Запорізький політехнічний центр професійно-технічної освіти

Інформація за: 2020 2019 2018 2017

Про ВНЗ

Тип ВНЗ:
Підпорядкування:Департамент освіти і науки Запорізької обласної державної адміністрації
Тип НЗ:Заклад професійної (професійно-технічної) освіти
Пропозицій:6
Ліцензійний обсяг:120 місць
Всього подано заяв:54
Поштовий індекс:69009
Населений пункт:м. Запоріжжя
Адреса:вул. Перспективна, 2-Б
Телефони:061 236 63 96
E-mail:
Правила прийому:Завантажити (2020-02-28 14:46:18)

Статистика

Для перегляду статистики вищого навчального закладу за минулий рік перейдіть за посиланням.

Реклама

Ступінь навчання: Фаховий молодший бакалавр
Підстава вступу: Квал. роб.
Введіть назву спеціальності:
Спеціальність (Фаховий молодший бакалавр)
Складові конкурсного бала
Спеціальність
Фаховий молодший бакалавр (на основі Кваліфікований робітник)
Галузь: Електрична інженерія
Спеціальність: 141 Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка
Факультет: Державний навчальний заклад "Запорізький політехнічний центр професійно-технічної освіти"
Освітня програма: Монтаж і експлуатація електроустаткування підприємств і цивільних споруд
Тип пропозиції: Основна i
Зарахування на 1 курс
Скорочений курс
Термін навчання: 01.09.2020 - 30.06.2022
Ліцензійний обсяг: 30
Обсяг на контракт: 14
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова (Іспит із загальноосвітнього предмету)
  2. Спец. предмет (Фахове випробування)
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності (Конкурсний показник)
Спеціальність
Фаховий молодший бакалавр (на основі Кваліфікований робітник)
Галузь: Електрична інженерія
Спеціальність: 141 Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка
Факультет: Державний навчальний заклад "Запорізький політехнічний центр професійно-технічної освіти"
Освітня програма: Монтаж і експлуатація електроустаткування підприємств і цивільних споруд
Тип пропозиції: Основна i
Зарахування на 1 курс
Скорочений курс
Термін навчання: 28.09.2020 - 30.06.2022
Ліцензійний обсяг: 30
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова (Іспит із загальноосвітнього предмету)
  2. Спец. Предмет (Фахове випробування)
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності (Конкурсний показник)
Спеціальність
Фаховий молодший бакалавр (на основі Кваліфікований робітник)
Галузь: Механічна інженерія
Спеціальність: 131 Прикладна механіка
Факультет: Державний навчальний заклад "Запорізький політехнічний центр професійно-технічної освіти"
Освітня програма: Зварювальне виробництво
Тип пропозиції: Основна i
Зарахування на 1 курс
Скорочений курс
Термін навчання: 01.09.2020 - 30.06.2022
Ліцензійний обсяг: 30
Обсяг на контракт: 16
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова (Іспит із загальноосвітнього предмету)
  2. Спец.предмет (Фахове випробування)
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності (Конкурсний показник)
Спеціальність
Фаховий молодший бакалавр (на основі Кваліфікований робітник)
Галузь: Механічна інженерія
Спеціальність: 131 Прикладна механіка
Факультет: Державний навчальний заклад "Запорізький політехнічний центр професійно-технічної освіти"
Освітня програма: Зварювальне виробництво
Тип пропозиції: Основна i
Зарахування на 1 курс
Скорочений курс
Термін навчання: 28.09.2020 - 30.06.2022
Ліцензійний обсяг: 30
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова (Іспит із загальноосвітнього предмету)
  2. Спец.предмет (Фахове випробування)
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності (Конкурсний показник)
Спеціальність
Фаховий молодший бакалавр (на основі Кваліфікований робітник)
Галузь: Виробництво та технології
Спеціальність: 181 Харчові технології
Факультет: Державний навчальний заклад "Запорізький політехнічний центр професійно-технічної освіти"
Освітня програма: Виробництво харчової продукції
Тип пропозиції: Основна i
Зарахування на 1 курс
Скорочений курс
Термін навчання: 01.09.2020 - 28.02.2022
Ліцензійний обсяг: 30
Обсяг на контракт: 13
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова (Іспит із загальноосвітнього предмету)
  2. Спец.предмет (Фахове випробування)
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності (Конкурсний показник)
Спеціальність
Фаховий молодший бакалавр (на основі Кваліфікований робітник)
Галузь: Виробництво та технології
Спеціальність: 181 Харчові технології
Факультет: Державний навчальний заклад "Запорізький політехнічний центр професійно-технічної освіти"
Освітня програма: Виробництво харчової продукції
Тип пропозиції: Основна i
Зарахування на 1 курс
Скорочений курс
Термін навчання: 28.09.2020 - 28.02.2022
Ліцензійний обсяг: 30
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова (Іспит із загальноосвітнього предмету)
  2. Спец.предмет (Фахове випробування)
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності (Конкурсний показник)
* - Предмети на вибір.

Реклама