ПошукЗнайдено: 8 (спеціальності за 2019 рік)
Спеціальність
Складові конкурсного бала
Спеціальність
181 Харчові технології
Бакалавр / Бакалавр/ ЛО 5 / Небюджетна
Освітня програма: Ресторанні технології
Факультет: Факультет управління, сфери обслуговування та харчових технологій
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2022 (з 2-го курсу)
129. Чернівецький торговельно - економічний інститут Київського національного торговельно - економічного університету
Складові конкурсного бала
  1. Фаховий іспит  (балmin=100, k=1.00 ) (ФВ)
Детальніше
заяв: 1
Спеціальність
181 Харчові технології
Бакалавр / Бакалавр/ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Ресторанні технології
Факультет: Факультет ресторанно-готельного та туристичного бізнесу
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2022 (з 2-го курсу)
196. Київський національний торговельно-економічний університет
Складові конкурсного бала
  1. Сума конкурсних балів  ( k=1.00 ) (ФВ)
Спеціальність
181 Харчові технології
Бакалавр / Бакалавр/ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Харчові технології
Факультет: Факультет біологічних та харчових технологій
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2022 (з 1-го курсу)
69. Луганський національний аграрний університет
Складові конкурсного бала
  1. Фаховий іспит  (балmin=101, k=1.00 ) (ФВ)
Детальніше
заяв: 1
Спеціальність
181 Харчові технології
Бакалавр / Бакалавр/ ЛО 10 / Небюджетна
Освітня програма: Харчові технології
Факультет: Факультет харчових технологій та біотехнології
Термін навчання: 02.09.2019 - 30.06.2022 (з 2-го курсу)
126. Львівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького
Складові конкурсного бала
  1. Співбесіда  (балmin=20, k=1.00 ) (ФВ)
  2. Середній бал документа про освіту (балmin=6, k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
181 Харчові технології
Бакалавр / Бакалавр/ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Харчові технології
Факультет: Інженерно-технологічний інститут
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2022 (з 2-го курсу)
217. Вищий навчальний заклад "Відкритий міжнародний університет розвитку людини "Україна"
Складові конкурсного бала
  1. Харчові технології  (балmin=100, k=1.00 ) (ФВ)
  2. Хімія  (балmin=100, k=1.00 ) (ФВ)
Спеціальність
181 Харчові технології
Бакалавр / Бакалавр/ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Харчові технології
Факультет: Інженерно-технологічний інститут
Термін навчання: 20.09.2019 - 30.07.2022 (з 2-го курсу)
217. Вищий навчальний заклад "Відкритий міжнародний університет розвитку людини "Україна"
Складові конкурсного бала
  1. Харчові технології  (балmin=100, k=1.00 ) (ФВ)
  2. Хімія  (балmin=100, k=1.00 ) (ФВ)
Спеціальність
181 Харчові технології
Бакалавр / Бакалавр/ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Харчові технології
Факультет: Інженерно-технологічний інститут
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2021 (з 3-го курсу)
217. Вищий навчальний заклад "Відкритий міжнародний університет розвитку людини "Україна"
Складові конкурсного бала
  1. Харчові технології  (балmin=100, k=1.00 ) (ФВ)
Спеціальність
181 Харчові технології
Бакалавр / Бакалавр/ ЛО 10 / Небюджетна
Освітня програма: Харчові технології
Факультет: Економіко-правовий факультет
Термін навчання: 01.09.2019 - 01.08.2022 (з 2-го курсу)
354. "Київський кооперативний інститут бізнесу і права"
Складові конкурсного бала
  1. Екзамен за фахом  (балmin=100, k=1.00 ) (ФВ)
* - Предмети на вибір.