ПошукЗнайдено: 22 (спеціальності за 2019 рік)
Спеціальність
Складові конкурсного бала
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Бакалавр / Бакалавр/ ЛО 2 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Навчально-науковий інститут економіки та бізнес-освіти
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2022 (з 2-го курсу)
88. Уманський державний педагогічний університет імені Павла Тичини
Складові конкурсного бала
  1. Основи готельного обслуговування  (балmin=124, k=1.00 ) (ФВ)
  2. Середній бал документа про освіту ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Бакалавр / Бакалавр/ ЛО 1 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Навчально-науковий інститут економіки та бізнес-освіти
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2021 (з 3-го курсу)
88. Уманський державний педагогічний університет імені Павла Тичини
Складові конкурсного бала
  1. Організація готельно-ресторанної справи  (балmin=124, k=1.00 ) (ФВ)
  2. Середній бал документа про освіту ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Бакалавр / Бакалавр/ ЛО 3 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Навчально-науковий інститут інноваційних освітніх технологій
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2022 (з 1-го курсу)
Скорочений курс
171. Тернопільський національний економічний університет
Складові конкурсного бала
  1. з туризму  (балmin=100, k=1.00 ) (ФВ)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Бакалавр / Бакалавр/ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Факультет ресторанно-готельного та туристичного бізнесу
Термін навчання: 01.09.2019 - 28.02.2023 (з 2-го курсу)
196. Київський національний торговельно-економічний університет
Складові конкурсного бала
  1. Сума конкурсних балів  ( k=1.00 ) (ФВ)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Бакалавр / Бакалавр/ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Управління та адміністрування
Термін навчання: 01.09.2019 - 15.07.2022 (з 3-го курсу)
221. Мелітопольський інститут державного та муніципального управління "Класичного приватного університету"
Складові конкурсного бала
  1. Фаховий вступний іспит  (балmin=100, k=1.00 ) (ФВ)
  2. Середній бал документа про освіту ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Бакалавр / Бакалавр/ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Управління та адміністрування
Термін навчання: 29.11.2019 - 15.07.2022 (з 3-го курсу)
221. Мелітопольський інститут державного та муніципального управління "Класичного приватного університету"
Складові конкурсного бала
  1. Фаховий вступний іспит  (балmin=100, k=1.00 ) (ФВ)
  2. Середній бал документа про освіту ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Бакалавр / Бакалавр/ ЛО 1 / Небюджетна
Освітня програма: готельно-ресторанна справа
Факультет: Факультет туризму та готельно-ресторанної справи
Термін навчання: 01.10.2019 - 01.03.2023 (з 2-го курсу)
295. Вищий навчальний приватний заклад "Дніпровський гуманітарний університет"
Складові конкурсного бала
  1. Економічна теорія  ( k=1.00 ) (ФВ)
  2. Географія  ( k=0.00 ) (Залік)
  3. Середній бал документа про освіту ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Бакалавр / Бакалавр/ ЛО 2 / Небюджетна
Освітня програма: готельно-ресторанна справа
Факультет: Факультет туризму та готельно-ресторанної справи
Термін навчання: 01.09.2019 - 01.03.2023 (з 2-го курсу)
295. Вищий навчальний приватний заклад "Дніпровський гуманітарний університет"
Складові конкурсного бала
  1. Економічна теорія  ( k=1.00 ) (ФВ)
  2. Географія  ( k=0.00 ) (Залік)
  3. Середній бал документа про освіту ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Бакалавр / Бакалавр/ ЛО 2 / Небюджетна
Освітня програма: готельно-ресторанна справа
Факультет: Факультет туризму та готельно-ресторанної справи
Термін навчання: 01.09.2019 - 01.03.2022 (з 3-го курсу)
295. Вищий навчальний приватний заклад "Дніпровський гуманітарний університет"
Складові конкурсного бала
  1. Економічна теорія  ( k=1.00 ) (ФВ)
  2. Географія  ( k=0.00 ) (Залік)
  3. Середній бал документа про освіту ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Бакалавр / Бакалавр/ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2021 (з 3-го курсу)
1365. Приватний вищий навчальний заклад "Міжнародний класичний університет імені Пилипа Орлика"
Складові конкурсного бала
  1. фаховий іспит  (балmin=4, k=1.00 ) (ФВ)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Бакалавр / Бакалавр/ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2022 (з 2-го курсу)
1365. Приватний вищий навчальний заклад "Міжнародний класичний університет імені Пилипа Орлика"
Складові конкурсного бала
  1. фаховий іспит  (балmin=4, k=1.00 ) (ФВ)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Бакалавр / Бакалавр/ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Термін навчання: 01.10.2019 - 30.06.2022 (з 2-го курсу)
1365. Приватний вищий навчальний заклад "Міжнародний класичний університет імені Пилипа Орлика"
Складові конкурсного бала
  1. фаховий іспит  (балmin=4, k=1.00 ) (ФВ)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Бакалавр / Бакалавр/ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Термін навчання: 01.10.2019 - 30.06.2021 (з 3-го курсу)
1365. Приватний вищий навчальний заклад "Міжнародний класичний університет імені Пилипа Орлика"
Складові конкурсного бала
  1. фаховий іспит  (балmin=4, k=1.00 ) (ФВ)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Бакалавр / Бакалавр/ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Термін навчання: 01.11.2019 - 30.06.2022 (з 2-го курсу)
1365. Приватний вищий навчальний заклад "Міжнародний класичний університет імені Пилипа Орлика"
Складові конкурсного бала
  1. фаховий іспит  (балmin=4, k=1.00 ) (ФВ)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Бакалавр / Бакалавр/ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Термін навчання: 01.11.2019 - 30.06.2021 (з 3-го курсу)
1365. Приватний вищий навчальний заклад "Міжнародний класичний університет імені Пилипа Орлика"
Складові конкурсного бала
  1. фаховий іспит  (балmin=4, k=1.00 ) (ФВ)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Бакалавр / Бакалавр/ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Термін навчання: 01.12.2019 - 30.06.2022 (з 2-го курсу)
1365. Приватний вищий навчальний заклад "Міжнародний класичний університет імені Пилипа Орлика"
Складові конкурсного бала
  1. фаховий іспит  (балmin=4, k=1.00 ) (ФВ)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Бакалавр / Бакалавр/ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Термін навчання: 01.12.2019 - 30.06.2021 (з 3-го курсу)
1365. Приватний вищий навчальний заклад "Міжнародний класичний університет імені Пилипа Орлика"
Складові конкурсного бала
  1. фаховий іспит  (балmin=4, k=1.00 ) (ФВ)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Бакалавр / Бакалавр/ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Термін навчання: 30.12.2019 - 30.06.2022 (з 2-го курсу)
1365. Приватний вищий навчальний заклад "Міжнародний класичний університет імені Пилипа Орлика"
Складові конкурсного бала
  1. фаховий іспит  (балmin=4, k=1.00 ) (ФВ)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Бакалавр / Бакалавр/ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Термін навчання: 30.12.2019 - 30.06.2021 (з 3-го курсу)
1365. Приватний вищий навчальний заклад "Міжнародний класичний університет імені Пилипа Орлика"
Складові конкурсного бала
  1. фаховий іспит  (балmin=4, k=1.00 ) (ФВ)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Бакалавр / Бакалавр/ ЛО 7 / Небюджетна
Освітня програма: Менеджмент готельно-ресторанного бізнесу
Факультет: Факультет управління та бізнес-аналітики
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2022 (з 2-го курсу)
144. Приватний вищий навчальний заклад Університет Короля Данила
Складові конкурсного бала
  1. Організація готельно-ресторанного господарства  (балmin=100, k=1.00 ) (ФВ)
  2. Середній бал документа про освіту ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Бакалавр / Бакалавр/ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Менеджмент готельно-ресторанного бізнесу
Факультет: Факультет управління та бізнес-аналітики
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2021 (з 1-го курсу)
Скорочений курс
144. Приватний вищий навчальний заклад Університет Короля Данила
Складові конкурсного бала
  1. Організація готельно-ресторанної справи  (балmin=100, k=1.00 ) (ФВ)
  2. Середній бал документа про освіту ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Бакалавр / Бакалавр/ ЛО 5 / Небюджетна
Освітня програма: Менеджмент готельно-ресторанного бізнесу
Факультет: Факультет управління та бізнес-аналітики
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2021 (з 3-го курсу)
144. Приватний вищий навчальний заклад Університет Короля Данила
Складові конкурсного бала
  1. Організація готельно-ресторанної справи  (балmin=100, k=1.00 ) (ФВ)
  2. Середній бал документа про освіту ( k=1.00 ) (КП)
* - Предмети на вибір.