ПошукЗнайдено: 255 (спеціальності за 2020 рік)
Спеціальність
Складові конкурсного бала
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 10 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Навчально-науковий інститут агроекології та землеустрою
Термін навчання: 01.09.2020 - 30.06.2024 (з 1-го курсу)
9. Національний університет водного господарства та природокористування
Середній балЗНО на контракт у 2019 році: 109.33
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=0.30 ) (ЗНО)
  2. Математика (балmin=100, k=0.30 ) (ЗНО)
  3. Історія України (балmin=100, k=0.30 )* (ЗНО)
  4. Географія (балmin=100, k=0.30 )* (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту ( k=0.10 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 10 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Навчально-науковий інститут агроекології та землеустрою
Термін навчання: 01.09.2020 - 30.06.2024 (з 1-го курсу)
9. Національний університет водного господарства та природокористування
Середній балЗНО на контракт у 2019 році: 144.83
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=0.30 ) (ЗНО)
  2. Іноземна мова (балmin=100, k=0.30 ) (ЗНО)
  3. Історія України (балmin=100, k=0.30 )* (ЗНО)
  4. Біологія (балmin=100, k=0.30 )* (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту ( k=0.10 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 20 / Відкрита (пріор.)
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Навчально-науковий інститут агроекології та землеустрою
Термін навчання: 01.09.2020 - 30.06.2024 (з 1-го курсу)
9. Національний університет водного господарства та природокористування
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=0.25 ) (ЗНО)
  2. Іноземна мова (балmin=100, k=0.30 ) (ЗНО)
  3. Математика (балmin=100, k=0.35 )* (ЗНО)
  4. Географія (балmin=100, k=0.35 )* (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту ( k=0.10 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 10 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Навчально-науковий інститут агроекології та землеустрою
Термін навчання: 01.09.2020 - 30.06.2024 (з 1-го курсу)
9. Національний університет водного господарства та природокористування
Середній балЗНО на контракт у 2019 році: 144.60
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=0.30 ) (ЗНО)
  2. Історія України (балmin=100, k=0.30 ) (ЗНО)
  3. Біологія (балmin=100, k=0.30 )* (ЗНО)
  4. Географія (балmin=100, k=0.30 )* (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту ( k=0.10 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 70 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Факультет товарознавства, управління та сфери обслуговування
Термін навчання: 15.09.2020 - 15.08.2024 (з 1-го курсу)
16. Львівський торговельно-економічний університет
Середній балЗНО на контракт у 2019 році: 139.42
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=0.30 ) (ЗНО)
  2. Історія України (балmin=100, k=0.30 ) (ЗНО)
  3. Іноземна мова (балmin=100, k=0.30 )* (ЗНО)
  4. Географія (балmin=100, k=0.30 )* (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту ( k=0.10 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 50 / Фіксована (пріор.)
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Навчально-науковий інститут міжнародних відносин
Термін навчання: 01.09.2020 - 30.06.2024 (з 1-го курсу)
21. Східноукраїнський національний університет імені Володимира Даля
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=0.25 ) (ЗНО)
  2. Іноземна мова (балmin=100, k=0.45 ) (ЗНО)
  3. Математика (балmin=100, k=0.20 )* (ЗНО)
  4. Географія (балmin=100, k=0.20 )* (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту ( k=0.10 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Факультет готельно-ресторанного та туристичного бізнесу
Термін навчання: 01.09.2020 - 30.06.2024 (з 1-го курсу)
29. Харківський торговельно - економічний інститут Київського національного торговельно - економічного університету
Середній балЗНО на контракт у 2019 році: 130.10
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=0.45 ) (ЗНО)
  2. Історія України (балmin=100, k=0.25 ) (ЗНО)
  3. Іноземна мова (балmin=100, k=0.20 )* (ЗНО)
  4. Географія (балmin=100, k=0.20 )* (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту ( k=0.10 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 50 / Відкрита (пріор.)
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Факультет готельно-ресторанного та туристичного бізнесу
Термін навчання: 01.09.2020 - 30.06.2024 (з 1-го курсу)
29. Харківський торговельно - економічний інститут Київського національного торговельно - економічного університету
Середній балЗНО на бюджет у 2019 році: 181.33
Середній балЗНО на контракт у 2019 році: 143.67
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=0.45 ) (ЗНО)
  2. Іноземна мова (балmin=100, k=0.25 ) (ЗНО)
  3. Математика (балmin=100, k=0.20 )* (ЗНО)
  4. Географія (балmin=100, k=0.20 )* (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту ( k=0.10 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 40 / Відкрита (пріор.)
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Факультет міжнародної економіки
Термін навчання: 01.09.2020 - 30.06.2024 (з 1-го курсу)
31. Одеський національний економічний університет
Середній балЗНО на бюджет у 2019 році: 173.22
Середній балЗНО на контракт у 2019 році: 138.92
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=0.35 ) (ЗНО)
  2. Іноземна мова (балmin=100, k=0.30 ) (ЗНО)
  3. Математика (балmin=100, k=0.25 )* (ЗНО)
  4. Географія (балmin=100, k=0.25 )* (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту ( k=0.10 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 20 / Відкрита (пріор.)
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Географічний
Термін навчання: 01.09.2020 - 30.06.2024 (з 1-го курсу)
44. Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки
Середній балЗНО на бюджет у 2019 році: 173.50
Середній балЗНО на контракт у 2019 році: 138.94
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=0.25 ) (ЗНО)
  2. Іноземна мова (балmin=100, k=0.40 ) (ЗНО)
  3. Математика (балmin=100, k=0.25 )* (ЗНО)
  4. Географія (балmin=100, k=0.25 )* (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту ( k=0.10 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 15 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Географічний
Термін навчання: 01.09.2020 - 30.06.2024 (з 1-го курсу)
44. Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=0.25 ) (ЗНО)
  2. Історія України (балmin=100, k=0.25 ) (ЗНО)
  3. Математика (балmin=100, k=0.40 )* (ЗНО)
  4. Географія (балmin=100, k=0.40 )* (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту ( k=0.10 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 80 / Відкрита (пріор.)
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Факультет готельно-ресторанного та туристичного бізнесу
Термін навчання: 01.09.2020 - 30.06.2024 (з 1-го курсу)
47. Національний університет харчових технологій
Середній балЗНО на бюджет у 2019 році: 171.90
Середній балЗНО на контракт у 2019 році: 147.25
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=0.35 ) (ЗНО)
  2. Іноземна мова (балmin=100, k=0.30 ) (ЗНО)
  3. Математика (балmin=100, k=0.25 )* (ЗНО)
  4. Географія (балmin=100, k=0.25 )* (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту ( k=0.10 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 15 / Відкрита (пріор.)
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Економіки і менеджменту
Термін навчання: 01.09.2020 - 30.06.2024 (з 1-го курсу)
48. Херсонський державний університет
Середній балЗНО на бюджет у 2019 році: 180.50
Середній балЗНО на контракт у 2019 році: 134.23
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=0.30 ) (ЗНО)
  2. Іноземна мова (балmin=100, k=0.30 ) (ЗНО)
  3. Математика (балmin=100, k=0.30 )* (ЗНО)
  4. Географія (балmin=100, k=0.30 , КВ2 )* (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту ( k=0.10 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 100 / Відкрита (пріор.)
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Факультет інноваційних технологій харчування і ресторанно-готельного бізнесу
Термін навчання: 01.09.2020 - 30.06.2024 (з 1-го курсу)
51. Одеська національна академія харчових технологій
Середній балЗНО на бюджет у 2019 році: 180.04
Середній балЗНО на контракт у 2019 році: 142.26
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=0.40 , КВ2 ) (ЗНО)
  2. Іноземна мова (балmin=100, k=0.30 , КВ2 ) (ЗНО)
  3. Математика (балmin=100, k=0.20 , КВ2 )* (ЗНО)
  4. Географія (балmin=100, k=0.20 , КВ2 )* (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту ( k=0.10 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 30 / Відкрита (пріор.)
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Факультет менеджменту
Термін навчання: 01.09.2020 - 30.06.2024 (з 1-го курсу)
59. Миколаївський національний аграрний університет
Середній балЗНО на бюджет у 2019 році: 175.00
Середній балЗНО на контракт у 2019 році: 143.04
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=0.50 ) (ЗНО)
  2. Іноземна мова (балmin=100, k=0.20 ) (ЗНО)
  3. Математика (балmin=100, k=0.20 , КВ2 )* (ЗНО)
  4. Географія (балmin=100, k=0.20 )* (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (балmin=100, k=0.10 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 15 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Факультет менеджменту
Термін навчання: 01.09.2020 - 30.06.2024 (з 1-го курсу)
59. Миколаївський національний аграрний університет
Середній балЗНО на контракт у 2019 році: 130.25
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=0.50 ) (ЗНО)
  2. Історія України (балmin=100, k=0.20 ) (ЗНО)
  3. Іноземна мова (балmin=100, k=0.20 )* (ЗНО)
  4. Географія (балmin=100, k=0.20 )* (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (балmin=100, k=0.10 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 15 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Факультет менеджменту
Термін навчання: 01.09.2020 - 30.06.2024 (з 1-го курсу)
59. Миколаївський національний аграрний університет
Середній балЗНО на контракт у 2019 році: 130.25
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=0.50 ) (ЗНО)
  2. Історія України (балmin=100, k=0.20 ) (ЗНО)
  3. Математика (балmin=100, k=0.20 )* (ЗНО)
  4. Біологія (балmin=100, k=0.20 )* (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (балmin=100, k=0.10 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 50 / Відкрита (пріор.)
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Факультет міжнародних економічних відносин та туристичного бізнесу
Термін навчання: 01.09.2020 - 30.06.2024 (з 1-го курсу)
62. Харківський національний університет імені В.Н. Каразіна
Середній балЗНО на бюджет у 2019 році: 183.94
Середній балЗНО на контракт у 2019 році: 151.54
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=0.20 ) (ЗНО)
  2. Іноземна мова (балmin=110, k=0.40 ) (ЗНО)
  3. Математика (балmin=110, k=0.30 )* (ЗНО)
  4. Географія (балmin=110, k=0.30 )* (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту ( k=0.10 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 25 / Відкрита (пріор.)
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Факультет туризму, готельної та ресторанної справи
Термін навчання: 01.09.2020 - 30.06.2024 (з 1-го курсу)
72. Львівський інститут економіки і туризму
Середній балЗНО на контракт у 2019 році: 148.20
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=0.25 ) (ЗНО)
  2. Іноземна мова (балmin=100, k=0.35 ) (ЗНО)
  3. Математика (балmin=100, k=0.30 )* (ЗНО)
  4. Географія (балmin=100, k=0.30 )* (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту ( k=0.10 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 32 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Факультет фізичного виховання, здоров'я та туризму
Термін навчання: 01.09.2020 - 30.06.2024 (з 1-го курсу)
73. Запорізький національний університет
Середній балЗНО на контракт у 2019 році: 140.78
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=0.30 , КВ2 ) (ЗНО)
  2. Історія України (балmin=100, k=0.30 , КВ2 ) (ЗНО)
  3. Іноземна мова (балmin=100, k=0.30 , КВ2 )* (ЗНО)
  4. Географія (балmin=100, k=0.30 , КВ2 )* (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту ( k=0.10 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 10 / Відкрита (пріор.)
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Факультет фізичного виховання, здоров'я та туризму
Термін навчання: 01.09.2020 - 30.06.2024 (з 1-го курсу)
73. Запорізький національний університет
Середній балЗНО на контракт у 2019 році: 148.58
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=0.30 , КВ2 ) (ЗНО)
  2. Іноземна мова (балmin=100, k=0.30 , КВ2 ) (ЗНО)
  3. Математика (балmin=100, k=0.30 , КВ2 )* (ЗНО)
  4. Географія (балmin=100, k=0.30 , КВ2 )* (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту ( k=0.10 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 15 / Відкрита (пріор.)
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Факультет економіки та підприємництва
Термін навчання: 01.09.2020 - 30.06.2024 (з 1-го курсу)
77. Вінницький національний аграрний університет
Середній балЗНО на бюджет у 2019 році: 180.67
Середній балЗНО на контракт у 2019 році: 148.38
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=0.25 ) (ЗНО)
  2. Іноземна мова (балmin=100, k=0.45 ) (ЗНО)
  3. Математика (балmin=100, k=0.20 )* (ЗНО)
  4. Географія (балmin=100, k=0.20 )* (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту ( k=0.10 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 100 / Фіксована (пріор.)
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Навчально-науковий інститут торгівлі, обслуговуючих технологій та туризму
Термін навчання: 01.09.2020 - 30.06.2024 (з 1-го курсу)
81. Державний заклад "Луганський національний університет імені Тараса Шевченка"
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=0.30 ) (ЗНО)
  2. Іноземна мова (балmin=100, k=0.30 ) (ЗНО)
  3. Математика (балmin=100, k=0.30 )* (ЗНО)
  4. Географія (балmin=100, k=0.30 )* (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту ( k=0.10 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 100 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Навчально-науковий інститут торгівлі, обслуговуючих технологій та туризму
Термін навчання: 01.09.2020 - 30.06.2024 (з 1-го курсу)
81. Державний заклад "Луганський національний університет імені Тараса Шевченка"
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=0.30 ) (ЗНО)
  2. Історія України (балmin=100, k=0.30 ) (ЗНО)
  3. Біологія (балmin=100, k=0.30 )* (ЗНО)
  4. Географія (балmin=100, k=0.30 )* (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту ( k=0.10 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Навчально-науковий інститут економіки та бізнес-освіти
Термін навчання: 01.09.2020 - 30.06.2024 (з 1-го курсу)
88. Уманський державний педагогічний університет імені Павла Тичини
Середній балЗНО на контракт у 2019 році: 137.71
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=0.30 ) (ЗНО)
  2. Історія України (балmin=100, k=0.30 ) (ЗНО)
  3. Іноземна мова (балmin=100, k=0.30 )* (ЗНО)
  4. Географія (балmin=100, k=0.30 )* (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту ( k=0.10 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 0 / Відкрита (пріор.)
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Навчально-науковий інститут економіки та бізнес-освіти
Термін навчання: 01.09.2020 - 30.06.2024 (з 1-го курсу)
88. Уманський державний педагогічний університет імені Павла Тичини
Середній балЗНО на контракт у 2019 році: 143.11
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=0.30 ) (ЗНО)
  2. Іноземна мова (балmin=100, k=0.30 ) (ЗНО)
  3. Математика (балmin=100, k=0.30 )* (ЗНО)
  4. Географія (балmin=100, k=0.30 )* (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту ( k=0.10 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: готельно-ресторанна справа
Термін навчання: 01.09.2020 - 31.05.2024 (з 1-го курсу)
91. Національний університет "Запорізька політехніка"
Середній балЗНО на контракт у 2019 році: 134.26
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=0.30 , КВ2 ) (ЗНО)
  2. Історія України (балmin=100, k=0.30 , КВ2 ) (ЗНО)
  3. Іноземна мова (балmin=100, k=0.30 , КВ2 )* (ЗНО)
  4. Географія (балmin=100, k=0.30 , КВ2 )* (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту ( k=0.10 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 0 / Відкрита (пріор.)
Освітня програма: готельно-ресторанна справа
Термін навчання: 01.09.2020 - 31.05.2024 (з 1-го курсу)
91. Національний університет "Запорізька політехніка"
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=0.30 , КВ2 ) (ЗНО)
  2. Іноземна мова (балmin=100, k=0.30 , КВ2 ) (ЗНО)
  3. Математика (балmin=100, k=0.30 , КВ2 )* (ЗНО)
  4. Географія (балmin=100, k=0.30 , КВ2 )* (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту ( k=0.10 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 30 / Відкрита (пріор.)
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Інженерно-педагогічний факультет
Термін навчання: 01.09.2020 - 30.06.2024 (з 1-го курсу)
96. Тернопільський національний педагогічний університет імені Володимира Гнатюка
Середній балЗНО на контракт у 2019 році: 138.33
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=0.30 ) (ЗНО)
  2. Іноземна мова (балmin=100, k=0.30 ) (ЗНО)
  3. Математика (балmin=100, k=0.30 )* (ЗНО)
  4. Географія (балmin=100, k=0.30 )* (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту ( k=0.10 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 24 / Відкрита (пріор.)
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Навчально-науковий інститут економіки і права
Термін навчання: 01.09.2020 - 01.07.2024 (з 1-го курсу)
101. Черкаський національний університет імені Богдана Хмельницького
Середній балЗНО на контракт у 2019 році: 146.24
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=0.30 ) (ЗНО)
  2. Іноземна мова (балmin=100, k=0.30 ) (ЗНО)
  3. Математика (балmin=100, k=0.30 )* (ЗНО)
  4. Географія (балmin=100, k=0.30 )* (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту ( k=0.10 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 40 / Відкрита (пріор.)
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Туризму та готельно-ресторанного бізнесу
Термін навчання: 01.09.2020 - 30.06.2024 (з 1-го курсу)
103. Мукачівський державний університет
Середній балЗНО на контракт у 2019 році: 142.75
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=0.20 ) (ЗНО)
  2. Іноземна мова (балmin=100, k=0.40 ) (ЗНО)
  3. Математика (балmin=100, k=0.30 )* (ЗНО)
  4. Географія (балmin=100, k=0.30 )* (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту ( k=0.10 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 10 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Соціально-психологічний факультет
Термін навчання: 01.09.2020 - 30.06.2024 (з 1-го курсу)
109. Житомирський державний університет імені Івана Франка
Середній балЗНО на контракт у 2019 році: 136.00
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=0.40 ) (ЗНО)
  2. Історія України (балmin=100, k=0.30 ) (ЗНО)
  3. Біологія (балmin=100, k=0.20 )* (ЗНО)
  4. Хімія (балmin=100, k=0.20 )* (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (балmin=1, k=0.10 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 30 / Відкрита (пріор.)
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Соціально-психологічний факультет
Термін навчання: 01.09.2020 - 30.06.2024 (з 1-го курсу)
109. Житомирський державний університет імені Івана Франка
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=0.50 ) (ЗНО)
  2. Іноземна мова (балmin=100, k=0.20 ) (ЗНО)
  3. Математика (балmin=100, k=0.20 )* (ЗНО)
  4. Географія (балmin=100, k=0.20 )* (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (балmin=1, k=0.10 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 10 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Соціально-психологічний факультет
Термін навчання: 01.09.2020 - 30.06.2024 (з 1-го курсу)
109. Житомирський державний університет імені Івана Франка
Середній балЗНО на контракт у 2019 році: 136.00
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=0.40 ) (ЗНО)
  2. Іноземна мова (балmin=100, k=0.30 ) (ЗНО)
  3. Біологія (балmin=100, k=0.20 )* (ЗНО)
  4. Географія (балmin=100, k=0.20 )* (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (балmin=1, k=0.10 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 40 / Відкрита (пріор.)
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Факультет економіки
Термін навчання: 01.09.2020 - 30.06.2024 (з 1-го курсу)
111. Дніпровський національний університет імені Олеся Гончара
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=0.30 ) (ЗНО)
  2. Іноземна мова (балmin=100, k=0.30 ) (ЗНО)
  3. Математика (балmin=100, k=0.30 )* (ЗНО)
  4. Географія (балmin=100, k=0.30 )* (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту ( k=0.10 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 0 / Відкрита (пріор.)
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Факультет управління, сфери обслуговування та харчових технологій
Термін навчання: 01.09.2020 - 30.06.2024 (з 1-го курсу)
129. Чернівецький торговельно - економічний інститут Київського національного торговельно - економічного університету
Середній балЗНО на контракт у 2019 році: 146.67
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=125, k=0.30 ) (ЗНО)
  2. Іноземна мова (балmin=125, k=0.20 ) (ЗНО)
  3. Математика (балmin=125, k=0.40 )* (ЗНО)
  4. Географія (балmin=125, k=0.40 )* (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (балmin=125, k=0.10 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 40 / Відкрита (пріор.)
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Навчально-науковий інститут ресторанно-готельного бізнесу та туризму
Термін навчання: 01.09.2020 - 30.06.2024 (з 1-го курсу)
135. Донецький національний університет економіки і торгівлі імені Михайла Туган-Барановського
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=0.25 ) (ЗНО)
  2. Іноземна мова (балmin=100, k=0.40 ) (ЗНО)
  3. Математика (балmin=100, k=0.25 )* (ЗНО)
  4. Географія (балmin=100, k=0.25 )* (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту ( k=0.10 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 15 / Відкрита (пріор.)
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: ФАКУЛЬТЕТ ЕКОНОМІКИ І УПРАВЛІННЯ
Термін навчання: 01.09.2020 - 30.06.2024 (з 1-го курсу)
138. Хмельницький національний університет
Середній балЗНО на контракт у 2019 році: 144.00
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=0.40 ) (ЗНО)
  2. Іноземна мова (балmin=100, k=0.20 ) (ЗНО)
  3. Математика (балmin=100, k=0.30 )* (ЗНО)
  4. Географія (балmin=100, k=0.30 )* (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту ( k=0.10 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 55 / Відкрита (пріор.)
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Факультет Агротехнологій та екології
Термін навчання: 01.09.2020 - 30.06.2024 (з 1-го курсу)
148. Таврійський державний агротехнологічний університет імені Дмитра Моторного
Середній балЗНО на контракт у 2019 році: 135.60
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література ( k=0.55 ) (ЗНО)
  2. Іноземна мова ( k=0.20 ) (ЗНО)
  3. Математика ( k=0.20 )* (ЗНО)
  4. Географія ( k=0.20 )* (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту ( k=0.05 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 7 / Відкрита (пріор.)
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Факультет економіки та менеджменту
Термін навчання: 01.09.2020 - 30.06.2024 (з 1-го курсу)
166. Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Середній балЗНО на бюджет у 2019 році: 152.42
Середній балЗНО на контракт у 2019 році: 128.60
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=0.40 ) (ЗНО)
  2. Іноземна мова (балmin=100, k=0.25 ) (ЗНО)
  3. Математика (балmin=100, k=0.25 )* (ЗНО)
  4. Географія (балmin=100, k=0.25 )* (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту ( k=0.10 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 15 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Навчально-науковий інститут міжнародних економічних відносин ім. Б.Д. Гаврилишина
Термін навчання: 01.09.2020 - 30.06.2024 (з 1-го курсу)
171. Тернопільський національний економічний університет
Середній балЗНО на контракт у 2019 році: 139.42
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=0.30 ) (ЗНО)
  2. Історія України (балmin=100, k=0.30 ) (ЗНО)
  3. Іноземна мова (балmin=100, k=0.30 )* (ЗНО)
  4. Географія (балmin=100, k=0.30 )* (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (балmin=100, k=0.10 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 25 / Відкрита (пріор.)
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Навчально-науковий інститут міжнародних економічних відносин ім. Б.Д. Гаврилишина
Термін навчання: 01.09.2020 - 30.06.2024 (з 1-го курсу)
171. Тернопільський національний економічний університет
Середній балЗНО на бюджет у 2019 році: 181.00
Середній балЗНО на контракт у 2019 році: 144.09
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=0.30 ) (ЗНО)
  2. Іноземна мова (балmin=100, k=0.30 ) (ЗНО)
  3. Математика (балmin=100, k=0.30 )* (ЗНО)
  4. Географія (балmin=100, k=0.30 )* (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (балmin=100, k=0.10 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 35 / Відкрита (пріор.)
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: ЕКОНОМІЧНИЙ ФАКУЛЬТЕТ
Термін навчання: 01.09.2020 - 30.06.2024 (з 1-го курсу)
178. Кам'янець-Подільський національний університет імені Івана Огієнка
Середній балЗНО на бюджет у 2019 році: 176.67
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=0.40 ) (ЗНО)
  2. Іноземна мова (балmin=100, k=0.30 ) (ЗНО)
  3. Математика (балmin=100, k=0.20 )* (ЗНО)
  4. Географія (балmin=100, k=0.20 )* (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту ( k=0.10 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 26 / Відкрита (пріор.)
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Факультет туризму
Термін навчання: 01.09.2020 - 30.06.2024 (з 1-го курсу)
187. Львівський державний університет фізичної культури імені Івана Боберського
Середній балЗНО на бюджет у 2019 році: 183.50
Середній балЗНО на контракт у 2019 році: 146.03
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=0.40 ) (ЗНО)
  2. Іноземна мова (балmin=100, k=0.20 ) (ЗНО)
  3. Математика (балmin=100, k=0.40 )* (ЗНО)
  4. Географія (балmin=100, k=0.40 )* (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту ( k=0.00 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 236 / Відкрита (пріор.)
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Факультет ресторанно-готельного та туристичного бізнесу
Термін навчання: 01.09.2020 - 30.06.2024 (з 1-го курсу)
196. Київський національний торговельно-економічний університет
Середній балЗНО на бюджет у 2019 році: 182.10
Середній балЗНО на контракт у 2019 році: 148.66
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=125, k=0.50 ) (ЗНО)
  2. Іноземна мова (балmin=125, k=0.20 ) (ЗНО)
  3. Математика (балmin=125, k=0.30 )* (ЗНО)
  4. Географія (балmin=125, k=0.30 )* (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту ( k=0.00 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 35 / Відкрита (пріор.)
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Факультет туризму та міжнародних комунікацій
Термін навчання: 01.09.2020 - 30.06.2024 (з 1-го курсу)
207. Державний вищий навчальний заклад "Ужгородський національний університет"
Середній балЗНО на бюджет у 2019 році: 182.83
Середній балЗНО на контракт у 2019 році: 160.33
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=0.20 ) (ЗНО)
  2. Іноземна мова (балmin=100, k=0.35 ) (ЗНО)
  3. Математика (балmin=100, k=0.35 )* (ЗНО)
  4. Географія (балmin=100, k=0.35 )* (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (балmin=100, k=0.10 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 40 / Відкрита (пріор.)
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Факультет бізнесу та сфери обслуговування
Термін навчання: 01.09.2020 - 30.06.2024 (з 1-го курсу)
208. Державний університет "Житомирська політехніка"
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=0.30 ) (ЗНО)
  2. Іноземна мова (балmin=100, k=0.30 ) (ЗНО)
  3. Математика (балmin=100, k=0.30 )* (ЗНО)
  4. Географія (балmin=100, k=0.30 )* (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (балmin=1, k=0.10 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 4 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Факультет бізнесу та сфери обслуговування
Термін навчання: 01.09.2020 - 30.06.2024 (з 1-го курсу)
208. Державний університет "Житомирська політехніка"
Середній балЗНО на контракт у 2019 році: 137.58
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=0.30 ) (ЗНО)
  2. Історія України (балmin=100, k=0.30 ) (ЗНО)
  3. Іноземна мова (балmin=100, k=0.30 )* (ЗНО)
  4. Географія (балmin=100, k=0.30 )* (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (балmin=1, k=0.10 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 4 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Факультет бізнесу та сфери обслуговування
Термін навчання: 01.09.2020 - 30.06.2024 (з 1-го курсу)
208. Державний університет "Житомирська політехніка"
Середній балЗНО на контракт у 2019 році: 137.58
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=0.30 ) (ЗНО)
  2. Історія України (балmin=100, k=0.30 ) (ЗНО)
  3. Математика (балmin=100, k=0.30 )* (ЗНО)
  4. Фізика (балmin=100, k=0.30 )* (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (балmin=1, k=0.10 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 4 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Факультет бізнесу та сфери обслуговування
Термін навчання: 01.09.2020 - 30.06.2024 (з 1-го курсу)
208. Державний університет "Житомирська політехніка"
Середній балЗНО на контракт у 2019 році: 137.58
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=0.30 ) (ЗНО)
  2. Історія України (балmin=100, k=0.30 ) (ЗНО)
  3. Біологія (балmin=100, k=0.30 )* (ЗНО)
  4. Хімія (балmin=100, k=0.30 )* (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (балmin=1, k=0.10 ) (КП)
* - Предмети на вибір.