ПошукЗнайдено: 5654 (спеціальності за 2020 рік)
Спеціальність
Складові конкурсного бала
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Магістр / Бакалавр/ ЛО 20 / Фіксована
Освітня програма: Готельний і ресторанний девелопмент
Факультет: Факультет ресторанно-готельного та туристичного бізнесу
Термін навчання: 01.09.2020 - 31.12.2021 (з 1-го курсу)
196. Київський національний торговельно-економічний університет
Складові конкурсного бала
  1. Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) (балmin=100, k=1.00 ) (Іспит)
  2. Фах  (балmin=100, k=1.00 ) (ФВ)
  3. Інші показники конкурсного відбору (балmin=12, k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Магістр / Бакалавр/ ЛО 10 / Фіксована
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Географічний
Термін навчання: 01.09.2020 - 31.01.2022 (з 1-го курсу)
44. Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки
Складові конкурсного бала
  1. Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) (балmin=100, k=1.00 ) (Іспит)
  2. Фахове випробування  (балmin=100, k=1.00 ) (ФВ)
  3. Додаткове фахове випробування  ( k=0.00 ) (Залік)
  4. Інші показники конкурсного відбору ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Магістр / Бакалавр/ ЛО 20 / Фіксована
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Економіки і менеджменту
Термін навчання: 01.09.2020 - 31.12.2021 (з 1-го курсу)
48. Херсонський державний університет
Складові конкурсного бала
  1. Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) (балmin=100, k=1.00 ) (Іспит)
  2. Фахове випробування  (балmin=100, k=1.00 ) (ФВ)
  3. Додаткове вступне випробування  ( k=0.00 ) (Залік)
  4. Інші показники конкурсного відбору ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Магістр / Бакалавр/ ЛО 15 / Фіксована
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Факультет інноваційних технологій харчування і ресторанно-готельного бізнесу
Термін навчання: 01.09.2020 - 31.12.2021 (з 1-го курсу)
51. Одеська національна академія харчових технологій
Складові конкурсного бала
  1. Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) (балmin=100, k=1.00 ) (Іспит)
  2. Фахове випробування  (балmin=100, k=1.00 ) (ФВ)
  3. Співбесіда  ( k=0.00 ) (Залік)
  4. Інші показники конкурсного відбору ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Магістр / Бакалавр/ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Факультет інноваційних технологій харчування і ресторанно-готельного бізнесу
Термін навчання: 01.10.2020 - 31.12.2021 (з 1-го курсу)
51. Одеська національна академія харчових технологій
Складові конкурсного бала
  1. Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) (балmin=100, k=1.00 ) (Іспит)
  2. Фахове випробування  (балmin=100, k=1.00 ) (ФВ)
  3. Співбесіда  ( k=0.00 ) (Залік)
  4. Інші показники конкурсного відбору ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Магістр / Бакалавр/ ЛО 50 / Фіксована
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Факультет міжнародних економічних відносин та туристичного бізнесу
Термін навчання: 01.09.2020 - 31.12.2021 (з 1-го курсу)
62. Харківський національний університет імені В.Н. Каразіна
Складові конкурсного бала
  1. Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) (балmin=100, k=1.00 ) (Іспит)
  2. Комплексний тестовий екзамен «Готельно-ресторанна справа» (письмово)  (балmin=150, k=1.00 ) (ФВ)
  3. Комплексний тестовий екзамен з «Основ готельно-ресторанної справи» (письмово)  ( k=0.00 ) (Залік)
  4. Інші показники конкурсного відбору ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Магістр / Бакалавр/ ЛО 0 / Фіксована
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Факультет економіки та підприємництва
Термін навчання: 01.09.2020 - 31.12.2021 (з 1-го курсу)
77. Вінницький національний аграрний університет
Складові конкурсного бала
  1. Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) (балmin=100, k=1.00 ) (Іспит)
  2. Фахове випробування  (балmin=100, k=1.00 ) (ФВ)
  3. Додаткове фахове випробування  ( k=0.00 ) (Залік)
  4. Інші показники конкурсного відбору ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Магістр / Бакалавр/ ЛО 20 / Фіксована
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Навчально-науковий інститут торгівлі, обслуговуючих технологій та туризму
Термін навчання: 01.09.2020 - 31.01.2022 (з 1-го курсу)
81. Державний заклад "Луганський національний університет імені Тараса Шевченка"
Складові конкурсного бала
  1. Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) (балmin=100, k=1.00 ) (Іспит)
  2. Фахове випробування  (балmin=100, k=1.00 ) (ФВ)
  3. Інші показники конкурсного відбору ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Магістр / Бакалавр/ ЛО 5 / Фіксована
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Навчально-науковий інститут економіки та бізнес-освіти
Термін навчання: 01.09.2020 - 31.12.2021 (з 1-го курсу)
88. Уманський державний педагогічний університет імені Павла Тичини
Складові конкурсного бала
  1. Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) (балmin=100, k=1.00 ) (Іспит)
  2. Устаткування закладів готельно-ресторанної справи  (балmin=100, k=1.00 ) (ФВ)
  3. Організація готельного господарства  (балmin=100, k=0.00 ) (Залік)
  4. Інші показники конкурсного відбору ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Магістр / Бакалавр/ ЛО 20 / Фіксована
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Навчально-науковий інститут економіки та бізнес-освіти
Термін навчання: 01.09.2020 - 31.12.2021 (з 1-го курсу)
88. Уманський державний педагогічний університет імені Павла Тичини
Складові конкурсного бала
  1. Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) (балmin=100, k=1.00 ) (Іспит)
  2. Устаткування закладів готельно-ресторанної справи  (балmin=100, k=1.00 ) (ФВ)
  3. Інші показники конкурсного відбору ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Магістр / Бакалавр/ ЛО 5 / Фіксована
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Навчально-науковий інститут економіки та бізнес-освіти
Термін навчання: 01.09.2020 - 31.05.2022 (з 1-го курсу)
88. Уманський державний педагогічний університет імені Павла Тичини
Складові конкурсного бала
  1. Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) (балmin=100, k=1.00 ) (Іспит)
  2. Устаткування закладів готельно-ресторанної справи  (балmin=100, k=1.00 ) (ФВ)
  3. Організація готельного господарства  (балmin=100, k=0.00 ) (Залік)
  4. Інші показники конкурсного відбору ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Магістр / Бакалавр/ ЛО 20 / Фіксована
Освітня програма: готельно-ресторанна справа
Факультет: Факультет міжнародного туризму та економіки
Термін навчання: 01.09.2020 - 16.01.2022 (з 1-го курсу)
91. Національний університет "Запорізька політехніка"
Складові конкурсного бала
  1. Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) (балmin=100, k=1.00 ) (Іспит)
  2. Фахове випробування  (балmin=102, k=1.00 ) (ФВ)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Магістр / Бакалавр/ ЛО 21 / Фіксована
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Туризму та готельно-ресторанного бізнесу
Термін навчання: 01.09.2020 - 31.12.2021 (з 1-го курсу)
103. Мукачівський державний університет
Складові конкурсного бала
  1. Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) (балmin=100, k=1.00 ) (Іспит)
  2. Фахове вступне випробування  (балmin=100, k=1.00 ) (ФВ)
  3. Додаткове вступне випробування  (балmin=100, k=0.00 ) (Залік)
  4. Інші показники конкурсного відбору ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Магістр / Бакалавр/ ЛО 24 / Фіксована
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Навчально-науковий інститут ресторанно-готельного бізнесу та туризму
Термін навчання: 01.09.2020 - 31.12.2021 (з 1-го курсу)
135. Донецький національний університет економіки і торгівлі імені Михайла Туган-Барановського
Складові конкурсного бала
  1. Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) ( k=1.00 ) (Іспит)
  2. Тест  ( k=1.00 ) (ФВ)
  3. Додаткове вступне випробування для вступу за іншою спеціальністю  ( k=0.00 ) (Залік)
  4. Інші показники конкурсного відбору ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Магістр / Бакалавр/ ЛО 23 / Фіксована
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Факультет економіки та менеджменту
Термін навчання: 01.09.2020 - 31.12.2021 (з 1-го курсу)
166. Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Складові конкурсного бала
  1. Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) (балmin=100, k=1.00 ) (Іспит)
  2. Іспит з фаху  (балmin=100, k=1.00 ) (ФВ)
  3. Співбесіда  ( k=0.00 ) (Залік)
  4. Інші показники конкурсного відбору (балmin=1, k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Магістр / Бакалавр/ ЛО 25 / Фіксована
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: ЕКОНОМІЧНИЙ ФАКУЛЬТЕТ
Термін навчання: 01.09.2020 - 31.12.2021 (з 1-го курсу)
178. Кам'янець-Подільський національний університет імені Івана Огієнка
Складові конкурсного бала
  1. Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) (балmin=100, k=1.00 ) (Іспит)
  2. Фахове випробування (тестування)  (балmin=100, k=1.00 ) (ФВ)
  3. Додаткове фахове випробування (тестування)  ( k=0.00 ) (Залік)
  4. Інші показники конкурсного відбору ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Магістр / Бакалавр/ ЛО 0 / Фіксована
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Факультет туризму
Термін навчання: 01.09.2020 - 30.12.2021 (з 1-го курсу)
187. Львівський державний університет фізичної культури імені Івана Боберського
Складові конкурсного бала
  1. Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) (балmin=100, k=1.00 ) (Іспит)
  2. Фаховий іспит зі спеціальності Готельно-ресторанна справа  (балmin=100, k=1.00 ) (ФВ)
  3. Додатковий іспит зі спеціальності Готельно-ресторанна справа  (балmin=100, k=0.00 ) (ФВ)
  4. Інші показники конкурсного відбору ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Магістр / Бакалавр/ ЛО 25 / Фіксована
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Факультет туризму та міжнародних комунікацій
Термін навчання: 01.09.2020 - 31.12.2021 (з 1-го курсу)
207. Державний вищий навчальний заклад "Ужгородський національний університет"
Складові конкурсного бала
  1. Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) (балmin=100, k=1.00 ) (Іспит)
  2. Фахове випробування  (балmin=100, k=1.00 ) (ФВ)
  3. Додаткове фахове випробування  ( k=0.00 ) (Залік)
  4. Інші показники конкурсного відбору (балmin=0, k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Магістр / Бакалавр/ ЛО 30 / Фіксована
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Факультет харчових технологій та сфери обслуговування
Термін навчання: 01.09.2020 - 30.01.2022 (з 1-го курсу)
248. Черкаський державний технологічний університет
Складові конкурсного бала
  1. Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) ( k=1.00 ) (Іспит)
  2. фаховий іспит  ( k=1.00 ) (ФВ)
  3. Інші показники конкурсного відбору ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Магістр / Бакалавр/ ЛО 20 / Фіксована
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Менеджменту
Термін навчання: 01.09.2020 - 31.12.2021 (з 1-го курсу)
268. Уманський національний університет садівництва
Складові конкурсного бала
  1. Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) (балmin=100, k=1.00 ) (Іспит)
  2. Фахове випробування  (балmin=100, k=1.00 ) (ФВ)
  3. Фахове випробування (додаткове)  ( k=0.00 ) (ФВ)
  4. Інші показники конкурсного відбору (балmin=1, k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Магістр / Бакалавр/ ЛО 20 / Фіксована
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Факультет менеджменту
Термін навчання: 01.09.2020 - 31.12.2021 (з 1-го курсу)
294. Харківський державний університет харчування та торгівлі
Складові конкурсного бала
  1. Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) (балmin=100, k=1.00 ) (Іспит)
  2. тестування за фахом  (балmin=100, k=1.00 ) (ФВ)
  3. додаткове тестування за фахом  ( k=0.00 ) (Залік)
  4. Інші показники конкурсного відбору ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Магістр / Бакалавр/ ЛО 0 / Фіксована
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Факультет готельно-ресторанного і туристичного бізнесу
Термін навчання: 01.09.2020 - 31.01.2022 (з 1-го курсу)
308. Київський національний університет культури і мистецтв
Складові конкурсного бала
  1. Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) (балmin=100, k=1.00 ) (Іспит)
  2. Фаховий іспит  (балmin=124, k=1.00 ) (ФВ)
  3. Додаткове вступне випробування  (балmin=161, k=0.00 ) (ФВ)
  4. Інші показники конкурсного відбору ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Магістр / Бакалавр/ ЛО 15 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Торгівлі, маркетингу та сфери обслуговування
Термін навчання: 01.09.2020 - 31.12.2021 (з 1-го курсу)
1337. Вінницький торговельно - економічний інститут Київського національного торговельно - економічного університету
Складові конкурсного бала
  1. Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) (балmin=100, k=1.00 ) (Іспит)
  2. Фахове випробування  (балmin=100, k=1.00 ) (ФВ)
  3. Економічна теорія  (балmin=100, k=0.00 ) (Залік)
  4. Інші показники конкурсного відбору ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Магістр / Бакалавр/ ЛО 25 / Фіксована
Освітня програма: Курортна справа
Факультет: Факультет туризму
Термін навчання: 01.09.2020 - 30.12.2021 (з 1-го курсу)
341. Державний вищий навчальний заклад "Прикарпатський національний університет імені Василя Стефаника"
Складові конкурсного бала
  1. Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) (балmin=100, k=1.00 ) (Іспит)
  2. Теорія і практика готельно-ресторанної справи  (балmin=100, k=1.00 ) (ФВ)
  3. Теорія і практика організації готельного господарства  (балmin=100, k=0.00 ) (Залік)
  4. Інші показники конкурсного відбору ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Магістр / Бакалавр/ ЛО 40 / Фіксована
Освітня програма: Міжнародний готельний бізнес
Факультет: Факультет ресторанно-готельного та туристичного бізнесу
Термін навчання: 01.09.2020 - 31.12.2021 (з 1-го курсу)
196. Київський національний торговельно-економічний університет
Складові конкурсного бала
  1. Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) (балmin=100, k=1.00 ) (Іспит)
  2. Фах  (балmin=100, k=1.00 ) (ФВ)
  3. Інші показники конкурсного відбору (балmin=12, k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Магістр / Бакалавр/ ЛО 0 / Фіксована
Освітня програма: Ресторанний бізнес
Факультет: Факультет ресторанно-готельного та туристичного бізнесу
Термін навчання: 01.09.2020 - 31.12.2021 (з 1-го курсу)
196. Київський національний торговельно-економічний університет
Складові конкурсного бала
  1. Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) (балmin=100, k=1.00 ) (Іспит)
  2. Фах  (балmin=100, k=1.00 ) (ФВ)
  3. Інші показники конкурсного відбору (балmin=12, k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Магістр / Бакалавр/ ЛО 25 / Фіксована
Освітня програма: Управління готельним та ресторанним бізнесом
Факультет: Факультет міжнародної економіки
Термін навчання: 01.09.2020 - 31.12.2021 (з 1-го курсу)
31. Одеський національний економічний університет
Складові конкурсного бала
  1. Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) (балmin=100, k=1.00 ) (Іспит)
  2. Фаховий іспит  (балmin=100, k=1.00 ) (ФВ)
  3. Співбесіда  ( k=0.00 ) (Залік)
  4. Інші показники конкурсного відбору ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
229 Громадське здоров`я ?
Магістр / Бакалавр/ ЛО 30 / Фіксована
Освітня програма: Громадське здоров`я
Термін навчання: 01.09.2020 - 30.06.2022 (з 1-го курсу)
319. Комунальний вищий навчальний заклад "Житомирський медичний інститут" Житомирської обласної ради
Складові конкурсного бала
  1. Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) (балmin=100, k=1.00 ) (Іспит)
  2. фаховий іспит  (балmin=100, k=1.00 ) (ФВ)
  3. Середній бал документа про освіту ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
229 Громадське здоров`я ?
Магістр / Бакалавр/ ЛО 20 / Фіксована
Освітня програма: Громадське здоров'я
Факультет: Факультет здоров`я та фізичного виховання
Термін навчання: 01.09.2020 - 31.05.2022 (з 1-го курсу)
207. Державний вищий навчальний заклад "Ужгородський національний університет"
Складові конкурсного бала
  1. Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) (балmin=100, k=1.00 ) (Іспит)
  2. Фахове випробування  (балmin=100, k=1.00 ) (ФВ)
  3. Додаткове фахове випробування  ( k=0.00 ) (Залік)
  4. Інші показники конкурсного відбору (балmin=0, k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
187 Деревообробні та меблеві технології
Магістр / Бакалавр/ ЛО 40 / Фіксована
Освітня програма: Деревообробні та меблеві технології
Факультет: Навчально-науковий інститут лісового і садово-паркового господарства
Термін навчання: 01.09.2020 - 31.12.2021 (з 1-го курсу)
7. Національний університет біоресурсів і природокористування України
Складові конкурсного бала
  1. Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) (балmin=100, k=1.00 ) (Іспит)
  2. Комплекс фундаментальних і професійно-орієнтованих дисциплін  (балmin=124, k=1.00 ) (ФВ)
  3. Деревинознавство з основами товарознавства  (балmin=124, k=0.00 ) (Залік)
  4. Інші показники конкурсного відбору (балmin=1, k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
187 Деревообробні та меблеві технології
Магістр / Бакалавр/ ЛО 30 / Фіксована (пріор.)
Освітня програма: Деревообробні та меблеві технології
Факультет: НАВЧАЛЬНО-НАУКОВИЙ ІНСТИТУТ МЕХАНІЧНОЇ ІНЖЕНЕРІЇ,ТЕХНОЛОГІЙ ТА ТРАНСПОРТУ
Термін навчання: 01.09.2020 - 31.12.2021 (з 1-го курсу)
140. Чернігівський національний технологічний університет
Складові конкурсного бала
  1. Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) ( k=1.00 ) (Іспит)
  2. ФВВ 187  ( k=1.00 ) (ФВ)
  3. Інші показники конкурсного відбору ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
187 Деревообробні та меблеві технології
Магістр / Бакалавр/ ЛО 40 / Фіксована
Освітня програма: Технології виробів з деревини
Факультет: Інститут деревообробних та комп'ютерних технологій і дизайну
Термін навчання: 01.09.2020 - 31.12.2021 (з 1-го курсу)
160. Державний вищий навчальний заклад "Національний лісотехнічний університет України"
Складові конкурсного бала
  1. Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) ( k=1.00 ) (Іспит)
  2. Фаховий іспит  ( k=1.00 ) (ФВ)
  3. Додатковий фаховий іспит  ( k=0.00 ) (ФВ)
  4. Інші показники конкурсного відбору ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
187 Деревообробні та меблеві технології
Магістр / Бакалавр/ ЛО 40 / Фіксована
Освітня програма: Технології деревообробки
Факультет: Інститут деревообробних та комп'ютерних технологій і дизайну
Термін навчання: 01.09.2020 - 31.12.2021 (з 1-го курсу)
160. Державний вищий навчальний заклад "Національний лісотехнічний університет України"
Складові конкурсного бала
  1. Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) ( k=1.00 ) (Іспит)
  2. Фаховий іспит  ( k=1.00 ) (ФВ)
  3. Додатковий фаховий іспит  ( k=0.00 ) (ФВ)
  4. Інші показники конкурсного відбору ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
022 Дизайн ?
Магістр / Бакалавр/ ЛО 15 / Фіксована
Освітня програма: Графічний дизайн
Факультет: Інститут мистецтв
Термін навчання: 01.09.2020 - 30.12.2021 (з 1-го курсу)
56. Київський університет імені Бориса Грінченка
Складові конкурсного бала
  1. Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) (балmin=100, k=1.00 ) (Іспит)
  2. Фахове випробування  (балmin=100, k=1.00 ) (ФВ)
  3. Додаткове фахове випробування  ( k=0.00 ) (Залік)
  4. Інші показники конкурсного відбору ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
022 Дизайн ?
Магістр / Бакалавр/ ЛО 13 / Фіксована
Освітня програма: Графічний дизайн
Факультет: Навчально-науковий інститут торгівлі, обслуговуючих технологій та туризму
Термін навчання: 01.09.2020 - 31.01.2022 (з 1-го курсу)
81. Державний заклад "Луганський національний університет імені Тараса Шевченка"
Складові конкурсного бала
  1. Іноземна мова (балmin=100, k=1.00 ) (Іспит)
  2. Фахове випробування  (балmin=100, k=1.00 ) (ФВ)
  3. Інші показники конкурсного відбору ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
022 Дизайн ?
Магістр / Бакалавр/ ЛО 15 / Фіксована
Освітня програма: Графічний дизайн
Факультет: Факультет видавничо-поліграфічних та інформаційних технологій
Термін навчання: 01.09.2020 - 31.01.2022 (з 1-го курсу)
Скорочений курс
167. Українська академія друкарства
Складові конкурсного бала
  1. Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) ( k=1.00 ) (Іспит)
  2. рисунок, композиція  ( k=1.00 ) (ФВ)
  3. Фахове випробування (додаткове)  ( k=0.00 ) (Залік)
Спеціальність
022 Дизайн ?
Магістр / Бакалавр/ ЛО 0 / Фіксована
Освітня програма: Графічний дизайн
Факультет: Факультет дизайну
Термін навчання: 01.09.2020 - 31.12.2021 (з 1-го курсу)
253. Львівська національна академія мистецтв
Складові конкурсного бала
  1. Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) (балmin=100, k=1.00 ) (Іспит)
  2. Композиція  (балmin=100, k=1.00 ) (ФВ)
Спеціальність
022 Дизайн ?
Магістр / Бакалавр/ ЛО 6 / Фіксована
Освітня програма: Дизайн
Факультет: Автомеханічний факультет
Термін навчання: 01.09.2020 - 31.12.2021 (з 1-го курсу)
24. Національний транспортний університет
Складові конкурсного бала
  1. Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) (балmin=100, k=1.00 ) (Іспит)
  2. Фахове вступне випробування  (балmin=120, k=1.00 ) (ФВ)
  3. Додаткове вступне випробування  (балmin=120, k=0.00 ) (Залік)
  4. Інші показники конкурсного відбору ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
022 Дизайн ?
Магістр / Бакалавр/ ЛО 0 / Фіксована
Освітня програма: Дизайн
Факультет: Мистецтв
Термін навчання: 01.09.2020 - 31.12.2021 (з 1-го курсу)
57. Харківський національний педагогічний університет імені Г.С. Сковороди
Складові конкурсного бала
  1. Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) ( k=1.00 ) (Іспит)
  2. Теорія та практика дизайну  ( k=1.00 ) (ФВ)
  3. теорія дизайну  ( k=0.00 ) (Залік)
  4. Інші показники конкурсного відбору ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
022 Дизайн ?
Магістр / Бакалавр/ ЛО 30 / Фіксована
Освітня програма: Дизайн
Термін навчання: 01.09.2020 - 31.12.2021 (з 1-го курсу)
86. Херсонський національний технічний університет
Складові конкурсного бала
  1. Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) (балmin=100, k=1.00 ) (Іспит)
  2. Фахове вступне випробування  (балmin=100, k=1.00 ) (ФВ)
  3. Додаткове втупне випробування  (балmin=1, k=0.00 ) (Залік)
  4. Інші показники конкурсного відбору ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
022 Дизайн ?
Магістр / Бакалавр/ ЛО 40 / Фіксована
Освітня програма: дизайн
Факультет: Факультет будівництва, архітектури та дизайну
Термін навчання: 01.09.2020 - 16.01.2022 (з 1-го курсу)
91. Національний університет "Запорізька політехніка"
Складові конкурсного бала
  1. Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) (балmin=100, k=1.00 ) (Іспит)
  2. Фахове випробування  (балmin=102, k=1.00 ) (ФВ)
Спеціальність
022 Дизайн ?
Магістр / Бакалавр/ ЛО 20 / Фіксована
Освітня програма: Дизайн
Факультет: Факультет мистецтв
Термін навчання: 01.09.2020 - 31.12.2021 (з 1-го курсу)
96. Тернопільський національний педагогічний університет імені Володимира Гнатюка
Складові конкурсного бала
  1. Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) (балmin=100, k=1.00 ) (Іспит)
  2. Фаховий іспит  (балmin=124, k=1.00 ) (ФВ)
  3. Фаховий іспит (додатковий)  (балmin=1, k=0.00 ) (Залік)
  4. Інші показники конкурсного відбору ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
022 Дизайн ?
Магістр / Бакалавр/ ЛО 50 / Фіксована
Освітня програма: Дизайн
Факультет: Інститут архітектури та дизайну
Термін навчання: 01.09.2020 - 31.12.2021 (з 1-го курсу)
97. Національний університет "Львівська політехніка"
Складові конкурсного бала
  1. Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) (балmin=100, k=1.00 ) (Іспит)
  2. Фаховий іспит  (балmin=100, k=1.00 ) (ФВ)
  3. Інші показники конкурсного відбору ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
022 Дизайн ?
Магістр / Бакалавр/ ЛО 19 / Фіксована
Освітня програма: Дизайн
Термін навчання: 01.09.2020 - 28.02.2022 (з 1-го курсу)
113. Закарпатська академія мистецтв
Складові конкурсного бала
  1. Іноземна мова (балmin=100, k=1.00 ) (Іспит)
  2. Композиція  (балmin=140, k=1.00 ) (ФВ)
  3. Середній бал документа про освіту ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
022 Дизайн ?
Магістр / Бакалавр/ ЛО 14 / Фіксована
Освітня програма: Дизайн
Факультет: факультет дизайну
Термін навчання: 01.09.2020 - 28.02.2022 (з 1-го курсу)
132. Київська державна академія декоративно-прикладного мистецтва і дизайну імені Михайла Бойчука
Складові конкурсного бала
  1. Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) (балmin=100, k=1.00 ) (Іспит)
  2. Композиція/клаузура  (балmin=125, k=1.00 ) (ФВ)
  3. Додаткове вступне випробування  ( k=0.00 ) (Залік)
  4. Інші показники конкурсного відбору ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
022 Дизайн ?
Магістр / Бакалавр/ ЛО 15 / Фіксована
Освітня програма: Дизайн
Факультет: факультет дизайну
Термін навчання: 01.09.2020 - 28.02.2022 (з 1-го курсу)
132. Київська державна академія декоративно-прикладного мистецтва і дизайну імені Михайла Бойчука
Складові конкурсного бала
  1. Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) (балmin=100, k=1.00 ) (Іспит)
  2. Композиція/клаузура  (балmin=125, k=1.00 ) (ФВ)
  3. Додаткове вступне випробування  ( k=0.00 ) (Залік)
  4. Інші показники конкурсного відбору ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
022 Дизайн ?
Магістр / Бакалавр/ ЛО 16 / Фіксована
Освітня програма: Дизайн
Факультет: факультет дизайну
Термін навчання: 01.09.2020 - 28.02.2022 (з 1-го курсу)
132. Київська державна академія декоративно-прикладного мистецтва і дизайну імені Михайла Бойчука
Складові конкурсного бала
  1. Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) (балmin=100, k=1.00 ) (Іспит)
  2. Композиція/клаузура  (балmin=125, k=1.00 ) (ФВ)
  3. Додаткове вступне випробування  ( k=0.00 ) (Залік)
  4. Інші показники конкурсного відбору ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
022 Дизайн ?
Магістр / Бакалавр/ ЛО 15 / Фіксована
Освітня програма: Дизайн
Факультет: ФАКУЛЬТЕТ ТЕХНОЛОГІЙ І ДИЗАЙНУ
Термін навчання: 01.09.2020 - 31.12.2021 (з 1-го курсу)
138. Хмельницький національний університет
Складові конкурсного бала
  1. Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) (балmin=100, k=1.00 ) (Іспит)
  2. Фахове випробування  (балmin=100, k=1.00 ) (ФВ)
  3. Додаткове фахове випробування  ( k=0.00 ) (Залік)
  4. Інші показники конкурсного відбору ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
022 Дизайн ?
Магістр / Бакалавр/ ЛО 25 / Фіксована
Освітня програма: Дизайн
Факультет: Інститут деревообробних та комп'ютерних технологій і дизайну
Термін навчання: 01.09.2020 - 31.12.2021 (з 1-го курсу)
160. Державний вищий навчальний заклад "Національний лісотехнічний університет України"
Складові конкурсного бала
  1. Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) ( k=1.00 ) (Іспит)
  2. Фаховий іспит  ( k=1.00 ) (ФВ)
  3. Додатковий фаховий іспит  ( k=0.00 ) (ФВ)
  4. Інші показники конкурсного відбору ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
022 Дизайн ?
Магістр / Бакалавр/ ЛО 25 / Фіксована
Освітня програма: Дизайн
Факультет: Факультет архітектури, будівництва та дизайну
Термін навчання: 01.09.2020 - 31.12.2021 (з 1-го курсу)
183. Національний авіаційний університет
Складові конкурсного бала
  1. Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) (балmin=100, k=1.00 ) (Іспит)
  2. основне  ( k=1.00 ) (ФВ)
  3. Додаткове вступне випробування (вступ за іншою спеціальністю)  ( k=0.00 ) (Залік)
  4. Інші показники конкурсного відбору ( k=1.00 ) (КП)
* - Предмети на вибір.