ПошукЗнайдено: 6 (спеціальності за 2020 рік)
Спеціальність
Складові конкурсного бала
Спеціальність
181 Харчові технології
Магістр / Магістр/ ЛО 5 / Небюджетна
Освітня програма: Ресторанні технології
Факультет: Торгівлі, маркетингу та сфери обслуговування
Термін навчання: 01.09.2020 - 31.12.2021 (з 1-го курсу)
1337. Вінницький торговельно - економічний інститут Київського національного торговельно - економічного університету
Складові конкурсного бала
  1. Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) (балmin=100, k=1.00 ) (Іспит)
  2. Фахове випробування  (балmin=100, k=1.00 ) (ФВ)
  3. Економічна теорія  (балmin=100, k=0.00 ) (Залік)
  4. Інші показники конкурсного відбору ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
181 Харчові технології
Магістр / Магістр/ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Ресторанні технології
Факультет: Торгівлі, маркетингу та сфери обслуговування
Термін навчання: 01.09.2020 - 31.12.2021 (з 1-го курсу)
1337. Вінницький торговельно - економічний інститут Київського національного торговельно - економічного університету
Складові конкурсного бала
  1. Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) (балmin=100, k=1.00 ) (Іспит)
  2. Фахове випробування  (балmin=100, k=1.00 ) (ФВ)
  3. Економічна теорія  (балmin=100, k=0.00 ) (Залік)
  4. Інші показники конкурсного відбору ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
181 Харчові технології
Магістр / Магістр/ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Ресторанні технології
Факультет: Торгівлі, маркетингу та сфери обслуговування
Термін навчання: 14.09.2020 - 31.12.2021 (з 1-го курсу)
1337. Вінницький торговельно - економічний інститут Київського національного торговельно - економічного університету
Складові конкурсного бала
  1. Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) (балmin=100, k=1.00 ) (Іспит)
  2. Фахове випробування  (балmin=100, k=1.00 ) (ФВ)
  3. Економічна теорія  (балmin=100, k=0.00 ) (Залік)
  4. Інші показники конкурсного відбору ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
181 Харчові технології
Магістр / Магістр/ ЛО 3 / Небюджетна
Освітня програма: Технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів
Факультет: Інтегрованих технологій
Термін навчання: 01.09.2020 - 31.12.2021 (з 1-го курсу)
86. Херсонський національний технічний університет
Складові конкурсного бала
  1. Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) (балmin=100, k=1.00 ) (Іспит)
  2. Фахове вступне випробування  (балmin=100, k=1.00 ) (ФВ)
  3. Додаткове вступне випробування  (балmin=1, k=0.00 ) (Залік)
  4. Інші показники конкурсного відбору ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
181 Харчові технології
Магістр / Магістр/ ЛО 3 / Небюджетна
Освітня програма: Технології продуктів бродіння і виноробства
Факультет: Інтегрованих технологій
Термін навчання: 01.09.2020 - 31.12.2021 (з 1-го курсу)
86. Херсонський національний технічний університет
Складові конкурсного бала
  1. Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) (балmin=100, k=1.00 ) (Іспит)
  2. Фахове вступне випробування  (балmin=100, k=1.00 ) (ФВ)
  3. Додаткове вступне випробування  (балmin=1, k=0.00 ) (Залік)
  4. Інші показники конкурсного відбору ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
181 Харчові технології
Магістр / Магістр/ ЛО 3 / Небюджетна
Освітня програма: Технологічна експертиза та безпека харчової продукції
Факультет: Інтегрованих технологій
Термін навчання: 01.09.2020 - 31.12.2021 (з 1-го курсу)
86. Херсонський національний технічний університет
Складові конкурсного бала
  1. Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) (балmin=100, k=1.00 ) (Іспит)
  2. Фахове вступне випробування  (балmin=100, k=1.00 ) (ФВ)
  3. Додаткове вступне випробування  (балmin=1, k=0.00 ) (Залік)
  4. Інші показники конкурсного відбору ( k=1.00 ) (КП)
* - Предмети на вибір.