ПошукЗнайдено: 33 (спеціальності за 2020 рік)
Спеціальність
Складові конкурсного бала
Спеціальність
181 Харчові технології
Магістр / Магістр/ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Ресторанні технології
Факультет: Факультет готельно-ресторанного та туристичного бізнесу
Термін навчання: 30.11.2020 - 31.12.2021 (з 1-го курсу)
29. Харківський торговельно - економічний інститут Київського національного торговельно - економічного університету
Складові конкурсного бала
  1. Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська)
    (Іспит, балmin=100, k=1.00)
  2. Іспит з фаху
    (Фахове випробування, балmin=100, k=1.00)
  3. Інші показники конкурсного відбору
    (Конкурсний показник, k=1.00)
Спеціальність
181 Харчові технології
Магістр / Магістр/ ЛО 1 / Небюджетна
Освітня програма: Ресторанні технології
Факультет: Факультет управління, сфери обслуговування та харчових технологій
Термін навчання: 12.09.2020 - 31.12.2021 (з 1-го курсу)
129. Чернівецький торговельно - економічний інститут Київського національного торговельно - економічного університету
Складові конкурсного бала
  1. Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська)
    (Іспит, балmin=100, k=1.00)
  2. Фаховий іспит
    (Фахове випробування, балmin=100, k=1.00)
  3. Інші показники конкурсного відбору
    (Конкурсний показник, балmin=12, k=1.00)
Спеціальність
181 Харчові технології
Магістр / Магістр/ ЛО 1 / Небюджетна
Освітня програма: Ресторанні технології
Факультет: Факультет управління, сфери обслуговування та харчових технологій
Термін навчання: 30.09.2020 - 31.12.2021 (з 1-го курсу)
129. Чернівецький торговельно - економічний інститут Київського національного торговельно - економічного університету
Складові конкурсного бала
  1. Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська)
    (Іспит, балmin=100, k=1.00)
  2. Фаховий іспит
    (Фахове випробування, балmin=100, k=1.00)
  3. Інші показники конкурсного відбору
    (Конкурсний показник, балmin=12, k=1.00)
Спеціальність
181 Харчові технології
Магістр / Магістр/ ЛО 1 / Небюджетна
Освітня програма: Ресторанні технології
Факультет: Факультет управління, сфери обслуговування та харчових технологій
Термін навчання: 30.10.2020 - 31.12.2021 (з 1-го курсу)
129. Чернівецький торговельно - економічний інститут Київського національного торговельно - економічного університету
Складові конкурсного бала
  1. Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська)
    (Іспит, балmin=100, k=1.00)
  2. Фаховий іспит
    (Фахове випробування, балmin=100, k=1.00)
  3. Інші показники конкурсного відбору
    (Конкурсний показник, балmin=12, k=1.00)
Спеціальність
181 Харчові технології
Магістр / Магістр/ ЛО 1 / Небюджетна
Освітня програма: Ресторанні технології
Факультет: Факультет управління, сфери обслуговування та харчових технологій
Термін навчання: 30.11.2020 - 31.12.2021 (з 1-го курсу)
129. Чернівецький торговельно - економічний інститут Київського національного торговельно - економічного університету
Складові конкурсного бала
  1. Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська)
    (Іспит, балmin=100, k=1.00)
  2. Фаховий іспит
    (Фахове випробування, балmin=100, k=1.00)
  3. Інші показники конкурсного відбору
    (Конкурсний показник, балmin=12, k=1.00)
Спеціальність
181 Харчові технології
Магістр / Магістр/ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Ресторанні технології
Факультет: УТЕІ КНТЕУ
Термін навчання: 30.10.2020 - 31.12.2021 (з 1-го курсу)
200. Ужгородський торговельно-економічний інститут Київського національного торговельно-економічного університету
Складові конкурсного бала
  1. Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська)
    (Іспит, балmin=100, k=1.00)
  2. Фахове випробування
    (Фахове випробування, балmin=100, k=1.00)
Спеціальність
181 Харчові технології
Магістр / Магістр/ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Ресторанні технології
Факультет: УТЕІ КНТЕУ
Термін навчання: 15.09.2020 - 31.12.2021 (з 1-го курсу)
200. Ужгородський торговельно-економічний інститут Київського національного торговельно-економічного університету
Складові конкурсного бала
  1. Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська)
    (Іспит, балmin=100, k=1.00)
  2. Фахове випробування
    (Фахове випробування, балmin=100, k=1.00)
Спеціальність
181 Харчові технології
Магістр / Магістр/ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Ресторанні технології
Факультет: УТЕІ КНТЕУ
Термін навчання: 30.09.2020 - 31.12.2021 (з 1-го курсу)
200. Ужгородський торговельно-економічний інститут Київського національного торговельно-економічного університету
Складові конкурсного бала
  1. Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська)
    (Іспит, балmin=100, k=1.00)
  2. Фахове випробування
    (Фахове випробування, балmin=100, k=1.00)
Спеціальність
181 Харчові технології
Магістр / Магістр/ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Ресторанні технології
Факультет: УТЕІ КНТЕУ
Термін навчання: 30.11.2020 - 31.12.2021 (з 1-го курсу)
200. Ужгородський торговельно-економічний інститут Київського національного торговельно-економічного університету
Складові конкурсного бала
  1. Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська)
    (Іспит, балmin=100, k=1.00)
  2. Фахове випробуваггя
    (Фахове випробування, балmin=100, k=1.00)
Спеціальність
181 Харчові технології
Магістр / Магістр/ ЛО 5 / Небюджетна
Освітня програма: Ресторанні технології
Факультет: Торгівлі, маркетингу та сфери обслуговування
Термін навчання: 15.09.2020 - 31.12.2021 (з 1-го курсу)
1337. Вінницький торговельно - економічний інститут Київського національного торговельно - економічного університету
Складові конкурсного бала
  1. Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська)
    (Іспит, балmin=100, k=1.00)
  2. Фахове випробування
    (Фахове випробування, балmin=100, k=1.00)
  3. Інші показники конкурсного відбору
    (Конкурсний показник, k=1.00)
Спеціальність
181 Харчові технології
Магістр / Магістр/ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Ресторанні технології
Факультет: Торгівлі, маркетингу та сфери обслуговування
Термін навчання: 26.10.2020 - 31.01.2022 (з 1-го курсу)
1337. Вінницький торговельно - економічний інститут Київського національного торговельно - економічного університету
Складові конкурсного бала
  1. Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська)
    (Іспит, балmin=100, k=1.00)
  2. Фахове випробування
    (Фахове випробування, балmin=100, k=1.00)
  3. Інші показники конкурсного відбору
    (Конкурсний показник, k=1.00)
Спеціальність
181 Харчові технології
Магістр / Магістр/ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Ресторанні технології
Факультет: Торгівлі, маркетингу та сфери обслуговування
Термін навчання: 24.11.2020 - 28.02.2022 (з 1-го курсу)
1337. Вінницький торговельно - економічний інститут Київського національного торговельно - економічного університету
Складові конкурсного бала
  1. Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська)
    (Іспит, балmin=100, k=1.00)
  2. Фахове випробування
    (Фахове випробування, балmin=100, k=1.00)
  3. Інші показники конкурсного відбору
    (Конкурсний показник, k=1.00)
Спеціальність
181 Харчові технології
Магістр / Магістр/ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Технології жирів і жирозамінників
Факультет: Факультет харчових технологій та біотехнології
Термін навчання: 15.09.2020 - 02.01.2022 (з 1-го курсу)
126. Львівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького
Складові конкурсного бала
  1. Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська)
    (Іспит, балmin=100, k=1.00)
  2. Фаховий іспит
    (Фахове випробування, балmin=100, k=1.00)
Спеціальність
181 Харчові технології
Магістр / Магістр/ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Технології жирів і жирозамінників
Факультет: Факультет харчових та хімічних технологій
Термін навчання: 15.09.2020 - 31.01.2022 (з 1-го курсу)
216. Державний вищий навчальний заклад "Український державний хіміко-технологічний університет"
Складові конкурсного бала
  1. Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська)
    (Іспит, балmin=100, k=1.00)
  2. Фахове випробування
    (Фахове випробування, балmin=100, k=1.00)
  3. Додаткове фахове випробування
    (Фахове випробування, балmin=100, k=0.00)
  4. Інші показники конкурсного відбору
    (Конкурсний показник, k=1.00)
Спеціальність
181 Харчові технології
Магістр / Магістр/ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Технології зберігання, консервування та переробки м'яса
Факультет: Факультет харчових технологій та біотехнології
Термін навчання: 15.09.2020 - 02.01.2022 (з 1-го курсу)
126. Львівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького
Складові конкурсного бала
  1. Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська)
    (Іспит, балmin=100, k=1.00)
  2. Фаховий іспит
    (Фахове випробування, балmin=100, k=1.00)
Спеціальність
181 Харчові технології
Магістр / Магістр/ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Технології зберігання, консервування та переробки молока
Факультет: Факультет харчових технологій та біотехнології
Термін навчання: 15.09.2020 - 02.01.2022 (з 1-го курсу)
126. Львівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького
Складові конкурсного бала
  1. Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська)
    (Іспит, балmin=100, k=1.00)
  2. Фаховий іспит
    (Фахове випробування, балmin=100, k=1.00)
Спеціальність
181 Харчові технології
Магістр / Магістр/ ЛО 3 / Небюджетна
Освітня програма: Технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів
Факультет: Інтегрованих технологій
Термін навчання: 18.09.2020 - 31.12.2021 (з 1-го курсу)
86. Херсонський національний технічний університет
Складові конкурсного бала
  1. Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська)
    (Іспит, балmin=100, k=1.00)
  2. Фахове вступне випробування
    (Фахове випробування, балmin=100, k=1.00)
  3. Додаткове вступне випробування
    (Іспит (залік), балmin=1, k=0.00)
  4. Інші показники конкурсного відбору
    (Конкурсний показник, k=1.00)
Спеціальність
181 Харчові технології
Магістр / Магістр/ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Технології зернопродуктів та зернові ресурси
Факультет: Навчально-науковий інститут переробних і харчових виробництв
Термін навчання: 21.09.2020 - 31.12.2021 (з 1-го курсу)
122. Харківський національний технічний університет сільського господарства імені Петра Василенка
Складові конкурсного бала
  1. Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська)
    (Іспит, балmin=100, k=1.00)
  2. фахове
    (Фахове випробування, балmin=100, k=1.00)
  3. Інші показники конкурсного відбору
    (Конкурсний показник, k=1.00)
Спеціальність
181 Харчові технології
Магістр / Магістр/ ЛО 3 / Небюджетна
Освітня програма: Технології продуктів бродіння і виноробства
Факультет: Інтегрованих технологій
Термін навчання: 18.09.2020 - 31.12.2021 (з 1-го курсу)
86. Херсонський національний технічний університет
Складові конкурсного бала
  1. Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська)
    (Іспит, балmin=100, k=1.00)
  2. Фахове вступне випробування
    (Фахове випробування, балmin=100, k=1.00)
  3. Додаткове вступне випробування
    (Іспит (залік), балmin=1, k=0.00)
  4. Інші показники конкурсного відбору
    (Конкурсний показник, k=1.00)
Спеціальність
181 Харчові технології
Магістр / Магістр/ ЛО 3 / Небюджетна
Освітня програма: Технологічна експертиза та безпека харчової продукції
Факультет: Інтегрованих технологій
Термін навчання: 18.09.2020 - 31.12.2021 (з 1-го курсу)
86. Херсонський національний технічний університет
Складові конкурсного бала
  1. Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська)
    (Іспит, балmin=100, k=1.00)
  2. Фахове вступне випробування
    (Фахове випробування, балmin=100, k=1.00)
  3. Додаткове вступне випробування
    (Іспит (залік), балmin=1, k=0.00)
  4. Інші показники конкурсного відбору
    (Конкурсний показник, k=1.00)
Спеціальність
181 Харчові технології
Магістр / Магістр/ ЛО 5 / Небюджетна
Освітня програма: Харчові технології
Факультет: Факультет товарознавства, управління та сфери обслуговування
Термін навчання: 15.09.2020 - 15.03.2022 (з 1-го курсу)
16. Львівський торговельно-економічний університет
Складові конкурсного бала
  1. Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська)
    (Іспит, k=1.00)
  2. Фаховий іспит
    (Фахове випробування, k=1.00)
  3. Інші показники конкурсного відбору
    (Конкурсний показник, k=1.00)
Спеціальність
181 Харчові технології
Магістр / Магістр/ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Харчові технології
Факультет: Факультет технології виробництва і переробки продукції тваринництва та ветеринарії
Термін навчання: 15.09.2020 - 24.12.2021 (з 1-го курсу)
77. Вінницький національний аграрний університет
Складові конкурсного бала
  1. Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська)
    (Іспит, балmin=100, k=1.00)
  2. Фахове випробування
    (Фахове випробування, балmin=100, k=1.00)
  3. Інші показники конкурсного відбору
    (Конкурсний показник, k=1.00)
Спеціальність
181 Харчові технології
Магістр / Магістр/ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Харчові технології
Факультет: Інженерно-технологічний факультет
Термін навчання: 15.09.2020 - 31.12.2021 (з 1-го курсу)
80. Дніпровський державний аграрно-економічний університет
Складові конкурсного бала
  1. Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська)
    (Іспит, k=1.00)
  2. Харчові технології
    (Фахове випробування, k=1.00)
  3. Харчові технології
    (Іспит (залік), k=0.00)
Детальніше
заяв: 1
Спеціальність
181 Харчові технології
Магістр / Магістр/ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Харчові технології
Факультет: Інженерно-технологічний факультет
Термін навчання: 12.10.2020 - 12.01.2022 (з 1-го курсу)
80. Дніпровський державний аграрно-економічний університет
Складові конкурсного бала
  1. Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська)
    (Іспит, k=1.00)
  2. Харчові технології
    (Фахове випробування, k=1.00)
  3. Харчові технології
    (Іспит (залік), k=0.00)
Спеціальність
181 Харчові технології
Магістр / Магістр/ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Харчові технології
Факультет: Інженерно-технологічний факультет
Термін навчання: 01.12.2020 - 01.04.2022 (з 1-го курсу)
80. Дніпровський державний аграрно-економічний університет
Складові конкурсного бала
  1. Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська)
    (Іспит, k=1.00)
  2. Харчові технології
    (Фахове випробування, k=1.00)
  3. Харчові технології
    (Іспит (залік), k=0.00)
Спеціальність
181 Харчові технології
Магістр / Магістр/ ЛО 5 / Небюджетна
Освітня програма: Харчові технології
Факультет: Навчально-науковий інститут ресторанно-готельного бізнесу та туризму
Термін навчання: 15.09.2020 - 31.12.2021 (з 1-го курсу)
135. Донецький національний університет економіки і торгівлі імені Михайла Туган-Барановського
Складові конкурсного бала
  1. Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська)
    (Іспит, балmin=100, k=1.00)
  2. Харчові технології
    (Фахове випробування, балmin=100, k=1.00)
  3. Інші показники конкурсного відбору
    (Конкурсний показник, k=1.00)
Спеціальність
181 Харчові технології
Магістр / Магістр/ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Харчові технології
Факультет: ННІ Менеджменту, харчових технологій та торгівлі
Термін навчання: 30.09.2020 - 31.12.2021 (з 1-го курсу)
140. Чернігівський національний технологічний університет
Складові конкурсного бала
  1. Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська)
    (Іспит, k=1.00)
  2. ФВВ 181
    (Фахове випробування, k=1.00)
  3. Інші показники конкурсного відбору
    (Конкурсний показник, k=1.00)
Спеціальність
181 Харчові технології
Магістр / Магістр/ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Харчові технології
Факультет: Навчально-науковий інститут харчових технологій та бізнесу
Термін навчання: 21.09.2020 - 31.12.2021 (з 1-го курсу)
294. Харківський державний університет харчування та торгівлі
Складові конкурсного бала
  1. Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська)
    (Іспит, балmin=100, k=1.00)
  2. тестування за фахом
    (Фахове випробування, балmin=100, k=1.00)
  3. Інші показники конкурсного відбору
    (Конкурсний показник, k=1.00)
Спеціальність
181 Харчові технології
Магістр / Магістр/ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Харчові технології
Факультет: Навчально-науковий інститут харчових технологій та бізнесу
Термін навчання: 01.11.2020 - 31.12.2021 (з 1-го курсу)
294. Харківський державний університет харчування та торгівлі
Складові конкурсного бала
  1. Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська)
    (Іспит, балmin=100, k=1.00)
  2. тестування за фахом
    (Фахове випробування, балmin=100, k=1.00)
  3. Інші показники конкурсного відбору
    (Конкурсний показник, k=1.00)
Спеціальність
181 Харчові технології
Магістр / Магістр/ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Харчові технології
Факультет: Навчально-науковий інститут харчових технологій та бізнесу
Термін навчання: 01.12.2020 - 31.12.2021 (з 1-го курсу)
294. Харківський державний університет харчування та торгівлі
Складові конкурсного бала
  1. Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська)
    (Іспит, балmin=100, k=1.00)
  2. тестування за фахом
    (Фахове випробування, балmin=100, k=1.00)
  3. Інші показники конкурсного відбору
    (Конкурсний показник, k=1.00)
Спеціальність
181 Харчові технології
Магістр / Магістр/ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Харчові технології
Факультет: Економіко-правовий факультет
Термін навчання: 01.09.2020 - 01.03.2022 (з 1-го курсу)
354. "Київський кооперативний інститут бізнесу і права"
Складові конкурсного бала
  1. Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська)
    (Іспит, балmin=100, k=1.00)
  2. Фаховий іспит
    (Фахове випробування, балmin=100, k=1.00)
  3. Фаховий іспит
    (Фахове випробування, k=0.00)
  4. Інші показники конкурсного відбору
    (Конкурсний показник, k=1.00)
Спеціальність
181 Харчові технології
Магістр / Магістр/ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Харчові технології
Факультет: Економіко-правовий факультет
Термін навчання: 01.12.2020 - 01.06.2022 (з 1-го курсу)
354. "Київський кооперативний інститут бізнесу і права"
Складові конкурсного бала
  1. Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська)
    (Іспит, балmin=100, k=1.00)
  2. Фаховий іспит
    (Фахове випробування, балmin=100, k=1.00)
  3. Фаховий іспит
    (Фахове випробування, k=0.00)
  4. Інші показники конкурсного відбору
    (Конкурсний показник, k=1.00)
Спеціальність
181 Харчові технології
Магістр / Магістр/ ЛО 20 / Небюджетна
Освітня програма: Харчові технології
Факультет: Біолого-технологічний факультет
Термін навчання: 15.09.2020 - 31.12.2021 (з 1-го курсу)
362. Білоцерківський національний аграрний університет
Складові конкурсного бала
  1. Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська)
    (Іспит, балmin=100, k=1.00)
  2. Харчові технології
    (Фахове випробування, балmin=100, k=1.00)
  3. Інші показники конкурсного відбору
    (Конкурсний показник, k=1.00)
* - Предмети на вибір.