ПошукЗнайдено: 3 (спеціальності за 2020 рік)
Спеціальність
Складові конкурсного бала
Спеціальність
204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва i
Бакалавр / Бакалавр/ ЛО 29 / Небюджетна
Освітня програма: Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Факультет: Факультет ветеринарної медицини і технологій у тваринництві
Термін навчання: 01.09.2020 - 30.06.2023 (з 2-го курсу)
177. Подільський державний аграрно-технічний університет
Складові конкурсного бала
  1. Тест з фахової підготовки  (балmin=100, k=1.00 ) (ФВ)
Спеціальність
204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва i
Бакалавр / Бакалавр/ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Факультет: Факультет ветеринарної медицини і технологій у тваринництві
Термін навчання: 01.09.2020 - 30.06.2022 (з 3-го курсу)
177. Подільський державний аграрно-технічний університет
Складові конкурсного бала
  1. Тест з фахової підготовки  (балmin=100, k=1.00 ) (ФВ)
Спеціальність
204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва i
Бакалавр / Бакалавр/ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Термін навчання: 01.09.2020 - 30.06.2023 (з 2-го курсу)
287. Харківська державна зооветеринарна академія
Складові конкурсного бала
  1. Фаховий іспит  (балmin=100, k=1.00 ) (ФВ)
* - Предмети на вибір.