститут Київського національного торговельно - економічного університету
Складові конкурсного бала
  1. Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) ( k=1.00 ) (Іспит)
  2. Іспит з фаху  ( k=1.00 ) (ФВ)
  3. Економічна теорія  ( k=0.00 ) (ФВ)
  4. Інші показники конкурсного відбору ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Магістр / Магістр/ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Готельна і ресторанна справа
Факультет: Факультет управління, сфери обслуговування та харчових технологій
Термін навчання: 01.09.2019 - 31.12.2020 (з 1-го курсу)
129. Чернівецький торговельно - економічний інститут Київського національного торговельно - економічного університету
Складові конкурсного бала
  1. Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) (балmin=100, k=1.00 ) (Іспит)
  2. Фаховий іспит  (балmin=100, k=1.00 ) (ФВ)
  3. Економічна теорія  (балmin=100, k=0.00 ) (ФВ)
  4. Інші показники конкурсного відбору (балmin=12, k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Магістр / Магістр/ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Готельний девелопмент
Факультет: Факультет ресторанно-готельного та туристичного бізнесу
Термін навчання: 01.09.2019 - 31.12.2020 (з 1-го курсу)
196. Київський національний торговельно-економічний університет
Складові конкурсного бала
  1. Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) (балmin=100, k=1.00 ) (Іспит)
  2. Фах  (балmin=100, k=1.00 ) (ФВ)
  3. Додаткове вступне випробування  (балmin=100, k=0.00 ) (ФВ)
  4. Інші показники конкурсного відбору (балmin=12, k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Магістр / Магістр/ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно - ресторанна справа
Термін навчання: 01.09.2019 - 01.03.2021 (з 1-го курсу)
1365. Приватний вищий навчальний заклад "Міжнародний класичний університет імені Пилипа Орлика"
Складові конкурсного бала
  1. Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) (балmin=100, k=1.00 ) (Іспит)
  2. фаховий іспит  (балmin=100, k=1.00 ) (ФВ)
Детальніше
заяв: 1
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Магістр / Магістр/ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно - ресторанна справа
Термін навчання: 01.10.2019 - 30.06.2021 (з 1-го курсу)
1365. Приватний вищий навчальний заклад "Міжнародний класичний університет імені Пилипа Орлика"
Складові конкурсного бала
  1. Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) (балmin=100, k=1.00 ) (Іспит)
  2. фаховий іспит  (балmin=100, k=1.00 ) (ФВ)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Магістр / Магістр/ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Економіки і менеджменту
Термін навчання: 01.09.2019 - 31.12.2020 (з 1-го курсу)
48. Херсонський державний університет
Складові конкурсного бала
  1. Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) (балmin=100, k=1.00 ) (Іспит)
  2. Фахове випробування  (балmin=100, k=1.00 ) (ФВ)
  3. Додаткове вступне випробування  ( k=0.00 ) (Залік)
  4. Інші показники конкурсного відбору ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Магістр / Магістр/ ЛО 5 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Факультет міжнародних економічних відносин та туристичного бізнесу
Термін навчання: 01.09.2019 - 31.12.2020 (з 1-го курсу)
62. Харківський національний університет імені В.Н. Каразіна
Складові конкурсного бала
  1. Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) ( k=1.00 ) (Іспит)
  2. Комплексний тестовий екзамен «Готельно-ресторанна справа» (письмово)  (балmin=150, k=1.00 ) (ФВ)
  3. Комплексний тестовий екзамен з «Основ готельно-ресторанної справи» (письмово)  ( k=0.00 ) (Залік)
  4. Інші показники конкурсного відбору ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Магістр / Магістр/ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Факультет економіки та підприємництва
Термін навчання: 01.09.2019 - 31.12.2020 (з 1-го курсу)
77. Вінницький національний аграрний університет
Складові конкурсного бала
  1. Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) (балmin=100, k=1.00 ) (Іспит)
  2. Іспит з фаху  (балmin=124, k=1.00 ) (ФВ)
  3. Додаткове фахове випробування  ( k=0.00 ) (Залік)
  4. Інші показники конкурсного відбору ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Магістр / Магістр/ ЛО 1 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: ЕКОНОМІЧНИЙ ФАКУЛЬТЕТ
Термін навчання: 01.09.2019 - 31.12.2020 (з 1-го курсу)
178. Кам'янець-Подільський національний університет імені Івана Огієнка
Складові конкурсного бала
  1. Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) (балmin=100, k=1.00 ) (Іспит)
  2. Фаховий іспит (тестування)  (балmin=100, k=1.00 ) (ФВ)
  3. Фаховий іспит (додатковий) (тестування)  ( k=0.00 ) (Залік)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Магістр / Магістр/ ЛО 10 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Термін навчання: 01.09.2019 - 26.02.2021 (з 1-го курсу)
254. Хмельницький кооперативний торговельно-економічний інститут
Складові конкурсного бала
  1. Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) (балmin=100, k=1.00 ) (Іспит)
  2. Фахове вступне випробування  (балmin=100, k=1.00 ) (ФВ)
  3. Додаткове фахове вступне випробування  (балmin=100, k=0.00 ) (ФВ)
  4. Інші показники конкурсного відбору ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Магістр / Магістр/ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Термін навчання: 01.10.2019 - 26.02.2021 (з 1-го курсу)
254. Хмельницький кооперативний торговельно-економічний інститут
Складові конкурсного бала
  1. Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) (балmin=100, k=1.00 ) (Іспит)
  2. Фахове вступне випробування  (балmin=100, k=1.00 ) (ФВ)
  3. Додаткове фахове вступне випробування  (балmin=100, k=0.00 ) (ФВ)
  4. Інші показники конкурсного відбору ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Магістр / Магістр/ ЛО 10 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Менеджменту
Термін навчання: 01.09.2019 - 31.12.2020 (з 1-го курсу)
268. Уманський національний університет садівництва
Складові конкурсного бала
  1. Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) (балmin=100, k=1.00 ) (Іспит)
  2. Фахове випробування  (балmin=100, k=1.00 ) (ФВ)
  3. Додаткове фахове випробування  ( k=0.00 ) (ФВ)
  4. Інші показники конкурсного відбору (балmin=1, k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Магістр / Магістр/ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Лакшері менеджмент
Факультет: Факультет ресторанно-готельного та туристичного бізнесу
Термін навчання: 01.09.2019 - 31.12.2020 (з 1-го курсу)
196. Київський національний торговельно-економічний університет
Складові конкурсного бала
  1. Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) (балmin=100, k=1.00 ) (Іспит)
  2. Фах  (балmin=100, k=1.00 ) (ФВ)
  3. Додаткове вступне випробування  (балmin=100, k=0.00 ) (ФВ)
  4. Інші показники конкурсного відбору (балmin=12, k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Магістр / Магістр/ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Міжнародний готельний бізнес
Факультет: Факультет ресторанно-готельного та туристичного бізнесу
Термін навчання: 01.09.2019 - 31.12.2020 (з 1-го курсу)
196. Київський національний торговельно-економічний університет
Складові конкурсного бала
  1. Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) (балmin=100, k=1.00 ) (Іспит)
  2. Фах  (балmin=100, k=1.00 ) (ФВ)
  3. Додаткове вступне випробування  (балmin=100, k=0.00 ) (ФВ)
  4. Інші показники конкурсного відбору (балmin=12, k=1.00 ) (КП)
* - Предмети на вибір.