ПошукЗнайдено: 6580 (спеціальності за 2020 рік)
Спеціальність
Складові конкурсного бала
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 24 / Відкрита (пріор.)
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Навчально-науковий інститут економіки і права
Термін навчання: 01.09.2020 - 01.07.2024 (з 1-го курсу)
101. Черкаський національний університет імені Богдана Хмельницького
Середній балЗНО на контракт у 2019 році: 146.24
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=0.30 ) (ЗНО)
  2. Іноземна мова (балmin=100, k=0.30 ) (ЗНО)
  3. Математика (балmin=100, k=0.30 )* (ЗНО)
  4. Географія (балmin=100, k=0.30 )* (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту ( k=0.10 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 40 / Відкрита (пріор.)
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Туризму та готельно-ресторанного бізнесу
Термін навчання: 01.09.2020 - 30.06.2024 (з 1-го курсу)
103. Мукачівський державний університет
Середній балЗНО на контракт у 2019 році: 142.75
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=0.20 ) (ЗНО)
  2. Іноземна мова (балmin=100, k=0.40 ) (ЗНО)
  3. Математика (балmin=100, k=0.30 )* (ЗНО)
  4. Географія (балmin=100, k=0.30 )* (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту ( k=0.10 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 30 / Відкрита (пріор.)
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Соціально-психологічний факультет
Термін навчання: 01.09.2020 - 30.06.2024 (з 1-го курсу)
109. Житомирський державний університет імені Івана Франка
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=0.50 ) (ЗНО)
  2. Іноземна мова (балmin=100, k=0.20 ) (ЗНО)
  3. Математика (балmin=100, k=0.20 )* (ЗНО)
  4. Географія (балmin=100, k=0.20 )* (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (балmin=1, k=0.10 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 40 / Відкрита (пріор.)
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Факультет економіки
Термін навчання: 01.09.2020 - 30.06.2024 (з 1-го курсу)
111. Дніпровський національний університет імені Олеся Гончара
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=0.30 ) (ЗНО)
  2. Іноземна мова (балmin=100, k=0.30 ) (ЗНО)
  3. Математика (балmin=100, k=0.30 )* (ЗНО)
  4. Географія (балmin=100, k=0.30 )* (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту ( k=0.10 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 0 / Відкрита (пріор.)
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Факультет управління, сфери обслуговування та харчових технологій
Термін навчання: 01.09.2020 - 30.06.2024 (з 1-го курсу)
129. Чернівецький торговельно - економічний інститут Київського національного торговельно - економічного університету
Середній балЗНО на контракт у 2019 році: 146.67
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=125, k=0.30 ) (ЗНО)
  2. Іноземна мова (балmin=125, k=0.20 ) (ЗНО)
  3. Математика (балmin=125, k=0.40 )* (ЗНО)
  4. Географія (балmin=125, k=0.40 )* (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (балmin=125, k=0.10 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 40 / Фіксована (пріор.)
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Навчально-науковий інститут ресторанно-готельного бізнесу та туризму
Термін навчання: 01.09.2020 - 30.06.2024 (з 1-го курсу)
135. Донецький національний університет економіки і торгівлі імені Михайла Туган-Барановського
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=0.25 ) (ЗНО)
  2. Іноземна мова (балmin=100, k=0.40 ) (ЗНО)
  3. Математика (балmin=100, k=0.25 )* (ЗНО)
  4. Географія (балmin=100, k=0.25 )* (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту ( k=0.10 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 15 / Відкрита (пріор.)
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: ФАКУЛЬТЕТ ЕКОНОМІКИ І УПРАВЛІННЯ
Термін навчання: 01.09.2020 - 30.06.2024 (з 1-го курсу)
138. Хмельницький національний університет
Середній балЗНО на контракт у 2019 році: 144.00
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=0.40 ) (ЗНО)
  2. Іноземна мова (балmin=100, k=0.20 ) (ЗНО)
  3. Математика (балmin=100, k=0.30 )* (ЗНО)
  4. Географія (балmin=100, k=0.30 )* (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту ( k=0.10 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 55 / Відкрита (пріор.)
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Факультет Агротехнологій та екології
Термін навчання: 01.09.2020 - 30.06.2024 (з 1-го курсу)
148. Таврійський державний агротехнологічний університет імені Дмитра Моторного
Середній балЗНО на контракт у 2019 році: 135.60
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література ( k=0.55 ) (ЗНО)
  2. Іноземна мова ( k=0.20 ) (ЗНО)
  3. Математика ( k=0.20 )* (ЗНО)
  4. Географія ( k=0.20 )* (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту ( k=0.05 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 7 / Відкрита (пріор.)
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Факультет економіки та менеджменту
Термін навчання: 01.09.2020 - 30.06.2024 (з 1-го курсу)
166. Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Середній балЗНО на бюджет у 2019 році: 152.42
Середній балЗНО на контракт у 2019 році: 128.60
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=0.40 ) (ЗНО)
  2. Іноземна мова (балmin=100, k=0.25 ) (ЗНО)
  3. Математика (балmin=100, k=0.25 )* (ЗНО)
  4. Географія (балmin=100, k=0.25 )* (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту ( k=0.10 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 25 / Відкрита (пріор.)
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Навчально-науковий інститут міжнародних економічних відносин ім. Б.Д. Гаврилишина
Термін навчання: 01.09.2020 - 30.06.2024 (з 1-го курсу)
171. Тернопільський національний економічний університет
Середній балЗНО на бюджет у 2019 році: 181.00
Середній балЗНО на контракт у 2019 році: 144.09
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=0.30 ) (ЗНО)
  2. Іноземна мова (балmin=100, k=0.30 ) (ЗНО)
  3. Математика (балmin=100, k=0.30 )* (ЗНО)
  4. Географія (балmin=100, k=0.30 )* (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (балmin=100, k=0.10 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 35 / Відкрита (пріор.)
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: ЕКОНОМІЧНИЙ ФАКУЛЬТЕТ
Термін навчання: 01.09.2020 - 30.06.2024 (з 1-го курсу)
178. Кам'янець-Подільський національний університет імені Івана Огієнка
Середній балЗНО на бюджет у 2019 році: 176.67
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=0.40 ) (ЗНО)
  2. Іноземна мова (балmin=100, k=0.30 ) (ЗНО)
  3. Математика (балmin=100, k=0.20 )* (ЗНО)
  4. Географія (балmin=100, k=0.20 )* (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту ( k=0.10 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 26 / Відкрита (пріор.)
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Факультет туризму
Термін навчання: 01.09.2020 - 30.06.2024 (з 1-го курсу)
187. Львівський державний університет фізичної культури імені Івана Боберського
Середній балЗНО на бюджет у 2019 році: 183.50
Середній балЗНО на контракт у 2019 році: 146.03
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=0.40 ) (ЗНО)
  2. Іноземна мова (балmin=100, k=0.20 ) (ЗНО)
  3. Математика (балmin=100, k=0.40 )* (ЗНО)
  4. Географія (балmin=100, k=0.40 )* (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту ( k=0.00 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 236 / Відкрита (пріор.)
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Факультет ресторанно-готельного та туристичного бізнесу
Термін навчання: 01.09.2020 - 30.06.2024 (з 1-го курсу)
196. Київський національний торговельно-економічний університет
Середній балЗНО на бюджет у 2019 році: 182.10
Середній балЗНО на контракт у 2019 році: 148.66
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=125, k=0.50 ) (ЗНО)
  2. Іноземна мова (балmin=125, k=0.20 ) (ЗНО)
  3. Математика (балmin=125, k=0.30 )* (ЗНО)
  4. Географія (балmin=125, k=0.30 )* (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту ( k=0.00 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 35 / Відкрита (пріор.)
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Факультет туризму та міжнародних комунікацій
Термін навчання: 01.09.2020 - 30.06.2024 (з 1-го курсу)
207. Державний вищий навчальний заклад "Ужгородський національний університет"
Середній балЗНО на бюджет у 2019 році: 182.83
Середній балЗНО на контракт у 2019 році: 160.33
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=0.20 ) (ЗНО)
  2. Іноземна мова (балmin=100, k=0.35 ) (ЗНО)
  3. Математика (балmin=100, k=0.35 )* (ЗНО)
  4. Географія (балmin=100, k=0.35 )* (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (балmin=100, k=0.10 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 40 / Відкрита (пріор.)
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Факультет бізнесу та сфери обслуговування
Термін навчання: 01.09.2020 - 30.06.2024 (з 1-го курсу)
208. Державний університет "Житомирська політехніка"
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=0.30 ) (ЗНО)
  2. Іноземна мова (балmin=100, k=0.30 ) (ЗНО)
  3. Математика (балmin=100, k=0.30 )* (ЗНО)
  4. Географія (балmin=100, k=0.30 )* (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (балmin=1, k=0.10 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 20 / Відкрита (пріор.)
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Економічний
Термін навчання: 01.09.2020 - 30.06.2024 (з 1-го курсу)
213. Державний вищий навчальний заклад "Херсонський державний аграрний університет"
Середній балЗНО на бюджет у 2019 році: 178.00
Середній балЗНО на контракт у 2019 році: 128.92
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=0.30 , КВ2 ) (ЗНО)
  2. Іноземна мова (балmin=100, k=0.30 , КВ2 ) (ЗНО)
  3. Математика (балmin=100, k=0.30 , КВ2 )* (ЗНО)
  4. Географія (балmin=100, k=0.30 , КВ2 )* (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту ( k=0.10 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 30 / Відкрита (пріор.)
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Факультет харчових технологій та сфери обслуговування
Термін навчання: 01.09.2020 - 30.06.2024 (з 1-го курсу)
248. Черкаський державний технологічний університет
Середній балЗНО на бюджет у 2019 році: 108.50
Середній балЗНО на контракт у 2019 році: 130.57
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=0.30 ) (ЗНО)
  2. Іноземна мова (балmin=100, k=0.30 ) (ЗНО)
  3. Математика (балmin=100, k=0.30 )* (ЗНО)
  4. Географія (балmin=100, k=0.30 )* (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (балmin=100, k=0.10 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 10 / Відкрита (пріор.)
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Менеджменту
Термін навчання: 01.09.2020 - 30.06.2024 (з 1-го курсу)
268. Уманський національний університет садівництва
Середній балЗНО на контракт у 2019 році: 138.61
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=0.40 ) (ЗНО)
  2. Іноземна мова (балmin=100, k=0.30 ) (ЗНО)
  3. Математика (балmin=100, k=0.20 )* (ЗНО)
  4. Географія (балmin=100, k=0.20 )* (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (балmin=100, k=0.10 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 40 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Географічний факультет
Термін навчання: 01.09.2020 - 30.06.2024 (з 1-го курсу)
282. Львівський національний університет імені Івана Франка
Середній балЗНО на контракт у 2019 році: 150.85
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=0.30 ) (ЗНО)
  2. Історія України (балmin=100, k=0.25 ) (ЗНО)
  3. Іноземна мова (балmin=100, k=0.45 )* (ЗНО)
  4. Географія (балmin=100, k=0.45 )* (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту ( k=0.00 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 40 / Відкрита (пріор.)
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Географічний факультет
Термін навчання: 01.09.2020 - 30.06.2024 (з 1-го курсу)
282. Львівський національний університет імені Івана Франка
Середній балЗНО на бюджет у 2019 році: 179.17
Середній балЗНО на контракт у 2019 році: 151.22
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=0.30 ) (ЗНО)
  2. Іноземна мова (балmin=100, k=0.25 ) (ЗНО)
  3. Математика (балmin=100, k=0.45 )* (ЗНО)
  4. Географія (балmin=100, k=0.45 )* (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту ( k=0.00 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 60 / Відкрита (пріор.)
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Факультет менеджменту
Термін навчання: 01.09.2020 - 30.06.2024 (з 1-го курсу)
294. Харківський державний університет харчування та торгівлі
Середній балЗНО на контракт у 2019 році: 141.63
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=0.30 ) (ЗНО)
  2. Іноземна мова (балmin=100, k=0.35 ) (ЗНО)
  3. Математика (балmin=100, k=0.25 )* (ЗНО)
  4. Географія (балmin=100, k=0.25 )* (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту ( k=0.10 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 0 / Відкрита (пріор.)
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Факультет готельно-ресторанного і туристичного бізнесу
Термін навчання: 01.09.2020 - 30.06.2024 (з 1-го курсу)
308. Київський національний університет культури і мистецтв
Середній балЗНО на бюджет у 2019 році: 173.03
Середній балЗНО на контракт у 2019 році: 144.74
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=124, k=0.40 ) (ЗНО)
  2. Іноземна мова (балmin=101, k=0.25 ) (ЗНО)
  3. Математика (балmin=101, k=0.25 )* (ЗНО)
  4. Географія (балmin=101, k=0.25 )* (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту ( k=0.10 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 10 / Відкрита (пріор.)
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Факультет екології, туризму та електроінженерії
Термін навчання: 01.09.2020 - 30.06.2024 (з 1-го курсу)
309. Луцький національний технічний університет
Середній балЗНО на контракт у 2019 році: 140.58
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=0.30 ) (ЗНО)
  2. Іноземна мова (балmin=100, k=0.30 ) (ЗНО)
  3. Математика (балmin=100, k=0.30 )* (ЗНО)
  4. Географія (балmin=100, k=0.30 )* (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту ( k=0.10 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 15 / Відкрита (пріор.)
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Факультет Менеджменту
Термін навчання: 01.09.2020 - 30.06.2024 (з 1-го курсу)
316. Харківський національний університет міського господарства імені О.М. Бекетова
Середній балЗНО на бюджет у 2019 році: 178.12
Середній балЗНО на контракт у 2019 році: 140.53
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=0.50 ) (ЗНО)
  2. Іноземна мова (балmin=100, k=0.20 ) (ЗНО)
  3. Математика (балmin=100, k=0.20 )* (ЗНО)
  4. Географія (балmin=100, k=0.20 )* (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (балmin=100, k=0.10 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 15 / Відкрита (пріор.)
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Факультет туризму
Термін навчання: 01.09.2020 - 30.06.2024 (з 1-го курсу)
341. Державний вищий навчальний заклад "Прикарпатський національний університет імені Василя Стефаника"
Середній балЗНО на бюджет у 2019 році: 176.00
Середній балЗНО на контракт у 2019 році: 149.52
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=0.30 ) (ЗНО)
  2. Іноземна мова (балmin=100, k=0.20 ) (ЗНО)
  3. Математика (балmin=100, k=0.50 )* (ЗНО)
  4. Географія (балmin=100, k=0.50 )* (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту ( k=0.00 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 20 / Фіксована (пріор.)
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Відділення економіки та туризму
Термін навчання: 01.09.2020 - 30.06.2024 (з 1-го курсу)
404. Галицький коледж імені В'ячеслава Чорновола
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=0.30 ) (ЗНО)
  2. Іноземна мова (балmin=100, k=0.30 ) (ЗНО)
  3. Математика (балmin=100, k=0.30 )* (ЗНО)
  4. Географія (балmin=100, k=0.30 )* (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (балmin=100, k=0.10 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 50 / Фіксована (пріор.)
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Відділення бакалаврату
Термін навчання: 01.09.2020 - 30.06.2024 (з 1-го курсу)
551. Київський державний коледж туризму та готельного господарства
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=0.30 ) (ЗНО)
  2. Іноземна мова (балmin=100, k=0.30 ) (ЗНО)
  3. Математика (балmin=100, k=0.30 )* (ЗНО)
  4. Географія (балmin=100, k=0.30 )* (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (балmin=4, k=0.10 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 10 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Відділення сфери обслуговування
Термін навчання: 01.09.2020 - 30.06.2024 (з 1-го курсу)
813. Харківський торговельно-економічний коледж Київського національного торговельно-економічного університету
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=0.30 ) (ЗНО)
  2. Історія України (балmin=100, k=0.40 ) (ЗНО)
  3. Математика (балmin=100, k=0.20 )* (ЗНО)
  4. Географія (балmin=100, k=0.20 )* (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (балmin=1, k=0.10 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 50 / Фіксована (пріор.)
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Навчально-науковий інститут управління, економіки та природокористування
Термін навчання: 01.09.2020 - 30.06.2024 (з 1-го курсу)
892. Таврійський національний університет імені В.І.Вернадського
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=0.30 , КВ2 ) (ЗНО)
  2. Іноземна мова (балmin=100, k=0.30 , КВ2 ) (ЗНО)
  3. Математика (балmin=100, k=0.30 , КВ2 )* (ЗНО)
  4. Географія (балmin=100, k=0.30 , КВ2 )* (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту ( k=0.10 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 28 / Відкрита (пріор.)
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Торгівлі, маркетингу та сфери обслуговування
Термін навчання: 01.09.2020 - 30.06.2024 (з 1-го курсу)
1337. Вінницький торговельно - економічний інститут Київського національного торговельно - економічного університету
Середній балЗНО на бюджет у 2019 році: 176.73
Середній балЗНО на контракт у 2019 році: 148.51
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=0.50 ) (ЗНО)
  2. Іноземна мова (балmin=100, k=0.20 ) (ЗНО)
  3. Математика (балmin=100, k=0.20 )* (ЗНО)
  4. Географія (балmin=100, k=0.20 )* (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту ( k=0.10 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 30 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Торгівлі, маркетингу та сфери обслуговування
Термін навчання: 01.09.2020 - 30.06.2024 (з 1-го курсу)
1337. Вінницький торговельно - економічний інститут Київського національного торговельно - економічного університету
Середній балЗНО на контракт у 2019 році: 139.66
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=0.50 ) (ЗНО)
  2. Історія України (балmin=100, k=0.20 ) (ЗНО)
  3. Іноземна мова (балmin=100, k=0.20 )* (ЗНО)
  4. Географія (балmin=100, k=0.20 )* (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту ( k=0.10 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Термін навчання: 01.09.2020 - 30.06.2024 (з 1-го курсу)
1365. Приватний вищий навчальний заклад "Міжнародний класичний університет імені Пилипа Орлика"
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=0.30 ) (ЗНО)
  2. Іноземна мова (балmin=100, k=0.35 ) (ЗНО)
  3. Математика (балmin=100, k=0.25 )* (ЗНО)
  4. Географія (балmin=100, k=0.25 )* (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту ( k=0.10 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 25 / Відкрита (пріор.)
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Факультет інноваційних технологій
Термін навчання: 01.09.2020 - 30.06.2024 (з 1-го курсу)
1486. Університет митної справи та фінансів
Середній балЗНО на бюджет у 2019 році: 178.00
Середній балЗНО на контракт у 2019 році: 151.80
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=0.20 ) (ЗНО)
  2. Іноземна мова (балmin=100, k=0.50 ) (ЗНО)
  3. Математика (балmin=100, k=0.20 )* (ЗНО)
  4. Географія (балmin=100, k=0.20 )* (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту ( k=0.10 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 0 / Відкрита (пріор.)
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Відокремлений підрозділ `Львівська філія Київського національного університету культури і мистецтв`
Термін навчання: 01.09.2020 - 30.06.2024 (з 1-го курсу)
1614. Відокремлений підрозділ "Львівська філія Київського національного університету культури і мистецтв"
Середній балЗНО на бюджет у 2019 році: 170.08
Середній балЗНО на контракт у 2019 році: 138.33
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=124, k=0.40 ) (ЗНО)
  2. Іноземна мова (балmin=101, k=0.25 ) (ЗНО)
  3. Математика (балmin=101, k=0.25 )* (ЗНО)
  4. Географія (балmin=101, k=0.25 )* (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту ( k=0.10 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 0 / Відкрита (пріор.)
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Відокремлений підрозділ `Миколаївська філія Київського національного університету культури і мистецтв`
Термін навчання: 01.09.2020 - 30.06.2024 (з 1-го курсу)
1616. Відокремлений підрозділ "Миколаївська філія Київського національного університету культури і мистецтв"
Середній балЗНО на бюджет у 2019 році: 148.78
Середній балЗНО на контракт у 2019 році: 140.07
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=124, k=0.40 ) (ЗНО)
  2. Іноземна мова (балmin=101, k=0.25 ) (ЗНО)
  3. Математика (балmin=101, k=0.25 )* (ЗНО)
  4. Географія (балmin=101, k=0.25 )* (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту ( k=0.10 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 15 / Фіксована (пріор.)
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Навчально-науковий інститут бізнесу та гостинності Донецького національного університету економіки і торгівлі імені Михайла Туган-Барановського
Термін навчання: 01.09.2020 - 30.06.2024 (з 1-го курсу)
3929. Навчально-науковий інститут бізнесу та гостинності Донецького національного університету економіки і торгівлі імені Михайла Туган-Барановського
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=0.25 ) (ЗНО)
  2. Іноземна мова (балmin=100, k=0.40 ) (ЗНО)
  3. Математика (балmin=100, k=0.25 )* (ЗНО)
  4. Географія (балmin=100, k=0.25 )* (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту ( k=0.10 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 10 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанне господарство та туристичний бізнес
Факультет: Факультет інформатики, математики та економіки
Термін навчання: 01.09.2020 - 30.06.2024 (з 1-го курсу)
78. Мелітопольський державний педагогічний університет імені Богдана Хмельницького
Середній балЗНО на контракт у 2019 році: 124.58
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=0.30 ) (ЗНО)
  2. Історія України (балmin=100, k=0.30 ) (ЗНО)
  3. Біологія (балmin=100, k=0.30 )* (ЗНО)
  4. Географія (балmin=100, k=0.30 )* (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту ( k=0.10 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 15 / Відкрита (пріор.)
Освітня програма: Готельно-ресторанне господарство та туристичний бізнес
Факультет: Факультет інформатики, математики та економіки
Термін навчання: 01.09.2020 - 30.06.2024 (з 1-го курсу)
78. Мелітопольський державний педагогічний університет імені Богдана Хмельницького
Середній балЗНО на контракт у 2019 році: 147.11
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=0.30 ) (ЗНО)
  2. Іноземна мова (балmin=100, k=0.30 ) (ЗНО)
  3. Математика (балmin=100, k=0.30 )* (ЗНО)
  4. Географія (балmin=100, k=0.30 )* (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту ( k=0.10 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 45 / Відкрита (пріор.)
Освітня програма: Готельно-ресторанний бізнес
Факультет: Навчально-науковий інститут неперервної освіти і туризму
Термін навчання: 01.09.2020 - 30.06.2024 (з 1-го курсу)
7. Національний університет біоресурсів і природокористування України
Середній балЗНО на бюджет у 2019 році: 155.50
Середній балЗНО на контракт у 2019 році: 141.24
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=0.30 ) (ЗНО)
  2. Іноземна мова (балmin=100, k=0.40 ) (ЗНО)
  3. Математика (балmin=100, k=0.20 )* (ЗНО)
  4. Географія (балmin=100, k=0.20 )* (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (балmin=100, k=0.10 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 300 / Відкрита (пріор.)
Освітня програма: Готельно-ресторанний бізнес
Факультет: Факультет міжнародних економічних відносин
Термін навчання: 01.09.2020 - 30.06.2024 (з 1-го курсу)
227. Харківський національний економічний університет імені Семена Кузнеця
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=0.30 ) (ЗНО)
  2. Іноземна мова (балmin=100, k=0.30 ) (ЗНО)
  3. Математика (балmin=100, k=0.30 )* (ЗНО)
  4. Географія (балmin=100, k=0.30 )* (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (балmin=100, k=0.10 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 10 / Відкрита (пріор.)
Освітня програма: Підприємництво в готельно - ресторанному бізнесі
Факультет: Підприємництва та права
Термін навчання: 01.09.2020 - 30.06.2024 (з 1-го курсу)
307. Київський національний університет технологій та дизайну
Середній балЗНО на контракт у 2019 році: 132.25
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=0.30 ) (ЗНО)
  2. Іноземна мова (балmin=100, k=0.30 ) (ЗНО)
  3. Математика (балmin=100, k=0.30 )* (ЗНО)
  4. Географія (балmin=100, k=0.30 )* (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту ( k=0.10 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 20 / Небюджетна
Освітня програма: Підприємництво в готельно - ресторанному бізнесі
Факультет: Підприємництва та права
Термін навчання: 01.09.2020 - 30.06.2024 (з 1-го курсу)
307. Київський національний університет технологій та дизайну
Середній балЗНО на контракт у 2019 році: 137.90
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=0.30 ) (ЗНО)
  2. Історія України (балmin=100, k=0.30 ) (ЗНО)
  3. Біологія (балmin=100, k=0.30 )* (ЗНО)
  4. Географія (балmin=100, k=0.30 )* (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту ( k=0.10 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 20 / Небюджетна
Освітня програма: Підприємництво в готельно - ресторанному бізнесі
Факультет: Підприємництва та права
Термін навчання: 01.09.2020 - 30.06.2024 (з 1-го курсу)
307. Київський національний університет технологій та дизайну
Середній балЗНО на контракт у 2019 році: 137.90
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=0.30 ) (ЗНО)
  2. Історія України (балmin=100, k=0.30 ) (ЗНО)
  3. Іноземна мова (балmin=100, k=0.30 )* (ЗНО)
  4. Математика (балmin=100, k=0.30 )* (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту ( k=0.10 ) (КП)
Спеціальність
229 Громадське здоров`я
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 25 / Відкрита (пріор.)
Освітня програма: Громадське здоров`я
Факультет: Навчально-науковий інститут фізичної культури
Термін навчання: 01.09.2020 - 30.06.2024 (з 1-го курсу)
33. Сумський державний педагогічний університет імені А.С. Макаренка
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=0.50 ) (ЗНО)
  2. Біологія (балmin=100, k=0.20 )* (ЗНО)
  3. Хімія (балmin=100, k=0.20 )* (ЗНО)
  4. Математика (балmin=100, k=0.20 )* (ЗНО)
  5. Фізика (балmin=100, k=0.20 )* (ЗНО)
  6. Середній бал документа про освіту ( k=0.10 ) (КП)
Спеціальність
229 Громадське здоров`я
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: громадське здоров`я
Факультет: Медичний інститут
Термін навчання: 01.09.2020 - 30.06.2024 (з 1-го курсу)
168. Сумський державний університет
Середній балЗНО на контракт у 2019 році: 126.33
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=0.25 ) (ЗНО)
  2. Біологія (балmin=100, k=0.40 ) (ЗНО)
  3. Математика (балmin=100, k=0.25 )* (ЗНО)
  4. Хімія (балmin=100, k=0.25 )* (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту ( k=0.10 ) (КП)
Спеціальність
229 Громадське здоров`я
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 15 / Відкрита (пріор.)
Освітня програма: громадське здоров`я
Факультет: Медичний інститут
Термін навчання: 01.09.2020 - 30.06.2024 (з 1-го курсу)
168. Сумський державний університет
Середній балЗНО на бюджет у 2019 році: 172.22
Середній балЗНО на контракт у 2019 році: 158.67
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=0.25 ) (ЗНО)
  2. Біологія (балmin=100, k=0.40 )* (ЗНО)
  3. Хімія (балmin=100, k=0.40 )* (ЗНО)
  4. Математика (балmin=100, k=0.25 )* (ЗНО)
  5. Фізика (балmin=100, k=0.25 )* (ЗНО)
  6. Середній бал документа про освіту ( k=0.10 ) (КП)
Спеціальність
229 Громадське здоров`я
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 30 / Відкрита (пріор.)
Освітня програма: Громадське здоров`я
Термін навчання: 01.09.2020 - 30.06.2024 (з 1-го курсу)
180. Національний університет фізичного виховання і спорту України
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=0.25 ) (ЗНО)
  2. Біологія (балmin=100, k=0.40 )* (ЗНО)
  3. Хімія (балmin=100, k=0.40 )* (ЗНО)
  4. Математика (балmin=100, k=0.25 )* (ЗНО)
  5. Фізика (балmin=100, k=0.25 )* (ЗНО)
  6. Середній бал документа про освіту (балmin=100, k=0.10 ) (КП)
Спеціальність
229 Громадське здоров`я
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 10 / Відкрита (пріор.)
Освітня програма: Громадське здоров'я
Факультет: факультет політико-інформаційного менеджменту
Термін навчання: 01.09.2020 - 30.06.2024 (з 1-го курсу)
120. Національний університет "Острозька академія"
Середній балЗНО на бюджет у 2019 році: 170.67
Середній балЗНО на контракт у 2019 році: 136.25
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=0.40 ) (ЗНО)
  2. Біологія (балmin=100, k=0.30 )* (ЗНО)
  3. Хімія (балmin=100, k=0.30 )* (ЗНО)
  4. Математика (балmin=100, k=0.20 )* (ЗНО)
  5. Фізика (балmin=100, k=0.20 )* (ЗНО)
  6. Середній бал документа про освіту (балmin=100, k=0.10 ) (КП)
Спеціальність
229 Громадське здоров`я
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 60 / Відкрита (пріор.)
Освітня програма: Громадське здоров’я
Факультет: Факультет медичних технологій діагностики та реабілітації
Термін навчання: 01.09.2020 - 30.06.2024 (з 1-го курсу)
111. Дніпровський національний університет імені Олеся Гончара
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=0.30 ) (ЗНО)
  2. Біологія (балmin=100, k=0.30 )* (ЗНО)
  3. Хімія (балmin=100, k=0.30 )* (ЗНО)
  4. Математика (балmin=100, k=0.30 )* (ЗНО)
  5. Фізика (балmin=100, k=0.30 )* (ЗНО)
  6. Середній бал документа про освіту ( k=0.10 ) (КП)
Спеціальність
187 Деревообробні та меблеві технології
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 3 / Відкрита (пріор.)
Освітня програма: Деревообробні та меблеві технології
Факультет: Навчально-науковий інститут лісового і садово-паркового господарства
Термін навчання: 01.09.2020 - 30.06.2024 (з 1-го курсу)
7. Національний університет біоресурсів і природокористування України
Середній балЗНО на бюджет у 2019 році: 134.22
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=0.30 ) (ЗНО)
  2. Математика (балmin=100, k=0.30 ) (ЗНО)
  3. Біологія (балmin=100, k=0.25 )* (ЗНО)
  4. Фізика (балmin=100, k=0.25 )* (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (балmin=100, k=0.10 ) (КП)
  6. Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти (балmin=100, k=0.05 ) (КП)
* - Предмети на вибір.