ПошукЗнайдено: 7 (спеціальності за 2019 рік)
Спеціальність
Складові конкурсного бала
Спеціальність
181 Харчові технології
Магістр / Магістр/ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Ресторанні технології
Факультет: УТЕІ КНТЕУ
Термін навчання: 01.09.2019 - 31.12.2020 (з 1-го курсу)
200. Ужгородський торговельно-економічний інститут Київського національного торговельно-економічного університету
Складові конкурсного бала
  1. Іноземна мова (балmin=100, k=1.00 ) (Іспит)
  2. Фахове випробування  (балmin=100, k=1.00 ) (ФВ)
  3. Економічна теорія  (балmin=100, k=0.00 ) (ФВ)
  4. Інші показники конкурсного відбору ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
181 Харчові технології
Магістр / Магістр/ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Ресторанні технології
Факультет: УТЕІ КНТЕУ
Термін навчання: 01.09.2019 - 31.12.2020 (з 1-го курсу)
200. Ужгородський торговельно-економічний інститут Київського національного торговельно-економічного університету
Складові конкурсного бала
  1. Іноземна мова (балmin=100, k=1.00 ) (Іспит)
  2. Фахове випробування  (балmin=100, k=1.00 ) (ФВ)
  3. Економічна теорія  (балmin=100, k=0.00 ) (ФВ)
  4. Інші показники конкурсного відбору ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
181 Харчові технології
Магістр / Магістр/ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Ресторанні технології
Факультет: УТЕІ КНТЕУ
Термін навчання: 30.09.2019 - 31.12.2020 (з 1-го курсу)
200. Ужгородський торговельно-економічний інститут Київського національного торговельно-економічного університету
Складові конкурсного бала
  1. Іноземна мова (балmin=100, k=1.00 ) (Іспит)
  2. Фахове випробування  (балmin=100, k=1.00 ) (ФВ)
  3. Економічна теорія  (балmin=100, k=0.00 ) (ФВ)
  4. Інші показники конкурсного відбору ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
181 Харчові технології
Магістр / Магістр/ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Сенсорний аналіз в харчових технологіях
Факультет: Факультет технології вина та туристичного бізнесу
Термін навчання: 23.09.2019 - 30.06.2021 (з 1-го курсу)
51. Одеська національна академія харчових технологій
Складові конкурсного бала
  1. Іноземна мова ( k=1.00 ) (Іспит)
  2. Фахове випробування  ( k=1.00 ) (ФВ)
  3. Інші показники конкурсного відбору ( k=1.00 ) (КП)
Детальніше
заяв: 7
Спеціальність
181 Харчові технології
Магістр / Магістр/ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Технології зернопродуктів та зернові ресурси
Факультет: Навчально-науковий інститут переробних і харчових виробництв
Термін навчання: 01.09.2019 - 31.12.2020 (з 1-го курсу)
122. Харківський національний технічний університет сільського господарства імені Петра Василенка
Складові конкурсного бала
  1. Іноземна мова ( k=1.00 ) (Іспит)
  2. фахове  ( k=1.00 ) (ФВ)
  3. додатковий  ( k=0.00 ) (Залік)
  4. Інші показники конкурсного відбору ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
181 Харчові технології
Магістр / Магістр/ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Харчові технології
Факультет: Інженерно-технологічний інститут
Термін навчання: 01.09.2019 - 24.02.2021 (з 1-го курсу)
217. Вищий навчальний заклад "Відкритий міжнародний університет розвитку людини "Україна"
Складові конкурсного бала
  1. Іноземна мова (балmin=100, k=1.00 ) (Іспит)
  2. Харчові технології  (балmin=100, k=1.00 ) (ФВ)
  3. Технологія харчування  (балmin=100, k=0.00 ) (ФВ)
Детальніше
заяв: 2
Спеціальність
181 Харчові технології
Магістр / Магістр/ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Харчові технології
Факультет: Навчально-науковий інститут харчових технологій та бізнесу
Термін навчання: 01.09.2019 - 31.12.2020 (з 1-го курсу)
294. Харківський державний університет харчування та торгівлі
Складові конкурсного бала
  1. Іноземна мова (балmin=100, k=1.00 ) (Іспит)
  2. тестування за фахом  (балmin=100, k=1.00 ) (ФВ)
  3. додаткове тестування за фахом  ( k=0.00 ) (Залік)
  4. Інші показники конкурсного відбору ( k=1.00 ) (КП)
Детальніше
заяв: 2
* - Предмети на вибір.