Молодший спеціаліст (на основі Базова загальна середня освіта) Галузь: Управління та адміністрування Спеціальність:075 Маркетинг Факультет: Економіко-технологічне відділення Освітня програма: Маркетингова діяльність Тип пропозиції: Основна Зарахування на 1 курс Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2022 Ліцензійний обсяг: 25 Обсяг на контракт: 18 Обсяг держ замовлення: 7
Складові конкурсного бала
Українська мова (Іспит із загальноосвітнього предмету)
Математика (Іспит із загальноосвітнього предмету)
Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Молодший спеціаліст (на основі Базова загальна середня освіта) Галузь: Управління та адміністрування Спеціальність:071 Облік і оподаткування Факультет: Економіко-технологічне відділення Освітня програма: Бухгалтерський облік Тип пропозиції: Основна Зарахування на 1 курс Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2022 Ліцензійний обсяг: 15 Обсяг на контракт: 10 Обсяг держ замовлення: 5
Складові конкурсного бала
Українська мова (Іспит із загальноосвітнього предмету)
Математика (Іспит із загальноосвітнього предмету)
Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Молодший спеціаліст (на основі Базова загальна середня освіта) Галузь: Управління та адміністрування Спеціальність:076 Підприємництво, торгівля та біржова діяльність Факультет: Економіко-технологічне відділення Освітня програма: Товарознавство та комерційна діяльність Тип пропозиції: Основна Зарахування на 1 курс Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2022 Ліцензійний обсяг: 50 Обсяг на контракт: 29 Обсяг держ замовлення: 21
Складові конкурсного бала
Українська мова (Іспит із загальноосвітнього предмету)
Математика (Іспит із загальноосвітнього предмету)
Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Молодший спеціаліст (на основі Базова загальна середня освіта) Галузь: Виробництво та технології Спеціальність:181 Харчові технології Факультет: Економіко-технологічне відділення Освітня програма: Виробництво харчової продукції Тип пропозиції: Основна Зарахування на 1 курс Термін навчання: 01.09.2019 - 30.01.2023 Ліцензійний обсяг: 25 Обсяг на контракт: 8 Обсяг держ замовлення: 17
Складові конкурсного бала
Українська мова (Іспит із загальноосвітнього предмету)
Математика (Іспит із загальноосвітнього предмету)
Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Молодший спеціаліст (на основі Повна загальна середня освіта) Галузь: Управління та адміністрування Спеціальність:075 Маркетинг Факультет: Економіко-технологічне відділення Освітня програма: Маркетингова діяльність Тип пропозиції: Небюджетна ? Зарахування на 2 курс Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2021 Ліцензійний обсяг: 18 Обсяг на контракт: 18
Складові конкурсного бала
Українська мова та література (Сертифікат ЗНО)
Історія України* (Сертифікат ЗНО)
Математика* (Сертифікат ЗНО)
Географія* (Сертифікат ЗНО)
Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Молодший спеціаліст (на основі Повна загальна середня освіта) Галузь: Управління та адміністрування Спеціальність:071 Облік і оподаткування Факультет: Економіко-технологічне відділення Освітня програма: Бухгалтерський облік Тип пропозиції: Основна Зарахування на 1 курс Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2021 Ліцензійний обсяг: 15 Обсяг на контракт: 10 Обсяг держ замовлення: 5
Середній балЗНО на бюджет у 2018 році: 121.75
Складові конкурсного бала
Українська мова та література (Сертифікат ЗНО)
Історія України* (Сертифікат ЗНО)
Математика* (Сертифікат ЗНО)
Географія* (Сертифікат ЗНО)
Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Молодший спеціаліст (на основі Повна загальна середня освіта) Галузь: Управління та адміністрування Спеціальність:071 Облік і оподаткування Факультет: Економіко-технологічне відділення Освітня програма: Бухгалтерський облік Тип пропозиції: Небюджетна ? Зарахування на 2 курс Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2020 Ліцензійний обсяг: 8 Обсяг на контракт: 8
Складові конкурсного бала
Українська мова та література (Сертифікат ЗНО)
Історія України* (Сертифікат ЗНО)
Математика* (Сертифікат ЗНО)
Географія* (Сертифікат ЗНО)
Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Молодший спеціаліст (на основі Повна загальна середня освіта) Галузь: Управління та адміністрування Спеціальність:076 Підприємництво, торгівля та біржова діяльність Факультет: Економіко-технологічне відділення Освітня програма: Товарознавство та комерційна діяльність Тип пропозиції: Основна Зарахування на 1 курс Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2021 Ліцензійний обсяг: 50 Обсяг на контракт: 41 Обсяг держ замовлення: 9
Середній балЗНО на бюджет у 2018 році: 132.65
Середній балЗНО на контракт у 2018 році: 116.33
Складові конкурсного бала
Українська мова та література (Сертифікат ЗНО)
Історія України* (Сертифікат ЗНО)
Математика* (Сертифікат ЗНО)
Біологія* (Сертифікат ЗНО)
Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Молодший спеціаліст (на основі Повна загальна середня освіта) Галузь: Управління та адміністрування Спеціальність:076 Підприємництво, торгівля та біржова діяльність Факультет: Економіко-технологічне відділення Освітня програма: Товарознавство та комерційна діяльність Тип пропозиції: Небюджетна ? Зарахування на 2 курс Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2021 Ліцензійний обсяг: 32 Обсяг на контракт: 32
Складові конкурсного бала
Українська мова та література (Сертифікат ЗНО)
Історія України* (Сертифікат ЗНО)
Математика* (Сертифікат ЗНО)
Біологія* (Сертифікат ЗНО)
Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Молодший спеціаліст (на основі Повна загальна середня освіта) Галузь: Виробництво та технології Спеціальність:181 Харчові технології Факультет: Економіко-технологічне відділення Освітня програма: Виробництво харчової продукції Тип пропозиції: Основна Зарахування на 1 курс Термін навчання: 01.09.2019 - 29.01.2022 Ліцензійний обсяг: 20 Обсяг на контракт: 2 Обсяг держ замовлення: 18
Середній балЗНО на бюджет у 2018 році: 125.91
Середній балЗНО на контракт у 2018 році: 106.25
Складові конкурсного бала
Українська мова та література (Сертифікат ЗНО)
Історія України* (Сертифікат ЗНО)
Математика* (Сертифікат ЗНО)
Біологія* (Сертифікат ЗНО)
Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Молодший спеціаліст (на основі Повна загальна середня освіта) Галузь: Виробництво та технології Спеціальність:181 Харчові технології Факультет: Економіко-технологічне відділення Освітня програма: Виробництво харчової продукції Тип пропозиції: Небюджетна ? Зарахування на 2 курс Термін навчання: 01.09.2019 - 30.01.2022 Ліцензійний обсяг: 1 Обсяг на контракт: 1
Складові конкурсного бала
Українська мова та література (Сертифікат ЗНО)
Історія України* (Сертифікат ЗНО)
Математика* (Сертифікат ЗНО)
Біологія* (Сертифікат ЗНО)
Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Молодший спеціаліст (на основі Кваліфікований робітник) Галузь: Управління та адміністрування Спеціальність:071 Облік і оподаткування Факультет: Економіко-технологічне відділення Освітня програма: Бухгалтерський облік Тип пропозиції: Небюджетна ? Зарахування на 2 курс Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2020 Ліцензійний обсяг: 13 Обсяг на контракт: 13
Складові конкурсного бала
Українська мова (Іспит із загальноосвітнього предмету)
Фахове вступне випробування зі спеціальності (Фахове випробування)
Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності (Конкурсний показник)
Молодший спеціаліст (на основі Кваліфікований робітник) Галузь: Управління та адміністрування Спеціальність:076 Підприємництво, торгівля та біржова діяльність Факультет: Економіко-технологічне відділення Освітня програма: Товарознавство та комерційна діяльність Тип пропозиції: Небюджетна ? Зарахування на 2 курс Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2020 Ліцензійний обсяг: 34 Обсяг на контракт: 34
Складові конкурсного бала
Українська мова (Іспит із загальноосвітнього предмету)
Фахове вступне випробування зі спеціальності (Фахове випробування)
Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності (Конкурсний показник)
Молодший спеціаліст (на основі Кваліфікований робітник) Галузь: Виробництво та технології Спеціальність:181 Харчові технології Факультет: Економіко-технологічне відділення Освітня програма: Виробництво харчової продукції Тип пропозиції: Небюджетна ? Зарахування на 2 курс Термін навчання: 01.09.2019 - 31.01.2021 Ліцензійний обсяг: 6 Обсяг на контракт: 6
Складові конкурсного бала
Українська мова (Іспит із загальноосвітнього предмету)
Фахове вступне випробування зі спеціальності (Фахове випробування)
Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності (Конкурсний показник)
Молодший спеціаліст (на основі Повна загальна середня освіта) Галузь: Управління та адміністрування Спеціальність:076 Підприємництво, торгівля та біржова діяльність Факультет: Економіко-технологічне відділення Освітня програма: Товарознавство та комерційна діяльність Тип пропозиції: Основна Зарахування на 1 курс Термін навчання: 01.09.2019 - 29.01.2022 Ліцензійний обсяг: 50 Обсяг на контракт: 50
Складові конкурсного бала
Українська мова та література (Сертифікат ЗНО)
Історія України* (Сертифікат ЗНО)
Математика* (Сертифікат ЗНО)
Біологія* (Сертифікат ЗНО)
Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Молодший спеціаліст (на основі Повна загальна середня освіта) Галузь: Виробництво та технології Спеціальність:181 Харчові технології Факультет: Економіко-технологічне відділення Освітня програма: Виробництво харчової продукції Тип пропозиції: Основна Зарахування на 1 курс Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2022 Ліцензійний обсяг: 20 Обсяг на контракт: 20
Складові конкурсного бала
Українська мова та література (Сертифікат ЗНО)
Історія України* (Сертифікат ЗНО)
Математика* (Сертифікат ЗНО)
Біологія* (Сертифікат ЗНО)
Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Молодший спеціаліст (на основі Кваліфікований робітник) Галузь: Управління та адміністрування Спеціальність:076 Підприємництво, торгівля та біржова діяльність Факультет: Економіко-технологічне відділення Освітня програма: Товарознавство та комерційна діяльність Тип пропозиції: Небюджетна ? Зарахування на 2 курс Термін навчання: 01.09.2019 - 31.01.2021 Ліцензійний обсяг: 50 Обсяг на контракт: 50
Складові конкурсного бала
Українська мова (Іспит із загальноосвітнього предмету)
Фахове вступне випробування зі спеціальності (Фахове випробування)
Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності (Конкурсний показник)
Молодший спеціаліст (на основі Кваліфікований робітник) Галузь: Виробництво та технології Спеціальність:181 Харчові технології Факультет: Економіко-технологічне відділення Освітня програма: Виробництво харчової продукції Тип пропозиції: Небюджетна ? Зарахування на 2 курс Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2021 Ліцензійний обсяг: 20 Обсяг на контракт: 20
Складові конкурсного бала
Українська мова (Іспит із загальноосвітнього предмету)
Фахове вступне випробування зі спеціальності (Фахове випробування)
Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності (Конкурсний показник)