Запорізький політехнічний центр професійно-технічної освіти

Інформація за: 2018 рік 2017 рік

Про ВНЗ

Тип ВНЗ:
Підпорядкування:Департамент освіти і науки Запорізької обласної державної адміністрації
Тип НЗ:Заклад професійної (професійно-технічної) освіти
Поштовий індекс:69009
Населений пункт:м. Запоріжжя
Адреса:вул. Перспективна, 2-Б
Телефони:061 236 63 96
E-mail:

Статистика

Для перегляду статистики вищого навчального закладу за минулий рік перейдіть за посиланням.

Реклама

Ступінь навчання: Молодший спеціаліст
Підстава вступу: Квал. роб.
Введіть назву спеціальності:
Спеціальність (Молодший спеціаліст)
Складові конкурсного бала
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Кваліфікований робітник)
Галузь: Електрична інженерія
Спеціальність: 141 Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка
Факультет: Державний навчальний заклад "Запорізький політехнічний центр професійно-технічної освіти"
Тип пропозиції: Основна
Зарахування на 1 курс
Скорочений курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 30.06.2020
Ліцензійний обсяг: 30
Обсяг на контракт: 18
Обсяг держ замовлення: 12
Складові конкурсного бала
  1. Спец. предмет (Фахове випробування)
  2. Українська мова (Іспит із загальноосвітнього предмету)
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності (Конкурсний показник)
Детальніше
заяв: 13
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Кваліфікований робітник)
Галузь: Механічна інженерія
Спеціальність: 131 Прикладна механіка
Факультет: Державний навчальний заклад "Запорізький політехнічний центр професійно-технічної освіти"
Тип пропозиції: Основна
Зарахування на 1 курс
Скорочений курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 30.06.2020
Ліцензійний обсяг: 30
Обсяг на контракт: 16
Обсяг держ замовлення: 14
Складові конкурсного бала
  1. Спецюпредмет (Фахове випробування)
  2. Українська мова (Іспит із загальноосвітнього предмету)
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності (Конкурсний показник)
Детальніше
заяв: 19
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Кваліфікований робітник)
Галузь: Виробництво та технології
Спеціальність: 181 Харчові технології
Тип пропозиції: Основна
Зарахування на 1 курс
Скорочений курс
Термін навчання: 12.01.2018 - 30.06.2019
Ліцензійний обсяг: 0
Складові конкурсного бала
  1. Спец.предмет (Фахове випробування)
  2. Українська мова (Іспит із загальноосвітнього предмету)
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності (Конкурсний показник)
* - Предмети на вибір.

Реклама