ПошукЗнайдено: 20 (спеціальності за 2019 рік)
Спеціальність
Складові конкурсного бала
Спеціальність
204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Бакалавр / Мол.спец./ ЛО 40 / Фіксована
Освітня програма: Кінологія
Факультет: Факультет ветеринарної медицини і технологій у тваринництві
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2021 (з 1-го курсу)
Скорочений курс
177. Подільський державний аграрно-технічний університет
Складові конкурсного бала
  1. Тест з фахової підготовки  (балmin=100, k=1.00 ) (ФВ)
  2. Середній бал документа про освіту (балmin=1, k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Бакалавр / Мол.спец./ ЛО 10 / Небюджетна
Освітня програма: Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Факультет: Факультет тваринництва та водних біоресурсів
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2022 (з 2-го курсу)
7. Національний університет біоресурсів і природокористування України
Складові конкурсного бала
  1. Фахове вступне випробування  (балmin=124, k=1.00 ) (ФВ)
  2. Середній бал документа про освіту (балmin=1, k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Бакалавр / Мол.спец./ ЛО 50 / Фіксована
Освітня програма: Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Факультет: Факультет тваринництва та водних біоресурсів
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2021 (з 1-го курсу)
Скорочений курс
7. Національний університет біоресурсів і природокористування України
Складові конкурсного бала
  1. Фахове вступне випробування  (балmin=124, k=1.00 ) (ФВ)
  2. Середній бал документа про освіту (балmin=1, k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Бакалавр / Мол.спец./ ЛО 60 / Фіксована
Освітня програма: Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Факультет: Технології виробництва і переробки продукції тваринництва
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2021 (з 1-го курсу)
Скорочений курс
27. Полтавська державна аграрна академія
Складові конкурсного бала
  1. Фахове випробування  (балmin=68, k=1.00 ) (ФВ)
  2. Середній бал документа про освіту ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Бакалавр / Мол.спец./ ЛО 7 / Небюджетна
Освітня програма: Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Факультет: Факультет технології та товарознавства харчових продуктів і продовольчого бізнесу
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2021 (з 1-го курсу)
Скорочений курс
51. Одеська національна академія харчових технологій
Складові конкурсного бала
  1. Фахове випробування  ( k=1.00 ) (ФВ)
  2. Співбесіда  ( k=0.00 ) (Залік)
  3. Інші показники конкурсного відбору ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Бакалавр / Мол.спец./ ЛО 20 / Фіксована
Освітня програма: Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Факультет: Факультет технології виробництва і переробки продукціїї тваринництва, стандартизаціїї та біотехнології
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2021 (з 1-го курсу)
Скорочений курс
59. Миколаївський національний аграрний університет
Складові конкурсного бала
  1. Фаховий іспит  (балmin=100, k=1.00 ) (ФВ)
  2. Середній бал документа про освіту (балmin=100, k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Бакалавр / Мол.спец./ ЛО 0 / Фіксована
Освітня програма: Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Факультет: Факультет біологічних та харчових технологій
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2022 (з 1-го курсу)
Скорочений курс
69. Луганський національний аграрний університет
Складові конкурсного бала
  1. Фаховий іспит  (балmin=101, k=1.00 ) (ФВ)
Спеціальність
204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Бакалавр / Мол.спец./ ЛО 5 / Фіксована
Освітня програма: технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Факультет: Факультет технології виробництва і переробки продукції тваринництва
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2021 (з 1-го курсу)
Скорочений курс
77. Вінницький національний аграрний університет
Складові конкурсного бала
  1. Іспит з фаху  (балmin=124, k=1.00 ) (ФВ)
  2. Інші показники конкурсного відбору ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Бакалавр / Мол.спец./ ЛО 25 / Фіксована
Освітня програма: Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Факультет: Біотехнологічний факультет
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2021 (з 1-го курсу)
Скорочений курс
80. Дніпровський державний аграрно-економічний університет
Складові конкурсного бала
  1. Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва  ( k=1.00 ) (ФВ)
  2. Середній бал документа про освіту ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Бакалавр / Мол.спец./ ЛО 40 / Фіксована
Освітня програма: технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Факультет: Факультет ветеринарної медицини і технологій у тваринництві
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2021 (з 1-го курсу)
Скорочений курс
177. Подільський державний аграрно-технічний університет
Складові конкурсного бала
  1. Тест з фахової підготовки  (балmin=100, k=1.00 ) (ФВ)
  2. Середній бал документа про освіту (балmin=1, k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Бакалавр / Мол.спец./ ЛО 30 / Фіксована
Освітня програма: Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Факультет: Факультет ветеринарної медицини та біотехнологій
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2021 (з 1-го курсу)
Скорочений курс
267. Одеський державний аграрний університет
Складові конкурсного бала
  1. Фаховий іспит  (балmin=100, k=1.00 ) (ФВ)
  2. Середній бал документа про освіту ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Бакалавр / Мол.спец./ ЛО 20 / Фіксована
Освітня програма: Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2021 (з 1-го курсу)
Скорочений курс
287. Харківська державна зооветеринарна академія
Складові конкурсного бала
  1. Фаховий іспит  ( k=1.00 ) (ФВ)
  2. Середній бал документа про освіту ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Бакалавр / Мол.спец./ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Факультет: Факультет агрономічний
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2021 (з 1-го курсу)
Скорочений курс
301. Харківський національний аграрний університет ім. В.В. Докучаєва
Складові конкурсного бала
  1. Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва  (балmin=100, k=1.00 ) (ФВ)
  2. Інші показники конкурсного відбору ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Бакалавр / Мол.спец./ ЛО 40 / Фіксована
Освітня програма: Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва
Факультет: Факультет біолого-технологічний
Термін навчання: 02.09.2019 - 30.06.2022 (з 1-го курсу)
Скорочений курс
126. Львівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького
Складові конкурсного бала
  1. Фаховий іспит  (балmin=40, k=1.00 ) (ФВ)
Спеціальність
204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Бакалавр / Мол.спец./ ЛО 30 / Фіксована
Освітня програма: Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва
Факультет: Біолого-технологічний факультет
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.08.2021 (з 1-го курсу)
Скорочений курс
151. Сумський національний аграрний університет
Складові конкурсного бала
  1. Фахове вступне випробування  (балmin=60, k=1.00 ) (ФВ)
  2. Середній бал документа про освіту (балmin=0, k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Бакалавр / Мол.спец./ ЛО 100 / Фіксована
Освітня програма: Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва
Факультет: Біолого-технологічний
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2022 (з 1-го курсу)
Скорочений курс
213. Державний вищий навчальний заклад "Херсонський державний аграрний університет"
Складові конкурсного бала
  1. Фаховий іспит  ( k=1.00 ) (ФВ)
Спеціальність
204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Бакалавр / Мол.спец./ ЛО 30 / Фіксована
Освітня програма: Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва
Факультет: Технологічний
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2021 (з 1-го курсу)
Скорочений курс
229. Житомирський національний агроекологічний університет
Складові конкурсного бала
  1. Вступ з фаху  (балmin=120, k=1.00 ) (ФВ)
  2. Середній бал документа про освіту (балmin=60, k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Бакалавр / Мол.спец./ ЛО 24 / Небюджетна
Освітня програма: Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва
Факультет: Технологічний
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2022 (з 2-го курсу)
229. Житомирський національний агроекологічний університет
Складові конкурсного бала
  1. Вступ з фаху  (балmin=120, k=1.00 ) (ФВ)
  2. Середній бал документа про освіту (балmin=60, k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Бакалавр / Мол.спец./ ЛО 100 / Фіксована
Освітня програма: Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва
Факультет: Біолого-технологічний факультет
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2021 (з 1-го курсу)
Скорочений курс
362. Білоцерківський національний аграрний університет
Складові конкурсного бала
  1. Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва  (балmin=100, k=1.00 ) (ФВ)
  2. Середній бал документа про освіту ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Бакалавр / Мол.спец./ ЛО 0 / Фіксована
Освітня програма: Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва
Факультет: Біолого-технологічний факультет
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2022 (з 1-го курсу)
Скорочений курс
362. Білоцерківський національний аграрний університет
Складові конкурсного бала
  1. Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва  (балmin=100, k=1.00 ) (ФВ)
  2. Середній бал документа про освіту ( k=1.00 ) (КП)
* - Предмети на вибір.