ПошукЗнайдено: 14 (спеціальності за 2019 рік)
Спеціальність
Складові конкурсного бала
Спеціальність
181 Харчові технології
Бакалавр / Бакалавр/ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Ресторанні технології
Факультет: Факультет ресторанно-готельного та туристичного бізнесу
Термін навчання: 01.09.2019 - 28.02.2023 (з 2-го курсу)
196. Київський національний торговельно-економічний університет
Складові конкурсного бала
  1. Сума конкурсних балів  ( k=1.00 ) (ФВ)
Спеціальність
181 Харчові технології
Бакалавр / Бакалавр/ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Харчові технології
Факультет: Навчально-науковий інститут переробних і харчових виробництв
Термін навчання: 01.11.2019 - 30.06.2022 (з 2-го курсу)
122. Харківський національний технічний університет сільського господарства імені Петра Василенка
Складові конкурсного бала
  1. профільний іспит з математики  ( k=1.00 ) (ФВ)
  2. Інші показники конкурсного відбору ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
181 Харчові технології
Бакалавр / Бакалавр/ ЛО 10 / Небюджетна
Освітня програма: Харчові технології
Факультет: Факультет ветеринарної гігієни, екології та права
Термін навчання: 02.09.2019 - 30.06.2021 (з 3-го курсу)
126. Львівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького
Складові конкурсного бала
  1. Співбесіда  (балmin=20, k=1.00 ) (ФВ)
  2. Середній бал документа про освіту (балmin=6, k=1.00 ) (КП)
Детальніше
заяв: 1
Спеціальність
181 Харчові технології
Бакалавр / Бакалавр/ ЛО 10 / Небюджетна
Освітня програма: Харчові технології
Факультет: Факультет харчових технологій та біотехнології
Термін навчання: 02.09.2019 - 30.06.2022 (з 2-го курсу)
126. Львівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького
Складові конкурсного бала
  1. Фаховий іспит  (балmin=20, k=1.00 ) (ФВ)
  2. Середній бал документа про освіту (балmin=6, k=1.00 ) (КП)
Детальніше
заяв: 2
Спеціальність
181 Харчові технології
Бакалавр / Бакалавр/ ЛО 5 / Небюджетна
Освітня програма: Харчові технології
Факультет: Факультет харчових технологій та біотехнології
Термін навчання: 02.09.2019 - 30.06.2022 (з 2-го курсу)
126. Львівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького
Складові конкурсного бала
  1. Співбесіда  (балmin=20, k=1.00 ) (ФВ)
  2. Середній бал документа про освіту (балmin=6, k=1.00 ) (КП)
Детальніше
заяв: 3
Спеціальність
181 Харчові технології
Бакалавр / Бакалавр/ ЛО 5 / Небюджетна
Освітня програма: Харчові технології
Факультет: Факультет інженерії машин, споруд та технологій
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2021 (з 3-го курсу)
166. Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Складові конкурсного бала
  1. Атестація у документі про освіту  ( k=1.00 ) (ФВ)
  2. Середній бал документа про освіту ( k=1.00 ) (КП)
Детальніше
заяв: 1
Спеціальність
181 Харчові технології
Бакалавр / Бакалавр/ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Харчові технології
Факультет: Факультет технології високомолекулярних сполук
Термін навчання: 01.09.2019 - 26.06.2023 (з 2-го курсу)
216. Державний вищий навчальний заклад "Український державний хіміко-технологічний університет"
Складові конкурсного бала
  1. Фахове випробування  ( k=1.00 ) (ФВ)
Детальніше
заяв: 1
Спеціальність
181 Харчові технології
Бакалавр / Бакалавр/ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Харчові технології
Факультет: Інженерно-технологічний інститут
Термін навчання: 01.12.2019 - 30.09.2022 (з 2-го курсу)
217. Вищий навчальний заклад "Відкритий міжнародний університет розвитку людини "Україна"
Складові конкурсного бала
  1. Харчові технології  (балmin=100, k=1.00 ) (ФВ)
  2. Хімія  (балmin=100, k=1.00 ) (ФВ)
Спеціальність
181 Харчові технології
Бакалавр / Бакалавр/ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Харчові технології
Факультет: Інженерно-технологічний інститут
Термін навчання: 20.09.2019 - 30.07.2021 (з 3-го курсу)
217. Вищий навчальний заклад "Відкритий міжнародний університет розвитку людини "Україна"
Складові конкурсного бала
  1. Харчові технології  (балmin=100, k=1.00 ) (ФВ)
Спеціальність
181 Харчові технології
Бакалавр / Бакалавр/ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Харчові технології
Факультет: Інженерно-технологічний інститут
Термін навчання: 01.12.2019 - 30.09.2021 (з 3-го курсу)
217. Вищий навчальний заклад "Відкритий міжнародний університет розвитку людини "Україна"
Складові конкурсного бала
  1. Харчові технології  (балmin=100, k=1.00 ) (ФВ)
Спеціальність
181 Харчові технології
Бакалавр / Бакалавр/ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Харчові технології
Факультет: Економіко-правовий факультет
Термін навчання: 01.09.2019 - 01.08.2023 (з 2-го курсу)
354. "Київський кооперативний інститут бізнесу і права"
Складові конкурсного бала
  1. Фаховий іспит  ( k=1.00 ) (ФВ)
Спеціальність
181 Харчові технології
Бакалавр / Бакалавр/ ЛО 10 / Небюджетна
Освітня програма: Харчові технології
Факультет: Біолого-технологічний факультет
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2023 (з 2-го курсу)
362. Білоцерківський національний аграрний університет
Складові конкурсного бала
  1. Харчові технології  (балmin=100, k=1.00 ) (ФВ)
  2. Середній бал документа про освіту ( k=1.00 ) (КП)
Детальніше
заяв: 2
Спеціальність
181 Харчові технології
Бакалавр / Бакалавр/ ЛО 10 / Небюджетна
Освітня програма: Харчові технології
Факультет: Біолого-технологічний факультет
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2022 (з 4-го курсу)
362. Білоцерківський національний аграрний університет
Складові конкурсного бала
  1. Харчові технології  (балmin=100, k=1.00 ) (ФВ)
  2. Середній бал документа про освіту ( k=1.00 ) (КП)
Детальніше
заяв: 6
Спеціальність
181 Харчові технології
Бакалавр / Бакалавр/ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Харчові технології та технологічний менеджмент в ресторанному бізнесі
Факультет: Навчально-науковий інститут харчових технологій та бізнесу
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2022 (з 2-го курсу)
294. Харківський державний університет харчування та торгівлі
Складові конкурсного бала
  1. ліквідація розходжень у навчальних планах  ( k=0.00 ) (Залік)
  2. тестування за фахом  (балmin=100, k=1.00 ) (ФВ)
Детальніше
заяв: 1
* - Предмети на вибір.