Торговий коледж Запорізького національного університету

Інформація за: 2019 2018 2017

Про ВНЗ

Тип ВНЗ: Коледж
Підпорядкування:Міністерство освіти і науки України
Тип НЗ:Заклад вищої освіти
Пропозицій:18
Ліцензійний обсяг:394 місць
Всього подано заяв:234
Поштовий індекс:69095
Населений пункт:м. Запоріжжя
Адреса:вул. Шкільна, 1
Телефони:(0612)-62-71-13, (0612)-62-44-42
E-mail:

Статистика

Для перегляду статистики вищого навчального закладу за минулий рік перейдіть за посиланням.

Реклама

Ступінь навчання: Молодший спеціаліст
Підстава вступу: БЗСО (9 кл.) ПЗСО (11 кл.) Квал. роб.
Введіть назву спеціальності:
Спеціальність (Молодший спеціаліст)
Складові конкурсного бала
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Управління та адміністрування
Спеціальність: 075 Маркетинг
Факультет: Економіко-технологічне відділення
Освітня програма: Маркетингова діяльність
Тип пропозиції: Небюджетна ?
Зарахування на 2 курс
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2021
Ліцензійний обсяг: 18
Обсяг на контракт: 18
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (Сертифікат ЗНО)
  2. Історія України* (Сертифікат ЗНО)
  3. Математика* (Сертифікат ЗНО)
  4. Географія* (Сертифікат ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Детальніше
заяв: 7
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Управління та адміністрування
Спеціальність: 071 Облік і оподаткування
Факультет: Економіко-технологічне відділення
Освітня програма: Бухгалтерський облік
Тип пропозиції: Основна
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2021
Ліцензійний обсяг: 15
Обсяг на контракт: 10
Обсяг держ замовлення: 5
Середній балЗНО на бюджет у 2018 році: 121.75
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (Сертифікат ЗНО)
  2. Історія України* (Сертифікат ЗНО)
  3. Математика* (Сертифікат ЗНО)
  4. Географія* (Сертифікат ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Детальніше
заяв: 16
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Управління та адміністрування
Спеціальність: 071 Облік і оподаткування
Факультет: Економіко-технологічне відділення
Освітня програма: Бухгалтерський облік
Тип пропозиції: Небюджетна ?
Зарахування на 2 курс
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2020
Ліцензійний обсяг: 8
Обсяг на контракт: 8
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (Сертифікат ЗНО)
  2. Історія України* (Сертифікат ЗНО)
  3. Математика* (Сертифікат ЗНО)
  4. Географія* (Сертифікат ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Управління та адміністрування
Спеціальність: 076 Підприємництво, торгівля та біржова діяльність
Факультет: Економіко-технологічне відділення
Освітня програма: Товарознавство та комерційна діяльність
Тип пропозиції: Основна
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2021
Ліцензійний обсяг: 50
Обсяг на контракт: 41
Обсяг держ замовлення: 9
Середній балЗНО на бюджет у 2018 році: 132.65
Середній балЗНО на контракт у 2018 році: 116.33
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (Сертифікат ЗНО)
  2. Історія України* (Сертифікат ЗНО)
  3. Математика* (Сертифікат ЗНО)
  4. Біологія* (Сертифікат ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Детальніше
заяв: 30
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Управління та адміністрування
Спеціальність: 076 Підприємництво, торгівля та біржова діяльність
Факультет: Економіко-технологічне відділення
Освітня програма: Товарознавство та комерційна діяльність
Тип пропозиції: Небюджетна ?
Зарахування на 2 курс
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2021
Ліцензійний обсяг: 32
Обсяг на контракт: 32
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (Сертифікат ЗНО)
  2. Історія України* (Сертифікат ЗНО)
  3. Математика* (Сертифікат ЗНО)
  4. Біологія* (Сертифікат ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Детальніше
заяв: 2
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Виробництво та технології
Спеціальність: 181 Харчові технології
Факультет: Економіко-технологічне відділення
Освітня програма: Виробництво харчової продукції
Тип пропозиції: Основна
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 01.09.2019 - 29.01.2022
Ліцензійний обсяг: 20
Обсяг на контракт: 2
Обсяг держ замовлення: 18
Середній балЗНО на бюджет у 2018 році: 125.91
Середній балЗНО на контракт у 2018 році: 106.25
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (Сертифікат ЗНО)
  2. Історія України* (Сертифікат ЗНО)
  3. Математика* (Сертифікат ЗНО)
  4. Біологія* (Сертифікат ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Детальніше
заяв: 34
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Виробництво та технології
Спеціальність: 181 Харчові технології
Факультет: Економіко-технологічне відділення
Освітня програма: Виробництво харчової продукції
Тип пропозиції: Небюджетна ?
Зарахування на 2 курс
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.01.2022
Ліцензійний обсяг: 1
Обсяг на контракт: 1
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (Сертифікат ЗНО)
  2. Історія України* (Сертифікат ЗНО)
  3. Математика* (Сертифікат ЗНО)
  4. Біологія* (Сертифікат ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Детальніше
заяв: 1
Ступінь навчання: Молодший спеціаліст
Підстава вступу: ПЗСО (11 кл.)Квал. роб.
Введіть назву спеціальності:
Спеціальність (Молодший спеціаліст)
Складові конкурсного бала
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Управління та адміністрування
Спеціальність: 076 Підприємництво, торгівля та біржова діяльність
Факультет: Економіко-технологічне відділення
Освітня програма: Товарознавство та комерційна діяльність
Тип пропозиції: Основна
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 01.09.2019 - 29.01.2022
Ліцензійний обсяг: 50
Обсяг на контракт: 50
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (Сертифікат ЗНО)
  2. Історія України* (Сертифікат ЗНО)
  3. Математика* (Сертифікат ЗНО)
  4. Біологія* (Сертифікат ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Детальніше
заяв: 4
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Виробництво та технології
Спеціальність: 181 Харчові технології
Факультет: Економіко-технологічне відділення
Освітня програма: Виробництво харчової продукції
Тип пропозиції: Основна
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2022
Ліцензійний обсяг: 20
Обсяг на контракт: 20
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (Сертифікат ЗНО)
  2. Історія України* (Сертифікат ЗНО)
  3. Математика* (Сертифікат ЗНО)
  4. Біологія* (Сертифікат ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Детальніше
заяв: 6
* - Предмети на вибір.

Реклама